Q&A OF THE WEEK

Åhåj..

Nå har vi akkurat krasjet sofa nummer to på denne litt for aktive søndagen.. Vi er ute hos mamsen og Jon, og har akkurat fått i oss en dannet lunsj på Strand Restaurant. Menyen bestod av alt annet enn hangover-mat, og selvom den torsken på en seng av ett eller annet fancy smakte utmerket, var det helt feil dagen derpå, haha. En koselig stund ble det i hvert fall - med "farmor", "onkel" og "tante". Jeg plasserer dem i anførselstegn da dette er Jon sin familie, som har blitt litt min også. Herlig!!

Det er på tide med et svar på ukens spørsmål, og en gjenganger som jeg tenkte å kicke i gang hele mitt nye prosjekt med, er hvordan jeg ser for meg at bryllupet mitt skal være. Flere av dere lurer på om jeg har en idé om hvordan kjolen min skal se ut, hvordan bryllupet skal være, og om jeg ser for meg at det blir noe bryllup i det hele tatt, haha. Og for å si det sånn.. Det blir et bryllup, så enkelt er det bare! Mannen jeg skal gifte meg med har jeg funnet, så nå gjenstår det bare å se om han frir til meg eller ikke! Jeg er SÅ klar for denne dagen, og selvom det sikkert blir lenge til enda, ser jeg klart og tydelig for meg hvordan jeg vil at både kjole og bryllup skal være!

Jeg har egentlig alltid trodd at jeg ønsker et tradisjonelt bryllup med kirke og hele den pakken der.. Den planen har jeg lagt til side for lengst, og jeg ser for meg noe som er alt annet en tradisjonsrikt. Jeg ser for meg lekenhet, sterke farger, en avslappet stemning, blomster i håret, rosa negler, bare tær og ankelsmykker. Jeg ser for meg sol og sommer, masse blomster, lys i fargerike små krukker, og en setting som bare oser av feelgood! Og når det kommer til kjolen, så skal den være alt annet enn en typisk prinsessekjole. Den skal ikke ha korsett eller hjerteformet brystparti.. Den skal heller ikke være massiv, men likevel forseggjort på en enkel måte. Jeg drømmer om blonder og kanskje noen lange ermer, og sløret dropper jeg. Håret skal være løst med en beachy look, og jeg skal ikke ha på meg sko. Hmmm.. Drømme, drømme.. Nå forsvant jeg jo fullstendig inn i en fantasiverden jeg aldri vil forlate, haha!! Forhåpentligvis skremmer jeg ikke Dennis helt her nå!!Jeg ser for meg et fargerikt bryllup med en bohemsk touch, fylt til randen av herlige og sprudlende elementer, og et bord dekket med morsomme overraskelser som får gjestene til å smile.. Og så skal vi selvfølgelig ha photo booth, det er jo et must, og det skal være så mye latter og glede, samt såpass mange crazy dancemoves at gjestene er støl dagen etterpå. Det skal være så gøy.. GØY med capslock! Og festen skal aldri ta slutt.. 

Jeg må jo faktisk innrømme at Dennis og jeg har snakket litt om denne dagen.. Vi har drøftet litt og drømt oss litt bort, og vi er begge to veldig enige om hvordan vi vil ha det, noe jeg mener er superviktig - at ikke brura tar over hele styringen som det kan virke som at mange fort kan gjøre, haha! Vi kvinner blir jo veldig lett revet med, og da kan jeg tenke meg at det er ekstra lett å bli litt for mye revet med rundt bryllupsplanleggingen.. 

Og så må jeg faktisk bare innrømme en ting til.. HE HE! Vi har jo sett for oss diverse locations, men siden været er såpass ustabilt her i landet, synes jeg at det kan være herlig å gifte seg i utlandet.. I SYDEN.. Neida.. Men i hvert fall på en plass hvor man er garantert pent vær. Jeg ønsker jo at solen skal skinne på en dag som denne, selvom været betyr mindre enn det å faktisk gi sitt JA til mannen du elsker.. Så vi har tenkt litt.. Og drømt litt.. Ooooog kommet frem til at det råeste EVER hadde vært å gifte seg i Mexico.. På Paradise Hotel!!!!!!! Wæææææ.. Hvor sjukt hadde ikke det vært? Både vakkert, sært og litt komisk, eller hva? At vi faktisk gifter oss der det hele startet? At vi faktisk gifter oss der vi møttes for første gang? Å holy macaroni.. DÈT hadde vært noe det.. Vi får se.. 

Åhåj.. Nå vil jeg bare gifte meg ASAP! Aller helst i går, hehe!

SMASK ♥

31 kommentarer

29.03.2015 kl.17:26

De bildene var rett og rett vakre. Jeg har kun vært i ett bryllup i mitt liv, dette var i Brasil. For en FEST! Det var så mange morsomme overraskelser og så mye jeg aldri hadde forventet meg her hjemme. Nå til sommeren skal jeg i et bryllup her i Norge, og jeg merker jeg gruer meg litt. For at det skal ødelegge det bildet jeg skapte meg nede i Brasil. Uten tvil er dette noe jeg skal ha, om den store dagen skulle komme. Om jeg ikke husker helt feil dro de siste gjestene halv 8 på morgen dagen etter. Det var bare så moro! Det var ikke noe som ikke var greit. Lenge leve galskapen ❤

Din dag høres amazing ut. Og for noen farger. om det skulle skjedd på Paradise hotell så hadde jeg bare bøyd meg i støvet. Så søtt og morsomt på en gang!

Silje Marie Angell

29.03.2015 kl.17:31

Åååååh, nå begynte jeg å drømme meg bort selv! Pinterest har jo utrolig mye bryllups-inspirasjon og jeg gleder meg til Dennis endelig frir til deg! Kjenner jeg er spent på vegne av deg...

Kanskje han bare venter på det rette tidspunktet *gruble gruble*

Uansett! Ha en fin dag videre <3

Vilde S

29.03.2015 kl.17:42

Håper vi blir invitert!! Haha <3

Emma Julie

29.03.2015 kl.17:48

Høres ut som et knall bryllup! Får håpe vi får sett det en gang. Synes det er artig at dere vil ha det på PH, haha ganske kult! Kos deg videre hos din mamma :)

Karoline E.N

29.03.2015 kl.17:55

Ååååh, nå drømmer jeg også! Jeg vil også gå barbent i mitt bryllup, heller ikke noe typisk prinsesse kjole. Jeg vil ha et enkelt bryllup, en koselig dag jeg aldri vil glemme! Bryllupet ditt høres veldig koselig ut og keg gleder meg til og høre og se bilder av din dag 😊 åh, Mexico hadde jo hvert awesome!! Ååh, så romantisk 😊 hihi! Jeg ligger på sofaen og blitt dårlig, så sovner snart her j ligger og fryser sikkelig :( ouff. Har ikke tid til og være syk! Kos dere videre hos mammaen din og Jon! Husk at du er super Kristin ❤️ Syns også denne ideen var kjempe bra! Gleder meg til neste svar :) stor klem

Christine

29.03.2015 kl.18:14

å drømme bryllup! Vil ha et bryllup på en hvit strand med det samme som du listet av her i innlegget! Fy søren for en drøm!

Anine

29.03.2015 kl.18:14

Det høres helt magisk ut!!

Her i gården blir det nok et tradisjonelt bryllup.. Jeg kommer fra en veldig ordentlig familie som hadde satt pris på kirke og alt det tradisjonelle! Jeg har drømt om denne dagen i mange år nå og kan ikke vente til dagen endelig kommer! Jeg er veldig jentene, så her blir det nok en prinsesse kjole også. hihi! Jeg har bare vært sammen med min kjære i underkant av 1 år, så det skjer nok ikke før om ganske lenge. Vi har vært sammen i nesten 3 år tidligere, men vil starte litt på nytt etter mye dritt i forholdet...

Høres jo faktisk ut som at Dennis kan fri når som helst! jeg gleder meg til å følge med på deres planer og håper vi får tatt del i den store dagen gjennom tekst og bilder!

Anna

29.03.2015 kl.18:17

Når tv3 ser dette blir dere vel sponset! ;)

Camilla.

29.03.2015 kl.18:29

JAAAA!!! Herreguuud jaa. Helt genialt tenkt. Stemmer for bryllup i Mexico og happily ever after. Håper sånn at det skjer :-) et bohemsk bryllup tror jeg kler dere veldig godt i tillegg. :-)

Klem i fleng:*

29.03.2015 kl.18:52

Hawaii😏

Malin

29.03.2015 kl.18:56

Ah! Det hørtes utrolig vakkert ut! Tommel opp for bryllup på Paradise! :D <3 Klem :)

Inger Genberg

29.03.2015 kl.19:06

Dritbra svar! Digger deg!❤️ Looove

Emilie

29.03.2015 kl.19:24

Sykt awesome. Vakkert med et slik bryllup, også blir det mye mer personlig! :) Go on, girl

Rebecca

29.03.2015 kl.19:41

Det hadde vært så morsomt og stilig vis dere hadde giftet dere på Paradise Hotel, og hvis det er noen som kunne gjort det er det akkurat dere to!! ;D bryllupet du beskrev ovenfor passer jo deg helt perfekt, tror ikke jeg helt hadde klart å sett for meg deg ha et helt tradisjonelt bryllup, du har en alt for spruddlende og stilig personlighet som passer mer til et ikke så tradisjonelt bryllup med forskjellige farger og andre ting som den photo boothen!! morsomt at du og Dennis har snakket litt om og!!

ha en kjempe fin kveld Kristin<3

Anette

29.03.2015 kl.19:42

Høres helt nydelig ut!!

Forresten, får dere inn leopard snapbacken i butikken snart? <3

Miriam

29.03.2015 kl.19:55

Åh jeg elsket ideen din angående bryllup på Paradise Hotel! Hvor fantastisk og ROMANTISK hadde vel ikke det vært? Gifte seg der man møttes, liksom! Jeg ville nok ikke giftet meg der det hele startet med min kjære. I et knøttlite rom hos ei venninne. Wow, så romantisk, haha!!

Den fargerike blomserbuketten er SÅÅÅ deg, jeg bare vet det kommer til å være en haug med farger i bryllupet ditt. Åååå! Kom igjen, Dennis, fri til den fantastiske jenta di.

Kos<3

Thea Wangberg

29.03.2015 kl.19:59

OMG det hadder vært syykt kult hvis dere hadde giftet dere på Paradise Hotel! Det hørtes ut som et perfekt bryllup!

Mathilde

29.03.2015 kl.20:30

Hadde vært så gøy om dere hadde giftet dere på Paradise Hotel der dere møttes første gang :D <3

Veronika S

29.03.2015 kl.20:35

Dette innlegget fikk meg til å smile. Kan se for meg drømmebildene og omgivelsene fra bryllupet ditt allerede. Hadde faktisk vært sykt kult om dere giftet dere på Paradise Hotel, der er det jo helt herlige og idylliske omgivelser også. Ææh, moro! :) Håper bryllupet skjer en gang snart, dere er jo så fine sammen ♥

Otilie S

29.03.2015 kl.20:54

Det høres jo ut som drømmebryllupet, spesielt om det tar plass på selveste paradise hotel! Satser på at du fremdeles driver bloggen når du og Dennis sier de hellige "ja" og at vi får alle detaljene på planleggingen ;)

mLook

29.03.2015 kl.21:31

Åh, jeg får frysninger av det du skriver! Håper virkelig vi får se hvordan det blir og hvor pent brudepar dere kommer til og bli :D

Jeg føler også at jeg har funnet mannen i mitt liv, og drømmer stadig om bohemske brudekjoler, min utvalgte oppe ved presten og venner og familie som bare koser seg og har det bra.

Huff, nei, nå skal jeg se på brudekjoler....

Ha en supah kveld!

siljepia

29.03.2015 kl.22:21

Høres utrolig koselig valg av type bryllup :) Å hadde vært morsomt om dere hadde fått hatt bryllup i Mexico og ekstra kult om dere hadde hatt det på selve paradise hotellet der dere møttes ja :)

Håper du kommer til å dele masse bilder og kanskje videoklipp av deres bryllup :) ? hehe

krist.in

29.03.2015 kl.22:52

åhh, ser for meg at deres bryllup kommer til å være helt rått! Det hadde vært såå kult å ha det på paradise hotel da! Si ifra når du trenger hjelp til å designe trykksaker til bryllupet da ;)

Ingvild L

29.03.2015 kl.23:55

Fy søren, skulle ønske jeg ble invitert! Å gifte seg der man møttes for første gang kan ikke bli annet en perfect :-) regner med det blir masse bilder, kanskje en video fra den store dagen?

miriam

30.03.2015 kl.16:56

Tidenes TIPS til brudekjole!!!

Sjekk ut hjemmesiden til kjoledesigner fra Aussie https://graceloveslace.com.au/

De har AKKURAT den kjoletypen du beskriver!! Elsker stilen deres!!!!

Håper du sjekker det ut. Du kommer ikke til å angre!!

StyleConnection

30.03.2015 kl.16:58

miriam: HEHE! Skal love deg at jeg allerede er en stor fan av denne ;)

Marie

30.03.2015 kl.18:51

jajajaaaa!!!! Haha så sykt fett. Bryllupssuiten på Venus der. :-D

Ingrid-E

31.03.2015 kl.02:11

Ååh! Kjolen oppe til høyre i collagen din ❤ Er det Hollie dress?? Det er seriøst drømmekjolen min! Du beskriver noe som ligner veldig på mitt drømmebryllup også. Eneste forskjellen er at du faktisk har funnet mannen i ditt liv, han venter jeg fremdeles på ;) hehe Gledee meg til det blir frieri og bryllup hos dere! Smask på deg, skjønnas

Marthe Gulbrandsen

31.03.2015 kl.21:01

Herregud!

Det høres helt perfekt ut!! Håper SÅÅÅ dere gifter dere! Også på PARADISE HOTEL hadde bare vært helt perfekt!!!!!!!!!

Alexandra

03.04.2015 kl.21:35

Dere er jo bare drømmeparet!!

xoxo

KristineH

06.04.2015 kl.17:04

Hei Kristin! Du, jeg skal gifte meg i juni i år og er på utkikk etter den perfekte kjolen. Jeg har vært i flere ulike brudesallonger og prøvd, men ikke funnet the one enda. Men - i denne kollasjen din, så jeg den øverste til høyre, den ser jo helt perfekt ut! Du hadde gjort meg en stoooor tjeneste hvis du kunne svare meg på denne kommentaren og si hvor du fant dette bildet. Kanskje jeg klarer å finne ut litt mer om den og om den evt er til salgs noe sted. Håper du har mulighet til å hjelpe meg med dette.

Mvh Kristine

Skriv en ny kommentar

hits