5 TING JEG GLEDER MEG TIL

Hei igjen ♥

Det er skikkelig vår i luften i dag - deilig! Likevel tilbringes dagen i sofaen som er mitt kontor denne uken.. Jeg solgte nemlig spisebordet før påsken, og hvem skulle trodd at sofakontor kunne være sååå lite effektivt, haha!

Likevel har jeg skrivelyst, og vil i dette innlegget dele hva jeg gleder meg til denne måneden. Jeg blir glad av å lese dette, jeg blir glad av å glede meg, haha, kan man si det på den måten? Og så håper jeg at alle dere som leser disse punktene kan tenke på noen ting dere gleder dere til, som vil gjøre at dere trekker litt ekstra mye på smilebåndet. 

Firenze: Plutselig gikk det opp for meg at jeg skal til vidunderlige Italia. Det er flere år siden jeg var der sist, og det skal bli vanvittig herlig å sette føttene på italiens jord. Denne gangen vender jeg snuten mot Firenze, og hit reiser jeg i samarbeid med IBS. Jeg skal nemlig sjekke ut motestudiet der nede, og jeg gleder meg allerede til å oppdatere dere på en spennende studieretning i et spennende land. Og så Italia da.. Åh.. ♥ Møte med Redd Barna: Jeg har lenge ønsket å bidra, og det i et større omfang enn å betale et fast beløp hver måned. Jeg har mange idéer og store planer, og i løpet av nærmeste fremtid skal Redd Barna og jeg sette oss ned for å klekke ut noen gode planer og idéer. Jeg gleder meg noe vanvittig til å se hva vi kan gjøre sammen, og jeg ser virkelig frem til å dele de spennende planene med dere.

♥ Girls night out: Jeg tror ikke alle vi jentene i gjengen har vært ute og festet skikkelig sammen siden julebordet i desember, så nå er det virkelig på høy tid med en solid gathering. Førstkommende lørdag er det duket for Ida sin bursdagsfeiring med festglade babes, og neste helg kommer endelig Bettyen tilbake for å bli med på bursdagsfeiring nummer to. To jentefester to helger på rad, altså.. Det er virkelig noe å glede seg til!

♥ Skalldyraften: Noe av det jeg gledet meg mest til da jeg Dennis og jeg bodde i hver sin by, var å komme ned til Stavanger og til en skalldyraften med iskald hvitvin. Det var liksom et fast og superhyggelig rituale vi hadde, og jeg har planlagt en slik aften om ikke lenge. En kveld hvor vi skal kjøpe inn masse ferske reker, krabbeklør, krabbeskjell, salat, spiralloff, sitron og majones. Åh.. Da koser vi oss ekstra mye - lekre skalldyr foran oss, levende lys, og en film som snurrer i bakgrunnen. 

♥ Bloggerne: Allerede på torsdag er det sesongstart, og jeg gleder meg noe enormt til å både følge med på serien og selvfølgelig fortsette å filme. Det som vises på TV er ganske så ferskt materiale, og vi har masse spennede på innholdsplanen. Det er bare til å glede seg, dette her blir helt rått. Haha!

Hurraaaaa for april - Dette kommer til å bli en deilig måned ♥ 

Hva ser dere frem til i de kommende ukene? Er det noe dere gleder dere ekstra mye til?

Nyt ettermiddagen og kvelden. Nå skal vi må middag til mamsen og Jon, og det er også en ting jeg kunne skrevet opp på listen. SOM Jeg gleder meg til å se de fine foreldrene mine igjen. Til å klemme på dem, og ikke minst til å kose litt med Fokus. I kveld blir han med tilbake til Løkka, hurra!

LØØØV ♥ 

  

35 kommentarer

Latte&Lullabies

07.04.2015 kl.15:51

Du er så heldig! :)

krist.in

07.04.2015 kl.16:03

så mye gøy å se frem til! Ah, vakre firenze! der har jeg vært to ganger, skikkelig fin by!

Lena Pedersen

07.04.2015 kl.16:04

deeet var mye fint å glede seg til! :D Lucky you!

Akkurat nå gleder jeg meg faktisk mest til kåringa av New York-turen! Det hadde vært en stor drøm som hadde gått i oppfyllelse både for meg og kjæresten! Jeg er bundet til studielivet (inntekten) i flere år framover og han er uføre pga psykiske problemer, så en slik tur må vi se leeenge etter om vi skal finansiere noe slikt selv! Krysser fingrene ;)

1. mai blir jeg 20 år (!!!!!!!) og gleder meg syyyykt til det! Kun 3 dager før har min nærmeste venninne bursdag også, så den helga blir braa! :D

Ellers gleder jeg meg til eksamen, eller rettere sagt, at den er fullført! Og sommer! <3

Kos deg masse med mamsen og Jon! <3

Madeleine

07.04.2015 kl.16:08

masse å glede seg til =) ha en fin kveld =)

Maria M.

07.04.2015 kl.16:19

Alltid godt å ha noe å se fram til, stor motivasjon i hverdagen. Og du har virkelig mye å se fram til. Jeg derrimot er i tidenes dvalemodus og har et marraton av prøver, eksamener ergo siste innspurt før vgs er ferdig.Russetiden er jo også foran meg, noe som blir råbra, ellers flytter jeg til Uganda for fem måneder i november. Det blir braa det.

Ha en deilig kveld, skjønne. Gleder meg såå til torsdag og bloggerne :)

Løv!

Kirstin

07.04.2015 kl.16:20

Hei! Jeg lurte på om det kommer en dagensfarge i dag? Jeg har bursdag i dag og vil gjerne vite det 😄🎉🎉

Regine E

07.04.2015 kl.16:36

Mye å se fram te! gleeede meg te bloggerne, du e rå!!:-D

Linda

07.04.2015 kl.16:37

Hei Kristin :)

Jeg har vært innom nettbutikken din sånn titt og ofte over flere mnd nå for å se om snapback'ene er fylt på igjen, men har vært utsolgt veldig lenge nå.

Lurer på om når det blir fylt på varer ? =)

Ønsker meg så veldig en sånn galaxy caps, men får ikke kjøpt..

Hilsen Linda Fjeldskogen :)

07.04.2015 kl.16:58

Åhhhh, du har mye GØY å se frem til!

Selv skal jeg ut i sykepleierpraksis, så det blir spennende!! Har aldri jobbet med mennesker på den måten før, så det blir virkelig nå jeg kommer til å se om jeg liker tanken om å bli sykepleier eller ikke :)

Samtidig ser jeg frem til å få en viss AWESOME genser i posten. Åh som jeg gleder meg. Den ser så digg og kul ut og ja, det skal bli så gøy og vise den frem litt i gatene i ukene fremover! Haha! Også ser jeg jo frem til Bloggerne da. Skal bli gøy å følge deg litt nærmere:)

Kos<3

Emma Julie

07.04.2015 kl.17:03

Du har masse å glede deg til, herre! Og jeg kan glede meg til bilder og inspirasjon i hva du holder på med. Selv gleder jeg meg til at russetiden skal starte og tiden jeg skal tilbringe med mine venner! Smask :)

Silje Marie Angell

07.04.2015 kl.17:09

Ååååh! Firenze høres utrolig vakkert ut, byen er offisielt skrevet opp på "må besøke"-lista mi!

Ellers tror jeg at jeg skal fyre løs med en skalldyraften på et tidspunkt her òg. I det siste har jeg gruet meg til mye. Innleveringer, eksamener som nærmer seg, sjongleringen mellom studier og arbeidsliv. Jeg har innsett at jeg må begynne å fokusere på litt positive ting. Tok en titt i kalenderen og fant ut at jeg har hatt samboer i 6 måneder i morgen! Så det skal vi ut å feire, kanskje litt spontant. Vi får se :)

Ellers gleder jeg meg til sommerferien, åååh! Jobber på spillavdelingen på Tusenfryd, så det blir mange spennende dager. Får jeg to-tre gratisbilletter til overs når sommeren kommer, er det fare for at det tikker inn noen billetter til deg i posten, faktsik! Føler det er det minste jeg kan gjøre når du bidrar til inspirasjon hver eneste dag.

Åååh, også gleder jeg meg til en ferietur til Kroatia i juni! Den har holdt meg gående de siste ukene, og skulle ønske jeg kunne reise mye mer enn hva lommeboka mi godkjenner, haha.

Ha en superduperfin dag videre, Kristin <3

Mariel

07.04.2015 kl.17:28

Wiii, som jeg gleder med til ny sesongstart!! :* Åsså april daa, min bursdagsmåneeeed <33

Mathilde

07.04.2015 kl.17:41

Jeg gleder meg til Bloggerne som starter på torsdag og jeg gleder meg til hele jentegjengen skal feste og kose oss en hel kveld og natt :D

Otilie S

07.04.2015 kl.17:46

Mine fine foreldre kom nettopp hjem etter en tur i Firenze, de har hatt det så fint! Heldige altså :-) Så bra at du skal samarbeide med redd barna, det gleder jeg meg til å følge med på videre! Høres ut som en veldig fin måned for deg, dette. Jeg har ingen store planer, men har bursdag senere i måneden og det er jo litt stas. Ellers gleder jeg meg til å sitte på verandaen med gode venner, aller helst med en is eller fire i hånden ;-)

Evelyn

07.04.2015 kl.17:57

så gøy ! :)

håper du får det fint! <3

Inger Genberg

07.04.2015 kl.18:26

Italia er virkelig fantastisk! Naturen, varmen, språket, og ikke minst all pizzaen og isen!👏 du får virkelig kose deg❤️ loooove

Camilla.

07.04.2015 kl.18:37

Bloggen din er virkelig helt gull om dagen. Stå på videre vakre Kristin! <3 Lurer på om det kanskje er våren som gjør at du har fått en ekstra gnist igjen? ;-) Uansett alltid gøyt med masse å se frem til. Selv har jeg eksamen å se frem til, men etter det er det jo SOMMER!! Hurra!

Rebecca

07.04.2015 kl.19:09

høres ut som du skal kose deg skikkelig i April!! Gleder meg til å høre mer om turen du skal på til Italia, har alltid ønsket å dra til Italia selv så det hadde vært veldig kult om du kunne skrevet et innlegg der du skriver hva man bør besøke når man er der nede ;)

det jeg gleder meg mest til er å dra til Figgjo (Sandes, Stavanger), der jeg bodde før, og møte min aller bestevenn igjen, møtes ikke så veldig ofte så det blir super duper bra!! gleder meg som bare det!!

ha en kjempe fin kveld og ha en fantastisk middag med foreldrene dine<3

Madelen Victoria

07.04.2015 kl.19:34

Eg ser veeldig fram til konserthelg til helgo, med Stord Ungdomskor. Me skal ha konsert på søndag, vår årlige vårkonsert med regi. :) Dette er første året mitt i detta koret, men har i 5 år vert med i aspirant koret. Jeg gleder meg sykt!! å i dagane fremmover skal eg pugga masse! <3 Og så gleder eg meg til juni for då skal eg besøka Tanto mi og ei anna dama i Bergen! bur jo bare ei ferja fra Bergen men da er så kjekt i Bergen! ;) Ha en super uke vidare! <3 Ps: kom gjerne og se på konserten våras 19.April i Stord Kulturhus ;) haha, viss du gidder ;) men hadde vert kjekt da, er ein utrolig fin musikal opplevelse! :) Klem ein fast leser på 16år ;)

Linda

07.04.2015 kl.19:42

Såå herlig! Italia er jo nydelig!

Jeg er nødt til å være skikkelig på sparebluss denne månenden, da jeg drar til AFRIKA den 10.Mai for å jobbe frivillig med undervisning og skole en måned. Gleder meg helt utrolig mye! En drøm som går i oppfyllelse! Har alltid hatt behov for å hjelpe til, trenger nye utfordringer nå og dette passer meg perfekt før jeg setter meg på skolebenken til høsten igjen!

Ellers skal jeg på jentekveld til helgen sammen med tre herlige jenter, som blir kjempeherlig! Jeg skal til tusenfryd med en venninne om ikke så altfor lenge og i kveld skal jeg på kino.. Haha noen små og stor ting som skjer.

Ha en fortreffelig kveld og måned, fine Kristin <3

Anette Linnea Vagle

07.04.2015 kl.19:48

Jeg gleder meg så sykt til bloggerne kommer på Torsdag, ser ut til at det blir en veldig spennende sesong! :-D

Thea Wangberg

07.04.2015 kl.20:15

du har masse fint og glede deg til fremover! jeg gleder meg til bloggerne og til å reise til USA i sommer! og til å bli færdig med alle tentamenene.

Vilde

07.04.2015 kl.21:45

Åååå, Firenze. Så fantastisk gøy!

Det jeg gleder meg aller mest til i april er definitivt at semesteret mitt er ferdig allerede (downside: eksamen....). Ferdig semester vil si at jeg reiser til Mexico og Cuba :D

Karoline E.N

07.04.2015 kl.21:52

Åh, så mye hyggelig og glede seg til :) hihi! Det j gleder meg mest til, er sommeren!! Den kan ikke komme fort nok.. Gleder meg til og høre mere om Italia turen, virker spennende! Jeg ligger rett ut med tidenes forskjølelse, så øya mine lukker seg nesten bare igjen, da kroppen min ikke vil annet en og sove. Hater forskjølelse 😭 men litt oppmuntrende og komme inn på bloggen din. Håper dagen din har hvert like fin som det du er ❤️ Klem

Mathilde S

07.04.2015 kl.22:32

wow du reiser mye :-) du er så heldig jeg kunne reist resten av livet !

Frida Abelsnes

07.04.2015 kl.22:44

Så mye bra å glede seg til!:-D Blir glad på dine vegene❤️

Jeg reiser til USA i morgen, nærmere bestemt LA så det gleder jeg meg enormt til!

Da skal Styleconnection være med i kofferten og vises til LA atter en gang ❤️

Ellers så vil jeg bare si at jeg følger med på alle innleggene dine hver dag, skjønne deg, men har desverre ikke tid til å kommentere! Er så mye som skjer om dagen.

Ha en strålende uke, så prates vi fra LA! 😘❤️
Du er kjempe heldig som skal til vakre Italia. Dit har jeg også lyst :)

Skalldyraften hørtes rå digg ut :) Gud som jeg fikk lyst på reker nå :p

Jeg gleder meg også til Bloggerne :D Har sett sumo spesial.

Blir digg å få med seg Fokus hjem igjen da :)

Stine Furulund

07.04.2015 kl.23:11

firenze høres ut som en herlig destinasjon nå i disse vårdager, men for min del blir det bare å være hjemme i april. Eller bare og bare, til helga skal jeg ut på skikkelig bursdagsfeiring med en bytur senere, som faktisk blir første gangen! SOM jeg gleder meg! Ooog neste helg skal mest sannsynlig jeg og kjæresten på roadtrip til Sverige, og jeg gleder meg som et barn til det også. Han er min bedre halvdel uansett hvor klisje og klissete det høres ut.

Ha en fin kveld, og måtte morgendagen bli bra! :-)

Hege Naimi

08.04.2015 kl.01:09

Så mange herlige ting du har å glede deg til!

Det er egentlig ikke noe spesielt som skjer denne mnd så langt. Skal stelle i stand et "dagtid-surprisebursdagsparty" til helga da, det tror jeg blir veldig gøy, ligger mulig an til dagsfylla da, haha, vi får se :D

Hege Naimi

08.04.2015 kl.01:11

Og forresten, kan ikke glemme det, gleder meg selvfølgelig til bloggerne starter igjen, det har jeg gledet meg til siden siste episode forrige sesong :D

Kjersti

08.04.2015 kl.02:54

Åh, så gøyt innlegg! Gleder meg til å lese om din reise til Italia!

Men det jeg gleder meg aller mest til nå, er faktisk at jeg skal følge min drøm, om å oppleve mer av verden. 30. mai, skal jeg flytte til tyrkia i 5 mnd som reiseleder, før jeg reiser videre til et nytt sted! :-D Gleder meg veldig til å gjøre noe nytt, og komme meg ut litt!

Alexandra

08.04.2015 kl.08:54

Denne sesongen SKAL jeg følge med :D

xoxo

Nikita <3

08.04.2015 kl.10:59

Åhh så gøy :D

Sofie

08.04.2015 kl.12:56

Gleder meg også til ny sesong av bloggerne! :-D

Emma♥♥

09.04.2015 kl.20:54

Herlig innlegg!

Akkurat nå gleder jeg meg sånn generelt til sommeren og ferien. Skal masse ut og reise og gleder meg massee. Skal til Danmark, Frankrike, Tyskland, Italia OG London. Gleder meg virkelig som en liten unge!

Skriv en ny kommentar

hits