HELLO, FEBRUARY!

En riktig god morgen, og happy februar!

Vi entret riktignok måneden i går, men det er liksom i dag vi kan omfavne deg skikkelig. Januar fløy forbi, herregud så deilig at tiden går så fort, og nå gleder jeg meg sånn til vår og bar asfalt at jeg holder på å sprekke. Det blir nok en stund til, men at det faktisk begynner å bli bittelitt lysere ute hjelper noe helt enormt. 

Jeg stod opp med Dennis i morges, og det har absolutt ekstremt mye å si at han skal ut av døren rundt åtte. Da har jeg liksom ikke noe valg lenger, i hvert fall ikke siden han gjør alt han kan for å få meg opp av sengen.. På den mest plagsomme måten i hele verden, vel og merke. Det er ikke snakk om å krype inntil meg, kose meg på armen og hviske "god morgen, kjæresten min" inn i øret mitt.. Neida, her snakker vi å få revet av seg den varme dynen mens det innforjævlig skarpe taklyset blir slått på, for så å få skreket til seg "KOM DEG OPP AV SENGEN, DIN LATSABB". Jeg tror han skriker så høyt at naboene hører det liksom, og da blir jeg så forbanna at vi begynner å krangle. Men jeg kommer meg opp da.. Og det er jo fint! HE HE!

Siden jeg var litt ekstra morgengretten og sur i morges svippet jeg mannen til jobb, og nå har jeg kommet meg tilbake til "kontoret" aka kjøkkenet, hvor jeg prøver å ta fatt på dagens gjøremål. Jeg sitter omsvermet av rot, tomme pizzaesker, skitne fat og gamle kaffekopper, og slike omgivelser gir ikke akkurat arbeidslyst. Derfor skal jeg kjøre på med en real ryddeøkt før jeg fortsetter med agendaen, for det er jo så mye spennende som skjer om dagen, og dette vil jeg nyte litt ekstra uten at alt dette rotet trekker bort all oppmerksomheten fra det som faktisk er litt hyggelig, haha.

Om ikke lenge kommer også StyleConnectino inn i SOBAZAAR-appen, og det gleder jeg meg litt ekstra mye til. Det skal bli så gøy å lage fashion boards hvor jeg kan bruke mine egne klær i kombinasjon med andre merker. Denne appen er både et inspirerende og ikke minst festlig tidsfordriv, og at man kan lage boards som inspirerer og i tillegg shoppe produktene direkte er jo bare helt vidunderlig. En nettshoppers bestevenn, med andre ord. Hehe!

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere en helt vidunderlig og deilig mandag og start på uken. Håper den blir like fin som DEG!

Uendelig glad i dere!! Takk for at dere er her ♥

SMASK

25 kommentarer

Danian. Gutteblogger

02.02.2015 kl.10:18

Litt av en måte å bli vekt på mhmm herlig, det eneste dui kan gjøre er å ta igjen mohahahaha

Otilie S

02.02.2015 kl.10:39

Hahah, jeg hadde sett rødt om noen hadde vekket meg sånn! Da er plutselig alarmklokka ikke så ille lenger..

Charlotte Haugen

02.02.2015 kl.10:43

Åh en riktig deilig morgen :D Ha en kjempe fiiin da og stålandes uke :D!

02.02.2015 kl.11:03

kan ikke du lage en super fresh bakgrunn til data som du kan dele med oss?

Caroline

02.02.2015 kl.11:05

Haha, litt morgengretten er helt innafor 😄 er så mye lettere å komme seg opp når tidlig når andre må opp tidlig. Januar fløy avgårde, syns alltid den er så lang og trist. Heldigvis nærmer sommeren seg, gleder meg vilt.

Hanna

02.02.2015 kl.11:16

Hahhaah hadde ikke taklet å bli vekket på den måten. Her er det seks alarmer med to minutters mellomrom for å kunne stå opp, hehe.

Men nå sitter jeg på lesesalen med en kopp kakao, og da er det ikke så ille alikevel. Ha en super mandag :)

ML

02.02.2015 kl.11:45

Hei! Måten du blir vekt på er kanskje ikke favoritten, men tviler for at du hadde kommet deg opp dersom han begynte å kose med deg, haha! Å være morgengretten er helt greit når det er Mandag og ny uke!

Gledes til du får i gang noen flashboards, blir veldig spennende, og ikke minst veldig inspirerende! Ha en herlig dag og en herlig uke Kristin :)

Emma Julie

02.02.2015 kl.11:56

Haha, god morgen ja! Så kult at "du" kommer inn i den appen. Kos deg med ryddingen. Ha en fin dag :)

Karoline E.N

02.02.2015 kl.12:38

Haha, for en herlig måte og bli vekt på da! Den verste måten og bli vekt på er om noen skriker til deg eller setter på det forbanna lyset, ikke akuratt en behagelig måte og bli vekt på. Våkner nesten med hjerteinfarkt!! Blæ. Ønsker deg en deilig mandag, håper den behandler deg pent ❤️ Klem

susannecasandra

02.02.2015 kl.13:02

oi da det var jo en måte å bli våkna på. hehe, men det er bra at han hjelper deg med å våkne da :) her i huset så er det meg som må våkne samboeren. hehe:)

så gøy at styleconnection kommer på den appen. elsker den appen :)

kos deg i dag kristin<3

men har et lite spørsmål holder du enda enklig på å med å kåre måndens leser ?

Marita Malmgren

02.02.2015 kl.13:15

God mandag! :) Tenk at det allerede er februar, det visste jeg ikke før jeg så på telefonen til morgnen i dag og da var det allerede 2. februar :P Februar er en nydelig måned, samtidig som jeg har bursdag denne måneden også :) 28 februar er datoen og da blir jeg 18, litt sykt og tenke på hvor fort tiden går, men det blir en fantastisk befrielse å være myndig! Ønsker deg en super dag, stor klem fra Marita! :) You rock the world!!

Cecilia Catharina

02.02.2015 kl.14:44

Ja, tenk at det er februar allerede! Jeg er helt enig med deg, det er så utrolig deilig at tiden går så fort og at man merker at det blir lysere ute! Jeg er ganske glad i februar, fordi jeg har bursdag, og det allerede på lørdag! Herreguud som tiden går. 23 år allerede, synes ikke det var så fryktelig lenge siden jeg var 19 og fløy rundt i en rød snekkerbukse i mai, men det er da hele 4 år siden i år?!? Hvor ble tiden av liksom, hahah.

Så utrolig morsomt at kolleksjonen din kommer på Sobazaar appen! Det gleder jeg meg masse til!

Ha en helt super dag videre fine deg :D

Hanne

02.02.2015 kl.14:53

du er bare så skjønn, kristin! Jeg blir alltid like glad av å lese bloggen din, simpelthen elsker den! Du skriver alltid noe morsomt som jeg fniser av,en gledesspreder er du! Ha en strålende mandag videre :)

Julie Marie

02.02.2015 kl.15:36

Når jeg går inn på andre blogger blir jeg deppa og føler meg som et troll. Når jeg går inn på din blogg, føles det ut som om jeg snakker med en EKTE person og har en EKTE venn! <3 Stå på babe

Thea-Emilie

02.02.2015 kl.15:39

Håper du og får en fin mandag Kristin!

StyleConnection

02.02.2015 kl.15:44

Julie Marie: Åh <3 <3 Det gjør meg så glad! Det er jo det som er poenget med denne bloggen, så ved å få en sånn herlig kommentar vet jeg at jeg gjør noe riktig :) Tusen takk, kjære deg <3

StyleConnection

02.02.2015 kl.15:45

susannecasandra: Ja visst :) Viktigste jeg gjør på bloggen hver eneste måned. Dette er min måte å virkelig vise at jeg ser dere og setter pris på det dere skriver <3 SMASK

Jolly

02.02.2015 kl.16:15

Den kollasjen din, klistermerkene på mac tastaturet - er det din mac? Og evt, hvor er klistermerkene fra? De var råe!!

susannecasandra

02.02.2015 kl.16:17

så bra kristin :) hehe, måtte bare spøre <3

02.02.2015 kl.16:19

Hei, fine Kristin!

Jeg lurte på om du kanskje kunne skrive litt om hvordan du gikk frem med nettbutikken/merket ditt. Jeg har så utrolig lyst å gjøre noe i samme duren selv, men skjønner egentlig ikke hvor man skal starte. Hvordan vet man hvor det er best å få produsert klærne, hvor får man tak i en designer, må man ha stor kapital - ja, det meste egentlig. Hadde satt uendelig pris på det!

Sist men ikke minst vil jeg si at du har en utrolig fin og morsom blogg, og virker som en skjønn jente! Skulle være flere bloggere som deg :) Klem.

Guro

02.02.2015 kl.16:29

I dag er mandagen ekstra mørkeblå, og jeg er trøtt og sliten! Da hjelper det mye å klikke innom her for litt smil og glede :D ha en super mandag <3

Sandra Marie

02.02.2015 kl.16:58

Haha! :D

Godt du stod opp da, det betyr jo at du sansynligvis sende pakka jeg bestilte fra deg i dag :D

Maria M.

02.02.2015 kl.17:32

Hahahaha, jeg ler! Det er jo bare fantastisk, Dennis vekkemåte. Vel og merke ikke der og da, men i ettertid jess.

Åh, februar er en måned som gir meg håp igjen. Håp om sola titter fram, snøen smelter og varmegradene stiger sakte, men sikkert. Jabbadooo.

Kleskolleksjonen din i Sobazaar blir et fyrverikeri av en fest. Hurraaaah!

Ha en fin mandag, herlige Kristin! Du fortjener all gull i verden (spess for ryddesjauen for den er ille, men så sykt digg når den er finito, haha) for det fantatiske vesenet du er !!!!!

sandra

03.02.2015 kl.07:04

Håper du i det minste har ett varmt rom. Jeg våkner på ett iskaldt rom før jeg steller frokost til kjæresten og lunsj til jobb. Det positive er at viss jeg skal kjøre er det nesten varmere ute enn på rommet så da er det ikke så ille gå ut å varme bilen imens, haha.

03.02.2015 kl.22:59

For meg så er det sommer på bloggen din hele året. Jeg elsker energien din, humøret ditt og alle fargene. Det bare minner meg så mye om sommeren. Og når man er i den andre dystre, kalde og slitsomme mnd i året er det fantastisk å få litt "fri" fra vinteren og kulde og på en måte føle at det er litt sommer alikevel. Vel, det høres kanskje kjempe rart ut, men jeg liker det.

Skriv en ny kommentar

hits