ALL BY MYSELF

God morgen og god lørdag ♥

Her nytes den siste frokosten vi skal ha sammen på en stund, for om noen timer stikker Dennis til Stavanger, og jeg blir værende i Oslo all by myself. ALLE skal jo reise bort i påsken.. Det er i hvert fall sånn det føles, men jeg blir altså værende her i noe som ser ut til å bli en spøkelsesby, haha. 

Litt godt skal det bli da jeg henger etter med masse jobb, så da benytter jeg påsken til å komme i mål. I tillegg skal jeg få gang på denne ommøbleringen som jeg så lenge har skravlet om, så jeg skal nok få nok å henge fingrene i. 

Ååå.. Disse hyggelige stundene rundt frokostbordet - jeg elsker det! 

En stund hvor det bare er oss, hvor vi snakker og skravler og ler og skravler litt til, mens egg og bacon går ned på høykant! Slike morgenstunder er noen av de beste som finnes, og jeg merker at jeg kommer til å savne å ha mannen her i påskeferien. Jeg har Fokus her da, haha.. Og så er jo faktisk mamsen og Jon rett ute på Stabekk om jeg skulle bli altfor ensom..

Noen ganger er det jo også veldig godt å være alene.. Helt mutters alene, og bare koble helt ut. Koble ut alle andre, og bruke tid på å pleie seg selv. Sånn som jeg gjorde den første påsken etter at jeg flyttet til Oslo.. Den uken der glemmer jeg aldri!

Jeg hadde akkurat flyttet inn på Bislett her i Oslo etter å ha flyttet fra min daværende samboer gjennom fem år, samt venner og familie. Jeg skulle til Oslo å få en ny start.. Starte med blanke ark, og den påsken tilbragte jeg i min nye leilighet.. Uten et eneste møbel.. Eller.. Jeg hadde en overmadrass jeg sov på, samt dyner og puter.. Mer hadde jeg ikke fått handlet inn, men TV'n var med meg fra Bergen, og denne stod på gulvet i den tomme stuen. Så her lå jeg da.. I en hel uke på en overmadrass, mens jeg koste meg max med absolutt alle episodene av Sex and The City, i kombinasjon med flere kilo smågodt. Helt alene, kun meg! Og vet dere hva? Dette er en av de beste ukene jeg noen gang har hatt.. Jeg fikk liksom tid til å tenke over livet, hvem jeg var og hva jeg ønsket å oppnå.. Resten er histore, og så dukket han under her opp, haha!

Den fine kjæresten min som til tider kan være skikkelig irriterende.. Kanskje denne uken borte fra hverandre kommer til å gjøre godt, hehe!

Nå skal vi ta en stroll her på Løkka før han setter kursen mot Gardermoen, så da sees vi senere ♥

Er det flere av dere som blir hjemme i påsken eller skal alle reise bort? 

SMASK

34 kommentarer

appels1npiken

28.03.2015 kl.11:50

Det så virkelig godt ut! God Påske! <3

Cecilia Catharina

28.03.2015 kl.11:53

Så koselige frokostbilder! Du får virkelig alt til å se så utrolig innbydende ut! Jeg skal også være hjemme i påskeuken, men jeg bor fremdeles hjemme så jeg blir ikke helt alene. Skulle egentlig ønske det litt, for selv om det er koselig med familien så er ens eget selvskap virkelig undervurdert synes jeg :)

Ha en nydelig lørdag kos dere masse på Løkka til Dennis skal dra og ha en helt nydelig påske :D

Ingvild L

28.03.2015 kl.11:54

Ah, det så deilig ut! Desverre blir jeg nok mutters alene jeg også i påskeferien.. Kjæresten (og samboeren) min resier til Irland, og de aller fleste vennene mine skal enten på hytta eller til et eller annet fantastisk land og bare slappe av! Men, kanskje jeg har godt av det jeg også? :-) god påske, Kristin! <3
Er helt enig med deg om det å være alene. Er så godt å kunne gjøre akkurat det man vil, når man vil det. Enten man vil bruke tiden på senga å se på serier, blogge eller shine huset. Får jeg ikke være alene nå og da så blir jeg rett og slett gal :P

Karoline E.N

28.03.2015 kl.12:21

Åh, for en herlig frokost :) helgefrokosten er noen av det koseligste jeg vet om, det gjør hele helgen enda bedre. Herlig herlig! Det er faktisk veldig deilig og bare være alene noen gangen. Jeg trur også det er veldig viktig i alle forhold, at man er litt borte fra hverandre, kjenne det savnet og når man da ser hverandre er det som og bli forelsket på nytt. Jeg skal holde deg med selskap i tankene mine 😊😊 er det ikke noe tur til Hemsedal denne påsken?? Jeg skal også være hjemme, men får besøk av mamma og bonuspappaen min😃 feire bursdag skal jeg også! Du får en fantastisk lørdag fine du ❤️ Stor klem

Miriam

28.03.2015 kl.12:21

Jeg skjønner akkurat hvordan det føles! Selv om det finnes så mange koselige stunder, er det deilig å ha litt alenetid. Da kan man virkelig slippe seg løs ang hvilke serier man vil se på og kanskje se (enda) litt mer komfortabel ut enn vanlig haha! Er litt godt å savne hverandre også :-) Ha en fin helg<3

Mathilde

28.03.2015 kl.12:23

Jeg har ingen planer for påsken, skal bare være hjemme :)

Vilde S

28.03.2015 kl.12:26

Det er deilig å slappe av kun i sitt eget selskap i blant :) jeg skal være med kjæresten noen dager, og alene noen dager, og med venner noen dager. Perfekt blanding :) god påske, Kristin!

Ingvild

28.03.2015 kl.12:46

Kjenner meg veldig igjen i SATC-scenariet. Hadde akkurat kjøpt min første leilighet og det jeg hadde av møbler var en sofa fra barnerommet trukket i faux kuskinn og et make shift stuebord av en flytteske med en duk over. Tilbrakte ovegangen fra vår til sommer med å tråle meg gjennom hele serien og nøt å være helt alene i min helt egne leilighet og gjøre akkurat det jeg hadde lyst til.

Pay

28.03.2015 kl.13:22

Kissiii du har jo meg her !! ❤️

Inger Genberg

28.03.2015 kl.13:48

Herlig! Bacon og egg er livet, sammen med en varm god dyne og sjokolade...❤️ det er deilig med litt alene tid og filmtid❤️ kos deg masse masse, det skal jeg værtfall❤️ loooooove you

Otilie S

28.03.2015 kl.13:51

Det er IKKE bare deg, alle drar faktisk vekk, haha! Slike frokoster er så koselig, åh. Fine og vårlige tulipaner du har på bordet, mamma var ute og plukket litt blåveis til meg i dag og dét gir vårfølelse altså!

lezzely

28.03.2015 kl.13:54

Fikk ikke servert bacon te frokost i dag.. Ikke at jeg er bortskjemt eller no... MMM

Emmie

28.03.2015 kl.14:30

Du får holde meg med selskap, for her skjer akkurat det samme. Alle reiser fra meg! Det gjør riktignok ikke kjæresten min, men han skal jobbe hvert enenste sekund av hver eneste dag, så jeg får ikke sett ham noe særlig. Du får ringe hvis du vil ta en tur på løkka hehe ;) Oslo er så deilig på vårstid <3Får håpe snøen gir seg nå. Usj! :(

Kanskje jeg skal ta mitt SATC-maraton denne uken. Det er ca et år siden sist haha. En gang i året må alle episodene ses så fort som mulig haha. Det er superviktig!

Veronika S

28.03.2015 kl.14:41

Ser ut som dere startet dagen med en litt over middels frokost, ja! Deilig.. det fikk ikke jeg gjort. Var bare å slenge på seg jobbuniformen klokka sju, og haste seg avgårde til arbeidsplassen. Nå er jeg endelig ferdig, og i kveld braker det løs med fest hos meg. Blir nok en grei start på denne herlige påskeferien vi har i vente! :-)

Det blir vel kanskje litt godt med en ørliten pause for seg selv også? Ha litt tid til sine egne tanker og behov? Det synes i hvert fall jeg er veldig deilig i ny og ne, det er nok et must for meg egentlig. Føle litt på savnet er litt godt også, da merker man jo såå fort hvor glad man er i vedkommende!

Håper uansett påsken din blir mer enn fin, selv om du er alene, da. Det fortjener duuu, fine deg!♥

Lena Pedersen

28.03.2015 kl.14:50

I går satte jeg og kjæresten turen nordover, ca 3 timer nord for Trondheim der han er fra! :) bor hos besteforeldrene hannes, spiller kort og yatzi! Såå godt å koble ut, har ikke hatt internett før nå heller! Egentlig veldig godt å bare koble ut alt av sosiale medier og nye en liten plass i nord-trøndelag for noen dager! :D men gleder meg også til å komme tilbake til Trondheim og sivilisasjon i morgen! :)

Anna Charlotte Engh

28.03.2015 kl.14:50

Dette blir nok en produktiv uke! Jeg og to venninner av meg bestilte noen varer på åpningsdagen av nettbutikken din. Vi har enda ikke fått varene. Kan du hjelpe oss med det? Hun som bestilte varene heter Cathrine Vådahl Reiersen. Vi har prøvd å få kontakt flere ganger uten hell. 😊

Linda

28.03.2015 kl.15:03

Herremiin SÅ deilig! Elsker helgefrokoster med egg, bacon, vafler, pannekaker og ja,. you name it! I dag ble det "bare" knekkebrød, men det var faktisk (tro det eller ei) det som fristet mest ;)

Du kommer til å ha en fantastisk uke for deg selv, Kristin <3 Jeg har vært MASSE syk i vinter, lungebetennelse og nå kyssesyken, så har hatt en del tid for meg selv. Til tider utrolig kjedeig, men også deilig.. Har tenkt og grublet meg til gråe hår til tider, men har også "funnet ut" av masse.. Føler meg et stykke smartere etter denne "alenetid" og sykdomsperioden ;) Hahah.. Må prøve å se noe postivt ut av en såpass kjedelig og slitsom vinter :)

Jeg anbefaler deg å bare gjøre akkurat det du vil.. Jobb og prester litt og så kobl av.. Ut i solen, dra på kafe alene (Det er såå undervurdert), les magasiner, bøker, tv serier, god musikk og vips.. uken er over! :D

Elsker bloggen din, Kristin! Blir ALLTID i godt humør av den :D

Ønsker deg en nydelig påske <3 NYT!

Kristine L

28.03.2015 kl.15:45

Håper du får en fin påske, kjære deg :) fra torsdag til søndag blir det hytten på fjellet med familie, gleder meg! Elsker påsken :) ha en fin helg!

Maria M.

28.03.2015 kl.15:59

Du er så evig SKJØNN!! Jeg liker at du bare kan åpne deg, si ting som det er, leve livet, inspirere, dele og vise sanning.

Egg og beiken er livet. Jeg og mutti hadde det til frokst i dag med en kopp kaffi før jeg tørner ned til Tenerife ei uke. Reiser imorgen tidlig. Det skal bli så deilig å glemme alt stress og forpliktelser for ei uke og fokusere på strand, sola og ei så evig bra venninne. Wiiiiii!

God påske, Kristin. Nyd an!

Linda

28.03.2015 kl.16:07

Glemte å skrive hva jeg selv skal da.. haha :P

Skal ha noen dager i byen, litt avslapning og et par jobbdager før jeg setter kursen hjemover til fjellet hos familien. Da blir det rolig skitur på fjellet, altfor mye påskegodis, film, spill, venninnekos og bare avslappning. Gleder meg masse til det <3

Malin vanja Marie tønnesland 😄

28.03.2015 kl.17:48

Det så veldig gått ut hoper deg og Denis

Får en god påske🐣🐥🐤🌼💐🍁

Lene

28.03.2015 kl.18:56

Null påskeferie, kun jobb 😊

Gro

28.03.2015 kl.20:08

Jeg skal jobbe, og prøve å komme ajour, sånn som deg :) Good luck to us! Hehe. God pååsk(e)! Hvorfor sier man påsk egentlig? Heter jo påskEEE? Jæjæjæ

Karen

28.03.2015 kl.21:27

Hva er DAGENS FARGE?? :)

Hilde M

28.03.2015 kl.23:32

Ååå! for en hærlig frokost! Så koselig dere har det! <3

Her blir det hjemmepåske.. men får besøk av min kjære da, så jeg gleder meg masse! Avstandsforhold tærer på... Men det blir desto bedre når vi endelig treffes igjen!

Catarina Kippersund

29.03.2015 kl.01:48

For en herlig frokost! :)

Kjæresten min reiste vekk også så du er ikke eneste som tilbringer påsken alene! :)

Møtte dennis på byn! han er jo kjempe søt!

29.03.2015 kl.12:08

post fargegreia om 28.mars a! venta i et par uker nå <3

Mari

29.03.2015 kl.12:10

Å! Hvor har du kjøpt de glassene? De er drømmen min! Haha. Vet du om de finnes i høyere også? :D Mari :)

Hege Naimi

29.03.2015 kl.13:27

Å så deilig den frokosten så ut! Det høres ut som dere hadde en kjempetrivelig morgen sammen <3 håper du får det fint i påska selv om du blir alene. Av og til kan ens eget selskap være det beste. Man kan i alle fall gjøre akkurat som man vil uten å ha noen å ta hensyn til. Det kan jo være litt deilig i noen dager :)

Jeg tar påskeferie på onsdag, før det er det jobbing. Så reiser jeg til Ålen (utenfor Røros) der søstersen bor for å være der noen dager sammen med to nevøer og ei niese, så jeg blir ikke alene i alle fall :p

Emma Julie

29.03.2015 kl.16:04

Kan være deilig å være litt alene i blant også! Ser ut som dere hadde en god påskemorgen. Hørtes litt koselig, men også trist ut historien om din første påske i Oslo! Smask :)

silje

29.03.2015 kl.20:42

Har selv heller ingen planer , om å reise bort i påskeferien,så blir bare bypåske her også :)

Alexandra

29.03.2015 kl.21:08

Ahh, jeg hadde egg og bacon til frokost i dag :D

xoxo

Marthe Gulbrandsen

31.03.2015 kl.20:52

Kan være godt å være litt for seg selv innimellom :-) Hvordan går det egentlig med dere? Hvordan får dere alt til å funke?

xx

Skriv en ny kommentar

hits