WEEKEND

God morgen ♥

Jeg starter dagen med en liten morgenhilsen fra Fokus, Dennis og meg. Her har vi holdt sengen helt til nå, rett og slett fordi Dennis har vært så hungover etter kickoff med jobben i går, så i en time nå har han klaget sin nød og vært skikkelig needy! "Kriiistiiiiin, jeg trenger en smertestillende", "Kriiiistiiiiin, jeg må ha et glass vann", "Kriiiiistiiiiiin, kan du kose meg på ryggen???".. OMG!!! Skjønner dere opplegget eller? Og nå nettopp skulle han absolutt lekesloss eller noe sånn, og da ble jeg så irritert at det holdt på å tilte for meg, men siden jeg ikke klarte å slutte å le, fortsatte han bare med å løfte meg opp og ned, legge meg i bakken og alt som hører lekeslossing til. Fader så irriterende.. Det blir litt sånn som sitatet, "Don't make me laugh, I'm trying to be mad at you".. Det er faktisk verste sort - når det koker inni deg av irritasjon, men så klarer du ikke få ut frustrasjonen din da latteren føkker opp alt, haha. 

Nå er jeg helt utslitt, for det ble en helsikens kamp som aldri tok slutt.. Phuuu! Heldigvis har han satt seg bort med FIFAEN nå, så da satser jeg på å få litt fred til å gjøre meg ferdig med dette blogginnlegget, hehe. 

Jeg på min side er i strålende form etter en rolig fredagskveld med jentene. God pizza, øl og gode samtaler stod på planen i går, og her snakker vi kvalitetstid på høyt plan. Alltid stas å samle chicksa til en koselig kveld ♥

Dennis drar til Stavanger i ettermiddag, så nå tenker jeg å prøve å få han med meg ut på en digg frokost her på Løkka. Det var faktisk hans forslag i går, så da satser jeg på at han er like klar for en hyggelig lørdagsbreaky ute blant folk. Innimellom er det er jo så digg å få frokosten servert fremfor å lage den selv, så dette blir en god start på dagen!

Har helgen behandlet dere bra så langt, skjønninger? Og hva står på planen i kveld? Skal dere ut å danse? Det skal nemlig jeg, og jeg gleeeeder meg. Wuuuhuuuu!

LOVE YOU ALL ♥

 

20 kommentarer

fabelastisk

24.01.2015 kl.11:58

La aldri en mulighet til å le gå fra deg, selv om du egentlig er irritert/sur/møkkforbanna. I det store bildet er det latteren som skal ha størst plass. <3

Ønsker deg en herlig kveld på byen!

StyleConnection

24.01.2015 kl.12:06

fabelastisk: Det er faktisk et veldig godt poeng <3 Stor god klem til deg

Josefine

24.01.2015 kl.12:08

ha en fin dag og kos deg i kveld:) fyr i peisen, pledd og forkjølelse her:(

Guro

24.01.2015 kl.12:20

Ikke så dårlig å starte dagen med latter, må jo være det beste starten på dagen selv om du egentlig er litt sur! :p hehe

Jeg skal ikke danse i kveld, jeg skal holde meg i sofakroken og se gullrekka på tv! :-) og gleeeede meg til å sove lenge i morgen, ble plutselig jobbhelg og tidlig morgen i dag så morgendagen skal nytes! :-) neste helg er det klart for nyttårsbord med jobben, så jeg sparer dansemovsa til da :-)

Håper du koser deg max i kveld da :D shake that ass

Celina

24.01.2015 kl.12:21

Hjemmedag med sykt lite febertroll hjemme idag å ikveld:) og satse på at han blir frisk å slepp unna lungebetennelse! God helg!:)

emilie

24.01.2015 kl.12:22

hvor pleier du å reise når du skal ut på byen?:) ha en fin dag!

Henriette

24.01.2015 kl.12:23

Håper du får en fin lørdag, Kristin! Men du må huske å legge ut link så vi kan stemme på deg i kategorien beste outfit også! Den kategorien MÅ du jo vinne! :D

Lea

24.01.2015 kl.12:26

Blir nok ikke noe dans på meg i kveld. Blir nok bare sofaliggende, med vondt i halsen, hehe! Håper dere får en god frokost, og en fantastisk kveld på byen! KLEM I FLENG!

Karoline E.N

24.01.2015 kl.12:31

Haha, kjenner meg igjen når det koker innvendig og alt du vil er og bli irritert, men der eneste du klarer er og le! Lenge leve en god latter ❤️ Kos dere en deilig frokost! Jeg skal på jobb senere i dag, så ingen dansing på meg dessverre! Du får danse litt for meg også :) stoor klem!

Emma Julie

24.01.2015 kl.12:36

God morgen ja! Haha, litt artig er det vel. Hørtes ut som en deilig kveld i går. Jeg selv har akkurat vært å tatt denne brazilian waxen. Det gikk faktisk strålende, litt vondt der og da var det jo, men helt utholdende. Jeg hadde hatt på en bedøvelses krem, men vet egentlig ikke om denne var til noe hjelp. Fikk i alle fall et strålende resultat og jeg skal tilbake! Så det er forskjellig på hvordan folk takler det, takk gud haha. Kos deg masse med dansing i kveld! Jeg skal nemlig på byen selv, så dette blir topp :)

Otilie S

24.01.2015 kl.13:23

Hangover mannfolk ass! Godt å le litt da ;)

Camilla

24.01.2015 kl.13:27

Hihi, kjærestelekeslossing er i grunn det beste <3 Selv om det ofte skjer når jeg mer enn gjerne vil sove, så får det meg alltid til å le og kjefte på samme tid. ;-)

Kos deg i kveld, det skal jeg også! Ut ut uuut.

Jillo

24.01.2015 kl.13:46

Åhh, kjenner til følelsen! Har vært så latterlig forbanna på samboeren min, men han har funnet på et eller annet, og frustrasjonen har gått under for latteren som heller ville fram! Er som regel slik det er, haha!

Lena Pedersen

24.01.2015 kl.14:23

så digg å sove lenge! Har selv nettopp inntatt frokosten, for en sen start på dagen hører hjem på en lørdag! :D resten av lørdagen matcher morgenen, blir avslapping med kjæresten før vi feirer 2 år sammen i morgen! <3

Kos deg masse på dansegulvet i kveld, og ta en slurk for meg også! :D

Catarina Kippersund

24.01.2015 kl.15:14

Du er ikke alene om å være lenge i sengen i dag, da jeg også lå fint plassert under dyna til klokka var minst halv 2!! Opp å mekke frokost og nå er jeg faktisk tilbake i sengen! Utslitt etter en alt for lang uke!

Lekeslossing er kjempe koselig men samtidig utrolig irriterende så forstår hva du mener med ordtaket der! hehe :D

ha en superduper lørdag Kristin ! Smask! :*

Caroline

24.01.2015 kl.16:03

Haha søtpotet!😍 deilig med lange dager i sengen!

dagens spørsmål😄 har du vært i Dublin?

Karoline H

24.01.2015 kl.17:34

I dag skal jeg i bursdag og gleder meg såå, og tiden flyr!! Jeg har ikke tenkt på hva jeg skal gjøre med hår og sminke enda og skal være der klokken 7, heldigvis er det bare rett nedi gaten! Ha en nydelig kveld :)

Marlene

24.01.2015 kl.21:35

Igår var jeg faktisk på bowling med tre kollegaer og inviterte med meg en kollega som er sykmeldt pga brukket arm. Var så koselig å se han igjen, og trur han koste seg veldig.. Han har ikke sett oss siden 2014.. Etter bowlingen tok jeg og en venninne en runde airhockey før vi dro videre til Jessheim Storsenter.. Planen var å spise på Egons, men der var det fullt så vi endte opp på Ciao Bella..Var også innom Strømmen storsenter for å høre om jeg fikk billetter til førpremieren på fifty shades of grey, noe jeg ikke fikk :( Idag har jeg ikke gjort stort, vært en liten tur på Strømmen storsenter før jeg gikk hjem igjen.. Så har jeg bare sittet foran macen, spamma en venninne med stygge bilder av meg på snapchat og bare slappet av.. Imorgen skal jeg spise ute på en indisk restaurant her på Strømmen med familien <3 Gleder meg, det er så god mat der og de som jobber der er kjempehyggelige :D Nå skal jeg fortsette å se the maze runners på dvd :D Ha en awesome kveld videre <3 :*

Ingvild L

24.01.2015 kl.22:10

Kos deg ute i kveld! Min lørdag startet greit selv om jeg ikke gjør annet enn å se på tv å spise godis alene i kveld. Men det er ok det også i blant! MEN så klarte jeg å miste mobilen i snøen i stad og nå går det ikke å ringe eller motta anrop. Jeg som hadde gledet meg til å prate med kjæresten i kveld (går på skole og bor et annet sted), men ser ikke ut som det går. Så da ble kvelden litt dritt. Har putta mobilen i en pose med ris i håp om at det suger ut vann eller hva søren. Egentlig så er hele greia helt dust og jeg både ler og nesten griner av at mobilen min ligger i en pose med ris. Krysser fingerne for at den funker som normalt i morgen eller etterpå. Nok klaging fra meg, nå skal jeg stappe i meg mer toblerone :') / :'(

Elin

25.01.2015 kl.01:51

Fokus er så søt!!

Skriv en ny kommentar

hits