DESTINATION...

JADDAAAAAA!

Endelig skal jeg ut på nye eventyr, og denne gangen vender jeg snuten tilbake til deilige New York. Det blir ikke en like sommerlig og varm atmosfære som sist, men det har ingen betydning. Nå trenger jeg først og fremst stueforandring, og en liten uke i NY har vel aldri skadet noen, hehe.  Billettene booket jeg i sted, og reisefølget mitt blir min kjære Pay! Det blir ikke bedre enn dette ♥

I tillegg til pure pleasure blir denne turen også litt businessrelatert. Jeg fortsetter nemlig det herlige samarbeidet med IBS, og skal i den forbindelse titte innom Berkeley College for å ta temperaturen på studentlivet. Her kan man bl.a studere noe som heter Fashion Marketing, og denne studieretningen tror jeg mange av oss kan se på som superspennende. Jeg gleder meg derfor dødsmye til å skrive litt mer om nettopp Fashion Marketing, og kanskje inspirere flere av dere til å bare hoppe i det og ta et år med studier i utlandet.

Åh! Hadde jeg bare hatt tid til det selv.. Da hadde jeg ikke nølt et sekund med å komme meg på skolebenken i det store utland!Herreguuuuud som jeg gleder meg!

Og denne gangen er det ikke lenge til avreise heller.. Måtte disse 5 dagene bare fyke forbi fort som faen ♥

Så.. Selvom jeg har vært i NY før og opplevd mye av denne fantastiske byen, er det fortsatt ufattelig mye jeg ikke har sett.. Har dere noen NY-tips som jeg bare MÅ få med meg? Steder å spise? Butikker å besøke? Attraksjoner å se? Alle tips taes i mot med stor takk og noen slengkyss ♥

Alright.. Nå må jeg finne frem treningstøyet, for Stine kommer og plukker meg opp om ca. 30 min. Vi skal på SATS! Vi skal trene! Satan!! 

SMASK

40 kommentarer

Christine Hindenes

17.02.2015 kl.17:43

ååå du er så heldig! Jeg vurderer et studieår på Berkley så gleder meg til å se bilder og lese din mening om denne skolen :))

susannecasandra

17.02.2015 kl.17:54

så utrolig gøy kristin :) misunner deg til det høyeste, har altid ønsket å dra til NY!! :(

har drømt om det siden jeg var en liten jente hehe :)

håper dere får en fin tur.

gleder meg til å se bilder.

har selv vært på tening i dag:)

synnes du er kjempe flink, som faktisk blir med uannset, om du prøver av og til å slippe unna men så har du en så snill venninne som stine som sier at du skal uannset. hehe :)

Camilla.

17.02.2015 kl.17:58

Lykke til på SATS. :-) Gleder meg vilt til NewYork-updates!

Henriette

17.02.2015 kl.18:07

Heldigen!!! :D Anbefaler å spise en kveld på "the view". En roterende restaurant med utsikt over Manhatten. I løpet av 1 time har du fått sett byen fra alle vinkler :D Ellers er heliktoper tur et must!! Noe jeg aldri ville vært foruten :)

Veronika L

17.02.2015 kl.18:12

åh, heldiggrisen! Høres sinnsykt digg ut. Tenk å bare planlegge en reise på så få dager, misunnelig! :-)

Kos deg max, gleder meg allerede til oppdateringer derfra :-)

Maria M.

17.02.2015 kl.18:19

ååå, NY bby!!!! Du er så heldiggris. New York er virkelig høyt på reiselista mi. Dette fortjener du såååå, Kristin. Hadde det ikke vært for jeg har takket ja til et friår med en 5mnd i Uganda hadde jeg virkelig vurdert det. Et år i denne byen, wow magisk.

Lykke til med treninig. Jeg har virkelig troa på deg. Når det gjelder alt!!!! Jeg heier på deg. Woahw!!

Lena Pedersen

17.02.2015 kl.18:36

unnskyld for at jeg har vært en elendig bloggleser i helga, har hverken kommentert/"lest" siden torsdag! Det er for dårlig, men det var jeg også. Feberen slapp ikke taket og stresset med ting som skulle vært gjort, satte meg helt ut av stand til å være oppdatert, MEN NO, endelig har jeg oppdatert meg! :D 1. Kan knapt vente på nye varer i butikken! Krysser fingrene for at pink skater skirt kommer i butikken før galaxy skater skirt blir utsolgt, så jeg kan hamstre begge på samme bestilling! <3 2. Utrolig lurt å svare på de 50 spørsmålene, fikk vite så mye mer jeg ikke visste, og ble bare mer inspirert/glad i deg! :)<3 3. HELDIG som skal til New York! Misunnelig til tusen! :O

Thea

17.02.2015 kl.18:52

Hei, heldig du altså! Utenfor byen NY ligger det en liten outlet "by" med masse forskjellige butikker til svært billige priser koselig og rolige omgivelser.

Det heter:

woodbury common premium outlets :-) eller ta deg turen over til koselige brooklyn til en fantastisk god pizza restaurant som ligger redd ved enda brooklyn brua også svært anerkjent pizzaria :-)

Eller så har du jo Chelsea området som er ganske space'a men kult :-)

Karoline E.N

17.02.2015 kl.18:56

GLEDE!! Jeg gleder meg så til litt blogg innlegg fra deilig New York og jeg gleder meg nesten like mye som deg :) du er heldig, men jeg unner deg virkelig og reise på denne turen ❤️ ha en god trenings økt, dette går bra og dette klarer du 💪 jeg har trua på deg, Kristin! Stoor klem

Sunniva Ulvang

17.02.2015 kl.19:23

Herregud for et inspirerende innlegg dette var! Farger, inspirasjon og glede all over the place!

Rebecca

17.02.2015 kl.19:30

ååå har så sykt lyst til å dra til New York jeg og!! du er så sykt heldig!! gleder meg til å se alle de fine bildene du kommer til å ta!!

håper treningsøkten gikk bra! stå på!

Cecilia Catharina

17.02.2015 kl.19:39

Så utrolig heldig du er! :D Jeg har en utrolig stor drøm om å reise til New York! Jeg har virkelig forelsket meg i en by jeg aldri har vært i :D

Tusen takk for tips om IBS, klikket meg rett inn på nettsiden og ble veldig interessert, og der var studiekatalogen bestilt, haha :D

Ha en kjempefin kveld videre og kos deg utrolig mye :D

Ellen

17.02.2015 kl.20:11

åhh har drømt om å dra til new york hele mitt liv tror jeg må ta meg tur dit bår jeg er ferdig med vidregående om noen år. Håper disse dagene går kjempe fort for da er det vinterferie her i nord.

Silje Jacobsen

17.02.2015 kl.21:11

Heldige deg! New York er seriøst den beste byen i verden<3

La oss ta de klassiske valgene først; skal dere opp i høyden ville jeg valgt top of the rock i steden for empire state, brooklyn bridge og utsikten fra andre siden<3, ground zero og central park.

Ellers anbefaler dere å gå the high line (som er en slags park laget av gamle nedlagte togskinner), grand central market inne på grand central (fantastisk flott matmarked) og så finnes det en resturant downtown som selger fried oreos!!! Vi fikk ikke tid til å dra, men det høres jo bare sykt godt ut:D Jonathan Adler butikken (53 greene street) er vanvittig flott og Kate Spade har også en fargerik og fin butikk i 5th:)

Herregud nå vil jeg tilbake:)

Lolly

17.02.2015 kl.21:28

Jeg digger deg ihjæl altså! ;) Du er så utrolig RÅ!

også alle de HERLIGE bildene som du legger ut!! Bloggen din er just perfect! Gotta love u :-) Ha en fin fin tirsdags kveld.

Emma Julie

17.02.2015 kl.22:10

Åå, så digg! Gleder meg til å se inspirerende bilder. Kos deg på trening med et smil, hehe :)

Otilie S

17.02.2015 kl.22:18

GØY!!

Frida Pedersen

17.02.2015 kl.22:50

NEW YORK er best!!! Det er uten tvil min absolutte favoritt destinasjon og jeg gleder meg til du er der nede og jeg kan få en liten smakebit av denne fantastiske byen igjen. Selv håper jeg at jeg kan få til en tur med søsteren min i sommerferien, for i slutten av sommeren er jeg nemlig 21 og da er det jo ekstra gøy og feriere i uniten <3 hihi!!! Selv har jeg bare de kjedelig tipsene som du sikkert har fått med deg tidligere, tror nok du finner bedre perler enn hva jeg har vært innom mens jeg har vært der.

Stine

17.02.2015 kl.22:59

Ahhhh! Jeg er for tiden i NY etter å ha studert der i fjor. Reiser hjem igjen på Søndag da.. :/ men du bør i hvertfall besøke "The stardust diner" der synger de og danser på bordene dersom man er glad i sånt no.

saraelineharaldsen

17.02.2015 kl.23:01

Såå mange fine bilder! :D

Amanda

17.02.2015 kl.23:02

Du må dra til Chealse Market! Det er dødskult :-) Fargerik og spennende matmarked innendørs!!

Anniken

17.02.2015 kl.23:10

Ååå, heldig! Skulle ønske du kom til Hawaii <3 Men dere kommer til å få en helt fantastisk tur og jeg gleder meg allerede til å se bilder! Smask!

fribry

17.02.2015 kl.23:25

Ååh, herlig! Når jeg så disse bildene savner jeg virkelig tidenes beste by! Har hvert i New York selv noen ganger. Håper det ikke blir lege til neste gang. Kos deg masse!

Tine N M

17.02.2015 kl.23:46

Hei Kristin :) Anbefaler deg å ta en sightseen tour som heter A slice of Brooklyn Pizzatour http://www.asliceofbrooklyn.com . Har selv vært på denne 2 ganger og anbefaler den derfor sterkt! Du får med deg Grimaldi's (som jeg ser en har nevnt over her, men du går forbi køen for ja; her er det alltid kø!) og L&B Spumoni Gardens, i tillegg til div film locatoins fra bl.a. Saturday Night Fever og Goodfellas og mye mer! Turen ender på Coney Island :) Må bookes på forhånd :)

Jin Silje Kristensen

18.02.2015 kl.00:58

New York er så fabulous!! Jeg bor her for tiden, og et lite tips er å ta med varmt tøy! Akkurat nå er det grisekaldt her nede, så om du har planer om å gå mye rundt, anbefaler jeg virkelig skjerf, votter og ei god jakke! Et lite tips fra New York :) Håper du ellers får en fantastisk tur og kanskje vi sees, hvem vet?

18.02.2015 kl.03:10

MÅspise på Buddakan, helt amazing!!!

Julie

18.02.2015 kl.03:41

Jeg er på utveksling dette året i Boston, altså ikke så langt fra New York. Var i NYC i sommer og det er helt klart min favoritt by så langt. En by jeg ikke kan gå lei av og som jeg helt klart må besøke igjen om ikke altfor lenge.

Du bør helt klart pakke varme klær, for ikke bare har vi utrolig mye snø og minusgrader, vi har ny snøstorm nesten annenhver dag.

Vil selv anbefaler Chealse Market og Top of the Rock hvis du ikke allerede har vært disse stedene.

Kos det i storbyen!

Martine Ljostveit

18.02.2015 kl.09:39

åååh, du er så sykt heldig Kristin, du må kose deg så mye du kan og kos deg litt fra meg også. Glder meg til å høre hvordan du har hatt det i NY :D stor reise klem fra meg <3

Iselin L

18.02.2015 kl.11:00

Åhh så herlig! Har selv vert i NY 3 ganger før, veldig vakker by! Jeg skal til Sverige på mandag for å feire ett-årsdagen til min kjære lillesøster, som jeg også er gudmor til. Det blir koselig. Kos deg videre bby <3 Digger deg Kristin :D

MalinG

18.02.2015 kl.11:32

Heldiggris!! Jeg har aldri vært i NY før, men skal på jorden rundt reise i 3 mnd fra august. Da er første stopp NY, men blir bare 3 dager da vi skal kjøre bil i USA i 23 dager. Har du noen tips til hva jeg MÅ se i løpet av den korte tiden? :D

Løv

Anja

18.02.2015 kl.21:37

Så gøy med NYC-tur! :-D Jeg bor i NYC og man blir jo aldri lei av denne byen! Første tips er definitivt å pakke veldig, veldig varmt tøy, vi hadde -20 grader her for noen dager siden.

Du har sikkert gjort eller hørt om de fleste obligatoriske NYC tingene, så jeg tenkte å komme med noen litt ikke-så-turist-tips til deg.

Ta turen på en "secret bar" her i NYC. "Please Don't Tell" kan anbefales. Du går inn på en restaurant som heter Crif Dogs, ned trappene og inn i en gammeldags telefonkiosk. Trykk på "buzzer'n" en gang, og etter å ha snakket med verten, åpner den ene veggen av telefonkiosken seg og du kommer inn i baren. Veldig kul opplevelse :) Ellers er "Brooklyn Brewey" og "The Woods" i Williamsburg kule plasser, spesielt bakrommet på "The Woods" serverer fantastisk gode bacon-sticks i tre-tiden på natta hehe.. Turtle Bay er en bar/klubb som fort kan bli litt rølpete, men de spiller veldig mye gøy musikk fra "back in the old days", for eksempel all-sang til Britney Spears er superstemning. Tips: Hver onsdag fra 9pm-12pm selger de øl til $1.

Ellers er Chelsea Market og Highline Park kule ting å få med seg. East Village er et område med mange superkoselige lunch-plasser og gallerier. En restaurant som er veldig bra er Texas De Brazil, du betaler $60 og spiser deretter så mye du bare vil. Frokost/lunch på Sarabeth's hører også hjemme, fantastisk gode pannekaker!

Vet ikke hvor sportsinteressert du er, men en basketball-kamp er absolutt noe å få med seg, kjempestemning! Man kan for eksempel få veldig billige billeter på stubhub.com til Brooklyn Nets.

Om du er lei av party party, pleier vi å spise en fettete, men seriøst FANTASTISK god burger på Shakeshack og ta oss en tur på kino. Veldig kos! :-)

Nå tenker jeg å runde av stilen min, håper du får en fantastisk tur til NYC! :-D

18.02.2015 kl.21:43

MAX BRENNER!!!

Julie

19.02.2015 kl.02:31

Du må besøke six flags fornøyelsespark 😄👍

Renie Landgraff

19.02.2015 kl.20:31

Åh, vil til NY!! Hadde ikke gjort noe å studere der, nei :-D

Alexandra

19.02.2015 kl.21:25

Ååååååå, jeg har så sinnsykt lyst til å reise dit!!! Ett av målene mine å reise til i livet <3<3

Lene

20.02.2015 kl.11:56

Snublet tilfeldigvis over bloggen din. Må si det var en positiv overraskelse. :-) skal selv til new York i mars. Gleder meg til å se oppdateringer fra din tur dit.

God tur!

StyleConnection

20.02.2015 kl.12:37

Lene: Så koselig å høre :) Krysser fingrene for en ny, fast leser <3 Stor klem til deg

Katrinebb

20.02.2015 kl.15:27

Kos dere på tur! Har sinnsykt lyst til å reise dit selv, men er så redd på å ikke ha nok penger på reisen. Cirka hvor mye vil du anbefale å ha på bok når man skal reise dit? :)

Elise

20.02.2015 kl.17:53

Mitt beste NY tips er Radiance

http://www.radiancenyc.com/index.html

Det er kinesisk mat, herlig atmosfære, kvalitet! Rent og gode priser. Kokkene som jobber der har vunnet mange priser

Når vi er i NY spiser vi faktisk på Radiance nesten hver dag og opptil flere måltider om dagen, de har fantastiske dumplings!

Og de har ekte te i god kvalitet, er du glad i iste, kan jeg anbefale Peach paradise, hjemmelaget, syk god

Vi har egentlig ikke råd til NY tur i år, men vil dit bare jeg tenker på maten hos Radiance :-)

God tur!

Annabelle Sørensen

23.02.2015 kl.13:10

Ååå heldig! Du gjør meg så sinnsykt reisesyk og misunnelig. Håper du får en fantastisk tur og koser deg masse!! :-) Har lyst til NY i løpet av livet jeg også, og helst mens jeg er ung og kan gå bananas på shoppingfronten ;-)

Skriv en ny kommentar

hits