FRIYAY

Den hjelmen er fryktelig trang i dag, haha!

Det var jo full fest i går.. En skikkelig bra og gøy fest, og endelig klarte jeg å finne en sånn fin balanse mellom hengedrita og edru. HE HE! Det er nemlig ikke alltid en oppgave jeg nailer, men i går hadde jeg fin flyt.. Godt jobbet, Kristin! Flott å være i stand til å føre viktige samtaler og faktisk huske dem dagen etterpå!!

Jeg sitter her og trøkker i meg ost på lyst brød. Ost er jo LIVET! Fransk ost.. I Paris ble det en del ost, og derfor er kjøleskapet mitt nå fylt opp av stinkende ost som har spredd seg ut i stuen. Det er jo skikkelig digg - spesielt dagen derpå, men så er det jo noe med det at osten smaker best når den stinker som verst! Jeg eeeelsker ost, og hadde ikke klart å leve uten! 

Kaffen har kommet i mummikoppen, friske blomster har kommet i hus, og ut i fra disse bildene ser det jo egentlig ut som at alt er strøkent og under kontroll.. Det er det altså ikke, for rundt meg er et hav av rot, skitne kopper og fat som vi har vært for late til å sette inn i oppvaskmaskinen. Søppelet flyter, cribben ser ut som en svinesti, men etter jeg har kommet hjem igjen fra en liten visitt hos TV2 skal jeg gjøre leiligheten helgeklar! Jeg har ånden over meg, og gleder meg max til å rydde og vaske!

Apropos TV2.. Det er jo snart duket for en ny sesong av Bloggerne, og jeg har gleden av å avsløre at jeg skal være med i sesong 4 også!! Wuuuuuhuuuuuuu, jeg er så giret på enda en runde, og det håper jeg dere er også! Jeg har spurt dere før men spør dere igjen.. Hva vil dere se mer av i serien? Alltid kjekt med litt innspill fra dere, som vi kan ha i bakhodet når vi filmer!

Alright.. Jeg er forsinket til avtalen min og blir nødt til å komme meg ut av døren ASAP!

Nyt dagen så lenge så skravles vi senere ♥

SMASK

24 kommentarer

Marianne

27.03.2015 kl.09:55

Hei Kristin. :D så utrolig masse kult du hadde kjøpt, digger den unike stilen din og gleder meg masse til å se hvordan leiligheten din blir til slutt :D dette var en utrolig god start på dagen sitte å lese bloggen din før man skal på jobb :D denne helgen kunne ikke startet bedre :D lov meg at du aldri slutter å Blogge :D klem håper du får en super helg :D <3

Maren Andreassen

27.03.2015 kl.10:16

Ikke glem å poste dagens farge!! Jeg har bursdag idag og har kjempe lyst å lese om fargen min :D Ha en fantastisk dag din nydelige fargeklatt! :D

krist.in

27.03.2015 kl.10:43

herlig inspo! Åh, jeg gleder meg til å se deg mer på tv! alltid moro !

Veronika S

27.03.2015 kl.10:56

Så bra at festen i går gikk smooth og at du koste deg, ooog husker mer enn vanlig. Hahaha! Er det ikke litt typisk? Kjenner meg igjen i den drikke på til man såvidt kan stå-greia. Absolutt.. For og si det sånn, selve festen er bedre enn dagen derpå.

Jeg har skikkelig lyst på en mummikopp når jeg ser dine, de er så koselige og fine! De vil jeg også pryde leiligheten min med, når jeg får èn :-)

Gleder meg veldig til ny sesong av bloggerne, elsket at du kom med på laget. Tenkte så ofte når du ikke var med at jeg bare hadde elsket om du også var med, og jammen skjedde det! Lykke :-)

Ha en fin dag!

mari

27.03.2015 kl.10:56

Jeg kunne likt å se mere av DERE. Både episoden og serien er jo over før vi nesten har sett noe som helst :( Det er liksom ingen sammenheng og det er trist!

Inger Genberg

27.03.2015 kl.11:04

Så deilig morgen, litt rot hører hjemme i alle familier😂 kos deg med ost og lyst brød, nam nam! Looove❤️❤️

Karoline E.N

27.03.2015 kl.11:14

God fredag, fine du <3 endelig helg, hurra! Så godt at festen ble vellykket, ingenting er bedre en det. Jeg er så enig med deg, ost er livet! Jeg elsker stink oster og jo verre de lukter jo bedre er de! Hehe. Jeg har vel likt stink oster siden j var bitteliten og var med mormor på hytta. Nei nå fikk jeg lyst på ost, kjeks, druer og hvitvin 👌 jeg syns også castelloblue eller blåmanda (om det er sånn det skrives) er godt på pepperkake. Nmm :) jeg er så happy at du skal være med i enda en sesong, det gjør meg GLAD 😃

Jeg skal selv vaske huset klart for helgen i dag, skifte på senga og kjøpe inn friske blomstrer! Ingenting er bedre en og ta helg da :) hjemmelaget pizza står også på planen i dag, så kjenner det skal bli sikkelig digg med helg! Ønsker deg en herlig dag, måtte den bli fin ❤️ Stor klem

Miriam

27.03.2015 kl.11:19

Jeg får bare ikke sagt det nok hvor forfriskende og DIGG, rett og slett, det er å komme innom bloggen din om morgenen. Farger har en slags merkelig effekt på meg som er litt vanskelig å forklare.... Det er sammenlignbart med et bris fra havet en varm sommerdag. Eller det å legge seg i senga etter en lang dag... Digg.

Godt å høre at du hadde en bra dag i går! At hjelmen er litt trang er et tegn på at det var vellykket ;)

Cecilia Catharina

27.03.2015 kl.11:31

Helt herlige og inspirerende bilder alle sammen! Det er alltid så deilig å klikke seg inn på bloggen din hver dag, og det blir et lite avbrekk i en ellers travel hverdag. Jeg koser meg så utrolig mye alt det sprudlende du skriver om og alle de freshe og fargerike bildene som følger med! :D

Ha en fantastisk fredag, nyt den, kos deg på møtet med TV2 og ha en nydelig helg fine du, for det fortjener du så sinnsykt mye! :D

Emma Julie

27.03.2015 kl.12:23

Ser ut som en topp morgen! Kjempe glad for at du skal være med i en sesong til. Kos deg med rydding og helg! I mens så skal jeg på yrkesfest i kveld hos en vennine hvor jeg skal kle meg ut som en eiendomsmegler, haha. Blir koselig :)

Rebecca

27.03.2015 kl.12:38

gleder meg kjempe masse til sesong 4 kommer!!!!

ha en fantastisk dag og kos deg masse<3

Anette

27.03.2015 kl.12:53

Hurraaa!!! du var faktisk grunnen til at jeg så sesong 3!

Vil gjerne se mer av deg og dennis, dere er så sprøe sammen<3

27.03.2015 kl.14:04

Goood helg fine Kristin! Gleder meg til Bloggerne starter igjen. Men er det noe god forklaring på hvorfor Sophie Elise er med i hver episode og masse tid, mens man får kanskje to-tre minutter av deg? Vil se mer av deg!!

Marthe Gulbrandsen

27.03.2015 kl.14:24

Jeg har ikke fått sett så så mange av episodene til bloggerne i år. Jeg vet ikke helt hvordan dette foregår, men det er vel ikke mulig om du kan ta med bloggerne når du skal på tur eller noe sånt? Jeg aner ikke om du har gjort det før. men isåfall ønsker jeg å se fra du er på tur og slikt. Vet du forresten hvor jeg kan se de gamle episodene? Eller de som var å år da :)

MAIKEN STEINSGARD

27.03.2015 kl.14:46

Håper du får en fin dag, Kristin! :D Gleder meg til ny sesong med Bloggerne, håper på mer av deg i serien!!

Otilie S

27.03.2015 kl.15:04

HURRAA for at du er med i neste sesong også!! Ikke at jeg egentlig var i tvil på om de ville beholde deg ;) jeg vet så klart at det ikke er opp til deg, men jeg vet at så mange hadde blitt glad for lengre episoder. Den er jo over før man rekker å blunke og det er kjipt når man gleder seg til det en hel uke. Som en over her nevnte, å være med på reise er veldig gøy! Ellers liker jeg bare når du sitter i sofaen og snakker til kameraet eller med Dennis, du er underholdende uansett hva du gjør :-)

Mathilde

27.03.2015 kl.16:57

Ha en vidunderlig fin fredag Kristin :D <3

Thea Wangberg

27.03.2015 kl.18:00

Gleder meg syykt til ny sesong av bloggerne! Vil gjerne se Dennis med på bloggerne også

Silje Gundersen

27.03.2015 kl.21:45

ahhh du har sååå fine bilder<33

Sunniva Ulvang

28.03.2015 kl.11:07

Hadde vært dritgøy å se litt mer av reisene dine, litt mer av hvordan du jobber bak kleskolleksjonen osv..

Ane

28.03.2015 kl.11:50

Var innom nettbutikken din nå nettopp, og for å si det sånn; hadde jeg vært stinn av gryn, så hadde jeg klikka hjem hele nettshopen, ELSKER stilen!:D

Susanne

28.03.2015 kl.14:38

Det var en gladnyhet😍😍 hva jeg kunne tenke meg å se i serien din. En titt i klesskapet ditt feks:) se hvordan du om morgen plukker frem det du skal ha på deg , hvordan du finner fram Armebånd og smykker som passer til 😊😊 trenger ikke være når du skal på fest å har drit freshe styles , men bare når du plukker ut hverdagantrekket 😊😊

siljepia

29.03.2015 kl.20:11

Høres ut som en fin plan du hadde :) hehe, Gleder meg over at du skal være med i sesong av 4 også :) stor klem :) <3

Alexandra

29.03.2015 kl.21:03

Når jeg tenker over det har jeg faktisk en lignende kopp i boden min :D:D

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits