DET STORE INTERVJUET

Hei igjen ♥

Mamma og Jon kom seg trygt av sted, og jeg har funnet roen i sofakroken med masse smågodt. Stille før stormen, er det ikke det man sier? For i kveld skal jeg til Katinka, og vi skal ut på livet. GØY!

Dennis skal også ut med jobben i kveld, så da passer det godt at begge to kommer til å være redusert i morgen og dermed enda mer klar for en slapp søndag på sofaen. Jeg gleder meg allerede til i morgen, kjenner jeg.. Til sofakos, masse snacks og god mat, kos og serier. Det er søren meg LIVET, før man går løs på en ny uke. 

Jeg fortalte jo i går at jeg skulle gjøre et intervju med Nettavisen, og nå er hele saken ute. Stor stas å få være med i Det store intervjuet, og det kan dere lese ved å trykke på bildet under her. Jeg merket da jeg under intervjuet snakket på både inn- og utpust, plutselig choket litt på et tema som jeg aldri har snakket åpent om. Det var en sinnsykt merkelig følelse, da jeg vanligvis er åpen som en bok og snakker om absolutt ALT uten å nøle et sekund.

Vi kom inn på fortiden min.. På ungdomsårene, og for mange av oss er det ikke alltid like enkelt å være tenåring. Det var ikke særlig enkelt for meg heller, men den epoken er over for lengst og historiene fra siste året på ungdomsskolen er gravlagt for godt. Noen ganger er det faktisk ikke nødvendig å rippe opp i glemte minner, for de er jo faktisk glemt for en grunn, eller hva? Hmm.. Weird!

Nå skal den neste timen nytes før jeg skal begynne å freshe meg opp til kvelden.. Tørrshampo og røde lepper gjør susen, sant? haha!

Hva står på planen i kveld, babes?

LOVE YOU ALL ♥

38 kommentarer

Pia

31.01.2015 kl.18:26

Hvilken størrelse har du i din coca cola t-skjorte??

StyleConnection

31.01.2015 kl.18:27

Pia: Jeg har str. L. De var veldig liten i størrelsen.. Klem

Cecilia Catharina

31.01.2015 kl.18:29

Ha det helt fantastisk ute i kveld! :D Jaa! Tørrshampo og røde lepper gjør absolutt susen!

Jeg skal kose meg med innekveld, film og slappe max av, og som du sier, det er virkelig LIVET, noe jeg er helt enig i, haha.

Kine

31.01.2015 kl.18:31

Leste intervjuet når du delte det på facebook. Jeg synes du alltid er så flink til å snakke for deg, både på bloggen, på tv og i intervjuer som dette. Du fremstår alltid så ekte og ærlig og det digger jeg! Er så mange andre bloggere som virker så påtatt når de intervjues.. Du rocker hvertfall! Kos deg masse i kveld :D

Ida S

31.01.2015 kl.18:37

Kos deg masse ute ikveld! :D

jeg skal bare sitte hjemme, hehe! <3

klem..

Camilla

31.01.2015 kl.18:40

Hei Kristin, fint intervju! Du snakker så bra for deg så det var kjekk lesing!

Jeg lurte på om du får inn str. L i Paradise Sweat Dark Gey etter salget, eller er det siste sjanse for plaggene?

Emma Julie

31.01.2015 kl.18:53

Så godt! Synes intervjuet var fint og du snakker godt! Ja, lurte litt på hva den feil gjeng handlet om, men som du sier trenger man ikke rive opp gamle sår. Kos deg masse ute med Katinka :)

susannecasandra

31.01.2015 kl.19:06

så spenende og gøy å lese inerjuet ditt kristin:) hehe, kos deg masse på party. :)

det er kjempe deilig å bare ligge i sofaen på en søndag :)

31.01.2015 kl.19:14

Hvilke ungdomsskole gikk du på? Slåtthaug? Hop? Eller en annen?

Otilie S

31.01.2015 kl.19:17

Et veldig ærlig og deilig intervju. Du er flink til å snakke for deg, samt veldig down to earth. Ha en digg kveld med Katinka :-)

Stine

31.01.2015 kl.19:23

Hvor er det Dennis jobber?

Jeg skal se TV og spise smågodt alene i kveld :)

Emma

31.01.2015 kl.19:41

Jeg har store planer om å få ikveld! Ha en fin kveld;)

Stine

31.01.2015 kl.20:03

Hei kjære Kristin!

Jeg har lest bloggen din utrolig lenge, og jeg liker både den og deg skikkelig godt. Akkurat nå ble jeg bare enda mer fan av deg, etter jeg leste intervjuet med deg. Jeg liker at du fokuserer på det virkelige livet, at du tør å snakke kritisk om det som skjer i samfunnet (som for eksempel dette med fotballfrue) og at du er deg selv! På både godt og vondt. Jeg er så glad for at det finnes bloggere som deg, og liker spesielt det som står på slutten av intervjuet, at folk former sitt eget liv!

Godt jobba, fine, flinke du! jeg kommer til å la meg fortsette å bli inspirert av deg både gjennom bloggen din og Bloggerne.

Stor klem fra meg :)

Marion

31.01.2015 kl.20:26

Hei Kristin

Du har en inspirerende blogg:)

Jeg lurer på om jeg kan være så heldig å få intervjue deg. Dette er i forbindelse med min avsluttende bachelor oppgave. Kunne du tenke deg dette?

Anett Horstad

31.01.2015 kl.20:37

Åååh som jeg DIGGER deg!

Du er rå Kristin!

Blir så glad av å lese bloggen din!

Du er virkelig forbilde number 1!

Thao

31.01.2015 kl.20:40

kjempe fint og ærlig intervju. Du er best Kristin! Hvor lenge varer tilbudet om gratis sumo i 14 dager? :)

31.01.2015 kl.20:52

Fantastisk. Fett og slett fantastisk. Du er rå Kristin, og ekte. Og nei, jeg smilte når jeg leste dette. Du er bra, veldig veldig bra!

Nina Thorsen

31.01.2015 kl.21:01

Så stolt av deg!

Ida

31.01.2015 kl.21:14

Du er rå! Ærligere blogger skal man lete lenge etter!

Vilde

31.01.2015 kl.21:58

Verdens beste Kristin :)

Jeg er på vei til kjæresten min nå, gleder meg til kjærestekos <3

Karoline S.

31.01.2015 kl.22:07

Hei Kristin!

Tror du og jeg gikk i samme klasse på barneskolen på Midtun. Ikke at vi var nære venner eller noe (og hukommelsen min er til tider utrolig ræva), men poenget er at jeg husker deg godt selv om det er hundre år siden. Jeg kom flyttende fra Oslo når vi begynte i 6. klasse... husker du Judith, klasseforstanderen? Til og med mamma hatet det hespetreet. Den dama fikk meg til å begynne å grine foran klassen, husker jeg. Uten at jeg er helt sikker så tror jeg vi kom i forskjellige klasser når vi begynte på Slåtthaug, og dessuten flyttet jeg tilbake til Oslo rundt jul i tiende klasse, så om du ikke husker meg så er det helt innafor :p

Anyways så var poenget mitt at måten jeg ser deg fra utsiden nå, er akkurat den samme som jeg husker deg som på barneskolen og det lille vi så til hverandre på klassefester og sånn. Klart at vi alle var litt mer gira på å passe inn i "gjengen", og vi var nok i forskjellige vennegjenger, men du gjorde faktisk et inntrykk - og det gjør du enda. Jeg er imponert over hvor mye du har fått til i utrolig ung alder, og synes du har all grunn til å være stolt av deg selv og det du har oppnådd. Tenk at du har oppnådd alt det du har, bare ved å være deg selv. Visste ikke at du blogget før du ble med på Bloggerne (men fikk selvfølgelig med at du var med på både PH og Robinson), men nå har du en fast leser i meg.

TLDR; Du har blitt en inspirasjon i en periode som er litt vanskelig for min egen del, så det er kjekt å se at du har så mye av den jeg husker fra back in the day fortsatt i deg.

Bestilte faktisk for første gang fra nettbutikken din her i går, og gleder meg til fargeklattene dukker opp i posten. Kjekt å følge med på deg, Kristin, ikke gi deg! Du har mye å komme med, og det skal du aldri glemme.

Klem fra Karoline

Sara

31.01.2015 kl.22:57

Tips, noen som klager på deg: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=908391

Linn-Marita

31.01.2015 kl.23:05

Utrolig bra intervju! Sjeldent jeg leser hele intervjuer så nøye som nå. Utrolig nært og ekte akkurat slik du utstråler i hvert blogginnlegg! Du er en fantastisk person, digger deg mer og mer for hver dag! Kos deg gløgg i kveld kjære! Klem<3

catarina kippersund

01.02.2015 kl.00:10

Fantastisk kjekt å lese intervjuet! Du er bare en så fantastisk bra person og jeg elsker at bloggen din viser et realistisk liv! Jeg elsker at du viser videoer av at du og dennis sloss litt, dårlige hårdag-bilder, og at du snakker rett fra hjertet! Det er eneste grunnen til at jeg trykker meg inn på bloggen din og kommenterer hver eneste dag! Skjer en dag av og til at jeg ikke har tid og det er krise så da er det det første jeg gjør på morgenkvisten! Fortsett å blogg som du gjør så er ihvertfall jeg veldig fornøyd! Du er awesome!

Caroline

01.02.2015 kl.00:16

Jeg digger digger digger digger deeg (synges med sesam stasjon melodien).. Mer trenger jeg ikke si Kristin!!

caroline

01.02.2015 kl.02:16

Det som er så fint med deg er at du er så ærlig, du viser et liv som faktisk mange kjenner seg igjen i. Du kan vise en rotete leilighet, og hvem har ikke det til tider? Jeg er svært lite fan av de som har et liv som faktisk er en dans på roser. Det er SUNT å ha crappye dager, det er sunt å være lei seg. Da lærer man seg plutselig å sette pris på alt gode som skjer, og de gode dagene. Tenk hvor kjedelig å ha et hus som ser ut som EN visning til enhver tid? :D Nei altså, jeg liker når man ser at det bor folk der;)

Jeg er supersliten tante, barnevakt for 3 tantebarn i alderen 5 til 2 mnd. Koselig men slitsomt. Håper dagen din har vært magisk ;*

juli

01.02.2015 kl.02:31

Kjære Kristin!

Jeg må bare fortelle deg hvor flott jeg synes du er! Håper alt er bra med deg, du er virkelig en så bra jente som jeg ser veldig opp til. Digger klesstilen din og alt annet med deg! Du betyr masse for meg. Pleier ikke å kommentere så ofte, burde kanskje gjøre det? håper du iallefall vet at det er veldig mange som er så glad for at akkurat du blogger, og deler det du gjør! Hvis noen noengang forteller deg at det du gjør ikke er en viktig jobb, så må du ikke finne deg i det, for du gjør en fantastisk jobb, og å gi så mange mennesker en bit av glede hver dag, er ikke det en viktig jobb? det vil iallefall jeg si det er. jeg ville mye heller kunne hatt på meg å gi glede til mennesker hver dag, enn mange andre ting. Huff dette ble veldig keitete og rart skrevet, men uansett så håper jeg du forstår litt hva jeg prøver å si.

Ha en god søndag <3 loveu

StyleConnection

01.02.2015 kl.03:16

Sara: Takk for tips! Dette skal jeg bli flinkere til.. Glemmer til tider å markere innleggene om min egen nettbutikk som reklame, da jeg liksom ikke får betalt for det om du skjønner. Det er jo noe jeg brenner for, min egen business, og dermed noe jeg skriver om helt naturlig :) Stor klem til deg <3

01.02.2015 kl.08:13

hva koster det per klær du designer? er det du som har designet smykkene/neglakker osv som ligger der? kan du ikke skrive et ordentlig innlegg om det å drive egen nettbutikk med egne klær i?

seppa

01.02.2015 kl.09:44

du må gjerne ta en titt innom bloggen vår <3 www.seppa.blogg.no

Maria M.

01.02.2015 kl.11:17

Åh, du er så sykt bra!!! Elsker hvordan du bare ikke legger skjul på noe, deler deg selv og livet. Så enkelt, men alikvel så vanvittig bra. Du er et friskt pust til blogg Norge, bloggerne, media og Norge. Wæ, sier det gang på gang, du er inspirerende på alle plan!!!

Så herlig med mora di. Det er viktig å velge det gode her i livet og bare gønne på med det en trives med. Hun får nok en helt fantastisk opplevelse. Du er god med mora di, blir facinert og tenke selv over hvordan jeg behandler mora mi. Det er virkelig ikke en selvfølge å få så sykt bra mødre. Hæ.

Håper du koste deg på strippeklubb (hahah) med Katinka!

Løøøv!

Karoline E.N

01.02.2015 kl.12:42

Åh, du er så fantastisk Kristin og jeg blir så GLAD! Intervjuet var døds bra og jeg elsker måten du utrykker deg på og jeg er så glad for at du er deg selv, så fortsett med det. Det er så godt og komme inn på denne bloggen, den gjør meg glad og den sprer så mye glede. Blogg Norge trenger en som deg, hvis ikke hadde den hvert kjedelig! Du er så inspirerende på alle mulige måter og du gir alt av deg selv.

Håper du hadde en fantastisk kveld i går og koste deg med Katinka <3 stor klem

Sara

01.02.2015 kl.13:05

Har forståelse for det. Ville bare tipse, så du ikke får en "mobb" etter deg. Klem tilbake :)

StyleConnection

01.02.2015 kl.13:34

Sara: Tusen takk, Sara :) Smask

Aurora

01.02.2015 kl.14:03

Du er helt fantastisk <3

Eva

01.02.2015 kl.16:09

Syns det var et veldig fint intervju. Selv "oppdaget" jeg deg først gjennom Snikk Snakk, tidenes videoserie, jeg digget det fra første sekund pga ærligheten deres og måten dere ikke satt opp noe fasade, bare snakket rett fra hjertet! De siste månedene har jeg klikket innom bloggen din oftere og oftere og blir stadig mer fascinert og inspirert. Det er noe unikt med deg som blogger at du ikke gjør alt og endrer deg selv for å passe inn i A4-rosabloggen. Jeg liker SÅ utrolig godt at du er så ærlig, åpen og trofast mot leserne dine. Jeg har lest igjennom nesten hele arkivet og føler jeg begynner å kjenne deg, du er virkelig en superkul person med masse pågangsmot og guts som starter din egen bedrift og lever ut drømmen, i dag har jeg endelig klikket hjem mine første sykt kule plagg fra styleconnection, kan ikke legge sjul på at jeg gleder meg som en liten unge til å få de, hahah! Du er bare helt rå, definitivt den beste bloggeren! Klem <3

siljepia

01.02.2015 kl.22:28

Høres godt ut å dra til varmere strøk nå,så blir sikkert en fin tur din Mor og stefar får :)

Først å fremst så var det intervjuet helt fantastisk bra gjennomført med fult åpenhet og ærlig svart .

Ja det er noe merkelig med det å skal snakke om noe fra tidligere år som du selv har lagt bak deg for lengst og plutselig en dag får spørsmål om det..

ja ,det er nok ikke lett å være tenåring og ihvertfall ikke på ungdomskolen.

Ikke at jeg skal få dette i hovedsak skal handle om meg, men hadde det selv ikke noe lett på ungdomskolen.

Jeg hadde ikke så mange venner og ble en god del mobbet,men heldigvis fått som du sier så fint fått glemt de 3 vonde årene bak meg for lenge siden..

Håper dere hadde en fin kveld ute i går og i følge på din mystory på snapchatt så det ut til at dere hadde en fin kveld hehe :)

God klem :) <3

Karoline H

02.02.2015 kl.08:40

For et nydelig intervju! Du er så ekte og det liker jeg sååå godt. Jeg har fulgt bloggen din en stund nå og føler virkelig at jeg kjenner deg. Jeg gleder meg til å lese bloggen din hver dag nettopp fordi det du skriver kommer rett fra leveren. Klem!!

Skriv en ny kommentar

hits