10 SUPERSÆRE LIKES!

Hurraaa for påsken - Herligste høytiden, ass!

Jeg tenkte å komme med et litt sært blogginnlegg som jeg ble inspirert til å skrive, da jeg spurte om ekstra sylteagurk på Upper Crust på Gardermoen i sted. Jeg har noen veldig sære likes når det kommer til mat, så da tenkte jeg at jeg like så greit kan dele dem med dere.. Så blir vi enda bedre kjent, haha! Egentlig tror jeg at dere kommer til å synes at jeg er superduperekkel etter at dere har lest dette, men shit la gå.. Håper dere liker meg på tross av mine 10 sære likes!

Here we go!

♥ Sylteagurk: Jeg elsker sylteagurk. Men bare når den kommer rett fra glasset. Den må ikke være lunken som etter en runde på cheesburgeren på McDonalds, men knasende og digg. En grovbrødskive med leverpostei eller roastbiff uten sylteagurk, er like meningsløst som å bruke solbriller når det er mørkt ute. Sylteagurk i mitt hjerte!

♥ Gamalost: Det høres usj ut.. Osten ser heller ikke noe særlig innbydende ut, ikke lukter den noe godt heller, men denne osten er superyummy. Den vekker i tillegg mange gode minner fra barndommen, for denne osten fikk jeg servert på lyst brød som for 20 år siden ble kalt for wittenberger, og på denne lyse skiven ble osten lagt lagvis med smør. Beste komboen ever! Mormor vokste opp i Vik i Sogn, og det er nok hun som tok med seg denne osten inn i familien. De har jo tross alt en egen Gamalostfestival i Vik hvert år, så jaddaaa.. Denne festivalen burde jeg besøke!

♥ Lungemos: Dette fikk jeg ofte til middag i barndommen, og dette var noe av det jeg likte best. Jeg kan fortsatt kjenne smaken i munnen når jeg tenker på det, og selvom det er flere år siden jeg spiste dette sist, er det en middagsrett jeg har store planer om å få i meg i nærmeste fremtid. Nå brakk Dennis seg bittelitt under høytopplesingen her. Jeg går nemlig gjennom alle punktene med D-boy as we speak, og jeg tror han får litt avsmak på meg, haha!

♥ Makrell i Tomat: Denne deilige lille gule boksen med makrell er egentlig ikke så sært i seg selv, men jeg spiser den helst med skje. Rett ut av boksen. Typ to hele bokser på rad, rett i munnen. HE HE! Jeg elsker makrell i tomat.

♥ Rogn: Dette er litt sært.. Rogn, liksom.. Og da mener jeg den rødoransje freshe rognen man finner på ferske reker. Det er umulig å ikke høres ekkel ut når jeg sier at jeg liker å suge i meg rognen før jeg piller rekene, men det gjør jeg altså.. HAHAHAHAH nå ler jeg høyt! Herregud. Åhåj.. Men denne rognen liker jeg altså kjempegodt. Det blir som en liten deilig teaser til den enda deiligere reken jeg skal hive i meg. Reker og skalldyr generelt er LIVET!!

♥ Grandiosa: Og da tenker jeg ikke på en nystekt grandis, men på en grandis som har ligget ute på kjøkkendisken over natten. Et knusktørt stykke grrrændis fra dagen før er midt i blinken. Jeg spiser det og jeg liker det! Æsj men NAM!!

♥ Kompott: Altså.. Jeg elsker alt av kompotter.. Dere vet sånn dessert-gugge man får på pose? Alt av kompotter er så yummy.. Med melk på! Åh.. Sviskekompott, rabarbrakompott, kirsebærkompott.. GIVE IT TO ME! Jeg elsker kompott.. Kompoooott! Haha.. Si kompott mange ganger da, DA høres det ordet ekstra rart ut.

♥ Snerk på rød saus: Hjemmelaget rød saus som skal helles over en hjemmelaget dessert er digg i seg selv, men altså.. Snerken på toppen av rødsausen?? MMMMM.. Det er saker det, skal jeg si dere.. Da jeg var liten kranglet jeg alltid med mine søskenbarn når det kom til hvem som skulle få snerken på toppen av sausen som morfar hadde laget. HE HE!

♥ Mandelkjernepudding: Dette er desserten sin det. Dette er saker! Dette vekker også gode barndomsminner, på lik linje som lungemos og rød saus. Morfar laget ofte denne puddingen til dessert og da selvfølgelig med rød saus som tilbehør. Jeg har ikke spist dette siden jeg var liten, men smaken glemmer jeg aldri!

♥ Rabarbra med sukker: God gammel klassiker og et godt alternativ på 90-tallet når godteskapet var tomt. En rabarbrastang dynket i sukker. Nam, nam, naaaam!

Så, blir dere like kvalm av meg som Dennis blir? Heheheh.. Eller kanskje noen av dere tenker, "yesssss.. ENDELIG noen andre i denne verden som liker det samme som meg!"? Jeg krysser fingrene for sistnevnte!

Del deres særeste likes med meg da, dette er gøy!

SMASK

82 kommentarer

Emma Josefine

02.04.2015 kl.17:38

Vi liker akkurat det samme! Jeg spør også om ekstra sylteagurk! Og digger sære oster med mye smak og lukt :) Digger bloggen din! Stor fan:) God påske!! Du er rå

Veronika S

02.04.2015 kl.17:44

Kjenner meg ikke særlig igjen, men jeg trodde det var helt innafor og normalt å spise rognen på rekene? Det har alle jeg har vokst opp rundt gjort i hvert fall!

Jeg synes ikke dette er spesielt sært eller ekkelt, det er jo bare bra vi alle har ulike matvaner. Jeg derimot må utfordre smaksløkene mine mer og ikke være absolutt redd for alt jeg kan få i munnen, kanskje noe av dette også hadde vært mine favoritter om jeg faktisk turte smake? Hvem vet.. Vi liker jo alle så mangt!

Helene

02.04.2015 kl.17:46

Hahaha, jeg ELSKER også Grandis som har ligget over natten. Jævlig sært, men det er jo såååå digg, hahaha

Kjersti

02.04.2015 kl.17:51

GAMMELOST!!! <3 åååh. anbefaler deg å smake loffskive med honning og gammalost på toppen!

seriøst, det er det beste jeg vet!!! 😄😄

og rabarbra med sukker på er deilige barndomsminner!

02.04.2015 kl.17:54

Rogn., det er så godt. Trodde det var en normal ting å gjøre jeg? Eller er det bare jeg som har rare folk rundt meg?

Sara Josefine

02.04.2015 kl.17:55

Har du noen gang smakt brødskive med syltetøy og salami? Nam nam, det er godt^^ Hehe, god påske!❤️

Ingvild L

02.04.2015 kl.17:55

Åguuuud, kjenner jeg brekker meg! Haha, ble ikke disgusted av deg forde altså, men jeg har aldri vært fan av noe av de "rettene" der 😄 haha! Men godt det er noen som liker alt det, da!

Guro

02.04.2015 kl.17:55

Haha, jeg elsker også kompott :D spesielt sviskekompott med fløte på, naaaammmm!!! Og du har helt rett i at rogn er digg, det er jo nesten det beste med rekene <3 og sist men ikke minst, rabarbra med sukker, det er barndomsminner det <3

Mormoren min har rabarbra i hagen, og det var alltid stor stas når vi gikk ut i hagen med en kopp med sukker, på jakt etter den lengste stangen :D haha

God påske, kos deg masse med alle de sære matvanene dine <3

Emma♥♥

02.04.2015 kl.17:59

Hahah, syykt morsomt innlegg xD

Trodde virkelig bare det var jeg som spiste makrell i tomat rett fra boksen, hehe. Endelig noen som forstår!! #avhengig

Rabarbra med sukker også, da! HERREGUD, hvem liker seriøst ikke det?! Det er kanskje my fav ever om sommeren. Er litt stress å spise da, sitte på stranda med en hele sukkerskåla og dyppe oppi, men det er totally Worth it, hahah!

Ha en fabolous skjærtorsdag videre, snuppah!

Sara S

02.04.2015 kl.18:00

Makrell i tomat er noe av det jeg liker best, gjerne med en augurkskive oppå, det er så godt det!

Er også fan av sylteagurk, spesielt da med roastbiff og remulade <3<3

Rabarbera med sukker på husker jeg kjempe godt fra barndommen, da vi reiste på rabarbra-slag hos naboen, haha! <3

02.04.2015 kl.18:00

elsker rabarbra med sukker!

Rebecca

02.04.2015 kl.18:06

Er helt enig med den siste, rabarbera dyppet i sukker på en sommer dag er bare BEST!!

helt ærlig vet jeg ikke om jeg spiser så mye sært, men når jeg var liten spiste jeg frokostblandinger med vann siden jeg ikke likte melk ;D haha!! men noe jeg elsker som kanskje er litt sært er når det bare er jeg og pappa hjemme og vi ikke vet helt hva vi skal ha til middag pleier vi å varme en pose med kyllingvinger og sitte i stuen og gnafle dem i oss mens hendene er fulle av fett og man er oransj rundt munnen, hahaha!! alle har vell sine sære vaner!!

ha en kjempe fin dag i Stavanger<3

Inger Genberg

02.04.2015 kl.18:08

Hahah lungmos fikk meg til og grøsse, men rabarbara og sukker og kompott (helst aprikos) namnam!!❤️ loooove

02.04.2015 kl.18:10

Rabarbera dyppet i sukker er HIMMELEN!!! Åh..

Birgitte

02.04.2015 kl.18:12

Brødskive med brunost og tomat!! Hvis du seriøst ikke har smakt det så har du gått glipp av noe i livet!!

Også eeeeelsker jeg brødskive med majones, skinke, ost og masssssse sylteagurk. Åh nå ble jeg sulten.

Camilla.

02.04.2015 kl.18:16

Haha, ler meg ihjel. Snerk er så ekkelt ord i tillegg. Jeg digger også rabarbara med sukker, det er søren meg snadder! Men haha, å slurpe i seg rogn fra reker blir litt for 'hardcore' for meg. Er så matkresen at det tørr jeg ikke! Morsomt innlegg.

Kos deg videre i Stavanger :*

Mona

02.04.2015 kl.18:17

Veldig artig å lese dette da eg hadde glømt hvor mye eg elsket fleire av tinga. :) Mandelkjernepudding og semulepudding var favoritten her i gården! Ikke minst serken på semulepuddingen. Og eg elsket rogn..som var på boks..som ble skjært i skiver å stekt i panna. Veit ikkje om det finns lenger :P Ha ein fortsatt fin påske :)))

Marlene

02.04.2015 kl.18:22

Haha, du har ikke sære matvaner du da.. Vel, noe hørte litt ekkelt ut, men who am I to judge :P Alle liker sitt, det må man tåle ;)

Åååh, serr rabarbra <3 Husker jeg satt hjemme hos fysioterapeuten min etter en trening(vi dro hjem til hu og hoppet på trampolinen hennes som trening) og da gikk vi og plukket rabarbra i hagen.. Også dynke det i sukker... Nam.. Nå fikk jeg lyst på rabarbra... Haha

Vi har faktisk rabarbra hjemme i hagen, men i de 14 årene vi har bodd der så har jeg aldri plukket noe av det... Det må jeg gjøre når det blir sommer.. Men det som er dritt med plasseringen er at de står utenfor gjerdet i en bratt skråning så det blir litt farlig å gjøre det.. Men what the hell, skal innføre denne delikatessen til 12 og 14 åringen i huset og gå på rabarbra jakt med dem :D Trur også jeg spiste en del rabarbra hos oldemor også, husker ikke..

- peace out!

Silje

02.04.2015 kl.18:25

grandisen som har ligget på kjøkkenbenken natten over spiser jeg også, haha:D men det er skikkelig guilty pleasure:p

Lena Pedersen

02.04.2015 kl.18:35

Noe av det er jeg veldig glad i selv, men andre ting fikk meg til å miste matlysten, HEHE! Noe jeg er veeeldig glad i er fetaost, kan spise flere glass med fetaost til lørdagsgodt! NAM! 😍 og sopp! Og ifølge kjæresten min er det veldig spesielt at jeg elsker sild! Typ sursild, rømmesild osv! :D nå skal jeg hive i meg en hel form med fløtegratinerte poteter til middag, mmmm <3

Linda

02.04.2015 kl.18:38

SYLTEAGURK er livet <3 Spiste brødskive med leverpostei og sylteagurk til frokost i dag og det er heaven!

siljepia

02.04.2015 kl.18:47

Herlig innlegg :)

Alle har sine ulike smak og ulike sære matvaner :<3 Det er faktisk mye av det her som jeg kjenner meg inn i :D

- Makrell i tomat er supergodt

- Rogn er ekstra godt med reker når du har fylt en avokado med rømme og reker med rogn :)

- rød saus er super godt, spesielt på mandelkjernepudding ,nammis

Gammelost og sylteagurk klarer jeg, rett og slett ikke å lære meg å like . sært ? haha

Husker rabarbra med sukker når jeg var liten, men jeg husker jeg likte spesielt når mamma laget rabarbra pai :)

Lungemos har jeg aldri smakt,men det forstår nå at jeg har nødt til å gjøre ASAP , etter din anbefaling :) hehe <3

jeg kommer ikke på noe akkurat noe spesielt , som må være av det sære ting,men jeg husker når jeg var liten og når jeg hadde litt lyst på noe godt,så tok jeg en kopp med rosiner og blandet med vaniljesaus nam nam :) :P hehe

Helt enig i at dette er gøy :) <3

Kan du ikke skrive et innlegg med Dennis sine sære matvaner , og hva dere begge liker og hater ? Hadde vært gøy å lese :)

Kos dere i kveld og nyt hverandre :) <3

Mari

02.04.2015 kl.18:47

Jeg tror nesten du fikk samla alt jeg ikke klarer tanken på, haha! Rett og slett drit ekkelt! Men ser så absolutt ikke på deg som ekkel fordet ;) Jeg bare trodde jeg var ekkel, for jeg elsker rått kjøtt. Skjelver etter å møvle kjøttdeig når jeg skal steike tacokjøtt. Nå er jeg gravid og må holde meg unna, så har ikke kokkelert en eneste matrett med kjøttdeig/karbonadedeig selv.. Skal feire gjennomført svangerskap med 400g kjøttdeig om 1mnd!

Anette Linnea

02.04.2015 kl.18:54

GUD som jeg savner rabarbara! Det er så ufattelig godt :-D Har en konkurranse på bloggen min nå, ta gjerne en titt, så kan du vinne en goodiebag til verdi av 500 kroner :-)

Gro

02.04.2015 kl.18:55

Liker at du deler sånne ting! ROGN neihuff, men er ikke så voldtsomt glad i reker jeg altså. MEN grandis som har ligget ute og blitt litt tørre er jeg enig i! Drityum. Samme med rabarbra med sukker. Det er det leenge siden jeg har spist.

Lungemos høres jo megaekkelt ut, men jeg har aldri smakt det. Det må jeg prøve. Må prøve blodpudding og smalahåve en eller gang også :D Har du prøvd noen av de? Liker at du deler mer om deg selv! :D Gogo! God påskEE

Andrea

02.04.2015 kl.18:57

Rabarbra med sukker er himmelsk👌

Stine

02.04.2015 kl.19:08

Jeg ELSKER rabarbra med sukker på! Har ikke spist det på typ ti år, men det var alltid en slager om sommeren! Gode minner

siljepia

02.04.2015 kl.19:16

Haha, kom på et sært matvalg jeg måtte nevne ..Det er å ta ei brødskive eller lompe med makrell i tomat fylt med ost på toppen og i stekeovnen. Nam nam :P :D

Barbro

02.04.2015 kl.19:23

Åhh, du er rå Kristin! Jeg digger deg bare mer og mer! Sistnemte, rabarbra med sukker er et must om sommeren! Jeg er selv et matvrak og putter som regel i meg all mat jeg kommer over... med unntak av reint fett, det takler jeg ikke. I juletidene når vi spiser store mengder pinnekjøtt sitter jeg og sorterer ut alt fettet. Alle lag mellom kjøttet. Jeg ender alltid opp med å begynne å spise når de andre nærmest er ferdig. Men men. Stå på Kristin, du e gudd!

Marthe Gulbrandsen

02.04.2015 kl.19:54

Du er unik! (in a good way). jeg syns det er så kult at du liker så mange forskjellige ting fra andre.

Cecilie Lien

02.04.2015 kl.19:59

Hahaha jeg ler! Hverken lungemos, gamalost, ekstra sylteagurk eller rogn hørres godt ut i mine ører haha. Er helt stikk motsatt fra deg når det gjelder rogn. ELSKER reker, men MÅ skylde de under litt vann etter jeg har skrelt de får å få vekk absolutt alt rogn og eventuelle skall-rester. Ugh, klarer det virkelig ikke selvom mamma påstår jeg skylder vekk smaken av rekene når jeg tar dem under vann, hehe wups. Ellers så er makrell i tomat himmelen (på skjeven riktignok HAHHA), og rabarbra duppet i sukker er magisk :)) Vet ikke hva kompott eller snerk er engang? hahha, så skal ikke uttale meg noe om det..

Ha en fiiin kveld videre, fining :)

02.04.2015 kl.20:00

Hahaha, dette er vikrelig fantastisk sært:D Digg!

Thea Wangberg

02.04.2015 kl.20:09

hahah, må innrøme at jeg kanskje er litt enig med Dennis. nå skl det jo sies at jeg ikke har smakt lungemos og rogn da.

alle sier at det rareste jeg spiser er fetaost rett fra boksen, men jeg elsker fetaost over alt på jord! jeg kan spise et helt glass.

Pernille

02.04.2015 kl.20:27

Åherregud, Kristin. Jeg må si meg enig med Dennis denne gangen. Jeg syns ikke så mye om de 9 første punktene dine, men rabarbra kan jeg bli med på.

For meg selv så har jeg en sær tendens til å ta majones, ost og trokamare på alt som har med brød å gjøre. Det kjedeligste jeg kan lage er brød med ett enkelt pålegg.

Også kan jeg spise kokt egg med smør. Typ en skje kokt egg med litt smør på toppen. Hehe.. Uff

Pernille

02.04.2015 kl.20:27

Åherregud, Kristin. Jeg må si meg enig med Dennis denne gangen. Jeg syns ikke så mye om de 9 første punktene dine, men rabarbra kan jeg bli med på.

For meg selv så har jeg en sær tendens til å ta majones, ost og trokamare på alt som har med brød å gjøre. Det kjedeligste jeg kan lage er brød med ett enkelt pålegg.

Også kan jeg spise kokt egg med smør. Typ en skje kokt egg med litt smør på toppen. Hehe.. Uff

Madeleine

02.04.2015 kl.20:35

namnam =)

Mia

02.04.2015 kl.21:18

Jeg eeeeelsker virkelig makrell i tomat! Av og til "belønner" jeg meg selv med en makrell i salsa, så mye elsker jeg makrell.... Min særeste matvane må vel være at jeg spiser superchips og ketchup, hahah! Vennene mine holder på å krepere hver gang jeg drar frem ketchupen!

Godt at vi er forskjellige. Tenk for en kjedelig verden det hadde vært om alle hadde likt det samme...

Du er bra Kristin! Klemmer:-)

Vips

02.04.2015 kl.21:30

...rimelig voksne smaker her, Jaffal gammalost...min mor eeeeelsket det og lurte meg som barn til å smake lagvis på brød gammalost og sjokadepålegg...så sååå godt ut,men kom rett ut igjen...Elers må jeg innrømme at jeg liker kaviar, kokt egg i skiver og gjerne blåbærsyltetøy på toppen på brødskiven...søtt, salt og fett....megadigg !!!;-)

Runa K

02.04.2015 kl.21:32

Jeg ELSKER også makrell i tomat, og spiser det gjerne ut av boksen. Kommer alltid med unnskyldningen at det er greit siden hele boksen ikke går på ei skive og at den sikkert blir ekkel hvis jeg setter den i kjøleskapet når den er åpna :D

ler virkelig av meg selv når jeg tenker på at dette faktisk er noe jeg gjør, men som om det ikke skulle vært ille nok det, så trøkker jeg litt majones oppi boksen og står og spiser det med skje. Rabarbra med sukker er så utrolig godt, en klassiker om somrene , der er vi veldig enige Kristin ;)

veit ikke om det er så veldig sært, men jeg elsker feta ost og tomat sammen, så da blir det jo til at jeg går til innkjøp av en blokk feta ost og et par tomater, setter meg godt ned i sofaen og koser meg ahahhha

Bettina

02.04.2015 kl.21:45

Oh, lord. Du er helt rå på å utlevere deg selv, og jeg digger det! Trudde jeg var alene om å legge hue på fjøla, godt jeg kan klikke inn på din blogg, le meg ihjel og trøste meg med at det er ikke bare er meg som liker å by på den upolerte siden av em selv. Ja, takk til flere som deg! Og JA til flere sære innlegg!

Miriam

02.04.2015 kl.21:53

Hahaha, nå måtte jeg le. Rogn? Jeg er nok det stikk motsatte, som må ta av ALT av rogn før jeg spiser rekene. Morsomt innlegg!

Betine

02.04.2015 kl.21:57

Er ikke så glad i veldig mye av dette, men jeg har alltid vært den jenta som har likt det meste, og som hadde sursild på brødskiva på barneskolen! Og mamma pleier å lage lever med poteter og gulrøtter, og den brune sausen man lager av skyen fra leveren.....beste sausen ever!!

Men jeg er glad i makrell i tomat, rabarbra og rogna må jo bare suges opp før man skreller!!! Luksusmat! Elsker alt av sjømat! Glad i blåskjell, hummer, kreps, reker, krabber og fisk! Er så godt!!!

Alt avhenger av hva man har oppvokst med! Jeg smakte på sursild når jeg var 5 måneder, så derfor liker jeg det! Viktig å tørre å smake på alt :D

God påske <3

02.04.2015 kl.22:24

Rabarbra med sukker er jo drit digg 😍😍

Maren Andreassen

02.04.2015 kl.22:52

Mange rynker på nesa og får brekninger, men jeg elsker "heidevegg" (stor hvetebolle) med brunost og majones :D

kroir

02.04.2015 kl.23:01

Så enig med rabarbraen og mandelkjernepudding! Noe av det beste som finnes, og gode barndomsminner :D

Kristiane

02.04.2015 kl.23:13

Hahaha. Dette minner om en Seinfeld ep om han som elsker kakaosnerk. Uff grusomt. Jeg kan ikke fordra snerk. Og kompott og mandelkjernepudding kan du kos deg med alene. Men jeg elsker elsker elsker gamalost og gamalgrandis! Yummy! Og sukker med rabarbra. Loveit! Gnure den stilken i sukker og deretter slafse i seg den søte deilige men sure saften. Digg!! Apropos sære likes, cola uten kullsyre. Namnam.

anette arentzen

02.04.2015 kl.23:48

Er selv en halvgal bergenser,med røtter fra Sogn. Har siste 2 årene faktisk jobbet fast i nettopp, vakre vik! Og denne gammalost festivalen bør du virkelig få med deg. Vik har sin egen sjarm, og hverfall under denne festivalen!! Fytti for en nydelig plass. Jeg er forelsket i vik! Ikke like forelsket i osten da,haha.

Silje Andersen

02.04.2015 kl.23:52

Hehe,va ein del rart på lista di ja:p

Kult at mormora di ha vokst opp i Vik, mi mor e vokst opp i same kommune- men i ei liti bygd som heite Fresvik. Det ligg ca 40min frå Vik og bestemor m/anna slekt bur der ennå :) Du må ta deg ein tur til Gamalostfestivalen i Vik,og også sjå meir av fagre Sogn<3

Klem Silje (som bur på andre sida av fjorden frå Vik)

Stine Haug

03.04.2015 kl.00:14

Mye rar mat de har der på vestlandet ja :P

Karoline E.N

03.04.2015 kl.00:39

Åh, gøy innleg! Tommel opp. Grandiosa over natta, gammel ost og ikke minst rabarbra med sukker, herlig herlig. Hver gang j var med mormor på hytta fikk jeg litt sukker i en kopp, fant den største rabarbra stangen og duppet den opp i koppen! Minner ❤️ Hihi. Jeg bruker faktisk vaniljesaus på isen, elsker oliven og pepperkake og stinkoster oppå hverandre. Nmmm! Syns ikke du er ekkel i deg hele tatt, langt ifra! Sove gødt og drøm søtt :) stor klem

Mathilde

03.04.2015 kl.00:55

Jeg liker og lungemos, det er så digg :D

Linn

03.04.2015 kl.02:44

Fram til jeg var 19 trodde jeg leverpostei med gulost var helt normalt:p Jeg vokste jo opp med det! Og regnet med at alle andre også spiste dette:p Men det var visst ikke normalen gitt, jeg derimot koser meg fortsatt med en skive leverpostei, gulost OG sylteagurk! NAM<3

Aina

03.04.2015 kl.05:53

Bare imponert at Gamalostfestivalen blir nevnt!Vi snakkes vel der i mai??

Katie

03.04.2015 kl.10:51

Haha! For et innlegg! Det fikk meg til å tenke på alt jeg liker/ikke liker :)

Jeg ELSKET lungemos som barn, men når jeg smakte det i voksen alder ble jeg sinnsykt skuffet! Det smakte jo ikke det samme! :( Det var liksom ikke så fantastisk som det jeg husket.

Kompotter ja. Jeg har aldri likt ting med klumper i, men jeg har alltid elsket den rødgrøten man fikk i samme pose som sviskekompott og de! Fikk alltid det hos mormor. Med iskald h-melk over.. mmm! De tok den rødgrøten ut av produksjon for en god stund siden desverre :(

Rabarbra med sukker må jo være barndomsminne nr.1! Jeg husker at vi hadde rabarbra helt nederst i hagen og jeg maste alltid på mamma om jeg kunne gå og ta, men de ble jo så seeeent modne! Haha :)

Håper du koser deg max i Stavangersolen i dag. Nå skal jeg ut og ha en kaffekopp på verandaen :) God påske!

StyleConnection

03.04.2015 kl.11:50

Aina: Det skal du søren meg ikke se bort i fra :D :D :D Åh!! <3

03.04.2015 kl.12:13

Åååh rabarbera<3 det vokser i hagen vår

Aina

03.04.2015 kl.12:53

Så nice! Tradisjon med Gamalostfestivalen:) superharry, men faen så gøy:D

Lene

03.04.2015 kl.13:15

Ingenting er som brødskive med banan og syltetøy! Eller potetmos med pølse, grillkrydder og ketchup 👏

Julie

03.04.2015 kl.13:47

Mmmmm, rabarbra med sukker asså! vekker gode barndomsminner <3

Emma Julie

03.04.2015 kl.14:16

Du er ikke sær, er nok mange som kjenner seg igjen. Selv liker jeg bare grandiosa og rabarbra punktene, men nå er jeg en veldig kresen tjej! Kos deg masse med maten du synes er god :)

Christina

03.04.2015 kl.14:25

Naaam, elsker kompott! Spesielt kirsebærkompott. Jeg spiser det sjeldent, men når jeg først spiser det, så klarer jeg ikke å stoppe, haha :)

Julie

03.04.2015 kl.15:19

haha, aldri sett på meg selv som spesielt kresen, men det eneste jeg kan like av det der er kompott. Kompott er jo kjempegodt, spesielt om man lager det helt fra grunnen av ;) Har ikke smakt posene. Rabarbra er også godt, om det er i kompott :) Var aldri fan av rabarbra og sukker, selv om alle vennene mine elsket det. Mandlekjernepudding hørest forresten veldig godt ut, men har aldri smakt det :)

Martine S

03.04.2015 kl.16:06

hahaha!! Myye sært ja, men jeg digger at du er så åpen om det!! Jeg har jo også en spesiell sær ting jeg liker.. Nemlig sjokoladepålegg med egg oppå.. Herregud så digg! Høres sikkert helt for jævlig ut, men prøv før du sier noe :D når jeg var liten pleide jeg å spise sjokoladepålegg med brunost oppå.. Eww! Så du er absolutt ikke alene om å like litt "spesielle" ting!

Digger deg til tuuusen!! Du er BEST <3 Håper du har en fantastisk fin påske og at den behandler deg bra søta! Stor god klem <3

Oog smask :*

Matglad på reisefot

03.04.2015 kl.16:16

Dette var deilig fristende.

Caroline hop

03.04.2015 kl.16:23

Dette er jo langt unna sært! Har familie fra vik i sogn selv og gamalost m rømme og gyttebær er nam, resten av slekta er ifra austrheim og er godt oppvokst på alle dessertene du nevner-> oh ye! Prøv kaviar m gulost og dalat, naaaaam og egg m kaviar... Og det særeste nugatti m gulost! Oh lord!

Anne

03.04.2015 kl.16:51

å rogn fra reker er elsk! og gammel grandis også. Og når du nevnte rabarbra med sukker, så fikk jeg nesten sikkel i munnen! åhr... barndomsminner ass.

Mariel

03.04.2015 kl.18:49

du måååå smake brunost med sylteagurk på! driiiitgodt

03.04.2015 kl.18:50

Det er så digg å høre noen si høyt at de elsker gammal grandis! Jeg DIGGER å spise pizzaen dagen etterpå, selvfølgelig etter at den har ligget ute i luft på benken. NAM!

Hanna w

03.04.2015 kl.19:12

Jeg er veldig glad i kiwi med skallet på, men mange er visst ikke enige med meg i at det er godt :/

Alexandra

03.04.2015 kl.21:59

Hahha, jeg spiser makrell i tomat en sjelden gang XD

xoxo

Smiley

04.04.2015 kl.08:42

Ja ta deg ein tur på gamalostfestivel,det er knakande artige greier. Tine spandera gratis frukost og :)

04.04.2015 kl.09:43

Mine guilty pleasures når det kommer til mat er skive med nugatti og masse agurk på toppen, rundstykke med brunost og servelat og en skikkelig saftig rød biff

Pernille H.

04.04.2015 kl.16:52

Jeg også eelsker ett gammelt grandiosastykke😍 det er lykke❤️ Jeg elsker også hummus! En dip fra Midtøsten laget av kikerter😍😍

Iselin Tanum

04.04.2015 kl.21:17

I dag er dagen jeg aldri trodde skulle komme ... Vi har akkurat de samme sære likesa! Ka-ching!!

silje

05.04.2015 kl.07:59

Hahahahaha, jeg dør! Du vet du har smaksløkene til en 70 åring?? :D satt å leste disse opp for min mormor på 76 år, og hun bare "mmmm, det må vi snart spise igjen" om ALT på lista di :P

Jeg elsker alt av muggost, jo stinkier jo bedre - og leverpostei med kaviar OG majones :P SÅ digg på ferskt brød til frokost. For ikke å snakke om loff med nugatti og gulost, sammen!

kristin

05.04.2015 kl.22:47

Asså... du vet det er farlig å spise f.eks pizza som har stått i romtemperatur i to timer eller mer ?? det gjelder kjøtt og meieriprodukter. og i pizza forekommer begge deler.

06.04.2015 kl.10:49

Haha, her er det nugatti med banan og best av alt banan i tacoen ❤️👏

Madelen

06.04.2015 kl.16:54

Jeg elsker brødskive med smør, jordbærsyltetøy og salami på toppen! Sykt digg :D

Monicishi

07.04.2015 kl.19:46

Var ikke mye som frista på denne lista ass. MEN rabarbra med sukker !!!!!!!!!!!! DET FRISTA! Det har jeg ikke spist siden jeg var lita, og vi hadde rabarbra i hagen. :D

Tonje

08.04.2015 kl.15:45

I motsetning til deg, elsker jeg når sylteagurken er lunken på en cheeseburgeren :P

Noe av det beste jeg vet, og som ingen forstår, er pomfri dyppet i.. trommevirvel... softis!

Vilde

14.04.2015 kl.19:34

Jeg scroller over Bloglovinbrukeren min nå, og har mange uleste blogginnlegg herfra, can't wait! :D Jeg er 100% enig i at kompott er digg, og rabarbara med sukker er noe jeg alltid spiste hos bestemor og bestefar. Nok et herlig innlegg!:)

Marika

26.04.2015 kl.12:42

Jeg elsker også sylteagurk! Også liker jeg makrell i tomat på brødskiva! :3

Skriv en ny kommentar

hits