"HAR DU GLEMT OSS?"

He he he..

Jadda, så var det denne treningen da, dere. Jeg har fått noen spørsmål fra noen av dere som lurer på hvordan det går med meg og dette nybakte medlemskapet, og overskriften i dette innlegget taler vel for seg, eller? 

For tror dere søren meg ikke at det tikket inn en mail i mailboksen min forrige uke med "har du glemt oss" skrevet i emnefeltet? Jeg bare, "glemt dere for pokker? Jeg har vel bare unngått dere med vilje, tenker jeg!" Man glemmer liksom ikke SATS, treningssentere og kosthold, siden det er det eneste som kommer som et slag i trynet ditt hver eneste gang du tar en rundtur på sosiale medier og diverse blogger. Sånn helt seriøst.. Er det et eneste magasin eller en blogg som IKKE nevner trening i løpet av en uke? Trening, øvelser, grønne smoothies, faste rumper, squats, trenigsklær og gudene vet hva.. Det er ikke rart at enkelte føler seg dårlig om de ikke klarer å opprettholde samme tempo. 

Jeg føler meg aldri dårlig når jeg ser at fotballfrue har jogget ti mil før frokost, eller når jeg ser de spretne damene på forsiden av Shape Up smile falskt til meg fra bladhyllen i butikken, når jeg grabber med meg en sjokolade i stedet for et eple.. Jeg har nemlig innset at jeg aldri i mitt liv kommer til å bli en av dem, og det har jeg faktisk slått meg til ro med. Neida, jeg føler meg ikke akkurat superhappy når jeg går inn i transe fordi jeg sitter og klemmer og kniper på det myke, dvaske magefettet som legger seg i 4-5 valker nedover mot bukselinningen.. EHH! VENT LITT! Jovisst føler jeg meg happy.. Det er jo så digg å ta på, hhahaah! MEN.. Det er jo en del av meg som har lyst å føle på det å sitte rett-opp-og-ned og bare være flat. Flat som faen.. Hvordan føles det, egentlig? Er det noen av dere som har sånn mage? Sånn flat loddrett sak som alltid er fast og en fryd å se på? Føles det rart? Føles det digg? Jeg er nemlig veldig nysgjerrig, haha. 

Men så var det denne "har du glemt oss" - mailen fra SATS, og en aldri så liten statusrapport.

Vel.. Jeg kan si så mye som at jeg har vært på trening 2 ganger siden jeg signet meg inn som (støtte)medlem. 2 ganger er bedre enn null, og hadde det ikke vært for Stine sitt pågangsmot, engasjement og kunnskap, hadde jeg verken visst hvordan jeg skulle gripe an apparatene, eller vært på trening i det hele tatt. Jeg misliker jo å trene så inderlig sterkt, og andre gangen vi skulle trene prøvde jeg meg nok en gang på å få henne med på noe annet. "Jamen, Stine.. Hva hvis vi bare henger i dag og tar livet med ro, og så kan vi heller trene neste uke? I dag er nemlig en dårlig dag for å trene".. Stine er alltid like bestemt og svarer som regel med, "NEI! Jeg er på vei". Hun lar meg aldri slippe unna, og det er jo egentlig sjukt bra, for vet dere hva som skjedde forrige gang vi var og trente? 

Ojojojojoj.. Hold fast!

Møllen og jeg er egentlig relativt gode venner. Jeg føler jeg kan gå på trening uten å ha med meg noen som kan hjelpe meg, så lenge en mølle står ledig. Man kan liksom ikke gjøre noe feil på en tredemølle, og man får beveget seg i et kjapt tempo. Jeg jogger aldri, jeg HATER å jogge, men jeg går i et kjapt tempo på høy stigning. Det føler jeg liksom kompenserer for at jeg ikke løper eller jogger, for det må da skje noe med rumpe og lår når man går i en oppoverbakke, sant? Supert.. Da er vi enige.. 

Stine, derimot, Stine er sporty Spice. Hun løper intervaller og sånn. Det er faen meg sporty. Intervaller, liksom.. Jeg gjør ikke det. Jeg går. Og så sier Stine, "okei, nå jogger du fort i 1 minutt!! ETT minutt, Kristin.. Det klarer du", mens hun fyrer opp hastigheten.. Jeg har ikke noe annet valg enn å løpe med.. I ETT minutt.. Da er jeg så utslitt at jeg ikke orker mer, og Stine oppfordrer meg deretter å måle hjerterytmen, eller hva det nå heter når man legger hendene på den sølvflaten som sjekker om du er døden nær eller ikke.. Oj! OJ! Ojojojoj..

Jeg var døden nær.. Det er ikke kødd en gang! 200 for pokker. TOHUNDRE hjerteslag per minutt. (Ja det er per minutt, sant?) Jeg trenger ikke forklare for noen at det er ulovlig høyt, og selvom vi begynte å le, kunne vi ikke unngå å se på hverandre med sjokk i blikket og bare, "NEI! Det der er ikke greit".. 

Dårlig kondis, sa du? Fy fader så dårlig, og dette må jeg faktisk gjøre noe med. Jeg driter i om magen til tider kan se ut som en bolledeig på vill flukt, for nå gjelder det bare å få opp kondisjonen bittelitt, sånn at jeg faktisk kan jogge i mer enn ETT minutt.. Hahhaahhhah, haff! Livet, ass. Det skal jaggu ikke være lett, skal det vel? Jeg skal faktisk benytte meg av de to gratistimene med PT som følger med medlemsskapet, og få han eller henne til å få meg mer interessert i trening. Jeg hater det som pesten, men jeg ser jo at jeg MÅ bevege meg.

To ganger i uken er målet, og det høres ut som noe jeg kan klare, sant? Og neida.. Til dere som bekymrer dere for at bloggen min skal bli en treningsblogg med bilder av grønne smootihies i annenhvert innlegg, så kan jeg garantere dere at dette aldri kommer til å skje. Bloggen min skal være et fristed fra alt kjas og mas og treningsprat og kroppspress.. Den skal være et lite univers av farger, morsomheter, sterke meninger, litt galskap og happy innlegg som skal inspirere dere og gjøre dere glade! Samtidig tror jeg at jeg kan bidra med sjukt mye inspirasjon på treningsfronten hvis jeg faktisk blir i bedre form. JEG, liksom.. Dere skjønner at hvem som helst kan klare å komme seg opp av såffan om JEG klarer det, sant? Hhaahha, jeg ler sånn.. Jeg ler bare av tanken på meg i en treningstights, for det er en så weird kombo. LOL!

Og så.. Sånn for å toppe hele driten.. 

Hva tror dere var premien i en av kategoriene jeg vant i Vixen Blog Awards?? Noen som vil gjette seg frem? 

Et føkkings årsforbruk av grønt. Jeg vet ikke hva det var for noe.. Alger og planter og proteiner og tilskudd og grønn juice og smoothie og gudene vet hva. Det var grønt, det var sunt, og det var til meg.. Den personen i hele salen som legger minst energi ned i den slags sunnhet, hahahah! Jeg ble glad for alle premier altså, for premien i seg selv er jo helt fantastisk, ikke misforstå, men altså? Har dere hørt noe så ironisk? Jeg ler meg ihjel.. Jeg tar det forbanna hintet, og så skal jeg heller gi produktene en sjanse. Jeg er jo altfor glad i søtsaker og kalorier, så vi får se om jeg klarer å komme meg over kneiken. 

Sånn.. Nå er dere rimelig greit oppdatert på trimsituasjonen her hjemme, så da får vi se om jeg klarer å komme i bedre form etterhvert. Wish me luck og del gjerne deres beste tips, morsomme treningshistorier eller bare generelle tanker rundt trening. Hater dere trening like mye som meg? Elsker dere trening? Er trening LIVET?

SMASK

54 kommentarer

Pia

11.02.2015 kl.12:54

Da er du og møllen bedre venner enn det jeg og møllen er. For rundt to år siden fikk jeg et treningsboost og bestemte meg for å løpe en hel halv time. Vel, etter ti minutter tråkket jeg feil og endte opp langflat på gulvet bak, og et helt senter som sto å lo av meg. Kjekt å skjekke om du har en løs lisse..

Lykke til Kristin :)

Camilla.

11.02.2015 kl.13:10

Haha, åååh, Kristin du er så skjønn. Jeg er ganske glad i trening, men når det er lenge siden sist er det bare dritt. Da klarer man jo ingenting uten at det brenner i halsen pga dårlig kondis. Så for meg gjelder det å stå på jevnt slik at jeg slipper skippertaket med å komme igang... igjen.

Har btw ingenting i mot litt treningssnakk som dette, føler ikke du legger press på trening osv. Så vet du det :-D

Maria Hammer

11.02.2015 kl.13:12

Jeg har like dårlig kondis selv, mens venninnen min jogger i 20min vesidenav så går jeg i høy hastighet med høy stigning akkurat som deg. Jeg jobber med saken, men tar kondisen i mitt tempo 😉 ellers så er jeg veldi gla i å trene styrke. Føler jeg får så mye mer energi å nå etter 2 måneder med trening 4ganger i uken så føler jeg meg sterkere! Kondisen får komme litt ettervert... Hehe. Takk Gud for at du ikke overfylt bloggen med trening, trenger en blogg som man bare kan Lene seg til bake å kose seg å lese å se fine bilder av alt annet.. Som du sier så er det nokk av trening på sosiale medier. Fortsett med det du er så flink til å inspirere på alle andre måter! 😘

Toya

11.02.2015 kl.13:22

Hihi. Så deilig å se at det er flere av oss. Dette med denne flate magen har jeg også alltid lurt på...

Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver, jeg har også alltid HATET trening. Det er jo helt grusomt! Det var ikke før jeg nå helt nylig fant noe som faktisk er gøy (ja, trening KAN være gøy) at jeg har klart å holde det gående. Har vært innom litt ulike ting før, bl.a. senter senlvfølgelig, men det suger jo balle. Helt pyton. Men nå har jeg begynt på kickboksing! Og DET er gøy! Det er jeg helt sikker på at du hadde likt også. Tenk, da, neste gang du er sur på Dennis, kan du bare slå og sparke løs på en sekk, og komme hjem svett, men blid etterpå.

Jeg tror det er det det handler om. Nei, ikke vold, men å finne noe man faktisk liker. For om du ikke liker det, men hater det sånn som du tydeligvis gjør, så kommer du ikke til å klare det. Vil nødig være party pooper, men jeg har så altfor god erfaring med det. Det funker noen måneder, også gidder du ikke mer. Og hvorfor skal man absolutt tvinge seg til noe man virkelig misliker? Hvis det finnes alternativer? Oslo må jo kry av ulike tilbud, så prøv heller å finne noe som motiverer deg! Poledancing (det er dritgøy, OG sykt bra trening. Og du må ikke være stripper. Og Dennis vil sikkert ikke klage;)), kampsport, dansing, klatring, svømming.... mulighetene er uendelige. Finner man noe som er gøy, så er det så utolrig mye lettere å gjennomføre.

Men stå på, uansett hva du velger! Du har mange som heier på deg!

Mirkakel

11.02.2015 kl.13:22

Du kristin! du e amazing! pleie ishe kommentere på bloggen din. men nå klarte eg ishe holda meg lengre:p du jør meg i godt humør:) takk:)

Lena Pedersen

11.02.2015 kl.13:25

Uff, jeg var som deg for en stund siden, men ettersom at tallet på vekten økte og økte så måtte jeg bare prøve meg på trening! Jeg trente litt, men så ble det stopp. Nå startet jeg på nyåret igjen, og SKAL klare å gå ned 7-8 kg til sommeren, men uansett hvor mye jeg trener så går jeg opp i vekt og føler jeg blir større! Forrige uke trente jeg 5 ganger (FEM FUCKINGS GANGER), og jeg har aldri følt meg så stor og ekkel som jeg gjør nå. Målet og inspirasjonen min er å komme inn i str S i galaxy skater skirt, men helt ærlig tror jeg ikke jeg får det til om det fortsetter slik :( Også føler jeg at jeg aldri kommer til å se like bra ut i de klærne som du gjør, du som er naturlig slank. Du spiser hva faen du vil, og har fortsatt det som er drømmekroppen min. Det er et skikkelig kompleks jeg har, at jeg aldri føler meg fin i de klærne jeg ønsker å gå i, fordi kroppen min er for bulkete, og andre ser bedre ut. Argh, for en irritasjon! Får bare fortsette å prøve, om jeg så må gå i krig mot treningen og min egen kropp, så SKAL jeg passe i str S til sommeren!

hehe, nok om meg! Du får bare prøve, og at du fikk 200 i puls av 1 min jogging burde være motivasjon nok. Haha tenk om en seriemorder løper etter deg, og dere løper i 1 min, så dør du av for høy puls istedet, haha! uff nei, nå må jeg slutte! Masse lykke til, jeg heier på deg! Og når du først har trent et par uker, så kommer du over den værste perioden, og da blir det mye lettere! :D

Veronika L

11.02.2015 kl.13:36

Haha, skulle tro de ville gi plassen din videre til neste i køen.

Jeg har aldri trent på et treningssenter, skulle ønske jeg gjorde det, men jeg er nok en av de sjenerte og er redd for å vise meg for alle andre :-P haha

Anna

11.02.2015 kl.13:58

Jeg trener 6 dager i uken samt spiser mye sunt, og i en alder av 22 er det flaut å si at jeg tror mye av grunnen til at nettopp JEG gjør det er på grunn av sosiale medier og kroppspress. Fælt? Flaut? Ja og ja. Men samtidig FØLER jeg meg bedre av trening og godt kosthold, så da er det vel greit. Er bare trist at trening ender opp med å bli noe man gjør "for andre".

Du har gitt meg et nytt syn på det i dag. Kanskje jeg skal begynne å faktisk gjøre det mer for MEG SELV. Elsker bloggen din, og hvordan du tørr å skille deg ut fra alle disse "perfekte pinnedukkene" hvor BMI'en helst skal være under 20.

Kristin - du er LIVET! <3 <3 <3 <3

Henriette Sandstå

11.02.2015 kl.13:58

Er så glad for at du skriver at bloggen din skal være fri for treningspress og kroppspress. Det er mange bloggere som sier det, men du er faktisk den jeg 100 % tror på + at det er jo faktisk SANT! Det er jo automatisk kroppspress når bloggere legger ut bilder av selg selv i sportsbh og vannflaske og viser frem den fine, flate magen sin og sitt usvette ansikt etter en hard økt på trening. Du derimot, legger ut bilder av godteriskålen, ølflaska og trøtt morgentryne. Ikke noe kropsspress der! Det er det jeg digger deg for!(Men sant skal sies, enig i at kondisjonen din kanskje burde forbedres litt. Virket som det trengtes). Keep it going!

Ellen

11.02.2015 kl.14:18

hahahah

Var på trening i går å i dag er det et helvette å gå å bøye seg.

Men det føles så godt etter på om det gjør litt vondt men det er helt for jævli å komme i gang

Keep it going

Kristine L

11.02.2015 kl.14:18

Haha digger deg! Åneidu, jeg liker ikke trening og liker meg best som et slakt i sengen med smågodt og tv.. MEN jeg skal begynne å trene nå og bli sunnere. Nå er det faen meg nok, men orker ikke tanken på å bli sånn som fotballfrue, virker så gørr kjedelig, men alt for en mer fit kropp altså :) men det er digg å komme innpå denne bloggen og slippe de der treningsbildene, oppskrift på smoothie og mens du liksom holder på å le deg ihjel mens du ser på kornblandingen du har til frokost. Ha en fin dag!

Otilie S

11.02.2015 kl.14:42

Du er faktisk BEST og jeg digger alt som kommer ut av kjeften(fingrene) din. Du har så gode, sunne holdninger og jeg blir så glad av å lese noe nytt. Jeg har avfulgt masse blogger fra bloglovin, rett og slett fordi jeg ikke takler å få trening og kosthold slengt i trynet på meg hver dag. For det første så har jeg aldri syns trening er noe gøy. Jeg liker å gå tur i skogen og volleyball, men fordi jeg er kronisk syk så har jeg ikke mulighet til å holde på med det lenger. Jeg kommer derfor aldri til å få drømmekroppen, og det er noe jeg jobber med å akseptere. Har slitt med mat og samvittighet over kalorier en stund men for litt siden bestemte jeg meg for at dette skal jeg ikke leve med, nå skal det bli nye, sunnere tankeganger :-)

Christine :)

11.02.2015 kl.14:55

Elsker, elsker, elsker at bloggen din ikke skal bli enda en nettside med side opp og ned av dårlig samvittighet. Man bør bevege seg, men det er NOK av disse sidene. Takk! Apropos å leve livet, har du/andre et godt tips til spisested på Løkka?

11.02.2015 kl.14:56

Jeg er heller ikke så glad i trening! Men jeg går litt på ski, for å røre meg og for å komme ut! Jeg er så glad for at denne bloggen ikke er treningsrelatert, da hadde jeg iallefall fått dårlig samvittighet...

Jeg er også veldig glad i søtsaker og mat, men legger heldigvis ikke fort på meg! Men tenker så lenge man trives med seg selv, og det da innebærer og drite i all det kostholdstyret og spise litt usunt, så gjør jeg heller det! Trening gjør meg rett og slett ikke like glad som søtt, rart med det!

Såklart er det viktig å røre på seg og styrke skjelletet, men man skal nyte livet også

Ingrid Kvifte

11.02.2015 kl.15:05

Skulle ønske jeg var en av de jentene som får alt til å fungere. Bra kropp, god råd, fin stil og osv. osv. Har vel vært et støttemedlem til Fresh Fitness en god stund nå uten å egentlig ha gjort noe... ups! MEN jeg koser meg jeg!

Lykke til med treningen Kristin!

Rikke

11.02.2015 kl.15:05

Hei jeg begynte å trene på treningssenter i januar. Har alltid trent dans og gjøre det fortsatt men jeg ville trene noe annet også. Er skikkelig glad for at du sier du skal trene for og få bedre kondisjon. Synes det er mye viktigere å å ha treningsmål eller noe du vil forbedre foreskempel kondisjon eller styrke. Hvis du jobber med dette for du jo resultater med uteseende etter hvert og. Trening tar jo tid, og det er viktig å gjøre noe man liker. Tror å gå med høystigning er god trening for kondisjonen. Heier på deg Kristin! Lykke til❤️ Tror du får til!

Karoline E.N

11.02.2015 kl.15:08

Hahaha, du skriver så bra og jeg ler så tårene triller! Jeg er glad bloggen din ikke skal bli noe treningsblogg, grønne smoothier og alt det presset som er på en hver blogg for tiden! Jeg blir så glad når du legger ut et happy bilde av godis skålen, for det er faktisk lov og ta seg litt godis! Men for veldig mange andre bloggere, virker det som at det ulovlig og spise en godbit i hverdagen eller ta seg et glass brus! Jeg takker deg for at du er den du er og at du har denne bloggen som gir meg så mye glede og posetivt i hverdagen <3 TAKK!!

Jeg er ikke noe glad i trening, huff og GRU! Treningssenter får meg til og grøsse. Da jeg var yngre gikk jeg på dansing (hip hop) og jeg trente 3-5 timer hver eneste dag bortsett fra fredager. Jeg var i Elite/Champion klassen og dansen med en del mennesker som er kjente den dag i dag, som deltar på mitt dansecrew, norske talenter osv. Jeg fikk en knee skade, som gjorde at jeg måtte avslutte noe jeg levde av og som var mitt liv! Jeg begynte på treningstudioe som 16 åring og avsluttet som 18 åring og det siste halve året var jeg støttemedlem! Nå er jeg 22 år og har ikke trent siden, fordi jeg hater det som pesten. Jeg trur jeg hater det så mye, fordi jeg måtte gi opp den treningen som jeg syns var gøy, det som var livet mitt og det jeg gjorde hver dag i mange år! Jeg prøver allikevel og være flink, men det går bare bra i noen uker også detter jeg tilbake i sofaen og det usunne livet! haha. Men jeg tenker hver dag: i dag skal jegg bli flink, nå skal jeg finne frem sunne oppskrifter og begynne det sunne livet. Men da ler jeg bare høyt av meg selv etterpå, for klarer ikke se det for meg! HAHA. Ouff, må finne en som klarer og få meg litt sprek, for den kondisen jeg har, er og LE av og det HØYT. Jaja! Er godt og lese at jeg ikke er alene. Kanskje vi klarer og bli spreke sammen? :D Uansett, ønsker deg en deilig dag videre <3 klem

Guro

11.02.2015 kl.15:08

Jeg er ikke en sånn overivrig treningsfreak som bor på treningsstudio, men jeg er heller ikke helt i mot å holde meg i form. Så jeg prøver å få til minst 3 økter i uka, med kombinert styrke og kondisjonstrening. Altså, den eneste grunnen er at jeg har en drøm om sommer, og det er greit å føle seg litt vel i den fordømte bikinien, selv om man ikke er supermodell eller fotballfrue :p Så det er min motivasjon for å trene! Mitt beste tips for å ikke skulke trening er å avtale å trene sammen med noen, det blir litt vanskeligere å droppe ut hvis du vet at noen venter på deg :-) Ellers er det også et godt tips å prøve forskjellige treningsformer og finne noe man liker, da blir treningen morsommere og det blir ikke et like stort tiltak å komme seg ut døra! ;)

Ellers er jeg like glad i kalorier og godis som deg, så jeg tillater meg selv å spise akkurat det jeg vil på lørdager så lenge jeg er flink resten av uka :) Da blir det liksom litt stas når helga kommer! Også er det alltid litt rester på søndag, å da må jo det spises opp før mandag, hehe :D

Cecilia Catharina

11.02.2015 kl.15:15

Hahah, da har du vært flinkere enn meg til å trene. Jeg har nemlig ikke klart å dra rumpa mi på trening en eneste gang på lenge. Jeg synes det er så deilig at du har så lite om trening på bloggen din som du har. Får ikke like dårlig samvittighet når jeg ser at jeg ikke en den eneste som ikke er en treningsfreak.

Ha en super dag videre søte deg :D

Emma Julie

11.02.2015 kl.15:22

Hahah, jeg ler fordi jeg kjenner meg såpass igjen. Eneste treningen som skjer for meg er gym på skolen. Under meg også den maten jeg vil uansett dag. "Heldig" så er jeg litt undervektig enn normalen, så det virker ikke så mye på vekten, men tror neppe det er bra for det indre. Har bestemt meg for å melde meg inn på treningssenter når jeg begynner å studere til høsten, så håper det funker! I mens så koser jeg meg, haha. Ønsker deg en strålende dag :)

Vilde

11.02.2015 kl.15:29

HaHAHA jeg ler!! Hører bergensdialekten i hodet når jeg leser og blir så komisk! Trening kan faktisk være gøy, bare finn øvelser du mestrer, prøv deg på gruppetimer og vips, så kommer reslutatene! DA skal jeg love at motivasjonen kommer!

Cathrine

11.02.2015 kl.15:44

Kjenner meg godt igjen! Pulsen min er skyhøy etter litt jogging, håper det roer seg litt etterhvert.. er ganske pinlig når de røde tallene på panelet lyser opp og jeg føler alle på senteret kan se. Jeg er den personen som ikke vet hvordan noe fungerer, så jeg ser på andre og venter til de har gått så jeg kan gjøre det samme! Haha!

Ingrid-E

11.02.2015 kl.15:45

Jeg har aldri likt å trene noe særlig. Går litt opp å ned med treningen. Noen uker kan jeg trene opptil 4 ganger, mens andre uker trener jeg ikke i det hele tatt. Kommer litt ann på hvordan jeg jobber og dagsformen selvfølgelig ;) Jeg jobber skift så er ikke alltid like lett å få til å trene. Er ikke alltid like motivert til å trene etter nattskift for eksempel..

Men trening kan være gøy. Tror det gjelder å finne noe som en liker og synes er gøy :)

Finnes jo andre typer trening enn jogging å styrketrening. Finnes mange aktiviteter å melde seg opp på. Fotball, håndball, volleyball, svømming, dans..

Selv trener jeg på treningssenter. Pleier å gå på gruppetimer. Liker best dansetimene, men trener litt styrke innimellom. Tok litt tid før jeg følte meg komfertabel i styrkesalen, men det går bedre etterhvert :)

Motivasjonen min er at hvis jeg skal spise det jeg vil, så må jeg trene litt. Å det er totalt verdt å trene litt for all den deilige maten der ute <3 Haha :D

Masse lykke til med treingen din, Kristin. Håper du finner motivasjon til å fortsette ;)

STOR KLEM

Sara Josefine

11.02.2015 kl.15:51

Jaaa!! Trening er livet!! <3 (i hvert fall for meg ;) )

Maria M.

11.02.2015 kl.16:00

Du må være tidenes skjønnas! Jeg har troa på deg, når du ser på alt du har klar skal du jammen med klare dette også. Keep up the good spirit. Det kommer faktisk bare gode ting ut av trening (kjipt der og da, men synt deilig etter på) du får bedre helse, kroppen din liker det og du får faktisk lyst på grønt. Dette sier jeg selv som er tidenes latsab og elsker godteri. Jeg personlig trener håndball, noe som funker fett for meg, det er forventet at jeg dukker opp og er oppsatt treningstider, spurt og stopp er det jo mye av. I tilegg løper jeg etter en ball og jeg syns det er sykt gøy at jeg glemmer helt at jeg trener. For jeg er helt enig med deg joggis er døds kjedelig. I går hadde jeg langkjøring med jogging med idrettsklassen, vi snakker løpe i gruppe. Det funka det første kvarteret, men jeg lå som et hageslep med sånn ti meter avstand de siste TRE kvarterene. Tilslutt så lærerern at vi er litt ujevne i gruppa så de som følger seg ferdig løper en kortere tur med meg. Det var meg og idrettslæreren min. Langkjøring ass, ser virkelig ikke meningen med det.

Ha en herlig onsdagskveld, skjønne Kristin. Jeg har troa på deg og heier på deg. Jeg vil gjerne at en gang i framtiden at du legger ut evt et treningsprogram som funker for de late. Hehe.

Løøve!

Suzanne

11.02.2015 kl.16:17

Hei❤ Ny avisartikkel og podcast av Jonn Idar som har MS i dag. Håper du tar deg tid til å lese og høre det og kanskje også dele det videre? Det betyr enormt mye for oss da dette er den eneste sjansen for at han kan få et verdig liv igjen. Stor klem til deg!

Sunniva

11.02.2015 kl.17:04

Jeg er veldig glad i trening, og er selv utdannet PT, men har også perioder hvor det er SKIKKELIG tiltak. Men det som er så digg er at all aktivitet, nesten hva som helst som gjelder bevegelse er topp, og det er veldig gøy å se at kroppen spiller på lag. Det gir en enorm mestringsfølelse når du får til noe du ikke trodde var mulig, og faktisk tenke på at du gjør kroppen en tjeneste. Alt er bedre enn ingenting, og jeg syns man burde være stolt av alt man gjør, om det så bare er å gå en omvei hjem fra jobb eller ta noen pushups før leggetid. "Jumping of joy is good exercise" (Y)

Suzanne

11.02.2015 kl.17:38

Glemte såklart og sende linken til artikkelen! Her er den http://www.av-avis.no/aktuelt/Massiv-stotte-til-MS-syke-Jonn-Idar-269950.html

Ha en strålende kveld :-)

PT

11.02.2015 kl.17:47

Om det er en trøst, så indikerer makspulsen din på ingen måte hvilken form du er i. Sier makspulsen din, da estimert makspuls er 220-alder, og da skulle din vært rundt 193. Det har med hvor fort du går ned i puls å gjøre. Ligger du på 200 lenge etter det ene minuttet på mølla, er du i dårlig form. Går pulsen raskt ned, kan du se hvilken form du er i. Trening er spennende, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok personlig trener utdannelsen :)

Flauser har vi nok av her i gården. Tror den verste er da venninna mi skulle hjelpe meg opp i stativet hvor man kan ta pullups, da jeg er 162.. (så ikke en kasse i nærheten, så hun skulle LØFTE meg?) Vel, hun løfta meg fra leggene-midt på låret, som endte i et gigantisk mageplask og haka i gulvet for min del? Selvfølgelig midt i beste sendetid på SATS, og vi ville helst grave oss laaaangt under en stein...

Annabelle Sørensen

11.02.2015 kl.18:11

Hahaha, stå på! Kondisjonen blir vel bedre etterhvert om du greier å trene to ganger i uka!

Ene venninna mi løp på en tredemølle som sto veldig nærme veggen, så snubla hun og fløy så det ble hull i veggen!! Lo som jeg grein når hun fortalte det, men uff stakkars! Hahahah!

Cathrine Nilsen

11.02.2015 kl.18:12

Heheheh... Før nyttår hadde jeg en avtale med to av vennene mine om at jeg skulle trene med dem hver uke, helst flere ganger i uken. Det er nå endt med at hun ene er begynt å dra alene, og hun andre har skaffet seg en ny treningsbuddie. HAHAH! MEN jeg var faktisk å trente en gang her i Januar, og vi endte faktisk med å være der i nesten to hele timer. Først bare "ehh, hva ska jeg gjøre? Hvordan funker denne? Hva gjør man her?" disse apparatene altså... Men møllen og jeg ble faktisk gode venner. Litt gode venner, iallefall. MEN vi er virkelig nødt til å knytte sterkere bånd så snart som mulig, for om jeg skal kunne få lærlingeplass i forsvaret, så må jeg jo faktisk bestå (er det det det heter? eheh) sessjon 2, og det er ikke særlig mange som har troen på at jeg kommer til å gjøre det for å si det sånn, noe jeg skjønner utrolig godt! Hahahah! Så jeg er virkelig nøtt til å begynne å trene nå. Men jeg tror faktisk jeg kan lære meg å like trening. Etter en stund. Først må jeg bare faktisk klare å komme meg til treningssenteret, så får vi se hvordan det går derfra, haha!

Ha en fin kveld <3

Catarina Kippersund

11.02.2015 kl.18:22

Det er så utrolig morsomt å lese dette... For vet du hva? Det er som om du skriver for meg! Jeg er HELT lik som deg når det kommer til dette. JEG HATER Å TRENE... jeg elsker å danse, men ikke så ofte at jeg blir sliten av det... da blir det jo trening.. trening suger. Sjokolade og cola er bedre... ikke trening! hahaha.

Men jeg har selv meldt meg inn i treningssenter for å forbedre kondisjon og har også satt meg et mål om å trene 2-3 ganger i uken. bare pga kondis.

jeg jobber som dørselger, og det er så utrolig pinlig når jeg kommer på en dør, der innkjørselen er en stor oppoverbakke, og idet kunden åpner døren står jeg der annpusten og bare ''Hei.... hehe vent litt, må bare puste litt''.

Nei trening er ikke helt meg, men har lyst å like det da... sånn litt ihvertfall! :D

Erica

11.02.2015 kl.18:55

ÅÅ, det er så inderlig godt å komme inn her og slippe alt det presset... En blir jo faktisk helt gal av hysteriet om den perfekte rumpen!! Takk for at du er som du er... Og kondisjon - det skal vi få! Men de rumpene og stramme magene, hva er vitsen? ;)

Mathilde

11.02.2015 kl.18:59

Jeg vil jo trene og bli mer fornøyd med kroppen min, men jeg elsker jo godter og brus :)

Iselin L

11.02.2015 kl.19:47

Hhahaah, trening... Bare se på det ordet. Man føler bare et ørlite press og ett tonn med lat energi falle over seg! Trening..Jeg HATER trening. Men ett minutt på mølla? du er så søt <3

Du har en vakker og naturlig kropp, å hvem trenger flat mage? "You eat good food, train, and live healthy? You'll die anyways" :D Best quote ever (y)

Suzii

11.02.2015 kl.20:25

Jeg trener ganske mye, men da trener jeg jo håndball, som jeg elsker!! Noe som hjelper veldig på motivasjonen er jo at jeg trener for å bli GOD ikke for å få sommerkroppen 2015 liksom(selv om jeg gjerne tar en spretten rumpe med på kjøpet, hehe). Men det hjelper iallefall veeldig å ha noe å jobbe mot, uansett hva det er! Fks. når jeg ikke greier å åpne et syltetøyglass uten å spørre pappa, blir jeg driitsur og føler meg som tidenes pysejente, og da tenker jeg at "nå skal jeg jaggu få armmuskler nok til å åpne disse fordømte glassa sjæl". Og slik er det med andre ting også, også bare baller det på seg. Og når du har motivasjonen på plass, gjelder det å finne noe du synes er gøy! Ikke alle passer til treningstudio(ikke jeg hvertfall, skjønner ikke en dritt, og kjeder med ihjel),og for oss finnes det jo masse annet GØY å finne på! Da snakker jeg bedriftslag i alle mulige sporter(så en gjeng i parken som spilte rompeldunk, og noen andre som drev mer rugby på rulleskøyter), man kan danse på et helt basic nivå, spille tennis, fotball, innebandy, gå turer (perfekt hvis du liker å gå i stigning, fremfor å jogge), man kan svømme(!!!), osvosv. Hvis du truves bedre på senteret så finnes det jo alternative former for trening, som fks. Zumba og yoga. Spesielt dette med bedriftslag er GØY og syykt sosialt. Min vennegjeng skal kanskje starte et bedriftslag i volleyball, selv om ingen har spilt det utenom gymtimer og i hagen, og fyyy det hadde vært gøy. Poenget er at treningssenter er litt kjedelig om man ikke er særlig motivert, og da kan det være lurt å tenke litt utenfor boksen! Men et tips til da, om du først har kommet deg på mølla: se deg rundt mens du løper, og se på alle folka med dårligere form enn deg(og guud det er det mange av, uansett hva du tror selv).Sse på den 75 år gamle mannen som til tross for aldern tropper opp å gjør strekke/bøye/tøye-øvelsene sine. Se på den overvektige jenta som mest sannsynlig har det mye tungere, og føler seg enda mer malplassert enn det du gjør. Når jeg er sykt sliten og helst vil gi opp, gjør jeg dette og tenker, "okei de presser seg selv som faen, og om ikke jeg utnytter at jeg er frisk og sprek, så er det faktisk et hån mot dem som jobber så jævla hardt". Det høres kanskje litt drøyt ut å tenke sånn, med fy fader som det hjelper! Sist gang heg var å trente konsentrerte jeg med fullt og helt på en rynkete, liten mann, og etterpå satt jeg faktisk igjen med en følelse av at vi hadde klart det sammen, haha! En annen ting som hjelper veldig for meg er å sette meg et krav til å begynne med. Lag en pakt med deg selv om at du skal trene to/tre dager uka, uten et eneste unntak, i en måned. Hvis du synes det er dritt så vet du at det bare varer i en måned, og at om en måned har du frie tøyler igjen. Og det geniale er da at innen måneden er ferdig, så er du faktisk inne i en ny rutine, som gjør at en naturlig uke for deg, inneholder minst to treninger. Og regelmessighet og rutinen hjelper så syykt på motivasjonen og mestringen, du aaner ikke! Og hvis du vil kutte ned på drittmaten (liksom for å få noe ut av treningen), så er det sykt smart, og faktisk litt gøy, å ha et veddemål med en venn som spiser like mye dritt som deg! Før hadde jeg VERDENS dårligste kosthold, hvir jeg spiste godteri og snacks hver eneste dag, og spiste vaffler og lefse til lunsj hver dag. Men etter jul bestemte jeg og venninna mi (som spiste alt dette sammen med meg) oss for å ha godteri/potetgull/brus-streik frem til sommeren(!!), og jeg tenkte at det skulle jo gå ann, men at det kom til å bli et fattig, trist liv. Men sånn ble det ikke! Jeg trur jeg var sukkeravhengig (det kan skje om man spiser mye godteri og sukker), så når det avtok, så mistet jeg søtsuget betydelig. Og jeg har også begynt å synes det er veldig fasinerende når den sunne retten/kaken/kjeksen blir skikkelig god, ettersom jeg tidligere har tenkt at sunt=fælt. Linda Stuhaugs blogg er fantastisk på matfronten, hun skriver ikke om trening, men poster bare sunne, og GODE oppskrifter som er sykt enkle å følge (jeg er dårlig til å lage mat). Tro meg, jeg er ikke en av de som kan sitte å sutte på et spinatblad fordi "det er jo såå proteinrikt daeh", nei jeg spiser bare ting jeg synes er godt!

Okei dette ble jo dødslangt men hovedbudskapet er; legg litt sjel i både treningen(på DIN måte) og kostholdet, så blir det faktisk myyye enklere, og ikke mist artigere! Trening og mat skal være GØY! Og en ting til: hvis jeg klarer meg uten godter å brus, klarer HVEM SOM HELST!!

Marlene

11.02.2015 kl.20:47

Haha, jeg er elendig i å trene og jeg trener aldri selvom jeg er medlem i det nærmeste og billigste treningsenteret.. Trur jeg var innom fresh fitness 4 ganger ifjor, så man kan trygt si jeg er støttemedlem.. Men nå har jeg fått en venninne til å melde seg ut av Sats og inn på Fresh Fitness, så nå har jeg en treningsbuddy.. Og vi kan velge mellom hele 4 treningsentre i området.. (kan trene på alle sentrene i norge og danmark), så når jeg er kattevakt neste uke, så drar vi opp til Skedsmokorset for å trene litt.. Er litt mer motiverende når man har noen å trene med, da må du liksom opp å finne treningsbagen å komme seg ut! :P

Men planløsningen på Fresh her på Strømmen er så teit.. Man kommer inn, man må ned å skifte, så må jeg opp å gjøre noen øvelser(velger å ta mølla oppe da), så må jeg nedd for andre øvelser, så må jeg opp igjen, så ned å skifte når jeg er ferdig og så opp og ut.. Haha, er rene treningen i seg selv for en som ikke er vant med å gå i trapper lengre :P

Men det som kan være en motivasjon er at du har med deg ipaden og så ser du på en serie mens du er på mølla! Jeg pleier å følge med på den løpebanen som er på skjermen som viser hvor mange runder man har gått, har som mål å ta 2-3 runder på et kvarter i rolig gange..
Jeg får aldri dårlig samvittighet for sånt ! Det skal jeg si noen ord om selv i nærmeste fremtid!

Karoline

11.02.2015 kl.21:58

HAHA JEG GRINER! Det er så herlig når man får en friendly reminder på ting man over hodet ikke vil huske på! Men kondisen din OMG, du er jo faktisk en av de få som kan si "jeg tror jeg dør" av å løpe en kilometer.. HAHA, lykke til med videre trening! Jeg føler med deg, for jeg hater trening selv. Altså det å bli fysisk sliten... kan ikke fordra det! Livet er hardt, du...

Marlene Nilsen

11.02.2015 kl.22:34

HAHAHAH det er faan ikke rart jeg digger deg !

Ida

11.02.2015 kl.22:56

Hei :) som om jeg skulle skrevet det selv. Jeg tror nok jeg hater trening like mye som deg. Det er faktisk noe av det kjedeligste som finnes. Får likevel dårlig samvittighet overfor meg selv siden jeg ikke trener, er en skikkelig slappfisk og ser at det legger seg litt fett her og der på kroppen min, men jeg har vel egentlig bare meg selv og takke for det. Man får ikke en trent kropp av å sitte rett opp og ned, spise junk,sjokolade og alt godt som hører med.

Hadde et par PT timer når jeg meldte meg inn på elixia for en god stund siden, men hjalp virkelig ingenting på motivasjonen min. Har snart vært (støtte)medlem der i ett år, så nå kan jeg snart melde meg ut så ikke flere hundre kroner går i "søpla" hver måned. 1 års Bindingstid er noe drit :p

Michelle

11.02.2015 kl.23:01

TAKK SKAL DU FAEN MEG HA <3

Caroline

11.02.2015 kl.23:23

ååg, elsker å trene! Jeg er faktisk en av de sjeldne jentene under 20 som faktisk trener fordi det gir meg energi og godt humør hahahh. Jeg blir så forferdelig deppa om vinteren, så da flytter jeg så godt som inn på SATS og jeg elsker det. Blir full av endorfiner, så går jeg like godt hjem og stapper i meg pizza og sjokolade som gir meg ENDA mer endorfiner. Da kan man liksom spise hva man vil uten å føle seg som en dass også, noe som er et pluss. Det som gir meg motivasjon er ikke forvente så jævlig mye av meg selv. Jeg går ikke på trening med planer om å løpe flere mil og løfte tyngre enn det finnes vekter der liksom. Jeg tenker alltid at litt trening er bedre enn ingen, og jeg er stor fan av såkalt "kosetrening". Dårlig på å pushe med selv altså, men herregud jeg elsker at jeg klarer å ha et såpass avslappet forhold til det. Føler meg fin til vanlig, føler meg bedre etter trening og belønner meg selv med hva enn jeg vil. Da er jeg lykkelig! :) Masse lykke til, fina! Heier på deg <3
Tittar förbi och lämnar ett litet spår efter mig från grannlandet! :)

Caroline

12.02.2015 kl.10:20

Jeg digger deg Kristin og har fulgt bloggen din i flere år, men nå ble jeg litt småirritert. Du hadde nok skiftet mening dersom du hadde lovehandles, en mage som stikker ut og cellulitter på låra sånn som meg. Selvfølgelig kan du drite langt i trening og kroppshysteri når du har en smashing kropp uten å må jobbe for det, - og ja eg har sett flere bilder av deg på ferie og i bikini så jeg vet at du ikke har mye overflødig fett.

Jeg er 20 år og må slite meg gjennom trening flere ganger i uka hvis jeg skal ha sjangs til å holde formen sånn nogen lunde, med selvom jeg gjør det forsvinner ikke sideflesket og hengerumpa. Du vet ikke hvordan det er å ikke føle seg vel foran kjæresten bare pga kroppen, og hadde jeg hatt din kropp ville jeg også kunne oversett det enorme kroppshysteriet, men det går ikke.

Cecilie

12.02.2015 kl.10:46

Til info Kristin, pass på å ikke bli straffet av Google for betalte innlegg på bloggen din:

http://www.iprospect.com/no/no/blog/fotballfrue-risikerer-straff-fra-google/

StyleConnection

12.02.2015 kl.10:54

Caroline: Har du sett meg naken? Jeg har både celulitter, en mage som stikker ut og lovehandles, jeg har bare ikke behov for å flashe meg i bikini på bloggen midt i februar! Du har ingen rett til å bli irritert, for du vet faktisk ikke hvordan jeg ser ut uten klær. Klem

StyleConnection

12.02.2015 kl.10:55

Cecilie: Kjempebra tips!! Tusen takk og tommel opp!!! Smask

12.02.2015 kl.13:19

Syns det er bra at du ønsker å trene mer for å komme i bedre form og ikke pga det estetiske. Er som du sier alt for mye shitprat om kosthold og trening for å bli fitnessgirl 91, 92, 93 osv til sommern.. det er ikke rart man blir gal.. Jeg velger å trene fordi jeg syns det er superviktig å ta vare på kroppen sin. Det finnes hundrevis av studier som viser at trening er den beste "medisinen" for kroppen, man lever lenger, og unngår livsstilsykdommer og ikke minst benkjørhet. Det er vel ikke lenge før osteoporose er vanlig hos 30-åringer så lite aktive folk er i dag. Viktigste er ikke hvordan man ser ut, og hva vekta forteller oss, men at man er aktiv er gull verdt! Både nå, men også senere i livet.

Inger

12.02.2015 kl.15:03

Ikke begyn for hardt på løpefronten eller å ha 5 år gamle joggesko, da kan du ende opp med beinhinnebetennelse slik som meg! Det er ikke noe godt, og tar tid å bli frist og trene seg opp igjen :/

12.02.2015 kl.20:29

hvorfor skriver du at bloggen din skal være fri fra trening og kjas og mas om kosthold når du allerede har skrevet flere innlegg om nettopp trening? er ikke kritikk, bare lurer.

m

13.02.2015 kl.20:09

Veldig bra at du vil fronte et litt avslappet forhold til mat og trening. Spesielt fordi jeg har reagert på før at du har skrevet at du prøver og holde deg under 1500kcal (som er 500 mindre enn anbefalt. Men igjen ditt valg men kanskje ikke så greit å dele på en blogg med unge lesere. synes nå jeg i hvertfall). Du har også skrevet at du er 1.68 og veier mellom 53-56kg. Som betyr at du er veldig slank, naturlig, som er toppers, men igjen noe jeg synes bloggere i dag burde holde for seg selv. Altså vekten sin. Det er ikke noe feil i de tallene, synes bare bloggere og profilerte mennesker, spesielt med ynge følgere bør styre unna og dele slikt.

Lykke til med 2 dager i uken målet! ;)

Stine

16.02.2015 kl.13:28

Lene Tønnessen skriver ikke om trening og kosthold! Hun er dritkul akkurat som deg. Veldig pen og trener ikke

Maddis

10.03.2015 kl.16:04

Endelig en jente jeg kan kjenne meg igjen i, som virker ekte og ærlig! jeg blir glad, for du er helt fantastisk og har herlig humor! keep gong, du er ett godt forbilde som fronter det å være seg selv. Verden trenger det .

Skriv en ny kommentar

hits