BLA BLA BLA

Heiaaa ♥

Ny uke, nye muligheter.. Bla, bla, blaaa! Jeg sier det hver mandag.. Jeg hater mandager, og i hvert fall i dag.. Alt er bare kaos som vanlig, og i tillegg hadde Dennis og jeg en skikkelig krangel i morges. Jeg var kanskje i overkant dramatisk siden jeg er så altfor morgengretten, men kan noen fortelle meg hvorfor det er ok å legge snus OVERFØKKINGSALT?? Denne snusen var altså grunnen til at det tiltet fullstendig for meg i morges, og jeg klarte bare ikke å holde tilbake kranglefanten og den sinte stemmen.

Snus, dere.. Det er så forbanna nasty, og når du finner snus på gulvet, på nattbordet, i trappen og oppå alle snusboksene som står rundt om kring, da blir jeg så jævla forbanna. Flere av de som snuser ser nemlig ikke problemet med at disse nasty smårakkerne ligger rundt om kring, men er ikke det omtrent det samme som at jeg skulle lagt sneiper over hele leiligheten om jeg hadde sigget som en skorstein? Hvor forbanna vanskelig kan det være å bare kaste den snusen i søppelet??? Arrrrrg!

Sånn.. Jeg har fått utløp for frustrasjonen, jeg skal ringe til mannen og si unnskyld for at jeg var i overkant sint SELVOM snus overalt ikke er ok, og deretter skal jeg ta rotta på ukens første dag. 

Jeg har kommet godt i gang allerede, og sitter her på stolen min og legger ordre på dødsfreshe leggings, armbånd, swimsuits og bikinier. Materialene jeg har fått tilsendt av leverandøren er helt RÅ, så det er bare til å glede seg til våren. Måtte den komme snart, eller hva?

Utenfor laver snøen ned enda en gang, og det gjør meg så deppa. Jeg orker ikke mer vinter, og siden denne Marokkoturen gikk i vasken, blir jeg nødt til å bestille en tur til varme strøk i februar. Jeg tror sånne getaways på vinterstid er ekstremt viktig for å få litt overskudd av energi, og jeg har siden jeg fylte 18 år som regel reist bort i to uker til varme strøk, når vinteren har herjet som verst. Jeg synes at snøen kan være her i hele desember, og når vi er fedig med julen bør den holde seg på fjellet. Så kan man heller oppsøke den om man ønsker.. Er dere ikke enig? Hva skal man liksom med snø, glatte veier, og istapper her nede i lavlandet? 

I tillegg skal kontoen skrapes.. Bunken med regninger har hopet seg opp, og ligger foran meg her på bordet. Jeg føler faktisk at alle regningene har gått sammen som en liten klan for å gjøre mandagen litt ekstra kjip, som viser meg fingern, ler av meg, og bare "mohahaha, nå skal vi loppe deg for cash, din lille fitte". Jeg liker ikke regninger, jeg, og jeg er en sånn person som tror de forsvinner hvis jeg bare lar dem ligge å råtne i postkassen.. Hahahh! Neida.. Det er ikke så gale, men I'm not a fan, for å si det på godt norsk, og jeg tror vi er flere som ikke betaler regninger med et smil om munnen.. 

Alright.. Nå må jeg avslutte med noe skikkelig happy noe, sånn for å ikke skape fullstendig depresjon her på bloggen. Wuuhuuuuuuu, det er en ny uke, folkens!! En ny uke, og enda en dag nærmere vår og sommer! DÈT er jo faktisk noe å rope skikkelig høyt hurraaa for - HURRAAAAAAAAAAA!

Hva står på planen i dag, fininger?

I LOVE YOU ALL ♥

 

43 kommentarer

Emma Julie

19.01.2015 kl.11:35

Haha, du får bli venn med Dennis igjen. Kan ikke si at jeg er noen solstråle om morgenen heller akkurat. Åå, herre som jeg gleder meg til nye ting kommer inn i nettbutikken! Oi, så artig! Hvor har du bestilt tur? Regninger som rapper penger på kontoen din er ikke ok, haha.

Jeg kom på noe mer jeg lurte på. Hvis jeg ikke husker feil nevnte du engang at du vokset deg nedentil, og at du synes synd på Dennis den uka du må spare. Jeg lurte på om du gjør/gjorde det selv eller om du går til profesjonell? Hvis du har vært hos profesjonell før, så det jeg lurer på hvordan du opplevde det, om det gjorde vondt, om det var rart å brette seg ut på den måten, hvor mange uker mellom hver gang og hvor lenge du måtte spare første gangen og de gjentatte gangene? Det er kanskje et litt privat spørsmål, men hadde vært artig å høre dine erfaringer hvis du har gjort dette. Jeg skal nemlig ta brazilian wax for første gang denne uken, så lurer litt på hvordan andre har opplevd det. Ha en flott mandag, fantastiske Kristin :)

Maria Christine

19.01.2015 kl.11:35

Kristin da .. Hær var det mye depresjon 😜 snus overalt er ekkelt! Jeg har en bror som er like ille, han har en skinn sofa å på det ene armlene er det et tårn av snus! Det værste er at søppelboksen står rett vesidenav 😜 Haha, kjefter litt vær gang jeg er på besøk👍 Jeg snuser selv da, mn klarer å legge snusen i boksen eller i søpla lett 😊 Du får ha en fin dag, prøve iallfall. Regninger må desverre betales. Jeg betaler de med en gang de kommer så slipper jeg å tenke på det før neste regninger kommer osv. Thats life.. Gleder meg som f til den derre buksa blir lagt ut ☺️ hvordan er den i Str? Hvilken Str har du? 😊 klem ❤️

Madeleine

19.01.2015 kl.11:38

sånt irriterer jeg meg over å. det er så unødvendig å legge den brukte snusen overalt. ha en fin dag! =)

Malin

19.01.2015 kl.11:45

Så utrolig kult tastatur på macen! Hvor har du fått tak i det? :)

sara

19.01.2015 kl.11:48

du kommer garantert ikke til å angre hvis du drar til london i vinterferie!!!! væreet + alt der gjør deg lykkkelig heeeelt syyykt:o hver gang jeg er i camden market så husker jeg deg haha freshe farger everywhere. big looove <3

Guro

19.01.2015 kl.11:54

Haha, her var det mye negative følelser på mandagen! Godt vi er flere, mandager er og forblir den verste dagen i uka.. Men heldigvis er det tirsdag allerede i morgen! :-) helt enig med deg ang snus, jeg snuser selv, og kan fortelle at det er ikke så forbanna vanskelig å bruke lokket eller søppelbøtta.. Faktisk ganske enkelt, det må jo kastes før eller siden uansett så hvorfor ikke bare gjøre det med en gang??

Håper dere blir venner igjen ganske fort da, kjedlig å starte uka med en krangel..også må jeg si jeg gleder meg til nyhetene kommer inn i nettbutikken, det skal bli så gøy å se! :D hurra!

Ha en flott mandag, snart er det tirsdag, og bare noen dager til nå så blir det helg igjen! :-) hehe! Forresten, hvis du bestiller deg tur til varmere strøk, har du plass til meg i kofferten? Trenger desperat litt sol på kroppen!! Hjelp jeg gleder meg til sommer og sooool, og varme, og shorts, og converse, og solbriller.. Ah!! Drømmer..

Karoline E.N

19.01.2015 kl.11:58

Fysj.. Så sjarmerende og legge snusen overalt! Veldig hyggelig og tråkke i en brukt snus eller sette seg på en. Fysj så ekkelt! Dennis, kast snusen etter deg.. Haha, regninger er aldri morsomt og betale, det er såå trist. Men dessverre må det gjøres :( gleder meg til og høre om hvor reisemålet blir denne gangen. Ønsker deg en super fin mandag fine deg ❤️ Stor klem

Otilie S

19.01.2015 kl.12:00

Æsj, snus er noe av det kvalmeste som finnes!! Og det er veldig lov å bli sint over at han legger fra seg det overalt, det hadde hvert fall jeg blitt! Håper dagen blir bedre etterhvert da ;)

siljepia

19.01.2015 kl.12:26

Heia :) ja mandager er ikke min favoritt dag heller nei .. Huff høres ikke bra ut at dere hadde en krangel i morgest da,men jeg skjønner ditt sinneutbrudd for å finne snus overalt er utrolig ekkelt. Får håpe dere blir gode venner igjen senere i dag ;)

Huff regninger er noe det verste å bruke lønna på ,så slenger meg på den :)

Dagen i dag hadde jeg fri , men startet med tannpleier besøk,og fikk tatt ukens handling på hjemturen . Resten av dagen består av å trene og rydde+ mulig annet som dukker opp ) stor klem :) <3

lykkeelise

19.01.2015 kl.12:34

Good mandag til deg, fineste Kristin! :D

Charlotte Haugen

19.01.2015 kl.12:36

Haha, mandag morgen ja. hver ENESTE søndags kveld tenker jeg ''i mårra tidlig hoppa eg opp av senga finne fram kaffi og kler på meg, få mannen opp av senga uten at det blir krangling og mas'' Og hver eneste mandag sover jeg ti minutter for lenge og stresser! hiver på meg fillene og løper ut døren :D så sitter jeg her på butikken og lese bloggen din mens jeg drikker kaffien min og da blir jeg alltid i godt humør! Hihi, godt å lese at jeg er ikke den enste! Ha en nydelig dag! i dag skal jeg jobbe også hjem spise noe god mat og se på tv resten av dagen! DIGG, smask!

Elisabeth

19.01.2015 kl.12:46

Hei Kristin! Og god mandag :)

Du får prøve å snu denne evige forferdelige mandagsfølelsen din om til noe sånn som; "YES, ENDELIG NY UKE OG IKKE LENGE TIL HELG" :D For det er faktisk ikke lenge mellom hver helg, og tiden flyr altfor, altfor fort, og jeg kan være enig i at helgen gjerne flyr raskest! Hehehe

Håper du fikk ordnet opp med mannen, selv har jeg hatt min egen krangel med mannen, men det ordnet seg heldigvis her òg :D

Men du, Kristin, jeg lurer på en ting.. Vil det skje at det etterhvert kommer sånne kule notatbøker eller almanakker med "STYLECONNECTION" på for salg i nettbutikken din? Eller en sånn termokopp? :D Jeg vet det ikke er klær, men det er faktisk et lite accessorie ^^, Synes forøvrig klærne dine er fryktelig flotte og lekne, og en gang (veldig snart) skal jeg ta meg råd til litt nettshopping, men akkurat nå har jeg shoppestopp! Hehe :)

GOD MANDAG!! :D

Annika Peter

19.01.2015 kl.12:48

Bare tenk at det er en dag mindre til helg igjen! :D Ha en fin mandag :)

StyleConnection

19.01.2015 kl.13:14

Emma Julie: Heia søta :) Uten å ta fullstendig piffen ut av vox-avtalen din, så må jeg bare si at det der er det jævligste som finnes.

Man reagerer selvfølgelig forskjellig, og mange mener at det ikke er så smertefullt. Jeg på min side har aldri følt et større ubehag. Det er søren meg vondere enn å ta tatovering, liksom.. Og det er heller ikke digg å spre beina for en fremmed, som ikke er gynekolog, haha. Ikke at det er noe digg det heller, men en hudpleier er liksom litt annerledes.

En full brazilian betyr at hele vaginaen eksponeres, her bretter man ut alt liksom, men det er heldigvis unnagjort på 10 minutter. Jeg kommer aldri til å gjøre det igjen, og velger heller å barbere meg når det trengs, for den smerten var for min del uutholdelig. Når det er sagt er det superdigg å være nyvokset.. Man trenger ikke tenke på shaving på 2-3 uker, og det er veldig fint. Masse lykke til, søta <3

susannecasandra

19.01.2015 kl.13:16

skjønner deg godt, angående snusen selv om jeg snuser selv. hehe :)

det er bra at du kan si unnskyld til han da! <3 her starta uka med et lege besøk.

kos deg <3

Karoline H

19.01.2015 kl.13:39

Jeg kjenner meg igjen når det gjelder snusen. Pappa snuser og legger fra seg snus overalt og det er så irriterende. I tillegg bruker han sånne tannpirkere som ser ut som sånne små piperensere og de legger han også fra seg OVERALT! Her snør det også helt sykt mye, og det startet faktisk i dag. Jeg har hørt rykter om at det ikke skal slutte med det første heller og det gjør vondt i sommerhjertet mitt. Ha en fantastisk uke!

19.01.2015 kl.13:47

Off det med snusen kjenner jeg meg så altfor godt igjen i! Har også en som legger de overalt.. 😜 så nå så jeg meg lei, og satt frem et glass med kaffefilter i på soverommet, hvor snusen skal kastes .... Lettere kan det vel ikke bli 😜

Håper dagen din bli fin 💖

Linnea

19.01.2015 kl.13:56

Har du ikke møtt bestefaren til Dennis? har ikke dere vært sammen i mange år??

Catarina Kippersund

19.01.2015 kl.14:02

Jeg snuser selv, men aldri i livet om jeg ligger snusen noe annet sted enn i bosset! Det er faktisk motbydelig når du tar ut snusen og lar den ligge der og stivne inn i bordet... ja jeg snuser så jeg syntes ikke snus er noe ekkelt, men jeg forstår andre gjør det så da legger men bare ikke snusen overalt.. Det får du gjøre om du bor alene!:)

Ahh, gleder meg som en unge på julaften, til sommeren! Jeg blir kjempe deprimert om vinteren fordi kroppen min ikke tåler det så bra... jeg har kramper opp til flere ganger daglig bare jeg blir litt kald, og er kjempe klønete så isen og meg pleier å møtes... og da mener jeg faceplanting og det er mørkt og ja. du skjønner, men sommer er bare best! Fine lette klær, varme, sol og ferie! deilig, så jeg joiner deg på HURRAAA! :)

ha en super dag videre Kristin ! :)

Maren D

19.01.2015 kl.14:02

Litt av en ublåsning, Kristin! Hahaha, men det er lov. Håper dere får ordnet opp fort og at snusbrukere snart innser hvor ekkelt det er at hele huset er bomba med brukt snus! Og hva er egentlig greia med å ha 5 snusbokser om gangen? Hahaha, bare jeg som ikke skjønner det? Greit nok hvis man kjøper flere samtidig på en harrytur, men hvorfor skal alle ligge strødd rundt, hvor så og si alle boksene er åpne? Hahaha, guuuud!

Digger bildene, og ser ut som noen fantastiske produkter!! Jeg gleder meg :D

SNØ altså.. også så ufattelig mye snø! Helt enig i at den bør holde seg på fjellet etter desember. Den er jo bare til bry når den travle hverdagen er i gang igjen! De fleste går jo heller ikke akkurat på ski rett utenfor huset?

Håper du får reist på en tur i februar, og jeg gleder meg til å høre mer om hvor du skal og se oppdateringer der i fra <3 Hadde vært veldig deilig å komme bort fra kalde, snøfulle Norge for en liten stund nå ja! Haff..

Okei, nå har jeg også fått ut all frustrasjon som vi deler! hahaaha, mandager ass!!

Til tross for masse frustrasjon, regninger, snus og snø så må du ha en helt fantastisk dag! Nyt den til det fulle <3 Vi er så altfor dårlig til det. Håper alt står bra til med deg, kjære Kristin! SMASK

Maria M.

19.01.2015 kl.14:22

Er det ikke godt å få det ut på bloggen. Bare skrive ut frustrasjonene på en tørr mandag!!!

Snus as. Det er det verste!! Fysj. Men ikke til å skape uvennskap av, hehe. Det ordne seg nok det, om ikke kranglen var verre. Haha.

Åå, sydenland, jeg vil sååå. Legger meg i solarium om dagene og drømmer meg nedover. Hvor skal du?

Helt enig. Snø under jul er et must. Ellers kan en kjøre til snøen og stå på ski på

Fjellet!!!!! Jess.

Tiltross for krangel, frustrasjon og alt håper jeg mandgen behandler deg fint. Du er gull, Kristin!!! Fin som alle hauer :)

Frida Pedersen

19.01.2015 kl.15:13

Mandager suger alltid, men denne har sugd en borte liten smule

Indre enn den pleier så man får ta med seg det tror jeg :-) er som jeg skulle sagt det selv når det gjelder snø her, for meg kunne den kommet 1. Des og gått bort 1 Jan også kunne man oppsøke den der den er resten av året. Er også veldig enig at snus overalt er supernasty, selv kan jeg ta en snus en gang i blant MEN kun på fest, men det værste jeg vet dagen etterpå er å tømme lokket for brukte snus.. Blæblæblæ!!! I dag har jeg null på agendaen og det er i grunn svært behagelig. Ha en strålende mandag <3

Frida

19.01.2015 kl.15:30

Akkurat samme situasjon her hjemme med den jævla snusen! Og finne snus i sofan og i senga fordi han absolutt må ha NATTASNUS, er faktisk ikke greit! Godt å høre at vi er flere som har samme problemet :-)

Charlotte haugen

19.01.2015 kl.15:32

Lurer forresten på om du har noen planer om Jeans, bukse eller noe sånn i nettbutikken :D?

StyleConnection

19.01.2015 kl.15:41

Charlotte haugen: Heia :) Jeg har ikke planer om å selge jeans med det første. Det er så vanskelig å designe den perfete shapen som sitter som støpt på alle, og dessuten er det alltid alright å prove en jeans før man kjøper. Selv kjøper jeg aldri jeans på nett, kun hvis det er snakk om shorts, så jeg tror jeg styrer unna enn så lenge. Joggebukser og leggings vil jeg forøvrig satse på :) SMASK

StyleConnection

19.01.2015 kl.15:41

Frida: Haha, ja hva faen skjer med NATTASNUSEN??????????? ;)

Stine

19.01.2015 kl.15:44

I dag skal jeg bare slappe av, og øvelseskjøre masse. Blir nok en liten bytur da jeg ikke håndterer stress og mas så mye, og må bli flinkere på å kjøre i nettopp dette.

Også må jeg spise kake, eller noe god mat, mandag må lives opp med noe godt!

Nina Sprell Levende

19.01.2015 kl.15:51

Hei min kjære <3

Det er ikke ok med den snusen til han sønnen min overalt. Man finner dem på de rareste steder, og jeg begriper ikke hvorfor han ikke ta dem med seg når han først reiser seg opp for noe annet. Hva er greia med det?

Nei, blås ut, selv om han helt sikker bamser seg til litt og skriker tilbake :-)

Klem

silje

19.01.2015 kl.15:54

Håper ettermiddagen og kvelden vil føles litt bedre og har blitt venn med din kjære Dennis ?igjen.☺ Når trur du at du får tid til å skrive et innlegg med de svarene som ikke kom med på videoen? Håper du får en fin resterende mandag :) klem ☺😍💓

Christine

19.01.2015 kl.16:07

Hei! Jeg prøvde å handle på styleconnection.no - og skrev inn fødselsnummeret mitt. MEN, når jeg fylte det inn og trykte "fortsett" kom beskjeden: "Vi kunne ikke finne noen over 18 år med det oppgitte personnummeret. Om du er over 18 år, klikk på Gå tilbake og fyll inn et gyldig fødselsnummer."

Greia er jo at jeg fylte 18 år i juni 2014??? Og jeg har skrevet fødselsnummeret mitt riktig.

LisaLDN

19.01.2015 kl.16:07

Åh, kor har du fått dei kule MAC-tastene (klistremerker?) fra?? Kjempestilig! :D

StyleConnection

19.01.2015 kl.16:51

silje: Heia Silje :) Jeg svarer i morgen <3 SMASK

Aina!

19.01.2015 kl.17:25

Uffameg, du er ikke alene som synes snus er noe dritt, skjønner deg godt at du ikke vil ha det rundt hele huset. Men er 100% at krangelen mellom dere ender opp i røyk, og at dere går tilbake til det søte, lykkelige paret <3

Anniken

19.01.2015 kl.20:16

Kanskje en tur til Hawaii i februar ikke hadde vært så dumt? Hehe :-) Jeg er så glad for at mandagen din har tatt seg opp betraktelig og at du har fått unnagjort mye på planen! Du er rå! Nå skal det stemmes på favoritten, så gleder jeg meg til Bloggerne på torsdag! Stor klem til vakre deg <3

Emma

19.01.2015 kl.21:44

Ha en fin kveld :)

StyleConnection

19.01.2015 kl.21:45

Anniken: Nei det hadde vært sååå magisk! Vi var jo på Hawaii i februar i fjor, så kanskje vi burde dratt tilbake enda en gang? ;) <3 <3 <3

19.01.2015 kl.21:56

Haha "Im not a fan, for å si det på godt norsk"

Var ikke mye norsk i den setningen.....

Anniken

19.01.2015 kl.22:08

Jaa! Det hadde vært helt fantastisk :-D Vi tar dere med glede med rundt på øyen!! <3 <3 <3

Jensen

19.01.2015 kl.22:20

Er såå enig med deg! Samboeren min legger dem også fra seg rundt omkring.

Det værste er når han en sjelden gang sovner med dem. Snusflekker overalt!

Carina

19.01.2015 kl.22:39

Snuser selv, men etter noen år i restaurant bransjen vet jeg hvor ekkelt det er å vaske snus som ligger over alt! Så gjør det aldri selv :) Så akkurat videobloggen med Dennis! Herregud for noen herlige personer dere er!! :)

Katrine

19.01.2015 kl.23:44

Jeg vet så godt hvordan du har det! har selv en kjæreste som snuser, og hender til og med at jeg finner snus i VINDUSKARMEN.. åh, jeg klikker! Haha!

Frida Abelsnes

19.01.2015 kl.23:55

Fy flate jeg bare HATER snus! Greit å ta en gang i blandt, men å strø det utover...arrgh! Samboeren min tar seg også den friheten, og det har gått en kule varmt noen ganger.. Så det er ok å bli rimelig gretten og få sagt ifra ordentlig! Selvom man kanskje tar av litt...! Men det finnes ikke noe værre enn å våkne til snusdunst om mårran! Rett og slett jævlig!

Ha en fortreffelig uke, jeg gleder meg SÅ FÆLT til å se på de nye styles'a❤️ Stå på!

Elin

20.01.2015 kl.15:27

Å fy faen! Hadde jeg finni snus på gulvet hadde jeg nok drept typen min... Dette må være ekleste jeg har hørt på veeeldig lenge! x)

Må bare si jeg ELSKER den my little pony koppen din! Har en lignende med Hello kitty :D Du husker ikke tilfeldigvis hvor du kjøpte din? :) <3

Skriv en ny kommentar

hits