SUNDAY

Bah, 

så var det søndag og dagen derpå, ergo er hjernekapasiteten lik null, haha. Jeg er faktisk kjempefin i formen da vi ikke tok helt fyr i går, men det er liksom noe med det at det er litt utfordrende å få ned en interessant tekst på papiret.. 

Kvelden i går var superhyggelig, og med 19 personer til bords ble stemningen helt fantastisk. Tijuana serverer i tillegg til superdigg mexikansk også de diggeste drikene ever, og når dette blir kombinert med mye latter og gode samtaler kan man bare si at kvelden har vært vellykket og superkoselig. Hurraaa for bursdag, liksom. Bursdager er LIVET! 

Jeg sitter i såffan jeg da.. Ikke uventet, eller hva? Det er liksom ikke en annen plass man heller vi tilbringe søndagen, og nå manner jeg meg opp til å gå bort på Bunnpris for å handle frokost. Jeg er så sulten at jeg kunne spist en hel hest, selvom jeg avsluttet kvelden i går med en svær Subway, haha. Den der ost og oregano suben, med så mye ost som er mulig å få plass til, kombinert med tomater og salt og pepper.. YUMMY!! Dødsmye ost i luftig sub? Halleluja.. Det er nattmaten sin det!!Frankie Top Fra StyleConnection HER // Grapchic Paradise Sweat far StyleConnection HER // OPI neglelakk HER

Okei.. Så var det denne hjernekapasiteten da.. Jeg har ikke sjans til å skrive mer, og de siste setningene jeg har prøvd meg på har vært så uinteressant atte hjelp. Jeg gir meg her, så skravles vi heller senere, ait?

Fortell litt om kvelden i går da.. Hadde dere en fin lørdag?

LOVE YA'LL ♥ 

 

 

21 kommentarer

Ida S

25.01.2015 kl.13:36

Så bra at du koste deg!! enig bursdager er såå gøy :-)

Lørdagen min ble hjemme, deilig å slappe av med familien! <3

Ha en fin søndag!! Love you :* <3

Stine

25.01.2015 kl.13:54

Goooood Søndag skjønne deg !!:)))

Emma Julie

25.01.2015 kl.14:02

Haha, kjenner til den as! Var selv på byen i går og hadde en super natt! Må dessverre bite tenna sammen, fordi her er det skolearbeid som må gjøres.. Høres ut som du hadde en fin kveld også. Haha, man må alltid ende kvelden med nattmatt, her ble det pizza stykker. Håper du blir bedre i topplokket utover dagen! Klem :)
Så fin kopp :)

Sara Josefine

25.01.2015 kl.14:10

Du Kristin? Jeg lurte litt på om inspirasjonen til den toppen er fra Friends? Det er i hvert fall det jeg tenker på når jeg ser den^^

Ønsker deg en strålende fin søndag :*

Susannecasandra

25.01.2015 kl.14:21

Hadde en helt greit kveld i går :) så bra at du koste deg i bursdagen :)

Men hengover er ikke noe godt "/

Kos deg :)

Lea

25.01.2015 kl.14:26

Så bra du koste deg på bursdagen! Jeg ble sofaliggende med vond hals... Men lørdagen var ellers perfekt! Ønsker deg en superfin søndag!

KLEM

Maggi

25.01.2015 kl.14:35

Ble 18 helt i slutten av desember..gikk ikke ut for første gang før i går, ikke så stas 😂

Stine

25.01.2015 kl.14:54

For en deilig søndag da, ingenting er bedre enn sofaen <3

På meg er det desverre jobb, åtte timer før jeg får dra hjem å finne hotellputen (beste putene noensinne!) og sofaen med kveldsmat til meg å samboeren :)

Var i skibakken igår og det kjennes godt på kroppen idag! Stiv sa du? Aldri ;)

Otilie S

25.01.2015 kl.15:01

Søndag, du søndag.. jeg ligger i senga og koser med pus, og her blir vi nok liggende i dag ;)

Karoline E.N

25.01.2015 kl.16:05

God søndag fine du :)

Bursdager er super gøy og ingenting er bedre og spise god mat sammen med herlige venner! Godt og lese at du koste deg i går :) jeg skulle egentlig på kvelds vakt, men ble ikke sånn allikevel. Så jeg og samboer min dro på besøk til hans onkel og satte der i mange timer, kjempe kos 😃😃 onkelen til min samboer har alltid noe morsomt og fortelle, så man kommer ikke unna en god latter. Nå ligger jeg litt halv slakt på sofaen hjemme hos svigerforeldrene mine, etter at jeg og samboer har måkt garasje taket her *puh* dagens trening!! Nyt søndagen og spis noe digg med god samvitighet ❤️

Martine Skogstrand <3

25.01.2015 kl.16:30

Så bra at du koste deg i går i bursdagen :)

Igår var jeg på jentekveld med noen venninner og koste meg skikkelig.

Ha forsatt en fin søndag videre :)

Sara

25.01.2015 kl.16:48

Lørdagen min var stort sett rolig, idag blir det junkfood, og titting igjennom SnikkSnakk episodene dere la ut for en god stund siden. Blir så glad over å se de episodene :'D

Mari

25.01.2015 kl.16:59

Hurra, enig med deg, bursdager er best!

I går var jeg på neonparty-bursdag hos en av de som var fadder for meg under fadderuka. Det var helt konge - og det var hjemmefest. Ingenting slår hjemmefest! Og neonparty gir forresten helt fantastisk stemning, spesielt med muskelbrus og pangvin. Alt toppes, når formen i dag har vært flott! Hurra, hurra, hurra!

tommy

25.01.2015 kl.17:27

fin blogg =)

Guro

25.01.2015 kl.17:34

Hei :-)

Jeg får ikke sett snappene dine på snapchat lengre :-( Vet ikke helt hva som har skjedd! Har du en løsning på lur? :-D

Ha en fantastisk dag videre!

Klem :)

Catarina Kippersund

25.01.2015 kl.17:41

hehe skjønner hvordan den der skrivesperra kan oppstå!

Min lørdag var rolig, forann tv med kake og brus med min kjære!

dagen i dag er ganske lik :)

Karoline H

25.01.2015 kl.18:20

Så fin kopp! Farmor på over 70 år har også falt helt pladask for Mummikoppene og har en SOLID samling nå, hun har fått til jul og div. bursdager av oss og blir alltid like fornøyd.

Lørdagen min ble såå fin, med bursdagfeiring hos en god venninne. Vi inviterte etterhvert folk til henne og kvelden ble helt topp...frem til jeg måtte gå 2 km hjem alene. Da var jeg ikke så høy i hatten lenger, og når man i tillegg har fått i seg litt for mye så blir man syykt paranoid og jeg må innrømme at jeg var redd for både voldtekt og kidnapping. Jeg bor jo ikke akkurat i en av Norges travleste byer og jeg møtte ikke på en sjel på vei hjem!!

Maria M.

25.01.2015 kl.18:32

Ååå, du er såå fin. Elsker når du slenger med ditt vakre fjes i innleggene dine. Høres ut som en fantastisk kveld du hadde. Og ja bursdager digg.

Lørdagen min var også veldig innafor, jeg var på russeball med tidenes russekull. Kjempekoselig. Kåringer var det og, jeg ble årets søde, jess. Haha.

Nå står særemne for tur som jeg har drøyd til siste sekund.

Ha en herlig kveld, vakre!

Marie

25.01.2015 kl.23:24

Du er helt utrolig, Kristin!

Du er mitt største forbilde og en helt fantastisk person ❤️ Jeg håper du får en fin kveld videre💕

Susanne

26.01.2015 kl.16:39

Hei Kristin! Hvor kjøper du mummikoppene? Og hva koster de? Jeg digger dem og har tre selv, men jeg har fått alle i gave, og føler derfor ikke for å grave etter pris o.l.

Skriv en ny kommentar

hits