EN NY START?

I dag kan jeg ønske dere en fin TORSDAG - hurraaa!

Det er jaggu ikke lett å holde styr på disse dagene, og som nevnt prøvde jeg liksom å boikotte hele gårsdagen da trening var oppført i almanakken.. Trening, liksom. Jeg driver ikke med den slags, og da klokken nærmet seg 19 i går prøvde jeg å gjøre et siste tappert forsøk for å få Stine på bedre tanker i form av en SMS.

"Du? Sjukt godt forslag.. Vi tar en runde rundt Birkelunden, og så setter vi oss på Aku Aku og bestiller den beste og største drinken de har. Det er tross alt lillelørdag". I et lite øyeblikk der trodde jeg faktisk at forslaget mitt skulle få gjennomslag, på tross av at den runden rundt Birkelunden tar deg ca. 7 minutter, men svaret som tikket inn var alt annet enn det jeg hadde håpet på..

"Haha! Jeg går om fem, er ferdig skiftet og klar. Husk ID". Faen.. Da var det bare til å grave frem treningstøyet, og heldigvis hadde jeg fått tilsendt litt fargerikt Kari Traa stasj fra Lilia i romjulen, så takk til henne for at jeg hadde noe å slenge på meg i går.

Og så.. Så var det på tide å melde seg inn, for neida.. Det var ikke snakk om en prøvetime det her. Stine passet nemlig på at jeg signet et medlemsskap for et helt år, så jaddaaa! Nå er det ingen vei tilbake.. Så dere misnøyen min på Snapchat i går da jeg stod med grønne poser på beina og SATS-kort i hånden?? Hahahaha, da var jeg ikke mye fornøyd skal jeg fortelle dere. 

Vi hoppet inn i joggeskoene og gikk løs på diverse øvelser, og de nærmere to timene vi var der fløy forbi. Det var et helvete på jord, men som dere sa - herregud så deilig etterpå.. Når man er ferdig med de forbanna øvelsene som ikke er så altfor ille å utføre når man er to personer som pusher hverandre, og siden jeg var så happy etterpå tok jeg søren meg Stine i hånden på at jeg skal bli med på trening to ganger i uken. Baaah! En investering i egen helse sa du? Det ligger vel noe der, for som sagt.. Trening fører jo bare positive ting med seg så lenge man ikke blir en sånn psyko treningsfanatiker som KUN tenker på trim og kosthold. 

I dag er jeg støl, skikkelig støl, og trappen er min verste fiende.. Utfall + trapp = not cool, så vi får se hvor lenge jeg kommer til å være bevegelseshemmet, haha! 

Nei, dere.. Det var virkelig på høy tid å bevege seg litt, i hvert fall hvis jeg har lyst til å være litt mer fast i fisken når sommeren sniker seg innpå oss. Jeg spiser jo som en hest og har lagt på meg en god del i det siste, og problemområdene er ansiket og selvfølgelig magen. Hahaha, den bollemagen altså! Her forleden da Dennis og jeg skulle legge oss og jeg var på vei til å krype inntil han, sa han "hehe, hva var det, Kristin?", "vet du, Dennis?? Det var magen min som klasket inn i ryggen din, har du et problem med det eller?".. Mæææhæhæhæhæhæhæææ.. Vi brøt ut i latter begge to, og akkurat i det øyeblikket skjønte jeg at det var på tide å begynne å bevege seg litt. Hahahaa, jeg dør av latter!

Vi får se da, SATS.. Hvordan dette forholdet utvikler seg videre, jeg håper vi skal bli gode venner etterhvert!

Tenk hvis jeg klarer å bli litt "bitt av basillen" da? For som en av dere skrev i går, kan jeg klare det, da kan søren meg ALLE klare det, og det er sikkert som banken. Haha! Nyt torsdagen, vakre venner.. I morgen er det søren meg helg ♥

SMASK

 

37 kommentarer

susannecasandra

22.01.2015 kl.09:23

så flink du er kristin! jeg sa at du kom til å få en god følese etterpå :)

Marita Malmgren

22.01.2015 kl.09:27

Såå gøy at du har begynt å trene, du er flink :) Selv begynte jeg å trene for 2 uker siden og jeg syntes det er såå gøy! Føler at jeg har mye mer energi enn før og håper på å få resultater etter hvert :) Jeg trener med kjæresten og jeg klager ikke akkurat på utsikten når jeg ser han trener ;) Håper du får masse motivasjon og at du en dag kommer til å kose deg med treningen :) Ønsker deg en nydelig torsdag! Snart helg, wii <3 Stor klem fra Marita! :)

Cecilia Catharina

22.01.2015 kl.09:36

Så herlig og fresht treningstøy du har! :D Ja, den følelsen etter man har trent er virkelig helt fantastisk! Jeg har et medlemsskap på et treningssenter, men må inrømme at det er sjelden jeg kommer meg dit... hehe... men skal bli flinkere altså!

Marie

22.01.2015 kl.09:45

Helt fantastisk!! Nå fikk jeg også litt lyst å hive meg på trening!!

Du får ting til å virke kjempe kjekt! Er så gøy å lese bloggen din! Må inn hver dag og se om det er nytt innlegg! 😄😄

Lykke til med neste trening 😊😊

Maria Christine Hammer

22.01.2015 kl.09:52

så bra du gjennomførte det! følelsen når du er ferdig trent er hærlig! jeg skal på trening idag 👍 gleder meg til bloggerne idag, ble så skuffet sist gang når det ikke var et fuckings klipp av deg... Så satser på å få sett deg på skjermen idag! Ha en fin torsdag, snart er det helg ❤️ klem

Julie Storlien

22.01.2015 kl.10:10

Hei fineste Kristin!!

Stolt av deg! Du kan hvis man bare bestemmer seg for det :D

Ønsker deg en fantastisk dag!!

Klem i fleng <3

Camilla

22.01.2015 kl.10:27

Morro at du ble 'dratt' med på trening. Det kan være et helvette i starten, men om du finner noen ting som du liker er det ikke ille og det blir noe man gleder seg til. Jeg foretrekker å gå på timer. Saltimer og spinning. Da er det høy musikk og god stemning; da gleder jeg meg. Haha :-)

Ha en fin dag, K.

Caroline

22.01.2015 kl.10:34

Flink du er😄 for min del er det viktig at jeg ikke trener for mye, for da blir jeg dødenslei! Så å beholde treninga gøy er viktig. Er jo så godt å legge seg etterpå, og samvittigheten min blir skyhøy 😄

Emma Julie

22.01.2015 kl.10:35

Haha, du er rå! Får håpe du får det gøy med treningen og holder deg med Stine. Haha, litt artig med Dennis, men er det noen som har fine former er det du! Ønsker deg en fin torsdag :)

Otilie S

22.01.2015 kl.10:50

Flinka!! Du gjennomførte og det skal du være stolt av :-) Jeg syns jo du er like fin og flott nå som alltid, men en merker det jo selv når man har fått litt mer fett på beina(bokstavelig talt hehe)

Guro

22.01.2015 kl.10:57

Så flink du er! :D det er jo forferdelig mens man står der og svetter, men den følelsen du får i kroppen etterpå er jo så deilig! :D og fargerikt treningstøy hjelper alltid på motivasjonen :-) ha en super torsdag, i morgen er det fredag :D hurra!!

charlotte haugen

22.01.2015 kl.11:08

Så flink du har vært altså! *applaus* og ja det er super digg når du er ferdig :D

Gikk faktisk en lang og god tur i går, sånn ministart på treningen igjen :D hehe! Alt teller! Ha en kjempe fiin dag :D

Andrine

22.01.2015 kl.11:25

Så flink du er!

Dette kommer du til å klare Kristin! :)

Sofie

22.01.2015 kl.11:30

Så flink du er som endelig har meldt deg inn. Nå er det bare å gå inn i en avtale med seg selv om å dra på treningssenteret :-) Lykke til, håper du etterhvert syns det er litt bedre, for når man først har kommet litt inn i det blir det bedre <3

Anneli

22.01.2015 kl.11:36

Hehe, dette var et innlegg jeg ikke forventet :D Stå på! Må forresten anbefale deg øvelsen "cable squat". Det må nok være min favorittøvelse. Den er veldig enkel teknisk og jeg får skikkelig god kontakt med rumpa. Og da kommer all fokuset på nettopp styrke i sete (som jeg selvfølgelig ønsker), og ikke elementer som balanse, mobilitet, teknikk osv. Ha en fin dag! :D

krist.in

22.01.2015 kl.11:58

Flink du er! Jeg har helt angst for treningssentre, så jeg går heller tur og trener hjemme! Men you can do it !

Katharina

22.01.2015 kl.12:03

Bra jobba, Kristin! Det er alltid enklere å trene når man har en partner in crime som kan pushe deg etc.

Lurte på en ting: du røyker ikke sant? (me too). Men tar du noen sigg i ukedagene eller er det kun på fest?

catarina kippersund

22.01.2015 kl.12:10

Så flink du er! Jeg stresser fortsatt med dette treningsgreiene! Er liskom så mye annet som virker mye bedre... sånn som filmkveld med popcorn eller resturant med jentene! hahah! trening har jeg ikke blitt tjommi med ennå men får vell slenge meg på neste mnd da lønningen kommer! :D

Karoline E.N

22.01.2015 kl.12:29

Jeg så snapchat bilde og jeg lo ganske godt da jeg så det bilde! Du er jo herlig :) jeg har trua på deg og du er flink som møtte opp selvom du ikke hadde lyst, det er et skritt i riktig retning! 2 dager i uken er en fin start, kanskje blir det flere når du ser endring og føler mer energi i kroppen. Men 2 dager er fantastisk :) vet hvordan det er og hater trening som pesten, men når jeg bare begynte var det først 2 dager i uken og nå kan det til og med bli 4, fordi jeg føler at jeg får mer energi og at det ig ligge på sofaen etter trening er mye bedre og bare det å ta seg en dusj er jo mer magisk <3 haha. Vær stolt av deg selv, Kristin 👍😃 ønsker deg en fin torsdag, i morgen er det helg :D hurra! Stor klem

Anonym

22.01.2015 kl.12:54

Jeg må bare si noe som jeg føler er så utrolig opplagt: voksne folk tror trening er noe man gjør på treningsstudio, hva med en aktivitet du elsker istedet: dansing???!! Hallo, Kristin! Du vet at du kan gå på dansing ikke sant? Eventuelt zumba-timer? Pliiiis tren noe som gjør deg glad mens du gjør det da, istedenfor å tro at treningssenter gir noe annet enn kroppsfokus, for de øvelsene der er KUN for det, ingen mål utenom kropp, å gå en tur eller trene yoga, karate eller som jeg sa til deg: dansing gir så sykt mye mer enn et kroppsfokus fordi aktiviteten i seg selv er en interesse selv hvis det ikke hadde gitt en treningseffekt, ergo mye hyggeligere å tenke på at man skal på dansing eller zumba-time fordi man har lyst til det ikke fordi man skal tvinge seg selv inn i bikini til sommeren eller ikke bli gammel, å presse seg selv gjør deg gammel det, dansing gjør deg glad og glede gjør deg ung!

Maren D

22.01.2015 kl.13:30

Hahaha, herlig!! Gleder meg til å følge med videre, om det er 2 ganger i uken om en måned eller to også! Kanskje det er det som skal til? Ivrige venner som pusher som bare f.. Skulle virkelig ønske jeg hadde den motivasjonen som så mange treningsglade mennesker har!! Det hadde vært noe det.

Gleder meg forresten super masse til bloggerne i kveld, og håper virkelig at vi får se mer av deg i denne episoden <3 Ha en fab dag, kjære deg!!

Fidolina <3

22.01.2015 kl.13:41

Artig å lese blogger din. Har tidligere vært her inne på blogg.no, men så tok det noen år og dager før eg heiv meg på det igjen. :-) så skal prøve å bli litt flinkere i år ;)

Du er flink til å skrive og morro å lese.

Så ønsker deg en super dag :-)

Jeanette

22.01.2015 kl.14:19

Stå på! Så deg på SATS i går. Virker som det gikk greit for deg å komme i gang :)

Jeanett

22.01.2015 kl.14:49

Jeg skriver i kommentarfeltet for det var her du svarte sist. Nå er det over 3uker siden jeg bestilte ett skjørt og er veldig lei av å vente på å få det i posten.. Har sendt deg enda en mail.. Syntes klærne dine var ganske kule, men jeg kommer ikke til å bestille noe mer fra deg, desverre

.

StyleConnection

22.01.2015 kl.14:53

Jeanett: Jeg har sendt deg mail for lenge siden, sikker på at du ikke har fått denne? Jeg prøver igjen om litt.. Klem

Jeanett

22.01.2015 kl.14:54

Ja, jeg sjekker mailen min ofte og har ikke fått noe.. Jeanett.olsen@hotmail.com

StyleConnection

22.01.2015 kl.14:55

Jeanette: Hahah, gjorde du? Neste gang du ser meg får vi ta noen utfall sammen, haha :)

Rikke Nilsen

22.01.2015 kl.15:00

Bare å glede seg til 2. dag etter trening, da har kroppen enda mer vondt enn 1. dagen. MEN du er jo flink da!

StyleConnection

22.01.2015 kl.16:05

Rikke Nilsen: Hahaha, ja jeg hører de sier så ;) Jeg kjenner at det bare blir verre og verre :p

Martine S

22.01.2015 kl.19:32

Woow!! Må si jeg er imponert altså, Kristin :D Såå flink du har vært!! Er ikke noe flink til å trene jeg heller. Er alltid slik "nei tar det i morgen.. neei neste dag.. starter til mandag for FULLT" eeeh?!.... Må si jeg virkelig blir inspirert av deg, søta! Kanskje det blir å melde seg inn på treningssenter ASAP, pga motivasjonboosten jeg får fra deg! :D

Smask:*

Ingrid-E

22.01.2015 kl.20:00

Synes du er flink! Sliter alltid med å finne motivasjon til trening selv.. Spesielt til å trene styrke... Jeg synes det er enklere å slenge seg med på noen av timene de har på senteret :) Men er blitt flinkere til å trene styrke i sal også ;) Men synes det er lettere å trene styrke sammen med noen :)

Stå på!

Kine

22.01.2015 kl.20:28

Du er flink Kristin! :-) jeg trener selv, og har kommet inn i en periode nå der jeg synes treningen er kjekk! Noe som er kjempe bra siden jeg har altfor mange kg som må vekk! Jeg synes forresten du har en helt amazing kropp, og forstår igrunnen ikke at du med den kroppen aldri har trent :-P synes det er en smule urettferdig med tanke på sånne som meg som legger på oss bare vi ser på mat :-P haha!

Janne

22.01.2015 kl.21:17

hahah ååh du er så flink!!

22.01.2015 kl.23:37

Kanskje du burde få med deg Dennis også, han har enten blitt veldig biff (inkl ansiktet) de siste par årene, eller kost seg litt mye......

birgitte

23.01.2015 kl.06:06

Så morro at du gidder å trene:P hadde ikke forventet det av deg! Baare du ikke skriver for mye om trening da!! Det er så forfriskende å lese din blogg som ikke bare handler om mat og trening! Er så sykt mye fokus på kropp i dag at man blir gal! Men bra jobba;D

StyleConnection

23.01.2015 kl.09:19

birgitte: Haha, hadde ikke forventet det selv, men jeg skal love deg at dette aldri kommer til å bli en treningsblogg. Det overlater vi til noen andre, eller hva? Her hos meg er det feelgood, farger, morsomheter, dypetanker og masse gøy som gjelder.. Ikke grønne smoothies, trening og nazi koosthold :) Stor klem til deg <3

ingalill Mikalsen

23.01.2015 kl.16:55

Ha en fantastisk nydelig dag og helg :) Kos deg masse <3

Skriv en ny kommentar

hits