ME AND MY REAL BODY!

Hei igjen, superstjerner ♥

Da jeg leste artikkelen om at "all frukt er godteri" tente jeg på alle plugger, og skrev i den forbindelse et innlegg om at vi lever i en hysterisk verden. Dette innlegget kan dere lese HER, og jeg ønsker i denne omgang å følge opp på det jeg skrev for circa en uke siden. Som jeg nevne er det ikke rart at samfunnet føkker opp selvbildet til mange jenter så til de grader. Kroppspresset er mer tilstede enn noen gang tidligere, for i 2015 er det så mange fastiter på hva man skal og ikke skal spise, og ikke minst hvordan man skal se ut. 

Å holde seg i form er viktig, det vet vi alle. Vi skal leve til vi blir gammel og grå, og da må man tenke over et par ting på veien. Overvekt er ingen bra ting, dette kan faktisk være farlig, men jeg mener at man skal bevege seg for å holde seg i form og fordi den bevegelsen gir energi og livsgnist, ikke fordi at man føler seg presset til å oppnå visse resultater. 

Det er vanskelig å gjøre noe med dette forskrudde bildet, for de aller fleste som troner på toppen av pyramiden bestående av sommerkropper, treningstips, dietter og kalorifattige oppskrifter, er mennesker med en enorm påvirkningskraft. Det er kjente mennesker, kjendiser, toppbloggere og andre som man på et eller annet nivå ser opp til, og selvom de i mange tilfeller kan bidra med mye positivt, sitter de aller fleste av oss igjen med en følelse av å ikke strekke til. Av å mislykkes! Av å ikke være som dem, for så å se seg selv i spelet mens man kniper seg litt i magefettet, mens man tenker at denne kroppen ikke er ment for stranden. Ikke denne sommeren heller.. Kanskje neste sommer? 

Den tanken der har jeg selv følt på mange ganger, og ved flere anledninger har jeg tatt meg selv i å ta på meg en topp mens jeg fremdeles ligger flatt på stranden, for å unngå å vise frem valkene mine når jeg sitter oppreist. Jeg har likevel aldri blitt hysterisk, og selvom jeg ikke har følt meg vel, har jeg i hvert fall gitt faen i hvordan jeg har tatt meg ut i bikini. Jeg har kost meg, jeg har ledd, jeg har hatt det helt FAB, og ikke latt den dårlige selvfølelsen der og da sette dype spor. Jeg har nemlig bestemt meg for hvordan livet mitt skal være, og det skal være en morsom reise hvor jeg både gjør og spiser det jeg ønsker akkurat der og da. Jeg lar ikke være å spise en bestemt rett eller diverse matvarer på grunnlag av de høye kaloriene, for i min verden betyr mat så altfor mye. Jeg ser på det å spise god mat som et høydepunkt hver dag, spesielt på ferie.. Da får mat og drikke ekstra stor betydning, og jeg spiser alltid med god samvittighet!

Så langt har jeg ikke sett en eneste toppblogger eller kjent person vise frem den typiske "normale" kroppen. Nå har jo de aller fleste av dem veltrente kropper som i og for seg er flott. Det er ikke noe negativt over dem som jobber hardt for å oppnå ønskede resultater, så lenge de jobber på de riktige premissene, men jeg savner likevel å sette den "normale" kroppen på kartet. Den som er helt vanlig, den som har litt kvapsete hud, noen celulitter her og der, eller en litt dvask mage.. Den kroppen ser man så og si aldri, og jeg tror det er ekstremt viktig å få denne koppen frem i lyset, sånn for at alle jenter der ute kan se at vi er flere i samme båt. At det er flere på Instagram som faktisk har den helt vanlige kroppen, og at det faktisk er helt ok å vise den frem. 

Her er jeg.. I bikini.. Med en helt vanlig kropp! Uten filter, uten redigering.. 

Jeg trives! Jeg stortrives i denne innpakningen.. Dette er meg, helt usensurert! Jeg har både vært større og mindre, mye mindre.. Men jeg har aldri vært så lykkelig som nå! Jeg er blitt for gammel til å ofre bekymringen en tanke, og til å gidde å bry meg! Livet er nemlig altfor kort for slike bekymringer, og dette er et viktig budskap til alle jenter der ute! 

Jeg oppretter nå hashtaggen #meandmyrealbody, og jeg håper at vi er flere som vil fremme den normale kvinnekroppen. Jeg ønsker at dette skal bli en hashtag vi jenter kan klikke oss inn på når vi har fått nok av magemuskler og fitness, for dette skal bli et lite univers hvor vi kan suge til oss selvtillitt, og faktisk få øynene opp for at det er en drøss av "normale" jenter der ute. Helt vanlige jenter som er superflotte uavhengi av fasong, for jo flere man ser som man kan sammenligne seg selv med, dess bedre vil man føle seg. Det er jeg helt sikker på!

Dette gjelder selvfølgelig dere gutter også.. Selvom kroppshysteriet ikke er like tilstede i guttas univers, er jeg skråsikker på at også dere kan føle litt på kroppspress og dårlig selvbilde. Jeg oppfordrer også dere til å ta i bruk denne hashtaggen, for normale guttekropper ser man heller ikke så mye til i sosiale medier! 

Så.. Who's with me? 

Skal vi sammen skape litt historie, eller? Ta knekken på kroppspresset én gang for alle? Jeg slår i hvert fall et slag for alle kvinner og menn der ute, uavhengig av størrelse eller fasong!

Tusen slengkyss fra meg ♥

210 kommentarer

10.03.2015 kl.14:00

Du er SÅ bra!

Mariann

10.03.2015 kl.14:01

DETTE MÅ SKRIVES MED STORE BOKSTAVER:

AMEN!!!! OG TAKK!!!

UTOVER DET ER JEG SKREMMENDE NOK TOM FOR ORD, OG DET ER IKKE LIKT MEG ;)

UTROLIG BRA INNLEGG KRISTIN!

IGJEN TAKK OG AMEN!!!!

Marit

10.03.2015 kl.14:04

helt fantastisk!!

Hella

10.03.2015 kl.14:04

Du er fantastisk!

Charlotte T

10.03.2015 kl.14:05

åååå! Digger deg!! <3

10.03.2015 kl.14:06

DU er helt fantastisk!

Hadde verden bare hatt flere mennesker som deg. Moren din burde være stolt :)

ida

10.03.2015 kl.14:07

Du e berre fantastisk:)))du e mitt forbilde iallefall

Randi

10.03.2015 kl.14:08

Du ser FAB ut!!

Inger Genberg

10.03.2015 kl.14:09

Kristin, tusen takk! Du er perfekt på alle måter, akkurat som du er!

Amanda

10.03.2015 kl.14:10

Dette er grunnen til at eg er fast lesar! Du er så fantastisk! Det er ikkje noko kroppshysteri, du er hærlig og naturlig! Dette fekk meg til å smila som bare det på ein stormfull Bergensdag! Hipp hipp!

(Eg synes forresten at størrelsane dine på klerna kunne vore litt større, for oss som er litt over normalen! Dei fleste klerna som eg finne i bergen til meg er "bestemor" kler og eg blir deprimert av å gå inn i ein butikk!)

Tonje

10.03.2015 kl.14:11

Tommel opp! Jeg er så enig med deg, har fått nok av dette kroppspresset! Er så glad at det er noen ekte bloggere, som sier slik det er og tar opp temaer som er "tabu".. Stå på, Kristin :-)

livelifeloppa

10.03.2015 kl.14:11

Herlig innlegg Kristin! Jeg blir virkelig glad når jeg hører andre som er lei kroppshysteriet og faktisk gir faen i det, spiser det man vil, og er fornøyd med den kroppen man har fått tildelt!

Kristin, du er herlig! Det skulle vært flere toppbloggere som deg!

Jeg kan også såklart sitte å tenke at jeg skulle kanskje ha trent, og "burde jeg ha spist den sjokoladen nå?" osv. Men alt i alt, så er jeg egentlig fornøyd med den jeg er! Man skal ha litt magefett uten at det gjør noe! Og i følge BMI'en min er jeg på normal! Jeg bør jo så absolutt ikke klage i det heletatt! magefett og litt celulitter her og der på lårene, i tillegg til et par strekkmerker. Who cares? it's nature! :D

Nei, Kristin, du fikk meg til å smile med dette innlegget! Jenta med bein i nesa og beina godt planta på jorda!

Caroline

10.03.2015 kl.14:12

du og komikerfrue ass! fantastiske

Helene Alvestad

10.03.2015 kl.14:13

En fantastisk STOR takk til deg, godt å endelig se en blogger som bruker profilen sin til noe VIKTIG, du er rå !

Tusen tusen takk og hundre og tretti klemmer og kyss til deg Kristin, SMASK :*

celina

10.03.2015 kl.14:14

Du er rå! Ingen andre hadde turt og gjøre dette.. takk for att du er du! Ett stort forbilde, tørr å gjlre ting ikke alle tørr:) du er fantastisk!

Silje

10.03.2015 kl.14:18

Vi levve allerede i en verden korr kropspresset e my mindre enn det en gang va! Du pushe det bare enda litt mer i riktig retning, og sånn må det fortsett! 😄 La oss alle sammen pushe i riktig retning, så flere og flere av oss i den yngre garde, kan ha en superfin sommer! Det e greit å beundre dem som e slank og fin, men når det for oss te å føl oss fæl og får yngre jenta te føl at dem må gjør nå, da e vi ikke ferdig med realitetaorienteringa enda. La oss alle lev sunt. Og æ meine ingenting e mer sunt enn å trives i den kroppen man har. Ikke engang brokkoli og trening. Det e viktigst å vær sunn i toppen, i stedet for i kroppen. For det kjæm en dag det også 👍🎈☀️

malin

10.03.2015 kl.14:22

DIGGER DEG!!!!! Det er akkurat slik vi normale kvinner ser ut,og det er akkurat en slik kropp fleirtallet av mannfolk vil ha!!

YOU GO GIRL!!!!

Henriette S.

10.03.2015 kl.14:22

haha, du er så fin, Kristin! Skal elske magen min fra i dag, til tross for at den henger litt utenfor bukselinningen. kos deg på ferie :D

Tonje

10.03.2015 kl.14:24

Utrolig bra! Klapp klapp :)

Ellen

10.03.2015 kl.14:24

kjempe bra skrevet, elsker at du er så ærlig på alle mulige måter

Er helt enig at kroppspresse blandt jenter er veldig stort, syns ikke det burde være en sak hvordan man ser ut. Alle kan ikke være like som papirfigurer verden trenger forskjellige mennesker i alle mulige former å fasonger

Helle Marie

10.03.2015 kl.14:25

Du er helt rå!!! Den setningen er rett og slett en beskrivelse av deg, helt rå! For et sunt og godt forbilde du er Kristin!! Tar av meg hatten for deg!

Oda

10.03.2015 kl.14:25

Du er så KUL! Det er en hel gjeng her ute som er så enig. Hvem er det som ligger på dødsleiet og er glad for at de spiste brokoli og kald kylling istedet for deilig pizza?? Jeg skal i alle fall ikke angre på at jeg ikke lot meg spise det jeg ville når jeg først kunne. Det trumfer "sommerkroppen" ass. You rock <3

Ingrid

10.03.2015 kl.14:25

AMENHALLELUJA🙅

Du er helt RÅ, Kristin! Noen måtte virkelig få fram denne syke verden vi lever i, på en eller annen måte😄

Du ser sykt bra ut i bikini, å jeg håper virkelig ingen gjemmer seg under klerne nå til sommern, men heller gjør som du! Alle ser fantastiske ut på sin egen unike måte!!

Takk snille menneske, Norge trenge slike folk som deg💕

JEG DIGGER DEG👊

Amalie

10.03.2015 kl.14:26

Perfekt sagt Kristin! Det hjelper mange bare av å lese det. Tusen takk! AMEN

Malin

10.03.2015 kl.14:29

du er helt klart mitt forbilde ❤️

Rikke

10.03.2015 kl.14:30

Du e fantastisk!! ❤️

Veronika

10.03.2015 kl.14:31

Tusen takk, og AMEN!

Du ser helt fantastisk ut i bikini, og det er så deilig å se en natulig og vakker kvinnekropp uten filter og redigering.

Du er bare RÅ <3

Karoline E.N

10.03.2015 kl.14:31

Jeg er tom for ord, wow! Dette er så bra skrevet, Kristin! Jeg er så enig i det du skriver og jeg skulle ønske at det var litt mindre press på det og se bra ut, dietter, grønne smothies osv.. Det er helt greit at noen ønsker og leve et liv på diett og hard trening, men det trenger ikke og skrives om overalt i media.. Det blir så press, folk prøver og ikke alle klarer og fullføre det! Så da ender det opp med dårlig selvtillit.. Jeg er så glad for at du fins og at du blogger 😃 TAKK!! Du ser forresten utrolig bra ut og vi alle burde være stolt av hvordan vi ser ut. Jeg er helt klart med deg, for og prøve og sette en stopper for dette presset! Ønsker deg en fiiin dag videre, kos deg ❤️ Stor klem

Karina

10.03.2015 kl.14:33

Dette var et veldig bra innlegg , Kristine . Jeg sliter veldig mye med dårlig selvtillit selvom de jeg stoler på sier at jeg ikke har det . Selvbilde mitt har blitt så dårlig at e til og med har begynt å kutte meg. Det her innlegget hjelper meg veldig mye med min selvtillit ig ikke minst å slutte å kutte meg

Julie

10.03.2015 kl.14:33

AMEN! Du er så tøff, og et fantastisk forbilde!

10.03.2015 kl.14:42

Tusen tusen takk for at du skrev dette, virkelig <3

Thea

10.03.2015 kl.14:43

YES YES YES! Go Kristin, dette er så forbanna rått🙌

stine jeanette

10.03.2015 kl.14:44

Kristin, du kristin. Ord blir fattige, du er RÅÅÅ!! vi trenger flere sterke kvinner med gode meninger som tørr å stå fram i dagens samfunn. Takk for at du er akkuratt deg! Stå på videre.

Ps: du ser helt stunning ut (:

Ha en fin dag videre og kos deg på tur! (:

Renate

10.03.2015 kl.14:46

Enig!! Sisteplass gjorde dette da, så hun var ikke som alle andre toppbloggere :)

10.03.2015 kl.14:46

Fantastisk innlegg! Jeg blir så trist av at andre sliter med hvordan dem ser ut.. Jeg har selv hatt både anoreksi når jeg var mindre, og så megareksi en god stund etter jeg startet med styrketrening. Jeg ble psykisk syk, lot vær å spise noe usunt i det heletatt. Spiste ikke potet engang. Snakk om å være dum! Så Fikk jeg sinnsykt lav fettprosent, jeg var konkurranseklar, men trodde det ikke selv. Nå har jeg blitt litt eldre(snart 23), fått bedre selvtillit, føler ikke at jeg har noe å bevise for andre, og har et avslappet forhold til kroppen min. Jeg trener tung styrke og bevegelighetstrening daglig, men kun for helsa sin del! men jeg tar helt avstand fra slike fitnesskonkurranser. Det handler jo kun om kropp og utseende. Jeg var også så dum at jeg opererte brystene mine for et par år siden, og har angret hver dag siden! For det er så mye finere å bare være seg selv. Føle seg vel i sin egen kropp, og ha et bra selvbilde. Uten alt det fake. Hver eneste gang jeg ser meg i speilet, tenker jeg kun at jeg har vært med på å lage et hysteri, og det skammer jeg meg over! Håper alle som leser dette lar vær å endre på utseendet sitt via operasjoner o.l! Dere kommer en dag til å bli fornøyd med slik dere ble skapt. Tro meg:)

Ellers er det sunt å trene, men heller ikke for mye!:) alt med måte:)

Camilla.

10.03.2015 kl.14:47

wuhu!!! Babealarm. Du ser helt fantastisk ut og det er så bra at du sier stopp til hysteriet. Veldig bra innlegg. :-) liker at bloggere tørr å være den de er i den kroppen de har :-) KROPP ER TOPP.

gronthjerte

10.03.2015 kl.14:49

WOW, Kristin! Dette digger jeg! Det er så utrolig viktig at folk forstår at mosjon og kosthold handler om å ta vare på helsa, ikke utseende. Det virker som at alt for mange sliter med overvekt, anoreksi/bulimi eller et trang til å overtrene. Dette gjelder dessverre både jenter og gutter, og i alle aldre. La oss senke skuldrene, legge kroppspresset på hylla og heller starte med å nyte livet, bli glad i oss selv og bruke all energi på viktige og lang hyggeligere ting! #meandmyerealbody er en helt fantastisk ide. Tusen takk for at du som har så stor innflytelse tar ansvar for å spre et så viktig budskap. Stor klem fra Silje

Christine

10.03.2015 kl.14:50

Dette er grunnen til at jeg leser bloggen din. Du er så åpen og ærlig om dette med kropp. jeg er selv 28 år og kjenner jeg blir trist når jenter nede i 15 års alderen instagrammer at de trener seg opp til sommerkroppen.

Personlig har jeg aldri blitt påvirket av kroppshysteri, jeg spiser hva jeg vil,jeg er ikke medlem på noe treningssenter, men er i bevgelse.

Du hjelper mange kvinner ved å poste dette innleget, creds til deg <3

Mari

10.03.2015 kl.14:52

Derfor elsker jeg bloggen din! Er så deilig å komme inn her og slippe alt maset om mat og trening hele tiden! Du er fantastisk :)

Karina Sofie

10.03.2015 kl.14:56

Dette har nok sosiale medier godt av :) Det er viktigere at man kan kose seg og nyte et godt måltid heller enn å tenke på at "nå legger jeg på meg". GO MAT!

Tiril

10.03.2015 kl.15:01

Du er så reflektert og flott!

Mariell

10.03.2015 kl.15:04

Fantastisk! Hvor har du kjøpt den orange og rosa toppen?

Emma Julie

10.03.2015 kl.15:10

Kjempe bra skrevet Kristin! Jeg tror at hvor mer gammel man blir, desto mer bryr man seg ikke om kroppen. Jeg selv er noe undervektig, men ser helt normal ut. Synes det er så flott at du legger ut et bilde av en ekte kvinnekropp og lager denne hashtaggen! Smask :)

Aimee

10.03.2015 kl.15:10

Du er mitt forbildet nr 1!!!

:) <3

supermarie

10.03.2015 kl.15:11

Hurra for fokuset! Har alltid kjørt ektekropp jeg og, på blogg og Instagram og overalt, da jeg reiste jorda rundt spiste jeg meg ganske mye opp i vekt, men det var det SISTE jeg tenkte på da jeg la ut bilder fra et helt fantastisk eventyr rundt hele jordkloden vår. Lenge leve vælk, for hva gjør vel dét i den store sammenhengen!

Andrine

10.03.2015 kl.15:12

Du er FAB💁

Susanne Linn

10.03.2015 kl.15:15

Den hashtaggen skal jeg bruke!

En ting som slår meg er: NÅR ble de supertrente kroppene til toppidrettsutøverne kroneksempelet på hva som er SUNT? Det er jo ikke sunt i det hele tatt å balansere kroppen på en knivsegg mellom å kunne prestere maksimalt og overtrening. De alle fleste kvinnelige toppidrettsutøvere har sannsynligvis ingen normal hormonproduksjon, noe som kan føre til beinskjørhet. Dette er langt i fra sunt!

Forresten, finnes det forskning som viser at det slettes ikke er så skadelig å ha noen kilo ekstra på kroppen. En BMI på ca 27-28 er faktisk den BMIen hvor man blir minst syk og lever lengst. Review artikkel: A. Lev-RaN, Diabetes Metab Res Rev2001;17: 347?362.

Mille Sandven

10.03.2015 kl.15:17

jeg er veldig, VELDIG enig i hva du skriver, men jeg mener det ikke er mulig å definiere enn ``normal``kropp.. for man har mange eksempler på hva en ``normal``kropp er. Den definisjonen kan forandre seg fra om du er danser til fitness og til modeller og til med de som ikke gjør noe spesielt. For meg er en ``normal``kropp den kroppen du er fornøyd med. Så det finnes flere definisjoner på dette. en kan også stille seg spørsmålet, finnes det virkelig en ``normal``kroppstype?

Veronika S

10.03.2015 kl.15:17

Bare vi selv som kan sette nye standarder på rett og galt, så jeg håååper virkelig dette kan funke! Jeg synes kroppen din er knallfin, og det er jeg nok ikke alene om. Vi er bare mennesker, vi trenger både mat og mosjon. En sunn balanse må komme til syne og skape et sunt ideal. Man må jo kunne unne seg både mat, godteri om man bare finner en balanse på det hele. Dritbra innlegg!!

Kos deg videre med din fantastiske kropp på stranda :)

Helene Koldal

10.03.2015 kl.15:17

Fantastisk bra skrevet!

Sigrid

10.03.2015 kl.15:19

Du er så BRA Kristin!! Herregud, jeg elsker deg. Endelig en toppblogger som tør å legge ut bilder som det. Du er perfekt- null tull. Fortsett å vær like awesome som du er og kos deg max i Marokko! Kisses

Charlotte Haugen

10.03.2015 kl.15:23

Du er rett og slett helt forbanna FAB! 😁❤️❤️

Camilla

10.03.2015 kl.15:25

Tommel opp for deg! Jeg er helt enig med at man må fremme den "normale" kroppen, for den får ufortjent lite lys i verdenen av sosiale medier. Du ser fantastisk ut, og jammen er du et godt forbilde også!

Siri

10.03.2015 kl.15:27

Den der trengte både jeg og resten av Norges jenter! Takk for at du er et så godt forbilde! :) kos deg videre på ferie og nyt! Livet er for kort til å gjemme seg bak hånduken og klær i vakker og solrik natur ;))

Kristine Hagen

10.03.2015 kl.15:28

fine bilder

10.03.2015 kl.15:30

Kjempebra skrevet - men ble litt skuffet over #meandmyrealbody, da det virker som om vi med magemuskler og lav fettprosent ikke kan bruke den, fordi man er lei av bildene vi legger ut av oss? Jeg tilbringer mange timer på treningsentret fordi jeg elsker det - men kroppen min er jo ekte for det?

Malene

10.03.2015 kl.15:34

Tusen takk for dette fantastiske innlegget! Verden trenger flere mennesker som deg, og jeg synes det er såå flott at du prøver å ta et endelig oppgjør med kroppspresset! Trengte dette innlegget... Og btw, du ser smashing ut! <3

10.03.2015 kl.15:38

takk, fine Kristin! You made my day

Erika

10.03.2015 kl.15:42

Du e bare heilt hærli!takk for at du er du! <3

Nancy Elin

10.03.2015 kl.15:42

SÅ UFATTELIG BRA SAGT!!! TUSEN TAKK for at du et ærlig og åpen og for at du faktisk viser hvem du er! Som mange andre vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive for at du skal forstå hvor fantastisk bra, MEN viktig dette er👍 Én ting er iallfall sikkert; DU ER ET GODT FORBILDE❤️❤️

Igjen, tusen takk!

Ønsker dere en fin dag videre! Kos dere masse❤️❤️

kristin

10.03.2015 kl.15:46

AMEN!

Lena Pedersen

10.03.2015 kl.15:50

helt enig!!! <3

christine czybulla

10.03.2015 kl.15:57

Du e heilt fantastiske du kristin! 💞

Anna

10.03.2015 kl.15:58

Du er faen meg best! :D

ML

10.03.2015 kl.16:01

Du er like fantastisk uansett! Det er alle som ikke er super tynn! ❤️

Catharina

10.03.2015 kl.16:03

Sånn seriøst, takk for at du er den du er, Kristin! Jeg har egentlig aldri brydd meg om kroppen min, men i det siste har jeg merka det veldig godt. Har aldri vært overvektig, og ikke er jeg det nå heller. Ikke har jeg spesielt usunt kosthold, litt godis i helgene (og så elsker jeg å bake, så det blir litt muffins i ny og ne) og så er jeg veldig glad i fisk og grønnsaker. MEN, jeg er blitt utrolig lat og jeg merker mer og mer at jeg har valker på siden og på magen og litt heng i rumpa - men det er så sinnssykt kjedelig å trene. Jeg har prøvd så mange ganger å starte, både veldig forsiktig, med PT, med venner, alene, med mamma, gruppetimer, løping ute eller styrketrening. Senest i går begynte jeg å tenke igjen at sommerkroppen 2015 virkelig IKKE er på plass, så på "The Biggest Loser Norge" og tenkte at nå må jeg faen meg begynne å trene, jeg ser jo ikke ut lenger.. Men du har fått fokuset mitt litt vekk igjen, så tusen takk Kristin. Dette trengte jeg! Selvfølgelig, skal få rørt litt mer på meg, for det er det eneste som mangler (pluss kutt av candy), men takk for at du prøver å ta vekk fokuset på kroppen <3

10.03.2015 kl.16:21

Du er rå!

Kristin

10.03.2015 kl.16:23

For en lettelse! Du er rå Kristin! 😁😁

kristinesm

10.03.2015 kl.16:28

Du er rå Kristin! :)

susannecasandra

10.03.2015 kl.16:31

er så enig med deg kristin! er også dritt lei av det presse. men likavel så gjør vi alt vi kan får å føle oss vell.

jeg synnes du har en helt perfekt kropp :) så du har mye å være stolt av!<3

Therese

10.03.2015 kl.16:35

Fantastisk skrevet, det er så viktig at du bruker den stemmen og "makten" du har til å spre så god energi. Jeg blir inspirert av å lese dette, og jeg trenger å lese sånne innlegg i denne tiden. Har selv startet en blogg, idag faktisk, for å få ut følelsene og alle di vonde tankene jeg samler inni meg. Hadde vert kjekt om du stakk innom min blogg: http://skjulested.blogg.no :) Kos deg i paradis!

Hanna

10.03.2015 kl.16:37

Du ser fantastisk ut, Kristin, og du skriver så herlig! Det er så deilig å klikke seg inn på bloggen din hver dag, og bli oppmuntret og inspirert og i godt humør. Jeg leser mye blogg, og har ofte tatt meg selv i å lure på hvorfor jeg egentlig gjør det, når jeg bare ender opp med å føle meg dårlig med meg selv, kroppen min og det så veldig vanlige livet mitt. Din blogg er den komplette motpolen til dette, for du er virkelig fantastisk, og jeg føler meg fantastisk når jeg leser ordene dine og ser bildene dine. Jeg setter sååå stor pris på deg, og håper aldri du slutter å være den du er, for du er virkelig et inspirerende menneske.

Emely

10.03.2015 kl.16:40

You're FAB!

Vibeke

10.03.2015 kl.16:42

Herregud du er rå. Rå!

Ellen

10.03.2015 kl.16:42

Vettduka - du e RÅ Kristin ! Dette trenger vi så absoultt mer av. Du er deg selv, du står på, du sprer positiv energi... du er et forbilde <3 Fast leser og håper du blogger livet ut, haha !

Stine

10.03.2015 kl.16:45

Dette innlegget kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. De siste ukene har jeg hatet min egen kropp og forbannet at jeg ikke har kragebein som står ut av brystet. Til helvete med det. Bare jeg er meg!

Line Marie

10.03.2015 kl.16:45

Helt enig! Bra skrevet :D

Du er fantastisk!!

Marius

10.03.2015 kl.16:56

kroppspresset er minst like høyt hos gutter, bare så det er sagt.

10.03.2015 kl.16:59

Bra innlegg og mange gode poenger! Men jeg sitter også igjen med spørsmålet; hva er egentlig en 'normal' kropp? Jeg synes det er dumt å sette nøkkelord til hva som er en normal kropp, altså med dine ord; litt kvapsete hud, noen cellulitter kanskje, en valk eller flere. Jeg har ikke dette, jeg har ingen cellulitter eller muffinmage, men jeg anser meg da som...vel, normal. Jeg trener regelmessig og spiser det jeg ønsker, og sitter igjen med den kroppen jeg har nå. Men jeg føler ikke at jeg kan bruke hashtaggen #meandmyrealbody allikevel, fordi jeg ikke går innunder din definisjon av 'normal kropp'. Kroppen min er også ekte, til tross for hva du legger i ordet.

Ingrid

10.03.2015 kl.17:02

Du er en fantastisk dame Kristin! Jeg respekterer deg på så mange måter og jeg er enig i mange av de meningene du har og skriver om her på bloggen :) Du er virkelig et forbilde for så mange, og det klarer du med glans. Du er nydelig på innsiden og utsiden. Stå på videre snuppaa

Rebecca

10.03.2015 kl.17:04

kjempe bra sagt og jeg er helt enig med deg!!!

kos deg videre i Marokko<3

Helena

10.03.2015 kl.17:06

<3<3<3<3<3<3<3 norges beste blogger uten tvil.

Oda

10.03.2015 kl.17:09

Veldig bra skrevet!

Endelig noen som faktisk tårer å vise fram en ekte kropp, var jahmen på tide i den verden vi lever i!

Keep up the good work Gjelsvik :D

10.03.2015 kl.17:10

Du et rett og slett inspirasjon, Kristin! Åpen og ærlig er du, og det er noe Norges bloggere/ befolkning trenger.

10.03.2015 kl.17:13

Jeg syntes det er supert at du tar opp dette temaet, og jeg er på ingen måte sensitiv for både det ene eller det andre. Det jeg syntes er litt dumt er at du refererer til kroppen din som en "normal" kropp. Den er superfin, og du har all grunn til å være stolt. Men det jeg vet er at noen kan tenne på pluggene av at du kaller dette en normal kropp. For all del, det er jo det, men det er også en treningsfri kropp. Det vil kanskje være det mest riktige å kalle det, for det er det det er.

Sigrid Elise

10.03.2015 kl.17:19

I LOVE YOU! takktakktakk

Cecilie

10.03.2015 kl.17:27

Hatten av for deg! Du er rå!

Frida Abelsnes

10.03.2015 kl.17:29

TUSEN TUSEN TUSEN TUSEN TAKK!!! Dette er så godt å lese!!!! Jeg ser AKKURAT som deg, og jeg ser på meg selv som ikke sommerklar i det hele tatt. Dette er ikke fordi jeg synes jeg er stygg, men fordi jeg daglig ser ALTFOR "fine/deilige/perfekte" kropper. Når ble perfekt 0 fett, stor rumpe, tynne bein og armer, store pupper, ren og myk hud, null hårete legger etc, osv? Perfekt finnes ikke som fellesbetegnelse, så dette var så godt å lese. Jeg har aldri mer følt meg klar for sommeren. Hvis jeg noen gang skal vippe tilbake på den tanken om at jeg må slanke meg for at kroppen skal se bedre ut, skal jeg jaggu meg finne frem til dette innlegget igjen!

Tusen takk for at du er du, selvom jeg ikke kjenner deg er du omtrent min aller beste venn! Haha, du sier alltid akkurat det jeg vil høre, eller trenger der og da. Dette trengte jeg definitiv nå. Takk igjen, og hold alltid på den du er <3

Marte

10.03.2015 kl.17:42

HYLL

Mathilde

10.03.2015 kl.17:43

Du er SÅÅ fantastisk Kristin<3 Jeg føler at du kjenner meg så himla godt, digger måten du er på som person :)

Line

10.03.2015 kl.17:44

Dette er det beste eg har lest på lenge! Vi trenger å komme oss ut av den "urealistiske" verden der alt liksom skal være perfekt. Det er så masse kroppspress over alt, der det ultimate er å ha på seg den minste klesstørrelsen eller være tynn og sexy. Men jenter og gutter, det er ingenting som er mer sexy og tiltrekkende enn en kvinne eller en mann som har god selvtillit i den kroppen de har. Uansett om det er en liten eller stor størrelse. Et menneske er sexy uansett størrelse, så lat oss vise fram det mest tiltrekkende en person kan ha, kroppen vår. Og så tar vi det med et smil!! :)

Katrine Isabell

10.03.2015 kl.17:45

Tusen tusen takk for at du skrev dette innlegget her! Jeg leser bloggen din fast men jeg har vært dårlig til og kommentere,men nå bare MÅ jeg!

Så utrolig deilig med et så ekte og ærlig innlegg! Du er en person jeg virkelig ser opp til og jeg vil si at du er et sunt forbilde for mange :)

Jeg har nesten aldri turt og legge ut bilder av meg selv i helfigur på instagram,bloggen eller Facebook nettopp pga dette hysteriet. Jeg føler at mange da ville tenkt æsj se på hu der.

Nå er jeg gravid i uke 18 og vet at kroppen min vil forandre seg nok en gang siden dette er svangerskap nr 2. Men jeg skal søren meg ha dette innlegget i bakhodet og Lese det igjen når jeg har født i sommer. Jeg skal aldri tillate meg seg og tenke noe dritt om kroppen min. Jeg er heldig som ser ut som jeg gjør og jeg burde bære stolt av min naturlige kropp i stedet for og gjemme meg bort :)

anonym

10.03.2015 kl.17:48

du er jo tynn. du hadde ikke gjort dette dersom du var feit.

Natalie

10.03.2015 kl.17:48

Du er RÅ! Digger deg så sinnsykt! Jordnær og ærlig jenta med masse bein i nesa! Stooort forbilde er du

Shanna

10.03.2015 kl.17:51

Flott innlegg, Kristin! Vi er alle forskjellige og det skal vi ikke skamme oss over :)

Til den som har kommentert over meg: "normal" kan være så mangt. Det er ikke kun en type kropp som kvalifiserer til å være normal. Hvorfor skal hun kalle kroppen sin for treningsfri når hun i bunn og grunn har en kropp som er helt"normal" for henne? Det er da ikke noe unormalt i å ikke trene?

Guro

10.03.2015 kl.18:12

AMEN to that! Takk for at du sier det mange tenker!! Du er et fantastisk forbilde, og jeg digger deg!! Takk <3

STINE & MAGNHILD

10.03.2015 kl.18:17

Amen!!

elise

10.03.2015 kl.18:18

Beste jeg har lest på lenge! du er virkelig ett forbilde, digger deg Kristin!! <3

Jente 18

10.03.2015 kl.18:25

Dette med selvtillit og kroppspress er et tema som er veldig sårt for meg, og bare noen begynner å snakke til meg om dette - kommer det lett noen tårer. Inkludert fra dette innlegget. Denne gangen var det "gode" tårer, vel og merke. Du er et så fantastisk ekte, vakkert og RÅTT menneske. Det er slike som deg, Kristin Gjeldsvik, vi trenger flere av i denne verden. Det du gjør, hjelper folk. Så lenge du er til hjelp for en eneste sjel - har du gjort noe veldig riktig.

TAKK for at du bruker makten din på noe godt, TAKK for at du er du. Amen

krist.in

10.03.2015 kl.18:27

er det rart at vi digger deg? Jeg elsker at du bare er deg selv og inspirerer oss andre til å være det også ! <3

10.03.2015 kl.18:39

AAaAAAAAAMEEEEEEN!!!!

Annki

10.03.2015 kl.18:45

Hei! Jeg har ikke lest bloggen din så altfor lenge, men på den korte tiden har jeg blitt betatt! Både av bloggen og av deg! Pleier aldri å kommentere heller, men når jeg får frysninger av det du skriver, så må jeg!:) Jeg er "tjukkere" enn normalt, men jeg trives, og DET er faktisk det viktigste! Håper ikke verden fortsetter med alt dette presset, da er det ikke godt og vite hva som skjer.

Verden trenger flere som deg, Kristin! Kos deg videre på ferie! :D

Anna

10.03.2015 kl.18:45

Jeg digger deg og synes det er utrolig modig av deg og ta oppgjør med kroppshysteriet som råder! Må legge til at din versjon av normalkropp er strøken! Likevel undrer jeg over når du begynte med denne tankegangen? Mener å huske at du skrev at du prøvde å holde deg under 1600 kcal til dagen. For all del, alle kan endre mening, men kanskje det også er en ting verdt å nevne? At du faktisk har gått inn for det, istedet for å si at du aldri har gitt avkall på kalorier? :)

Thihoa

10.03.2015 kl.18:58

Takk for fantastiske ord! TAKK !

Forsvarsfrue

10.03.2015 kl.18:59

Takk!! Skal sjekke ut hashtagen på Instagram når jeg føler meg som en feit hval ved siden av supertrente babes på gymmen, hehe :)

Gro

10.03.2015 kl.19:00

Du er så bra!

Otilie S

10.03.2015 kl.19:09

Søren ass, Kristin, du er så himla flott! Tusen takk for et godt innlegg :-)

10.03.2015 kl.19:10

Så UTROLIG bra!!

Kristine

10.03.2015 kl.19:32

Du er et så utrolig bra menneske! klapper for deg!

10.03.2015 kl.19:35

love u :*

Julie

10.03.2015 kl.19:37

Du er RÅ!

m

10.03.2015 kl.19:42

Jeg sier som mange andre her at bruken av ordet normal kom litt feil ut. Slå heller et slag for forskjellige kropper. For det er det som er greia, vi har så forskjellige kropper. Og i media og rundt om kring ser vi bare en type kropp. En type kropp som er riktig, perfekt, den alle jentene vil ha, den alle guttene vil ha. Det er i hvertfall det vi blir fortalt. Og noen har sånn kropp uten at de må jobbe livsshiten sin for det. Og det er fint. Men resten har ikke sånn kropp naturlig og vil derfor føle seg mislykket, annerledes, stygg og mindre pen av den grunn. Det hadde man kanskje ikke trengt å føle hvis vi så alle mulige kropper i media, som faktisk er sånn det er in real life. Og det må vi kjempe for, at vi alle er forskjellige, men like fine, sexy, kule, pene, snille og jævlig bra mennesker!! woopwoop

10.03.2015 kl.19:52

legg ut bilde av deg normalt med bikini!

Maren<3

10.03.2015 kl.19:56

Herregud eg bare elsker bloggen din!!

Emilie

10.03.2015 kl.19:59

Åh dettte innlegget Kristin, betydde mye for meg AKKURATT i dag!

I noen uker nå (okei helt siden 2015 startet) har jeg hatt lyst å komme meg på treningsenter.

Ikke for å bli tynnere men for å få bra rumpa å stramme opp kroppen generelt. Det her har tatt så mye energi, psykisk! Herregud for noe dritt. Jeg haater 2015 og at alt fokus er satt opp mot kropp.

Jeg er så glad du er en av de få som viser at det er "greit" å ha en vanlig kropp!! Vi er mennesker alle sammen, og det er flere og flere som tar å redigerer vekk det mennskelige med bildene. Som for eksempel strekkmerker, sidevalker og cellulitter!

Fremover nå skal jeg heller fortsette å spise det jeg føler for med god samvittighet, gå turer med venniner og heller ta noen rumpeøkter innimellom !

I dette innlegget fikk du meg til å inse noe. Jeg trodde faktisk det var noe gale med meg i dag. Det var rett før jeg satt meg ned å gråte fordi jeg ikke greier å gi helt slipp på den gode maten. Jeg er ikke særlig overvektig men er ikke supertynn heller. Men det jeg har innsett her at jeg ikke er alene og "gal" som jeg trodde. Mat er en stoooor del av mitt liv, og jeg kan virkelig ikke sette ord på hvor glad mat gjør meg. Selvom vi alle sikkert angrer like mye hver gang vi er blitt stappmett og tenker på alle di som har trente kroppen og spiser sunt. Tenker nå skal jeg manne meg opp å bli sunn og bla, bla bla! men neste gang jeg blir sulten er jeg på an igjen! haha!

Du e rå lekker Kristin! Jeg har alltid beundret deg<3

Benedicte

10.03.2015 kl.20:05

Du er helt rå, Kristin! Nydelig både på innsiden og utsiden! Stor inspirasjon og motivasjon<3

pia

10.03.2015 kl.20:10

Endelig, savna at noen toppbloggere skrev dette

Mariell

10.03.2015 kl.20:18

Du e bare HELT RÅ! Digger deg :)

Cecilie

10.03.2015 kl.20:21

Amen og halleluja !! Du er helt fantastisk Kristin! Du er ekte og prøver ikke å utgi deg for noe annet enn hva du er. Du er rå! Jenter/kvinner i alle aldre har så godt av at det finnes personer som deg! Amazing!!

You rock !

Tone

10.03.2015 kl.20:24

Herlig innlegg, Kristin! :D

Jeg har max 100 år på denne kloden, og den skal brukes til mer enn å jobbe med six-packen! :) Jeg elsker å trene, men det er fordi det gir meg glede og energi! :) Har aldri målt meg for å oppnå kroppslige resultater! Trener kun for ren glede! :)

Slike innlegg gjør meg glad :)

For det gjør naturligvis noe med meg også å se alle disse perfekte kroppene! :)

Du er flott! :)

Henriette

10.03.2015 kl.20:24

Bøyer meg i støvet for deg, du er bare helt rå!!

Madeleine

10.03.2015 kl.20:31

herlig! =)

Tina

10.03.2015 kl.20:33

Kristin, du er hot!

Marita Malmgren

10.03.2015 kl.20:34

Heeeelt enig med deg! Kroppspresset rundt oss i dag er helt vilt og jeg må si jeg aldri har hørt maken før... Helt grusomt! Selv har jeg godt selvbilde og tenker ikke negativt om meg selv eller kroppen min, jeg er bra nok som jeg er og jeg er superfornøyd jeg😊 synd ikke alle kunne sett det på den måten, men sånn er det nå desverre

Helene

10.03.2015 kl.20:38

FANTASTISK!

Lotte

10.03.2015 kl.20:40

Gud fader hvor jeg digger deg!

Lene

10.03.2015 kl.20:47

Herlighet, om flere bloggere kunne vært som deg! Du er så forbannet rå! U go girl 👌

Kristine

10.03.2015 kl.20:47

KRISTIN! DU ER VIRKELIG FANTASTISK! Det skulle virkelig vært flere som deg der ute, du er virkelig en inspirasjon!

hobbyfotografen

10.03.2015 kl.20:49

Utrolig bra! Tror at akkurat den ideen din kan bli skikkelig stog og kanskje til og med ha en enooorm betydning for mange!

Hanne

10.03.2015 kl.20:49

FINE DU!

Andrea

10.03.2015 kl.20:54

herregud!! Amen🙏🙏🙏 takk for at du skriver slike innlegg! Noe som provoserer meg er når kjente bloggere starter innlegg med; "god morgen sprekinger!". Lurer på om de har reflektert over hvordan de som ikke har vært oppe å løpt 2K kl 05.00 føler seg da?! Jeg er relativt tynn, men har litt ekstra på magen etter fødsel (skal ikke skylde på dette, for jeg gjør ikke så mye for å bli kvitt det) men vet du hva? Jeg trives med det! Jeg trener når jeg har lyst, og for meg er det mer

Verdifullt å bruke et par timer med sønnen min før han legger seg enn å dra på trening! Så får den tiden komme når den vil. Takk for et fantastisk innlegg!! Jeg digger deg!!!!!!

almabohemia

10.03.2015 kl.21:05

Du er en skikkelig inspirasjon! Elsker deg, du er driiitkul!

camilla

10.03.2015 kl.21:09

Helt utrolig flott !

Vilde S

10.03.2015 kl.21:20

Kristin, du er best!

Marianne

10.03.2015 kl.21:37

Du må være værdens råeste og flotteste dame, en STOR high five til deg :D <3

Bodil

10.03.2015 kl.21:44

I love you! Er på sydenferie akkurat nå og føler meg ikke så fresh i bikini, men imorra skal jeg drite i det, og bare kose meg!

Michelle

10.03.2015 kl.22:00

I love it! Selv er jeg drittlei av å høre på mine venninner som aldri blir fornøyde med seg selv, når de er smellvakre som de er.

Linda!

10.03.2015 kl.22:19

digger deg Kristin! Er bra forbilde for mange jenter!

#girlsandourbody! #proudofmybody

Kamilla Haaland

10.03.2015 kl.22:21

Råbra! :D

Malin

10.03.2015 kl.22:22

Fantastisk bra innlegg Kristin! Du er RÅ! Elsker dette innlegget og at du viser den upolerte sannheten, du ser smashing ut !! Norge trenger flere damer som deg. Digger deg :)

Anneli

10.03.2015 kl.22:25

Klapper så hardt at jeg får vondt i henda!

Marte

10.03.2015 kl.22:34

Utrolig bra skrevet!! Fantastisk.

10.03.2015 kl.22:45

Kunne du kanskje prøvd å ha to bilder her? Ett som er "fake" (hvor du poserer slik at du får den "perfekte" kroppen), og ett som er "real", hvor du bare er deg selv uten posering og holding av pusten?

På denne måten kan du kanskje få frem ENDA et viktig poeng, nemlig at alle bilder som florerer ofte er poseringer i riktig vinkel til riktig tidspunkt..

siljepia

10.03.2015 kl.22:46

Fantastisk og herlig skrevet.

Er som du sier selv , er virkelig på tide å få slutt på alt kropppress og mat hysteri :)

Håper dere fortsatt har en super fin ferie og koser dere maks :) stor klem :) <3

Marielle

10.03.2015 kl.22:54

Digger at du tar opp et så fantastisk tema!

Ragnhild

10.03.2015 kl.23:01

Du er fantastisk!

myyliiifee

10.03.2015 kl.23:19

Er det rart jeg digger deg og syns du er helt fantastisk? kjempebra innlegg!

10.03.2015 kl.23:23

Du er herlig! Supert innlegg #meandmyrealbody ✌️

Camilla Skulbørstad

10.03.2015 kl.23:32

FLINK JENTE

Stine

10.03.2015 kl.23:51

For et innlegg! Har nettopp skrevet et innlegg som inneholder noe det samme. Ta gjerne en titt og les <3

Hege

10.03.2015 kl.23:58

Digger deg herfra til evigheten! :)

Victoria Caroline

11.03.2015 kl.00:13

Fantastisk!

11.03.2015 kl.00:38

Herregud så fantastisk du er, Kristin! Du er så jævla flott, og du har rett til å være stolt :D Råbra skrevet!
Du er så fantastisk :)

Frida Pedersen

11.03.2015 kl.08:24

Fantastisk!! Nok en gang tar jeg av meg hatten for deg. Dette er så viktig å få frem. Jeg hadde en forelesning om spiseforstyrrelser i går og etter å slitt med dette selv noen år var den tøff og takle. Forholdet til mat har ikke vært helt normalt og optimalt de siste årene, men jeg er bedre enn hva jeg var og jeg skal helt opp til toppen :) og slike ting som dette kan hjelpe stort, noen dager er gråere enn andre, noen er lyse og andre er helt svarte, men likevel har man et liv man skal sette pris på og en kropp man skal være stolt av i og med at den fungerer og er frisk og rask! Ha det flott videre på ferie, gleder meg til å se mer av deg og din flotte kvinnekropp og andre stemningsfulle bilder fra nydelige Marokko <3 smask :*

Alexandra

11.03.2015 kl.08:48

Amen.

11.03.2015 kl.08:57

AMEN OG TAKK !

Heidi

11.03.2015 kl.09:20

Bra tiltak, samtidig har jeg delte følelser...

Min "guilty pleasure" er å sjekke blogglisten hver dag. Når noen andre enn den vanlige ligger på topp tenker jeg A) Har hun skrevet om sex? eller B) Har hun vist frem kroppen sin?

Nå var det altså du, Kristin, som viste frem din tilsynelatende normale og uretusjerte kropp - og folk går av hengslene og får en slags lykkerus.

Jeg er så LEI av kropp. Mest av alt er jeg lei de perfekte kroppene - for de er så innmari like og forutsigbare. Men jeg er også lei av at normale kropper blir hyllet opp i skyene, og at man da liksom er "tøff" for å være et motsvar til det som blir betegnet som perfekt.

Kropp er kropp, men dette fokuset har tatt så av at jeg blir trist fordi folk er så innmari opptatt av den.

Et lite tankekors er at på 40 og 50-tallet hadde alle som nå er "perfekte" fått beskjed om å legge på seg, og det som anses som en normal kropp i dag hadde vært perfekt den gangen.

Kropp er trendy, og det er synd at noen fasonger skal være mal for hva som er bra nok. Trender generelt kjeder meg, og jeg kan for eksempel ikke fatte og begripe hvorfor "alle" skal ha Michael Kors eller Louis Vuitton veske; kjedelig og uoriginalt.

Det hadde vært deilig om vi alle senket skuldrene bittelitt, og ikke følte misunnelse over det perfekte - eller lettelse når noen viste frem det normale.

StyleConnection

11.03.2015 kl.09:39

Heidi: Nå ble jeg skikkelig lei meg! Jeg driter hundre null i hvor jeg ligger på den forbanna topplisten, så lenge jeg bidrar til noe positivt. Dette innlegget har fått en massiv respons fordi budskapet er bra, ikke fordi innholdet er sjokkerende. Jeg er helt enig med deg at kropp har fått for mye fokus, men et uheldig fokus mener nå jeg. Perfekt eller ikke, misunnelse eller lettelse.. Det handler om å skape en trygghet blant kvinner der ute, og hvis jeg kan bruke min posisjon til nettopp dette, er det ingenting som gjør meg mer glad!

Maria M.

11.03.2015 kl.09:43

Du slutter aldri og imponere. Du er et så fantastisk bra menneske !!!!! Forsett i denne retningen så kan vi endre kravene i samfunnet. Halleluja for d :D

Heidi

11.03.2015 kl.09:52

Beklager hvis jeg formulerte meg feil. Jeg mente på ingen måte at du har brukt dette bildet for å bli nummer en på topplisten - absolutt ikke.

Jeg snakker på generelt grunnlag og at KROPP er det som trigger folk, og dét synes jeg er innmari leit - sett i samfunnsperspektiv.

Tiltaket ditt er kjempepositivt, men det er synd at det skal være en nødvendighet. Det ER derimot nødvendig, slik samfunnet har blitt - og det er leit. Synes ikke du?

Jeanette

11.03.2015 kl.09:54

Du e rå

11.03.2015 kl.09:56

fantastisk! drit bra innlegg

Yvonne

11.03.2015 kl.10:04

Du er fantastisk! Og jeg er så så så enig med deg at den VANLIGE kroppen må få mer positiv oppmerksomhet. Ikke den ene eller den andre ytterkanten. Blir litt lei meg og også provosert når jeg ser (sterkt) overvektige kvinner (og menn) kalle sin kropp for normal og sunn. Det vil ALDRI være sunt eller en normaltilstand for en kropp å være mange (!) kilo for mye. Det er både med tanke på ledd, hud, fordøyelsessystem, fysiske utfordringer osv. Ja til normalkroppen :D Uansett hvordan den ser ut - så lenge den fungerer og du er lykkelig! :D

StyleConnection

11.03.2015 kl.10:09

Heidi: Takk for en flott oppfølger. Nå forstår jeg deg mye bedre, og jeg er helt enig. Det er så trist at vi har kommet dit at slike innlegg er nødvendig! Hva samfunnet gjør med oss.. Klem til deg

Julie

11.03.2015 kl.11:08

har sagt det før og sier det igjen, jeg elsker deg Kristin<3

Renate Wagner

11.03.2015 kl.11:27

slenger meg på !!!!!!!

PinkLadyXoXo

11.03.2015 kl.11:28

Du er bare rå Kristin <3!

Du er så utrolig pen som du er og klarer å formulere teksten så utrolig bra! <3

Digger deg og stå på som du gjør nå!

connie

11.03.2015 kl.11:45

TUSEN TAKK for herlige ord!! Kanskje jeg faktisk kan innse at jeg er bra nok som jeg er? Er vel ganske naturlig at man blir litt slapp i fisken når man har født 6 barn?!?

kriistine

11.03.2015 kl.11:58

Så bra at du lager ut et innlegg som dette, du er jo en kjent person så trur dette kan ha noe for seg =) Det er de som er kjente å sånn som må skrive sånnt som dette å legge ut bilde for at folk skal bli mere akseptert trur jeg.Å kansje kunne godta sin egen kropp. KJempe bra = )Du er vakker <3

Anna LK

11.03.2015 kl.12:05

Wow, du er så flott, Kristin! Utrolig bra at du skriver dette her, det er så viktig! Synes man heller skal sette fokus på seg selv og være fornøyd med den man er i stedet for å etterligne alle andre. Innlegget ditt var så inspirerende, og jeg er en av de som har slitt med dette gjennom lang tid. Helt utrolig hvordan ordene dine kan få tankene mine i en helt annen retning. Man bør være fornøyd med seg selv som man er selv og fokusere på det og ikke tenke på hva andre synes eller mener eller hvordan dagens samfunns idealbilde er. Jeg tror dette innlegget og hashtagen din kommer til å få så mange jenter der ute - inkludert meg selv - i å se at man ikke er alene, og at man skal være stolt av den man er. Tusen takk igjen for at du deler dette og at du er den du er. Helt fantastisk!!

Marianne

11.03.2015 kl.12:40

Du er fin og flott!

Tusen takk! Betyr mye at du skriver slike innlegg!

Miriam

11.03.2015 kl.13:18

KRISTIN I'M WITH YOU! Jeg er så forbanna lei det kroppshysteriet som finnes nå til dags, og jeg er glad for at det finnes sånne som deg som nyter livet, og gjør det hun vil og ikke går etter det samfunnet vil du skal gjøre. Jeg spiser godteri, jeg slakkern på sofaen, jeg trener sjeldent, og jeg har en normal kropp. Haters gonna hate? Nå vil ikke jeg skryte av at jeg har en sånn livsstil, men jeg har det fint med meg selv, og er ikke det det viktigste? Jeg orker ikke pumpe muskler for at andre skal like meg, jeg gjør det isåfall for meg selv. Og Kristin? Du er vakker. Du har et vakkert utseende og din personlighet gjør deg bare enda vakrere fordi du er så sprudlene og "living in the moment". Det er utrolig bra at du tar opp dette temaet fordi det begynner og ta iltt av. Takk<3

Lille meg

11.03.2015 kl.14:01

Tusen hjertelig takk for at du virkelig gjorde dagen min! Jeg har selv vært ekstremt overvektig og nå dessverre undervektig, og fokuset på all kropp i media, blogg osv har bare tappet meg mer og mer, og jeg kjente at endelig, endelig ett innlegg som virkelig ga meg en god følelse! For du har så rett i det du skriver! Og jeg kjente at jeg må prøve å komme dit med selvfølelsen jeg og, blåse i hva andre mener, kose meg! Spise hva jeg vil, osv! Også synes jeg det er så fantastisk bra at du tok med gutter/menn også! Fordi at det er mange som fort kan glemme at de også har kroppspress slik som oss jenter/kvinner! Så tusen takk! Du gjorde virkelig dagen min ! Jeg fikk virkelig motivasjon, for alt traff meg så i hjertet! Klem :)

Elise

11.03.2015 kl.14:35

Takk, for et flott innlegg! Det er enkelte bloggere som viser seg fra sin "sanne side", særlig amerikanske (Tess Holliday, Gabifrewsh, Nadia Aboulishon), men også norske Curvesandi. Håper dessuten at klærne du selv designer (og størrelsene de kommer i:) reflekterer det du nå skriver. Ellers takk for mange gode innlegg. Hilsen en "ufast" leser

staini

11.03.2015 kl.15:26

YESSASS ! FANTASTISK BRA innlegg Kristin !!! You GO girl !;)))

Julie

11.03.2015 kl.15:51

Fantastisk bra innlegg:) Selv er jeg 29 år, men når det kommer til kroppen min har jeg selvtillitten til en 15åring. Det er egentlig litt trist, men det er utrolig vanskelig å endre den følelsen, spsielt fordi jeg har lagt på meg det siste året og sliter med å gå ned igjen + strekkmerker etter en graviditet. Og når man ser alle de slanke og/eller muskuløse mødrene (nesten) uten antydninger til strekkmerker så er det ikke rart man føler seg litt annerledes og stygg.

Elise

11.03.2015 kl.16:23

Duu er fantastisk!

Ingerid

11.03.2015 kl.16:34

I love you! <3 :)

Annie

11.03.2015 kl.16:35

Klapper i hendene! Jeg er en av de som liker å trene, og som gjør dette fire dager i uken (hvis jeg kan!) men, jeg spiser HVA jeg VIL og når jeg vil! får masse kommentarer som "ødelegger ikke det for treningen?" Osv, da svarer jeg "jeg trener så jeg kan spise,bitch!" Synes dette innlegget var FAB (som du sier) :D og du, kroppen din er kjempe flott! Sexy lady!

Slengkyss tilbake!

Medisinstudent

11.03.2015 kl.16:59

Word. Jeg har skrevet et innlegg som heter "Hvorfor du har noe å lære av Fotballfrue". Der skriver jeg om dagens kroppsfokus. Les gjerne det oppdaterte innlegget først. Setter pris på om du og andre leser det, og forteller meg hva dere tenker. Ha en fin dag!

Martine

11.03.2015 kl.17:01

hvis alle toppbloggere hadde hatt de samme verdiene som deg, så ville jenter i norge hatt det mye bedre med seg selv! Takk for at du setter fokus på dette, og bruker din makt til noe så positivt! Du er fantastisk <3

Alexandra

11.03.2015 kl.17:16

Endelig noen som avmystifiserer teorien om jenter som pinner og stål! Du er helt rå! :D <3
Ah, TUSEN takk for dette innlegget, Kristin! Du er god! :-)

Anne

11.03.2015 kl.19:23

Hurra!!! :D

11.03.2015 kl.19:29

Altså, jeg liker deg så sinnsykt godt! Jeg har selv slitt så utrolig mye med kroppspress, følt at jeg må trene og spise minimalt med mat- jeg har til og med vurdert mange ganger å begynne på det de kaller ´´bommulsdietten´´, som da er å dyppe bommull i juice eller smoothie og svelge det. Da føler man seg helt full, uten å legge på seg noe. Når jeg tenker over det nå så er det jo bare helt på trynet idiotisk! Jeg har alltid vært naturlig tynn, har drithøy forbrenning og har veldig vanskelig for å legge på meg, folk forstår ikke hvorfor jeg har medlemskap på treningssenter engang liksom. Fremdeles så har jeg kjent på det presset mye mer enn jeg burde.

Å klikke innom bloggen din hver dag hjelper meg virkelig, jeg aksepterer meg selv så mye mer, jeg innser mer og mer at jeg faktisk er bra nok, og jeg trenger ikke å sulte meg selv for å være fin. Du har en så utrolig god og ekte sjel, jeg er virkelig glad for at det finnes en blogger som deg- det trengs flere sånne.

Tusen takk for at du er deg!

Jerena

11.03.2015 kl.20:07

Et veldig klokt innlegg!!! Dette liker vi :-)

Ann Helen Kirknes

11.03.2015 kl.20:53

Awesome :)

Amanda Iren

11.03.2015 kl.20:56

OMG! Amen, Kristin.. Er helt enig med deg, tusen takk for at noen endelig hadde guds til å skrive dette!! Digger deg rett og slett!!❤️❤️😃

Helen

11.03.2015 kl.20:56

Hei. Awesome innlegg OG bikini, hvor er den fra btw? Du er dritrå! :D

11.03.2015 kl.21:03

Elsker deg for ærligheten <3 Har lenge tenkt det samme, TUSEN TAKK!

Ingrid

11.03.2015 kl.21:22

Fantastisk!! :D Du ser så himla smashing ut! Hvem trenger vel å trene seg ihjel på treningsstudio når man ser ut som deg? Elsker at du virkelig tar et oppgjør med kroppshysteriet!

Jeg er så sinnsykt lei av det! Man skal trene fordi man syns det er gøy og at man føler at det gir en noe, ikke fordi en føler at en må! Jeg har selv slitt en del med sånne tanker, og tvinger meg selv på trening selv om det ikke er noe jeg har lyst til. Kun fordi jeg føler jeg ser mindre bra ut om jeg dropper økta.

Jeg er for trening altså, og har ingen intensjon om å slutte med det, men det handler mer om å akseptere sin egen kropp, og heller trene fordi man trives med det! :) TAKK! Du rocker!

Elisabeth

11.03.2015 kl.21:44

Takk!

ODD REIDAR

11.03.2015 kl.22:22

Jeg ser at det er bare jenter/damer som har skrevet kommentarene så jeg skal kanskje hvere litt forsiktig med. Å uttale meg men kan ikke dy meg. KJØTT ER FOR MENN, BEN ER FOR HUNDER!,!!!

11.03.2015 kl.22:37

Tårene triller fordi jeg elsker deg så høyt og dette var nydelig!

Anne

11.03.2015 kl.22:52

Ååååå sykt bra skrevet!! Jeg kunne ikke vert mer enig, elsker at du byr så mye på deg selv og med det du skriver gir oss andre ett bedre selv bildet (vertfall mitt). Du fremstiller hele poenget perfekt uten å rakke ned på andre sider av saken som er veldig vanskelig å unngå under dette temat! Nydelig skrevet, du er god!

MalinG

11.03.2015 kl.23:13

HEIA Kristin! :D Er så enig! Fuck kroppspress!

Love you!!!

Sigrid

11.03.2015 kl.23:17

Amen!! 🙏👙

Ingrid

12.03.2015 kl.01:04

Nå er det lenge siden jeg har lest bloggen din, men dette måtte jeg tilbake for å lese. Har ALDRI vært så enig med noen om dette temaet tidligere. Så langt er jeg den eneste jeg kjenner som faktisk spiser og drikker det jeg har lyst på, ingenting annet, og er fornøyd med det. Trener når jeg føler for det. Hun der svenske "legen" kan gå og være et annet sted med sine såkalte "fakta", for hun har tydligvis ikke peiling. Spiser jeg ikke grovt brød og frukt får jeg store problemer med hele systemet.

Frukt er et av mine mange godterier, og jeg kan spise det hveeer dag fordi jeg ikke bryr meg. Tar nok ibruk hashtaggen din når jeg begynner å vise meg i bikini i sommer. Tommel opp, kjør på, fortsett i denne stilen!

Pelle

12.03.2015 kl.08:02

Høhø, snakk om znorkesak!

B

12.03.2015 kl.10:12

ja for det er synd om dette kroppspresset fører til at folk trener og spiser sunnt istedet for cola og kims posen. Nei takk til bloggere som emily skye fit som er inspirerende og får meg ut av sofaen!

Katrine

12.03.2015 kl.11:44

Fantastisk bra skrevet! Har selv følt dette kroppspresset hengende over skuldrene mine og som forteller meg at kroppen min overhodet ikke er bra nok! Bra noen kan sette det i perspektiv!

12.03.2015 kl.12:36

Genialt!!

Christina

12.03.2015 kl.13:49

Så bra du er komfortabel i din egen kropp, det e vel det viktigste. Likevel synes jeg fokuset på at kroppen din er det "normale" bare blir litt feil. Skulle ønske at en sunn kropp ikke innebærer at du skal se "sånn" eller "sånn" ut, men heller ha en sunn innside. Jeg er for eksempel ganske tynn, men spiser som en hest. Jeg prøver å legge på meg, men det betyr ikke at jeg fyller kroppen min med fast food døgnet rundt for å oppnå et resultat som er "normalt". Mitt fokus er en sunn innside.

Jeg er helt enig i at kroppspresset vi har i dag ikke er sunt. Men jeg er ikke enig i at vi skal snu det andre veien heller. En fit person blir mislikt for å vise kroppen sin, mens en overvektig person blir hyllet. Jeg mener ikke at det ene er bedre enn det andre, jeg vil bare få frem hvor forskrudd alt er. Hvis folk slutter å blottlegge kroppene sine overalt, ville kanskje ikke presset bli like stort? Ikke at det er så sannsynlig da, med tanke på at mange gjør det for å få oppmerksomhet eller en bedre selvfølelse.

Jeg håper ikke du tar det jeg skrev feil, jeg syns du har en fin kropp. Er bare ikke helt for å normalisere en viss kroppstype.

Ha en fin dag :-)

Julia

12.03.2015 kl.17:32

Tusen Tusen Takk kjære gode Kristin! Du aner ikke hvor godt dette gjorde meg. Det var helt fantastisk å få høre det motsatte av hva jeg pleier å høre daglig. Dette er en av hundre grunder til at du er mitt aller største forbilde. Ikke er du bare pen, snill, deg selv, men du tørr å stå frem med dine egene meninger, uten å bry deg om hva andre mener. Noe som ingen andre gjør. Du tar opp et super viktig tema, å jeg setter så stor pris på det. Jeg er så lei av å høre på venninnene mine prate om at man må trene minst en time vær dag, spise sunt, at de ikke spiser godteri eller drikker brus. Å hvis de gjør det så må de ''straffe'' seg selv ved å trene enda mere. Jeg er så utrolig lei og sliten av dette.

Igjen TUSEN TUSEN TAKK! You made my week.

12.03.2015 kl.18:32

Rått👏👏

Yvonne

12.03.2015 kl.21:13

Bra at du sier det mange av oss tenker! Du er kjempe fin :-)

12.03.2015 kl.21:48

er ganske fint at noen som ser vanlig ut er høyt oppe på topp lista på blogging , dritt lei av at dei som er høyt oppe er dei som bruke mest penger er utseende

12.03.2015 kl.21:49

og du er mega pen du også , men syns det er mye syting og mye kroppsfiksing blant en del som er populære blant blogging

Tante Voss

13.03.2015 kl.14:46

Fantastisk!<3 Du gjorde akkurat dagen min bedre!;)

Du er nydelig, både uredigert og ufiltra!;)

Skriv en ny kommentar

hits