SUNDAY

Happy Sunday ♥

Hva er det med denne dagen som alltid får klokken til å tikke litt ektra fort, hæ? Var ikke klokken nettopp ni? Det føles i hvert fall sånn, og i nitiden lot ikke Fokus meg sove lenger. Da skulle han ut, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å joine.

Iført en serdeles lite fresh kombinasjon beastående av en sliten leopardjoggis, teddyjakken og sånne litt finere boots med hæl, ramlet jeg ut av døren med håret til alle kanter, gårsdagens sminke utover hele trynet, og halvåpne øyne, og der stod den nyinnflyttede naboen og så rart på meg mens jeg ut av det blå ropte ut et "god morgen, dette var da fryktelig tidlig".. Han har også fått seg hun, nemlig.. Så da stod vi der da.. I bakgården og bare, "eh, jaada.. Nei det var veldig tidlig, eh".. Pinlig stillhet sa du? Jeg dør! Det er liksom begrenset hvor mye man kan snakke om hunder, siden det er den eneste fellesnevneren her, og når det i tillegg ser ut som at noen har spydd på deg antrekket du er iført, nei da blir alt bare kleint, haha.. Ikke det at jeg bryr meg så fryktelig mye, det er jo bare naboen, men sånn helt seriøst.. Det er ikke greit å gå med høye boots til en utvasket og gammel joggebukse med KNÆR (dere skjønner hva jeg mener, sant?), og det verste av alt er at jeg har hatt på meg det samme antrekket hver gang jeg har møtt på naboen og hunden hans tilfeldig i bakgården. HAHAHAH! 

FASHIONISTA sa du?? Hell yeah!

Jeg skulle jo selvfølgelig vist bilder av det uheldige antrekket, men i stedet blir det noen snaps fra frokosten.. 

Nå skal vi gå i gang med denne videoen som jeg har lovet dere i en uke nå. I dag skal jeg nemlig svare på spørsmålene deres, og Dennis skal stille dem for at det blir litt ekstra gøy, hurraaa! Denne publiseres litt senere, og når vi er ferdig med filmingen skal jeg møte jentene til en hyggelig søndagsbrunch.. Max kos!

Hva skal dere i dag? Noen hyggelige planer på agendaen?

LOVE LOVE 
 

31 kommentarer

Emma Julie

18.01.2015 kl.13:47

Hahah, må le av deg altså. Ser ut som en dass når jeg er hjemme jeg også, så tror ikke naboen din bryr seg så mye egentlig får vi håpe. Deilig frokost da! Åå, nå gleder jeg meg til videoen og svarene! Her går det i særemne i dag, fy nå er jeg lei altså. Kos deg med jentene :)

Marlene Nilsen

18.01.2015 kl.13:49

Freshe bilder som alltid :D

Martine Skogstrand <3

18.01.2015 kl.13:50

Skal på kino med en venninne å se Taken 3 :)

Gleder meg til videoen kommer ut og du må kose deg når du skal møtte venninnene dine :)

Cecilia Catharina

18.01.2015 kl.13:57

Hahaha, du får virkelig sagt det! Kan vel si jeg har gjort akkurat det samme de siste dagene, håret i en topp midt på hodet, null sminke og den samme joggebuksen med den helt fantastiske Hangover Hoodien fra StyleConnection. Virkelig elsker den!

Så utrolig freshe og inspirerende bilder du har lagt ut! Alt blir så mye bedre med litt farger :D Ha en helt super søndag videre og kos deg masse på søndagsbrunchen :-)

Elin

18.01.2015 kl.14:06

Kjenner meg igjen som tidligere hundeeier :)

Hvor er lysestakene dine fra ? Veldig fine :)

God søndag !

Malena

18.01.2015 kl.14:07

du er so flink til å ta bilder og eg gleder med til videoen kjem ut❤️

Linn❤️

18.01.2015 kl.14:18

haha, jeg dør nesten av latter😂😂😂utrolig bra skrevet....ser det virkelig for meg😄du er kul uansett hva du har på deg og hvordan du kombinerer det....det er jeg ganske sikker på😄😄😄på fredag hentet jeg pakken min fra styleconnection og er så forelsket i den nye hoodien min med det freshe mønsteret😄😄har lyst til å bruke den hver dag....hihi😄og så fornøyd med den raske leveringa...klikket hjem på onsdag og fredag hentet jeg pakka😘😘Tipptopptommelopp.....ha en deilig søndag med mannen og jentene senere i dag😘😘😘klemmer

Mathilde

18.01.2015 kl.14:32

Haha, jeg ler nesten så jeg griner :) jeg klarer jo såklart å se dette for meg xD

I dag skal jeg bare slappe av med serier og kosedressen min :)

Jeanett olsen

18.01.2015 kl.14:33

For over 2uker siden bestilte jeg ett skjørt fra styleconnection.no og har enda ikke fått det. Det stod ett par dager etterpå at bestillingen var ''ferdig''.. Jeg har sendt mail, men ikke fått noe svar og i tillegg har jeg betalt.. Hvor lang leveransetid er det egentlig?

Karoline E.N

18.01.2015 kl.14:40

hahaha!! Jeg må le, for ser dette så innmari for meg og kjenner meg så innmari igjen. Når vi hadde hund var det alltid morgonkåpe (rosa med hello kitty på) slitt pysj, ingen BH og håret i en dott gikk ut og henter posten og luftet hunden. Naboen var alltid ute og må jo trodd at j var en meget merkelig dame! Dette var i begynnelsen da vi flyttet hit og hadde akuratt kjøpt huset.. Så nå vet dem bare at jeg er litt rar :) haha. Jeg bryr meg svært lite om hvordan j ser ut når jeg skal lufte hunden eller hente posten! Jeg bryr meg svært lite når jeg skal på butikken også! Lenge leve livet og det og gi litt faen!

Så fin morgen dere har hatt i dag :) j ble vekt av samboeren min med deilig frokost, ikke akuratt hverdags luksus, men blir så glad når han først gjør det.

Gleder meg masse til filmen kommer ut!! Håper det går bra med dennis, tener masse på dem og sender dem varme tanker.

Ha en fin lunsj med venninne! Her skal vi en tur til svergie ❤️☺️ stor klem til dere begge!

fabelastisk

18.01.2015 kl.14:44

Det er derfor jeg ikke har hund, altså. *tsktsk*

I dag skal jeg se skiskyting og grue meg til mandag morgen som alltid.

Marianne

18.01.2015 kl.14:51

God Søndag :D

jeg skal trene og ha felles Middag med gode Venninder, vi skal bare sitte å prate alik kvinfolk gjør :D

Gleder meg til du legger ut Videoen litt senere i dag :)

ha en super dag vidre :D Klem til dere begge :D

Stine

18.01.2015 kl.14:58

Haha, du får sagt det du :D

Kjenner meg igjen da, det første damen sa idag når hun våkner var: god morgen trollet mitt!

Gotta love it <3

Ha en strååålende dag :D

18.01.2015 kl.15:02

Tenkte å bestille ifra styleconnection jeg også, men når det viser seg litt for ofte at leveringstiden er sein og en ofte ikke får svar på e - poster, så blir jeg litt skeptisk til å klikke hjem noe :(

Otilie S

18.01.2015 kl.15:09

Hahaha! Ser frem til videoen med deg og Dennis :-)

Maria M.

18.01.2015 kl.15:16

Vært vekke i helga med dårlig nett og hele pakka. Syykt kos. Det som da er gull er å klikke seg inn på bloggen og lese innlegg opp og bilder ned om dine siste dager.

Ååå, du er så fantastisk herlig og tar helt nydelignog fargerike bilder. Får virkelig gladsmile og en energiboost. Stå på du er så bra, Kristin. Digger måter du bare gir f og tar ting som det kommer. Minner meg såå om meg. Boooom!

Ha en heidundrande bra søndag! Håpast resten av timene i dag går litt senere :) hehe.

Karoline

18.01.2015 kl.15:49

HAHA, DAUER! Det er en grunn til at uttrykket "kle deg alltid som om du skulle møtt din verste fiende" har oppstått. Det er jo så forbanna typisk at de gangene du virkelig ser ut som et takras, skal møte de du helst ikke vil møte på... Jaja, ser i alle fall ut til at frokosten var hyggelig, fargerik og harmonisk - også satser jeg på at resten av søndagen blir det samme <3 stor klem

Emma

18.01.2015 kl.15:52

Elsker bildene dine! Ha en fantastisk søndag! :)

Julie

18.01.2015 kl.15:57

du tar så fine og kule bilder!<3 Jeg har spilt sims 4 med søstrene mine og spist vafler. Etterpå skal jeg og mamma en tur til bestemor med en tegning jeg har laget og satt i ramme.<3 Klem Julie<3

Ida S

18.01.2015 kl.16:29

Hahah, tror naboen innerst inne digger deg som resten av Norge gjør! :)

Idag har jeg vært på ski også har jeg trent litt så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden :)

Gleder meg masse masse til videoen kommer ut!

Kos deg masse masse, Kristin! SMASK <3

silje

18.01.2015 kl.17:35

God søndag ettermiddag :) Høres ut som en litt komisk start på søndag. Ser ut som at dere hadde en fin frokost sammen. ☺ Glede meg til video blogg ☺👍 Klem <3

StyleConnection

18.01.2015 kl.17:53

Anonym: Heisann fine deg :)

Hyggelig at du er inne på tanken, men du skal ikke bekymre deg for lang leveringstid. Vanligvis har du pakken innen 2 dager om man ikke bor langt oppe i nord, da tar det naturligvis litt lenger tid. I noen tilfeller har det hendt at en pakke ikke har blitt sendt ut da det har blitt gjort en bestilling på en vare som i mellomtiden har blitt utsolgt, og da har det tatt litt tid å finne ut av problemet. Når det gjelder å svare på mail, så gjør jeg så godt jeg bare kan. Jeg er jo helt alene om driften og kundeservicen, og innimellom er det noen mails som jeg rett og slett ikke har hatt tid til svare på med det samme de har tikket inn i mailboxen. Det beklager jeg på det sterkeste!

Jeg lover deg at du har varen kjapt, og at du skal få svar på mail om du lurer på noe <3 Stor klem <3

StyleConnection

18.01.2015 kl.17:54

Jeanett olsen: Jeg sjekker opp i dette ASAP!! Beklager på det sterkeste, du hører fra meg <3

StyleConnection

18.01.2015 kl.17:54

Elin: Ja sant de er fine? :) Jeg fikk dem til jul av Bettyen <3 De er kjøpt i Danmark, men jeg kan godt spørre fra hvilken butikk ;)

Tina A

18.01.2015 kl.18:49

For noen kule eggeglass!! hvor har du kjøpt dem?

Håper du har hatten fin søndag! :D

Gleder meg til svarene på spørsmålsrunden kommer! bir gøy å høre svarene :)

Håper du får en fin kveld videre :D

StyleConnection

18.01.2015 kl.20:18

Tina A: De er fra Kremmerhuset :) Klem til deg <3

Catarina Kippersund

18.01.2015 kl.20:22

Haha, jeg ler og kan se det for meg. Og jeg kjenner meg godt igjen. Var hundepasser for hundene til mamma en uke og de ville opp og stå og ut å tisse klokka 8-9 om morninga, noe som var grådig tidlig for min del i en helg! Så da var det det første som ble funnet på gulvet, jeg hoppet i og ut der naboene kjørte forbi til jobb... meget pinlig men jaja, kem bryr seg eller hva?

Gleder meg til video! det blir kjekt! :D

Vero

18.01.2015 kl.20:50

Sinnsykt fine lysestaker!

Vet hvordan det er å føle seg ufresh på hundelufting...Alltid litt slitsomt å ha hund på morningene ;)

18.01.2015 kl.21:00

Styleconnction : Det var veldig godt å høre, jeg trengte den bekreftelsen du kom med nå:)

Da er det bare for meg å klikke hjem :D

Stor klem tilbake til deg

Maren D

18.01.2015 kl.21:56

Hahaha! Såå herlig <3 Det er det som er så fantastisk med deg! Du klarer liksom å gi litt faen, utenom at det blir for ille, haha! Håper du har hatt en helt fantastisk søndag, kjære Kristin! Kjempe fine K og D kopper forresten! God klem til deg fra meg <3

Karoline H

18.01.2015 kl.23:02

Så nydelig frokostbor! Jeg elsker de koppene, men siden jeg fortsatt bor hjemme venter jeg heller med å kjøpe sånt til flytter :) Har aldri tenkt på å bruke noe annet enn hvite lys i stakene, men rosa var skikkelig fint!!

Skriv en ny kommentar

hits