QUESTION OF THE WEEK

Hei igjen, herligheter ♥

En gjenganger som flere av dere ønsker at jeg skal begynne med her på bloggen er å kjøre i gang ukens spørsmål. Et spørsmål jeg trekker frem hver søndag f.eks. som jeg svarer grundig på. Dette er en supergod idé, så fremover vil dere få svar på en masse dere lurer på. Derfor tenker jeg at dere kan stille de spørsmålene dere ønsker svar på her i dette innlegget, så henter jeg ut spørsmål herfra i tiden fremover. 

Høres det ut som en god plan eller? 

Photo: Katinka / Edit: Me

Så..

Nå skal det svares til den store gullmedalje, og jeg skal selvfølgelig svare så godt og grundig som overhode mulig!

Ask me anything da babes, så kan jeg begynne å rydde litt i mellomtiden. Jeg har jo seff ikke begynt enda, og denne leiligheten MÅ se litt koselig ut nå når helgen for alvor kickes i gang om et par timer. Yey!

Har dere noen helgeplaner forresten? Er det mange av dere som skal på påskeferie?

LOOOOVE YOUUUU ♥ 

50 kommentarer

Inger Genberg

27.03.2015 kl.16:10

ENDELIG FERIE!!👏 Du skulle sett klassen akkurat i det læreren sa god påske, det går ikke ann og la være å smile! Hele klassen trippet sv forventning og snakket og lo omhverandre! Læreren pleier og få alle stille bak stolen før vi får gå men hun skjønte at vi var for gira. Nå har jeg levert inn siste norsk tekst (har en til i ferien) og er klar for High school musical maraton men en god venn❤️ vi skal spise masse goddis heeele natta! Måtte du ha en like god dag som meg! Loooove

Miriam

27.03.2015 kl.16:14

Kan du prøve å finne noen alternativer som ligner på den superfete denimjakka di? Jeg elsker den jakka!!

Jeg har ingen helgeplaner, men skal til England om ikke så mange dagene! Jeg elsker ikke bare shopping, men også fotball. Daaaa er England ypperlig for sånne som meg ;) Hoho!

Og du ser som vanlig helt fantastisk ut. Du må nok lære meg litt om hvordan en blir fotogen på bilder. Åh! Det kan du skrive en artikkel om: "Hvordan bli like fotogen som meg?"

Koos deeg<3

Tina D.

27.03.2015 kl.16:16

Hva syns du om onenightstands? haha

Vilde

27.03.2015 kl.16:18

Følger du med på paradise i år?

Et sted du kunne ønske du var akkurat nå?

Likte du russetiden?

Kamilla

27.03.2015 kl.16:19

Jeg lurer på hva du sitter igjen med etter deltakelsen din på paradise hotel?

Otilie S

27.03.2015 kl.16:27

Som flere her har nevnt så er jeg interessert i din opplevelse av paradise hotel! Gjerne litt sånn praktisk rundt opplegget, sånn behind the scenes om du skjønner. :-)

Rebecca

27.03.2015 kl.16:31

kjempe god ide med ukas spørsmål!!!

jeg lurer på om du har du noen konkrete planer fremover eller tar du det som det kommer?

i kveld skal jeg være sammen med jentene mine og i morgen kjører jeg og pappa nordover for å tilbringe påsken med familie, kjenner det blir godt med ferie nå!!

du må ha en kjempe fin fredag<3 håper du får orden i leiligheten ;)

Hannee

27.03.2015 kl.16:31

åååå, det er en ting jeg lurer på med paradise. Har dere innetider på hotellet? Haha

Madeleine

27.03.2015 kl.17:01

morro da =)

Mathilde

27.03.2015 kl.17:03

Hvorfor meldte du deg på Paradise Hotel? :)

Maria M.

27.03.2015 kl.17:09

I løøve thar idea!!!! Steike dettan bi bra.

Vurderer felt å studere i Bergen. Fordeler, ulemper med byen?

Hvordan er livet som Kristin og hvorfan ser fremtiden ut?

Hva definerer du som lykke? Er du lykeklig?

Beste ferietips? Hvor anbefaler du å reise før en dør?

Hva er høyest på bucket lista di? Eller er på lista?

Hvilke vårjakker/sommerjakker tror du blir inn? Haha, ælske jo stilen din.

Beskriv livet som klesdesignee. Har det forandret deg?

Forresten, du ser smashing ut på dette bilde asså. Fytti, og fin du er.

Emma Julie

27.03.2015 kl.17:12

Så artig! Har ikke noen spørsmål i hodet akkurat nå, men synes det er en super ide. Veldig fint bilde også! God helg :)

Thea

27.03.2015 kl.17:29

Jeg lurer på om du kunne fortelle hva du tenker om å holde kontakt/ikke holde kontakt med ekskærester/gamle flammer når man går inn i et nytt forhold? Jeg er veldig sånn slutt er slutt, og at man da ikke skal ha noe kontakt med de gamle gnistene. Møter man de tilfeldig eller de er en del av "gjengen", så er det ikke til å unngå noen ganger, men da er det gjerne ikke en bevisst handling.

Hvordan stiller du deg til det i ditt forhold med Dennis for eksempel?

Julie

27.03.2015 kl.17:38

Så deg på løkka idag der du gikk forbi et hus så falt det masse snø fra taket, reaksjonen din hahah! Du bare wtf? Digger deg!

27.03.2015 kl.17:48

Hei søte deg!

Jeg stakk bare innom for å minne deg, ja akkurat DEG på at du er god nok som du er og at du er spesiell! Du er verdifull for akkurat den du er, og jeg vil at du skal vite at du kan nå langt så lenge du aldri gir opp! Stå på, jeg og mange andre heier på deg - du er GOD NOK for akkurat den du er, og verden trenger deg <3

Ha en fin dag videre!

:)

27.03.2015 kl.17:50

Er du nokon form for religiøs?

Cecilia Catharina

27.03.2015 kl.17:57

For et nydelig bilde av deg og en kjempegod idé! :D Jeg lurte på om du kan komme med noen foto og redigeringstips? Samt tips til å få fine og inspirerende bilder? Dine ser alltid så fantastisk ut! :D

Ha en smashing fredag videre og nyt helgen, påsken og alt som er :D

Ingvild

27.03.2015 kl.17:58

Har du kontakt med noen av de du sjekket inn på paradise med fortsatt?

Marianne

27.03.2015 kl.18:32

Hei!

Ikke et spørsmål du trenger å svare på som ukens spørsmål, men bare lurer på hvordan du får så fine og "duse" bilder?

Feks bildene ved eifeltårnet.

Er det objektivet, lyset, photoshop?

God påske:)

Lene

27.03.2015 kl.18:50

Hvordan fikk du din egen kleskolleksjon? Hvordan var prosessen? Og hvordan ser du det for deg i fremtiden angående det?

27.03.2015 kl.19:06

Angrer du på at du var deltaker på paradise? På noe du gjorde der inne?

Hvordan synes du selv at du er når du møter lesere på gata? Venninna mi fortalte at du virka veldig overlegen og "bedrevitende".

Guro

27.03.2015 kl.19:07

Hei!

Lurer på hvordan livet er akkurat nå? :-) Hvordan går det med Styleconnection? Dennis? :-)

God påske!

Karoline E.N

27.03.2015 kl.19:15

God fredag og god helg :) endelig er den er! Nå begynner påsken og det er bare og dra frem team gensern, kjøpe engangsgrill og fylle sekken med voksen drikke, samles og rocke afterski til den store gullmedaljen! Jeg bor heldigvis i Trysil, så trenger ikke dra noe langt for og oppleve moroa. Det renner inn med turister og veien blir aldri tom for biler, matbutikkene er snart tomme for det meste og det er milevis med kø i kassene. Godt jeg stor handlet før påsken begynte for fult 👌 nå er det snart fredags pizza og tv titting, i morgen er det pussing av pipa og forberedelser til påskeverkstedet som skal holdes for barna i grenda og på søndag er det påskeverkstedet! Så denne helgen er fullbulkket. Påskefeiringen begynner ikke før til uka 😊 jeg ønsker gjerne et innlegg om din deltakelse på paradise hotell, litt bak kamera innlegg, ser det også er andre som spør om det! Litt hva dere fikk til mat, om dere var utafor hotellet, hva dere fikk av røyk, snus, shampo, hadde dere manus osv! Hadde hvert litt gøy :) ønsker deg, dennis og fokus en herlig fredags kveld ❤️ Klem

Tine N

27.03.2015 kl.19:34

Kjempe idé!

Typisk at jeg ikke kommer på noe jeg lurer akkurat nå :)

Ha ei herlig påske, gode du :)

Ann-Karin

27.03.2015 kl.20:09

Tenker du over hvor maten du spiser kommer fra? Tenker i retning "Styk det norske landbruket" - er du opptatt av å spise norsk mat, og gjerne støtte oppom det lokale?

Er du organdonor? Hvordan stiller du deg til temaet?

Er det noen veldedig organisasjon du støtter sterkt? Fortell gjerne om den/de :)

Håper du tar en egen spørsmålsrunde om Paradise igjen! Artig å få friska opp oppholdet ditt litt, og høre mer om hvordan du har det nå i ettertid :)

Veronika S

27.03.2015 kl.20:10

Jeg lurer litt på om deltakelsen din i Paradise Hotel har gjort det vanskelig for deg i arbeidslivet? Vi snakket om det i klasserommet her om dagen. Ei jente i klassen vil melde seg på når hun er gammel nok, og da sa en annen hun bare kunne glemme og bli politi, da (hvilket hun vil). I hvert fall, da forsvarte hun seg så enkelt med "Det er jo smarte folk der også, bare se hun kjæresten til Dennis, vedder på at hun kunne fått jobbe som hva hun ønsker". Nå vet jeg jo du driver ditt eget AS og har bloggen, men tror du at det hadde vært noe problem for deg å komme inn i arbeidslivet ellers?

Planen for helga er en god jentekveld med massevis av drikke på lørdag, men først jobb fra 08-14. Deretter blir det å sove lenge for alle penga! Skal til faktisk på Hovden denne påskeferien og kommer nok til å befinne meg mest i bakken på brettet. Ahh, skal bli godt, det!

Ha en fin helg, Kristin!♥

Kristine

27.03.2015 kl.21:03

Hei!

Jeg er så aaaaalt for dårlig til å kommentere her på bloggen din, men du skal vite at jeg er innom hver eneste bidige dag, og jeg ELSKER virkelig bloggen din Kristin! Fullt av farger og du leverer the real deal! Du er så rå når du snakker rett i fra levra, og når du deler de mest hverdagslige tingene, som alle kan kjenne seg igjen i uten noe pynting på sannheten og den slags VAS! You rock my world, sånn for real! <3

Et spørsmål jeg synes hadde vert kjempe kjekt å fått svar på er: Hvordan kom egentlig styleconnection frem? Altså din egen nettbutikk. Når viste du at du ville satse på dette og generelt et helt innlegg om hele prossessen, med både de gode og de mer vonde/vansklige sidene fra start til den dag i dag når butikken er på plass :)

Cecilie

27.03.2015 kl.21:28

Lurer litt på det samme som nevnt et par ganger over jeg også; hva sitter du igjen med etter deltakelsen din på paradise hotel? Hvordan har deltakelsen forandret livet ditt, og hvordan tror du livet ditt ville vært foruten? :)

Silje Gundersen

27.03.2015 kl.21:43

god plan;) har ikke noen spørsmål nå men slenger det med så fort jeg lurer på noe.:) kleemm<3

27.03.2015 kl.21:45

Hvordan er størrelsene på klærne dine? Er de store i størrelsen? :)

Sarahkriistinee

27.03.2015 kl.22:10

Når tror du og Dennig gifter dere og får barn? Elr tror du der bare blit samboere og barn?<3

Malin

27.03.2015 kl.22:31

Du må gjerne sette igang en paradise spørsmålsrunde altså:D

Men til ukens spørsmål lurer jeg på hvor du shopper klær? Utenom nettet.

Og hva anbefaler du og gjøre i new York. Top of the rock utsikten eller empire state byggingen??

Emily

27.03.2015 kl.22:42

Hvordan er forholdet mellom deg og han du var forlovet med nå? Og med familien hans? Dere var jo sammen ganske lenge.

Silje

27.03.2015 kl.22:53

Hvordan takler du og Dennis sjalusi i forholdet, og andre "humper" på veien? :) Dere er så søte sammen! Men dere, som alle andre, har vel deres ups and downs?

Christina

27.03.2015 kl.23:19

Hei, lurte bare på hvorfor dere bare sluttet med snikk snakk? Det var jo kjempe gøy å følge med på :)) det var ukas høydepunkt.

lezzely

27.03.2015 kl.23:24

God idee! og girl i like your stayl.

har egentlig 2! Jeg har vært igjennom en del video redigerings programer har du noen gode tips råd? driver og youtuber også.

2: Har du enda skrekken får unger? eller har du fått bort nojan? haha

Marielle

27.03.2015 kl.23:28

Hvordan klarte du å komme med på paradise hotel? Var tilfeldig? Er det mye styr og intervjuer for de aktuelle kandidatene?

Anine

28.03.2015 kl.01:04

Jeg vil også ha et utdypende innlegg om paradise!! Har du kontakt med noen av dem nå?

Vil også høre mer om deg og Dennis!

Marion

28.03.2015 kl.08:15

Hvordan har du fått ombrëen i håret ditt så fin ?

Astrid

28.03.2015 kl.10:45

Hallo fine deg :)

Jeg lurer på hva du gjorde for å komme deg gjennom den vanskelige tiden med Dennis? Hva dere gjorde for å komme der dere er i dag. For den dag i dag ser det jo ut til at dere har det vidunderlig sammen :)

Sliter selv med en vanskelig tid med typen, men jeg vil ikke gi opp heller..så håper jeg kan finne noe inspirasjon/hjelp fra deg.

kat

28.03.2015 kl.10:54

Heia ! Lyrer på hvilket kamera du bruker, og hvilken linse? :) elsker bildene dine. Så er du så pen. Stolt av å være fra samme by som deg.

Silje

28.03.2015 kl.11:45

Heii!

Bryllup er jo ofte veldig tradisjonelt og det samme er brudekjolen. Men når jeg tenker på deg, så tenker jeg alt annet enn tradisjonelt og kjedelig. SÅ; Hvis du skal se for deg din fremtidige brudekjole, hvordan vil den se ut? :D

Ha en herlig helg, nydelige Kristin!!

Malen

28.03.2015 kl.16:26

Kan du fortelle litt om det å starte egen nettbutikk?

Hvordan starter man?

Hvor mye bør man ha i egenkapital?

Trenger man noe erfaring?

Er det lett å leve av det?

Drømmen er å starte opp noe eget, så hadde vært greit med litt visdomsord fra noen som har gjort det :D

Julie

28.03.2015 kl.18:27

Om du hadde fått en baby nå, hva ville du at hun/han skulle hete? Tror du Dennis ville vært enig?

Johanne

28.03.2015 kl.21:00

BILDER TIL BLOGGEN;

- Hvordan tar du bilder? Kan du ikke lage en guide?

- Hvordan redigerer du bildene dine? Kan du ikke lage steg for steg video? Du har så mange kule effekter og får så freshe farger, og det får aldri jeg!

- Kan du lage en guide til hvordan en bør tenke når man stager bilder for å få de så fine?

STYLECONNECTION:

- Kan du ikke skrive om klessmerket ditt? Veien dit, hva du gjør, hvordan ting blir produsert, osv. ALT.

BUCKETLIST!

-Hva vil du gjøre/se/oppleve

GIFTEMÅL OG BRYLLUP

- Skal du gifte deg?

- Hvordan ser bryllupet ditt ut?

- Hvilken kjole?

- Barn?

BLOGG:

- Hvordan er det å blogge?

- Hva skal til for å få en bra blogg? Kan du ikke lage noen tips til de som enten har blogg eller de som vil starte en blogg?

- Hvor mye tid bruker du på bloggen?

- Hvilket arbeid ligger bak din blogg? Møter, shoots, events, osv.

- Hvor mye tjener du i gjennomsnittet på bloggen din?

SHOPPING:

- Hvordan du stiller du deg til pels

- Hvor du helst kjøper klær og hvilke type?

- Hvor handler du interiør?

- Bruker du ebay? tips til ebay?

Hege Naimi

29.03.2015 kl.12:58

Det høres ut som en kjempebra plan! Skummet sånn smått igjennom kommentarfeltet her, og ser at det kan hende det jeg vil spørre om er spurt fra før, men la gå :D

Hva er din(e) favoritt klesbutikk(er)?

Hvordan utviklet du den stilen du har nå?

Hva ville du kalt stilen din?

Vet du om det er noe sted man kan se igjen paradise sesongen du var med på?

Hva liker du aller best å gjøre for å ha det gøy?

Hvilken av landene/byene du har vært vil du anbefale mest å besøke?

Håper du får en fantastisk påske, Kristin! :D

siljepia

29.03.2015 kl.20:29

Høres ut som en super fin og morsom plan :) <3

Alexandra

29.03.2015 kl.21:06

Jeg skal jobbe en del i påsken.. Haha, kommer til å bli rik (den dagen jeg klarer å spare) :D

Håper du kommer til Hemsedal!! Det hadde vært SÅ AWESOME å møtt deg :D

xoxo

Mina

31.03.2015 kl.15:23

Jeg lurer på hva du gjør for å vise mamman din at du setter pris på henne?

Har jo sett på bloggerne at hun betyr mye for deg og at dere har et godt forhold. Jeg er uendelig glad i min egen mamma, og vil så gjerne gjøre ting som viser hvor mye jeg setter pris på henne!! Til og med bursdagsgaver er jeg dårlig på...

Har du noen tips? Hva gjør du som viser litt ekstra mammakjærlighet? :)

Marthe Gulbrandsen

31.03.2015 kl.20:49

Hvordan redigerer du bildene dine?

Hvor kjøper du mest klær?

Kommer det til å bli salg på styleconnection?

Kommer du til å selge bikinier på styleconnection?

Skriv en ny kommentar

hits