LUNCHIN'

Heiaaaa, herligheter ♥

Her har jeg kommet til lunsjen allerede, og la oss bare ta to minutter til å snakke om hvor forbanna digg laks er i kombinasjon med philadelfia og gressløk, på "helsprøtt knekkebrød" med urter og havsalt.. Altså jeg blir jo så forbanna glad når jeg spiser noe som smaker SÅ godt, så nå måtte jeg bare ta noen bilder og tipse dere lakselovers om at denne kombinasjonen rocker big time! 

Det er jo kanskje ikke det mest fancy opplegget, men godt er det, og så er det vel ikke så altfor usunt heller for de som skulle være opptatt av å telle disse deilige kaloriene, haha!

Mmmmmm..

Det ser ganske fristende ut, gjør det ikke? Dette er den ultimate frokosten eller lunsjen spør du meg, så nå handles det røkelaks til den store gullmedalje her på Løkka. Røkelaks er søren meg LIVET! 

Ellers er det dette ryddeprosjektet mitt som står på dagens agenda i tillegg til opprydding i mailboksen. I går fikk jeg virkelig tatt en real ryddeøkt i alle skuffer og skap i andre etasje, og det var så godt å få litt orden. I det siste har det bare vært et eneste kaos overalt, og da er det så vanskelig å få jobben gjort siden man liksom aldri finner det man leter etter. You know the feeling, right? Det er så slitsomt når du ikke en gang finner en kulepenn, liksom.. Bare fordi det flyter av uorden. Bah!

Om litt er det underetasjen som skal få en gjennomgang, og jeg håper og tror at jeg etter denne runden klarer å holde det strøkent fremover. Jeg sier jo dette til meg selv hver jævla gang jeg rydder, men denne gangen SKAL jeg bare klare å holde det rent og pent. Det sier jeg også til meg selv hver gang, men kanskje hemmeligheten ligger i det å faktisk ha orden i sakene i skuffer og skap også? For mye av rotet oppstår jo når man er på jakt etter noe som aldri dukker opp, og du blir nødt til å endevende hele leiligheten for å finne frem til det du mangler, haha.. 

OJ!

Nok prat om rydding.. Jeg kan også glede dere med at masse nytt og moro er på vei inn i nettbutikken. Blant annet notatblokker som dere har etterlyst og en haug av herlige key caps. Disse har vært superpoppis, og de nye variantene er til å dø for. Bare til å glede seg! 

Nå ringer VG, så da får vi skravles senere, men folkens? Kom med noen gode lunsjtips da, jippii!

SMASK 

21 kommentarer

05.02.2015 kl.12:43

Jeg har så sykt lyst til å like røykelaks men jeg klarer bare ikke å smake på det.. lukten og konsistens byr meg bare i mot.. Hvordan kan jeg begynne å like det?

du er en inspirasjon! Love u

susannecasandra

05.02.2015 kl.12:47

det så faktisk godt ut selvom jeg ikke liker laks hehe :)

ja det er helt forferdelig å rydde. men det må jo til av og til.

det er det kjedeligste som finnes i verden.

Karoline E.N

05.02.2015 kl.12:49

Åh! Laks og kremost er helt klart en fin match og det smaker yhammi! 😃

Haha, denne ryddingen i skuffer skulle j tatt også, er virkelig på tide! Jeg kjøpte sånne bokser på IKEA som skulle ligge i komoden for og holde orden, men kan ikke si at det ble noe orden av den grunn 😂 haha. Får vel ta også rydde der en dag og bestemme meg for at sånn skal det være! Lykke til med ryddingen, snapp gjerne underveis ☺️☺️ Rommet ble forresten døds awesome med de palmene og fuglene på veggen 👍👍 ønsker deg en fin dag❤️

Cecilia Catharina

05.02.2015 kl.13:00

Det ser virkelig godt ut! Laks er så godt, og jeg skulle ønske at vi hadde det her hjemme, haha.

Så spennende! Jeg gleder meg masse til å se alle de herlige nyhetene i nettbutikken din :-) Alltid deilig å få ryddet litt ordentlig og få orden :-)

Ha en kjempefin dag videre herlige deg! :D

Marita Malmgren

05.02.2015 kl.13:01

Jeg må si at laks er utrolig godt, men til pålegg, nei takk.. jeg spiser kun laks til middag men det ser utrolig godt ut må jeg si :) Er ikke alltid like lett å holde orden, eller hva? haha, kjenner meg igjen ;) Ønsker deg en fin dag ❤️klem

Toya

05.02.2015 kl.13:04

Mmmm, takker alle høyere makter (om det er noen) for røkelaks. Det er helt fantastisk!Og hva sa, rydde? Fremmedord her, det..... Uff, haha. Men du er flink! Må si jeg faktisk får inspirasjon til både rydding og dekorering når jeg ser bilder av leiligheten deres. Den er så fin!

Men du? Når kommer siste svarene på siste del av spørsmålsrunden? :)

Ha en strålende dag videre, skjønne deg!

Betine

05.02.2015 kl.13:14

Eeeeeelsker disse knekkebrødene! Spiser de selv i skrivende stund!! Og er også en lakselover :D :D :D

Karoline

05.02.2015 kl.13:21

SÅ DIGG! Selv gikk jeg for en toast med så mye ost at det rant over til frokost, og det er så nam at jeg får vann i munnen bare av å snakke om det. Herregud, YUM!!!

Og er det ikke typisk det der med rydding da, du? Man rydder og synes det er det kjedeligste i hele verden, men det koster oss ikke en kalori å rote det til igjen. Jeg er helt håpløs på det selv! Jeg rekker ikke en gang rydde bort alle klærne på gulvet og over sengestolpen før de ligger der på nytt. Må virkelig ta meg sammen, haha!

Håper du får en fin dag, vakre <3

Emma Julie

05.02.2015 kl.13:25

Det så himla godt ut, selv om jeg ikke er noe fan av laks. Kos deg med ryddingen! Har tenkt til å gjøre dette selv til helgen :)

Guro

05.02.2015 kl.13:31

Jeg lover meg selv hver gang jeg har klart å få det fint og ryddig, at nå skal det jaggu holdes sånn for resten av livet.. Men hver gang ender jeg opp med å rote til den store gullmedaljen.. hjeles! Godt vi er fler i samme båt :p

Laila

05.02.2015 kl.13:31

Hello!

Så veldig godt ut, Kristin 😊👍

Min favoritt for tiden er hjemmelaget knekkebrød med spekeskinke, avocado og et dryss med

pepper oppå. Er virkelig å anbefale 😊👍

Hva a nice day! 😊

Annabelle Sørensen

05.02.2015 kl.13:35

Ser godt ut, har aldri smakt det, faktisk! Liker godt laks til middag, da :) Kos deg videre idag!

Veronika L

05.02.2015 kl.14:17

Ser så utrolig godt ut, men jeg klarer bare ikke lukten og konsistensen på den type laks. Laks er nesten den eneste fisken jeg liker til middag, men som pålegg så klarer jeg det bare ikke, noe som er litt dumt, for det ser himmelsk ut!

Gleder meg til å se nyhetene på nettbutikken din, men skulle ønske du hadde størrelse xl, da skulle jeg turt å prøve å kjøpe. Bruker noe i L og noe i XL, men å handle på nettbutikker er en liten risk for meg, kanskje jeg en dag skal prøve å se om det faktisk passer. Er størrelsen veldig lik vanlig butikk som cubus f.eks?

Lykke til med ryddigen, og ha en super dag! :)

Suzii

05.02.2015 kl.14:55

Heii fine! Røkelaks er FAKTISK driiiitgodt wihoooo! Kan du oppdatere hvordan det går på treningsfronten? Hhahah jeg døde faktisk når du skrev om unnasluntringen din, du tar virkelig situajsonen til de fleste av oss på kornet! Så uansett om treningsmotivasjonen har dødd, eller om satskortet brukes flittig hos deg, hadde det vært gøyyy med en liten oppdatering!! Hvem sa at bare fitspo bodybuildere får skrive om treningen sin, det kan vel vi latsabber også gjøre! HAHA

DIGGER DEG!!

05.02.2015 kl.15:58

Når kommer neste sex talk?

Gleder meg!

Louise Langeland

05.02.2015 kl.16:23

Ååh, alltid deilig det :-) Alltid kjedelig å faktisk rydde, men deilig når det er gjort!

05.02.2015 kl.17:02

ååh :( skulle ikke sextalk komme for noen dager siden?? :D

Maria M.

05.02.2015 kl.17:34

Wæææææ, det så herlig ut! Det skal jeg så teste ut en dag, elsker ny oppskrifter og slikt. Ellers er min lunsj hver dag matpakke; skjever med ost og skinke, salat og grønnsaker, avogtil også nugatti.

Gleder meg såååååå til bloggerne, sett et par klipp rundt i media og jeg bare eeeelsker utstrålingen din og hvordan du bare sier ting som de er. You go guuuuurlfrieeend!

Luuuuve!

StyleConnection

05.02.2015 kl.17:47

Anonym: Jo det skulle det, sorry for at jeg aldri klarer å overholde datoene :( Et sånt innlegg skrives ikke på 2 minutter, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned og virkelig skrive en god sex talk! Jeg skal publisere så snart jeg har mulighet, jeg lover <3 UNNSKYLD! Klem

Otilie S

05.02.2015 kl.20:04

Laks og fisk generelt har jeg faktisk aldri hatt sansen for(det er en pen måte å si at jeg hater det) men pannekaker til lunsj, DET er faktisk BEST. Hehehe. Og left over pizza. Men det visst du jo. Kos deg på date med mannen, skjønne deg!

Katrine

05.02.2015 kl.22:20

Hvor er det fine glasset fra?:)

Skriv en ny kommentar

hits