FUNFACTS VOL.2

Happy good moooorning, elsklinger ♥

Haha, vi kicker i gang dagen med enda flere funfacts om meg, og denne gangen er de skrevet av en venninne.. Nærmere bestemt min deilige, herlige Belinda, og jeg har selvfølgelig også skrevet 10 funfacts om henne som dere bare MÅ lese.. Haha, dette er gøy, gøyere, GØYEST!

Okei, Belinda - ordet er ditt..

"Det er litt ufordrende å skrive 10 ting om Kristin som ikke allerede er blitt sagt av Dennis, for han klarte å kartlegge de 10 tingene som absolutt beskriver henne som smurt, men - det fine med Kristin er at hun bugner av særheter. Ulikt noen andre faktisk. Så here goes:1. Som Dennis nevnte er Kristin enorm på det å plutselig bare brøle ut i sang og dikt, men det jeg liker aller best, og noe som forekommer overraskende ofte, er når vi sitter i stillhet begge to, gjerne på hver vår mac dypt fokuserte, og hun begynner å synge på en sang hvor hun kan litt av teksten, men dikter resten. Da liker jeg å se opp og sitte å se på henne mens hun synger høyere og høyere og lever seg mer og mer inn i det, mens jeg venter og teller tid og ser hvor lenge det vil ta før hun innser hva hun driver med. Ansiktsutrykket hennes når det går opp for henne hva hun holder på med er like PRICELESS hver gang, og det kommer alltid en latterkrampe like etter (det rare er at ny sang opptreden kan skje 3-6 minutter like etter).

2. Hun er lik hva gjelder dans. Eller. Kan det kalles dans når man mimer at man tar en dame bakfra? Slik kan hun nemlig stå i det uendelige.

3. Én ting jeg både misunner Kristin og ser opp til henne for, er hennes evne til å være 100% gjennomført til enhver tid. Vet dere for eksempel at hver gang hun poster et blogginnlegg, så ser hun på sine forrige blogginnlegg for å passe på at farger og former i det nye blogginnlegget matcher de under? Jeg har prøvd å forklare henne hundre ganger at «INGEN BRYR SEG OM DET!!!» men hun gjør. Veldig. Og like gjennomført er hun uansett hva hun foretar seg. Dere vet de derre super oppstilte bildene av bloggefrokoster og middager og gud vett hva? Hos Kristin er dette ekte. Real life. Hun er faktisk skikkelig husmor og har et hjem som er så gjennomført at det er til å gi henne medalje for, og man spiser aldri et måltid hos henne uten å få både servietter og stearinlys på bordet. 

4. Nå kom jeg på at hun for litt siden rakk meg et gammelt inntørket stykke med pizza grandiosa og spurte om jeg ville ha frokost. Så alle regler har sine unntak, og der har dere enda en funfact; Kristin spiser mye gammel mat.

5. Når man ser et bilde av ghetto-Kristin som poserer med gull-caps foran en tagget og fargerik vegg, tenker man kanskje at hun er litt mer rebelsk enn tradisjonsrik, og jeg vet at hvertfall jeg ble veldig overrasket da jeg lærte hvor ekstremt opptatt hun er av tradisjoner. Både familietradisjoner og norske tradisjoner, og her skinner det fort gjennom at hun er blitt ekstremt godt oppdratt. Hun er mye mer tradisjonsrik enn jeg noen gang kommer til å bli, og selv om hun gjerne kan ta «»»»dansen»»»» hvor hun tar en chick bakfra på offentlige steder hvor slikt overhodet ikke hører hjemme, så er hun overraskende nok veldig opptatt av manerer. Første gang hun sa «ikke sitt med albuene på bordet» mens vi spiste trodde jeg hun køddet. Det gjorde hun ikke. 

6. Kristin bruker ordet «dufter» dersom noe lukter godt, og «lukter» dersom noe lukter vondt. Hun kan høres VELDIG voksen ut til tider i måten hun prater på, og kontrasten blir så stor at jeg alltid ler av henne.

7. Kristin er HYSTERISK MORSOM. Første gang jeg møtte henne ble jeg totalt forelsket i hennes personlighet, og spesielt av det at hun alltid får meg til å le, høyt! Hun er ikke en av de som forteller vitser og gjør seg til mye for å få oppmerksomhet, hun er bare ubeskrivelig morsom i alt hun gjør. Jeg har aldri møtt et menneske før med så mye mimikker og ticks og med så mange sære utfall. Jeg overdriver ikke dersom jeg sier at en av mine favoritthobbyer er å bare se på henne, for jeg begynner alltid å le, og jeg ler alltid høyt.

8. Hun er ekstremt kjærlig, og ekstremt glad i å snakke om følelser. Mitt favorittsitat av henne som ble sagt til meg en av de mange dagene der vi satt på Aurora på Bislett og spiste fritert ost og chorizopølser er følgende: "Belinda? Eg har lyst å krype inn under huden din for da e eg med deg ALLTID». Like wtf. Hun stryker og koser og slår litt og sier alltid «vennen» og er aldri redd for si at hun elsker deg og hvor mye hun savner deg. «EG ELSKER DEEEEEEEEG» er sms?er som ofte tikker inn <3 Jeg kan også huske en gang der hun spurte meg «Belinda kan ishe vi sette oss ned litt no og snakke om ka vi føler for hverandre». Her tror jeg riktignok vi var på en liten snurr.

9. Kristin er også den lateste personen jeg kjenner, samtidig som hun er den mest energirike personen jeg noen gang har møtt. Skjønner dere? Jeg tror latskapen hennes kicker inn når det gjelder ting hun synes er kjedelig. Som å hente ting i boden. Eller trene. Eller gå unødvendige strekninger. Hun kan heller bruke 20 minutter lengre på å finne parkering innen 20 meters avstand til der hun skal, enn å parkere 40 meter unna og spasere bort. Men - hun gjør seg ingenting av å løpe leiligheten, byen og IKEA rundt i 13 timer dersom hun er i et nytt interiørprosjekt, fordi det er GØY, eller «GØYT» som hun sier. 

10. Kristin er den mest uhøytidelige personen jeg kjenner. Jeg, som jenter flest, liker jo ikke hvis jeg blir filmet usminket eller tatt bilde av i feil vinkel, mens Kristin - som vi har sett på Bloggerne - kunne ikke brydd seg mindre, og det elsker jeg henne for! Hun ler bare av seg selv og sier «neimen GUD som eg ser uuut hahahah» og det er en av hennes nydeligste egenskaper. Hun er seg selv 100% og prøver aldri å pynte på fasaden, nettopp fordi hun er god nok som hun er, med eller uten mascara.

Så må jeg bare legge til at Kristin er den særeste personen jeg noen gang har møtt. Hun er den skjønneste, hun er den morsomste, og hun er ikke lik noen. Hun er et fascinerende stykke menneske, og alltid den personen jeg går til når jeg trenger påfyll av glede og livsgnist, men også når jeg gråter og trenger trøst. Hun bugner av energi og den smitter alltid over på de rundt deg, og alle burde ha en som Kristin i sitt liv. Hun har beriket mitt liv mer enn hun aner, og selv om vi bor fra hverandre nå så har det nesten ingenting å si for vi er så mye på Facetime at det føles som om vi er roomies. Så dersom du som leser møter på Kristin out and about, please gå bort å si hei til henne og gi henne en klem, jeg lover at det vil gjøre dagen din, for hun er magisk, og det smitter!"

Åh.. Jeg må jo bare le så tårene triller her, og så blir jeg jo litt rørt på toppen av det hele. Det er jo mange av dere som har spurt om jeg fortsatt har kontakt med Belinda, og det skal jeg love dere at jeg har. Hun er jo en av de viktigste personene i livet mitt, og at hun har flyttet til Kristiansand påvirker ikke det sterke båndet mellom oss. Steike så glad jeg er i den fine frøknen nede på sørlandet, hehe!

Så.. Var dette litt moro eller? Nå har dere søren meg fått høre mye om meg som dere sikkert ikke visste, og det gleder meg at vi blir enda bedre "kjent"

Nyt dagen, herligheter ♥

SMASK

28 kommentarer

LisaLDN

20.01.2015 kl.09:04

Kjempemorro! :D

Emma Julie

20.01.2015 kl.09:13

Herre, så artig! Virker som dere har et utrolig sterkt bånd, som er topp! Her var det ting jeg ikke visste, så det er gøy med slike innlegg. Nyt dagen selv :)

Tina A

20.01.2015 kl.09:15

Det er så gøy å lese funfact!! 😊😍 å det er ekstra gøy når det er noen andre skriver det 😊 jeg synger hele tiden når det er en sang jeg kan!! Mamma sier alltid at jeg må slutte fordi jeg synger så stygt :(( haha, begynnte faktiskt å synge høyt en gang når jeg jobba på skolen, heldigvis snakkte alle andre så det var ingen som hørte det😂

Camilla

20.01.2015 kl.09:20

hahhaha, "ikke sitt med albuene på bordet". Dét hadde jeg ikke trodd du kunne si, Kristin! :-D Morsomt innlegg.

Ha en fin dag ;*

Cecilia Catharina

20.01.2015 kl.09:39

Hahaha så utrolig morsomt med slike funfacts! Jeg elsker at du er så ærlig og at du er deg selv fullt ut på bloggen, og at det er den virkelige Kristin vi får bli kjent med. Det er en av de store grunnene til at du er min absolutte favorittblogger! Du prøver ikke pynte på sannheten eller sånt, men sier rett ut hvordan det er.

Håper du har en helt fantastisk dag i dag :D

catarina

20.01.2015 kl.09:56

Så kjekt innlwgg! Kjempe gøyT!:)

Liker at du er så åpen og ærlig på bloggen! Det at du viser litt morsomme sider gjør at man tror mer på at du er denne kristin på bloggen! Veldig gøy å lese!:)

Renate

20.01.2015 kl.10:04

Ikke i sammenheng med dette innlegget, men innlegget du skrev om gynekolog undersøkelse 😊

http://www.kk.no/livsstil/gynekolog-tabbene-du-b%C3%B8r-unng%C3%A5-30934

Tonje Pettersen

20.01.2015 kl.10:06

Liker virkelig disse innleggene ! :D

Linn therese

20.01.2015 kl.10:40

Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

http://linntheresedagsland.no/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

charlotte haugen

20.01.2015 kl.10:48

Gud dette var atrig å lese :D hehe! Også fint at dere har såå godt forhold fortsatt det står stor respekt av :D

susannecasandra

20.01.2015 kl.10:49

dette er så sykt gøy ! <3 vi blir bedre kjent med deg også. hehe.

så skjønn belinda er, det er jo veldig bra at dere har like god kontakt selvom belinda bor her i kristiansand :) det er tegn på et bra venn skap.

kos deg i dag kristin ! <3

Marita Malmgren

20.01.2015 kl.11:19

hahahah, love it big time! <3 Kunne ønske jeg virkelig kjente deg helt på ordentlig, men jeg er veldig takknemlig for å være så nær deg som jeg føler meg nå! Du er en fantastisk jente! Og Belinda virker også som en fantastisk jente, hun er hvertfall hysterisk morsom og savner å se henne på videoblogger.. Kan ikke dere lage en videoblogg sammen en gang snart dersom dere henger sammen eller besøker hverandre? Hadde vært såå gøy <3 Stor klem fra Marita! :)

Karoline E.N

20.01.2015 kl.12:04

Herregud så artig!! Kjenner meg igjen i noen av dem :) jeg er så glad for at du er så åpen og erlig på bloggen din! Du er et herlig menneske og jeg har faktisk blitt glad i deg igjennom bloggen din, så om j ser deg en gang skal jeg gjøre som belinda sier, gå bort og gi deg en klem, for du har redda så mange mørke dager! Takk for at bloggen din finnes <3 ønsker deg en fin dag - stooor klem

Mariann

20.01.2015 kl.12:18

Ha ha ha, utrolig artig å lese :) Ser du har gjort det samme med Belinda på hennes blogg, lo godt!!

Guro

20.01.2015 kl.12:35

Dette er gøy! :D så morsomt det må være å få så fine ord av en venninne, tror faktisk jeg skal spørre om ikke en venninne vil skrive funfact pm meg også, selv om jeg ikke har noen blogg! Hehe, det er en strålende måte for oss lesere å bli bedre kjent med deg på, helt klart! :-) ha en fortsatt fin dag! <3

Maren D

20.01.2015 kl.13:19

Sååå utrolig gøy med funfacts!! Leste både det du hadde skrevet om Belinda og det hu hadde skrevet om deg.. hahaha, der fikk vi vite en del vi ikke visste fra før!! Lo så tårene trilla, og det er så fantastisk å høre om hvor nærme dere har kommet på kun 2 år. Minner meg veldig mye om vennskapet til meg og min bestevenninne. Kjent hverandre i ca 2 år, hu bor langt unna, så facetime er vår livredder i hverdagen!! Og når vi leste om dette var begge enige om at flere av punktene dere har beskrevet om hverandre også beskriver oss! Gøøøy :D Dere er to fantastiske damer, og jeg digger dere begge to! Må si jeg savner å se dere på snikksnakk hver mandag. Håper du får en super dag, kjære Kristin! Og husk, vi blir aldri lei av funfacts om deg <3 go' klem

Karoline H

20.01.2015 kl.13:38

Dette er så gøy! Det er så morsomt å få vite disse tingene om deg, da kommer vi liksom litt nærmere deg som person :)

Jeg vet ikke om du har lagt bilder eller video av leiligheten, men det hadde vært veldig gøy hvis du hadde gjort noe lignende. Jeg elsker interiørstilen din og synes du mixer så mye kult!

Otilie S

20.01.2015 kl.13:57

Ble så gira når jeg så overskriften, wohoo. Belinda skrev jo så mye morro og ikke minst koselig!

Margrethe Sandnes

20.01.2015 kl.14:30

Det er akkurat dette inntrykket jeg har fått av deg! Så gøy at det stemmer :D

Du er rååå Kristin, digger hele deg og ikke minst Belinda!!

Kristine L

20.01.2015 kl.15:16

Gøy gøy gøy! Dere er jammen heldige som har hverandre :)

:)

20.01.2015 kl.15:29

Hahahah!! Da skal jeg serr løpe bort til deg når jeg møter deg Kristin!! ;P :D

20.01.2015 kl.15:55

Er "farvorite skirt" som ligger i nettbutikken din også små i str?

Kine

20.01.2015 kl.17:40

Dere to altså <3 jeg digger dere begge! Og kjenner jeg skulle ønske jeg hadde en bestis som deg eller Belinda, eller helst begge to! Dere er fantastiske!

Hilde

20.01.2015 kl.20:31

Du er virkelig en sprudlende person! Du blir bare bedre og bedre for alle funfacts jeg får vite om deg. Likte deg godt fra før, men tror jeg liker deg enda bedre nå! Og jeg er helt enig i det Belinda skriver om deg og det at du er så uhøytidelig. Det er så gøy å se deg på Bloggerne, bare fordi du er deg selv :)

Martine S

20.01.2015 kl.21:59

Åååh! Nå måtte jeg le litt :D Så morsomt med slike funfacts. Belinda har fått ramset opp litt som jeg vet om deg, men mye som jeg ikke visste også, moro lesing! :D:D Måtte jo innom Belinda sin blogg og se hva du hadde skrevet om henne også.. HAHAH. herreguud så søt den videoen var av henne fra da hun satt i badekaret! Dere virker som to veldig gode venninner, og det er så koselig å se <3 Selvom dere bor langt unna hverandre, bevarer dere fortsatt vennskapsbåndet, og slike vennskap henger ikke på trær for å si det sånn.

SMASK :*

Julie

20.01.2015 kl.23:54

Fantastiske ord fra ei enda mer fantastisk venninne. Så utrolig koselig og rørende med slike innlegg. Ikke noe er mer viktig enn å ha gode venninner og det har dere virkelig begge to! Er ikke noe som er mer rørende enn å se to mennesker som sier hva de betyr for hverandre. Takk til Belinda for gode ord, som gjør at vi blir enda bedre kjent med deg K. Dere er fantastiske, begge to! :- )

Sofie

21.01.2015 kl.18:17

Guu så gøy det er å lese sånt her! :D Blir så glad og inspirert å jeg får en skikkelig godfølelse inni meg, tusen takk, dokker e helt herlig! :D ❤️

Vanja

23.01.2015 kl.13:19

Så morro å lese slik :) Jeg har nok også fått det inntrykket av deg, Kristin. At du er en helt vannvittig morsom, herlig og ikke minst ærlig person. Har sett deg på bloggerne og jeg bare DIGGER deg. Husker når Joffe - John Fredrik ble tagga i bilder av deg på facebook, hvor sykt sjalu jeg ble for at han hadde fått møtt deg i Cali.

Du er tidenes kuleste person, og du er utrolig heldig som har så fantastiske mennesker rundt deg! :)

Skriv en ny kommentar

hits