FRIDAY DIARY

Happy day, happy Friday!

Juuhuuu, helg og greier, og full fest i går. GØY! I går var det jo duket for førpremiere på Fifty Shades Of Grey, og la oss bare sette av noen få minutter til å snakke litt om filmen.. Jeg skal ikke røpe for mye da flere av dere sikkert har store planer om å se den nå i nærmeste fremtid, men jeg kan ikke akkurat si at jeg var overbegeistret.

Halvdårlige skuespillere, en mann som liksom skal være skikkelig mannemann som ikke var mannemann i det hele tatt, og rett og slett for lite kleinhet. Man skulle jo tro og ikke minst forvente at man skulle bli litt svett i luggen og rød i kinnene av å se denne filmen i en fullsatt kinosal, men det kunne jeg se langt etter.. Kjipt! Jeg hadde så sinnsyke forventinger, og de innfridde ikke.. Buhu!

Det som jeg derimot ser på som positivt er viktigheten med denne filmen. Jeg tror den kan være til en vanvittig inspirasjon for sexlivet til mange, og selvom man ikke kjører på med et eget og fullt utstyrt "play room", er det viktig å huske på at man kan gjøre mer enn å holde sexen til noe som foregår i en seng under dynen. Jeg må også bare legge til at jeg er sterkt uenig i at enkelte mener at filmen romantiserer overgrep. Frøken Steel visste godt hva hun var med på, det var hele tiden rom for at hun kunne sette foten ned, så noe overgrep og voldtekt ser man ikke et snev av. Tåpelige uttalelser spør du meg! Skikkelig tåpelig!

Dagbladet var selvfølgelig på plass på etterfesten, og en liten videosnutt hvor jeg deler litt feelgood ser dere HER. Jeg ler meg ihjel, ass! Også av den lille snutten i VG. Check it out HER

Jeg fikk knipset et par-tre bilder fra festen i går, men deretter gikk kameraet rett i glemmeboken. Når man har roulette- og Black Jack bord på fest er jeg solgt, så det tok ikke lange tiden før jeg gamblet som pokker. Bare så kjedelig at det ikke var mulig å spille med ekte cash, haha!

Eller..

Det var sikkert meget fornuftig.. Jeg kan jo ikke akkurat skryte på meg vinnerlykke, selvom jeg i går hadde gått seirende ut med nærmere 30.000 kroner, om chipsene hadde hatt en ekte verdi, wæææ! Det hadde ikke vært feil med en sånn gevinst!
 
Åh! Fredrik over her ass.. Bergenser og greier! Viktig å holde sammen og få påfyll av skarre-R, haha!

Nå skal jeg shine leiligheten.. Den ser ikke ut som vanlig, men til helgen må den være litt koselig og innbydende. Ikke særlig hyggelig å innta fredagstacoen i en rotete sofakrok, mens sofabordet er fylt opp av pizzaesker og tomme brusflasker fra uken som har gått. Usj!

Men dere? Hva er forventningene til Fifty Shades? Noen som gleder seg til å se den?

SMASK ♥ 

22 kommentarer

Veronika L

13.02.2015 kl.13:27

Uff, har bare lest dårlige anmeldelser av denne filmen. Har ikke lest bøkene eller noe slikt, men tenkte at siden alle har hatt slike forventninger så ville det bli en vill film, men det høres ut som de har tabbet seg litt ut. Så komikerfrue også var skikkelig skuffet. Tror jeg må se på den en eller annen gang, men gidder nok ikke bruke penger på kino, da vanter jeg nok isåfall til den kommer på film.

Ha en strålende fredag, Kristin. Dagen min skal tilbringes på jobb fra 15.21.30 :)

Julie

13.02.2015 kl.13:31

Gleder meg til å se den, domt at den kanskje ikker fyller forventningene da...! Goood helg Kristin :D

Elisabeth

13.02.2015 kl.13:34

Jeg vet ikke med filmen, men i bøkene er det tydelig mishandling og grove krenkelser fra Christian sin side. Les denne bloggen: http://theramblingcurl.blogspot.co.uk/2014/02/fifty-abusive-moments-in-fifty-shades.html?m=1 Så hvis de har gjort henne mer selvstendig og han mindre psykopatisk i filmen så er jo det bra, men bøkene er fortsatt ekstremt problematiske og kan ikke assosieres med BDSM i det hele tatt.

Frida Abelsnes

13.02.2015 kl.14:09

Jeg har lest alle bøkene og var heelt gal etter de en stund, så jeg har skyhøye forventninger! Men har lest dårlige anmeldelser jeg og, så er spent på hvordan det blir... Håper jeg blir fornøyd, haha! :D

Ingvild

13.02.2015 kl.14:20

Har lest alle de tre bøkene selv og er sterkt imot det at alle sier (spesielt i media) at det både er overgrep på mindreårige og voldtekt med i bildet. Asså hallo?! Miss Stele er for det første ikke et barn, men en myndig kvinne som kan bestemme over seg selv. Dessuten er det ikke bare sex det handler om. Skal ikke si hva som skjer i bok to og tre hvis dere ikke har lest bøkene, men vil bare si: Gled dere til film to og tre! :) Etter min mening så er første bok den kjedeligeste boka/filmen nettopp fordi det bare handler om hvordan Christian skal være dominant, sex, underaning osv. men dette må jo komme frem for å bygge videre og fortelle årsaker/følger videre. Dessuten så er det jo bare herlig og normalt at mennesker har sex. Uansett hvordan de gjør det vel??

Det media utaler seg om at denne serien er voldelig og ekkel, er bare tull. Det er en fin historie med det lille ekstra på toppen. Absolutt verdt å lese de andre bøkene også. (men er enig at filmen ikke strekker seg like godt opp som bøkene)

God helg Kristin! :)

Suzanne

13.02.2015 kl.14:26

Hei igjen! Det er ikke meningen og mase, men dette er så viktig for oss. Jeg tenkte at du ville engasjere deg siden din mor også har ms. Jeg legger ved linken igjen i håp om at du leser den og hører podcasten http://www.av-avis.no/aktuelt/Massiv-stotte-til-MS-syke-Jonn-Idar-269950.html God helg :-)

Ellen

13.02.2015 kl.14:34

skal se den på søndag, håper den er litt bra slik at jeg ikke sovner under filmen. Håper du koser deg resten av dagen.

Helgen er så etter lengtet etter en veldig hard uke på skolen.

Kos deg med taco å håper at helgen din blir kjempe fiin

Åsså må du huske å ha de helt awesome valentinsdag i morgen

Otilie S

13.02.2015 kl.14:36

Det fine med at jeg ikke hadde noe høye forventninger til fifty shades er jo at jeg slipper å bli skuffet ;)

Karoline E.N

13.02.2015 kl.15:00

Wæ, du får meg i så godt humør :D må trekke litt på smilebåndet når jeg så disse klippene! Jeg leser mye om at folk ikke er helt fornøyd med filmen, så blir spent og se i kveld om jeg blir like skuffet. Jeg har lest alle bøkene og hver gang jeg leser en bok og ser filmen etterpå, blir jeg super skuffet!! Men skal gå inn i kino salen med rett innstilling, så får jeg bare se hvilken terningkast jeg kommer til og gi denne filmen. Herlige bilder forresten, ser ut som dere hadde en fin fin kveld i går ❤️ Kos deg med fredags vasken og taco fredag, så snakkes vi ☺️ Stor klem

Stine

13.02.2015 kl.15:33

Fy flate du er god du :D

Blir alltid hæppi friday når en leser bloggen din og ikke minst får en slik video med :D

Have a smashing Day you! <3

MK

13.02.2015 kl.16:00

Jeg elsker Jamie, men savner skjegget hans. Og har ikke store forhåpninger til filmen i forhold til bøkene.Ut i fra det jeg har sett til nå, er det stor forskjell. De har jeg lest mange ganger, det bør du og heller ;) Blir kino her i kveld fordi da. Film nr to er i gang fra i sommer så.. Blir nok mest flau i kveld

Maria M.

13.02.2015 kl.16:19

Du er såååå skjønn, Kristin!!!! Elsker når du legger ved sånne videoer, du stråler ac godhet og gledeeeee, det smitter. Yeah! You go guuuurl!

Vet ikke om jeg skal se filmen gang. Vet ikke om jeg klarer å holde meg unna, er så nysgjerrig av meg og skal ikke gå glipp av noe, høhø.

Jeg håper du får en herlig fredag og en bra weekend. Det fortjener du :)

Løøøve!

Alexandra

13.02.2015 kl.16:33

Har så lyst til å se den!!!

Emma Julie

13.02.2015 kl.16:37

Å, det var dumt å høre! Har ganske store forventninger, så håper jeg liker den bedre! Ser ut som festen var helt rå! Kos deg med shinings. Ønsker deg en flott fredagskveld :) Imens så skal jeg på bursdagsfest for to av mine venninner, dette blir en rå kveld, hehe!

N

13.02.2015 kl.16:44

Hei Kristin. Kunne ikke du skrevet ett innlegg om utroskap en gang?

Ingrid M Bjørnstad

13.02.2015 kl.17:04

voldtekt = sex uten godkjenning. Derfor blir Anastacia voldtatt hver gang hun gjør noe som hun ikke ønsker. Overgrep mot mindreårige er det når Christian ligger med morens sekretær før han er gammel nok til å gi godkjenning. I tillegg er det manipulering, stalking og fysisk vold til stede. Men du har rett i at Christian ikke er noen sexy mannemann. En mishandende psykopat er ikke sexy! For kilder se fifty shades of abuse in fifty shades skrevet av noen som har opplevd familievold selv og ble krenket fordi filmen og bøkene romantiserer dette. ikke se den men gi til et krisesenter

susannecasandra

13.02.2015 kl.18:10

så filmen i dag på morran :) så skjønn du er,

har litt lyst til å se flimen. men vet ikke enda.

hehe, det så jo gøy ut på etterfesten da. :)

det er ikke gøy når du har store forventinger så blir det ikke sån likavel.

Runa Kristiansen

14.02.2015 kl.10:12

Jeg skal se den i dag og jeg gleder meg til å se den!

Jeg pleier nesten aldri å være enig med de som gir terningkast og slikt på filmer.

Ha en smashing dag , kristin<3

StyleConnection

14.02.2015 kl.10:29

N: Heia :) Det kan jeg gjøre. Det er jo et viktig tema som kan være godt å diskutere! Klem

14.02.2015 kl.17:28

SJEKK GJERNE UT BLOPPISEN MIN! SELGER ALT FRA KLÆR OG SKO FRA NELLY TIL JAKKER OG SMYKKER FRA ULIKE BUTIKKER!

https://bloppis.no/shops/suzanne/

Nora

14.02.2015 kl.21:51

Hei Kristin!

Veldig glad i bloggen din. Ønsker likevel "ta debatten" om dette verdensfenomenet av en film. Jeg respekter fullt ut din mening om at det ikke dreier seg om voldtekt. Har bare lest boken, og kan bare bruke den som utgangspunkt. Problemet med boken mener jeg er at Gray er manipulerende, og på den måten får Anastasia med på å gjøre ting hun egentlig ikke vil. Han tvinger seg på henne gang etter gang til hun til slutt sier ja, selv om hun egentlig ikke har lyst, men i frykt for å miste han blir hun med på det nettopp fordi hun elsker han. Forholdet er i mine øyne ekstremt usunt der han kontrollerer og stalker alt hun gjør. Hun valgte selv skrive under en kontrakt, men med sterkt psykisk press. Ja, hun er en voksen dame, hun kan sette ned foten om hun ville det, men det er ganske lett for en person å si dersom man står utenfor å ser på. Ikke like lett å gjøre når personen er utsatt for det jeg ser på som psykisk terror. Jeg har selv vært i et slikt forhold, og føler meg dårlig av at dette blir romantisert og hyllet av verden. Skam er et veldig vanlig problem hos voldsoffre og denne filmen synes jeg gjør dette ekstra vanskelig. Ikke misforstå jeg er ikke imot BDSM men det forholdet er ikke BDSM, BDSM er rollespill med fullt samtykke av begge parter noe jeg ikke ser snevet av i boken. Uansett ha en fin kveld :)

Annabelle Sørensen

23.02.2015 kl.13:33

HAHA jeg ler, morsomme klipp! Har ikke sett fity shades of grey, fordi alle sier den er så skuffende. Venter heller til den kommer ut på nettet enn å betale penger for å se en film jeg kanskje/mest sannsynlig blir skuffa over.

Skriv en ny kommentar

hits