SUNDAY

God morgen ♥

Det er ikke for sent for god morgen, er det vel? Det er jo tross alt søndag.. Slaraffensøndag hvor ingenting annet enn sofachill står på planen mens livet går i slow motion.. Det er så deilig. 

Vi er akkurat ferdig med en sen og superyummy frokost, og nå har jeg uten å overdrive prøvd å få ned noe tekst på "papiret" i langt over en time. Det er noe med disse søndagene altså, hvor det føles så innmari vanskelig å skrive noe som helst, så da går vi heller rett over på et lite bildedryss fra denne avslappende og herlige morgenstunden. Men åh!!

Forresten.. Er det ikke fastelavn i dag? Eller fastelavEN som jeg trodde det het frem til i fjor? Det må jo hete fastelavEN for pokker, ikke fastelavn. Det høres bare så fullstendig feil ut, men det som ikke er feil med verken fastelavn eller fastelaven er de altfor yummy fastelavensbollene man skal trøkke i seg på denne dagen. Hveteboller med krem liksom.. Mmmm, kan man få i seg noe mer smakfullt enn det? Hell no, så nå jeg ut på jakt etter sånne boller som jeg håper det er mulig å få fatt i på et eller annet bakeri. Jeg MÅ bare ha sånne boller i dag! Jeg får jo vann i munnen bare av tanken.. 

Måtte dere få en fantastisk søndag så lenge, så skal jeg heller komme litt sterkere tilbake litt senere i dag. Hjernekapasiteten er på minussiden, haha!

Har dere hatt en fin helg, vakre venner?

SMASK ♥

27 kommentarer

the future life

15.02.2015 kl.14:15

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen / Facebook siden trykk lik/ del vis du er i mot mobbing :)

Hjelp oss med å kunne nå ut og hjelpe flere

Takk

amalie

15.02.2015 kl.14:21

høres ut som en deilig morgen :) jeg stemmmer for at det heter fastelaven, ikke lavn haha!

jeg har vært å øvelseskjørt i dag på en parkeringsplass for første gang( jeg er 16), åå satan det var vanskelig, haha! men jeg kvelte ikke motoren da, wohoo!

Ha en fin søndag videre, mange klemmer <3

15.02.2015 kl.14:27

Hva med og lage bollene selv? ☺️Superenkelt og supergodt 👍😆

Cecilia Catharina

15.02.2015 kl.14:27

Høres og ser ut som dere har hatt en helt fantastisk morgen! :D Jeg har alltid sagt og skrevet fastelaven, og kommer nok til å fortsette med det, hehe...

Kos dere masse videre i dag, nå skal jeg komme meg ned på kjøkkenet for å bake disse fastelavensbollene :D

Charlie

15.02.2015 kl.14:28

VEL da lærte jeg noe nytt i dag!! hahahaha

jeg skjønte ikke hva som feilte autokorrekt på mobilen min da jeg skrev fastelaven og den bare "fastelavn" jeg stusset og rettet det og så ser jeg nå at autokorrekt for en gangs skyld gjorde det rette! haha

Jeg baker boller i dag- eller gjør et forsøk, mine må nemlig være uten både gluten, melk, egg, soya og en hel haug med andre ting såe, vi får se hva det blir til!

Håper du finner noen digge boller å gæfle innpå fra et bakeri! =D ha en nydelig søndag! =D

Veronika L

15.02.2015 kl.14:28

Så deilig morgen. Her startet dagen allerede klokken 08. Vinterferie for en del folk, så mye å gjøre på jobb, så blir en travel dag tenker jeg.

God fastelavEN, det har alltid jeg sagt :-P haha

Kos deg på jakt etter boller :-)

Ingrid-E

15.02.2015 kl.14:39

Jeg har hatt jobbhelg, så gleeder meg til friuke nå. Minker på timene før jeg har fri. Noen fordeler med å gå skift er definitivt friukene!

Så nå kan neste uke og Lontontur med jentene bare komme! Reiser på fredag, så gleder meg masse til jentetur :D Shopping og champagne all the way!

Ha en fin søndag videre. Smask på deii <3

Emma Julie

15.02.2015 kl.14:42

Ser ut som en super søndagsmorgen! Jeg skal på kino og se Fifty shades of gray i dag, så jeg er spent! Lykke til med leting etter bolle, haha :)

Kine

15.02.2015 kl.14:49

Der lærte jeg noe nytt gitt :-P haha, må le litt når man som snart 25 ikke kunne dette.. men kommer nok fortsatt til å si/skrive fastelaven ;-) jeg er akkurat ferdig med å rulle ut mine hjemmelagde boller som nå står til etterheving :-) gleder meg sååå masse! Har ikke spist fastelavensboller på mange år fordi jeg rett og slett har glemt av hele dagen. Men i år skulle jeg huske det og det gjorde jeg takket være min fine almanakk fra personligalmanakk som har skrevet sånne ting inn i boken for meg :-D

Caroline

15.02.2015 kl.14:51

Du får ta deg en tur på besøk til meg så skal du få boller til det tyter ut av øra på deg, haha. Jeg tror jeg overdrev litt med å lage 25 boller til meg og samboer!! Jeg gruer meg til å ligge i kveld med alt for mye bakst i magen kramper, auch. Haha men så YUMMY at det søren meg er verdt det :D

Camilla i New York

15.02.2015 kl.15:19

Åhh, den har vært fantastisk! Har vært å besøkt en venninne i Lillehammer:)

siljepia

15.02.2015 kl.15:38

Hei :) Er helt enig i at søndager er herlig når man bare tar full avslapping :) Ser kjempegod og nydelig ut frokosten dere hadde i dag :) Håper og ønsker dere får en fin søndag videre :) <3

Min søndag er litt utenom det vanlige , da jeg fikk omgangssyken i går kveld og ligget og spydd gjennom hele natten,så ble mye våken i natt.

Utrolig kjedelig å bli syk når solen er frem og hadde planer om å bake boller i dag.

Får se om jeg baker litt senere om kvalmen er borte..

stor klem :) <3

Ellen

15.02.2015 kl.15:58

fastelavn hørres ikke helt bra ut syns det skulle ha blitt kalt fastelaven. De bollene er jo høydepunkte med denne dagen. Kos deg på leot av bollene.

Ha en fin søndag

Otilie S

15.02.2015 kl.16:01

Jeg innså for et par dager siden at det het fastelavn og ble helt sjokkert! Hahah. Her har ho mor stått på og etter middag skal jeg spise boller til jeg stuper. Neida, joda. Nyt søndagen :-)

:)

15.02.2015 kl.16:10

Åh, nam! :D

Et forslag til innlegg nr #6 er at det blir en spørsmålrunde? Eller tips og triks til favorittstillingene dine/deres? :)

Benedicte

15.02.2015 kl.16:27

Interessant at du MÅ ha fastelavensboller på fastelavensdagen, men styrer unna alle romantiske duppeditter som kan kjøpes i anledning valentinsdagen. :) Hehe. No offence, eg digga innlegget ditt på valentinsdagen i fjor.

Frida Abelsnes

15.02.2015 kl.17:03

Så herlig morgen! Du har så fint lys på bildene dine, og blir så inspirert til å gjøre det lille ekstra for mannen! :D

Har hatt en fin helg med 14 timers arbeidsdag, hehe! <3

krist.in

15.02.2015 kl.17:21

Ser ut som en herlig søndagsmorgen! Vi hadde tenkt å bake boller, men har glemt å kjøpe melk - ææhh !

Camilla.

15.02.2015 kl.17:49

Jeg har helt glemt bort at det er fastelavEN idag, men det får heller bare være. Orker ikke å fikse med krem og boller nå, hihi. Så utrolig fint frokostbord og nydelig bukett. Skal få ordnet med en bukett til leiligheten nå til uken, det er så fint med blomster. :-)

Ha en fin kveld, K!

Karoline E.N

15.02.2015 kl.18:19

Ser ut som en kjempe fin morgen dere har hatt en super fin morgen :) det er helt klart lov med slaffesøndag! Søndag er dag det er lov og gjøre ingenting. Vi er på fastelaven boller hos familien til min samboer, så boller har jeg spist så det tyter ut av øra på meg! Nmm 😃 håper du får eb super fiiiin kveld videre! Klem ❤️

lilly

15.02.2015 kl.19:28

Elsker det rosa <3 in love! Jeg har et spørsmål kunne du starte med mnd fav outfits og lagt en collage med bilder av dine outfits, stilen din er så utrolig inspirerende og det hadde vert utrolig kjekt å se i collage for å få en slik insprasjons kick :) <3

Maria M.

15.02.2015 kl.20:00

Åhh, du tar så fine bilder. Elsker dette og frokosten blir jo en fest med all denne detaljene...

Fastelavn er livet. Elsker at en har tatt det til nye høyder. For fastelavn kommer fra fastetid fra gamle kristendom. Elsket at vi hopper over fastinga, men feirer matfesten, med det beste av alt BOLLER!!!!!! Jeg jobber på et bakeri, hele uka har vi hatt bolleuke med rabatt på boller og solgt deilige fastelavnsboller med krem, gulkrem, syltetøy og melis.... Ååå fastelavn ass, det er så digg.

Jeg har hatt en helt fantatisk helg. Og søndagen den har jeg nytt på sofaen. Jeg håper du har hatt en like skjønn helg som du er!!!!! Du er gull <3

Løøøøøve!

Enya

15.02.2015 kl.20:33

Hvor har du kjøpt den mummikoppen?! Den er såå utrolig søt har jeg har så lyst å kjøpe meg en for å ha en litt gøyere morgen med kaffe/te

15.02.2015 kl.21:29

Hahah:) Jeg har alltid skrevet fastelavEN og kommet nok til å fortsette med det:)

Annabelle Sørensen

16.02.2015 kl.00:12

Whaat, har alltid sagt fastelavEn jeg også!

Ser forresten ut som du har alltid har god frokost?? Haha, tar meg aldri tid til det jeg.

Alexandra

16.02.2015 kl.12:29

Mamma og lillebroren min lagde boller i går, mens jeg mekka kremen! Haha, syns min krem er den beste :D orka bare en.. Var så mett etter middag :s skal nok hive i meg et par i dag!
Skikkelig søt mummikopp :) Hvor kjøpte du den :)?

Skriv en ny kommentar

hits