EN FØRSTE GANG FOR ALT

//Prøvekjøring i samarbeid med Skoda 

Hehehehe!

Det er en første gang for alt, er det ikke? Og i dag var det første gang for meg å leke kjørelærer. Haha, snakk om å føle seg gammel. Jaggu ikke hver dag du liksom skal lære fra deg trafikkregler og sånn til andre, og i dag var det altså på tide å plassere Dennis bak rattet. Han har jo ikke lappen da han aldri har hatt behovet for den, men nå hadde det vært fint for begge to om han også kunne ta seg av litt kjøring til og fra.

Øvelseskjøringen foregikk i en splitter ny Skoda Fabia som vi fikk låne for anledningen, da vi fikk tilbudet om å bli med i trekningen om å få sponset lappen i Skoda sin fantastiske konkurranse. Det hadde jo vært helt konge å vinne hele sertifikatet, for koster ikke dette en formue nå til dags? Det var svindyrt for 10 år siden da jeg tok lappen, og da regner jeg med at prisene ikke akkurat har gått ned siden den gang. Nå får vi bare krysse fingrene, og ønsker noen av dere å delta i samme konkurranse er det ikke vanskeligere enn å bestille prøvekjøring av Skoda Fabia HER. GØY!

Sjekk den lille raceren da!? Så forbanna stilig. Tøff liten knallrød type som var kjempemorsom å kjøre, og jeg kjenner at jeg blir litt trist i hjertet mitt over å skulle levere den tilbake allerede i morgen. Nye biler er så gøy å kjøre, men jeg vet ikke helt om Dennis delte samme oppfatning som meg, hehe! Ikke på grunn av bilen, men på grunnlag av det faktum at jeg tydeligvis er verdens dårligste kjørelærer. Jeg?? Halloo? Dårlig kjørelærer? 

På et tidspunkt der ble han så sur på meg og den sinnsykt irriterende bergenserdialekten som bare, "nå må du huske å sette foten på clutchen og bremsen samtidig, og så må du gire, og så må du fjerne foten sakte fra bremsen mens du begynner å gasse, og så gasser du forsiktig mens du fjerner foten fra clutchen, og så må du finne en balanse for å ikke kubbe bilen, skjønner du??? Neeeeeei nå kubbet du bilen! Okei vi prøver igjen, KOMANIGJEN DENNIIIIIIS YOU CAN DO IT". Phuuu.. Satan så irriterende!

Jeg forstår at jeg ikke er den beste personen man kan ha ved siden av seg når man skal øvelseskjøre, så nå får vi se om vi må overlate øvingen til noen andre, haha!

Paradise Sweat HER // Graphic Chill Out Pant HER // iPhone Cover (coming soon)

Selvom vi var litt redusert etter gårsdagen var dette en herlig søndagsaktivitet å holde på med en liten stund, sånn frem til jeg skulle begynne å lære bort girskifing og rygging. Da var ikke stemningen så altfor god etter altfor mye skravling fra min side, så da sa vi oss fornøyd med kjøretimen mens vi bestilte en gigantisk pizza fra Pizza Panchetta som gikk ned på høygir da vi kom hjem.

Nå gjenstår bare fastelavensbollene, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk søndagskveld. Måtte den være fylt opp av god stemnig og mange boller med krem og syltetøy, og kanskje litt smågodt. Smågodt hører liksom søndagen til. Yummy!

Klem i fleng ♥

21 kommentarer

Kristine L

15.02.2015 kl.20:25

Hehe, ikke alle som er like grei å ha som "kjørelærer", jeg fikk hvertfall streng beskjed av mine søstre om ikke å kjøre med pappa; kjeftende bergensdialekt og stresset type? Ikke noe å ha vedsiden av deg når man skal lære.. Kan bare le av det nå siden det er over 5 år siden ;) tror mange har morsomme historier fra de skulle lære å kjøre bil. Fint at gutten din endelig skal få den da, blir sikkert praktisk for dere begge :) ha en fin søndag!

Karoline E.N

15.02.2015 kl.20:29

Hahaha, kan se det for meg! Og jeg kjenner meg igjen at det kan bli irriterende når noen du kjenner skal lære deg og kjøre bil. Vet ikke hvor irritert jeg ble da jeg drev på x) det er svindyrt! Du kan regne med og komme opp i 30-40 tusen, men det varierer jo litt også da. Spørs litt på hvor mange kjøretimer, om du stryker på noe osv.. Så og få den sponset er jo absolutt en pluss 👍 masse lykke til i hvertfall, kommer til og gå som det suser. Ha en super fin søndags kveld ❤️ Klem

Marie

15.02.2015 kl.20:30

jeg har også meldt meg på 😄😄 lykke til Dennis😄😄

Marthe

15.02.2015 kl.20:40

Neimen så kult! Håper han lærer fort og får lappen snart :D Kunne dere ikke laget en video der dere øvelseskjører? Det hadde vært dritt morsomt!<3

Amalie

15.02.2015 kl.21:05

Så gøy at det var første gang dennis øvelseskjørte i dag når det var min første gang og :-D

Maria M.

15.02.2015 kl.21:40

Så syyyykt gøy!!!! Låne bil for øvekjøring hvor kult er ikke det?! Og ja, lappen er dyr i dag, mi kom på litt over 20k, heldigvis har jeg så greie foreldre som hsr spart og betalte hele lappen. Kryss alt for at Dennis vinner og at du klarer å lære han noen lure triks. Det å lære noe en kan så alt for godt at det er blitt en vane til en som abolutt ikke kan det er en kunst. Good luck skjønne deg :D

Ha en skjønn søndagskveld med fastelavnsbolle, smågodt og sofaen til dere i begge <3

Løøøve!!!

Ellen

15.02.2015 kl.22:14

litt gøy å være kjørelærer??

Gleder meg til flere nyheter på styleconnection

kos dere videre denne søndags kvelden

Johanne U

15.02.2015 kl.22:22

Sååå utrooolig kult. Burde kanskje hoppe på muliheten selv... Uansett, HVOR HAR DU KJØPT DEN UTROLIG KULE TERMOKOPPEN???? Sånn vil jeg ha!

tommy

15.02.2015 kl.22:42

härlig bil =)

Idun Borgen

15.02.2015 kl.23:04

Holder på med øvingskjøringen selv, og har begynt med timer hos kjøreskole etter en god del øving med mamma først. Hadde jeg fått velge rekkefølgen på nytt, hadde jeg definitivt gjort det! Erfarne sjåfører har ofte lagt til seg uvaner som de ikke tenker over, som de lærer videre ved øvelseskjøring. Ved å begynne med noen timer hos kjørelærer med en gang, så man vet hva man skal gjøre og ikke gjøre. Hvis man har drevet mye med privat øvingskjøring før man begynner hos kjøreskole er det veldig ofte at man må vendes av med uvaner man har lagt til seg. Dette er ihverfall noe jeg og flere av vennene mine har erfart :-)

Håper dere får en fin avslutning på helgen! :-)

Veronika L

15.02.2015 kl.23:30

Haha, ser dere for meg. Dere er jo like giret begge to tenker jeg, og dere fyrer hverandre godt opp :P Skulle likt å sett dere på film!

For en lekker bil, selv er jeg snart 22 og har aldri kjørt, ikke engang øvelseskjørt. Bare flyttet bilen til kjæresten min noen meter. haha

Annabelle Sørensen

15.02.2015 kl.23:51

Hahaha, uff!! Må begynne å øvelseskjøre snart jeg også, men er så pinglete når det kommer til trafikken, så kommer nok til å utsette det helt til jeg virkelig må, hahah!

Emma Julie

16.02.2015 kl.00:59

Får en rå bil! Haha, høres ut som du og Dennis har hatt det artig i dag! Fy fader nå frista det med pizza ja.. Jeg kom akkurat hjem fra filmen Fifty shades of gray, og holy banana for en film! Helt rå, herre. God natt kjære Kristin :)

16.02.2015 kl.10:29

Haha, tror en kjøretur med deg hadde vært fantastisk gøy 😂👏 håper han får lappen 😚 jeg sliter med teorien, ferdig med alle kjøretimene for snart 3 år siden!! Men strøyk på teorien 2 ganger med 8 feil, så ga opp;(

Alexandra

16.02.2015 kl.12:32

Det er joo SÅ JÆVLA GØY Å KJØRE!!! Hahahahah, gleder meg til jeg får lappen- den friheten!:D

Ha en super dag<3

16.02.2015 kl.12:40

Når kommer det rosa skjørtet ut for salg? :)

StyleConnection

16.02.2015 kl.12:49

Anonym: Forhåpentligvis i løpet av dagen :) Venter bare på bilder fra fotografen :)

Silje

16.02.2015 kl.15:42

PLEASE si at dette ble filmet til bloggerne! Hadde vært så EPIC å sette dette, hahahah!

StyleConnection

16.02.2015 kl.16:31

Silje: Haha, seff ;);)

16.02.2015 kl.17:00

Håper skjørtet kommer i dag :) Jeg gleder meg til å handle masse nytt fra butikken din :D

Anna

16.02.2015 kl.19:12

Ja, den konkurransen vinner dere vel da...

Skriv en ny kommentar

hits