VI LEVER I EN HYSTERISK VERDEN

I går leste jeg følgende overskrift - "All frukt er godteri"!!

Er vi virkelig kommet dit? Har vi blitt såpass hysterisk? Vi har nå utvilket en frykt for frukt. Frukt for faen! 

Vi har utvilket en frykt for grovt brød. Vi har utviklet en frykt for alt som inneholder sukker og karbohydrater og kalorier for den saks skyld. Nå begynner til og med melkeprodukter å bli en fare. Og dette melkeprodukter som gresk yoghurt og mager cottage cheese, som har fremstått som supersunne alternativer i en god stund nå. Egentlig bør man ikke spise noe som helst sånn som jeg ser det, eller joda.. Men da skal det være trendy, aller helst vegan, og er man virkelig dedikert skal du holde deg unna alt som ikke heter økologiske grønnsaker. Den supertrendy chia-puddingen har erstattet magre yoghurter på Instagram, og kombinerer du denne puddingen med en knallgrønn avokado-smoothie er måltidet et Instagrambilde verdig. Jeg sitter bare igjen med spørsmålet, hvor pokker gikk det galt?

Denne diskusjonen vil nok aldri ta slutt, og jeg vil aldri slutte å bli forbauset over hvor hysteriske vi har blitt. Se på den forrige generasjonen.. Er det noen av oss som har foreldre som var like opptatt av å holde seg unna visse matretter og ingredienser som nå? De hadde et normalt sunt kosthold og holdt seg i bevegelse, og det ser ut til å ha funket for veldig mange av dem. Neida.. Så hadde de verken Instagram eller blogg på den tiden som bidrar til denne påvirkningen, men jeg kan banne på at det ikke var like mange overskrifter vedr. hva du bør og ikke bør spise for 20 år siden. Den tiden der må ha vært så herlig! Et slags press i en eller annen form har nok alle generasjoner følt på, men i 2015 føler jeg at det begynner å bli på grensen til farlig. Jeg vil selvfølgelig heie på sunt kosthold, vi skal ta vare på kroppene våre og holde oss friske og raske til vi er gode og gamle.. Lite hjelper så godt som et riktig og sunt kosthold, men alt handler om balanse her i livet, så ikke kom til meg og fortell meg at FRUKT er GODTERI!!!Sosiale medier har som vi alle vet en enorm påvirkning på folk. Her er det kjente mennesker og bloggere som står bak og knytter de nye mattrendene tett til brystet, for så å påvirke sine tilhengere. Vi går jo tross alt mot sommer, og da skal sommerkroppen på plass.. Og den får man ved å spise ditt og holde seg unna datt. Man skal trene fem dager i uken, og man skal dele det på Facebook og Instagram. Det er fortsatt folk som benytter seg av check-in funksjonen, for det er jo viktig å vise til så mange som mulig at du faktisk er på trening. Allerede der trener man vel egentlig mer for andre og ikke for deg selv, eller? Man skal ta med seg den forbanna telefonen rundt på SATS, ta bilde av seg selv i speilet og legge det rett ut på Instagram med hashtags som #fitness #healthy #happy #youcandoit #nevergiveup #workout #weightloss #motivation #lifestyle #soon2befit osv. osv. osv. Hashtags kan være en fin ting det, men når du står på trening og bruker mer energi på å huske på å taste inn alle hashtagsene som du mener beskriver situasjonen du er i akkurat nå, enn å faktisk løfte vekter, ligger ikke da fokuset på feil plass? Da er det igjen viktigere å vise alle at du er på trening og at du ELSKER det ved hjelp av happy-taggen, fremfor å bare trene for å gjøre kroppen din glad. Trening har jo aldri vært negativt for kroppen, det er jo viktig å bevege seg og holde seg i form, men i 2015 er det viktigere å få dele og poste fra gymmen enn å faktisk bare gymme. For all del.. Det finnes alltid to sider av en sak, og til dere som faktisk henter motivasjon ved å sjekke inn dine selfies på nett - all creds, MEN.. Nå snakkes vi om den majoriteten som lever for å ha et tilsynelatende bra liv online fremfor offline.

Det er ikke rart man blir påvirket. Det er ikke rart at tusenvis av jenter der ute føler på det enorme kroppspresset som er så til de grader tilstede i dagens samfunn. Har vi f.eks. til nå sett en eneste blogger legge ut et bilde av seg selv i bikini eller i treningstøy som ikke er tatt fra riktig vinkel, og som ikke har en "Instagramvennlig" kropp? Jeg satt og tenkte litt på dette i går mens jeg scrollet gjennom alle jeg følger på Insta som ofte lar seg avbilde relativt lettkledd.. Ikke én! Ikke en eneste en! Når sant skal sies er de fleste kroppene slanke, men man ser så tydelig at det ikke er hvilket som helst bilde som blir lagt ut. Det er de bildene hvor lyset treffer perfekt, hvor vinkelen er spot on og hvor man tar seg aller best ut. Jeg savner å se bilder av en blogger eller en annen kjent person som bare har en "vanlig" kropp, og som bærer den med stolthet. Som lar sittevalkene leve fritt mens man sitter der i bikini, uten å suge inn magen og presse hoftebeina ut av kroppen. Hmm.. Tenke, tenke!

På lørdag drar jeg til varmere strøk.. Vi reiser nedover til sol og varme, og jeg skal ikke stikke under en stol at jeg ikke synes jeg så så altfor smashing ut i prøverommet på PINK, da jeg presset meg inn i den ene bikinien etter den andre. Den vinterbleike kroppen med hårete legger og en bikinilinje på vill flukt, fikk ikke akkurat bikinien til å skinne, men vet dere hva? Jeg gir så faen.. Jeg har helt ærlig ikke gitt faen tidligere.. Eller, jeg har gitt faen, men ikke på bilder. Jeg har sørget for å sitte riktig eller stå i en viss vinkel for å se best mulig ut iført badetøy, men neste uke er det spikern på kisten for den type gjennomtenking. Jeg skal la valkene fare fritt, jeg skal sitte rett opp og ned mens magen henger over bikinitrusen, for vet dere hva? Det er sånn jeg ser ut, og jeg har ingen planer om å gjøre noe med det.

Jeg er altfor glad i god mat, god drikke og godis, akkurat når det passer meg, og det å spise det jeg vil når jeg vil gjør meg så mye mer lykkelig enn å ha en "bra" kropp.. Sommeren 2013 var jeg skrapa tynn etter Robinson Ekspedisjonen, så jeg har virkelig følt på forskjellene.. Og vet dere hva? Det har ikke en dritt å si. Jeg var ikke mer lykkelig med flatere mage enn det jeg er nå, og jeg skal prøve å få frem at det er ok å ikke være en fitnessfrue for å gå rundt på stranden. Så lenge man utstråler selvtillitt og selvsikkerhet, kommer dette garantert til å ta bort fokuset fra den dvaske magen og de slappe lårene! Dette kan kun bli positivt, og jeg gleder meg.. 

SMASK ♥

133 kommentarer

Pay

04.03.2015 kl.12:28

Bra skrevet, hilsen din største fan. <3

Anna

04.03.2015 kl.12:30

Amen!

Malin

04.03.2015 kl.12:36

Utrolig bra skrevet!

Karoline E.N

04.03.2015 kl.12:40

Så utrolig bra skrevet, Kristin. Wow! Jeg gir litt faen i hvordan j ser ut selv og orker ikke bry meg stort om det er litt hengemage og slappe lår. Lenge leve det sier jeg! Haha. Gleder meg til syden oppdateringer 😃 ønsker deg en vakker dag - stor klem ❤️

Lilly

04.03.2015 kl.12:42

SÅ JÆVLIG SANT. Fikk hakeslepp når jeg hørte ei på forelesningen skulle unne seg hvitost på knekkebrødet siden det var fredag. HVA I HELVETTE SKJER? Hvitost liksom? Når jeg var mindre husket jeg nugatti som usunt og hvitost på brødskive som en god og ordentlig matpakke.

Astrid

04.03.2015 kl.12:44

Takk for dette innlegget. Ble så irritert på den artikkelen i går kveld!!

M

04.03.2015 kl.12:52

Applaus!

Vært fast leser i flere år men første gang jeg kommenterer.

Dagen min startet som vanlig med å bla meg igjennom bloglovin og lese alle nye blogginnlegg. Jeg kjente jeg ble mer og mer tung i hode av å se jenter som skulle på trening og som gledet seg. Etterfulgt av en fantastisk frokost bestående av cottage cheese og en avokado! Og ikke minst sukkerfrittt syltetøy til en liten dessert! Videre blir det servert nette små kropper i flotte lekre klær. Og alle hjerter gleder seg...

Neida... Her sitter jeg... Normal jente på 26 år som har litt ekstra. Ikke mye, men det lille som gjør at man i dagens samfunn har mislykket. Jeg kjente at jeg ikke ville stå opp å kle på meg etter å ha lest disse blogginnleggene og tenkte i det stille: "hvorfor i h****** leser du blogg når det bare trykker deg ned?!"

Sååååå var det bare ett innlegg igjen, DITT! Å hipphurra da ble jeg så glad og følte endelig litt normalitet og menneskelighet igjen! Jeg følte meg ok!

Jeg spratt opp av sengen etterpå og følte meg ok slik jeg er! Jeg spiser sunt men også godis når jeg vil! Og jeg trener en gang i ny og ne, men jeg elsker det ikke!!! Samfunnet begynner å bli ganske fucked up men du kom nå som et lysglimt!

Takk for dette innlegget!😊😊

Sanna

04.03.2015 kl.12:56

Du er rå!! Gjorde så godt å lese dette innlegget.

04.03.2015 kl.12:59

Du er aå utrolig flink til å skrive! Er så enig, bortsett dra at jeg syns det er bra at folk syns det er viktig med økologisk. For man skal ta vare på seg selv og jorda.

Men når ble frukt usunt??? Jeg spiser frukt med den beste samvittighet i verden. Nå gjør jeg det med godis også da. Men ja.. Jeg blir overgitt. Det blir snakka i vennegjengen nettaviser osv at man skal være stolt av kroppen sin uansett hvordan den er. Men er man det og ikke ser instagram perfekt ut, så er ikke det greit. Nei vi er heldige som har en blogger som deg, et forbilde som deg!

Jeg heier på deg, Kristin!

Silje

04.03.2015 kl.13:01

AMEN!!!!!! Vi trenger flere personer som deg i media fine Kristin! HEIA <3

Maren

04.03.2015 kl.13:02

https://instagram.com/p/zxraeoKjL9/?modal=true go supermarie! Helt vanlig, og kjempefin! Man trenger ikke posere og vise seg fra sin "beste" side for å være bra nok, vi er fine nok som vi er! Uansett vinkel! Bra blogginnlegg :)

lykkebobla

04.03.2015 kl.13:07

Helt enig alt hysteriet og jeg er slett ikke redd for frukt. Men nå skal det sies at matvareproduksjonen har forandret seg gjennom årene...det de spiste før var kanskje ikke sprøytet eller tilsatt kjemiske stoffer. så uten at jeg føler meg fanatisk velger jeg økologisk mat og mindre kjøtt.Syns ikke økologisk mat burde få en plass sammen alt det andre du nevner da det er helt vanlig mat med masse kalorier, proteiner, fett og karbohydrater.Ellers et bra innlegg :)

Kristin

04.03.2015 kl.13:09

Er virkelig enig med deg! Blir rett å slett sliten over alt press som er i dag,å jeg som er 28 år føler meg ekstremt pressa. Men noen ganger må man bare være som man er å ikke gi etter for hysteriet. Da tror jeg en får det bedre med seg selv 😊💕

Emma Julie

04.03.2015 kl.13:24

Stort takk til deg, Kristin! Helt sykt bra skrevet. Kunne ikke sagt meg mer enig. Gi nå litt faen sant. Bøyer meg i støvet. Stor klem :)

Thea

04.03.2015 kl.13:26

🙏👏👏👏👏👏

Silje

04.03.2015 kl.13:26

HEIA DEG!

Belinda Jakobsen

04.03.2015 kl.13:33

Æ E DIN STØRSTE FAN PAY E IKKJE HØRE DU!

Jeanette

04.03.2015 kl.13:39

Stå på Kristin! You rock :) blir så glad av å lesa om noen som faktisk gir faen i dette HYSTERISKE kroppsfokuset. Takk :D

Otilie S

04.03.2015 kl.13:48

Du er evig rå Kristin, takk for et kjempebra innlegg med gode, sunne holdninger :-)

Guro

04.03.2015 kl.13:49

Jeg lever delvis på lavkarbo, og har 10 kg mindre på kroppen nå enn jeg hadde i oktober.. Når det er sagt er dette en livsstil jeg tenker å leve med resten av livet, så jeg er langt i fra hysterisk! Jeg spiser brød når jeg føler for det, og frukt er en stor del av kostholdet mitt.. I mitt liv finnes det ikke "nei-mat", men alt med måte. Jeg spiser kake når det er bursdag, jeg drikker øl når jeg er ute, jeg spiser godis på lørdager og jeg trener 3-4 dager i uka.. Jeg lever, jeg nyter og jeg koser meg! ;-)

Det beste med livet mitt, er at jeg koser meg uten å holde verden oppdatert gjennom instagram og facebook, jeg hater treningsbilder, de gir meg ingenting bortsett fra dårlig samvittighet.. Logg av nettet og logg på livet! Tenk så mange øyeblikk man går glipp av hvis man er mer opptatt av at alle andre skal se det samtidig som deg.. Alltid en fryd å lese dine meninger! Digger deg Kristin <3

Silje

04.03.2015 kl.13:52

ÅÅHH JA! JA! JA! JA! JAAAAAA. Herreguuud TAKK for at du ordlegger deg akkurat som jeg tenker CA hver eneste dag. Jeg er så LEI kropp, mat, trening og alt det der. Det er nok liksom. Kan ikke folk være som man er? Trene de som vil, spise sjokolade de som vil og se ut som en muskelbunt de som vil det...??!

Det går ikke ÉN eneste dag uten at man får kropp eller sunn mat i trynet. Slitsomt blir det faktisk. Og får meg nesten til å ønske at jeg var født for noen generasjoner siden.

Nei, jeg ser ikke ut som Angelina Jolie - men jeg ser faktisk helt OK ut. Og det hadde vært så mye kulere om det hadde vært "greit" å se OK ut. Altfor mye press.

TAKK, Kristin! Du er et FORBILDE.

Iselin L

04.03.2015 kl.13:54

True story. Er alt jeg har å si :D Kos deg <3

04.03.2015 kl.13:55

Helt enig! Fyttigrisen å bra du skriver :) Vi hadde jo Sarah Surland da, aka sisteplass.blogg.no, men etter for mye press på morsomhet og drittslengig sluttet hun...

Stine

04.03.2015 kl.14:01

Hei!

Hvilken butikk er PINK og hvor ligger den? Andre tips til bikini shopping i Oslo? Finner ikke en drit noen plass, krise!

Thea-Emilie

04.03.2015 kl.14:08

Fantastisk innlegg Kristin! Kunne ikke vært mer enig! Spesielt deler jeg synet på matvaner et par tiår tilbake i forhold til nå, og hvilke drastiske endringer det er blitt gjort i hvordan man oppfatter hva som er sunt og hva som ikke er det.

Digger bloggen, stå på!

charlotte

04.03.2015 kl.14:14

du kan virkelig og få sagt det du! liker deg jeg:)

Charlotte

04.03.2015 kl.14:22

Ååå, du får sagt det!!! FRUKT ER FRUKT, enkelt og greit, haha!

Eline

04.03.2015 kl.14:23

aaah, Kristin! DU ANER VIRKELIG IKKE HVOR MYE JEG TRENGRE Å HØRE DETTE!

tusen takk!<3

04.03.2015 kl.14:23

Vel! Hvorfor er FRUKTERIANERE så utrolig TYNNE!? Dette er det verste jeg har hørt, enig med deg!

Ida Lyrics

04.03.2015 kl.14:32

fantastiske ord! og hysterisk er akkurat det det er!! takk for at du skrev dette!!

Katrine

04.03.2015 kl.14:34

Tusen takk Kristin! Dette innlegget trengte jeg, mer enn du kan forstå.

B

04.03.2015 kl.14:39

Så enig med deg! Er det bare jeg som føler at verden snart kommer til å rase sammen? Hva skal vi liksom spise? Hvis frukt er farlig, så er det jo ikke bra å spise kjøtt heller...

Det kroppshysteriet har jeg egentlig aldri brydd meg så mye om. Selvfølgelig skulle jeg ønske jeg kunne gå med crop top og ha en brun og markert mage som syntes litt, eller sett smashing ut i bikini eller i undertøy foran kjæresten, men jeg bare orker ikke det derre treningsgreiene og det å spise sånn super sunt. Jeg følte meg faktisk bedre for ett år siden, da jeg kom hjem fra en reise jorda rundt og veide 10kg mer enn det jeg gjør nå. Jeg følte endelig at jeg hadde litt former.

Henriette S.

04.03.2015 kl.14:52

JEG ELSKER DEG, KRISTIN! Du setter ord på AKKURAT det jeg føler. Jeg blir så furstrert over alt maset om hva som er riktig og feil å spise - i tillegg så enderer jo folk = nettet mening oftere enn jeg skifter truser, så det er jo umulig å ikke bli gal! TAKK for at du tørr å si det alle andre tenker og TAKK for at du kritiserer litt de som så ofte påpeker at de er sunne rollemodeller - jeg vet i hvert fall at det ikke er dem, men DU! Tommel opp!

Tonje

04.03.2015 kl.14:54

Trampeklapp!!!!!

Kine Helene

04.03.2015 kl.14:59

Jeg digger bloggen din.. Den er ærlig og rett frem. Jeg synes det er en oppfriskende blogg som ikke konstant handler om det du nettopp har skrevet om, og for meg som ikke er av den som interesserer seg for den type så er det forfriskende og lese om mye kule ting uten at man får formaninger om at man skal se sånn og sånn ut, man må gjøre sånn og sånn. Og når man er langt unna den normen samfunnet har satt som norm at man skal se ut og hvordan man skal kle seg så er det deilig og kunne lese en blogg som ikke bryr seg om hvordan folk ser ut, en blogg som sier at så lenge man er fornøyd med seg selv så er det helt okay. Og du som blogger har en tøff stil.. Jeg får ikke dårlig samvittighet når jeg sitter og leser og man får lyst til å følge mer på hva du kommer med. Også digger jeg stilen din..

Lena

04.03.2015 kl.15:28

DER gikk toget! Kan du gi litt faen, så kan jeg også det! Eller hva sier dere jenter; Skal vi ikke ALLE bare gi litt faen?? JA til litt valker og naturlig kropp :-)

lifeinflowmotion

04.03.2015 kl.15:41

Kunne ikke vært mer enig. Snart kan vi ikke spise noenting! Hvilket samfunn er det vi lever i hvis vi skal oppmuntre til å holde oss borte fra alt spiselig? Hei spiseforstyrrelse! Jeg har komplekser nok fra før av. Dumme samfunn, du skal ikke få knekke meg!

PS: DIGGER DEG <3

Katinka

04.03.2015 kl.15:43

KRISTIN, JEG ELSKER DEG!! Vil du gifte deg med meg?! Hilsen Stan!

Caroline

04.03.2015 kl.15:47

Reagerte litt på dette. Det er helt ok at du mener at brød og melk er sunt, men da må andre få lov å synes at det ikke er det og heller velger å spise noe de mener er sunnere uten å bli "dratt under en kam" sammen med de som spiser sunt fordi det er "in". Det er klart det har blitt mye hysteri rundt hva som faktisk er sunt å spise. I flere år, eller egentlig alle år har helsemyndighetene lært oss at brød og melk er sunt. Men om man tenker litt lenger og tenker på hvordan folk spiste i begynnelsen av all tid, spiste de da grovbrød meg ost og cottage cheese til frokost? I dont think so. Det handler om å velge naturlig mat i stedet for raffinerte matvarer som inneholder lik 0 næringsstoffer. Det ligger faktisk en sannhet i at frukt er som snop. Årsaken er fruktsukkeret som oppfører seg akkurat som vanlig sukker i kroppen. Frukt er så KLART bedre enn smågodt da det også inneholder viktige vitaminer. At sunn mat har blitt en trend ser jeg ingen problem med. At folk velger å spise sunnere uansett om det er fordi de faktisk har litt peiling eller om det er fordi det er mote, så er det bare bra. Jeg spiste chiapudding og kuttet ut melk og korn før det ble "populært" fordi det ER sunt, og fordi det er noe jeg tåler mye bedre enn melkeprodukter og kornprodukter. Å spise sunt bare pga kroppspresset er selfølgelig ikke bra, det skal handle om å ha en god helse. Dette er på ingen måte ment som kritikk, bare en annen tankegang..:-)

Lena Pedersen

04.03.2015 kl.15:51

Fantastisk! :D

Selv trener jeg og spiser sunt, og har satt meg konkrete mål både med vekt og størrelse i cm, men det er absolutt ikke for å please andre! Det var det tidligere, og jeg ble demotivert etter 1-2 mnd og sluttet, fordi jeg trente av feil grunner. Nå trener jeg for MEG, og det gjør meg lykkelig. Det er så vanvittig godt å se resultater fordi da får jeg en mestringsfølelse, og jeg har også bedre energi i hverdagen! :) Jeg elsker å trene og å spise sunt, men det betyr ikke at jeg er manisk i forhold til det. Skeier ut med godteri oftere enn jeg burde, og jeg nyter det! <3

Ingvild

04.03.2015 kl.16:03

For et fantastisk innlegg! Jeg kunne ikke vært mer enig, nå som frukt også skal være så usunt, hva faen skal vi spise da, det ender jo opp til slutt med at vi ikke kan spise en dritt! Jeg har hatt mange perioder hvor jeg har prøvd å være sunn, men hvor enn jeg går så sier folk "Det der er ikke så sunt som du tror altså", jeg gir faen! Du er rå Kristin!

Sunniva

04.03.2015 kl.16:08

Du får sagt det Kristin! Kropp er ikke alt her i verden :)

Cecilia Catharina

04.03.2015 kl.16:16

Så utrolig bra skrevet, og for et fantastisk innlegg! Jeg kunne virkelig ikke vært mer enig i det du skriver. Fortsetter man i denne rettningen er det vel ikke lenge før det eneste man skal få i seg som ikke er unsunt er luftsuppe og ventebollder! Dette må det bli en slutt på og det skal være greit å kose seg, men jeg tenker alt med måte og er det noe man har lyst på så skal man fp spise det uten at andre bryr seg. :)

Linda

04.03.2015 kl.16:21

All hail queen Kristin! Elsker alt med dette innlegget! Jeg spiser selv sunt og trener fast, men har ingen behov for å instagramme ditt og tweete datt kun fordi jeg vil vise alle andre at jeg lever den livsstilen. Supermarie la forresten ut et bikinibilde på instagram som du sikkert hadde likt, du bør sjekke det ut!

Julie

04.03.2015 kl.16:22

Jævlig bra skrevet! Har aldri hatt den "perfekte selvtilliten" når det kommer til kroppen min, men det er så sant det du skriver her. Tusen takk for motivasjon og gode ord!

Oda

04.03.2015 kl.16:24

👏👏👏

Inger Genberg

04.03.2015 kl.16:25

Dette er så utrolig sant!! Min venninne hadde lest akkurat den samme artikkelen oh vi ga begge to blaffen i den for å si det sånn...🔫 la frukt være frukt, har ikke disse forskerne annet å gjøre enn å ødelegge selvbilde og motivasjonen til tenåringer? Bra skrevet Kristin, stå på! Vi trenger sånne som deg!

Elisabeth

04.03.2015 kl.16:27

Åh, jeg blir så oppriktig gla' når du skriver dette! Haleluja sier jeg bare :D Fantastisk!

Heia god mat, heia et sunt kosthold og heia alle de fine sunne (fornuftige) menneskene rundt om- men herrefred, jeg kunne ikke vært mer treffsikker på den spikeren du akkurat spikret! Tusen takk, Kristin! Takk for at du deler så ufattelig sunne tanker :D

Stå på og GOD TUR til varmere strøk om ikke lenge !!!

Trine

04.03.2015 kl.16:27

Greit nok det, for de aller fleste helt vanlige mennesker. Men, det er mange rundt omkring som sliter med overvekt, noen vil gjerne gå ned for å føle seg vel, andre trenger gå ned for å ikke bli syke og i verste fall dø. Og for veldig mange av dem som vil eller trenger det, er frukt godteri. Fakta. Sånn er det bare. Hvorfor ikke være litt nyansert...? For all del, ikke kaste seg etter alle mer eller mindre teite trender som vg og dagbladet og rosabloggere skriver om, men filtrere litt på kildekvalitet og høre på de som har noe å komme med. Dalquist, som jeg regner med du henviser til her, har absolutt det. Veldig mange andre har ikke det og bør oversees. Frukt er rent sukker. Og veldig mange bør holde seg unna det.

Vilde

04.03.2015 kl.16:28

Amen! Trenger flere som er som deg!

Erina

04.03.2015 kl.16:44

Faen så sant! En av de bedre innleggene jeg har lest!

Tina

04.03.2015 kl.16:45

TUSENTAKK KJÆRE GODE KRISTIN❤️

Dette er bare så sant, elsker deg!

Vilde Strand

04.03.2015 kl.16:52

Varmer hjertet<3

Rigmor Marie

04.03.2015 kl.17:12

Amen to that :)

Marlene

04.03.2015 kl.17:14

HYLLER DEG!

Kunne ikkje vært mer enig!

krist.in

04.03.2015 kl.17:16

åh, takk for at du er litt motpol til alt dette maset om sunnhet! Ja, jeg skjønner at det kanskje ikke er nødvendig å drikke cola hver dag, men hvis jeg har lyst på et glass cola eller litt is til kvelds på en onsdag så må vel det være lov! Tenk å bruke såå mye tid på å passe på hva man spiser, istedetfor å bare leve livet og kose seg. Jeg har det ganske fint selv om jeg ikke har sixpack og rumpe som Kim K. Og jeg har heller ikke tenkt å være kutte ut alt som er godt i livet for å få det !

Caroline

04.03.2015 kl.17:29

Kristin, du er awsome! STÅENDE APPLAUS!

Enya

04.03.2015 kl.17:34

Preach!!!!

Julie

04.03.2015 kl.17:41

Amen, Kristin! Slike innlegg er gull verdt i en overfladisk bloggverden!

04.03.2015 kl.17:41

<3 <3 <3

synne

04.03.2015 kl.17:42

Amen!

Oda

04.03.2015 kl.17:50

Så utrolig enig! You go girl :-D

Camilla

04.03.2015 kl.17:57

Hei!

Enig i mye av det du sier om kroppspress og slikt. Men en annen ting jeg ikke likte så godt var at du kalte vegansk for trendy og setter det i samme lys som å være ekstremt helserelatert. Å spise vegansk handler ikke bare om sin egen helse, men om miljøet og ikke minst dyrerettigheter. Bare se filmen Earthlings, så skjønner du hva jeg snakker om :) Ikke at jeg tror du kommer til å gjøre det, men er bare synd at folk tror blindt på det de er fortalt opp gjennom oppveksten og ikke gjør sin egen forskning.

Likte resten av innlegget :)

Nancy Elin

04.03.2015 kl.18:05

TUSEN TAKK! Takk for at du sier meningen og ikke minst for at du tørr å være deg selv! Jeg har slitt veldig masse med å akseptere hvordan jeg ser ut, men etter at jeg innså at også jeg er bra nok har livet blitt mye bedre <3 jeg gråter ikke lenger hver dag fordi jeg synes jeg ser helt forferdelig ut, derimot ser jeg meg selv og tenker at jeg er nydelig <3 selvfølgelig har jeg dager hvor det ikke er sånn, men mesteparten av tiden ser jeg meg selv som jeg er, og tenker at det er MER ENN BRA NOK! "Kan ikke andre akseptere meg for den jeg er, er det de som taper på det. Jeg godtar meg, det er det som betyr noe!"

Håper du, Dennis og Fokus få en fin kveld videre, nyt den! <3 mange gode klememr fra meg <3

Lene

04.03.2015 kl.18:27

Utrolig bra skrevet!!! Dette kroppspresset har tatt helt av, sykt er det!

MalinG

04.03.2015 kl.19:05

Heia Kristin!! :D :D <3

Hege

04.03.2015 kl.19:16

Takk for ett jævla bra innlegg! Jeg er så driiiiiiit lei å lese om hva man kan og ikke kan spise, snart kan man ikke drikke vann heller fordi ett-eller-annet afgrrr oppgitt... Håper den tiden kommer tilbake, når jentene var flotte som de var på 90 tallet (det de idag kaller plus size). Takk igjen for at du tok opp ett veldig aktuelt og viktig tema <3

Line

04.03.2015 kl.19:25

Tommelen opp for deg, Kristin! Frukt er IKKE godteri! :)

:)

04.03.2015 kl.19:30

Frukt er nam* skulle overskrifta vært!

Caroline

04.03.2015 kl.19:30

Det er jo viktig å ta vare på kroppen sin da, og faktisk bevege seg litt og tenke gjennom hva man putter i seg. Valker er ikke positivt, magefett er det farligste å ha og er forbundet med en rekke hjerte- og karsykdommer. Hahhah høres helt fanatisk ut, men er sykepleierstudent og synes ikke man bør glamorisere dette med å gi faen i kosthold og ta alt med knusende ro, for det gir nemlig konsekvenser senere i livet. :) Det jeg synes er viktig er at man har det i bakhodet, men likevel har et avslappet forhold til det og klarer å kose seg også! Å ta masse selfies på trening og bilder av maten sin er ikke det jeg vil kalle et avslappet forhold til det da, så enig med deg der. Men du selv dedikerer jo egne blogginnlegg/avsnitt til hver gang du kommer deg på møllen!

Det at "frukt er godteri" er jo relativt, og henger nok sammen med det at "det finnes ikke usunn mat, bare usunne mengder". Så det er jo ikke feil for kroppen i seg selv, men om du spiser en hel bananklyse når du først spiser en banan, så er jo ikke akkurat det helt bra. Det sier seg selv.

Camilla.

04.03.2015 kl.19:31

Bra sagt! Det går for langt nå. Er så glad jeg ikke er 13 år i 2015. For et ekstremt press de vokser opp med! Nitrist :-(

Caroline

04.03.2015 kl.19:33

Herregud dette var helt perfekt.

OM BARE ALLE KUNNE VÆRE SOM DEG!

Jeg selv sliter veldig med spiseforstyrrelser, og blir veldig frustrert av å sitte å se på verden bli syk. Det er det den blir. Det er ikke annet enn usunt, og vil i lengden være farlig.

Det er så lett å tenke at hvis man bare veide 5kg mindre så ordner alt seg, eller at da blir man perfekt og lykkelig. Sannheten er at det ikke er der lykken ligger, og det er så trist å se at folk ikke innser det før det har gått for langt.

C

04.03.2015 kl.19:39

*Applaus* Dette ble jeg oppriktig glad av å lese. Jeg har slitt med spiseforstyrrelser over halvparten av livet mitt, og det er denne innstillingen og tankegangen jeg savner hos folk. Det er vanskelig å løsrive seg fra eget kroppshysteri når man til stadighet omgis av andres. Det har blitt så normalisert å ha et nærmest hysterisk forhold til mat og kropp at selv jeg, med min diagnose, føler meg "skremmende" normal til tider. Jeg er syk, men kjenner meg ikke som the odd one out lenger. Det er befriende å lese det du skriver her, og det er så flott at du synliggjør et så avslappet og sunt forhold til mat og kropp. Virkelig; tusen takk.

Helle

04.03.2015 kl.20:06

Du er et friskt og herlig pust i bloggverdenen Kristin! stor applaus til deg, jeg blir oppriktig glad av å lese dette innlegget. om flere hadde stått fram og vært som deg, er jeg sikker på at flere hadde følt seg trygge med seg selv og egen kropp. Tusen takk for at du er den du er, og at du deler med oss!

Linn

04.03.2015 kl.20:11

WORD!!!! Fytti, så BRA skrevet! Er så møkklei bloggerne og instagrammerne som fremstiller alt så forbanna rosenrødt! JA til å gi mer faen! Fy, så glad jeg ble av å lese denne blogg posten :D Hurra for deg!!

Malin Johansen

04.03.2015 kl.20:36

Det er så utrolig sant det du skriver. Hva faen har skjedd med verden?

Det presset som vi har nå har tatt helt overhånd, det er ikke slik det skal være! Jeg må si meg enig i alt du skriver! Du er en fantastisk blogger og helt klart forbilde til utrolig mange! Du er hvertfall mitt!

04.03.2015 kl.20:43

Jaa! Er så lei alle artiklene med FY-mat! Hvorfor skal gjennomsnittsmenneske bli hakket på konstant? Fordi man ikke er size 0 og kjøper kjøttdeig isteden for kylling/svinekjøttdeig eller rømme i steden for cottage cheese... Tror jeg ville blitt gal om jeg skulle ha fulgt alle artiklene. Alt blir forsket på og alle kommer frem til at ALT er jo usunt. Shit, må bare spise isbiter da.

Nei, huffameg og æsj! Amen til deg Kristin, måtte resten av verden følge etter.

Stine

04.03.2015 kl.20:51

Herregud jeg sier det igjen Kristin, DU ER SÅ HERLIG. Jeg rett og slett elsker personligheten din, og meningene dine. du eier virkelig en blogg jeg leser med stolthet.

i skrivende stund stapper jeg i meg godteri type crispo melkesjokoladeplate mens jeg ligger paddeflat i senga og har ikke rørt meg siden middag, som BTW bestod av fritert kylling og pommes frites. altså jeg er sjeleglad for at det faktisk finnes noen som tar opp dette her på en litt med ordenlig måte enn å bare si "jeg bryr meg ikke" og i samme innlegg poste bilde av den flate magen med godt definerte muskler.

Ida

04.03.2015 kl.21:02

Du er virkelig best. Elsker hvordan du skriver og hvordan du er. Kommenterer sjeldent, men de gangene jeg gjør det skriver jeg stort sett det samme om hvor bra du er og hvor bra du skriver. Skulle virkelig ønsket å ha en jente som deg til venninne i livet mitt! Følgt deg på paradise og heiet på deg, fulgte deg på Robinson og heiet der også, og er daglig leser av bloggen din <3

04.03.2015 kl.21:09

Jævlig bra innlegg, spot on, ærlig, og det presset mange jenter inkludert meg selv har om hvordan man bør prestere i dagens samfunn er hardt og leit. Jeg er sliten og frustrert.

Håper dine ord får større oppmerksomhet i fremtiden, for de er viktig.

God tur, gleder meg til bilder!

Hilsen fra jente, bergen, fana

Karoline

04.03.2015 kl.21:40

Amen, sistah!

Kristin

04.03.2015 kl.21:41

tusen takk!! blir så glad for slike innlegg :D leste artikkelen om att frukt er godteri tidligere i dag, og fikk helt klausfølelse. Ingenting er bra nok! Verden trenger slike som deg, med sunne verdier, og som tørr å legge ut "valke-bilder!" Igjen, takk!

Frida Abelsnes

04.03.2015 kl.22:00

AMEN TO THAT! Herlighet dette var så bra å lese akkurat nå! Jeg driver å graver meg ned i søla fordi jeg har de håndtakene og den valken over buksa, og prøver så godt jeg kan å holde meg unna søtsaker i uken. Men jeg blir jo så forbanna ulykkelig av det! Dette innlegget trengte jeg nå, for jeg kan jo ikke gå her å sulte meg selv før sommeren, bare fordi jeg vil ha #sommerkroppen2015... Åh, nei, du er en knupp Kristin, og uten blogggen din hadde livet mitt hatt en grå hverdag, det er jeg sikker på! Stå på, tusen takk <3

Vesla

04.03.2015 kl.22:10

likte forsåvidt innlegget ditt, men du sa du leste overskrifta på artikkelen? Kan det kanskje ha seg slik at det vidare i artikkelen stod om nokon som meinte at frukt var så godt at dei åt det som snop? Har Ikkje lest artikkelen sjølv, så eg kan vel eeigentleg ikkje seie noko om det...

Silje

04.03.2015 kl.22:12

Amen! Du får sakt det Kristin, kunne ikke vært mer enig er slik det burde være.

Sofie

04.03.2015 kl.22:18

Har ikke mer å si enn: FANTASTISK

Kristina Anglevik

04.03.2015 kl.22:31

Du kunne ikke fortalt det bedre! AMEN!

Ariel Myren

04.03.2015 kl.22:40

Herlig! Frukt er da for faen ikke en erstattning til godis, og kommer aldri til å bli det. Du glemte foresten hashtaggen #gohardorgohome(!!) :-D #dævverpåmeg

Hilsen ei som aldri trener og spiser seg mett hver dag på mat hun liker.

Hilde M

04.03.2015 kl.22:40

wohow! Fantastisk!! :D

Selv om jeg er treningsblogger, og kanskje faller rett under kategorien #treninggirmening , er jeg veldig opptatt av mye av cet du skriver her.

Jeg sjekker inn på treningssenteret, jeg tar bilder mens jeg trener (eller får andre til å gjøre det for meg). Men deler ALDRI bilder før etter treningen. Jeg skriver om det på bloggen. Men jeg skriver også om de dagene som er skikkelig møkkadager, og hvor jeg bare føler meg som en potetsekk.. Jeg har aldri vært no fitnessfreak, og jeg holder meg til ordet "hverdagsfitness" :P Ikke mer, ikke mindre! Jeg har funnet en livsstil som gjorde meg frisk fra depresjon, og som holder meg i live! ;) wohow!!!

Hvordan kroppen ender opp til sommeren... får vi se på. Jeg stresser ikke, så lenge jeg er frisk og har energi!

Og btw... de som mener frukt er godis... kan ta seg en bolle! FRUKT ROCKS! <3

Ida

04.03.2015 kl.22:51

fysøren, dette var godt å lese!! du får virkelig sagt det! herregud samfunnet idag er blitt heelt feil, når det er snakk om kropp i bikini!

Kristin, herregud du er virkelig en å se opp til!!❤️

TAKK!!❤️❤️❤️

Silje Green Høyum

04.03.2015 kl.23:20

Nå den dag I dag er visst alt gale å spise. Off off noe så gale! Man kan nå spise alt man vil så lenge kan legge til litt små trening.

Eg gidder ikkje å tenke "frukt er godteri". Frukt er frukt å godteri er godteri.

Eg spiser Iallefall det eg selv vil. Har nettopp spist en hel pakke med påskeegg ♡ Angrer ikkje!

Christina

04.03.2015 kl.23:21

Fantastisk innlegg!

Caroline

04.03.2015 kl.23:33

Du får det sagt 🙏 verden er et merkelig sted.. Håper vi klarer å snu på denne "trenden" vil ikke at mine barn skal leve av gress og shaker.. Men grovt brød, brunost, fiks, potet og grønnsaker, kjøtt osv!! Vi har spist det i så mange år, at hvorfor!! Åhh☺️ Nei, fantastisk skrevet, du får det absolutt sagt. ❤️

Nathalie Knutsen

05.03.2015 kl.00:26

Tusen takk for at du sier det som mange trenger å høre, for det er virkelig nødvendig å sette fokus på den "normale kropp" i dagens insta-fikserte samfunn. Du e rå, Kristin! Det gledes å høre at andres valker ikke er sjenerte i bikini😂

Line

05.03.2015 kl.00:28

AMEN.

Lisa

05.03.2015 kl.02:02

Helt enig i at det er alt for mye hysteri rundt mat, "eksperter" som mener det ene og det andre, som gjerne helst setter fokus på én spesiell ting og ikke ser på helheten. Men, jeg spiser selv vegansk - helst så mye rå og "levende" mat som mulig - rett og slett fordi det får meg til å føle meg helt fantastisk! Før følte jeg meg trøtt og tung hele tiden, jeg hadde flere problemer med helsa, hadde ikke noe særlig overskudd, og fikk dårlig samvittighet hver gang jeg spiste. Nå får jeg hele tiden kommentarer på hvor energisk jeg er, humøret er stort sett alltid på topp, og jeg kan spise hva jeg vil med god samvittighet! I tillegg forsvant alle helseproblemene mine på "magisk" vis :D Jeg har funnet en livsstil som passer godt for meg, og som uten tvil er det beste for både miljøet og dyrene. Jeg føler rett og slett at jeg endelig er den beste versjonen av meg selv, og jeg trives utrolig godt med denne livsstilen, det er overhodet ikke noe "slit" eller vanskelig :D Og når det er sagt, så koser jeg meg mer enn gjerne også med usunn mat. Selv om man er vegansk, trenger man så aaaabsolutt ikke å være sunn! Så lenge jeg har en sunn hovedkost og føler meg bra som resultat av det, vil det uansett ikke gjøre noen stor skade å skeie ut i ny og ne, man må for all del kose seg - det er utrolig viktig! :)

Kristin

05.03.2015 kl.07:32

Fy flate, Kristin! Du er rå, jeg kunne ikke vært mer enig i alt du tar opp i dette flotte innlegget. Jeg har en med anoreksi i familien, hun er nå kun 73 år og har allerede vært på eldrehjem i fem år: kun fordi hun ikke ville spise da hun var på min alder. Hun er virkelig skrekkeksempelet på hvor ille det kan gå, og jeg skulle nesten ønske at alle jenter med frykt for sunn og god norsk husmannskost kunne møtt henne og sett henne, fordi da hadde de nok startet å spise igjen for å si det sånn! Men antar at slike innlegg også kanr reversere noen av de skumle tankene når det angår mat som finns der ute. TAKK! Ha en kjempefin dag med din flotte mann<3

Emma

05.03.2015 kl.07:59

Skikkelig bra skrevet!!

Klem fra meg ;-)

silje

05.03.2015 kl.08:19

Haha,leste selv artikkelen på Tirsdag, tenkte med engang at herlighet er all slags mat farlig å spise ? :P men hun legen der fikk heldigvis ikke lov å jobbe mer som lege :)

Spiser all slags frukt med god samvittighet jeg :)

Johanna

05.03.2015 kl.08:22

Halleluja!!

Alexandra

05.03.2015 kl.08:44

Amen.

Silje

05.03.2015 kl.09:30

Amen! Beste jeg har lest på lenge❤️

Camilla

05.03.2015 kl.09:54

Bra skrevet du får sagt det.

Charlie

05.03.2015 kl.10:56

Da har jeg nettopp spist snop til frokost!

Herlighet at det er mulig....

TUSEN TAKK for et innlegg som treffer spikeren så til de grader!

Jeg er dritalei av alt dette kroppspresset, mat moten- det har gått for langt!

Du har også helt rett i dette med insta bilder av kropper- jeg har heller INGEN på min instagram feed som viser en kropp som har skavanker, i lite flatterende lys osv.

Hadde jeg vært av typen som viser kroppen min på nett så hadde jeg fasiken lagt ut et bilde av min kropp som den er i dag!

Jeg har slitt mye med helsen, og derfor vært mye opp og ned i vekt- så her er det tynne armer, litt fyldigere mage med 3 arr på etter en operasjon fra i fjor, strekkmerker på lårene og en rumpe som ikke lengre er like spretten..

Ja jeg føler til tider på at jeg ikke liker kroppen min når jeg leser og ser alle disse flotte bildene av alle andre- MEN jeg er fornøyd nok og jeg akter ikke å trene 6 ganger i uken bare for å få litt fastere mage, så da er det bare å akseptere meg selv slik jeg er! =)

HEIA den normale uretusjerte kroppen- gleder meg veldig til å se hva du kommer med over de neste dagene <3

DU ER BEST! =)

Renate Elise

05.03.2015 kl.11:12

Åh herligheit Kristin, eg elske deg!:) Literally I do.

Frida Pedersen

05.03.2015 kl.12:40

Nok et innlegg hvor du reflekterer og skriver utrolig bra om et tema som absolutt belyses nok men fra helt feil vinkler spør du meg. TAKK!!

Jeg er jo interessert i dette tema selv da jeg faktisk studerer innenfor ernæring, kosthold og helse. Jeg er likvel ikke noe grønn smoothie fan og supermat i pulver pluss hashtags i emnefeltet på instagram. Det finnes så mange forskjellige kosthold og dietter og det er ikke alle som fungerer for alle. Man må finne den som passer for en selv sitt ønske og behov for det er det slett ikke alle som gjør. Jeg tror dette er hovedårsaken til at det blir så mye hysteri rundt det fordi alle har forskjellige meninger om ting og alle vil helst at sine synspunkter skal være de riktige. Men det finnes jo ingen fasit her!!

Jeg er kjempe inspirert av deg fra før Kristin og enda mer etter du skriver dine egne meninger rett fra sjela i slike innlegg! Håper du får en fantastisk dag med all den maten du føler du fortjener og som du har lyst på og at du fortsatt bærer din kropp med stolthet, for den er vakker akkurat som deg og din personlighet <3

supermarie

05.03.2015 kl.12:59

Åh blogget om at vi trenger sånne her bloggere selv i går, du er en av dem! Ikke gi deg med det, du er den sunneste inspirasjonen jeg har lest på lenge!

La forresten ut valke-bilde av meg sjæl på Insta i går, fikk likes som faen og responsen var: "EENDELIG noen som tørr". Det sier litt om behovet der ute, behovet for ekte folk med ekte kropper som ikke sliter seg ut på å se "riktig" ut!

Martine

05.03.2015 kl.13:05

Bøyer meg i støvet for dette innlegget.

Utrolig bra skrevet! Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din etter en episode jeg så av bloggerne, også er dette noe av det første jeg møter. Jeg har som alle andre følt på kroppspresset i dagens samfunn, og har gått fra å trene fordi jeg syns det er gøy til å få dårlig samvittighet hvis det går en dag uten at jeg trener. Men du fikk sagt det, er så ufattelig enig med deg. Fra nå av skal jeg gi litt mer faen. Neste gang skal jeg "ta en Kristin", og si; fack it, i dag har jeg lyst på sjokolade og film, og det er greit!

Tusen takk!

05.03.2015 kl.13:19

Tusen takk for dette innlegget. Jeg elsker deg!! Haha:) At frukt er godteri gjør vondt å lese..

Sunniva Ulvang

05.03.2015 kl.13:33

Som en quote jeg leste tidligere sier "Perspective. Half the world is starving, the other half is trying to lose weight"

Kristin

05.03.2015 kl.14:31

Jeg elsker dette. Du er et fantastisk forbilde!

Josefine

05.03.2015 kl.16:59

SÅ fantastisk innlegg! Helt enig med deg, det er blitt helt sinnsykt

hele fitnessgreia! Takk for at du skriver innlegg som inspirerer og som

gjør at du faktisk føler deg bra nok som du er 😊 stå på!

Trine - Klisjéhjemmet

05.03.2015 kl.17:17

Så digg og flott innlegg! Endelig noen som står ordentlig opp for alt dette hysteriet rundt om kring, for det blir man virkelig helt matt av. Jeg har fått trening, kosthold og sunnhetstips helt opp i halsen etter at jeg drev med svømming og spesielt nå etter at disse trend-diettene tok helt av.

Viktig tema du tar opp og håper flere slenger seg på bølgen om å gi litt mer faen :-)

Ha en flott helg! Heier på deg :-)

Klem fra Trine på Klisjéhjemmet

05.03.2015 kl.19:23

Jeg sier meg uenig i at der ikke er forskjell på humør om du er tynn eller tjukk. Men ikke på den måten folk tror.

Jeg har veid 20 kilo mer enn nå, var fodt rund både her og der, bollekinn, dobbelthake, dinglende armdett, grop foran armhulen - vel, feit rett og slett.

Jeg har nå slanket meg 20 kilo. De første kiloene forsvant av seg selv, plutselig begynte jeg å gå ned i vekt, kanskje pga litt livsforandring, fra skolebenk til aktiv jobb. Jeg så at jeg kan ta av, jeg er ikke naturlig tjukk, jeg kan bli slank jeg og. Så jeg sluttet med cola og snop, og fulgte denne lifesum-appen. Lifesum ble lagt på i søppelet, når jeg innså at jeg noen dager spiste bare 500 kalorier og var STOLT over det, og jeg takker høyere makter for at jeg innså det fort, før det fikk riktig galt.

Jef har nå gått 3 år uten snop og brus, bortsett fra et og annet glass, og en sjokoladebir i ny og ne. Akkurat dette har jeg ingen problemer med, for kroppen min har ikke lenger lyst på slike ting, og ikke hjernen min heller. Jeg koser meg heller med maten jeg spiser, og unner meg ekstra gode middager, som jeg er mer glad i enn snop, så det passer meg egentlig fint. For det er ikke sukkeret man vil ha, ofte, det er kosen. Og kosen finner jeg nå på andre måten, og jeg er glad for det. Ting er selvfølgelig lettere uten de 20 kiloene, jeg klarer å knute skoene mine uten å bli anpusten, og jeg har et overskudd av energi som jeg ikke hadde tidligere. Er blitt mindre lat generelt.

Men aldri har jeg brydd meg så mye som nå. Når jeg var tjukk, var jeg tjukk. Jeg kunne ikke skjule det i klær, så jeg kunne gå med det jeg ville. Jeg var tjukk uansett om jeg spiste den enstra sjokoladebiten, så jeg spiste den ekstra biten. Jeg kunne tulle med meg selv og lo av alle de dinglende tingene jeg kunne få tak i her og der, hadde selvironi og fikk andre til å le. For flesk er morsomt.

Nå: jeg kan ikke gå med slakke klær, for gud forby at noen tror jeg har lagt på meg. Jeg kan ikke spise meg juleaften-mett på en onsdah, for gud forby at jeg spiser noen gram mer enn kroppen burde ha. Jeg poserer og vinkler i speilet, drar meg her og klemmer meg der, og ser bare ting som kan bli bedre og finere. Jeg har aldri sett de feilene jeg nå ser, og ALT er feil. Fordi jeg nå føler jeg KAN emdre det hvis jeg vil. Jeg vil påstå at jeg var mye gladere i meg selv når jeg var tjukk og ga faen. Jeg er ikke ulykkelig nå - så langt ifra. Har det kjenpe bra og er kjempe glad, men av og til drømmer jeg om å være glad i utseende mitt også. Og det er egentlig forskjellen, jeg var ikke mer glad i utseendet før - jeg bare bryddd meg ikke. Jeg vil ikke drømme om å være fornøyd med utseendet mitt. Jeg vil gi faen, og le av de feilene jeg har. Det er så mye sunnere for kropp og sjel :) så dette hysteriet må bort. Hadde aldri tenkt at jeg ble påvirket av sånt for 20 kilo siden, jeg når dro frem magen på fest og dingley med den, når jeg presset hodet så langt ned i brustet at dobbelthaken ble større enn puppene, når folk syns jeg var morsom. Men jeg ble thdligvis påvirket jeg også, så selvfølfelig blir yngre jenter det og.

Julie

05.03.2015 kl.22:06

Så sinnsykt bra skrevet! Blir så glad av lese en blogg hvor jeg leser om virkelighet, og kan kjenne meg igjen å ikke føle at jeg er 1 av 1000 som faktisk spiser!

Lena

05.03.2015 kl.23:45

LOVE YOU❤️ Det er alt jeg trenger å si til dette🙌

Marianne

06.03.2015 kl.00:16

Hei Kritin :D

Du har vert Forbilde mitt i lang tid og det at du kom med dette inlegget er så sinsykt bra, jeg blir mer og mer glad i bloggen din og jeg sitter her i dag med et stort smil om munnen for dette inleget er noe av det beste jeg har lest og at du skrver rett fra hjertet :D Stor Klem <3 :D

Veronica

06.03.2015 kl.08:10

AMEN🙏 verden trenger flere mennesker som deg👏

Charlotte haugen

06.03.2015 kl.11:50

Fyfaen elsker deg kvinne! du e så forbanna RÅ! lots of love :D <3

Marthe

06.03.2015 kl.11:59

Et av de beste innleggene dine, Kristin! Digger deg, du er så RÅ :D

Margrethe

06.03.2015 kl.12:31

Jeg bøyer meg i støvet! Du er rett og slett helt fantastisk Kristin! :D Bergenser også, attpåtil (slik som jeg)! Heier på deg!

sussi

06.03.2015 kl.13:51

"Jeg var ikke lykkeligere med flat mage enn det jeg er nå"

Kunne ikke sagt det bedre selv. Jeg har vært tynn som en spiker og selvtilitten var på bunn, jeg har vært fit og jeg strebet etter å bli mer fit, (koste jeg meg og nøt livet; nope!) og nå er jeg helt normal. valker, appelsin hud, generelt sunn og så lykkelig som jeg kan være. Føle meg bra og fin i bikini har jeg gitt opp, og faen heller, hva har det å si? Jeg fikk ikke kommentarer som "du stråler" da jeg strebet etter å være perfekt på alle fronter, men nå kan jeg faktisk få en kommentaren, og jeg har jo verken perfekt kropp eller utseende. Alt hva man utstråler! Det du sier her er jeg så sinnsykt enig i, og jubler for deg!

Håper du nyter helgen fylt med alkohol, nattmat, carbs,fett og alt det der; det skal ihvertfall jeg :) YOLO! hihi :)

Digger deg!

Andy

06.03.2015 kl.17:11

Amen!!! Jeg er så utrolig, utrolig enig! Du gjorde dagen min så mye bedre med dette innlegget, du er fantastisk, og aldri slutt med det! :)

Victoria

06.03.2015 kl.22:26

Faen ass, du er en smart smart jente!

Flere burde vært som deg.

Digger deg ;*

Gro

07.03.2015 kl.00:28

Du er et forbilde! Tusen takk! Jeg gleder meg til å se hvordan du kan påvirke fremover med dette.

Ida Martine

07.03.2015 kl.13:59

Endelig nåen som fatte det! lei av alle som trene for insta å ikkje fordi de sjøl vil det

Man burde trena fordi man elske det å bli gla av rushe man får! Trening e jo den beste følelsen (når man gjør det fordi man vil å ikkje fordi man må)

linn

10.03.2015 kl.20:56

Heia

Jeg spiser mye frukt hver dag jeg og nyter det. I tillegg spiser jeg sjokolade hver dag, ikke mye, men har jeg lyst på noen ruter spiser jeg det.

Alt med hysteri funker ikkd for meg, jeg blir retr og slett ulykkelig, sur og grinete kjæreste om jeg ikke skal unne meg noe.

Har prøvd å bare spise snop på lørdagene, men det funker ikke for min del. Nå er jeg veldif slank, uønskelig tynn pga tarmene mine ikke klarer å ta til seg tilstrekkelkg næring, så valker har jeg ikke, men om jef hadde hatt det så hadde jeg spist og kost meg hver dag for d. Man skal kose seg hver dag og være god mot seg selv, og om det er for meg 5 epler, noen sjokoladd biter og 4 kiwi så be it. Jeg orker ikke eller jeg vil ikke leve et liv uteb frukt og godsaker

Om jeg er fonøyd med meg selv, jeg prøver så godt jeg kan. Blogger litt når jeg føler for det. Her er bloggen min forresten ; www.linnhope.com

linnl

10.03.2015 kl.21:01

Gikk litt fort her så ble en del skrivefeil i det innlegget jeg nettopp postet, men håper det er forståelig

Velkommen skal dere være til bloggen min www.linnhope.com

Ha en strålende kveld.

andrea

10.03.2015 kl.21:26

Veldig enig at man ikke skal se på frukt som noe usunt, frukt er vel det beste man kan få i seg. Men det er jo ikke helt uten grunn til at mange velger å gå bort fra meieri- og kjøttprodukter. Mye tyder på at mennesket faktisk er herbivorer, vi er altså ment for å leve på en plantebasert diett. I tillegg forårsakes mange livstilssykdommer folk dør av av stoffer i kjøtt- og meieriprodukter, som f.eks. høyt kolestrol. Så er det jo ingen hemmelighet at kjøtt- og meieriindustrien behandler dyrene helt forferdelig og forurenser mye.

Féline

10.03.2015 kl.23:10

Fantastisk! Du er et forbilde!!

Lotte

11.03.2015 kl.00:29

Amen! Fikk tårer i øynene, tusen takk for et sykt bra innlegg! Du er helt rå! Digger deg Kristin!! Du er mitt forbilde<3

Jerena

11.03.2015 kl.20:12

Bra skrevet innlegg, men så får vi se om dette hjelper på 2015-generasjonen :p

Vilde

14.03.2015 kl.14:44

WORDS <3

Skriv en ny kommentar

hits