NÅR FACEBOOK IRRITERER MEG GRENSELØST!

Lovebugs ♥

Er dere klare for å bli litt irritert? Eller ikke bare litt, men såpass irritert at dere kommer til å få lyst til å rive av dere huden? Hahaha!

Jeg slutter aldri å forundre meg over enkelte ting som skjer på Facebook, og hvor vanvittig irritert enkelte folk på Facebook kan gjøre meg. Dette er en arena for irritasjon og en arena for å luke ut folk du bør slette fra vennelisten. Sorry ass, men om man gjør noen av de åtte punktene under her er det rett ut. Punktum! 

Jeg ler! Er dere klare?

1. Når Facebook-venner deler en lenke til en bolig på finn.no UTEN å kommentere innlegget. Jeg blir sååå nysgjerrig, og da snakker vi en såpass stor nysgjerrighet at jeg begynner å klø i huden. Jeg MÅ bare finne ut hvorfor de deler denne lenken!! Er det fordi de har kjøpt denne boligen selv? Er det fordi de selger den? Eller er det for å dele boligen som bestemoren til Magda fra Brumunddalen har lagt ut for salg, som ikke er så lett å selge fordi den er full av mugg i kjelleren, og at den derfor trenger å få litt ekstra oppmerksomhet på Facebook!?? Skjønner dere eller? Jeg dør av nysgjerrighet liksom, og flere ganger har jeg søren meg vurdert å sende en privat melding til folk jeg egentlig ikke kjenner, KUN for å finne ut hvorfor boligannonsen deles på face. LOL!

2. Nummer to henger rimelig greit sammen med nummer en, for også her sniker nysgjerrigheten seg innpå. Man har de menneskene som sjekker inn på legevakten eller sykehuset UTEN å kommentere eller fortelle hva som har skjedd. Altså.. Det går bare ikke an. Skal man først sjekke inn på akuttmottaket midt på lyse dagen, MÅ man faktisk formidle til alle på Facebook hva som er galt. Verst av alt er dem som i kommentarfeltet om noen spør, forteller at de ikke ønsker å snakke om det. SÅ HVORFOR I ALLE DAGER SJEKKET DU INN, IN THE FIRST PLACE??? Arrrrrg.. Jeg blir sur av å tenke på det!

3. "What goes around comes around, bitch!" Åjda.. Her har det skjedd nåkke.. Her er det noe galt som ikke er riktig, men hva er det som er galt? Hvem er bitch?? Hva har skjedd? Det får man selvfølgelig ikke vite, noe som forøvrig er bra. Man skal ikke henge ut mennesker på Facebook på den måten, men da er det strengt tatt ikke nødvendig å slenge rundt seg med sure setninger som omhandler en eller annen du ikke takler trynet på. Her er det eneste riktige å gjøre å konfrontere vedkommende det gjelder personlig, uten å dele noe som helst på face.. "Jeg er så forbanna skuffet. Jeg trodde vi var venner".. GRRRRR.. SLUTT!! 4. Når man bruker Facebook som et sted til å spy rundt seg med elendighet, har man misforstått Facebook. "Jeg sliter max, jeg har det så vanskelig. Jeg klarer ikke finne meningen med livet og alt raser sammen." Her er det noen som følger opp med et spørsmål om hva som skjer innimellom masse trøstende ord, men så viser det seg at vedkommende ikke ønsker å skrive hva som er galt på FB. Altså vettu faen meg hva.. Om du er såpass keen på oppmerksomhet rundt elendigheten din at du poster en status på face, må du søren meg fortelle alt!

5. Denne hører godt sammen med nummer fire, man har nemlig også dem som skal syte og klage på Facebook til enhver tid. Hver eneste status omhandler hvor kjipt alt er eller hvor dritt personen har det.. NEI! NEI! Ikke gjør sånn.. Ikke bruk Facebook som en slags psykolog! Om man faktisk sliter, finner man den støtten man trenger hos familie, venner eller en psykolog. Å dele en drøss av statuser på Facebook som omhandler hvor kjipt du har det er ikke greit. Da har det gått for langt, og da har man kommet dit at man MÅ oppsøke hjelp i form av noe annet enn likes!

6. Innsjekk på SATS irriterer meg grønn. En gang i blant er helt ok, men så har du de der som sjekker inn hver jævla dag. Jada, vi har fått med oss at du liker å holde deg i form og flott er det, men trener du for deg selv eller trener du for Facebook? 

7. Hahahha.. Nummer syv er min favoritt - jeg blir så FLAU av denne type mennesker.. Dem som på død og liv skal dele ALT som skjer til en hver tid, og samtidig få frem hvor tilsynelatende fantastisk denne personen har det. Når man oppdaterer face med så mange statuser som under her på én og samme dag, DA er det gale. LOL!

"Off to work. I LOVE my job"
"Klar for suuuperdigg lunsj på den superdigge jobben min, livet smiler"
"Holy shit jeg er mett etter den fantastiske lunsjen. Treretter og greier, men ikke sukker. MÅ jo holde formen, hihihihihi"
"Snart ferdig på jobb, gleder meg til date night med den kjekke, herlige og fantastiske kjæresten min som jeg skal gifte meg med"
"Schæsten min <3"
"I rushtrafikken i min nye bil. Rushtrafikk i fin bil er innafor, juuhuu"
"Yeeeey, gjør meg klar til kveldens date med den stilige mannen min" (her lastes selvsagt opp en baderomsspeil-selfie i samme slengen)
"Ute og nyter en bedre middag med verdens beste kjæreste som er så kjekk og snill! Nå blir det treretter og en god bordeux og masse kvalitetstid og kosemoseoverdose"
"Phuuu, hjemme igjen og stappmett etter middagen. I morgen starter jeg dagen på SATS klokken 7, hihihihi"
"Natta"
"Off to the gym. Gleder meg til å svette litt" 

MY GOD dere skjønner greien, sant? Skyt meg!

8. Og så har du de som teller ned tiden.. Disse er omtrent de verste som finnes på facebook. "798 dager igjen til ferie, can't wait", "702 dager igjen til ferie, yessass", skjønner dere?? Kutt ut med den forbanna nedtellingen.. Vi har fått med oss at du skal på ferie om en evighet fra nå! Vi har også fått med oss at du har termin i juni! Nå er vi i desember, og du trenger ikke fortelle Facebook hver jævla dag at det nærmer seg termin. "Juuhuuu, 12 uker, 3 dager, 14 timer, 11 minutter og 7 sekunder igjen til vi får møte vårt lille vidunderlige nurk. Ååå som mamma gleder seg! Åh, hihihi, mente 10 minutter og 46 sekunder.. hihi, åh, 45, 44, 43, 42, 41..." NEI!!!

Phuuu.. Nå er jeg så sjukt irritert, hahahah! 

Fortell meg, folkens.. Hva irriterer dere aller mest på Facebook? 

SMASK ♥

Almost forgot.. Om dere er i Oslo i morgen MÅ dere få med dere DETTE eventet! Det blir sååå gøy!
88 kommentarer

Thea Wangberg

08.04.2015 kl.16:22

de på facebook som irriterer meg mest er de som later som at livet demmers er så perfekt og at alt er er så bra hele tiden! hallo, det er ingen som har et perfekt liv og som aldri har dårlige dager!

Sigrid

08.04.2015 kl.16:24

Det og folk som skriver 10 statuser om dagen! Herregud da, ingen bryr seg om når du våkna, hva du spiste til frokost, hvilken prøve du hadde på skolen, hva du spiste til middag, hva du skal se på tv eller når i helvette du la deg denne dagen. Blir så irritert! Haha, uff. #facebookslaver

Inger Genberg

08.04.2015 kl.16:28

Fyflate, kjente meg igjen i alt! Alt dette er sinnsykt irriterende, folk flest er bare oppmerksomhetsyke, dessverre nok. Fikk meg en god latter da!❤️ Looove

Emma Julie

08.04.2015 kl.16:29

Haha, jeg må le og si meg enig! Heldigvis holder jeg disse unna min venneliste slik at jeg slipper å møte på disse statusene. Klem :)

Monica aka frøken Giske

08.04.2015 kl.16:31

Facebook er å blir håpløst! Og det ikke mange tenker over er at man kan også tydelig se når noen forskjells behandler noen. Og det er noe som irritere meg grønt! Det kan være familie som gjør forskjell på oppmerksomhet til sine eller venner.. hehe det er håpløst.. men ja ser den med alt du skriver.. går an i passelige mengder med alt i grunn.. noen tar mere av enn andre... Jeg selv blogger og syns det er et fristed der jeg er min egen sjef og velger va jeg vil dele å ikke med andre mennesker:)!

Btw her er linken til innlegge jeg laget for å tipse folk om det innlegget du skrev om egen bedrift. Og jeg sendte en facebook melding som sikkert har lagt seg på annet. Du har sikkert mange som sender deg melding hver dag:) Hope you like it -> http://sweetredbull.blogg.no/1428453543_har_du_lest_dette.html (sorry ikke meningen å legge igjen en link på bloggen din) =)

Viktoria

08.04.2015 kl.16:32

kjærste parr som deler hver jævla uke hvor lenge de har vært sammen! Couldn't care less! Hahaha stopp!!

Sombier

08.04.2015 kl.16:34

hahahah enig!

Linda

08.04.2015 kl.16:35

Haha, jeg er helt enig!

krist.in

08.04.2015 kl.16:44

hahah, love it <3 Kjenner meg såå igjen, spesielt i den første ! Hvorfor legger man ut et hus uten å si hvorfor? hahaha

Caroline

08.04.2015 kl.16:47

Hahah, SPOT ON!

Åh vilken underbar och fin människa du är! Kämpa på, bästa bloggen jag läst!

Marion

08.04.2015 kl.16:47

Drit bra blogg!

Lena Pedersen

08.04.2015 kl.16:48

hahaha, jeg måtte le noen tårer av nr 7! Tror jeg har stort sett alle de typene på fb, men har ikke samvittighet til å slette noen..😱

Kristine L

08.04.2015 kl.16:51

Ååå jeg digger deg! Jeg er så enig i de punktene ;) jeg synes det er vanvittig irriterende med sånne sytestatuser der noe åpenbart er galt, og så spør folk om hva som har skjedd og så svarer de "ta det i innboksen" hva i alle dager? Eller de som har barn som legger ut hver "bursdag" hver måned. Prinsessen 1 måned. Oi dag er prinsessen 2 mnd. Gud 3 mnd i dag, tiden flyr! Og så videre hver måned resten av året. Hahaha Facebook ass, det er godt det er flere som irriterer seg :)

Stine

08.04.2015 kl.16:51

Oppdaget en gang at en jeg trodde var en av mine bestevenninner hadde vært på en fyr som knuste hjertet mitt. Ble så kvalm av hele greia så jeg orket ikke ha noe med henne å gjøre eller konfrontere henne, så lagde en sånn sannheten kommer bestandig frem og karma is a bitch status, for å gi henne litt noia og gjøre henne klar over at jeg muligens visste noe... men jeg passet på å gjøre om på innstillingene slik at bare hun så det. GAdd ikke dele med hele vennelista mi at noe hadde skjedd :)

Karoline E.N

08.04.2015 kl.16:51

Hahahahahaha!! J kunne ikke hvert mer enig.. Det som irriterer meg mest er de som poster 20 innlegg om dagen, og jeg har 1 som er ekstrem på og fortelle hva hun gjør til en hver tid, og helst med 30 bilder til. Blææ! Er hun på gå tur tar hun bortimot 30 bilder av naturen og seg selv på denne gå turen. Fy satan så irriterende! Onkelen min var også ram på og dele statusen av alt og ingenting, så til slutt sendte jeg en melding om at han måtte roe seg, for det er ikke særlig kult og vite hva du gjør til en hver til.. Så han har heldigvis roet seg, så nå har j den ene som legger ut alt hun driver med.. Har også noen som teller ned dager til ALT, er faktisk flere av dem! "39 dager til termin, mamma og pappa gleder seg" "234 dager til Tenerife, gleder meg såååå masse, (noen dager senere) 226 dager til Tenerife bla bla bla" er det et sted man går om man vil bli irritert, så er det på face. J blir også lett irritert på dem som skriver en hel bok på statusen sin om etterlannet! Huff.. Blir irritert bare av og skrive om det 😳😳

Ingvild

08.04.2015 kl.17:02

Haha, du er fantastisk! Du skriver så levende tekster :) fortsett den gode jobben du gjør med bloggen, du er en stor inspirasjon!

Lenee

08.04.2015 kl.17:09

Hahah, bare sånn ca alt du nevner ovenfor! Er så enig. De burde heller skrive dagbok for sin egen del om slike ting..

Silje Marie Angell

08.04.2015 kl.17:13

Åååh, nr. 7 irriterer meg grenseløst, haha!

Jeg har litt for mange venner som er glad i å legge ut bilder av kjæledyrene. Det er ikke bare vanlige bolder, men oppdateringer HVER DAG om hvor katten har lagt seg til å sove på ettermiddagen eller hva bikkja har fått lov til å spise. Dette toppes gjerne med profilbildet av hunden, haha

Ha en fin ettermiddag/kveld :)

Maren

08.04.2015 kl.17:14

HAHAHA JEG ER SÅÅ ENIG!!!

Evelyn

08.04.2015 kl.17:17

hahahahh

Nancy Elin

08.04.2015 kl.17:24

Haha, det der kunne ikke stemt bedre 😂 har desverre noen slike på fb som skal informere om ALT! Skjønner ikke hvordan de får seg til å gjøre det en gang😑

Ønsker deg, Dennis og Fokus en fin kveld videre! Kos dere❤️PS! Gleder meg sykt til Bloggerne i morgen 😄😄👏

Tattavkvinnene

08.04.2015 kl.17:32

Hahaha, jeg har noen av disse på min liste jeg også xD Irriterer meg grønn over enkelte, så jeg har faktisk blokkert et par av fra å dukke opp på veggen min.

Madde

08.04.2015 kl.17:37

linken funker ikke! Hvilke event er det? :)

Katrine

08.04.2015 kl.17:39

Alle som deler "Del denne og vinn xxxx"

Hvor mange jævla påskeegg, lammelår, kasser med brus,utemøbler og lyslykter skal folk egentlig ha???

Malin

08.04.2015 kl.17:50

Hahaha kjenner meg igjen i mange. Før jeg begynte å lese punktene, falt legevakt-innsjekkerne først inn i hodet mitt. En annen som irriterer meg, er mennesker som skal fortelle hvor lenge de har vært sammen. År er greit, men når man opp daterer etter 3 år og 4 mnd, 3 år og 5 mnd - DA blir jeg irritert! Tror jeg kunne skrevet en evig lang liste om mammaer som beskriver barnas sykdom, mennesker som har gått fra supernegativ til superpositiv og all delingen av påskeegg konkurranser.

Nadd

08.04.2015 kl.17:50

Irriterer meg når folk ikke klarer å skrive BRUMUNDDAL riktig :p

Det heter ikke Brummundalen :)

Maria

08.04.2015 kl.17:50

Jeg sletta facebooken min for et halvt år siden og det er så forbanna deilig å leve uten! Jeg klarer meg fint med bare Instagram :)

Charlotte

08.04.2015 kl.17:59

HAHAHA!!!!! ER SÅ FORBANNA ENIIIIG!!! :-P

08.04.2015 kl.18:03

Enig med alle, men hva er så galt med nr 7??:p Er jo sånne statuser mange skriver.. Jeg skriver status en sjelden gang, for eksempel da at jeg koser meg på date med kjæresten.. Eller jeg koser meg med venner. Hvis man ikke kan skrive sånne statuser, hva er statuser til for da?:)

Nina

08.04.2015 kl.18:09

Det som irriterer meg mest på facebook er de som deler en eller flere kilometerlange statuser om hva de gjør og har gjort og at de pynter på alt slik at det skal se så fantastisk ut. Folk som syter på facebook er også et irritasjonsmoment. Om det er så jæ**a fælt så snakk med noen om det. Ikke skriv en status for å få medlidenhet og oppmerksomhet. Den siste tingen som irriterer meg grenseløst er de som deler flere bilder om dagen med dikt, tekst og vitser på med bilde av blomster og søte bamser... Det får jeg definitivt nok av...

StyleConnection

08.04.2015 kl.18:14

Anonym: Jeg mener at alle disse statusene skjer på én og samme dag ;) DA er det gale :) Haha

StyleConnection

08.04.2015 kl.18:17

Nadd: Haha, SORRY!! Skal endre ASAP ;) Smask

rebekka

08.04.2015 kl.18:19

hahha jeg er så enig!! jeg døør av de som bare skriver "halve" statuser og sier A, men ikke B - da kan de like så greit ikke si noen ting og slutte å være så oppmerksomhetssyke!!

likevel, det som har irritert meg mest de siste to ukene er de jæævla påskeeggene som folk kunne vinne fra ulike butikker og bedrifter!! greit nok å dele et påskeegg hvor du kan vinne noe du virkelig trenger eller har lyst på, men å dele HVERT-JÆVLA-PÅSKEEGG du kommer over og spamme facebook-wallen til de grader, daa gjør du meg irritert, haha!

FairHair

08.04.2015 kl.18:22

Sjekk ut: http://www.fairhair.no/

Gode priser på Tape-hair extensions

Rebecca

08.04.2015 kl.18:22

Haha, er så sykt enig med deg!! noen folk burde bare ikke vært på facebook!! det jeg irriterer meg over er når en person deler sånn 20 bilder og videoer i løpet av en dag!! Gud.. vis du vill se videoer gå på youtube eller søk opp bilder på google!!

Håper du får en fin kveld videre Kristin<3

Martine

08.04.2015 kl.18:28

Deling av konkurranser. Ikke bare 1 om dagen, neida; helst 4-8 stk😂 de har gjort det hele det siste året, aldri vunnet en drit... Gi opp😝🔥

Kjersti

08.04.2015 kl.18:35

HAHA, som om du skriver ned mine tanker.

Nummer 1 irriterer meg så syykt, fordi det har skjedd så sinnsykt ofte i det siste, og jeg blir så enormt nysgjerrig!!

Og i påsken ble jeg ekstremt irritert av alle de som delte alle disse forskjellige påskeeggene de kunne vinne.

Holdt meg nesten unna facebook hele påsken. Var jo så og si nok påskeegg å gi bort til hele facebook.

HAHAH, dette var et godt innlegg!

Villemo

08.04.2015 kl.18:41

verste jeg vet på Facebook er besserwisserne i kommentarfeltet til de fleste nettavisene som tror de vet nøyaktig hva som skal til for å redde verden (som oftest fra innvandrere) arrghhh!!! Hverdagsrasisme på sitt verste.

ML

08.04.2015 kl.18:45

HAHAHAHA LEER!!! Du har så rett du Kristin. Ofte sitter jeg og irriterer meg over de samme tingene. "Misbruk" av facebook er utrolig irriterende. Huff huff, vi mennesker altså!

Ha en fin kveld! Håper du legger bort facebook en liten stund ;)

Cecilie Lien

08.04.2015 kl.18:48

hahahah sååå enig! Ler meg ihjel! Noe annet som også irriterer meg er de pokkers konkurransene som er ute å går. "Lik og del dette bilde og du er med i trekningen av ett eller annet". Altså, hele nyhetsoppdateringen min var stappfull av påskeegg i hele påsken hvor det stod ett eller annet som "del dette bilde og du er med i trekningen av dette påskeegget med deilig innhold". Hahahha herregud, ble greit lei av de påskeeggene der tilslutt, og tipper halvparten av dem ikke var konkurranser engang, men bare for å få folk til å "reklamere" for dem..

En annen ting som irriterer meg er sånne klissete kjærestepar hvor de skriver "føler seg fantastisk" eller "føler seg forelsket" etterfulgt av en hel bok om at i dag har vi vært sammen i tre måneder, 200394 timer, 26379202373 sekunder og du er det beste som har hendt meg<333 vi har vært med hverandre hver dag, og sovet sammen hver natt. Hva skulle jeg gjort uten deg?" Hahaha spar meg da, ingen som bryr seg hvor mange måneder, minutter eller sekunder dere har vært sammen? Blir kvalm...

Julie

08.04.2015 kl.19:03

HAHAHA, heeeelt enig :D

Men du glemte å nevne de kjærestene som må skrive status hver enda måned om hvor lenge de har holdt ut sammen.... "1år og 2 måneder med verdens beste idag", som om de fortjener en medalje for dette ?

Kristiane

08.04.2015 kl.19:08

Kjenner igjen irritasjonen ved mange av dine punkter. Jeg synes folk kan la være å dele kvalme videoer. Fikk sett en grusom video hvor to kastet opp i munnen til hverandre. Heldigvis har man mulighet til å blokkere.

Ane Swan

08.04.2015 kl.19:16

HhAHAHAH :) Kjenner frustrasjonen igjen her ja ;)

Silje

08.04.2015 kl.19:25

AMEN! All the above!!!!

08.04.2015 kl.19:28

Er vanligvis ikke så glad i slike innlegg som dette, eller "dør av latter"-innlegget, men du gjør det så utrolig morsomt å lese :)

Jeg bruker å bli irritert FØR jeg leser en liste over hva som irriterer folk på facebook, bare fordi det er irriterende hvor lett irriterte folk kan bli.. Haha, om det gir noe mening. Men dette var et utrolig bra innlegg, kjente meg igjen i alle punktene :D

En ting til som irriterer meg, er kjæresterier på facebook. Hadde en gang en venninne som stadig vekk la ut ting på fb om kjæresten, og hvor fantastisk de hadde det. Dagen etter et slikt type innlegg, var det plutselig slutt.

Så har jeg en venninne som akkurat har fått seg kjærest. Ser minst 3 oppdateringer om dagen om hvor forelska hun er.. ÅH!

Ingvild L

08.04.2015 kl.19:32

AMEN! Kjenner jeg blir vel så irritert som deg, men jeg må jo le litt også.. Jeg mener, er det virkelig noen som har et SÅ kjedelig liv? Haha, jeeeez. Men ja, er HELT enig :-)

Camilla.

08.04.2015 kl.19:41

Haha, ser den! Har heldigvis fått fjernet de som interesserer meg minst fra facebook og slettet dem som kommer med unødvendig tull. Samler seg opp en god del som etterhvert bare blir bekjente på facebook når tiden flyr! :-O Ikke så mange på min face som har fått barn enda, så har ikke 'lidd' meg igjennom termindato-oppdateringer enda, haha

x

A

08.04.2015 kl.19:56

Prøver å overse det som ligger innenfor irritasjonsgrensene mine for det meste, men det er èn ting! Alle kreft-awareness kampanjene ala "del dette bildet for å vise at du bryr deg, så og så mange kommer ikke til å gjøre det blabla". De irriterer meg fordi de ikke hjelper NOENting for oss som faktisk har vært/er pårørende, og jeg tenkte mange ganger den tiden rett etter at jeg mistet en slektning av nettopp den sykdommen at det hadde vært hyggelig om alle de som delte de bildene heller hadde tatt seg tid til å gjøre noe personlig hyggelig ovenfor noen som hadde trengt det, og egentlig føler jeg meg veldig, veldig ensom hver gang alle de kampanjene finner sted.

Tror de færreste trenger å bli oppmerksom på at sykdommen eksisterer i seg selv. Samme gjelder for alle andre typer awareness kampanjer, de handler som regel bare om at "husk at dette finnes". Ok. Hva med noe relevant info vedrørende det istedenfor bare et navn? :P

Hege Naimi

08.04.2015 kl.20:15

Jeg tror jeg sovna mens jeg holdt på å skrev kommentar for noen timer siden, LITT trøtt etter jobb i dag tydeligvis :'D

Hahaha, er så enig i alt her, egentlig med unntak av nummer 1, har bare aldri følt noe irritasjon over det. Nummer 2 derimot, oh my god, man kan seriøst IKKE sjekke inn på akutten eller lignende uten å si noe om hvorfor, haha! Og måten du har forklart den siste på, sykt bra, jeg dævver for det er så sant! :D

Veronica Hassum

08.04.2015 kl.20:44

HAHAHA fy faen digger deg! "798 dager igjen til ferie" hahaa! Lo høyt for meg selv da jeg leste dette innlegget!! Føler med deg og kjenner meg altfor godt igjen, herregud det er så mye på Facebook å irritere seg over! Spesielt "skryte" bilder der man later til at man har det perfekte liv!!

Veronica Reime

08.04.2015 kl.20:47

Hahahaha såå enig!!

Jeg irriterer meg over dem som alltid bare trykker "kanskje" på events for å virke viktige, de som skal oppsummere dagen sin hele tiden med at i dag har de vært på jobb, vasket huset og en nyydelig middag står snart på bordet så klapp på skulderen til meg! Og dem som skriver 1 mnd med verdens aller beste i dag <3 og slik fortsetter det hver eneste måned...

08.04.2015 kl.21:04

Jeg irriterer meg litt over de som irritere seg over alle andre. Hva med å bare la folk gjøre som de vil? Komenterogf lik det du vil og overse det andre. Skjønte jo at dette innlegget ikke var dønn seriøst men det finnes de som klager på hva alle andre gjør og det synes jeg er det mest iriternde av alt. Ser jo noen av poengene dine altså, for alt del men jeg gidder bare ikke irritere meg.
Enig i de fleste men ikke absolutt alt :)

Monicishi

08.04.2015 kl.21:35

AMEN!

(PS: Som trønder skriver man også ofte på dialekt, det gjør jeg selv når jeg blir litt ivrig, uten å tenke over det. MEN det værste med det er de som "e skjikkeli trøndera som itj skriv sånnj atj itj nånnj shønne nå!) (PS2: Dette var mildt, just sayin).....

Tonje

08.04.2015 kl.21:39

Du har tydligvis en gjeng med rare venner på facebook

Gina

08.04.2015 kl.21:43

er så forbanna enig! Dette er virkelig ikke innafor! I tilleg har du de med skryte statusene; "idag har jeg vasket hele huset, tatt 5 maskiner med klesvask og laget deeeilig middag"... Plis, skyt meg!

ane

08.04.2015 kl.21:59

Tagging av venner under bilder av diverse reptiler og andre kryp... Seriøst, er det virkelig nødvendig?? Tør knapt bla gjennom feed'en lengre, sliter nok med araknofobi fra før...😳

Linda

08.04.2015 kl.22:27

Åh, enig! Og en annen ting som gjør meg bare flau er når folk har gått en tur på 2 og 3 km med endomondo og legger det ut. 3 km for faen? Er jo ingenting å annonsere at du gått TRE usle kilometer! Bikker du èn mil, da kan det være greit, men tre km?

Facebook og folk ass!

Tina

08.04.2015 kl.22:30

Hahaha! Veldig enig!

Cathrine

08.04.2015 kl.22:39

1: De som bytter profilbilde 4-5 ganger i uka.

2: De som legger ut flere bilder om dagen av sitt vakre barn/ søte hund/katt

3: De som deler bullshit artikler. Type, du blir smart og tan av å drikke gin og røyke weed.

4: De som krangler på facebook. Utrolif gøy for meg men guuud så kleint om man kjenner dem.

5: De som legger ut dristige bilder av seg selv. For nei jeg vil ikke se hele kløfta di. Du har foreldre og familie på face så skjerp deg.

6: De som legger ut "uskyldige" profilbilder hvor halve fjeset er valgt bort sånn at puppene får vært med. Viktig! Viktig!

E.B

08.04.2015 kl.22:43

Haha, helt enig!

Og hva med de som "alltid" skriver på statusen at de er syke, hvor syke de er, om de har vært hos legen eller når de skal dit, og så da hvordan det gikk der.. Har noen sånne på face og det virker jo nesten som de alltid er syke, for de eneste gangene de skriver en status er når de er syke..

Vet ikke om det gjelder andre men jeg er politisk engasjert og en barndomsvenn som stemmer på et parti på den andre siden av hva jeg står på skal alltid uansett hva jeg legger ut av statuser eller lenker diskutere og komme med noe negativt om partiet jeg stemmer, selv om det ikke er politisk det jeg har lagt ut...

Miriam

08.04.2015 kl.23:13

Hahahah veldig enig i det du skriver! En ting jeg har lagt merke til, er de som deler veldig personlige ting, som er både litt kleint og unødvendig å vite. En venn jeg har på facebook deler ofte hva for slags personlige ting som foregår. Han kan fort dele hvor hårete han er visse steder og hvor irriterende dette er. Han vurderer nå laser. Man må jo le litt også, men fysj? Jeg griner mest på nesen.

Du aner ikke hvor mange av dine eksempler som jeg har sett, og som jeg har villet kommentert. Det at en spennende status kommer opp, men så vil du ikke kommentere fordi dere er jo ikke SÅ gode venner. Haha! Finnes mye rart på facern gitt

08.04.2015 kl.23:46

Eller folkene som typ - på død og liv hele tiden har det så bra og strålende og perfekt. "MÆN DET GÅR BRA PÅ FÆÆÆIJS"

lk

08.04.2015 kl.23:59

Enig i alle ovenfor! En ting som irriterer meg er de som flere ganger daglig deler sånne quotes bilder, typ enhjørning bilde fra nsb reklamen. F.eks: "Maybe it's not about the happy ending. Maybe it's about the story". En gang innimellom er greit, men det finnes de som BARE legger ut det. Bah, trodde det var meninga at de skulle inspirere ikke irritere :p

Katrine Helen

09.04.2015 kl.00:07

Sånn bortsett fra alt du allerede har skrevet så er høytidskonkurranser sånn som no før påske der hele newsfeeden er voldtatt av påskeegg som skal deles og likes for at du skal vinne alt det fantastiske som er inni..spar meg!!! Men til tross for alt det irriterende med face så er vi likevel innpå 5 ganger i timen..rart med det;)

Irmelin

09.04.2015 kl.00:35

Hahahaha, helt fantastisk at du lager et slik innlegg Kristin! 😂 Kansje noen kjenner seg igjen, og tar det til seg? Man blir jo faktisk provosert over alt det dumme og unødvendig som kommer ut på Facebook! Dødsbra skrevet! U keep going girl 😉

utfordrendehverdag

09.04.2015 kl.01:30

Irriterer meg over de som må skrive at de er fattig. Bare hele det der irritere meg. Med en gang ordet fattig kommer frem skal alle plutselig også bli så snille. Når du må sjekke om pengene rekker for å kjøpe noe og MÅ skrive dette blir jeg irritert. Det er da ingen som trenger å vite at du er fattig?

09.04.2015 kl.01:39

Bestemoren min heter Magna, solgte nettopp boligen sin og bodde tidligere på Brummendalen. Utrolig, men sant. Snakk om å treffe spikeren på hode!

09.04.2015 kl.01:45

Folk som lager klagestatuser om at andre klager eller klager fordi andre skriver plagsomme satuser 😅

Bettina

09.04.2015 kl.08:25

Verste jeg vet på Facebook er de voksene i kommentarfeltene på VG, Dagbladet, Tv2 osv. Fyfaen til slemme mennesker enkelte er! Og hvis ikke de bryr seg om den nyhetssaken, så skal de absolutt kommentere at dette ikke var noe nyttig å vite. Nei, kanskje ikke for akkurat deg, men for andre!

Aurora Marie

09.04.2015 kl.10:33

Den som irriterer meg mest er de som poster at de er på trening hver gang, fordi de gir oss treningsglade som faktisk ikke skriver om det hele tiden et dårlig rykte. Det eg jo nesten ikke mulig å snakke eller skrive om trening nå uten å bli stempla som skrytepave..

Alexandra

09.04.2015 kl.10:36

Jeg er SÅ JÆVLA enig !! Hahha, spesielt med de oppmerksomhetssyke folka som ikke gidder å fortelle hva som er galt når du bruker tiden dim på dem.. Ahhgg, har også en tante som deler veldig mye fra livet, men sånn sett er det en bra ting siden jeg får fulgt litt med i livene deres, men når ho poster bilder fra "draw something" vær jævla dag,, da går det litt langt :D

xoxo

Lise

09.04.2015 kl.12:53

Hahaha, så forbanna enig!!!!

Otilie S

09.04.2015 kl.13:04

Hahahah, SÅ sant!! Jeg har heldigvis ikke mange slike folk igjen da jeg har vært raus med unfriend-knappen. Det jeg syns er mest irriterende med facebook er faktisk reklamen. Er så lei av sider for hagemøbler og hairextensions og ballkjoler at jeg blir helt gal. Og disse folka som skifter profilbildet daglig/ukentlig kan søren meg ta seg en bolle!

Dani

09.04.2015 kl.13:48

1. De som bytter profilbilde HVER uke, og gjerne bytter mellom gamle og nye profilbilder bare sånn at folk skal like og kommentere.

2. De som skriver "fordi Kari sa det", eller "bare midlertidig" under bilder. Arrrg!

3. Henger ganske sammen med punkt nr 2. Også de som skriver kleine sangquotes under bilder eller som statusoppdatering.

4. Folk som klikker og liker i vildens sky tilfeldigvis når de selv har fått nytt forsidebilde eller profilbilde. Bare for at de skal få likes tilbake..

5.Og sorry meg, men #trowbackthursday er aldri greit.

6. Når folk må dokumentere HVER GANG de drikker. Jada, du er på fest. Du er kul. Vi har skjønt greia nå.

7.Folk som har over 1500 venner på face. Altså. Det bryr meg egentlig ikke. Men hvem KJENNER egentlig så mange mennesker? Og når de attpåtil slenger fra seg at de som har under 1000 venner er tapere. Nei, vettu hva!

8."Da var man på vei til jobb". Altså, omtal deg selv i førsteperson, please! "Skole --> jobb --> middag --> dusje --> film" kan også være unødvendig. Fint at du informerer, men er ikke alt jeg trenger å vite.

Phuu. Masse mer som irriterer, men kan ikke skrive alt. Haha uff. Når begynte vi å legge såå mye i en nettside? Noen ganger må jeg ærlig talt si det frister å slette hele profilen.

Linn Renee

09.04.2015 kl.14:08

Haha, kjenner meg godt igjen i de aller fleste punktene, men det som irriterer meg mest eller er bare helt rart for meg er når folk skriver natta Facebook o.l.😓

Sofie

09.04.2015 kl.14:53

Haha, hvorfor gidder vi facebook i det hele tatt?

Irriterer meg like mye over slike statuser jeg også. En annen ting jeg irriterer meg over er når folk klager over at dem er forkjøla, har halsbetennelse etc. Det er ingen stor krise!

Det er ti ganger verre sykdommer man kunne hatt, som faktisk ikke går over...

Anine Schei

09.04.2015 kl.15:59

Amen og halleluja ;)

Ida

09.04.2015 kl.16:02

Sletter faktisk ALLE som skriver "Hvil i fred, håper du har det bra der du er nå"

Så skriver de ikke noen navn. Fy flate så irriterende

Linn Solheim

09.04.2015 kl.16:42

Kunne ikke vært mer enig! Supert innlegg, koste meg masse, noe jeg alltid gjør når jeg leser bloggen din ♥

Madelen

09.04.2015 kl.16:43

HAHAHAHA love u Kristin!

Er enig i så mye. Det som irriterer meg mest er folk med alt for mange statuser. De sletter jeg rimlig fort for det blir rett og slett for mye. Hater også når folk "sjekker inn" på legevakt og ikke svarer når folk spør hvorfor dem er der. Er lism 15 som har komentert, men så svarer du ikke!! hva faen! det er sjukt irriterende. Syns også voksne folk som deler alt om unga sine osv ofte er irriterende. Har kollegaer som gjør dette og jeg blir flau på ungas vegne. hvertfall når det er så mye dulling og hjerter osv i disse statusene. Jeg har fattern på facebook og er drit gald for at han ikke bruker facebook til å fortelle meg hvor flott han syns jeg er.Han er "gammeldags" og ringer og det syns jeg er koselig :)

Pus

09.04.2015 kl.20:52

Folk som skriver hehe etter ALT. "Vært på jobb hehe. Lager middag hehe. ok hehe"

Et bilde her og der av ungene er kos, men trenger ikke å vite/se når de har bæsja. Og absolutt alt annet de gjør.

Folk som liker sine egne statuser og bilder, som det selvfølgelig kommer minst 10 nye av hver dag.

Når noen legger ut mange bilder av seg selv og skriver "kjedet meg litt he he he he"

Gabriela

09.04.2015 kl.20:58

Og en ting til: de som liker sine egne bilder og statuser og ting fra mange år siden fordi de tydeligvis ikke har noe bedre å gjøre

Emma♥♥

09.04.2015 kl.21:06

Hahahah, du får sagt det du, Kristin xD

Facebook er kanskje noe av det aller mest irriterende som finnes in dah Whole wide world liksom. Jeg aner ikke hvorfor jeg har det selv når det eneste jeg faktisk gjør der inne er å sitte å irritere meg opp, haha. Men midt oppi det finnes det noe underholdene med det også, lol :P!

Thao

10.04.2015 kl.00:09

Haha, du er råå! Er helt enig med deg i alle punkter. Det som irriterer meg er vel de som absolutt lager et helt album der de poster bilder av kun seg selv og albumet ender med 200 + bilder. Ingen bryr seg. Så er det vel de som lager album som bare inneholder mat og poster matbilder hver dag.... Og kjærestepar som må poste statusen sin med " er med verdens beste kjæreste <333 kunne ikke ha levd uten han <33333 mitt alt <3 "

Linda

10.04.2015 kl.03:09

Hahaha, dør av deg! Du får virkelig sagt det!

pess

10.04.2015 kl.15:05

Hva med de gamle ungkars gubbene som deler ut virus lenker med nakne damer i? hahaha. DETTE er flaut, de er sikkert ikke klar over at hele vennelisten hans ser hva de digger innenfor porno. Og ofte ser det ut som at det går på Teens. hahahaah...

yvonne

10.04.2015 kl.21:23

Folk som tar idiotiske personlighets tester og poster resultatet. HVILKEN KJENDIS ER DU???....." Oisann, ble vist Beonce jeg... Thihihihi".... PUKE...

Skriv en ny kommentar

hits