SURROUNDED BY COLORS

Åh!

Hvor skal jeg begynne..

Dere aner ikke hvor deilig det er å se det enorme engasjementet i forrige innlegg. Jeg tror søren meg at vi sammen kan utgjøre en ekstremt viktig forskjell i dagens forskrudde og kroppsfikserte samfunn, og jeg har tenkt å gjøre alt som står i min makt for å skape et mindre kroppspress og hysteri. Jeg sitter på noen veldig gode idéer som jeg har stor tro på, og neste uke kommer jeg til å sette i gang et gigantisk tiltak for å i hvert fall prøve å skape mer selvtillitt og selvsikkerhet blant alle jenter der ute. Jeg er skråsikker på at dette kommer til å slå an, så det er bare til å glede seg ♥

Uken går mot slutten, og jeg sitter her i et hav av farger og jobber meg gjennom agendaen. På lørdag er det avreise til sol og sommer, og jeg har masse som skal på plass før den tid!

Formiddagskaffen serveres selvfølgelig i Mummi-kopp, den gjør meg så glad.. Solen skinner, livet smiler, og denne torsdagen er foreløpig helt vidunderlig. Selvom det som alltid ser helt jævlig ut her, haha! Hva er egentlig greien, hæ? Jeg må bare innse at jeg ikke klarer å holde orden.. I hvert fall ikke like etter at jeg akkurat har kommet hjem fra en reise.. Da flyter det som regel over av stasj jeg har shoppet på turen, og for min del blir det ekstra mye rot siden jeg alltid kjøper med meg all slags småtteri som skaper litt kaos.

Jeg elsker å handle rot når jeg er på tur. Rot, faktisk.. For det er jo egentlig det det er.. Småplukk man egentlig ikke trenger, men som bare MÅ bli med hjem, som f.eks. morsomme tape-dispensere, freshe bursdagskort, pyntegjenstander, unødvendig tilbehør, kontorrekvisita, og små figurer som jeg forelsker meg i ved første øyekast.. Sånn som dette knallrosa lykketrollet f.eks. Altså.. Jeg MÅTTE bare ta den med meg hjem.. Den minner meg om barndommen.. Jeg samlet nemlig på sånne, og jeg glemmer aldri hvor sinnsykt stolt jeg var av samlingen min. Hvor alle trollene er nå aner jeg ikke, men han her skal i hvert fall få hedersplass i det gule skapet, haha!

Innkjøpsvideo er på vei, altså.. Det er også videoen hvor jeg kårer måndens leser, OG en hårvideo hvor jeg viser hvordan jeg krøller, bølger og retter.. Det er mye spennende som skal publiseres med andre ord, så nå må jeg bare svinge meg rundt og komme i gang. 

Nyt dagen, fineste dere! Jeg er så glad i dere alle sammen ♥

Klem i fleng

37 kommentarer

Emma Julie

05.03.2015 kl.10:34

Oi, så spennende! Rart at man faktisk kan få til så glade bilder ut av egentlig ikke noe. Gleder meg veldig til videoene! :)

Charlie

05.03.2015 kl.10:37

ooh følger med i stor spenning på innleggene som kommer fremover! =D

Bildene dine er så freshe btw- blir så glad og inspirert av å komme innom her hver morgen sammen med kaffekoppen og glo på fine bilder og lese tekst som engasjerer!

Du e bæst! ;) <3

Ha en nydelig dag!

Inger Genberg

05.03.2015 kl.10:48

Gleder meg til video! Det gjør at vi blir enda mer kjent med deg, og det liker vi! Ha en sprudlende og fargerik dag Kristin! Du inspirerer oss!❤️

Camilla.

05.03.2015 kl.10:49

Good morgen <3 Kjenner jeg er veldig spent på hva du skal finne på neste uke mot kroppspresset. Det blir bra! Liker at du bruker bloggen din positivt. I dag skinner solen her, så jeg sitter med vinduet for å lese pensum. HERLIG med energi fra lyset. Misunner turen din til varmere strøk ;-)

Kos deg i dag, K :*

Oslofru

05.03.2015 kl.10:53

Så kult, :D

Ingeborg

05.03.2015 kl.10:54

Hei Kristin :)

Takk for fargerik og ærlig blogg. Har lest bloggen din en stund, men første gang jeg sender deg en hilsen.

Bestildte noen klær fra Styleconnection på mandag, og allerede i går kom de i posten, rask levering og god service :) Tusen takk! Skull Knit var kjempefin på, og Paradice Sweat er bare ælsk!

Fortsett med det du gjør! Du lyser opp en mørk og trist vinterdag :)

05.03.2015 kl.10:59

Hvor er solbrillene fra? :)

Guro

05.03.2015 kl.11:19

Du er en mester til å få til glade bilder av egentlig ingenting! Blir så glad av alle fargene her inne :D alltid en fryd å starte dagen med ord og bilder fra deg:-)

Gleder meg masse til alt som kommer, og til å se bloggerne i kveld! Bare så trist at det er siste episode, håper virkelig du er med i sesong 4??

Ha en strålende dag, nå skal jeg snart på jobb! Det er snart helg for pokker, det blir digg <3

Karoline E.N

05.03.2015 kl.11:19

God torsdag, fine Kristin :)

Oouh, så spennende! Gleder meg til og høre mere om det. Små stasj man finner på ferie er vanskelig og komme seg unna. Det er liksom noe man bare får med seg hjem, fordi øynene blir trekt mot de herlige tingene man egentlig ikke har bruk for, men samtidig har ideer for! Jeg er sånn selv :) j håper du får en fantastisk fin dag. Det er sol og blå himmel ☀️ Det gir super mye energi og virkelig noe og juble over! God klem fra meg

Stina Louise

05.03.2015 kl.11:29

Gleder meg til video! En finfin dag til deg :)

Alexandra

05.03.2015 kl.12:25

Man merker at du er hjemme igjen, det er endelig mye farger og systematisk rot på bildene dine! :D

Cecilia Catharina

05.03.2015 kl.13:03

Så utrolig fine, fargerike og inspirerende bilder! Jeg gleder meg masse til å høre om planene dine og ble veldig nyskjerrig nå :)

Ha en helt fantastisk dag videre søte deg og kos deg masse :D

Hilde M

05.03.2015 kl.13:14

Så utrolig glad for at jeg endelig lagret bloggen din i favoritter i nettleseren. Jeg er dårlig på å huske hvilke blogger jeg skal hoppe innom, men NÅ blir det aldri glemt.

Man må jo bare bli i godt humør av det du skriver. Det er nesten som jeg høre deg si hvert eneste ord når jeg leser. Haha!! Du er hærlig!

Jeg hadde også en vidunderlig samlig av lykketroll.. Lykken i livet! Men hvor er de nå? Jeg tror alle lykketrollene har reist til lykketroll-land for å gjenforenes. Den du har der er nok sikkert en forlatt sjel, som er vanvittig glad for å bli plukket opp av deg!

Gleder meg til å høre mer om de spennende ideene dine!

Ha en superduper dag! :D Tjoho!

Hanna Maria Mastad

05.03.2015 kl.13:51

Hei Kristin, jeg er en elev fra 1MK i Kongsvinger som skal ha en journalistikkoppgave. I den sammenhengen har jeg veldig lyst til å intervjue og følge deg en dag! Har fulgt bloggen din i flere år og synes dette har vært et veldig interresant tema. Om dette er aktuelt for deg, så har jeg mulighet til å komme til Oslo torsdag 12. mars for å snakke med deg.

Har sendt deg mail og melding på facebook.

Håper på positivt svar!

Med vennlig hilsen Hanna Maria Mastad.

Maria M.

05.03.2015 kl.13:52

Åh, jeg digger deg. Vi trenger flere som deg i dagens verden. En som tørr og si det som det er, være seg selv og spre gledeee. Woaw, du er råå!!!

Gleder meg såå til bloggen din fremover med tanke på videoer og innlegg og bilder fra Marokko, yeeee.

Ha en heidundraene fin torsdag videre. IMORGEN ER DET FREDAG OG HÆLJ!!!

I løøve u!

Ellen

05.03.2015 kl.13:59

åhh gleder meg til å se hvilke freshe klær du har kjøpt deg

Skal ut å reise om noen dager å lurer på om top shop er en bra butikk med god kvalitet?

Ingrid Kvifte

05.03.2015 kl.14:28

Gleder meg til innkjøpsvideo!! Blir spennende å se hva slags herligheter du har funnet i New York! <3 Ha en super dag! Klem!

Vilde S

05.03.2015 kl.14:31

Blir så glad av å klikke meg inn på bloggen din. Du er en viktig del av min hverdag :)

Otilie S

05.03.2015 kl.15:32

Ååh, lykketroll ass<3 gleder meg til videoer!!

Eva Karoline

05.03.2015 kl.16:13

Haha, du er ikke den eneste som ikke klarer å holde det i orden! Nettopp ryddet, å nå ser det helt jævli ut igjen. Gleder meg til å se alt du har handler i NY, sikkert mye å sikle etter i den videoen ! For en deilig smak du har altså, blir alltid i godt humør av å lese den sprudlende og positive bloggen din ! <3 man bare må elske deg !

Nå er det ny sesong med paradis hotel, skal du se på ? Det skal jeg 👍

Trine - Klisjéhjemmet

05.03.2015 kl.17:07

Haha! Der er vi like :-) Jeg er i Kirkenes nå, besøker familie. Og foreløpig har jeg kjøpt med meg håndlaget papir (!) og diverste styling til bruk på bloggen og i bildeserier. Kjæresten min blir sikkert lykkelig over alt jeg drasser over dørkarmen 8-)

Karina Sofie

05.03.2015 kl.17:30

Så spennende med det selvtillits-prosjektet! Det trengs nok :)

Miriam

05.03.2015 kl.18:24

Gleder meg veeldig til innkjøpsvideoen din! Og jeg var SÅ enig i ditt forrige innlegg, jeg spiser "godteri" her og nå....... ;)

Veronika S

05.03.2015 kl.18:42

Du er så søt og god du, Kristin. Det betyr nok mye for jenter der ute om du kommer med noe som kan hjelpe på kroppshysteriet, du har jo en påvirkningskraft ikke alle ikke-bloggere har! Det er godt og snilt av deg å bruke posisjonen du er i, til gode formål som støtter medmenneskene dine. Det er ikke alle som tenker på det, og du fortjener en klapp på skuldra for å ta så godt vare på leserne dine!

Vi er jo så glade i deg, og det er nok nettopp derfor, du er så god og skjønn! Jeg elsker å klikke meg innom bloggen din på kjipe dager, som jeg har en del av, for du får tankene mine et annet sted i de fine fargesprakende bidlene dine. Innleggene dine er så gode, velskrevende og inspirerende! Kan man få en bedre blogger som yter 100% og samtidig er et godt forbilde? Nei! Du fortjener sååå mye ros :-)

Det lykketrollet ga meg skikkelig tannlege-feeling! Stoltheten av å vise frem lykketrollet mitt til elevene i klassen min, som jeg hadde fått plukke med meg hjem fra tannlegekontroll var ganske stor, husker jeg! Gode tider :-)

Mummikoppen er helt herlig, og jeg må bare skaffe meg en selv snart. Og den du hadde her var jo bare perfekto, jeg elsker nemlig oransje. Fineste fargen jeg kan tenke meg! Gleder meg masseee til videoene dine!!

Stå på, Kristin!

Lena Pedersen

05.03.2015 kl.18:56

Gleeeeder meg til å se alt du har kjøpt! :D det er alltid like spennende og inspirerende! Ha en fin kveld ❤️

Snippen

05.03.2015 kl.20:00

For en fargerik tilværelse du lever i! Ha en god helg :D

Marita Malmgren

05.03.2015 kl.20:44

Forrige innlegg var utrolig bra skrevet! Imponerende! Og jeg er helt enig med deg! Selv er jeg veldig glad for at jeg ikke har noe problemer med kroppen min og at jeg ikke føler på noe kroppspress. Jeg har jobbet med meg selv og er fornøyd med meg selv både utseendemessig og personlig :) men syntes det er veldig trist å se venner rundt og andre som sliter med dette.

Ønsker deg en nydelig kveld videre! Jeg digger deg og bloggen din <3 love you so much!!!!! Stor klem fra Marita! :)

MalinG

05.03.2015 kl.20:53

Ååh. Jeg har sett etter lykketroll i det siste. Fant ut at jeg ville prøve å henge den på ett langt kjede og lage et barnslig smykke. Elsker fargerike barnslige accessories ;) Men ser ut som jeg må bestille det på nettet. Det er så barndomsminner :D

Jeg gleder meg til Bloggerne i kveld. Synd det er sesongavslutning. Håper det ikke er så aalt for lenge til ny sesong. :)

Håper du får en fin kveld, løvlii. <3

Runa Kristiansen

05.03.2015 kl.21:39

søte små lykketroll<3 husker jeg også pleide å samle på disse små søte skapningene og jeg tok dem med på skolen.. haha, gode tider var det virkelig;) freshe biler og fine ord fra deg, da blir torsdagen komplett!<3 snart helg, selv om den må brukes på litt skole og innleveringer .. men men , godt med fredag og helg rett rundt hjørnet<3

klemmer i fleng<3<3

staini

05.03.2015 kl.22:08

SÅÅÅ fint lykketroll ! Bringer tilbake barndomsminner;) hehe

Karoline E.N

05.03.2015 kl.22:10

Wow, fikk frysninger av den siste episoden av bloggerne! Kjempe trist at dette var siste :/ hvor ble tiden av, syns ikke det er lenge siden det startet. Håper det blir og se deg mer på bloggerne, det har hvert supert og følgt deg i disse episodene! Du er flott ❤️ Fine fine deg! Persjonligheten din stråler. Stor klem :))

marlene

05.03.2015 kl.22:45

Ææ, klarer ikke å beskrive hvor glad jeg har blitt i deg av å lese bloggen din haha! Du virker så rar og morsom, og så snill og god. Forbilde til 100000
Kule bilder :)

05.03.2015 kl.23:07

Gratulere med prisene <3 såg det på bloggerne dere er så fine <3 klem

Frida Abelsnes

05.03.2015 kl.23:12

Så herlig innlegg! Ble kjempeglad og finn en sånn rolig følelse inni meg, du vet? :) Ah, klarer nesten ikke vente til solen steker og noen freshe solbriller! hurra <3

Gleder meg masse til video forressten :D

Charlotte

06.03.2015 kl.18:28

Bildene fine er alltid så magiske. Fine og kule farger, love it! :-D

Hedda

06.03.2015 kl.20:26

Hei! Elsker bloggen din. La merke til den denne uken og har vært innom den daglig siden. Elsker at du ikke bare bryr deg om sminke og outfits men at du blogger om andre ting også! Elsket newyork "haul" videoen din! Utrolig morsom du er!:-)

Vet det blir litt drøyt å spørre men: Hadde elsket om du ville kikke på bloggen min eller gi meg et lite bloggtips:-)

PS: fine bilder:-)

Skriv en ny kommentar

hits