FUNFACTS

Hallaisen ♥

Jeg kom meg opp grytidlig i dag til min store glede, og har allerede rukket å bli ferdig med et superhyggelig møte på O'neill sitt hovedkontor på Høvik. Nå har jeg fått hentet noen goodies og våtdrakten som jeg skal trøkke kroppen inn i når jeg skal surfe på Marokko.. Prøve å surfe, i hvert fall.. Haha!

En av dere hadde sett på bloggen til Lene Orvik at kjæresten hadde skrevet noen funfacts om henne, som ble publisert på bloggen utenfor hennes kontroll, og som lurte på om jeg kunne gjøre det samme. Denne idéen var jo kjempegod, så i går fikk jeg Dennis til å ta pennen fatt og skrive i vei. Da jeg leste de ti punktene måtte jeg le, og de var ikke så søte som jeg hadde håpet på. LOL!

Okei.. her kommer 10 funfacts om meg, skrevet av min kjære samboer, haha!

 

1. Kristin er TIDENES kontrollfreak. Hun kjefter på meg så fillene fyker når jeg ikke gjør så mye husareid som jeg burde gjøre, men når jeg først gjør noe og prøver å hjelpe til, blir hun forbanna og irritert fordi det ikke gjøres på hennes måte. Ta oppvaskemaskinen feks. Hun er en nazi på oppvaskemaskinen og har et helt eget system for hvordan ting skal plasseres i den. Helt seriøst.. Det er en oppvaskemaskin!!! Men hun er fast bestemt på at HENNES måte er så bra at hun alltid får plass til alt som skal vaskes. 

2. Kristin har ved flere anledninger tisset litt på seg når jeg har fått henne til le. Hun ler så tårene triller og tisset spruter, haha neida, men hun har faktisk tisset litt i trusen, og da blir hun skikkelig sur på meg siden det liksom er min skyld. Det er selvfølgelig umulig å ta henne seriøst når hun prøver å være sur samtidig som hun ler og roper ut "Denniiiiis, nå tisset jeg litt på meg og det er DIN feil, haahhaahhahahaha". 

3. Kristin kan til tider sitte å drømme seg vekk og plutselig hyle ut oppdiktete sanger som ikke rimer i det hele tatt. Det høres selvfølgelig ikke bra ut, for hun er ikke sånn kjempeflink til å synge, og i tillegg blir jeg vettskremt når det plutselig kommer uventete brøl i en egenkomponert melodi ut fra intet. 

4. Det er to ting som skal til for at Kristin sovner. Den ene er å spille et skikkelig dårlig spill på telefonene som heter Auction Wars, og når hun nærmer seg drømmeland forlanger hun å få kos på ryggen til hun sovner. Hun sier det ikke rett ut, men tar tak i hånden min og plasserer den bestemt opp på ryggen hennes mens hun sier "kos meg" med en sånn skikkelig påtatt søt stemme.. Jeg klarer selvfølgelig ikke si nei, men når sant skal sies så er hun veldig flink til å kose meg i håret innimellom.. Litt likestilling skal det tross alt være.  

5. Kristin er den letteste i verden å kødde med. Du kan si "Se, en rosa ellefant", og hun kan svare med "HVOR????". Hun tror på alt uansett hva det er, og er vel den mest lettlurte og naive personen jeg kjenner. Det er jo veldig søtt innimellom, men helt seriøst.. Når man tror på at det står en rosa elefant utenfor huset, da er det noe som ikke stemmer. Den naive delen gjør at hun er ekstremt godtroende om alt og alle, noe som kan være både positivt og negativt. 

6. Kristin ser ut som en slaur omtrent hver eneste dag. Hun står opp, slenger det uvaskede håret opp i en topp på midten av hodet, og tar aldri på seg BH. Hver gang jeg kommer hjem fra jobb kjenner jeg alltid etter om BH'en er på plass, og det er den aldri. Haha!

7. Kristin blir aldri 100% fornøyd når vi er ute å tar bilder av ?dagens outfit?. Selvom jeg sier at vi har fått supre bilder, spør hun alltid om ett siste bilde. Snakk om å tøye grensene til det ytterste!

8. Kristin behandler hunden sin som sitt lille barn. Så nå er den kjempebortskjemt å hører ikke på noen unntatt henne. Hun bærer Fokus som om det skulle vært en liten baby, og dikker og duller med den konstant. 

9. Kristin er ALLTID forseint ute!!!!! ALLTID! Hun prøver å lure deg til å tro at hun er like rundt hjørnet, men det er hun aldri. Hun må være født ti minutter for sent, og det skal mye til for at hun faktisk er tidsnok til en avtale. Heldigvis tar hun seg sammen når det gjelder viktige møter i jobbforbindelse, men hvis det er meg eller venninnene hennes, er du garantert å måtte vente. 

10. Uansett hvor sent ute hun er eller krevende hun kan være, er hun den fineste jenta i verden, som jeg elsker høyere enn alt. 

Hahaahah, skjønn den siste der da, men hva skjer med å utlevere meg big time da?? Jeg kan ikke gjøre annet enn å le, så nå kjenner dere meg enda litt bedre. Dette var jo litt gøy, så hvis det falt i smak skal jeg få en av mine venninner til å gjøre det samme, hehe. 

Alright.. Nå løper jeg videre til Radio NRJ, og i morgen kan dere høre meg på morgenshowet. Wuuhuuuuu.. Talk later!

SMASK

61 kommentarer

Camilla

15.01.2015 kl.11:06

Hahahha, morsomme funfacts. Kjenner meg igjen i nummer 1. Ikke vår feil at samboeren gjør oppvasken feil vel? ;-) Hos oss må vi i tillegg vaske for hånd (ingen oppvaskemaskin enda), så glass har jeg tatt monopol på: ellers føler jeg ikke de blir ren nok haha.

Ha en fin dag, K. Dette innlegget var perfekt til frokostkaffen :-D

Christine

15.01.2015 kl.11:08

haha herregud så søtt!!

Anniken

15.01.2015 kl.11:33

Hehehe! Kjæresten og jeg har akkurat lest igjennom og ler som tårene triller! Han spurte om jeg kjente meg igjen og sa at alt utenom første punkt (det er mer han, haha) høres ut som meg, hehehe! Jeg tar det faktisk som ett komplement utenom punkt 9, for der har jeg fått kjeft litt for mange ganger, hehe. Du er helt herlig, Kristin <3 Og ja, hadde vært så morsomt om en vennine gjorde det samme!

Ps, gleder meg til å se enda en episode av Bloggerne i morgen når jeg våkner. Smask!

Vilde

15.01.2015 kl.11:41

Haha ler meg i hjel! Du er konge. Dere er så herlige begge to. Nyt dagen :)

Karen

15.01.2015 kl.11:46

Haha åå Dennis og du e så kul, føles litt ut som dokker e skapt for hverandre! Glede mæ til å høre dæ på radio :D

Janne

15.01.2015 kl.11:46

Morsomt innlegg!

Vil bare si at du har en flott blogg, og ikke minst kule plagg på styleconnection.no. Etter en super mandag med A på eksamen, kom er dødsmørk tirsdag med min første stryk - ever!(Ja, sånn er det å være student..) Da hjalp det litt å få trøst av kjæresten, og ikke minst å kunne bestille hjem et dødskult skjørt fra styleconnection.. ;) Takk for at du hjalp meg gjennom en kjip dag, med kule klær og fin blogg! <3

(Kan nesten ikke vente, løper til postkassa hver dag..)

Van L

15.01.2015 kl.11:56

Haha, fun to know!

Karoline E.N

15.01.2015 kl.12:21

hahahaha, gud så herlig. Dette var veldig morsomt og lese, så få gjerne en av dine venninner til og gjøre det samme! Gud så GØY. Jeg ler så tårene triller! Jeg kjenner meg veldig godt igjen på 1,4,5 og 6 for akuratt der er vi helt like! HAHA, det at Dennis mener at du er født 10 min for sent, sier alltid samboeren min til meg også :p haha!

Ønsker deg en super fin dag! <3

Kristin

15.01.2015 kl.12:25

dette var gøy å lese:) vil gjerne lese flere slike innlegg. Også så jeg at eirin kristiansen hadde 50 spørsmål som hun svarte på på bloggen sin. Kan du ikka også ha det?:)

Emma

15.01.2015 kl.12:27

Haha. Good to know!

Catarina Kippersund

15.01.2015 kl.12:41

Hahahha, dette var morsomt! Gøy å høre hvordan andre enn du selv ser deg. man får litt mer inntrykk av deg da! Ser vi er veldig like! det med vaskemaskinen.... jeg støtter deg altså! Samboeren min bare sitter ting i alle retninger inn i maskinen, men det må være system, hallo? haha:)

ha en super duper dag videre kristin! kleeem :)

jonas

15.01.2015 kl.12:41

morsomme funfacts,hahaha

Cecilia Catharina

15.01.2015 kl.12:49

Hahahahaha! Så mange morsomme funfacts :D Ha en kjempefin torsdag videre, og gleder meg til å høre deg på NRJ i morgen :-)

victoria

15.01.2015 kl.12:49

HAHAH! så morsomt å lese sant :D digger deg! gleder meg masse til bloggerne :D

Otilie S

15.01.2015 kl.12:56

Hahaha! Dette var gøy. Gleder meg til bloggerne i dag :-)

15.01.2015 kl.13:19

Hahaha konge! Dette var utrolig morsomt!

B

15.01.2015 kl.13:26

Hahahha!! Dette var morsomt :D

Maria M.

15.01.2015 kl.13:26

Hahah, så utrolig herlig. Vi har alle våre uvaner og vaner. Digger deg og Dennis, sammen er dere mega råå!!! I løøv it :)

Stephansen

15.01.2015 kl.13:47

hahaha!JAAAAAAA! LOL

Det ER jo bare deg! hehe.. Nr. 9 om at du prøver å lure folk til å tro du er rett i nærheten er bare sååååååå spot on! :'D

:)

15.01.2015 kl.14:02

HAHAH KJEMPEBRAAA!! :D :D

Thea

15.01.2015 kl.14:08

hahaha, de 10 funfactsa var helt konge! Syns det er bra at du er så ærlig og legger dem ut.

Janne

15.01.2015 kl.14:31

hahah genialt!! kjempe koselig det siste da:) Dere er fine!

Sara

15.01.2015 kl.14:43

Hahahah, sykt bra!

Marlene Nilsen

15.01.2015 kl.14:58

Haha morsomt innlegg :D

Maria

15.01.2015 kl.15:01

Haha, nå lo jeg! Du er så deilig og forfriskende, Kristin!! Skikkelig digg med ei sånn ekte, herlig jente som deg!! :) og jeg kjenner meg igjen i flere av punktene..

Ida S

15.01.2015 kl.15:39

Hahaha, så morsomt :D dere er seriøst det søteste paret jeg noen gang har sett!

SMASK!! :*

Tina

15.01.2015 kl.15:52

Hahaha, fantastisk!

Silje

15.01.2015 kl.16:24

Iih, så supergøy :D Du må definitivt få en venninne til å gjøre det samme, er så gøy å bli enda mer kjent med dere bloggere gjennom de som står dere nærmest :D

Martine S

15.01.2015 kl.16:27

Hahaha åå så gøy å lese!! Kjenner meg igjen på maange punkter her, spesielt det med å være treg til noe oog lettlurt hahah ;p morsomt at du la ut det her, og hadde vært kult om du hadde fått ei vennine til å gjøre det samme :D

Håper du hadde det fint på møte, og at du og Dennis har en suuper fiin dag! Dere er så bra <3 tenk, snart reiser dere!! Wææ, gleder meg til å følge med på reisen, blir magisk! Da får jeg en følelse om at jeg er der, på en eller annen rar måte! Haha.. Måtte det bli en driit bra tur, noe jeg absolutt ikke tviler på :))

Gleder meg også til en unge å se deg på bloggene i kveld :D woho!

Stoort smask på vakre du :*

15.01.2015 kl.16:30

Hahahahha!!! Æ gjør AKKURAT det samme hver kveld når vi skal sove og æ vil ha pjusk! Helt sykt kor likt det e beskreve..

Lena Pedersen

15.01.2015 kl.16:30

hahahahah jeg ler meg ihjel! Noen av punktene der var så lik meg at jeg trodde nesten det var snakk om meg! tenkte faktisk på det når du startet spørsmålsrunde, at det hadde vært artig om Dennis svarte på spørsmålene for deg, så får dere også testet hvor godt dere kjenner hverandre! :D gleder meg til du kommer med videoen, uansett om det er med han eller ikke! :D

Ha en fortsatt fin dag! <3

Emma Julie

15.01.2015 kl.16:33

Haha, må le litt altså! Han er jo litt søt da, Kristin. Tror de eneste punktene du selv ikke har nevnt et lite snev av på bloggen faktisk er 3 og 4, så resten har jeg fått vite før vi deg. Du kjenner deg selv bedre enn du tror! Hadde vært artig med flere slike poster ja. Håper du koste deg i radioen :)

Astrid

15.01.2015 kl.16:40

Haha dette var kult! Digger at du er så ærlig, fortsett med det... og kjør på med funfacts fra en venninne også :-D

Guro

15.01.2015 kl.16:55

Hæhæhæ, dritgøy! :D ja til flere funfacts!!

marlin lf

15.01.2015 kl.17:31

hahahha nr 6 ahahha

ja dette var gøy :D

Aina!

15.01.2015 kl.17:53

hahahha elsker fun facts :D.... vil gjerne høre mer om deg som kanskje ikke har blitt delt så mye på bloggen før.. KJEMPE GØY DETTE hahah.. nr. 2 og 6 var favoritten hahah, fordi det minner meg om meg selv :D

krist.in

15.01.2015 kl.17:58

haha så gøy !

Emma Parkvold Kvam

15.01.2015 kl.18:04

Dette var skikkelig gøy å lese! Hadde vært kjempe gøy om du hadde fått en venninne til å gjøre det samme :)

Bestilte noen klær fra butikken for en liten stund siden, og i dag fikk eg de! Herregud så fornøyd eg er! ♥♥

Nå må eg bare tvinge lillebroren min til å ta noen kule bilder av klærne, som eg kan poste på instagram, hehe ♥

Yesss, i dag er det bloggerne! Gleder meg sykt til å se favoritt bloggeren min på tv i dag, WIIIII ♥ KLEM

Charlotte T

15.01.2015 kl.18:05

Hahahahahahah! Det er det beste eg har lest! Dåkke er så rå!!

siljepia

15.01.2015 kl.18:28

Haha :) Det her var morsom lesing ;) Hadde vært morsomt å fått det sett samme fra en av dine venner ;)

Håper dagen har vært bra : ) Å så morsomt ,skal prøve å få med meg radioinnslaget i morgen :)

Hvordan gikk det med å lage ny video om spørsmålene ? Håper spørsmåls videoen kommer i kveld eller i morgen :) hehe klem :D

Karoline H

15.01.2015 kl.18:35

DETTE VAR GØY!! Kjenner meg veldig igjen i mange av de fordi jeg er helt lik!

Veldig morsomt å komme liiitt under huden på deg :)

Kristine L

15.01.2015 kl.18:37

Hehehe, han reddet seg fint inn på nr 10 da ;) vittig at han var helt ærlig og at det ikke bare var kliss. Gøyere med sånne funfacts enn på andre blogger "hun er en god venn", "elsker familien sin", "flink å sminke seg", skjønner du? ;) gleder meg til bloggerne i kveld! God klem til deg :)

Marita Malmgren

15.01.2015 kl.18:58

Hahahaha, så søtt og så morsomt <3 likte den naive delen, må le av søte deg <3 kan vel kanskje kjenne meg igjen i noe av det Dennis skriver om deg, hihihi :) stor klem <3 ps. Innlegg som dette liker jeg veldig godt :D

15.01.2015 kl.19:00

HAHAH! guuud, som jeg kjenner meg igjen i mange av disse punktene! Skulle broren min som er en av mine nærmeste gjort det samme vil jeg antagelig tro at spesielt 1,3, 5, 8 og 9 hadde vært med! 6 er også typisk meg, men ingen her hjemme kontrollerer at bh'en ikke er på da heldigvis.. hahahah! Kjempe morsomt å få høre litt mer om deg, som vi mest sannsynlig ikke hadde visst om hvis Dennis ikke hadde skrevet dette! Og det digger jeg :D Hadde vært kjempe kult om du kunne gjøre det samme! 10 funfacts om han.

Gleder meg ekstremt mye til å se deg på tv igjen i kveld, og håper jeg rekker å få med meg radioinnslaget i morgen! Jeg håper du får en super fin kveld, kjære deg. SMASK!!

Trine Cook Espedal

15.01.2015 kl.19:13

Haha. Mye søtt der ja ;-) Den med oppvaskemaskinen har vi felles Kristin :-P Der er jeg bestemt ;-)))

Blondie

15.01.2015 kl.19:15

DU er den kulest jenta i verden! Du får meg til å smile så mye at det verker i kjeften haha. Fortsett med slike kule innlegg 😜😁

Stine

15.01.2015 kl.19:17

Hahahaha haha!

Dette var fantastisk skrevet, og det fikk deg til å virke ENDA bedre som person ! :)

Det går ikke Ann å sette deg i dårlig lys :)

Gro

15.01.2015 kl.22:22

Okei, sånn her er gøy! :D Jeg lo høyt av nummer 3 :) Flere sånne ja takk! Hehe

Cassandra

15.01.2015 kl.22:58

Hahaha, herregud for et nydelig innlegg! Jeg kjenner meg sånn igjen, spesielt i det å komme for sent, og det med oppvaskmaskinen. Jeg hadde en mental breakdown på tirsdag fordi typen ikke klarte å plassere skålene våre i maskinen på "min" måte. Fantastisk moro å "bli kjent" med deg på en sånn måte som dette!

Reidun Beate

16.01.2015 kl.00:06

Ååå så skjønn det siste var da.. Søte Dennis altså! :-) Dere er så fine sammen!

Kjenner meg veldig godt igjen i denne listen bortsett fra punkt 1. ;-)

Katrine

16.01.2015 kl.01:14

hahaha, herregud det her va artig! Du må nesten bare få venninnene dine å svare på det her, for æ glede mæ allerede 😄 you go, girl!

Caroline

16.01.2015 kl.01:59

Haha!😂 ingenting er gøyere en fun facts! Mange av tingene tenker man ikkw igjennom selv, de bare skjer.

Janne

16.01.2015 kl.02:42

Haha, herligeste blogg innlegget da. :) Dennis er en skjønnas :) Et langt blogg innlegg fra han hadde vært koselig. :D

fabelastisk

16.01.2015 kl.08:48

Hørte deg på NRJ i dag (seriøst verdens beste morgenshow) og falt pladask for deg, så jeg måtte innom for å sjekke hva du skriver og om det passer for en gammel dame som meg. Denne lista var rett og slett kostelig! :D

StyleConnection

16.01.2015 kl.10:19

fabelastisk: Så herlig å høre :) <3 Alltid koselig med nye lesere <3 Håper du finner noe du liker. Str klem til deg

Geriatriks

16.01.2015 kl.10:20

haha... Bra liste :) Ærlig mann :)

Oda

16.01.2015 kl.12:40

Hahaha, så utrolig artig!

Gleder meg til flere sånne :)

Karoline

16.01.2015 kl.20:02

Hahaha, så gøy å lese :D

Ingvild

16.01.2015 kl.21:35

Åå hahhah! Herlig! Utrolig gøy å lese, bra skrevet dennis :)

Kristin, vet du hvor man kan se bloggerne uten å måtte betale for tv2 sumo? Hvis det går da :) digget foresten å høre deg på NRj i dag tidlig haha! Fantastisk at du svarer så direkte og ærlig :D

Mette

17.01.2015 kl.09:54

Hallais! Relativt ny leser her, liker bloggen din utrolig godt! Må bare si at jeg kjenner meg såååå igjen i punktet med vaskingen, og min metode for oppvaskmaskinen er mye bedre enn typen sin! Haha lo godt av innlegget 😆

Annika

19.01.2015 kl.10:13

hahaha jeg lo godt av nr 2 (mest fordi jeg kjente meg så godt igjen)

Skriv en ny kommentar

hits