KJÆRLEIK

Åh ♥

Dere aner ikke hvor varm jeg er om hjertet i dag.. Etter Bloggerne-episoden i går har det strømt inn med varme ord, hjerter og gode tanker, og det betyr så ubeskrivelig mye for både mammaen min og meg. Vi er helt rørt begge to.. Herlighet for et engasjement! Noen av dere har til og med sendt gode tips til alt fra leger som er spesialister på MS til informerende artikler som omhandler sykdommen, og flere har delt sin historie som er ganske så lik mamma og min sin. Det er helt fantastisk! Tusen takk for at dere deler ♥

Jeg må innrømme at jeg ble litt rørt i går jeg også - det å se mamma på TV-skjermen på den måten var helt nytt for meg.. Jeg fikk liksom sett henne fra en annen vinkel hvis dere skjønner, og fighteren i henne kom ekstra godt frem. Hun gir søren meg aldri opp uansett hva, og når hun til og med sier at hun gjerne ville pynte seg litt for at det skulle bli kjekkere for de som rundt henne, da ser man bare så ekstremt tydelig at hun virkelig gjør alt hun kan for at alle rundt henne skal ha det bra.. Og det på tross av at hun ikke er frisk i det hele tatt. Fine, sterke mammaen min. Jeg er så heldig som har kapret den beste av de beste, og kunne ikke bedt om en bedre oppvekst ♥ Se på meg da - snakk om gladlaks med musefletter i håret, haha. 

Hmm.. En litt spesiell fredag dette. Jeg sov litt ekstra lenge i dag, da jeg ble liggende til langt på natt å lese kommentarer og mails fra dere. Tenk så heldig jeg er da.. Som har verdens beste lesere som alltid er der for meg. Som alltid backer meg uansett hva og som alltid stiller opp. Aner dere hvor unikt det er eller? Det er vanskelig å beskrive med ord hvor viktig dere er for meg og hvor mye dere betyr.. En dag skal jeg finne den perfekte beskrivelsen å finne den ultimate måten å takke dere på.

Jeg koser meg med en altfor sen frokost i dag, og skal om ikke lenge tusle bort på butikken for å kjøpe friske blomster til helgen. Det blir liksom ikke skikkelig helg før blomstene står på bordet, og siden jeg var så flink å rydde leiligheten i går, skal jeg i dag ta masse freshe bilder som jeg skal vise dere senere. Det skal skjedd et par-tre endringer her siden sist, og jeg vet at flere av dere er interessert i å se litt flere detaljer fra cribben. Stay tuned..

Nyt fredagen, verdens fineste lesere. Jeg er så glad i dere ♥ Sjekk forresten ut artikkelen om mamsen og meg i Dagbladet HER

Stor god klem og tusen slengkyss herfra!

 

 

 

42 kommentarer

susannecasandra

23.01.2015 kl.11:37

så skjønn du er:) like skjønn virker de mor. du er utrolig sterk. synnes det var så skjønnt det du hadde sakt til henne om hun kunne ta på seg litt rød leppestift. hehe <3

gleder meg til å se flere bilder av leiligheten din <3

Camilla

23.01.2015 kl.11:38

Så utrolig fint å høre at folk bryr seg. Er så mye negativt på nett iblant og da er det fint å høre at folk genuint vil hjelpe :-) Ble selv rørt av historien deres og er så glad for at dere har hverandre. Det hjelper nok henne veldig med en såpass positiv og sprudlende datter. Det er så viktig med støtte rundt seg når noe går imot og det er så fint at dere er samlet 'hele gjengen' på samme side av landet <3

Ha en flott dag videre, regner med du kommer til å høre masse mer fint idag <3 Frokosten så helt utrolig god ut forresten!

Maria Christine Hammer

23.01.2015 kl.11:51

Mammaen din er virkelig sterk, har en tante med ms itilegg tili borelia som utviklet seg å bør så ille at hun nå har trakeostomi. Vi fikk høre at hun hadde fått kjøttetende bakterier i halsen å hun ble plutselig kjørt i hui å hast til sykehuse hvor vi fikk beskjed om at hun trolig aldri ville snakke igjenn.. Tanta mi har sagt at uansett hva som skjer så vill hun leve å være hær md oss uansett om hun ikke kan snakke eller bevege seg så da bør det hast operasjon å jeg trodde jeg aldri skulle få høre den fine stemmen henne igjenn. Plutselig noen dager etter operasjonen fikk jeg høre at tante hadde ringt mitt søskenbarn å sagt hei Pia mi. Legene sa dt hadde skjedd et mirakel for hun kunne faktisk snakke mot alle ods. Hun er mye bedre nå en hva hu har vert på lenge, hun kan bare røre noen fingre skuldre å nakke å heldigvis spise drikke å snakke. Hun fikk en levetid på 6år da hun fikk borelia itilegg til md nå har hun levd i snart 9. Hun er så vanvittig sterk å vil virkelig være hær med oss. Mennesker med sykdom viser virkelig hvor sterke de er å tenker på alle andre enn seg selv. Dt bar faktisk en artikkel om tanten min i se og hør for en stund siden 😊 ta godt vare på Mamman din, sammen er dere sterke ❤️ godklem fra meg

Julia

23.01.2015 kl.11:51

Åh, du er så flott! Gleder meg til å se mer av deg i Bloggerne, du tar deg virkelig godt ut på skjermen! Åpen, ærlig og veldig god til å snakke for deg :-)

Håper du får en fantastisk dag! :-) gleder meg til å se bilder av leiligheten.

Kristine L

23.01.2015 kl.12:34

Sender deg tusen hjerter, verdens beste Kristin! ❤️

Izzy

23.01.2015 kl.12:38

Du har nevnt mammaen din flere ganger, og jeg vet også at du har nevnt at hun er syk. Jeg tenkte aldri på at hun var så syk at hun nå er avhengig av rullestol. Det er så flott å se hvor sterke dere er, og at dere (ikke minst hun) klarer å se gleden i hverdagen uavengig av sykdommen :) Det varmer! Jeg håper virkelig at ting går bra med henne fremover..

Mange varme klemmer fra meg!

Guro

23.01.2015 kl.12:55

Åh, så koselig å lese! :-) mammaen din er virkelig sterk, det må jeg si! Og selv om jeg synes at min mamma er verdens beste, så er jeg sikker på at din også er helt fantastisk og den beste mammaen for deg <3

God helg! <3 håper litt skryt hjelper mammaen din slik at hun føler seg bedre! Klem til deg og mamsen din <3

Annabelle Sørensen

23.01.2015 kl.12:55

Jeg har sendt deg en melding på facebook. :-)

Mari

23.01.2015 kl.13:07

Ble rørt av å se på bloggerne i går, virker som om dere har et veldig sterkt forhold!

Mange klemmer<3

Camilla

23.01.2015 kl.13:12

Det er så rørende og trist samtidig! Men moren din er en skikkelig fighter og det liker jeg! Stå på begge to :)

Emma Julie

23.01.2015 kl.13:14

God ettermiddag! Ble kjempe rørt og glad over episoden i går. Det visste virkelig hvor sterkt bånd du har med din mor, men også hvor sterke dere begge to er. Håper du hadde en deilig frokost. Jeg gleder meg til å se noen nye inspirerende bilder! Klem :)

Maren D

23.01.2015 kl.13:15

Kjære verdens fineste Kristin <3 satt med gåsehud, tårer i øynene og smilte som bare det da jeg så deg og moren din på tv-skjermen i går! Så fantastisk å høre alt det gode du sa om den utrolig vakre mammaen din! Et nydelig menneske som deg må jo komme fra et like nydelig menneske, nemlig mammaen din <3 jeg har selv en sykdom som heter ME, som er preget av både smerter og utmattelse, og jeg tenker det samme som henne når jeg ordner meg - For de rundt, og kanskje litt for oss selv! Jeg så det så tydelig på moren din at hun kjempet, og gjorde alt hun kunne for å holde seg oppe og "frisk" for hennes nærmeste! Du må hilse og si at hun ser fantastisk ut, og at hun er en sterk dame som tok seg godt ut på tv! Jeg beundrer både deg og henne, og det er ingen tvil om at dere har et fantastisk forhold <3 sender en god varm klem til dere begge <3 ønsker dere alt godt sammen videre! Sammen er dere sterke.

Karoline E.N

23.01.2015 kl.13:16

Kjære flotte Kristin <3

I går kom det en lite tåre i min øyekrok etter og ha sett episoden av bloggerne. Det kjærlighet båndet du og din mor har til hverandre er helt fantastisk! Moren din virker som et utrolig vakkert og godt menneske og det syns at henne er en sterk person. Den histiorien hun fortalte om at hun tok på seg lebestift og pyntet seg litt ekstra, bare for og se litt friskere ut og føle seg friskere sier jo bare om hvor fantastisk hun er. Jeg så at dere to har et helt spesielt bånd mellom dere, som aldri vil forandres og det var så vakkert og se. Jeg er helt sikker på at du aldri kunne fått en bedre mor en henne, for hun virker så tvers igjennom god og snill! Den kjærlighete du viste til din bonuspappa er også noe helt fantastisk og det bekrefter bare at du er den snille, gode og unike personen jeg har fått følelsen av og lese bloggen din! Aldri slutt og vær den du er <3

Jeg hadde en kolega med ms og jeg vet hvor mye det påvirket henne og jeg vet at det ikke er noe lett for en person som har den kjipe sykdommen ms! Jeg unner virkelig ingen den sykdommen og jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne ta den sykdommen vekk fra din mor. Da du fortalte at hun var syk i julen, fikk jeg så utrolig vondt inni meg. Jeg sendte mange varme tanker til henne, tenkte masse på henne og familien! Jeg ser hvor du har fått ditt vakkre utsende fra også, det har du arvet av din mor!

Jeg håper du får en fin fredag, endelig er det helg :) Stooor varm klem til deg og din mor <3

supermarie

23.01.2015 kl.13:37

Kristin!

Jeg har ikke Bliss så jeg får ikke sett Bloggerne, men jeg føler bare for å skrive til deg allikevel, for pappa har samme sykdom som moren din så jeg kan kjenne meg igjen i så mye, særlig det med å "aldri reise" i sommerferier, ikke fordi pappa ikke hadde lyst, eller ikke orket, men fordi det ble fysisk vanskelig på grunn av rullestol og smerter og sykdommen gjorde det bare vanskelig for oss å fly noe sted. Vi var alltid i Danmark i stedet for syden, hvor de har fantastiske steder tilpasset rullestolbrukere! Lenge leve Danmark!

Jeg aner ikke hvor jeg ville med den kommentaren her, det er bare så sjeldent jeg hører om eller snakker med andre som er i samme situasjon, barn av MS-syk forelder, så jeg følte for å skrive NOE. Jeg vet hvor himla urettferdig og stygg den sykdommen er og kan være, så jeg vil bare sende dere noen tanker og en high five for kampviljen og pågangsmotet! M og S fortjener ikke en plass i noens alfabet, særlig ikke hos de familiene som rammes. Det er så inspirerende å se at folk skriver historiene sine med alle andre bokstaver i stedet - så langt det går.

STOR KLEM og god helg!

Maria M.

23.01.2015 kl.13:49

Det er ikke rart at du er et så herlig og fantastisk vesen med den mora di. Ååå, inspirerende, sterk og sykt bra dame (etter mine intrykk). Blir helt rørt av båndet deres og begynner selv å se over meg og min mors bånd med takknemlighet. Og setter virkelig pris på det, for det er ikke en selvefølge. Go mammadalter, hæ.

God helg, søta <3

Otilie S

23.01.2015 kl.13:49

Fantastisk fint og rørende å se dere på tven i går. Dere er flotte begge to <3

sunniva

23.01.2015 kl.13:56

du trenger ikke finne den ultimate måten å takke oss på<3 bare det at du er en så fantastisk inspirasjonskilde, og ja, veninne for de fleste av oss, betyr så utrolig mye!

Linn Marita

23.01.2015 kl.14:27

du har en sterk mamma ❤️ jeg har også MS og vet at det er en sykdom med masse oppturer og nedturer. Hils mammaen din og si lykke til ❤️

Karoline

23.01.2015 kl.14:54

Hvor har du kjøpt den frokost tallerken og det kjøkkenhåndkle ditt? Setter pris på svar! Fast leser av bloggen din og jeg digger deg!

Linda

23.01.2015 kl.15:10

For en flott mor, og enda flottere bånd mellom mor og datter, det lyser gjennom skjermen at dere har ett godt forhold :) Jeg har en syk lillebror, han er i grunn en tikkende bombe og kan bli livstruende syk når som helst, men det har aldri preget meg noe nevneverdig bortsett fra når han har vært på sykehuset da. Han har lært meg så ufattelig mye og er min aller største inspirasjon og helt. Ønsker deg og moren din alt godt! Dere er også en inspirasjon, begge to :)

Linda

23.01.2015 kl.15:16

Glemte å si at vi heller aldri dro noe sted ettersom mamma var så redd for at lillebror skulle bli syk. Den gangen hu endelig turte, etter samråd med nevrokirurger på riksen, dro vi til Spania for der har de dyktige nevrokirurger! :p Selv om jeg ikke var i syden før jeg var 15 år, har jeg mange gode ferieminner! I disse "naboen dro til Thailand, da skal vi til Maldivene tider" tror jeg det er viktig å få frem at de aller beste minnene er de hvor man er samlet med de man er glad i. Barn bryr seg ikke om det er på Maldivene eller bare hos bestemor i Oslo :)

Ingrid-E

23.01.2015 kl.15:26

Så fine folk dere er, både du og mammaen din! Med og uten leppestift <3

Var veldig kjekt å få se mammaen din og Jon, har lest om de på bloggen din, men tror ikke jeg har sett bilde av de :)

Stå på videre! Klem til deg å mammaen din!

Nancy Elin

23.01.2015 kl.15:38

Ååå, så søt du var 😍var virkelig rørende å se episoden i går! Er helt enig i at du har en utrolig mor, selv om jeg ikke kjenner hun. Tenk å være så smilende og sterk for at alle andre i rundt seg skal ha det bra! BEUNDRER HUN STORT!!

Måtte du og din familie få en fin helg! Kos dere masse!!

PS. Håper du har lest mailen jeg har sendt deg! Sendte den litt før nyttår, men har enda ikke fått svar :( jeg sendte den ikke fra min egen, men min mor sin (irene.t@hotmail.no), fordi min for øyeblikket hadde klikket ;) kanskje jeg har sendt til feil mailadresse også, så jeg håper virkelig det ordner seg!! Gjelder at jeg ble vinneren av kalenderluke 3, og jeg har såå lyst på varene fordi det du lager er kjempefint!! ❤️

Trine

23.01.2015 kl.16:05

Åååh, fikk ikke sett episoden i går.

Når går den i reprise????

Me

23.01.2015 kl.16:29

Nettopp sett episoden. Så rørende å se deg og moren din. Moren min har også MS. Sjelden man hører om, eller ser noe om den sykdommen i media. Du er helt toppen Kristin. Love X

ingalill Mikalsen

23.01.2015 kl.16:54

Så fine bilder :D

Kine

23.01.2015 kl.17:28

Jeg fikk ikke sett episoden før i dag, men det var en veldig fin episode! Kjente jeg ble varm inni meg av kjærligheten mellom dere! Mammaen din virker som en utrolig god og sterk dame!

Men jeg lurte på en ting.. Kommer episodene til å fortsette som dette der ikke alle er med i en episode? Jeg synes det er kjempe dumt, for jeg har flere favoritter, og det er kjipt å ikke få sett dere alle hver gang :P Kunne godt vært lenger episoder!

Malin

23.01.2015 kl.17:32

Veldig rørende episode! Mammaen din virker ekstremt sterk!

Forresten, jeg følger deg på snapchat, og elsker mystoriene dine! Liker at flere og flere kjente personer og bloggere begynner å bruke snapchat til slike ting, og ikke bare til å sende til venner! :)

Men et godt tips jeg håper du følger, er å ikke ha så lange snapper. Ikke ha på 10 sekund på bilder, 5 sekund holder lenge :)

Linda

23.01.2015 kl.17:42

Du/dere er så sterke som gjennomgår dette, du må aldri glemme Kristin at du ikke er alene, du vil alltid har folk som står ved din siden :) du er så positiv og snakker rett ut fra levra, derfor jeg liker deg så godt og følger bloggen din, jeg ELSKER den :D ha en fin kveld vidre :D

StyleConnection

23.01.2015 kl.18:30

Malin: Så koselig å høre <3 Du vet at du bare kan trykke på bilde for å gå til neste sant? Da blir ikke 10 sek for lenge, og man kan bestemme selv hvor lenge man vil se på hvert enkelt bilde ;) SMASK

Marie

23.01.2015 kl.19:21

Jeg er oppvokst med en far som også har MS. Man hører ikke så mye om andre i den situasjonen, så tenkte det var greit å legge igjen noen ord i tilfelle andre også leser kommentarene. Det er vanskelig, og det er opp- og nedturer. Jo eldre jeg har blitt, jo lettere har det blitt å takle det. Familien min tålte ikke denne grusomme sykdommen og ga meg skilte foreldre.

Du og din mor virker så utrolig sterke, og jeg unner dere det aller beste. Masse lykke til! <3

Viktoria

23.01.2015 kl.19:41

Hei Kristin! Ville bare si at jeg leser bloggen din daglig, og jeg elsker at slike personligheter og personer som deg og moren din får lov til å ta plass i media/tv og på bloggen din! Dere er kjempeinspirerende begge to!

Stor klem fra Viktoria som nå også er fan av den vakre mammaen din!!!

Karoline H

23.01.2015 kl.20:21

Det var virkelig sterkt å se deg og mammaen din, du passer så godt på henne og det er så deilig å se. Tanten til mammaen min hadde en veldig stygg MS og etter hun fikk barn ble denne desverre enda verre og hun døde veldig ung. MS er jo en forferdelig sykdom og både du og mammaen din er SÅ sterke som holder ut! Jeg ønsker både hun og deg ALT godt <3

Janniche

23.01.2015 kl.21:32

Såg programmet nå så utruli fantastisk og så inspirerende.

Elsker at du er med på bloggerne 😊

Stå på videre!! 😃👍

Charlotte

23.01.2015 kl.23:17

Det var så nydelig å se på episoden i går.Ble virkelig rørt! Moren din virker som en helt fantastisk person, og for en rå og inspirerende dame !!! Herregud imponerende altså

Karoline

24.01.2015 kl.00:12

Var utrolig sterkt og rørende å se episoden <3

Kari a

24.01.2015 kl.10:04

Hei, jeg fikk ikke sett på Bloggerne-episoden denne uka og lurte på når den går i reprise eller hvor man kan se den på nett?!

Takk for svar 😚

StyleConnection

24.01.2015 kl.11:06

Kari a: Heisann :) Jeg tror den går i reprise på søndag, ellers når du måtte ønske på TV2 Sumo :) Stor klem

Catarina Kippersund

24.01.2015 kl.15:08

Etter en alt for lang uke med jobb, har jeg endelig fri og har kost meg så langt denne lørdagen med bloggerne, alle innleggene dine som jeg ikke har fått lest skikkelig ennå! Og jeg såg nettopp ferdig bloggerne og jeg beundrer deg og din mor så utrolig masse! :)

Pappaen min har hatt ME i snart 4 år om jeg ikke tar feil, og det er ikke like gale som ms men jeg skjønner hva det går ut på og det er ikke alltid like godt!

Moren din var kjempe herlig og dere var kjempe like! såg at det var mammaen din! :)

siljepia

25.01.2015 kl.12:59

Dette var en utrolig rørende episode og din mor og deg er jo så like..

Husker på den lanseringsfesten du hadde i mai , så da fikk jeg hilset på din kjære mor, så hyggelig og flott dame hun er :)

jeg vet ikke om hun husker meg,men du kan hilse henne å si at det var fint å se henne og hun strålte i sitt gode humør :)

klem :) <3

ccelines

25.01.2015 kl.19:55

Du virker som en helt fantastisk jente Kristin, og når man ser mammaen din ser man hvor du har det fra :) Ønsker dere begge to alt godt videre <3

Line

25.01.2015 kl.20:32

Så akkurat reprisen av Bloggerne, og syns episoden var veldig rørende. Hadde absolutt ingen anelse om at mammaen din var rammet. Pappaen min har også MS, og har hatt det siden 2002. Det er helt forferdelig å se en av sine nærmeste møte så mye motgang, men samtidig også inspirerende å se hvor sterke de faktisk er.

Håper det går fint med deg og mammaen din! :-) Klem til dere!

Skriv en ny kommentar

hits