STRESS OPPÅ STRESSET

Egentlig hadde denne overskriften passet bedre i går, men det var først i dag jeg virkelig følte på det å være tilbake i Oslo.. I asfaltjungelen hvor alt er grått og trist, og hvor til og med blomstene og frukten hadde vært fargeløs i dette innlegget om det ikke hadde vært for litt ekstra saturation! 

Unnskyld! Unnskyld for at jeg nå spyr rundt meg av sure miner, men jeg har hatt en så ubeskrivelig dårlig dag, og dere kjenner meg for godt til å vite at jeg ikke pynter på sannheten. Den solen jeg snakket om tidligere i dag forsvant i det jeg trykket på publiser, og våren tok seg visst en 180 grader-snakkes aldri! NEIDA, jeg som akkurat kommer fra solfylte strøk har ikke lov til å klage, og så var det jo faktisk sol her hele forrige uke, men det er så ekstremt vanskelig for meg å finne blogginspirasjon når omgivelsene er grå.

Jeg vet bare ikke hva det er med meg i dag, men jeg er faktisk skikkelig deppa.. Surmulende. Sur! Fittekjerring.. Jeg skal snart ha mensen så det har sikkert noe med det å gjøre, men dager som dette suger ut all livsgnist. Alt blir bare dumt.. Bloggen blir dum.. Kjempedum! Den blir på dager som dette mer krevende enn ellers, rett og slett fordi jeg MÅ komme med noe, selvom jeg aller helst har lyst til å fyre datan i bakken og aldri åpne den igjen. 2 ganger dagen SKAL jeg blogge.. SKAL med capslock. Det er mitt mål, det har jeg bestemt meg for, og det skal jeg klare uten unntak. Aldri.. Aldri et eneste unntak. To ganger dagen, hver dag, 365 dager i året. Punktum!

Dette blir ofte en utfordring, og ved flere anledninger sliter jeg max med inspirasjonen og kreativiteten.. Det gjør vondt når jeg ikke klarer å produsere.. Jeg får stress! Et stresset stress, altså et stress oppå stresset, haha! Jeg har hatt så mye av det, så jeg vet at det faktisk er mulig å få et sånt ekstra stress! Og så skal jeg i tillegg til å klare å komme med noe nytt, underholdende og inspirerende, også selge varer. Produsere klær. Designe, markedsføre og få butikken til å gå rundt.. Jeg har ikke en klesgigant i ryggen som kan ta seg av all økonmisk risiko og bruke titusenvis av cash på promotering gjennom dyre PR-byråer. Jeg har ikke noen som tar det økonomiske tapet hvis enkelte varer ikke selger.. Det dekker jeg selv. Jeg dekker alt selv, og det koster faen så mye penger. Jeg har bikket millionen for lengst.. I utgifter, altså, så joda.. Stresset oppå stresset avtar ikke akkurat når man vet hvor mye man legger ned i å få drømmer til å gå i oppfyllelse. Men drømmen har jo gått i oppfyllelse så noe riktig har jeg gjort på veien, men å klare å holde en stabil kurs er faen så vanskelig. Tiden er min største fiende - den strekker ikke til. Og uten tiden eller inspirasjon får jeg ikke blogget, og uten bloggen går ikke butikken rundt. Og da sitter jeg der.. Med tidenes kjipeste gjeld og bare, "LOL"!  

Og joda.. Jeg har valgt denne jobben selv og hele den leksen der, og misforstå meg rett.. Jeg elsker det jeg driver med, men noen ganger føles bare alt så forbanna meningsløst. I dag er en sånn dag.. En meningsløs dag hvor jeg bare vil stenge alt ute og bare være.. Bare være en helt anonym person som ingen forventer noe som helst av, som ingen bryr seg om, og som faktisk bare kan ligge på sofaen i dagesvis uten at stresset oppå stresset melder sin ankomst. Med en viten om at en fast lønn kommer inn på kontoen hver måned, og at du ikke blir ledd av i banken om du vil søke boliglån, grunnet en altfor uforutsigbar inntekt. Den er jo så svingende atte hjelp, så jeg skjønner jo hva de mener.. Dessuten går alt som kommer inn rett ut igjen, så jaddaa.. Et boligkjøp kan jeg se langt etter, selvom det hadde vært fint å kjøpe noe nå som jeg nærmer meg de skumle tretti. Men jeg vet jo uansett ikke hvor jeg vil bo heller for den saks skyld, så da er det like fint å vente. I sted spurte jeg Dennis om han var keen på å bo i utlandet over en lenger periode, for på et eller annet nivå føler jeg at jeg har behov for å bare dra.. Dra ut i verden og komme meg ut på nye eventyr som ikke tar slutt etter en eller to uker. Vi får se.. 

Tidligere i dag etter møtet stakk jeg innom Joe & The Juice som endelig har kommet til Løkka. Og selvom jeg egentlig ikke hadde tid til å sette meg ned å spise lunsjen på et bord ved vinduet, gjorde jeg det likevel. Og så gikk telefonen tom for batteri.. Det var et deilig øyeblikk.. Og da ble jeg bare sittende og bla i magasinene som lå der i nærmere en time uten å tenke over deadlines og agenda. For en lykkefølselse, selvom det ble dobbelt så mye å gjøre da jeg kom hjem igjen og dobbelt så mye stress. Stress oppå stresset altså. HA HA HA!

Haff.. Nå ble jeg kvalm av meg selv, for her var det mye oppgulp i ett og samme innlegg. Unnskyld.. Vi er venner fremdeles, sant? Og under her kommer noen bilder fra dagen som egentlig ikke har en dritt å gjøre med teksten. Men det får gå!Og dere? Nå vil jeg ikke at dere skal skrive at jeg må ta en bloggpause om jeg trenger det, og at dere er her når jeg kommer tilbake. Bloggpause skal jeg ALDRI ha.. Det ser jeg på som svakt. Når jeg selv har kjempet for å få denne bloggen til det den er, skal jeg faen meg klare å opprettholde et nivå jeg ønsker å være på, og det opprettholdes ikke av å gå i kjelleren og ta en pause.

Jeg trenger bare noen dager innimellom til å få ut litt tanker og faenskap som farer gjennom meg, og da er det ingenting som hjelper meg mer enn at dere faktisk gidder å høre på.. Dere betyr alt, nemlig.. Dere er blitt gode venner som jeg kan åpne meg opp for og betro meg til, uten å føle meg helt idiot. Takk!

Takk for at dere er her ♥ I morgen er jeg glad igjen.. Jeg lover!

61 kommentarer

Emma Julie

17.03.2015 kl.21:01

Alle har slike dager i blant, men jeg tror du må slutte å stresse så mye over dette stresset, haha! Ønsker deg en god natt og en livlig dag i morgen :)

17.03.2015 kl.21:11

Av og til er så godt at ikke bare jeg er sur og har en dårlig dag! Er så deilig at du bare er du.

Stina

17.03.2015 kl.21:13

Vet du hva Kristin, jeg digger deg! Det er så bra at du viser oss at livet ikke alltid er en dans på roser, og at selv en herlig og flink dame som deg kan ha noen dårlige dager. Stå på, du er fantastisk <3 Stor klem!

Forresten så var genseren din syykt fet, hvor er den fra?

Maiken

17.03.2015 kl.21:18

Alle har sånne dager uansett hva salgs jobb eller studie man har!! Selv om alt er lissom dritbra og man skal være velsigna m hvor heldig man er så er dt lov å ha skikkelig møkkadag av og til ;)

Du er rå! Smask

Ada

17.03.2015 kl.21:22

Fy søren, så utrolig bra! Det er fantastisk at du skriver om de dårlige dagene og, så føler vi andre oss litt mer normale! Jeg digger deg Kristin :)

Andrea

17.03.2015 kl.21:26

Hvem har det ikke sånn som dette en gang i blant? Fleste av oss holder det innenfor huset bare. Du er rå kjære!! ❤🎉 Du alene er en grunn til å rope høyt hurra for 🙉

Otilie S

17.03.2015 kl.21:27

Som nevnt over her, absolutt alle har slike dager innimellom. Det er menneskelig og faktisk helt nødvendig for å sette pris på de gode tidene. Skjønner godt at det føles overveldende og slitsomt når det er så mye penger og tidkrevende ting involvert, men fy så flink du er som får hjulene til å gå rundt likevel. Du er så flott, flink og inspirerende at det nesten er litt godt for oss andre å se at du også er menneskelig. Håper du får en god natts søvn og våkner i morgen og føler deg litt lettere <3

Lena Pedersen

17.03.2015 kl.21:29

Uansett yrke, alder, kjønn osv så møter man på sånne dager! Enkelte ganger er alt blytungt uten grunn, slik er det med alle! Men det blir alltid bedre til slutt :) Selv har jeg max uflaks i dag, det første jeg gjorde da jeg kom ut døra var å knuse tlf, så kom aldri bussen jeg skulle ta, så jeg måtte ta neste, for så å bli for sen til den jeg skulle bytte til osv.. en ond sirkel, og det har fortsatt slik hele dag! Nå sliter jeg meg gjennom siste innspurt av et arbeidskrav jeg skriver, og håååper jeg får levert i morgen!

men nå var ikke poenget min dag, men at alle har det sånn. Tenk hvor godt det er når det roer seg? :D Da man bare kan slappe av noen ekstra hakk og bare leve livet, DET er verd kampen! :) Jeg heier på deg, Kristin! <3

:)

17.03.2015 kl.21:35

Meditasjon/yoga skal visst hjelpe mot stress! ;) Må prøve det selv, lol

Inger Genberg

17.03.2015 kl.21:35

Vi skjønner deg Kristin, på en eller annen sær måte gjør vi det. Vi har ikke en blogg eller et heidundranes fantastisk klesmerke, jeg er til og med ikke voksen ennå. Men likevel skjønner jeg hva du mener. Idag må man jobbe for alt. Man må jobbe for penger, jobbe for et sosialt liv og jobbe for status. Vi alle må det, og vi har alle sånne dager der man rett og slett våkner opp sur og der det værste er når noen sier; har du stått op på feil ben. Det jeg vil komme frem til er vell at det er greit. Du er ikke superwoman, du trenger ikke være superwoman. Såklart elsker vi de sprudlende og fantastiske innleggene dine, men når man er i dårlig humør selv er det ikke alltid et gladinnlegg man trenger. Husk det. Vi elsker når du er ærlig, vi digger når du sier ting rett ut som de er. Akkurat som idag. Fortsett med det, vi digger deg! <3

Monica

17.03.2015 kl.21:46

Ser ikke helt for meg at du kanskje er typen til det, men yoga funker for meg vertfall :) Nå skal jeg ikke si jeg stresser så mye dette året, da jeg har fri, men har vært der, og skal tilbake dit. Og selv om jeg ikke har det så travelt, dukker likevell sånne dager opp.

Miriam

17.03.2015 kl.21:47

Litt, mye, en haug eller noe oppgulp kan være en bra ting! Let it out, og det føles så mye bedre etterpå. Jeg kjenner veldig igjen stress oppå stresset igjen, som student er det hverdagen, haha, så jeg forstår følelsene dine. Når jeg føler det sånn vil jeg gråte, le, kjefte, ja, alt. Det er så mye følelser! Og slik er det å være kvinne. Og du er en sterk kvinne, og det er flere jenter og gutter som ser opp til deg, både på gode og dårlige dager. Stå på<3

Nancy Elin

17.03.2015 kl.21:49

Kjære Kristin!

Takk for at du får ut frustrasjonen din! Det er jo viktig for alle å få det ut av og til, så hvorfor skulle ikke du kunne det? Kjempebra at du ikke pynter på sannheten, men at du er ærlig og åpen! Tror nok det er en av grunnene til at du har så mange lesere som VIRKELIG bryr seg om deg ❤️

Ha en fin kveld videre, og husk å puste! ❤️❤️

Stor klem❤️

17.03.2015 kl.21:54

❤️

Ida Hindenes

17.03.2015 kl.22:02

sjæææl ass! Sanne dager er bare gørr, men du har jo klart så mye og det skal du være stolt av ! Så får du heller si det som det er! Det er faktisk helt innafor å klage noen ganger 😉 håper du uansett fikk gjort mye i dag så kan lette litt på stresset ;)

ML

17.03.2015 kl.22:03

Kjære Kristin, dårlige dager er en del av livet. Det fineste med at du har dårlige dager er at du deler det med oss. Jeg liker de som blogger om 'the real life' slik som deg, for det beviser at alle har dårlige dager, selv dronningen har dårlige dager liksom. Nei sånn er livet, blir enda verre med mensen i tillegg også da:( Men du gjør alltid det beste ut av situasjonen virker det som så bare stå på du! Kanskje morgen dagen er helt annerledes!? Sender deg litt positive tanker og masse humør:) Klem❤️

Cecilie

17.03.2015 kl.22:15

Kjære Kristin!!

Du er bare et menneske, slik som alle oss andre. Takk Gud for at du, som en av få, faktisk blottlegger deg og skriver rett fra hjertet. Dette var din dag, usminket. Å slike dager har vi alle! Vi føler med deg, virkelig! Hvor alt bare er stress, for lite som blir gjort, det som blir gjort blir feil og ingenting stemmer eller "flyter" av seg selv.

Pga av det du lever av, lever nok du under et større press en ganske mange andre. Vi som følger bloggen din synes du gjør en fantastisk jobb! Ære være deg for at du satser så 100% på drømmene dine, det er det ikke alle som våger. Kristin, du er tøff og du er spesiell! Alle trenger en liten pick-me-up innimellom. Ingen er perfekte konstant, hele tiden.

Sender masse positive tanker din vei, og jeg er sikker på vi straks får se deg i ditt vanlige, smilende, fantastiske jeg ! :) :)

Rikke

17.03.2015 kl.22:27

Hei Kristin!

Jeg har vært fan helt siden jeg så deg på Paradise i 2012, du er helt forbanna rå og du skiller deg ut i en overfladisk bloggverden. Dette er sikkert teit av meg å reagere på i dette innlegget, men blir så provosert når folk kaller Oslo asfaltjungel, stedet uten sjel osv, skjønner at det kan virke usjarmerende for innflyttere, men Oslo er helt fantastisk og jeg synes ikke det fortjener noe annet rykte enn det:) Liten filleting, jeg digger deg!

Iselin

17.03.2015 kl.22:32

Du skal så klart få lov til å ha en dårlig dag, og det er det jeg digger med deg fordi du sier ting rett ut. Og Kristin, ikke gi opp med alt dette. Det å lansere et eget klesmerke er noe du har drømt om lenge, og jeg er så forbanna stolt av deg som har klart å gjøre det. Jeg elsker klærne dine, og selvom jeg er student, vil jeg gjerne sette dine klær som en prioritering. Du er amazing og jeg digger deg, og ja, du er bare best. Så keep on going. Så når lønna kommer inn, kan du regne med en bestilling fra meg for dine klær er best! Og da mener jeg virkelig BEST!

Karoline E.N

17.03.2015 kl.22:32

Jeg skjønner deg så godt, Kristin!! Vi alle har sånne dager, der ingenting er bra nok og hele dagen følels som crap. Du skal i hvertfall aldri unnskylde deg, for du skal vite at jeg takker deg hver dag for at det finnes et menneske som deg <3 dårlige dager skulle aldri ha finnes, men j er sikker på at vi lærer av dem! Det er så deilig og sitte på kafé og ta seg noe å eta og drikke helt for seg selv og bare nyte sitt eget selskap! Du er god og jeg skulle ønske jeg kunne hvert der for deg og gitt deg en klem ❤️ Nå er det natta, er helt utslitt. Vi skravles i morgen fine du 😊 aldri unnskyld deg for og ha en dårlig dag, det er lov! Sov godt, nattinatt ❤️❤️

Katie

17.03.2015 kl.22:40

Fantastisk! 😄 Du er et helt normalt menneske som alle vårs andre! 🎉 haha

Det er så deilig at en blogger som deg tørr å skrive om de dårlige dagene også. Uten og pynte på sannheten. Så takk til deg Kristin, for at du er akkurat sånn du er! 👏👏👏

Karina Sofie

17.03.2015 kl.22:49

Det er jo ikke så rart, er stor kontrast fra ferie til hverdag! Stå på, morgendagen blir sikkert bedre :)

krist.in

17.03.2015 kl.22:57

det går alltid litt opp og ned. Slapp litt av, gjør det du har lyst til og plutselig dukker inspirasjonen opp igjen <3

Livet i strandvegen

17.03.2015 kl.23:04

Du er awesome uansett!

Line

17.03.2015 kl.23:06

Kristin, jeg digger deg like mye uansett! Alle har en dårlig dag i blant, og jeg synes det er bra at du også velger å skrive om det. You go girl, jeg heier på deg!

Ronnyboia

17.03.2015 kl.23:13

Dennis er heldig, umg!!!!!! utrosptegn!!!!!

Hege Naimi

17.03.2015 kl.23:20

Jeg kan faktisk kjenne meg igjen i en del av det der, fordi den ene jobben min er også veldig uforutsigbar og vanskelig noen ganger, særlig i landet her! Jeg har det også sånn at jeg elsker det jeg gjør, og vil aldri slutte, men av og til kan det føles håpløst og veldig stressende. Men det går over! Bare la deg selv ha en drittdag innimellom når du har det, også blir det bra igjen :D du vet sikkert det her, men det kan være godt med en påminnelse i blant; det kan hjelpe å tenke på hvorfor man begynte med det man gjør, eller bare tenke på hvilke ting med det du driver med som gjør deg glad :-)

Klem!

Maria M.

17.03.2015 kl.23:29

Det er det jeg liker med bloggen din, du pynter ikke på stasen, smiler om alt er for jævlig eller noe. Du skriver når dager dritt som denne og når du er glad som sola. For livet er ikke en dans på roser, vi har alle oppturer og nedturer. Jeg tror også det er bra for deg å få skrevet det ut og delt det. You're a rockstaaare, and a inspiration. Det er så rått, og du er stein bra ass. Jeg digger det, jeg digger deg og jeg digger bloggen din :)

Sweet dreams <3

Frøken Zaar

17.03.2015 kl.23:32

Kjære Kristin! Du er bare et menneske som alle oss andre og takk Gud for det. DU har like fult lov til å ha dårlige dager, akkurat som alle oss andre!Det er godt for alle oss "vanlige" mennesker, som ikke har et kjent ansikt og se at dere som mange ser opp til egentlig er like simple mennesker som det vi er. Det som skiller oss er livet du lever, men live blir vel hva man gjør det til. Og du har virkelig jobbet for å komme dit du er i dag, så jeg håper det lykkes for deg og ønsker deg alt godt! Håper at du på en slik dag kan ty til leserne dine og høre på alle vakre ord de har og si om deg og at du tar det til deg! Mange gode klemmer Fra Frøken Zaar

17.03.2015 kl.23:38

digger deg, kristin! Du er råkul

Ingrid-E

17.03.2015 kl.23:50

Alle kjenner til den følelsen... Uansett hvilket yrke du har. Jeg synes det er helt greit at du syter litt på bloggen også. Det liker jeg med deg faktisk, at du tørr og snakka om de dårlige dagene også :) Viser bare at du er menneskelig ;) Stå på videre du, snuppa <3 *Me e glad i deg for det :D

Ingrid

17.03.2015 kl.23:58

Du har all rett til å klage og få ut frustrasjonen din! Det viser bare at du er som alle oss andre :) Jeg digger at du klarer å inspirere oss og gjøre oss litt gladere gjennom bloggen din, men noen ganger trenger vi også å se at du også har dårlige dager! Ikke at jeg unner deg dem, absolutt ikke! Men de dagene gjør jo også at vi setter mer pris på de gode dagene :) Bloggen din er fantastisk, kolleksjonen din er fantastisk og DU er fantastisk! Få deg en god natts søvn, så håper jeg du føler deg bedre i morgen :) Klem! <3

Vilde S

18.03.2015 kl.00:28

Kjære Kristin!

Takk for at du er så ærlig og åpen med oss. Det er helt greit og ha en dårlig dag, og å være sliten og lei. Du er bare et menneske og vi kan ikke kreve mer av deg enn du kan takle. Det er HELT greit med en dag uten å innlegg, hvis du trenger det. Et ordentlig Kristin-innlegg er bedre enn noe halvveis du skriver bare fordi du føler du MÅ! Det er lov med en fridag :) men jeg setter stor pris på at du faktisk bryr deg såpass om oss at du gjør det! Du er best!

Renate Kjellevold

18.03.2015 kl.00:34

Kristin, du er fantastisk ❤️

Martine S

18.03.2015 kl.02:24

Kjære kjære gode Kristin! Lenge siden jeg har kommentert, og det har bare vært ekstremt mye å gjøre i det siste. Leser bloggen din hvertfall, og kommer ALDRI til å slutte å lese den så lenge du holder på <3 Jeg skulle så ønske jeg var med deg så jeg fikk gitt deg en skikkelig stor bamseklem. Jeg digger deg for din åpenhet og at du er så ærlig. Selvfølgelig må du også få lov til å ha dårlige dager, det er menneskelig det. Jeg kan ikke sette meg inn i din situasjon sånn sett, men jeg prøver å forstå så langt det rekker, og kan tenke meg det kan være litt stressende innimellom med eget firma og alt som skal gjøres der ++ , derfor er jeg så utrolig glad for at du forteller oss at alt ikke går helt på skinner bestandig, at du forteller om de dårlige dagene, og bare er dønn ærlig. Du skal vite det snuppa, det er ikke mange som er såpass åpne som det du er, faktisk vet jeg ikke om noen bloggere som er det, for det finnes bare en av deg - fantastiske deg! Du har noen fantastiske blogglesere, og vi alle er her for deg, lytter til deg og backer deg opp. Nettopp fordi du er DU <3 du viser oss trofasthet, ærlighet, åpenhet, godhet og ekstremt mye kjærlighet .. Kristin, aldri slutt med og være deg fordi vi er så utrolig glad i deg uansett hvilket humør du er i.

Stort smask fra meg som håper du føler deg bedre i morgen! Jeg er veldig glad i deg snuppa <3

siljepia

18.03.2015 kl.07:22

God morgen :)

Kjære deg Kristin :) Alle har en dårlig dag, og det har absolutt du også lov til å ha.

Det at du skriver alt du føler og tenker både negativt og positivt , er bare fint fordi det viser bare at du er ærlig og ikke pynter på noe . Det vet vi jo egentlig fra før av vi lesere at du ikke gjør :D <3

Håper denne onsdagen føles bedre :) <3 God klem :)

Cecilie

18.03.2015 kl.07:32

jeg elsker at du er så beint fram, og ikke er som mange andre bloggere som hele tiden fullstendig ELSKER å skrive på bloggen. Kom ann, hvem tror de at de lurer? Det er ingen som elsker det de gjør hele tiden. Du er da menneskelig, du har lov til å ha dårlige dager, og jeg digger at du sier det i stedet for å klistre på ett smil og lage ett glansbilde for oss av en verden som overhode ikke eksisterer.

Jeg digger deg, Kristin.

Alexandra

18.03.2015 kl.07:57

Kan du lage et ananas innlegg? Med masse kule ananaser og solbriller? :D Håper denne dagen blir bedre!

xoxo

Sunniva Karoline

18.03.2015 kl.08:12

Synes at du er utrolig flink med kameraet Kristin! Elsker bildene du tar, både bloggen og instagrammen din ser fab ut!

Marthe Gulbrandsen

18.03.2015 kl.08:35

Håper dagen din blir bedre!

Alle har vi våre dager, men jeg må bare si at jeg ELSKER deg!

Du er den beste bloggeren jeg vet om! Du må aldri stoppe, da blir ikke dagene mine like bra!!!

Love ya

xx

18.03.2015 kl.09:13

Du er absolutt ikke alene om å ha dårlige dager, og du viser bare menneskelighet! Er så godt å se, på en litt bittersøt måte. Unner jo ingen dårlige dager :)

Bare pass på å ikke bli utbrent!

malin

18.03.2015 kl.09:30

Alle skal få lov til å føle det slik en gang inni mellom!

Det er helt fantastisk alt som du har klart å oppnå, du har stått på gjennom tykt og tynt. du har kommet med inspirerende, kjekke, innholdsrike innlegg, i tillegg til en million nydelige bilder bestående av alt ifra outfits, destinasjoner, inspirasjon, mat og selfies. Du lever på bloggen, fordi du er en fantastisk blogger, eget klesmerke har du også og det er ikke mange som kan krysse av det på lista! du er super!

Stå på Kristin <3 kisses

Ingrid

18.03.2015 kl.09:44

Du e herlig! Digger at du skriver om de dårlige dagene !!

Charlotte

18.03.2015 kl.09:51

Skjønner deg veldig godt.. Og det er helt normalt å føle det du føler! Heier på deg, og en dag vil det være verdt all strevet! <3 ha en fin dag ;)

Anniken

18.03.2015 kl.10:57

Flytt til California! Jeg krysser alt jeg har for at vi får oss jobb der om ikke lenge, og tror det blir en helt fantastisk opplevelse å bo der en stund også <3 Do it, Kristin, hehe! Smask

linda

18.03.2015 kl.11:42

Så utrulig tøft av deg Kristin. Stå på og kjemp! Du er ei tøff jente med bein i nesen, sjøl på dager som denne. Jeg finner så mye glede og inspirasjon i å lese det du skriver og jeg håper det er noe du blir å fortsette med. Ligger sjøl på sykehus og har funnet mye trøst i å lese at det e flere som har en dritt dag :P stå på! Smask fra nord Norge

Lise Duun

18.03.2015 kl.12:26

Alle trenger å blåse fra seg innimellom! Husk på at du kun er et menneske som alle oss andre, og at det er lov å ha dårlige dager! Det er slitsomt å være på topp. Men å ta pause bare et par dager av ganger skader ingen! Bare pass på at du ikke overarbeider deg selv. For selv vet jeg utrolig godt hvor galt det kan ende. Håper at du har en bedre dag i dag! :-)

Frida Sofie Abelsnes

18.03.2015 kl.12:36

Kjære Kristin! Såklart er vi venner fortsatt! Du er kjempeflink og klarer noe ikke andre klarer! Du er en fargeklatt som alle bare elsker❤️ Og tilåmed fargeklatter er innom de grå sidene en gang i blandt vettu❤️ Det er nok supergodt å få ut litt, og det er noe som virkelig hjelper! Bare se på all den støtten du får her, så vil du nok snart være på beina igjen❤️

Du er god som gull og langt ifra svak! Digger deg, stå på 😃🌴

Julie

18.03.2015 kl.12:41

Tips fra en tidligere superstressa person:

"Lag grenser. Sett av 15 minutter hver dag til å fokusere på problemer og annet som uroer deg. Når disse minuttene er gått, har du lov til å la vanskelighetene ?seile sin egen sjø?.

Stine

18.03.2015 kl.13:10

Kjære kjære Kristin! Alle har sine dager hvor de bare rett og slett er sure for ingen grunn, og selv om man ikke vil være det, er det bare noe som er feil som man ikke kan sette fingeren på, og for meg gjør det det hele ekstra surt. Og jeg tror ikke det ville hjulpet med en bloggpause heller, for siden dette kom så brått og uventet kommer det til å gå vekk like brått og uventet!

Håper dagen i dag (ettersom innlegget ble skrevet igår) er minst femhundre ganger bedre, og at du koste deg gløgg ihjel på kafeen!

du gjør dagen bedre, klem

Ellen

18.03.2015 kl.13:49

Chin up, kjære Kristin! :) Føler veldig mye med deg, selv om jeg er rundt 10 år yngre enn deg. Det er et helvete med videregående, spesielt når det nærmer seg eksamenstider. Det å gjøre en innsats for å ha et ok vitnemål til neste vår kræsjer totalt med alt som heter fritid, venner og gøy! Det kan kanskje ikke sammenlignes med å måtte skrive over 700 blogginnlegg i året ++, men felles for oss begge her er at det kommer lysere tider og vi har jo så mye å se frem til! Håper du har det bedre i dag, også er det jo snart helg!!

Titter ofte innom bloggen din hvis jeg føler meg nede, for du er alltid så positiv og du får meg virkelig til å smile, men det er flott at du er ærlig om at du har en skikkelig dust dag også! Creds ;)

Veronika S

18.03.2015 kl.14:20

Kjære fine Kristin

Du gir så mye av deg selv på denne bloggen, og du gir så mye til oss. Jeg forbinder deg med kreativitet, glede, moro, klær, reiselyst og inspirasjon. Alle har disse dagene der alt er litt mye, og visst blir du ingen sutrete klagete blogger av den grunn. Det er godt å dele balansen med oss, for vi vil deg alt godt. Du er så inspirerende som fullfører målene dine og lever drømmen! Du er en veldig stor inspirasjon for meg, så stor at jeg har som mål og gi deg noen fine ord på hvert innlegg, slik at du også føler du får igjen for alt strevet og tiden du legger i denne fantastiske bloggen din!

Opp med hodet og hurra for deg. Du er så bra, Gjelsvik!!

Hilde M

18.03.2015 kl.14:26

Jeg føler følelsen din med deg... Det er forferdelig med stress, og når du blir stressa OPPÅ der igjen! jeez!

Det skal jaggu ikke være lett! Og jeg mener det er fullstendig lov som blogger å buse ut med litt surleppe og oppkast i blandt :P Herregud, man har dårlige dager og man er jo bare menneskelig. Det er faktisk ikke sånn at med en gang man blir en av de beste bloggerne, så kommer det automatisk en superkappe i posten. NEEEI... Man må fortsette å være menneske, og leve, betale regninger, jobbe ut av faen med det ene eller det andre. Man må stå PÅ om man skal nå målene sine, og med det så kommer det også dårlige dager. HELT NATURLIG!

Jeg syns det er flott at du viser oss at også du er et menneske Kristin! Og du har det mest fargerike oppkastet jeg noen gang har sett! hahaha... det er en setning jeg ikke har skrevet før.

Anyways.. Håper du får lysere dager fremover! Nå er det jo snart SOMMER! å gahd som jeg gleder meg!!

Susanne

18.03.2015 kl.15:21

Alle har slike dager og jeg syns det bare er bra at du heller får det ut på bloggen! Du er god. Stå på <3

Ingvild

18.03.2015 kl.17:49

Alle har jo slike dager, og det er noe befriende med å se at til og med, flotte perfekte deg, har slike dager! Er selv 50% sykmeldt, pga litt for mange slike dager for øyeblikket.

Det som hjelper meg i slike perioder/dager, er å tenke på noe som jeg gleder meg til, blant annet at jeg straks skal på prøvetur på Hurtigruten, som er drømmejobben min! Også tenker jeg på jobben jeg skal gjøre der, nemlig å være resepsjonist, og hvor mye den jobben gir meg, og hvor takknemlig jeg er, for at jeg er utdannet til, og om jeg så får si det selv, jævla god, i en jobb jeg simpelthen ELSKER!

Så, tenk på at du strakt fyker til Paris, en plass mange av oss bare kan drømme om å reise til, og alt du skal oppleve og se der! :)

Have a nice one, pretty!

Annora

18.03.2015 kl.19:32

Jeg har visst hvem du var siden Paradise Hotel, men det er ikke før helt nylig at jeg la merke til deg igjen og begynte å følge deg. Jeg så på bloggerne og ble vanvittig fascinert av den nydelige fargerike leiligheten din og de kule fargerike klærne. Jeg blir glad i hele meg av å se på deg fordi du er så god. Jeg har også nylig begynt å lese bloggen din og dette innlegger er fantastisk! Det er så ærlig og det gir meg en god følelse å vite at kjente folk som tilsynelatende har det helt fantastisk utad, faktisk kan ha det skikkelig dritt! Unnskyld, det gjør meg ikke glad å vite at du har det dritt, men du skjønner hva jeg mener. Alt er ikke bare perfekt i blogg-verdenen! så TAKK for ærligheten! Jeg tenker at det ville vært skikkelig lurt av deg å reise og bare oppleve hvis magen og hjertet ønsker det! Hvorfor ikke? Inntektene kommer jo inn hvis bloggen går bra, og bloggen vil gå bra hvis du skriver om spennende ting? Du kan jo skrive bloggen på reisen din, da vil bloggingen gå litt mer av seg selv kanskje? Jeg vet ikke - det eneste jeg vet er at jeg skal følge med på de inspirerende, fargesprakende og nydelige bildene dine som lyser opp hverdagen. Jeg bor også i Norge og jeg har ikke tenkt på at det faktisk er grått her før du skrev det.. Så takk, haha. neida, det gjelder å finne fargene selv, er det ikke sånn? Takk igjen for at du deler!

Amanda

18.03.2015 kl.20:39

Kjære vakre Kristin!

Eg ser nå idag at det er 56 som har kommentert på dette blogginnlegget (i skrivende stund) mens på give awayen er det over 500! Eg føle egentlig dette seie litt, men eg skal ikkje dvela for mykje med det!

Du er eit av mine største forbilder! FOrdi at du er den du er, og legger ikkje skju på korleis det er! Og det beundre eg deg så mykje for! Eg ville sagt at: gjer det du vil! Du kan blogga å designa kler frå kor nå enn du er! Eg reiste til England for å studera i eit år, det var eit tungt år, men eg har aldri angra eit sekund. Og eg hadde gjort det omigjen, sjølv om eg var langt nede!

Bloggen din får meg til å smila kvar dag, og blir så inspirert! Så tusen takk!

(Om du er seriøst i ein assistent, så kan eg stilla meg interessert! Så om du er seriøs og vil ha ein Bergensstudent til å hjela deg med liveligt humør! Kjør på å send meg ein mail! Eg kan og bringa glede med teite og dritløyne bilder og mykje glede!)

Veronica

18.03.2015 kl.21:02

Vakre du! Selv på dine dårlige dager inspirerer du meg så til de grader, dette på grunnlag av at det er så fantastisk herlig å se at du er et vanlig og normalt menneske, akkurat slik som alle oss andre! Jeg leser bloggen din daglig og hvert eneste innlegg du poster løfter meg ALLTID opp, du er og forblir mitt store forbilde! Dine ord får meg til å smile, du gir så mye til alle dine lesere, du er så god! Ønsker deg en strålende kveld videre, humøret ditt blir nok straks bedre skal du se :)

18.03.2015 kl.22:56

Det kommer til å bli bedre, det er jeg sikker på. Jeg håper at klesbutikken din skyter til værs og at flere får vite om den. Men EN GANG jeg har nok penger til å kjøpe klær, skal det bli der. Det som er bra, er at du har jo endel å falle tilbake på, jeg tenker ang butikkjobbing!

MEN- du, som er så kreativ og arbeidsflink kommer til å klare dette.

FORESTEN ! Kan du ha med et bilde av den boken din i hvert innlegg på slutten? Det hadde jo vært kjempegøy, for meg ihvertfall,haha.

Lykke til <3

Lene

19.03.2015 kl.01:33

Blir det feil av meg å si at jeg nesten ble litt glad av dette innlegget? Selv om det er skrevet på tirsdag, så leste jeg det ikke før i dag. Jeg våknet opp til en slik dag.. Alt er bare dritt og alt er galt.

Men som du forhåpentligvis har skjønt, så varer denne følelsen sjeldent mer enn en dag ;)

Håper du har hatt en bedre onsdag, og at torsdagen blir like fin som deg :)

Kjersti

20.03.2015 kl.18:07

Helt fantastisk at du skriver dette til oss! :-)

Vi vil jo vite hva du tenker!

Skjønner godt at du blir sliten og lei..

Et tips om du mangler inspirasjon:

Hva med å skrive et innlegg, spør oss lesere hva vi ønsker at du skal skrive om.

Så når du mangler inspirasjon, så kan du bruke oss, se på kommentarfeltet og skrive et innlegg om noe vi vil vite "Dette har jeg i sminkepungen."

Jæla dårlig eksempel, men du ser poenget, haha.

ELSKER jo innleggene du skriver til vanlig. Du er en av mine største inspirasjonskilder. I klesveien og ellers. Det var DU som fikk inspirert meg til å søke som reiseleder, med alle de fantastiske innleggene dine om reising. Derfor skal jeg nå gjøre min drøm til virkelighet, og bli reiseleder for Ving fra Mai.

Takk for at du er den du er, Kristin! :-)

Skriv en ny kommentar

hits