MONDAY MOOD

Hallaisen hotties ♥

Fader ass.. Haha! I går kveld hadde jeg en liten søndagssnakk med Bettyen før vi tok kvelden og jeg bare, "ring meg i morgen når du er på vei til Drammen i halv åttetiden da?", og Betty bare, "nei, frøken.. Jeg vekker deg ikke så tidlig, du kan få sove videre", og jeg bare, "jamen hallo, jeg står jo opp klokken syv i morgen så det er null stress".. Betty avsluttet deretter med, "alltid like optimistisk du, vennen".. *Kremt kremt*, alltid like optimistisk ja, og tror dere jeg klarte å komme meg opp rundt syv som planlagt? NEI!

Åååååå.. Jeg blir så sur på meg selv!

Jeg vet ikke hva som skjedde i går kveld, men plutselig hadde jeg ligget på sofaen helt til klokken to på natten og surfet på nettet. Hva pokker var vitsen med det, liksom? Kunne jeg ikke bare gått og lagt meg sånn at jeg hadde vært fit for fight i dag? I stedet husker jeg ikke at vekkerklokken ringte i syvdraget, og våknet av meg selv litt over ti. Det er faktisk ikke greit!!  Please si at dere har noen tips til hvordan man skal bli flinkere til å komme seg opp før fuglene fiser.. Jeg eier ikke et snev av selvdisiplin på morkenkvisten, og tar i mot tips og råd med stor takk, haha!

Galaxy Skater Skirt HER // Tørrshampo med superduper volume HER // Neglelakker fra OPI - Lys rosa HER, mørk rosa HER, glitterlakk HER // Hoodie fra StyleConnection (kommer til våren) 

Sånn ser altså min mandag ut, og med såpass mange deilige og sprudlende elemeter blir den langt fra nitrist. Det er bare så utrolig viktig med freshe farger på en ekstremt grå og regntung dag, og et must have på denne mandagen er knallrosa negler med glitter, tørrshampo med ekstremt volume, kaffe, friske blomster og galaxy! Hurraa!

Denne uken kommer til å bli ekstremt spennende, for allered på onsdag er det duket for Vixen Blog Awards.. Wææææ jeg er så spent at jeg holder på å eksplodere, og nå er det virkelig siste sjanse til å stemme meg frem i gategoriene Beste Outfit Of The Day, og Folkets Favoritt. I de resterende kategoriene jeg er finalist i, er det opp til juryen å bestemme utfallet, og jeg krysser alt jeg har for at jeg stikker av med en pris eller to. Hvis jeg er så heldig å vinne noe som helst er det takket være dere, og det er vanskelig å beskrive hvor sinnsykt stor pris jeg setter på dere og stemmene deres. Gud og fader så sinnsykt glad jeg er i dere, finingene mine ♥

Måtte dere få en fantastisk fin mandag, Lovelies!

SMASK

 

  

35 kommentarer

Tomine

26.01.2015 kl.11:45

Ha en fantastisk mandag, Kristin:-D

Emma Julie

26.01.2015 kl.12:01

Det er lov til å drøye den i sengen i blant, haha. Utrolig kule bilder! Åå, gleder meg til å se nærmere på den genseren. Krysser fingrene for at du stikker av med noen priser! Ha en fin dag :)

Alexandra

26.01.2015 kl.12:15

Håper du får en super duper dag! Du har blitt mitt nye forbilde :D Klem

Susannecasandra

26.01.2015 kl.12:19

så skjønn du er :)

Hehe , våkner dennis før deg ? Så kan jo han prøve å våkne deg. Vis ikke så må du nesten bare prøve å legge deg tilig å stå opp tilig å gå ut av senga. Jeg bleier å måtte våkne min samboer så det har blitt en vanne får meg å stå opp klokka 7:) hehe

Elida

26.01.2015 kl.12:29

kjæresten min våkner ikke av alarmer eller noe som helst når han har vært lenge våken. Derfor ga jeg han en forferdelig vekkerklokke som han ikke kan unngå og høre!

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50187566/ Denne våkner han av om han så kun har fått to timer på øyet:)

Otilie S

26.01.2015 kl.12:29

Ååh, håper så inderlig at du vinner, har stemt som en gal fra dag en! Du er så dyktig med disse oppsatsbildene, den tiden jeg prøvde meg som blogger fant jeg ut hvor vanskelig det egentlig er.. :)

Silje

26.01.2015 kl.12:30

Tror det at hvis man ikke MÅ opp, så står man ikke opp :p men nå har du vært ganske flink en stund. Gi deg selv en klapp på skulderen for det, og prøv igjen i morgen :) Smask!

Monica

26.01.2015 kl.12:32

Du burde kjøpt en kaffemaskin til å ha på nattbordet :) Siden du har hjemmekontor synes jeg 7 var et ekstremt tidlig tidspunkt å stå opp på. 8 er perfekt. Så kan du lage kaffe, spise frokost, slå på god morgen norge eller noe bare for å ha noe på tv litt, åsså klokka 9, er det jobb som står for tur :) (Hørtes bra ut i mine øre :p Evt ta en 10-20 min morgen yoga på youtube før frokost, det er magisk!!)

Camilla

26.01.2015 kl.12:35

Åååh, gleder meg til den hoodien kommer! Grå og rosa er midt i blinken for meg :-) Har stemt på deg i Vixen masse, så håper du vinner <3

Tips til å stå opp tidlig: legg alarmen/mobilen så langt unna at du fysisk MÅ reise deg opp av sengen for å stå opp. Da er det bare å fortsette ut på badet og starte dagen!

Guro

26.01.2015 kl.13:01

Det beste som finnes er jo å stå opp tidlig når du bare kan sette deg ned med kaffekoppen og starte dagen rolig! Jeg står alltid opp tidlig når jeg har fri, fordi jeg er helt klart mest effektiv hvis jeg får en tidlig start, og da får jeg også utnyttet hele dagen! :-) også kan det være greit å tenke at jo tidligere du kommer i gang, jo tidligere kan du avslutte og ta kveldskosen på sofan! :D jeg elsker tidligvakter, så jeg har fri på ettermiddagen og kvelden! Prøv å finn glede i å være oppe før fuglene fiser, og kom inn i en rutine slik at den indre klokka di skjønner at du skal opp kl 7 og ikke kl 10 :p hehe

Det hjelper selvfølgelig å legge seg i rett tid også :-)

Ha en strålende mandag! :D nyt den, dette blir en bra uke!! :D jeg bare vet det :D

Maren

26.01.2015 kl.13:01

Hei, jeg hadde også mye problemer med å forsove meg, så jeg kjøpte en lampe hos Expert som heter WakeUp Light (Philips) den starter med veldig svakt lys en halvtime før du skal stå opp, så blir det sterke og sterke (du velger selv styrken både på lys og radio/alarm) jo nærmere den kommer klokkeslettet du ønsker å stå opp. Nå på vinterhalvåret er det veldig mørkt og vanskelig å stå opp. Det er virkelig verdt ett forsøk! Og hvis det er mobilen du bruker som alarm, endre tonen, for det skjer ofte at vi mennesker forbinder tonen med søvn og rett og slett ikke hører den når vi har brukt den samme over lengre tid :) Lykke til, ditt freshe mennesk!

Vanja B

26.01.2015 kl.13:11

God morgen!

Hadde selv planer on å stå opp tidlig i dag fordi jeg har utrolig masse som må gjøres, men våknet kl 11.30.. Jeg klarer ikke å stå opp tidlig, så jeg føler med deg. :)

Har stemt på deg hver dag, så lykke til <3

Sigrid Elise

26.01.2015 kl.13:37

ett tips: ha mer realistiske mål for når du vil stå opp. Type åtte eller ni:) Når du er vant til det, er det lettere å stå opp halv sju.

Good luck(sliter med det samme sjøl)<3

Emma

26.01.2015 kl.13:41

Internettet.. Så vakkert, så ondt.

Julia

26.01.2015 kl.13:52

hahaha, ikke bare jeg som kaster bort halve natta på å surfe på internett.. Fort gjort, men som du sier - jævla unødvendig.

Har stemt på deg som folkets favoritt, og krysser fingrene for at du vinner i år også! Mer ærlig og gjennomført blogg skal man lete lenge etter! Ønsker dag masse lykke til!! <3

Catarina kippersund

26.01.2015 kl.14:18

ååå fine bilder! Stemning 😄

Når det kommer til det å stå opp har ohvertfall jeg erfart at å bytte vekkerklokkelyd en gang i uken hjelper.. Man blir så vandt til en vekkerklokke at man tilslutt ikke reagerer! En annen ting er å plassere den et sted der du mååå reise deg for å slå den av også ikke sitterdeg ned igjen i sengen. Vell det er det som funker best for meg!

Har stemt på deg og krysser fingrene for at du stikker av med seieren, det fortjener du!

Charlotte Haugen

26.01.2015 kl.14:22

Min mandags insporasjon er bloggen din :D det er alltid det jeg ser frem til hver morgen! spesielt mandag når man er litt ekstra trøtt :D

sliter med akkurat det samme, tenkte det hadde vært kult å hatt en vekker klokke som fyller en kopp kaffi på natt borde når den ringer , det hadde vært perfekt! :D hehe!

Ha en kjempe fin dag og en suuperduper uke :D gleder meg til resultatet av vixen! smask!

Oda

26.01.2015 kl.14:38

Jeg er også tidenes B-menneske; elsker å være oppe til langt på natt og sove lenge... Men det går jo ikke når man har forelesning kl. åtte, og helst skal ha ordnet seg og spist frokost osv før det. Det eneste som har funket for meg er rett og slett å legge meg tidligere. I 22/23-tiden, da føler jeg meg noenlunde opplagt når jeg står opp kl seks, og har faktisk energi nesten hele dagen. Som en annen over nevnte, hjelper det også litt å ha vekkerklokka ståendes langt nok unna så man må reise seg opp fra senga for å skru den av :)

Rebecca

26.01.2015 kl.15:23

Hei! et lite tips til å stå opp tidelig er å skru på flere vekkerklokker, jeg pleier det for å komme meg opp på mandager ;)

kos deg med resten av mandagen <3

Siri

26.01.2015 kl.15:50

Hei, Jeg har sendt deg Mail for ca2-3 uker siden den er ennå ikke besvart. Håper du kan ta deg tid til å lese den fordi jeg trenger svar på noen spørsmål til Galaxy skjørtet. Trenger svaret innen januar salget er over.

Julie Storlien

26.01.2015 kl.15:55

God Mandag fineste Kristin!!

Alltid vanskelig å komme seg opp om morgenen. Mitt tips til å greie å komme seg opp er at man må tenke på noe som motiverer deg til å stå opp. Enten det er at du gleder deg til å lese nye kommentarer som har kommet inn på bloggen, eller bare en så liten ting som at du skal ha en deilig frokost.. :)

Håper tipset kan være nyttig.

Ønsker deg en fin mandag videre! Klem i fleng <3

Mari

26.01.2015 kl.16:06

Lampe med wake up light fra philips er kjempegod å ha no i vinterhalvåret ;) og sånn ellers syns jeg du kunne sy og selge sånne putetrekk som de grafiske flerfarga du har! Jeg vil ha sånne! ;D <3

Emilie

26.01.2015 kl.16:09

Haha. Jeg slet med det samme selv helt til jeg fant den feteste oppfinnelsen, vekkerklokke som stikker av fra enklere liv - legg den i enden av rommet kvelden før og jeg lover at du våkner. Du må ikke bare skru den av, først må du løpe etter og fange den :D

Et lite spørsmål, ang nettbutikken. Skal sende noe i retur, må jeg betale fakturaen da?

A lot of love <3

Linda

26.01.2015 kl.16:11

Jeg klarer ikke å stå opp tidlig hvis ikke jeg må. Klokkene kan ringe i hytt og gevær om de vil, enten så slår jeg de bare av i halv søvne eller så kaster jeg de i veggen ( har visst gjort det siden jeg var liten, er 26 nå men har ikke vokst det fra meg gitt) ;p

Marita Malmgren

26.01.2015 kl.16:17

Var grytidlig oppe i dag og har vært såå trøtt gjennom hele skoledagen, trette livet... men det er jo sånn mandag er, eller hva?

Håper du har en fin dag <3 Klem fra Marita! :)

KattI

26.01.2015 kl.16:44

Get a real job?

Høhø neida. Men hvorfor må du opp 7? Ha 8 som mål. Litt mer gjennomførbart. Eller, som jeg har skrivi før: få deg en unge. Da er 7 seeeeint på dagen.

Hilsen hu som blir vekt 05.30 hver dag. HVER dag.

Karoline E.N

26.01.2015 kl.16:53

Åh, super inspirerende bilder!! Du er såå flink 😃

J skulle virkelig ønske jeg hadde noen supre tips til hvordan du kan komme deg opp om morgningen, men sliter faktisk med det samme selv! Jeg har på klokken 09.00 men kommer som regel ikke opp før klokka 11.00! Jeg hater det, så får vel se om jeg ikke finner noen tips her :) jeg har et lite tips som hjelper innemellom og det er motiverende tekster som vises da ringeklokken ringer.. Det kan endres der det står alarm på iPhone! Et lite tips ❤️ Ønsker deg en fin kveld - klem

Maria M.

26.01.2015 kl.17:02

Som det doven dyret jeg er har jeg på 10-12 alarmer in the morning. Den verste alarmlyden kommer når jeg MÅ opp, og har ti min på å freshe meg litt opp, tygge skjeva, hive på meg klær og løpe til skola. Ellers kan du gjøre som han på vgtv i dag, fylle leiligheten med lekepastballer og rulle ut av senga, et tips fra meg! Hahah.

Man blir jo ikke annet enn glad av den kaffen og alle freshe farga. For en mandag uten kaffi og freshe farger er katastrofe. Tar alltid den mest fargerike og fresheste genseren på denne dagen. Når jeg i tillegg skal jobbe fem timer etter skolen, er det en bonus.

Åååå, som jeg gleder meg til du kommer hjem med den ene awardsen etter den andre. Jeg håper spess du får folkets favoritt, for det er du. Ihvertfall også etter ditt sjarmerende fjes dukket opp på tv skjermen igjen. Ååå som jeg gleder meg til bloggerne på torsdag. Da er jeg ferdig presentert med særemne også. Åååå, torsdag blir en fin dag. Gleder meg felt :)

Løve yah! Må resten av mandagen behandle deg like bra som du !!!!!

Helena

26.01.2015 kl.17:02

Få deg en vekkerklokke-app med oppgaver som slår av alarmen! Jeg har en til android der du må løse matteoppgaver for å kunne slå av klokka + 4 repeterende alarmer. De får meg VIRKELIG (!!!) til å stå opp, ettersom man må våkne litt for å løse dem.

Hilsen tidligere kronisk forsover :)

Therese Sofie

26.01.2015 kl.17:59

Når vakkerklokken ringer er det bare å telle ned fra ti, på null står du opp - UANSETT. det liksom bare å gjøre det

Karoline H

26.01.2015 kl.23:12

Jeg har samme problem som deg!! Jeg forsov meg faktisk i dag, og det er litt krise med tanke på at jeg går på videregående. Kroppen min reagerer ikke på vekkerklokken lenger liksom. I morgen må jeg faktisk opp klokken seks, da skal jeg overraske en venninne med kake og ballonger på bursdagen og da kan jeg ikke forsove meg. Jeg skal defininitivt lese gjennom tipsene du har fått. Et lurt triks er å ha vekkerklokka langt unna senga, da må du opp for å skru av den grusomme lyden :)

Caroline

26.01.2015 kl.23:51

Drikk masse vann før du legger deg sånn at du faktisk MÅ stå opp når du våkner bare fordi du må sånn på do. Altså det er derfor jeg aldri forsover meg, fordi jeg må sykt på do med engang jeg våkner. Jeg gjør det ikke med vilje da hahahh. Glad jeg aldri har hatt særlig problemer med å stå opp tidlig, har rett og slett ikke samvittighet til å sove videre når jeg først har våknet og VET jeg burde stå opp hahah. Hva kaller man slike mennesker som meg egentlig, som elsker å sove lenge, men likevel ikke har problemer med å stå opp tidlig? B- menneske? A+? A/B menneske?

Mia

27.01.2015 kl.01:03

Hallo i luken. Lurer bare på hvor den grå genseren med sølvskrift er kjøpt og pris? Så veldig fin ut :)

silje

27.01.2015 kl.07:53

Haha,men huff ja det der skjønner jeg godt at det føles irriterende , når du tenker å stå opp tidlig,men våkner mye senere .. Så mye fine bilder :)

Hadde vært super gøy og velfortjent om du hadde vunnet 2 kåringer :D Det hadde jo kansje vært ekstra god anledning til å fikse en lite party , for å feire deg ,trur vi lesere og du selv hadde hatt det koselig og fint sammen ? :) hehe.

Håper du fikk til å stå opp når du ønsket det i dag da :) Ha en fin Tirsdag :) <3

StyleConnection

27.01.2015 kl.09:50

Mia: Den er fra StyleConnection :) Kommer til våren :) WIiiiiiiii

Skriv en ny kommentar

hits