THIS MAKES ME HAPPY

Heiaaaa ♥

Hehe, dere vet jo hvor svært lite begeistret jeg er for mandager - det er jeg raskt ute med å nevne hver mandagsmorgen, så i stedet for å spre rundt meg med mandagshat og syting, tenkte jeg å spre litt glede i stedet. I dag tar jeg nemlig for meg noen av de tingene som gjør meg skikkelig glad, og satser på at jeg ved å skrive ned denne oversikten kommer i et helsikens godt humør!

Leggoooo!! Fuglekvitter 

Det er faktisk helt utrolig hva fuglekvitter gjør med meg. Jeg blir så glad og sjarmert, og fuglekvitter og fuglesang er et soleklart vårtegn. Jeg våknet til dette i morges, og det gjorde starten på dagen så mye bedre enn ellers. På late sommerkvelder kan bli sittende ute på balkonen i timesvis, bare for å høre på fuglene som kvitrer. Da føler jeg at jeg kan koble fullstendig av.

 God mat

Jeg verdsetter god mat så ubeskrivelig høyt, og det er få ting som gjør meg så engasjer enn når jeg sitter på en spennede restaurant, med en enda mer spennende meny i hendene. Å forestille seg hvordan de ulike rettene både smaker og ser ut er for meg noe av det beste ved et resaturantbesøk, og når maten faktisk smaker like godt eller bedre enn hva jeg hadde sett for meg, kan jeg få tårer i øynene av glede. Haha! Jeg elsker å prøve ut nye retter og unike sammensetninger, og mener det er verdt å bruke penger på å gå ut og spise! Gud og fader så dritt det må være for dem som er opptatt av å ikke få i seg det ene eller det andre grunnet en eller annen diett. Livet er for kort for dietter og gønn salat!

♥ 

Kommentarer

Dere aner ikke hvor mye kommentarene deres betyr for meg. Jeg er dessverre for dårlig til å svare hver og en av dere da jeg har så vanvittig mye å gjøre, men dere skal vite at jeg leser hver eneste kommentar, og at jeg setter så ekstremt stor pris på at dere skriver til meg og engasjerer dere. Derfor kårer jeg månedens leser.. Sånn for å bevise for dere at jeg legger merke til dere, og for å gi en oppmerksomhet til den av dere som virkelig legger ned energien i kommentarfeltet. Takk!! Dere er de mest fantastiske bloggleserne en blogger kan ha, og jeg nyter å lese meg gjennom kommentarfeltene iløpet av dagen!

Reise

Det kommer vel ikke som et sjokk at reiseliv gjør meg glad, og dette har jeg uttalt ved flere anledninger. Det er få ting som gjør meg så giret som når jeg setter mine føtter i en ny og spennende by eller i et fargerikt land, og jeg har så vanvittig mange destinasjoner på min reiseliste. Jeg mener livet handler om å komme seg ut i verden og oppleve nye kulturer.. Oppleve inspirerende mennesker, for deretter fylle kofferten med en million inntrykk og erfaringer. Man vokser mye på å komme seg ut i verden, og som jeg har nevnt hundre ganger før, er reise det eneste du bruker penger på som faktisk gjør deg rikere!

Vår

Følelsen av å pakke bort varme vinterjakker til fordel for skinnjakken eller en denimjakke er ubeskrivelig fin. Den tørre asfalten, blomstingen, de lyse kveldene, den fine temperaturen.. Åh! Man blir rett og slett lykkelig, og dette er det som er mest magisk ved å være bosatt i Norge - at man faktisk får føle så tydelig på de ulike årstidene! Man kan ikke annet enn å elske det, selvom de foregående månedene har gått med til vinterdepresjon og tørr hud, haha!

Shopping

Jada, det er og blir en klisjé, men det er få ting som får meg i bedre humør enn shopping. Da mener jeg ikke sånn shopping bare for å shoppe, men sånn shopping hvor jeg finner noe så unikt at jeg hopper av glede. Sånn som den Colorstology-boken f.eks.. Eller et par morsomme sokker, en lekker bikini, noen kule solbriller, eller noe som er laget i det landet man shopper i. Som f.eks den hånlagete skinnpuffen jeg fant på markedet i Marokko.. Åh! Da ble jeg så glad at jeg hoppet.. Og det blir jeg når jeg finner unike små skatter i det store utland, som man ikke får fatt i her hjemme!

Vareprøver

Som gründer og klesdesigner er det noe helt rått over å se første vareprøve/utkast på en style jeg selv har tegnet. Å se den første prøven, kjenne på kvaliteten og deretter kommentere og godkjenne er helt villt. StyleConnection står skrevet i nakken, det er MITT produkt, noe jeg har laget og noe jeg gleder meg til å selge i nettbutikken. Det koster en formue og det tar mange år før jeg kommer til å tjene noe særlig på det, men det er noe jeg brenner for, noe jeg har kjempet så hardt for å få til, og dermed noe som gjør meg både stolt og glad!

Musikk

Åh.. En ny låt jeg får skikkelig smaken på gjør meg glad. Eller en gammel for den saks skyld.. Det er noe med god musikk som kan redde en hvilken som helst crappy dag, og jeg tar meg selv i å ville synge og danse med god musikk i ørene. Også i offentligheten, så når jeg hører en herlig låt mens jeg står og venter på trikken, f.eks. står jeg garantert å beveger meg litt i takt med musikken. En gøy låt på dansegulvet bidrar også til lykkerus!!! Åhåj som det danses.. Haha!

Bonanza

Hahaha, den usannsynlig dårlige serien som ble spilt inn i nitten-pil-og-bue gjør meg alltid glad. Hver lørdagsmorgen surrer denne serien på TV, og da får jeg en skikkelig helgefølelse. Denne serien vekker gode minner, og melodien kan få enhver sutreguri til å trekke på smilebåndet! "Dududududududu duu duuuuuu, dududududududud dudu duuu duuuuuuu"! ÅH!!

Når tiden står stille

Dere vet når man tror klokken er mer enn det den er, eller når man innser at det er fem timer igjen av søndagen og ikke bare to, og at man fortsatt har en uke igjen av en ferie som du trodde var over i morgen? Å halleluja så glad jeg blir da.. Enkelte ganger vil jeg bare at tiden skal stå bom stille, og da er det så ubeskrivelig godt når det faktisk føles som den gjør det!

Palmer

Haha, jaddaaa.. Palmer får et eget punkt på min happy-liste. Det er helt utrolig hvor glad jeg blir av å bare se en palme! Palmer gjør livet bedre, og jeg kunne ønske hele Grünerløkka var full av dem!

Latterkrampe

Hahahaha, denne trenger vel ikke en nærmere utdyping, for hvor gøy er det ikke å le til man nesten tisser litt it trusen?? Da er vel de aller fleste av oss på sitt mest lykkeligste! Jeg vil bare le meg ihjel for resten av livet, hahaha!

Date night

En real date night med kjæreste eller gode venninner gjør livet bedre. Gode samtaler, god mat, latter, noe godt i glasset, og store smil. Det er oppskriften på perfekt, og slike kvelder tilfører så mye lykke i livet. SOM jeg gleder meg til neste date med en av mine nære og kjære!

Mamma

Bare å skrive "mamma" gjør meg glad. Hun er den viktigste personen i livet mitt som tilfører så enormt mye glede og positivitet. Hver uke snakker vi sammen på telefonen opptil flere ganger, og hver eneste samtale avsluttes med "glad i deg". Uansett om vi snakket sammen for 2 minutter siden - "glad i deg" blir nevnt i hver eneste samtale, og når jeg legger på er jeg alltid fyllt med nye energi, optimisme og brede smil. Hva mamma gjør med meg ass.. Hun er så fantastisk!!

 

Dette funket faktisk.. Nå er mandagen min hundre ganger bedre, og nå lurer jeg på hva som gjør dere glad! Krysser fingrene for masse feelgood i kommentarfeltet, juuuubiiiiii!

LOVE YOU ALL ♥


33 kommentarer

Hadde du gidda?

16.03.2015 kl.10:36

eg gleder meg sånn til sommeren nå. Snart er det påsk og, FINALLY!!! Hvis ikke eg får sol i trynet mitt snart så klikker det for meg.

Tonje Pettersen

16.03.2015 kl.10:40

Du klarte ikke bare gjøre din mandag noen hakk bedre, men du klarte faen meg og snu om på humøret her og ! :D

Ha en fin dag videre !

Lena Pedersen

16.03.2015 kl.11:00

ÅH, det der hjalp mye som motivasjon når jeg sitter å studerer tunge fag! Må nesten si meg enig i alt der, og skulle gjerne opplevd alt på en og samme gang! <3 Da hadde livet vært perfekt! :D Sitter bare å drømmer meg vekk til varmere og eksotiske land, EN dag skal jeg reise jeg også! :)

Ha en fin mandag! <3

Julie

16.03.2015 kl.11:01

ALLTID like kjekt å klikke seg innom bloggen din hver dag! Fine, freshe, glade og fargerike innlegg som dukker opp, noe som gjør dagen ekstra god !! :)

Emma Julie

16.03.2015 kl.11:20

Må si meg enig i så og si alt! Rart hva som kan glede altså. Ønsker deg en gledelig dag, hehe :)

Karoline E.N

16.03.2015 kl.11:22

Du gjør meg glad, Kristin! Og bloggen din :) jeg takker deg for at du fins, for bloggen din redder alltid en grå hverdag. Dette var et super fint innlegg, morsomt og lese om 👍 hihi. Annet som får meg glad er: eldre mennesker, det er noe med dem som får meg til og smile litt ekstra! Musikk, farger, vår og fuglekvitter, familien min, nye land og byer, lyden av bølger og hav, ny stekte boller 👍 haha. Det er en del j blir glad av, heldigvis. Hihi! Ønsker deg en super fin mandag Kristin ❤️ Stor klem

Vilde S

16.03.2015 kl.11:40

You make me happy!

Guro

16.03.2015 kl.11:48

Dette innlegget passet så utrolig bra i dag! Jeg våknet i dag, og kjente på den følelsen av at dette kom til å bli en veldig dårlig dag.. Jeg våknet rett og slett og var negativ før jeg i det heletatt hadde åpnet øynene! Men så leser jeg dette, og dagen ble umiddelbart bedre <3 Takk

Rebecca Sætre

16.03.2015 kl.12:14

du er en så utrolig stor inspirasjon for meg, takk for det!

Otilie S

16.03.2015 kl.12:16

FOR et herlig innlegg på en grå mandag! De aller fleste punktene går igjen her også. Likevel slenger jeg på et par som du ikke nevnte; å legge seg nydusjet i nyvasket sengetøy, nye planter, snodige kaktuser og freshe blomster som pynter opp rommet som ingenting annet. Følelsen av en ny bok i henda, rene briller(haha! kun oss brilleslanger som kjenner seg igjen her), å titte i gamle fotografier og ikke minst å klikke seg inn på sånne freshe, motiverende blogger som det du har, Kristin! Takk igjen for et veldig godt innlegg :-)

Rebecca

16.03.2015 kl.12:28

kjempe fint innlegg på en mandag, for meg ble mandagen mye bedre av at jeg sluttet tidlig på skolen i dag ;)

håper mandagen din fortsetter å være like bra som den sartet<3

Cecilie

16.03.2015 kl.12:31

Kjære, flinke Kristin!

Å gå inn på bloggen din er en sann glede, masse farger og sprudlende innlegg. Du skriver det som passer deg, samtidig som du tar opp de viktige temaene i samfunnet. Jeg elsker at du er en uhøytidelig bergenser som gir oss det ingen andre i bloggnorge gjør, det som er deg og det som er 100% ekte. Ja, kanskje bruker du oppstilte bloggbilder, men hvem hadde hatt lyst til å lese disse morsomme og lattermilde innleggene vist bildene var crappy?

Jeg hyller deg, Kristin. Jeg hyller deg og all den glede og farge du har satt på bloggnorge. Fortsett med det, så har vi alle noe å glede oss til hver dag.

Camilla.

16.03.2015 kl.12:36

DU ER SÅ GO´<3 Blir glad inni meg av slike positive innlegg. Hurra!

ha en finfin dag :*

Cecilia Catharina

16.03.2015 kl.12:38

For et fantastisk innlegg på en forferdelig grå og trist mandag! Alle punktene du har skrevet opp går igjen hos meg også pluss en helt haug til! Det er jo så mye å være glad over egentlig.

Ha en helt nydelig dag videre og kos deg masse :-)

Alexandra

16.03.2015 kl.12:42

Ha en super duper mandag!

xoxo

Marita Malmgren

16.03.2015 kl.12:43

Det er såååå mye å være takknemlig for og jeg er SÅ glad for å klikke meg inn på bloggen din å lese dine inspirerende innlegg og se de fantastiske bildene dine! <3 Jeg digger deg så sykt at du aner ikke! Og jeg er såååå glad i deg! :) Stor klem fra Marita, ha en fin ny uke <3

Charlotte Wilborn

16.03.2015 kl.14:48

Åhhh, mandager er egentlig herlige, hele uken foran deg og masse å se frem til, men også masse skole.. Haha! For noen inspirerende og herlige bilder, DIGGER DEG

Charlotte

16.03.2015 kl.15:31

Åhh, eg likar bloggen din så mykje. Du viser liksom kvordan man lev et vaneleg liv. Det syntes eg er så bra Kristin.

Tine N

16.03.2015 kl.15:39

Herlig innlegg!

Været Nord- Norge i dag har vært helt fantastisk, så i dag sitter jeg med skikkelig påske/vår følelse, og hva er det? Jo, det er fantastisk!

Håper du får ei god uke, skjønne Kristin!

Veronika S

16.03.2015 kl.16:22

Godt at man kan dra frem de positive sidene sidene ved livet på atter en ny uke. Men man får tenke som så at en ny uke, nye muligheter! Det er bare så kjipt å tvinge seg opp når ringeklokka ringer :(

Kjenner meg igjen i mange av punktene dine, spesielt reising, latterkrampe, musikk og shopping!

Huff, glad skoledagen er ferdig og jeg har vendt snuta hjemover. Ha en fin dag videre!!

Inger Genberg

16.03.2015 kl.16:32

Ja mandag du kjedelige mandag... Det kommer alltid til å være den værste dagen av uka. Unntatt den første mandagen i sommerferien, da er mandagen helt PERFEKT👏❤️ Dette var et morsomt innlegg, you rock Kristin!! ❤️ Stå på, vi digger deg!

Elise

16.03.2015 kl.17:37

digget dette innlegget! er enig i veldig mange av disse punktene :D Stå på Kristin! du er rå <33

Karina Sofie

16.03.2015 kl.17:43

Man blir jo så glad av å bare tenke over småting i hverdagen som gjør en glad!

Ha en fin kveld :D

Mathilde

16.03.2015 kl.18:31

Jeg blir glad av :D

Reise

Sommer, sol og varme

Jentekvelder

Være sammen med familien min

Musikk som er skikkelig feelgood og jeg bare danser med

Maria M.

16.03.2015 kl.19:22

Det er så viktig å sette pris må små ting i hverdagen!! Små øyeblikk, alle herlige mennesker man har i livet og gleder i hverdagen. Det er gull og gjør livet verdifullt. Du imponerer meg, facinererer meg og ikke minst inspirerer meg. Og som den glad jenta du er smitter det over, jeg blir glad i hjerte mitt av deg, bloggen, instapinstaen din og my story :)

Oda Svardal Berg

16.03.2015 kl.19:38

Jeg liker heller ikke mandager. Skulle ønske vi bare kunne hoppe over den dagen. Du blogger veldig bra, fortsett med det!

Jeg gleder meg til du kommer til 5 mai i den boka. Lurer på vilken farge jeg har.

XOXO

Frida Abelsnes

16.03.2015 kl.20:25

Så herlig! Er enig i alle punktene dine, og når jeg nå tenker etter andre punkter jeg ville tilføyet selv, kommer jeg ikke på noen! haha du treffer så bra du, Kristin <3

Monica

16.03.2015 kl.20:55

Det som gleder meg mest av alt er lyse sommernetter. Lyse sommernetter, der sola så vidt er borte, kombinert med gode venner, familie og kjæreste er ren lykke. Jeg befinner meg i San Diego nå, med kjæresten, og får mange av dine gleder servert på sølvfat hver dag, å jeg elsker det :D Og når jeg kommer hjem får jeg jaggu lyse sommernetter, familie og gode venner servert på sølvfat også. LML!

caroline

16.03.2015 kl.23:52

ÅÅ, jeg hadde tidenes drittmangdag! men så tittet jeg innom bloggen din, og nå begynte jeg å tenke over alle tingene som faktisk gjør meg glad. Dagen ble straks mye bedre <3 Så takk for den påminnelsen! hihi, hååper dagen din har vært fantastisk.

Julie

17.03.2015 kl.07:59

Hva for en app har du brukt til å lage collagen?😊

Marthe Gulbrandsen

18.03.2015 kl.08:18

Jeg har ikke vært innom bloggen din på to dager. Selv om det, så MÅ jeg bare lese innleggene dine, for jeg elsker dem!!!!

Du kommer med så mye fine bilder, har du noe tumblr, weheartit-konto eller noe sånt hvor du legger ut bilder?

Julie

18.03.2015 kl.12:35

Jeg blir så glad av å lese bloggen din Kristin !

Går ikke an å slutte å smile, sitter her å ser ut som en idiot :D

Nydelig start på dagen, og nå vil jeg ut og smile til hele Stavanger.

Du er fantastisk <3

kroir

31.03.2015 kl.15:26

Jeg bare måå kommentere på dette innlegget (til tross for at det er lenge siden du har skrevet det). Jeg sitter her og leser gjennom alle innleggene på bloggen din jeg har gått glipp av den siste tiden, og jeg blir så glad :D og inspirert! og det lyser opp en ellers så grå og trist påskedag laaangt mot nord! Jeg måtte søren meg også inn å bestille klær fra deg :D Stå på! DU er inspirerende og jeg ønsker deg alt godt :)

Skriv en ny kommentar

hits