ANSWERS VOL.1

Hei mine vakre venner ♥

Det er på tide å svare litt på spørsmålene dere stilte meg for en tid tilbake, og for at dere ikke skal drukne i svar og masse tekst, deler jeg svarene inn i to deler. Er det innafor? Så fortvil ikke om du ikke får svar på spørsmålet ditt i denne omgang - det kommer senere. 

Here we go.. 

Var det vanskelig å få Fokus husrein? Har du noen enkle tips å komme med? Sliter veldig med å få min lille papillon husrein i denne kulda. Bjeffer han masse? Har du noen tips får å få hunden til å slutte med dette? 

Det er alltid en utfordring å få små valper stuerene, og det viktigste når man kjøper hun tror jeg må være å kombinere hundekjøp med ferie, slik at man har masse tid i starten til å trene på dette. Jeg husker ikke hvor lang tid vi brukte på å få Fokus husrein, men det gikk til slutt med mye trening. Vi gikk hadde riktignok et lite tilbakefall da han ble operert for noen år siden, for da kunne han ikke være ute, og måtte jo da få lov til å gjøre fra seg inne. Han var flink til å bruke avisen, men i en periode etter denne hendelsen skvettet han litt rundt om kring. Det gikk hardt utover kjøkkenbordet og teppet, men da vi fjernet dette og fjernet "sporene", fikk vi han fort inn i fine rutiner. Når det gjelder bjeffingen er jeg ekstremt heldig når det gjelder Fokus. Han er langt ifra en gneldrebikkje, og den bjeffingen hans som forekommer svært sjelden, høres egentlig ikke ut som bjeffing. Haha! Hvordan man skal få orden på masete hunder aner jeg ikke, så her er dessverre ikke jeg til mye hjelp. 

Hva er bakgrunnsbilde ditt på mobilen og på pcn?

Haha, det er noe så stusselig som den bakgrunnen som følger med både datan og telefonen. Jeg må faktisk bytte til noe mer inspirerende takket være deg, og da tror jeg det får bli bildet under her. Det vekker gode minner i tillegg til at det er helt forbanna rått!!Vet du/dere om et sted man kan se på paradise hotel fra der var med? Har så lyst til å se det igjen nå, men vet ikke hvor?

Åh, du er søt.. Jeg tror dessverre ikke det er mulig å se det lenger. Jeg har selv letet etter sesongen på både TV3 Play og på Viaplay. Buuhuuu!

3 positive ting om dennis?

Denne er vanskelig, jeg har jo så mye positivt å se men skal vi se her - 1. Han har gode verdier og setter alltid de han er glad i, i første rekke 2. Han får meg alltid til å le 3. Han er ekstremt kjekk

3 ting som gjør deg irritert? 

Arg.. Jeg blir irritert av tanken på det som gjør meg irritert, haha. 1. Tregt internett 2. Kø i trafikken 3. Å forsove seg

Hva ville du hatt med deg på en øde øy om du kan velge en ting?

Hmm.. Jeg har jo faktisk vært på en øde øy, og gjenstanden jeg tok med meg var Yatzi. Hahahah, la meg bare si at jeg ALDRI i mitt liv kommer til å spille mer Yatzi, og skulle gjerne heller tatt med meg en pose med kaffe!

Jeg har blandt annet stilt spørsmål angående tatoveringene dine, men spesielt sleeven. Jeg trenger ikke vite hva de betyr, men hvor lang tid det tok over de forskjellige gangene du var i studioet, hvordan tatovøren og studioet var, om det gjorde mer vondt noen steder på armen, ca. pris for hele og hvordan du kom fram til hvilke farger og "tegninger" du skulle ha på hele armen (om du fks. nevnte interesser og hva du synes var fint til tatovøren, så kom dere fram til noe rått. Eller om du hadde hele ideen angående sleeven i hodet før du kom ditt første gangen?). Rett og slett litt forskjellig info angående denne. Har sett at det er flere som har lurt på dette!

Jeg ser ofte at mange ønsker detaljerte bilder av tatoveringene mine, noen ønsker bare å se dem litt nærmere mens andre ønsker å kopiere dem. Derfor viser jeg ikke den på kloss hold. En tatovering er noe som er ekstremt personlig, og jeg er selvfølgelig ikke interessert i at flere går rundt med samme blekk på kroppen. Å bli inspirert av tatoveringer til andre er selvfølgelig helt innafor, men en tro kopi er no-no i mine øyne. Jeg fikk f.eks en henvendelse fra en som ønsket å vite helt eksakt hva som står i ordtaket på ryggen min da hun ønsket seg nøyaktig den samme teksten på kroppen sin. Det blir for meg helt feil da dette er et ordtak mamma har sagt til meg siden barndommen.. Det er liksom hennes og mitt ordtak, ingen andre sitt, og hadde det vært opp til meg ville jeg aldri valgt en tekst som var ment for to andre mennesker. Skjønner du hve jeg mener? 

Når det kommer til valg av motiver hadde jeg en visjon i forkant av timen min hos Christine. Hun er verdens flinkeste, og det er kjempeviktig å gjøre god research i forkant. Det finnes mye ræl der ute, og du vil ikke ende opp med evigvarende blekk på kroppen av noe som ikke ser bra ut. Christine og jeg satt oss ned og drøftet ønskene mine som bestod av både betydningsfulle elementer med en mening bak og noen elementer jeg bare synes er pent å se på. Alt må ikke nødvendigvis ha en betydning, så lenge det er nøye gjennomtenkt. Man skal være sikker i sin sak for å unngå en stor tabbe, og jeg kan ikke akkurat si at jeg er fornøyd med tribalen jeg tok på ankelen i 16-års alderen. På den tiden synes jeg dette var dødskul, men som voksen er det vare superharry. Jeg mener bestemt at man bør være voksen før man tatoverer seg, og her snakker jeg av erfaring. 

Når det kommer til smerten, så er det ikke behagelig på noen som helst måte å tatovere seg. Det er så forbanna vondt, og de verste stedene må være under armen og i armhulen. Satan det er smertefullt. Huden er ekstremt tynn der, og jeg måtte ta mange pauser for å overleve, haha. Det som heldigvis er så fint er at det kun er vondt når nålen er i kontakt med huden. Med det samme en linje er ferdig tatovert og nålen fjernes, får man noen sekunders pause mellom slagene. 

En full sleeve tar fort 20 timer, og dette er naturligvis økter som må deles opp. Man får ikke lov til å sitte i stolen i lenger enn 4, max 5 timer, og deretter må tatoveringen gro før man kan fortsette. Derfor er det en lang prosess og ikke minst kostbar. En full sleeve med masse farger kan fort komme opp i over 50.000,- avhengi av hvor dyktig tatovøren er. Dyrere tatovør = Et bedre resultat. Prisen kan ofte være en god indikasjon på om tatovøren er til å stole på. 


Når kommer det inn nyheter i nettbutikken? Jeg er nemlig veldig spent på de snapback capsene du snakket litt om for en stund siden! :D

Det kommer nyheter litt etterhvert, men når man gjør alt selv og ikke har investorer i ryggen, har jeg rett og slett ikke økonimi til å kjøpe milevis med metervarer og produsere opp hundrevis av ulike styles. Jeg må bare begynne i det små og håpe på at butikken går rundt, sånn at jeg kan fortsette å produsere så mye som jeg faktisk ønsker etterhvert. Heldigvis er de capsene du nevner her på lager i morgen. Hurraa!

Hei Kristin! Du tar så utrolig fine og flotte bilder! Hva slags kamera og objektiv har du? Og har du noen tips til hvordan man kan ta bedre bilder?

Dette er så hyggelig å høre, for jeg har jo ikke peiling på hva jeg driver med. Mye av jobben ligger i redigeringen etterpå for å få dem lysere og klarere, men har man ikke et godt kamera i utgangspunktet kan man heller ikke redigere seg til gode bilder. Jeg er en Canon-elsker. Så mye vet jeg, og selvom alt går på automatiske innstillinger siden jeg ikke skjønner meg på ISO og blender og sånn, føler jeg at får ekstremt god hjelp av Canon EOS 100D med 50mm f/1.4 objektiv. Denne linsen slipper inn masse lys og gjør bildene klare selv under dårlige lysforhold. 

Når du ble spurt om å være med på bloggerne, nølte du? Eller var det en no-brainer? Har du noen sære interesser som ikke vi vet om? Eller kanskje fobier? Heheh. 

Jeg ble spurt om å være med i august, så vi har jo filmet lenge uten å kunne avsløre noe. Det var et soleklart ja fra min side.. Jeg lever jo faktisk av å eksponere meg på nett, og jeg synes det er helt rått å kunne slippe dere enda tettere innpå meg ved hjelp av denne serien. 

Når det gjelder sære interesser må det være at jeg elsker å sitte å lage kollasjer. Da koser jeg meg skikkelig - når jeg leker meg med produkter og forskjellige skrifttyper. I tillegg elsker jeg å bygge hus i Sims. Det er faktisk noe av det gøyeste som finnes, og da kan jeg bli sittende i dagesvis, haha! 

Jeg har en stor fobi mot tær. Jeg HATER tær og synes det er dødsekkelt. Tånegler f.eks.. USJ!! Jeg får helt spasmer av tanken!

Jeg lurer på om du har lyst til å bli boende i Oslo resten av livet eller om du/dere tenker å flytte tilbake til Bergen eller Stavanger?

Jeg ønsker å ende opp i Bergen - det er det ingen tvil om. Oslo blir for upersonlig og for lite sjarmerende, og selvom været er dårligere på vestlandet er det noe med Bergen som betyr så mye. Skal jeg klare å lure Dennis med meg dit til slutt må jeg nok ta noen år i Stavanger i mellomtiden noe som forøvrig er helt ok. Time will show!

Hvis dere en gang i fremtiden gifter dere og får barn, er det noe du ønsker å dele på bloggen? Hvis du fortsatt blogger da, noe jeg krysser alt jeg har for at du gjør! 

Ja, jaaa, jaaaa! Jeg øsnker jo å dele alt med dere, og et bryllup og eventuelle barn blir selvfølgelig en såpass stor del av livet mitt at dette naturligvis skal deles. Da skal dere bli med i hele bryllupsplanleggingen og det gleder jeg meg så vanvittig mye til. La meg bare legge til at jeg er ekstremt gifteklar, så jeg håper han frir snart, haha. Jeg har sååååå lyst til å gifte meg!!

Hvordan ser en vanlig dag ut i livet ditt?

Haha, det er jaggu ikke så spennende.. Jeg står opp, alltid litt senere enn planlagt, slenger på meg noe ræl og setter håret opp i en dult, før jeg lager meg en kopp kaffe. Deretter er det budsjetter, regnskap, blogg, mails, mails, mails og atter mails, før jeg går på posten for å sende noe greier. Haha, jeg er ekstremt mye på posten av en eller annen grunn, og jeg ser alltid like jævlig ut når jeg entrer postkontoret. Haha!

Hvor i bergen har du bodd?

Jeg har kun bodd på et sted som heter Nesttun. Der er jeg oppvokst, og jeg kjøpte også min første leilighet ikke langt fra barndomshjemmet. Superhyggelig plass som er relativt sentrumsnært med bil. 

Ditt beste minne?

Det er ekstremt vanskelig å svare på da jeg har vanvittig mange gode minner som har samlet seg opp gjennom livet. Hvis jeg må trekke frem ett, må det være fra barndommens glade dager.. Da vi var på hytten hver sommer, og spiste skillingsboller på stranden før vi plasket ut i sjøen. Det var søren meg en magisk tid som ble tilbragt med min fine familie. 

At jeg stakk av med prisen Folkets Favoritt på Vixen Blog Awards i fjor var også helt fantastisk.. Et virkelig godt minne!

Favorittmaten din?

Alt som er usunt! Haha.. Jeg elsker ost og pølse, så pølsegrateng må faktisk være det diggeste på jord. Pizza er alltid en sikker vinner, og så er jeg veldig glad i sushi og indisk. Nå ble jeg sulten!!

Drømmeferien din? Gled deg til du skal til Thailand! Det er helt magisk❤

Jeg har opp igjennom årene opplevd noen helt magiske destinasjoner, og nå troner Jamaica og Tokyo på toppen av listen over reisemål som skal besøkes. Dette er begge plasser jeg ser på som unike og ekstremt spennende, og klarer nesten ikke vente til turene er booket. USA vil alltid være en favoritt på generell basis, og jeg kommer nok hvert eneste år til å ta meg en tur til California. California er LIVET!

Beste ferie? Som du anbefaler på det varmeste?

Jeg har et helt sært forhold til Praha. Jeg elsker den plassen så høyt. Byen er så vakker, og så tror jeg følelsene mine for byen har mye å gjøre med det at turen dit var så romantisk. Dette er en by jeg definitivt kommer til å besøke igjen! I tillegg til Praha er det mange steder som troner høyt på topplisten, men det er jo noe med California som jeg nevner over her. San Diego, San Fran, LA - Alle destinasjonene har noe helt vanvittig flott å by på, og jeg anbefaler alle å oppsøke Cali minst én gang i løpet av livet!Hvordan er det å være kjent?

Det er så sært.. Skikkelig sært! Jeg glemmer veldig ofte at jeg har et delvis kjent ansikt og at jeg faktisk snakker til over 10.000 mennesker hver eneste dag, og jeg blir like overrasket hver gang noen vil komme bort å ta bilde eller bare slå av en prat. Men så er jeg plutselig frontet i Dagbladet eller på Side2, og så husker jeg at jeg ikke lenger er en anonym jente fra Bergen, og når dere kommer bort innser jeg jo faktisk at jeg bidrar med noe her som dere synes er interessant og det gleder meg. Da blir jeg så vanvittig glad, og det blir jeg jo hver gang dere skriver til meg også. Det mest unike som har skjedd gjennom bloggen så langt, er at det er noen superskjønne blogglesere som faktisk har blitt gode venninner gjennom mitt kommentarfelt. Det er ufattelig stort for meg, og noe som rører meg langt inn i hjerteroten. Jeg føler liksom at jeg har så fantastiske, åpne og joviale lesere, som bare ønsker andre gode ting - Det liker jeg!

Phuu.. Håper dette var utfyllende og greit, hvis ikke må dere bare hyle ut, så skal jeg svare grundigere, og folkens? I kveld er det Bloggerne på TV2 Bliss klokken 2130, og da blir dere bedre kjent med den fineste personen jeg vet om, nemlig mammaen min. Vi snakker litt om sykdommen hennes og hvordan det har vært å vokse opp med en syk mor. Håper dere tuner inn på Bliss i kveld, og en liten teaser til episoden kan dere se HER.

Har dere det fint?

DIGGER DERE ♥ 

54 kommentarer

Stine

22.01.2015 kl.16:32

Dine svar må være de beste å lese :)

Jeg liker skrive måten din, ærligheten og generelt det at du er en fantastisk person! :)

Håper du har en fortryllende dag :D

Kristine L

22.01.2015 kl.16:34

Elsker når du har spørsmålsrunde da du svarer så åpent og ærlig. :) Du svarer på alt, og det er så kjekt å lese svarene dine. Skulle virkelig vært flere bloggere som deg.. Gleder meg til runde 2 ;)

Julie Storlien

22.01.2015 kl.16:35

Hei flotte og fine Kristin!!

Så flotte og fine svar! Ser fram til del2 :D

Gleder meg til Bloggerne i kveld så jeg kan bli litt bedre kjent med den fanatiske moren din <3

Klem i fleng <3

Emma Julie

22.01.2015 kl.16:49

Utrolig bra og utfyllende svar! Bra jobba! Tusen takk for at du svarte på mitt spørsmål angående tatoveringer, fikk jeg litt mer informasjon! Gleder meg til bloggerne i kveld og gleder meg til å få se litt mer av din mor. Stor bamse klem :)

Lea

22.01.2015 kl.16:52

Så bra svar. Er utrolig kjekt å lese dem! Gleder meg til del 2. Også til bloggerne i kveld! Håper du får en fantastsik dag videre! YOU ROCK! KLEM

Iselin L

22.01.2015 kl.17:11

Jeg må bare si Kristin, at du er mitt aller største forbilde. Hver dag når jeg kommer på skolen, er det første jeg gjør, å søke opp bloggen for å lese de fantastiske, fargerike, inspirerende innleggene. Hver gang du skriver "Hei skjønninger" eller "jeg elsker dere, smask" osv, føler jeg at du snakker til ikke bare lesere, men meg selv som person og leser! Det får meg til å smile hele tiden! Du hører stadig, altså hele tiden, hvor kul du er og hvor mye vi elsker deg. Det er noe du virkelig bør tenke over for JEG DIGGER DEG. Alt du skriver og alle gangene du klager på helt realistiske ting som f.eks trening eller rot, får meg til å føle at du er en ekte person som alle oss andre. Ikke bare en annen "dum" blogger som snakker om sminke å håret sitt. Ofh...vet ikke helt hvor mye jeg hadde skrevet om jeg hadde fortsatt, men du skal vite at du er helt spesiell! :D <3 Prøv å tenk omså bare noen sekunder på denne kommentaren, for alt dette stemmer og du er en helt unik person!

Otilie S

22.01.2015 kl.17:12

Du svarer såå godt for deg! Og et høyt HURRA for bloggerne i kveld :-D

Charlotte

22.01.2015 kl.17:20

Jeg leste det startet 21.45 i dag pga en Kim kardahian episode varte lengre..

Gleder meg masse til kveldens episode! :D

Camilla

22.01.2015 kl.17:21

Synes det er gøy å lese svar fra spørsmålsrunder, selv om jeg ikke har stilt noen spørsmål selv :-) Gleder meg til Bloggerne i kveld, sussss.

StyleConnection

22.01.2015 kl.17:23

Charlotte: Ja stemmer det :) Takk for info :)

Rebecca

22.01.2015 kl.17:28

Flott svart på spørsmålene dine!!

alltid like kjekt å lese bloggen din!!

Btw gleder meg til bloggerne i kveld :D

susannecasandra

22.01.2015 kl.17:53

så brae svar du kommer med kristin:)

gleder meg kjempe masse til bloggerene i kveld.<3

:)

22.01.2015 kl.17:56

Enig, at det er driiitgøy å lage hus på sims!! faktisk morsommere enn å spille med personene!! hahah men er også gøy å lage millioner av tvillinger, lol

hahah gleder meg til å være med å se din bryllupsplanlegging!! hahah :D

Karoline H

22.01.2015 kl.18:03

Jeg synes du er så flink til å skrive utfyllende svar! Jeg gleder meg skikkelig til bloggerne i kveld, alltid gøy å se deg på skjermen :)

Klem!

Ida S

22.01.2015 kl.19:00

Digger deg mer, skjønne <3

gleder meg til å se deg på tv skjermen ikveld, SMASK!

Maria M.

22.01.2015 kl.19:25

ÅÅ, skjønne, fine, gode Kristin. Du er så herlig! Bra svart.

Jeg har såååå lyst til å reise til California, wææ. Der skal jeg før jeg er 25 as.

Jeg gleder meg så masse til bloggerne og se ditt flotte vesen blotre seg på tvskjermen i heimen. Wiii, ukas øydepunkt.

Må kvelde bli like vakker som du (i løøøv bilde fra LA a dæ!!)

Forsesten så google jeg paradise kristen, kom over klipp fra sesongen om ikke du visste det da, har blitt sittende å se på det: http://www.tv3play.no/programmer/paradise-hotel/273334?autostart=true

Isabell B

22.01.2015 kl.19:31

Åherregud! Elsker deg og bloggen din ❤️Du er bare helt herlig !!

Guro

22.01.2015 kl.19:32

Så herlig st du tar deg tid til å svare så utfyllende og bra! :-) herlig at det blir capser i nettbutikken, de har jeg ventet på! :D juhuu!

Skal selvfølgelig se bloggerne i kveld, det blir stas! :D

Nå er jeg snart ferdig på jobb også, ah det skal bli godt å komme hjem til sofakroken! Men heldigvis så er det snart helg!! Hurra for helg!!! :D

Martine S

22.01.2015 kl.19:59

DETTE LIKTE JEG! Sagt det før, og sier det igjen, du er så forbanna flink til å formulere deg og skriver så sykt utfyllende og bra! Jeg håper virkelig du stikker av med prisen "Folkets favoritt" dette året også, for det fortjener du virkelig!! Jeg stemmer og stemmer ooog stemmer, i stor håp om at det er AKKURAT du som vinner, det er ihvertfall så fortjent <3

Jeg gleder meg skikkelig til bloggerne i kveld, og se den fine mammaen din og ikke minst deg <3 Kommer sikkert til å felle noen tårer også, over hvor godt forhold dere har, og å høre historien deres. Jeg er så sykt lettrørt :p

Kristin, I LOVE YOU :*

Kine

22.01.2015 kl.20:22

Du er så sykt flink til å svare på spørsmålsrunder! Andre bloggere har svar på sånn en setning, men du bruker virkelig tid og gir gode og utfyllende svar! Digger det! Og digger deg! :-D

Marte Foss Iversen

22.01.2015 kl.20:36

Hei Kristin.

Jeg leste at du har en mor med MS.

Jeg blir 18 år om en uke, og har en far med samme diagnose. Det er hardt å se han, selv om jeg bare møter han noken uker i året siden han bor på Eidsvoll og jeg på andre siden av landet. Jeg har aldri fått vært med pappa på bursdagen hans, og han har aldri vært med å feire meg. Det er vanskelig og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det. Han ble nettopp skilt etter et 9 år langt ekteskap. Jeg sliter ganske mye. Jeg snakker nesten aldri med ham, med mindre det er noe, og jeg savner ham hver dag. Han jobber på MS-forbundet i Oslo, men har vært sylemeldt lenge. Følte bare at jeg måtte klage litt, haha. Men jeg vet hvordan det er å ha en forelder med MS og hvet hvordan du har det.

Veronica Frøyland

22.01.2015 kl.21:01

Hei kjære vakre fantastiske Kristin!

Jeg bare forsikrer meg om at du har fått sin daglige dose med kjærlighet fra leserene dine!

Jeg vil bare si det at du er en så fantastisk person og at du er ett forbilde for mange, inkludert meg. Innleggene dine både her, instagram og på snapchat gir meg alltid ett smil på munnen og jeg blir virkelig så utrolig glad inni meg av personer som deg. Du sprer så mye glede og kjærlighet, så lenge man leser innleggene dine eller bare ser på bildene du legger ut så er det helt umulig å være lei seg eller sur! Ihvertfall for min del.

Til sist men inne minst, tusen takk for at du er den du er. Du inspirerer så mange mennesker, både unge og gamle. Og det elsker vi deg for!

Ha en flott kveld videre og kos deg masse!

Klem fra Veronica

hegeBb

22.01.2015 kl.21:11

Når tid er egentlig den vixen blog awards? fant ikke noe sted på nettet ? :)

Har stemt og stemt hver dag, rett og slett av den grunnen til at jeg syntes du virkelig fortjener det!

Ellers så vil jeg bare legge til at jeg elsker bloggere som blogger om pølsegrateng! Hehe! Det er selvfølgelig vel og bra at folk spiser og skriver om sunne ting,for all del, men du skjønner nok poenget mitt!

Mer pølsegrateng! Ha en fin dag, gleder meg til ny episode av bloggerne :D

Sofie

22.01.2015 kl.21:44

Fantastiske Kristin! Bra svar!

Min favoritt var også California og spesielt San Diego. Men det var helt til jeg opplevde Australia sin vestkyst, Sydney og Byron Bay. Mer kreative og inspirerende steder skal du lete lenge etter! Menneskene er de hyggeligste jeg har møtt i hele verden! Og jeg har besøkt over 40 land. BBQs på stranda med folk du ble kjent med den dagen, roadtrips med surfebrett på taket og lifeguards med australsk aksent =D Rett og slett magisk!

Tror du hadde digga det og passet rett inn ;)

Hilde

22.01.2015 kl.21:59

Du svarer så bra på spørsmål! :D

Jeg blir helt rørt når du snakker om mammaen din på bloggerne og ser forholdet dere imellom. Det er noe helt spesielt med mødre. Jeg kjenner meg så godt igjen med tanke på mitt forhold til mamma, og er enig i det du sier om at enhver vil gjerne si at de har kapret verdens beste mamma :)

Nikita <3

22.01.2015 kl.22:03

Fine svar :D

Stine

22.01.2015 kl.22:05

Hei :)

Sitter og ser på deg på TV og du snakket om mammaen din som har MS. Min mamma har også MS, men jeg klarer ikke å ta det inn og få det for meg hva det er. Kunne du ha skrevet et innlegg om hva det dreier seg om og hvordan det er? Jeg behandler mamma som hun skulle vært en supermamma som orker alt, men jeg vet hun er syk. Men av en eller annen grunn klarer jeg ikke bry meg. Trenger at noen sier til meg, ta i et tak og hjelpe henne. Var veldig deilig å høre at det er flere som har noen de elsker som har MS. Så kunne du vært så snill og skrive litt om sykdommen, opplevelser og både positivt og negative ting?

Stor klem fra Stine <3

22.01.2015 kl.22:06

Jeg må bare si det, du er en helt utrolig person. Utrolig personlighet og utstrålig.

22.01.2015 kl.22:07

Jeg bor i nærheten av nesttun, hvilke barneskole og ungdomsskole gikk du på?

Marty partyyyyyy

22.01.2015 kl.22:08

Sitter her å gråter av innslaget av bloggerne! Du er FANTASTISK moren din er heldig :)))

Agneta

22.01.2015 kl.22:12

Hei Kristin! Jeg måtte bare gå inn å kommentere på bloggen din mens jeg sitter her og ser på Bloggerne. Blir rørt av forholdet mellom deg og moren din og hvordan du stråler av å prate om henne. Man merker godt at du er "mamma's lille jente" :) Så koselig og fint å få ta en liten del i! Gode klemmer til deg og dine! ♡

Maria M.

22.01.2015 kl.22:21

Etter dagens episode av bloggerne fortjener du en kommentar til. For du er så skjønn, til og spise opp. Og ikke minst et hjerte av gull. Blir rørt av forholdet til du og moren din, dere er herlige. Ser dere er så vanvittig glad i hverandre. Det minner meg veldig om meg og min mors forhold og situasjon. Fra jeg ble født til 14 års alderen har moren min hatt ME, og vært veldig sliten gjennom hele oppveksten min. Alikvel har hun vært et lys i hverdagen min, hjulpet meg, inspirert meg og hvert der for meg til en hver situasjon. Gull verdt er de mødre ass. I dag er hun frisk, drar på fjellturer, jobber 100 % og nyter livet. Forbilde og venn.

Jeg blir bare mer og mer facisnert av deg og kjenner meg så vannvittig igjen i flere og flere situasjoner du er i og lever i. I tilegg til mamma er du også en inpirasjonskilde på mange måter.

Stå på og forsett og spe ditt vakre vesen!

(Du er et friskt pust til serien, i løøøøøv it!)

Julia

22.01.2015 kl.22:26

Hei Kristin! Flotte svar, du skriver så bra! Satt med tårer i øynene under dagems episode av "Bloggerne". Selv om det må ha vært tøft for dere begge, er dere så positive og herlige sammen! Liker at vi får se denne siden av deg - du virker som en helt fantastisk person :-)

Klem fra meg!

Ida

22.01.2015 kl.22:27

Hei :)

Jeg gråt litt når jeg så deg fortelle om moren din og ms'en hennes. Kjente meg så igjen, min mor har hatt ms fra jeg var 6 år, nå er jeg 25. Den dumme sykdommen har tatt mammaen min fra meg sakte men sikkert. Syntes det er så fint at noen får frem denne sykdommen litt, bra gjort! :) varme klemmer

Siren

22.01.2015 kl.22:29

Å herremann Kristin! Den episoden av bloggerne var helt syyyk! Eg bare elsket den. Fikk liksom kommet enda tettere inn på deg, og det liker eg. Du e virkelig et forbilde og den beste datteren en mor kunne drømt om. I løpet av episoden måtte eg både grine og le av deg. Du e bare sååå god. Kunne ønske eg kjente deg på ekte. Stå på videre, så skal eg fortsette å følge livet ditt både på bloggerne, instagram, snapchat og her på bloggen. Hehe, føler meg nesten som en stalker her.

Cecilie

22.01.2015 kl.22:33

Kristin, du er bare et fantastisk godt menneske !

Så deg på Bloggerne i dag, og hadde noen tårer i øyekroken. Jeg synes det var så rørende å se deg sammen med moren din. Det virker som dere har et så utrolig nært forhold, noe jeg ikke har til min mor, så dere er så utrolig heldige!

Jeg har virkelig stor respekt for deg Kristin! :)

Hilsen fast og ivrig leser ! :)

Maren D

22.01.2015 kl.22:37

Tusen takk for såå fine, og gode svar kjære deg <3 Du er et fantastisk godt og fint menneske! Gleder meg til å høre resten av svarene. Du er en så stor inspirasjon, Kristin. Jeg ser virkelig opp til deg! Dine blogg innlegg fylt med farger, ærlighet, glede og inne imellom irritasjon gjør meg utrolig glad. Alltid like koselig med nye blogg innlegg, nye bilder på instagram, og ikke minst nye snaps på snapchat! Tusen takk Kristin. Du er helt unik <3 Gleder meg til å se den vakre moren din og deg på bloggerne nå. Skal sette meg godt til rette med pledd, og tv2 sumo på skjermen! Jeg har en følelse på at moren din er en utrolig sterk og god dame. Ha en fantastisk kveld! <3 Klem

Catarina kippersund

22.01.2015 kl.22:46

du er så herlig! Elsker hvordan du kommenterer deg, og når jeg leser så tenker jeg at jeg leser om en veninne! Du deler så mye at en fast leser, som meg, føler en kjenner deg!:) tror jeg hadde glemt at jeg ikke kjenner deg om jeg hadde møtt på deg!:)

Gleder meg til del2!:) klem fra meg:)

Karoline

22.01.2015 kl.23:21

Masse klemmer til deg for en fin og sterk episode av Bloggerne ikveld! Du er en så god person Kristin, det var en veldig fin episode <3

22.01.2015 kl.23:23

Hvilke skoler har du gått på? Barneskole, ungdomsskole og videregående?

Helene Alvestad

22.01.2015 kl.23:45

Ble helt sykt rørt og satt med frysninger da du snakket om mammaen din og når dere snakket sammen, utrolig fint og vakkert forhold dere har! Herlig å se noen som er så glad i hverandre <3 <3

Lurer bare på om du kunne tatt med dette spm ila spm.runden, hadde satt stor pris på det: har du ingen andre søsken? Men du har stesøsken, forsto jeg rett? Og hvorfor har du ikke noe forhold til faren din? Vet du ingenting om han? Har du aldri sett han? Er bare nysgjerrig, og forstår hvis du ikke vil dele. Er bare vanskelig å sette seg inn i din situasjon, når jeg selv alltid har vokst opp med min far og han betyr alt for meg slik som moren din gjør for deg :)

Stor klem til fantastiske deg <3

Cecilia Catharina

22.01.2015 kl.23:53

For en fantastisk person du er Kristin! :D Jeg elsker virkelig å klikke meg inn på bloggen din hver gang et nytt innlegg er lagt ut! Bloggen din er så full av kreativitet, humor, latter, farger, ærlighet, og så utrolig mye mer! :D Snappene dine får meg stort sett til å le og du er en stor inspirasjon!

Håper du har hatt en helt super dag i dag!

Jeg lurte på en liten ting, du er så utrolig flink til å lage collager, kunne du ha vist litt hvordan du gjør det? :D

Sara

22.01.2015 kl.23:53

For en nydelig epsiode med deg og moren din, minner meg om mitt eget forhold til min mamma. Du er så utrolig genuin, ønsker deg virkelgi alt godt!!! og selvfølgelig det samme til din søte mamma <3

Julie

22.01.2015 kl.23:57

åh,jeg virkelig digger at du er med i bloggerne ! Mamma og meg såg på ilag idag og da fortalte jeg hun at du var desidert en av favorittene mine, du er deg selv, virker så utrolig hyggelig, grei og selfølgelig morsom! Du virker rett og slett som en helt super person !! 😃

Husker jeg såg deg på lagunen for ikke lenge siden ! Ble skikkelig starstruck, haha ! Turde ikke å gå bort å hilse, noe jeg angrer på nå da!!
fin blogg =)

Martine S

23.01.2015 kl.00:23

Må bare kommentere en gang til. Det var som jeg skrev over her, at jeg kom til å felle noen tårer, OG det gjorde jeg! Mamma satt å så på det med meg, og jeg så at hun var rimelig blank i øynene hun også. Det er så fantastisk å se hvor godt forhold dere har. Når du snakker om moren din, så ser jeg at du er stolt og glad i hun. Hun er rimelig sterk, og såå positiv til tross for situasjonen hun er i! ..og så mye fint du sier om henne, det rører meg. Tror du er en kjempe flink støttespiller Kristin, og dere finner støtte og glede i hverandre.

Veldig glad i deg, kjære solstråle! <3

Anette

23.01.2015 kl.01:36

Åh Kristin. Du er så sjarmerende og fin.

Mora di var like herlig. Jeg begynte å gråte en god del. Dere er sterke. Heier på dere!

Jensen

23.01.2015 kl.05:34

Hei Kristin :)

For en utrolig nydelig episode i går. Det rant mange tårer fra meg.

Du virker som en fantastisk herlig person, alle burde hatt en Kristin i livet sitt :)

Anniken

23.01.2015 kl.10:02

God morgen, vakre deg :-) Jeg fikk sett episoden i dag og kunne ikke la vær å gråte! For et fantastisk forhold du har til din kjære mor <3 Jeg kjenner meg veldig igjen i en del som ble sagt siden jeg også har vokst opp uten pappa og hatt mamma i tillegg til besteforeldre, onkler og tanter rundt :-) Så sterkt av deg å dele dette på TV, Kristin! Du er så modig og et stort forbilde! Håper du får en helt herlig helg! Mange klemmer

Caroline

23.01.2015 kl.10:02

Åå for en nydelig mamma 😍 og den stoltheten som lyser av deg! Fikk gåsehud av bloggerne, og det gir litt perspektiv på at livet ikke alltid er en dans på roser.

Mammaen din er sterk, og vakker. Det er jaggu du også. Håper du får en fortreffelig dag😘 Gleder meg til neste episode.

Marie

23.01.2015 kl.11:08

Hei Kristin :-)

Vil bare si at herregud for en flott personelighet du har. Liker at du ikke tar deg selv så høytidelig, selv på tv. Du er bare deg selv og det er utrolig flott se at noen ikke bare er helt overfladisk (eller hva man kan kalle det.) Når jeg så hvordan du er med din mor og den sitvasjonen så vil jeg bare si at får en flott og sterk mor du har. Og får en herlig datter hun har som tar så godt vare på henne, du er absolutt en stor insperasjon Kristin for mange. Fra første gang jeg så deg på PH har jeg alltid likt deg, du er ikke som alle andre og ikke minst digger jeg høre en bergenser på tv (siden jeg selv er en.) Forresten digger bloggen din og stilen din ikke minst. Ønsker deg en super flott helg! :)

Lyd

23.01.2015 kl.15:14

Liker at du skriver "dyrere tatovør= Et bedre resultat"... Dette stemmer absolutt IKKE. Prisen på tattooen kommer etter antall timer man bruker i stolen. Utrolig mange ganger at tatovører som har jobbet lenger koster mindre pga bedre erfaring og effektivitet.... Så handler ikke om å finne den dyreste i byen...

Ang dyrere tatøver

24.01.2015 kl.22:28

Hei!

Ønsker bare å kommentere så leserne dine ikke får helt feil bilde her. De beste tatoveringene mine har vært til billigst pris. De dyreste tatoveringene mine er de dårligste, fra studio som "alle" går til - med umotiverte folk som ikke er ute etter noe annet enn å tjene penger.

Lar du tatovøren få være en utøvende kunstner (noe de egentlig bør være), er prisen ofte lavere. F.eks "Bestem alle fargene, jeg stoler på stilen din".

Som den over meg sier, mange erfarne koster mindre pga. erfaring og effektivitet. Noen koster mindre fordi de ser på det som kunst og en livsstil.

Mens andre koster mye fordi de ønsker å tjene fett på hypen og trenden, og er griske forretningsfolk som har lært seg å tegne etter streker.

siljepia

25.01.2015 kl.12:48

Hei :) Å her var det mange fine svar ja :) Gleder meg til del 2 kommer :) klem :) <3 Bloggerne så jeg og det var en av de mest rørende episodene som har blitt vist.. stor klem :)

Skriv en ny kommentar

hits