KNØTTSMÅ SPRETTPUPPER ELLER STORE DEILIGE DAIER?

Hahahah, jeg ler!

Forslagene som har kommet inn på forrige innlegg er jo helt herlige, så dette kan bli moro. Og bittelitt kleint.. LOL! Det ser ut til at veldig mange vil at vi skal gjøre noe outfit-relatert, så nå får vi se hva det blir til ♥ At Stavanger skal få se oss in action er i hvert fall sikkert, haha!

Jeg tenkte det var på tide å komme med en aldri så liten bikini-guide. Før vi vet ordet av det er sommeren her, og da har man som regel gått glipp av de fresheste bikiniene. Det er nemlig i disse dager de blir utsolgt - det beste går nemlig først, og under her ser dere mine favortitter i tre ulike kategorier. Jeg er overhodet ingen bikini-ekspert og skal ikke begi meg ut på hvilken bikini som er den mest riktige til de ulike kroppsfasongene, men under her får dere i hvert fall vite hva jeg personlig mener er finest. 

Grab it before it's gone!

Trekantbikinien er en slager og en type bikini jeg synes er fin på stort sett alle. Så sant man ikke er av de med monstersvære silikonpupper som febrilsk prøver å trøkke titsa nedi en bitteliten trekant - det er bare vulgært og lite flatterende.

Jeg har veldig stor forskjell på puppene mine, så stor at jeg nesten hundre prosent sikkert hadde fått dekket operasjon av staten (hvis det er de som dekker sånt, haha), og trekantbikiniene gjør ikke dette mindre synlig. Forskjellen mellom "kemboen" og "mini'n" som Dennis kaller dem kommer svært godt frem i denne type bikini, så om man har det samme "problemet" som meg bør man heller gå over i bandeu-modellene. Likevel er trekantbikini så fint at jeg gir faen, så får den store puppen bare velte seg over kanten mens den andre ikke rekker opp til den en gang! Hahahah.


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

 

 

Swimsuiten, ass.. Badedrakten eller svømmedrakten, om man vil, er bare et produkt man bare MÅ ha i samlingen. Selvom jeg aldri helt føler at jeg nailer det å gå med badedrakt, går jeg alltid til innkjøp av en slik en hver sommer, som jeg bruker på andre måter om jeg ikke skulle få den til å funke på stranden. Det er jo heller ikke det smarteste plagget om man vil ha sol på hele kroppen, men samtidig et strålende og fresht alternativ til bikini om man ønsker å være litt mer påkledd. 

Badedrakten passer dessuten perfekt som en kul body til en slitt denimshorts eller et skjørt med high waist, så tommel opp for swimsuiten. Man må liksom bare ha en sånn.. Man bare MÅ!

9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

 

 

Bandeu'en er og blir en favoritt hos meg. Den funker alltid, den gjemmer eller fremhever etter lyst og behov, og oppfyller alltid mine krav til en bra bikini. Den blir liksom så mye mer forseggjort og leken, og jeg mener den funker like bra på knøttsmå sprettpupper som til store deilige daier. (Daier = Pupper på bergensk, hehe.. Beste ordet!!!)

Kombiner overdelen med en sexy bikinitruse som går litt inn i rumpen, og du er ett stk. hot piece i solskinnet!

14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER 20. HER 21. HER

Sååååå altfor mye fint, eller hva? 

Har dere noen favoritter?

SMASK 

//Inneholder annonselenker

♥  ♥  ♥

28 kommentarer

anne

01.04.2015 kl.17:48

uuuu nice!!! nå fikk jeg sikkelig sommerfølelse, gleder meg! for noen herlige og digge bikineier, likte dett innlegget, GØY! herlig Kristin!

Marthe Gulbrandsen

01.04.2015 kl.17:55

Utrolige fine! Må nesten vurdere dette :) Personlig likte jeg alle skikkelig godt, men jeg syns 1 og 18 var finest :)

Håper du får en fortsatt fin dag <3

xx

krist.in

01.04.2015 kl.17:58

åh, mange lekre bikinier her! gleder meg til sommer !

Lena Pedersen

01.04.2015 kl.18:08

ååå fine! 😍 har aldri tenkt over så mye hva formen gjør for størrelse osv, men så langt har jeg stort sett bare hatt trekant-bikini! Likte veeeldig godt nr 18, men er så usikker på størrelse når man skal kjøpe på nett! Skeptisk, men har veeeldig lyst på! :D

siljepia

01.04.2015 kl.18:25

Her var det mange fine bikinier :) Gleder med sånn til sommer :) klem :) <3

Christine Hindenes

01.04.2015 kl.18:29

Mange fine bikinier å velge mellom :-) får du bikinier inn i nettbutikken din og etterhvert?

StyleConnection

01.04.2015 kl.18:31

Christine Hindenes: Jepp :) Bare til å glede seg :)

Helena

01.04.2015 kl.18:37

omfg. den badedrakten nr 12 er faktisk dødsdeilig. her er det bare å glede seg til sommern :D

Liliya

01.04.2015 kl.18:45

Hei :) Skriver det her jeg: Mitt spørsmål er hvordan man kan se kul ut med bukseseler? Om du har bukseseler kunne du ha hatt en photoshoot der du bruker bukseseler litt forskjellig liksom? For jeg føler at jeg ser bare dum når jeg bruker bukseseler mehhh, jaja... Håper på svar <3

Emma Julie

01.04.2015 kl.19:01

Mange flotte bikinier! Haha, daier har jeg faktisk ikke hørt om før, ganske artig. Selv foretrekker jeg en overdel som ligner på en BH og en brazilian truse på stranden som dekker litt mindre enn vanlig. Ha en flott dag :)

Gina

01.04.2015 kl.19:58

Min favoritt er bondauen! Eller en bh lignende bikini overdel :))

Rebecca

01.04.2015 kl.20:13

Sykt fine bikinier😍 gleder meg bare mer og mer til sommeren av å se på sånne bilder!!! Synes sommeren bare kan komme med en gang!!

Ha en kjempe fin kveld videre❤️

Emma♥♥

01.04.2015 kl.20:21

Åh, sommer assa! Gleder meg som en liten unge, det er virkelig ingenting som slår beachpartys, sene sommerkvelder, superkule outfits og fantastiske reiser rundt i verden!

Jeg må si at jeg virkelig elsker bloggen din, Kristin! Jeg pleide å kommentere her hele tiden for en liten stund tilbake, men det skjedde mye for et par måneder siden, forhåpentligvis er alt ferdig nå og jeg kan kanskje endelig få begynne å lese den fantastiske bloggen din igjen, det har jeg virkelig savnet!

Ja, du kommer nok til å høre mye fra meg her, hehe! Nå skal jeg gå igjennom de siste innleggene dine og bli litt inspirert før jeg går tidlig til seng i kveld;)

Ha en fin kveld videre♥

Inger Genberg

01.04.2015 kl.20:26

Trekanten er en slager, men jeg digger summer en på den siste kategorien! Gleder meg til og se deg og Dennis i aksjon! Looove

Veronika S

01.04.2015 kl.21:19

Har samme puppeproblemet selv... Høyre boltrer seg ut av hver eneste BH/bikini, mens venstre svømmer. Ugh, jaja, vi er jo bare mennesker.. Jeg elsket den bandeu, nummer 14. DEN SKAL JEG KLIKKE HJEM, og billig var den også :-) To fluer i en smekk, bedre blir det ikke.

Herlig med slike innlegg, det digger jeg at du kjører på med, kristin! Ha en fin kveld videre♥

Karoline E.N

01.04.2015 kl.21:57

Hei solstråle 😊 for et herlig innleg, takk for at du delere dine favoritter. Trekantbikini er helt klart sexy, men som du har jeg også problemer med en pupp som er større en den andre, så føler meg litt med komfortabel i de bikiniene du har nederst på innlegget :) så dem blir nok mine favoritter også! Jeg skal gå til innkjøp av noen bikinier dette året, akuratt som i fjord. Hehe! Nå skal jeg straks titte litt på paradise, før det er natta ❤️ Stor klem

Otilie S

01.04.2015 kl.23:44

Syns det er veldig flott at du deler dette med forskjellen på puppene dine, vet at det er noe mange bloggere hadde jobbet hardt for å holde sjult. Sharing is caring og jeg vet at det er mange i samme situasjon som blir glad av å lese at de ikke er alene!

Jeg er veldig glad i badedrakt, rett og slett fordi jeg syns det er mer behagelig og mindre å passe på, om du skjønner! Jeg har likevel et par bandeu-bikinier fordi jeg enda ikke har lykkes i å finne en badedrakt som er litt sprek og jeg føler meg gjerne litt mer feminin med bikini. Veldig fin guide, Kristin. Du er bra!

Maria M.

02.04.2015 kl.00:14

Etter elendig nett på hotellen vårt her nede på Tenerife!!! Og bloggen din er noe av det første jeg stikker innom, blir aldri skuffet, er like inspirerende og alt jeg sitter igjen med er et smil. Du er så syykt bra, Kristin. Jeg liker veldig godt måten du uttrykker deg, live in the moment, er deg selv og sprer farger i hverdagen. Det smitter og gjør meg sååå godt. Gull!

Jeg elsker bikini, og elsker og valse rundt på standa i det. Noe jeg gjør denne uka. Så himla skjønt. Og jeg må si at jeg også liker bandue eller rettover-brøstan-bikini som jeg kaller du.

Ha en forsatt fantatsisk påske. Påske er en fin tid ass og gøy!!!!

Og er du og Dennis forlovet? Eller er det en aprilsnarr (siden det er 1.april)?! Ble oppdatert på facebook om det. Om ja er dette mega gøy, så jeg nesten vil komme i vielsen. Hahah, gratulerer :)

Maren Andersen

02.04.2015 kl.01:04

Hei Kristin! Må bare først si at jeg leser bloggen din flere ganger til dagen, men er alt dårlig til å kommentere. Men denne gangen må jeg bare. Jeg er TOTALLYIN LOVE i Dazzle Metallic Skirt fra kolleksjonen din! Har siklet på dette og selvfølgelig masse annet i alt for lang tid nå, så nå er det endelig på tide at jeg gjør noe med det.

Jeg er ekstremt usikker på om størrelse small vil passe meg. Bruker vanligvis xs i skjørt, og er ikke store jenta. Tror du jeg vil passe størrelse small i underdeler (refererer spesielt til skjørtet) vil passe meg? Tusen takk for svar!

Du har så utrolig mye fint, og for en vidunderlig inspirasjonskilde du er! Jeg kjeder meg bare av å se på se standard "grå genser, svart bukse" antrekkene mine i speilet. Flere burde bli som deg, ikke "lik" deg, men tørre å kle seg som de vil uten å være redd for å skille seg ut, og tørre å være seg selv. Gud for en større livsglede dette må gi! Det skal sannelig jeg endelig begynne med!

TUSEN takk nok en gang for all den inspirasjonen, motivasjonen og sist men ikke minst livsgleden du gir meg!

Kine Wero

02.04.2015 kl.08:06

Kristin! Du er så herlig! <3

Guro

02.04.2015 kl.09:18

Herlig med bikiniguide :D nå gleder jeg meg enda mer til sommer :D jeg feirer påske på fjellet, omringet av masse snø, og selv om det er herlig og solen skinner, må jeg si at jeg gleder meg til å komme hjem å virkelig ta fatt på våren :D jeg sverger til bandeu, har funnet ut at det er den som passer best til litt større pupper ;-)

may lovise

02.04.2015 kl.10:40

Heeei, Kristin!! Så utrolig fine bikinier alle sammen:) jeg kommenterer ikke så ofte, men hat fulgt bloggen din siden du var med i paradise og elsker den. Jeg får så utrolig mye inspirasjon fra bloggen din og har jeg hatt en dårlig dag vet jeg hvor jeg kan få litt glede fra. Uansett ville jeg bare at du skulle vite at jeg elsker bloggen din og leser den hver dag selv om jeg ikke kommenterer så ofte. Ha en strålene dag videre og kos deg masse i Stavanger:)

Beth

02.04.2015 kl.11:02

Takk for bra innlegg :) Elsker bikini nr 7 :) vet du hvordan størrelsene er på bikiniene fra Nelly?

Hege Naimi

02.04.2015 kl.14:05

Her var det mye fint! Men bare knøttestørrelser igjen i noen av de :( syns jeg leste at det kommer bikinier på nettbutikken din snart og, satser på å finne noe smashing der :D gleder meg veeldig til sommer nå! ☀️

Tina A

02.04.2015 kl.15:39

Å så fine bikinier😍 hvor lenge blir dere i Stavanger? 😊😊

Ingvild L

02.04.2015 kl.18:01

Såå mange fine bikinier!! Jeg er nok aller mest fan av bandeau-modellen da jeg egentlig har ganske så små pupper. Men, jeg tenkte at jeg kanskje skulle gå til innkjøp av en badedrakt i år! Viktig å prøve noe nytt :-)

Stine

03.04.2015 kl.17:04

Det er kjempekjekt med to forskjellige pupper, da! Det plaget meg veldig i oppveksten, men nå som jeg er "voksen", så synes jeg bare det er sjarmerende. Og det gjør i hvert fall mannfolka også! Men det er klart, noen ganger så sitter ikke klærne som de skal og jeg har ofte flashet mini i en kjole som bare sitter fast på den ene siden! :D

Alexandra

03.04.2015 kl.21:53

Har så små pupper at jeg NESTEN ikke trenger bikinitopp.. Jævlig kjipt.. Og det gjør at selvtilliten suger... Ble mobba på skola, spesielt når vi hadde svømming..

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits