OUR CUTE & DIRTY LITTLE LOVE STORY

//Annonse

Alright people, nå skal vi gjøre noe GØY!

Det er ikke lenge til premieren på Fifty Shades Of Grey som jeg naturligvis har tenkt å snike meg med på. Er det én film som kommer til å bli så heit at det nesten blir pinlig å se den i en fullsatt kinosal, så er det denne, men gleder vi oss? GJETT om vi gjør, hurra! 

Frem til premieren kan dere alle bli med i trekningen av to billetter til festpremieren her i Oslo med hotellovernatting og sjukt god stemning. Det gjør du ved å dele din mest romantiske, kleine, morsomme eller heiteste kjærlighetshistorie på fiftyshadesofgrey.blogg.no, og bidraget sender du inn HER. Du kan også være med på å stemme frem de bidragene du liker aller best, og hvis ikke dette her er gøy så vet ikke jeg. DØDSGØY! 

Mitt lille bidrag finner dere under her, og jeg håper dere liker min lille love story som både er både klein, heit og litt morsom, haha!


Rommet var overfylt med roser, og lite visste du at jeg kastet litt opp i munnen min da jeg så meg rundt. Drinkene jeg hadde gått og slurpet i meg gjennom hele kvelden gjorde ikke akkurat saken bedre, men røde roser all over the place? Jeg ble vettskremt! Du prøvde jo bare å være romantisk og overraske meg. FAIL! Jeg var ikke en sucker for sånt romantisk kliss!

Det var den tiden hvor alt var nytt og vi ikke kjente hverandre. Jeg hadde lenge benektet mine følelser for deg da jeg mente du var for ung. Jeg skulle nemlig ikke falle for gutter som var hele fem år yngre enn meg, og i tillegg var jo settingen så på trynet at det var vanskelig å vite hva man egentlig følte. Var det bare fordi alle følelsene inni denne boblen ble så til de grader forsterket, eller var det fordi jeg begynte å bli skikkelig forelsket i deg? 

Vi møttes i en TV-innspilling, du og jeg.. Vi møttes på skandalehotellet Paradise Hotel, og det sier seg selv at man ikke prøver å finne den store kjærligheten når man melder seg på noe sånt. Jeg hadde noen helt andre intensjoner enn kjærlighet, men du klarte likevel å få meg fullstendig solgt. Jeg visste det var noe livsfarlig med de øynene dine, og jeg visste at du hadde både lurt og sjarmert damer i senk før meg. Jeg hold tilbake over en periode, og det gjorde meg enda mer interessant for deg. Kanskje jeg var blant de første som ikke hadde kastet meg etter deg ved første blikk? FIkk du endelig tilfredstilt jaktinstinktet ditt? For det ligger jo til dere mannfolks natur.. Å jakte.. Og jeg skjønner jo at det blir lite spennende når jentene sprer beina på første date.. Eller - det skjønte jeg for alvor da jeg møtte deg. 

La meg bare si det sånn at jeg hadde vært singel i noen år, og at jeg elsket singellivet. La meg også si at jeg var så singel jeg kunne få blitt, uten å bry meg så mye om verken det ene eller det andre. Verdigheten hadde jeg likevel i behold, på tross av mine mange.. eh.. "bekjente", men hvem er det egentlig som sier at vi kvinner ikke skal få tilfredstilt våre behov? Vi har like store behov vi som menn, og da er det opp til oss å tilfredstille dem.. 

Da du og jeg møttes var det lenge siden jeg hadde følt noe for noen. Etter det ekstremt slappe forholdet jeg ikke klarte å komme meg ut av før det hadde gått hele syv år, var det å møte en mann jeg både følte noe for og samtidig tente på, helt nytt for meg. Var det såpass bra det faktisk skulle føles? Var det sånn det skulle føles å faktisk ha så lyst på noen at det holdt på å gå for deg bare av tanken på å være nær hverandre? Hva pokker hadde jeg gått glipp av??

Du tente meg så til de grader.. Bare tanken på oss to i sengen gjorde det nærmest umulig for meg å tenke klart.. Hadde det ikke vært for at kameraene fulgte oss 24/7 hadde jeg vært all over you for lengst.. Jeg lengtet etter deg, jeg lengtet etter deg naken. Jeg lengtet etter å kjenne kroppen din inntil min, til hete netter med lidenskapelig sex som aldri tok slutt. Jeg ville ha deg så inderlig, og tiden der inne virket som verdens lengste foreplay som til tider ble i overkant uutholdelig. Vi kom tettere på det følelsesmessige plan som forsterket det hele, og sakte men sikkert falt jeg for deg. Jeg falt så kraftig, og da du brått dro tilbake til Stavanger føltes tomrommet etter deg så grusomt at jeg nesten ble helt skremt over hvor mye du betydde for meg. Du? En player fra Stavanger? En bartender som var 5 år yngre? Hva i alle dager hadde jeg fått i meg? Hele situasjonen satt meg fullstendig ut av spill, men én ting var klinkende klart.. Jeg var keen på noe mer.. Jeg var keen på deg!

Så redd for å innrømme det for meg selv, men var det dette som kunne kalles forelskelse? Da vi møttes noen uker etterpå uten et eneste kamera tilstede, fikk vi endelig muligheten til å lære hverandre å kjenne enda bedre. Hele den første natten drakk vi vin og snakket hull i hodene på hverandre.. Vi skålte, lo, skravlet, skålte og lo, og det var da jeg visste at vi aldri kom til å fungere uten hverandre. Så ulike men likevel så innmari lik, og da det i tillegg skulle vise seg at du var en gud i sengen falt alle bitene på plass. Jeg var hodestups forelsket, og det er jeg den dag i dag.. Selvom du legger snusen din overalt og har et altor intenst forhold til FIFA, vil du alltid være min stor kjærlighet, og jeg gleder meg til fortsettelsen på vår klissete kjærlighetshistorie!

Elsker deg ♥

Phuu.. Nå ler jeg høyt, men det ble jo jaggu en liten fortelling ut av det hele.. Historien vår er jo litt utenom det vanlige, for tenk det da folkens.. Tenk at vi møttes på Paradise Hotel, liksom!? Det er så sjukt!!

Men nok om meg.. Nå vil jeg høre deres historier, så klikk dere inn HER og del til fyrverkeriet spruter ut av datan! Vinneren trekkes 6.februar. 

LØØØØV

28 kommentarer

Ida S

27.01.2015 kl.17:02

Ååååh, det er bare sinnsykt søtt om jeg skal si det sånn!! Du og dennis er så skjønne!! <33 kunne virkelig ønske det gikk an å se den sesongen av paradise igjen..

Skulle gjerne ha delt noen sånne historier, men har vært singel hele livet.. Ehe!

Ha en fin dag videre Kristin, løøv ju<3

Maria M.

27.01.2015 kl.17:22

Så sykt koselig!!! Dere to er jo bare tidenes skjønneste par :) åå, jeg digger dere to i lag!!

Jeg selv er ganske kostbar, haha, hopper ikke på første tog. Men en ting er sikkert, jeg er så sykt klar for en kjæreste, en jeg kan dele hverdager med, en jeg kan dele livet med. Åå for en fin dag det skal bli!!

Nyt tirsdagen 🙌

Otilie S

27.01.2015 kl.17:24

Dét er en one of a kind historie altså! Husker veldig godt den sesongen på paradise, tenk at jeg har fulgt deg siden den gang :-) har vært veldig fint å være tilskuer på reisen deres, dere er et skjønt par!

Vanja B

27.01.2015 kl.17:34

"Selvom du legger snusen din overalt og har et altor intenst forhold til FIFA.." Da måtte jeg le høyt!!

Etter å ha sett Dennis rundt i Stavanger så lenge jeg kan huske, synes jeg at det er helt utrolig sinnsykt at han har klart å fått en så fantastisk dame som deg, Kristin! Jeg synes det er helt rått! Digger det! Kos dere masse resten av kvelden <3

27.01.2015 kl.18:14

Jeg leser overskriften og jeg begynner å smilie. Du skriver så utrolig bra, med mye føleser. Må bare si tusen takk for at du blogger, tusen takk for at du er ærlig, tusen takk for du er den du er og tusen takk til moren og faren din som fikk deg❤️

Du gjør dagen min mye bedre, tusen takk!

Stå på, jeg heier på deg uansett

27.01.2015 kl.18:36

Aaah, herlige dere er - favorittparet <3

Maria

27.01.2015 kl.18:40

For en utrolig søt historie!

Jeg husker den episoden hvor Dennis la roseblader på rommet deres inne på Paradise Hotel, synes alltid det var så søtt med dere to på hotellet!

Heldig Dennis er som har en så flott kvinne som deg i livet sitt :-)

Katrine Mariell Karlsen

27.01.2015 kl.18:58

Åhh, dokker e fantastisk. <3

Anine

27.01.2015 kl.18:59

Ååå, kristin og dennis <3 Det var den beste sesongen av paradise uten tvil! Husker sååå godt da dennis la roseblader på sengen, det var tidig

Anine

27.01.2015 kl.19:02

Ååå, kristin og dennis <3 Det var den beste sesongen av paradise uten tvil! Husker sååå godt da dennis la roseblader på sengen, det var tidig

Kristine L

27.01.2015 kl.19:03

Åå Kristin! Så fint du skriver.. Sånn helt seriøst, kunne ikke du tenkt på å skrive bok en gang? Har du noen gang tenkt tanken? For det hadde vært så forbanna kult! ;) det kunne jo vært en av mange drømmer for deg :) Ser det er noen bloggere eller skribenter som har den drømmen, håpet du vil det samme en gang! Gøy å lese om historien til deg og gutten din. Gleder meg så utrolig til å se den filmen! Da blir det jentekveld med film og deretter drinker på byn ;)

Maren D

27.01.2015 kl.19:24

Så fantastisk BRA du skriver, Kristin! I alle blogg innlegg er teksten så vell formulert og bra, men i lengre tekster som dette hvor du har noe konkret å si er forteller-evnen din helt fantastisk! Du tar meg med inn i paradiset ditt, og jeg vil bare lese mer. Skal jeg være helt ærlig kom det litt overraskende på meg at du skriver såpass åpent om kjærlighet, forelskelse og kliss når jeg har fått litt inntrykk av at du ikke er den mest romantiske klisje jenta! MEN det her likte jeg, og det var deilig å lese en helt annen type tekst fra deg også <3 En utrolig historie, og jeg tror det beste dukker opp når man minst venter det! Heier på dere, hihi! Og forresten gleder jeg meg så utrolig masse til å se den filmen! Hurra. Ha en super kveld videre, kjære deg!!

Emma Julie

27.01.2015 kl.20:03

Åå, gleder meg! Jeg og mine venner har forhåndsbestilt allerede, hehe dette blir hett! Utrolig søt historie, og jeg er så glad jeg fikk se noe av disse "følelsene" på TV på den tiden. Krysser fingerene for at jeg finner kjærligheten en dag også. Dere beviser jo at man faktisk kan finne den uansett når og hvor, det er artig. Sov godt :)

Celine

27.01.2015 kl.20:29

Ååå kjære deg! Dere to er et fantastisk par. Husker det såå godt når Dennis kjørte på med roseblader og hele pakka, haha ;) Har fulgt deg helt siden da, og jeg elsker det du skriver og går aldri lei! Du er så ærlig, morsom, god og legger så mye arbeid i det du gjør på bloggen.. rett og slett en inspirasjon!

Jeg digger deg, U ROCK!!

Aina!

27.01.2015 kl.20:33

Dere har kanskje den mest unormale, samtidig en sykt romantisk kjærlighethistorie. Det blir liksom bare bedre for hver dag som går virker det som, ELSKER DET... Håper jeg finner noe så episk som dere har <3 dere er mine yndlinger <3:D

Anita Hundseid

27.01.2015 kl.20:54

Ååå for en herlig historie❤️ Hahaha huske så godt det med rosene, husker jeg syntes så syn på Dennis, men var heldigvis en lykkelig slutt da😘😘

Miriam

27.01.2015 kl.21:05

Åååå dere to <3

Guro

27.01.2015 kl.21:54

Tenk deg for en historie å fortelle til barnebarna :D Haha, det er jo helt fuckings awesome! Og tenk at dere har deres første møte på film, det er kult det!! Det er jo en herlig historie, og dere er så søte sammen at jeg blir nesten forelska av synet <3 hehe

Cathrine Nilsen

27.01.2015 kl.22:33

Ååhh, dere to altså! Jeg er så glad for at dere fant hverandre, for dere er meant to be, det er jeg fullstendig sikker på!

Karoline E.N

27.01.2015 kl.22:54

Åh, dere to gjør meg så glad! Historien deres er jo helt fantastisk og jeg er sikker på at dere to alltid kommer til og høre sammen :) jeg skal tenkte litt på om j har en historie og dele. Nå er det natta her, er super trøtt! Stor klem

caroline

28.01.2015 kl.00:14

For en vakker men samtidig speseill kjærlighetshistorie! Dere er så skjønne ;*

28.01.2015 kl.01:54

haha helt sant: drirkleint! x'D

Haha, også er jeg misunnelig...

Anniken

28.01.2015 kl.08:00

Dere to <3

Ann-Karin

28.01.2015 kl.09:46

Det er faktisk litt artig at jeg/vi har fått fulgt historien deres helt fra start! Er ikke mange man kan si det om.. :) Dere er nå så skjønne sammen!

En ting jeg dog lurer på.. Du nevner jo sitt forrige forhold i dette innlegget også - et langvarig, rutine-forhold uten mye gnist, slik jeg har forstått det.. Hva tror du din ex tenker og føler når han leser dette..? At din ex-svigerfamilie leser det? Var han like enig om at forholdet kanskje ikke var så bra, eller er dette din mening..?

Det er ikke meningen å kritisere, jeg lurer rett og slett bare. Jeg tror ikke jeg personlig hadde satt pris på om min ex hadde skrevet slikt om vårt forhold for "hele" Norge..

Uansett - artig vinkling på et reklameinnlegg!! Liker at du skriver din egne lille novelle, isteden for å bare promotere det du skal ;)

Tcr

28.01.2015 kl.10:00

Det gleder meg og lese sånne historier <3 Elsker at du er så åpen om kjærlighet på bloggen.

nicoline

28.01.2015 kl.21:24

du er en helt fantastisk dame kristin! å lese dette gjorde dagen min enda litt bedre.

siljepia

28.01.2015 kl.23:44

Åh,for en utrolig fin historie,veldig romantisk jo :) Herlig å se at dere har det så utrolig bra sammen :) <3

Beate

22.04.2015 kl.05:18

Sjukt koselig!! Måtte lese dette innlegget for andre gang nå bare fordi d er så søtt <3 :) (:

Skriv en ny kommentar

hits