PRETTY PASTELS

Hei og hopp og hurra for lillelørdag ♥

Helgen nærmer seg med stormskritt, og dette sier jeg hver eneste onsdag tror jeg. Haha.. Forutsigbar blogg sa du? Jeeeez! Belinda sa så fint til meg da hun bodde her litt i forrige uke, at jeg hver mandag starter innlegget mitt med noe sånt som "faen ta deg mandag", og jeg alltid avslutter arbeidsuken med "freeeeeedaaaaaaag". Hahahah, da måtte vi le, for det er jo helt korrekt.

Hjelpes så lett det er å se seg fullstendig blind på eget blogginnhold, og det er jaggu ikke enkelt å variere teksten. Jeg gjør jo som regel det samme.. Våkner opp, fyrer på kaffemaskinen, for så å sette meg ved spisebordet, se ut i luften, tenke over hvilken dag vi har kommet til i uken, og deretter meddele at jeg vet hvilken dag det er. Heheh.. Så tragisk!! LOL!I dag tok jeg bilder av onsdagsmorgenen som bestod av jordbæryoghurt, mummiservise, noen magasiner, friske blomster og rosa tøfler. Slike elementer i én og samma smørje må man jo bare som blogger knipse noen bilder av, så i dag starter dagen med et cutness overload-innlegg. Søtt!

Og de tøflene ass.. En av favorittgavene under juletreet som holder meg god og varm på beina nå som det er så altfor kaldt.

Jeg har ikke hentet ovnen heller..  Det ble visst for langt å gå de 20 meterne ned i boden, så det sier jo litt om hvor lat jeg er som person. Heller fryse seg ihjel enn å bruke noen minutter på å hente en ovn, på lik linke som at jeg heller risikerer å brekke ryggen av for tung last fra bilen og inn i leiligheten, enn å gå to ganger. Jeg går ALDRI to ganger! Det skjer bare ikke...

Hehe, noen som kjenner seg igjen?

Nå skal jeg gå i gang med innspilling av en ny runde med svar på spørsmålene, men så tenker jeg litt på om det hadde vært gøyere om Dennis faktisk stilte spørsmålene til meg og at jeg deretter svarer på dem? Kunne det gjort det hele litt mer spennende? for det er jo noe gørrkjedelig over å se meg skravle i nesten 15 minutter på en video uten innslag.. Kan ikke dere komme med en tilbakemelding på dette, fininger? 

Talk later babes, I LOVE YOU, og dere? Håper dere stemmer som pokker på meg i kategorien "Folkets Favoritt".. Så sant dere mener jeg fortjener det, selvfølgelig.. Herreguuud så stas det hadde vært å stikke av med seieren to år på rad.. Det hadde søren meg vært helt forbanna rått, wææææ ♥

KJØSS

Alright..

Vi er ikke helt ferdig, men teksten under her er til dere som ikke føler seg ferdig med dette fotballfrue-kaoset. Er dere ferdige må dere slutte å lese her, for nå kommer litt til da jeg har fått en del kommentarer fra lesere som ønsker en tilbakemelding og litt mer kjøtt på beinet. Jeg siterer en av dem: 

"Tilbake til hovedforskjellen mellom dere. Hun legger ut bilder av seg selv hver dag, mens du nesten aldri gjør det. Hos deg går det mest i fargesprakende kollasjer, ikke noe galt i deg, men det utgjør en vesentlig forskjell. Caroline er mye mer sårbar for kritikk når hun legger ut bilder av seg selv. Når du aldri gjør det er det en mindre ting å kritisere deg for. Bloggen din er så fargerik, reiseglad og klesfokusert at det egentlig er lite å kritisere for. Derfor kjære Kristin mener jeg, du må gjerne være uenig, i at du ska slutte å uttale deg smålig om andre mennesker. Jeg håper så inderlig at du tar det jeg skriver seriøst og skriver noe om hva du syntes. At du åpner deg opp uten å overdrive. At du rett og slett tenker over det vi skriver, i stedet for å skrive lange innlegg om hvor kjipe folk er som ikke tar kritikk."

Enig! Caroline er mye mer sårbar for kritikk da hun legger flere bilder ut av seg selv, og tro meg.. Hadde jeg hatt en mann som var hjemme og kunne bidra med fotohjelp, hadde jeg også vist så mye som mulig av både den freshe Kristin, men også den trøtte zombien som ikke har freshet seg opp for dagen, haha! Kritikken må man faktisk tåle uansett hvor mye eller lite man gir av seg selv.. Det er en del av jobben!

Som jeg har sagt tidligere, er all tilbakemelding fra dere gull verdt. Jeg elsker å høre fra dere, og jeg synes det er kjempeflott å motta konstruktiv  kritikk, og at vi kan diskutere sammen. Det er godt å dele sine meninger, og det er godt å være litt uenig noen ganger. I innlegget jeg skrev på mandag har jeg møtt både dem som er enig med meg og dem som er uenig. Kjempeflott! Denne saken har jo tatt fullstendig av, og da er man garantert å høre mange ulike meninger. Jeg burde kanskje ikke skrive noe mer om dette, men jeg føler ikke at vi er helt ferdig, noe vi blir etter disse avsnittene. Jeg tror mange har kommet over det hele noe som er fint, jeg ønsker bare å gi noen mer utfyllende svar til dere som søker dette, da jeg ser at dere ønsker litt mer kjøtt på beinet.

Først og fremst.. Jeg ser at enkelte av dere påstår at jeg bruker denne saken for å komme opp og frem.. Mener dere dette, kjenner dere verken meg eller bloggen min. Dette handler absolutt ikke om noen ekstra klikk, dette handler om å gi konstruktiv kritikk som på alle måter er berettiget. Det er viktig å ikke blande hetsing med konstruktiv kritikk da dette er to vidt forskjellige ting, men er man ikke nøytral i saken og holder med den ene eller andre siden, er det vanskelig å være reflektert i slike situasjoner. 

Selv mener jeg at jeg skriver et reflektert innlegg her. Et ærlig innlegg hvor jeg deler mine meninger. Jeg snakker alltid rett fra leveren, jeg deler alltid mine meninger om ulike saker, og hvorfor jeg ikke skal få lov til å uttale meg om denne kan jeg ikke forstå. Mine lesere har ønsket å høre min mening, og ettersom jeg ble nedringt av media for å en uttalelse om saken, synes jeg det var på sin plass med et eget innlegg her på bloggen, i tillegg til mine kommentarer i ulike nettaviser. Mine lesere skal få det de ønsker uten at noen skal henges ut, og Fotballfrue henges ikke ut her.. Som jeg skriver, så heier jeg på henne.. Hun er råflink og en flott jente, men det som har skjedd er ikke bra!

Noen av dere legger til at jeg burde holde meg for god for å legge ut dette innlegget "av respekt for yrket mitt".. Nettopp.. Av respekt for yrket mitt, så må jeg få lov til å forsvare det. Caroline har den største bloggen i landet og er en forretningskvinne av de sjeldne som man aldri skulle tro kunne finne på noe lureri. Hvilke signaler sender da denne avsløringen ut til både befolkningen men også til annonsørene? Hvor mange bloggere som prøver å være seriøse og gjøre blogg til levebrød, tror du ikke kommer til å bli sett på med en skepsis i diverse forhandlinger fremover? Å leve av blogg er ikke enkelt. Pengene blir ikke kastet etter deg, og økonomien kunne ikke vært mer uforutsigbar. Det som gjør annonse på blogg attraktivt er troverdigheten som ligger bak. Bloggere som er seriøse skriver ikke om produkter de ikke kan stå inne for. Troverdigheten er alt, men etter denne uheldige hendelsen, tror jeg at veldig mange lesere kommer til å miste litt troverdighet på en generell basis. Det er synd!

Jeg støtter Caroline, det mener jeg virkelig. Hun fortjener å ha det bra, hun er jo bare et menneske som har gjort en grov feil, og det er mennesklig å feile, MEN.. jeg kan ikke backe det som har skjedd. Flere her i kommentarfeltet skriver at hetsen LK har forsvart er såpass drøy at vi alle ville gjort det samme, men kjære dere.. Når fyren går til angrep på noe så uskyldig som en hyggelig kommentar med en konstruktiv kritisk undertone vedrørende en treningsøvelse som har blitt gjort feil, nei da handler det ikke om å beskytte familien lenger. Da handler det om å vinne diskusjoner! "Du burde hatt en kule i panna" eller "Er du helt mentalt tilbakestående" er ikke akkurat kommentarer som burde blitt publisert av Carolines mann. Sånn sier man bare ikke, og at dette er blitt sagt i affekt forklarer ingenting. Jeg kan ikke forstå hvorfor drapstrusselen fra LK kan forsvares av noen, uansett hvilken kommentar han leste som fikk han til å skrive dette. Det er så langt fra ok som det kan få blitt!! LK søkte på toppen av det hele opp en venninne av en venninne på Facebook etter hun skrev en motsigende kommentar i et blogginnlegg, og sporet LK la igjen i innboksen var, "Du er faen meg helt forbanna dum i hodet". Helt seriøst.. Man kan ikke backe en sånn oppførsel! 

Ingen fortjener å bli hetset, INGEN, men her har jo også Fotballfrue og mannen blitt til nett-troll og hetset sine lesere. Hva gir dem en større rett enn nett-trollene til å hetse og slenge med leppen? Caroline har alltid bedt leserne sine om å skille bloggen fra henne som privatperson, men ved hver eneste anledning hun møter motstand går hun rett i offerrollen som privatperson. Både henne og LK må kunne klare å skille kritikken som retter seg mot dem som privatpersoner og den kritikken som retter seg mot foretaket. 

Caroline skriver et tårevått innlegg om at dette bare er en blogg og at hun bare ønsker å gjøre det hun elsker aller høyest.. Feil.. Dette er faktisk ikke bare en blogg, men en kommersiell millionbedrift som omsatte for langt over 2 millioner kroner i 2013, takket være leserne. Når det da kommer frem at mye av det som har blitt vist på bloggen er juks og manipulering, kan vi faktisk se på dette som svindel. Det som også er så synd, er jo at det ikke har kommet et innlegg om verken retusjering eller kommenarjuks fra ekteparet sin side FØR de ble tatt med buksene nede. Hadde de ikke blitt fersket, så hadde kanskje både retusjeringen og kommentarjuksingen pågått fremdeles, og det skremmer meg. Å utgi seg for å være lege, for deretter å komme med råd og faktisk "fakta" til leserne som deler en mening i kommentarfeltet er helt uhørt. Snakk om å gi fingern til en mangeårig og ikke minst krevende legeutdannelse! 

I tillegg lurer jeg på hvor det blir av det virkelige unnskyldningen, for selv om Caroline driver en profesjonell mediebedrift med stor inntjening og vesentlig gjennomslagskraft, imøtegår hun fortsatt all mediekritikk som en privatperson. Både henne og mannen skriver at de er så lei seg, at de ikke spiser eller sover, og at de har det så vondt, men at ingenting skal knekke dem. En skikkelig "unnskyld, vi dreit på draget, vær så snill å tilgi oss" har vi ikke sett snurten av.. Vi har bare sett at de er klar over at det som har skjedd er uheldig, men at dette skjedde på grunn av det ene og det andre. Noen ganger må man bare legge seg fullstendig flat og komme men en skikkelig unnskylding som leserne faktisk kjøper, fremfor å gjemme seg bak et blogginnlegg av følelser. Hvorfor ikke bare imøtegå kritikken som den ansvarlige medieaktøren hun burde være, og stille opp til et intervju for å gi noen skikkelige svar?

Vi bloggere med tusenvis av lesere har et enormt stort ansvar, og et av de største ansvarene etter min mening er å ikke føre leserne sine bak lyset, være ærlig, og å være et godt forbilde med gode verdier. Vi føler alle på presset! Presset kan føles like stort for en med 5.000 lesere som en med 100.000, men mye av presset man føler på er det man selv som oppfordrer til. I Caroline sitt tilfelle f.eks. så har hun satt en viss standard på bloggen sin. Den er polert så til de grader, akkurat slik livet hennes fremstår. Jeg synes forferdelig synd på både henne og hele familien. Det må være grisetøft å gå gjennom konstant netthets, og at veldig mange har deg under lupen og følger med til enhver tid. Det er alltid noen som er ute etter å ta henne, men når hun hele tiden fremstår som perfekt, kan nok dette virke svært provoserende for mange. Hos de aller fleste er ikke livet en dans på roser, og enkelte blir dermed veldig engasjert i å finne en sannhet. Bare tenk på hvor mange som leser denne bloggen og som ser opp til Fotballfrue. Det har man selvfølgelig all grunn til å gjøre, for damen er jo på mange måter et forbilde, men den siste tiden har leserne blitt lurt på mange måter! 

Jeg vil også legge til at jeg synes det er helt utrolig at noen i det hele tatt har tid til å snoke og snike såpass i Berg Eriksens blogg, men samtidig er det jo gjort noen uheldige funn den siste tiden, og når funnene er såpass på kanten.. Såpass på kanten at det som har skjedd er stikk i strid med loven, da er det noe som må komme frem i lyset. 

Sånn.. Da var vi ferdig med den saken!

Stor klem til dere, og takk igjen for et viktig engasjement.

69 kommentarer

:)

14.01.2015 kl.13:04

Nå skal jeg være først her!! :D

Sara

14.01.2015 kl.13:16

Du holder deg så utrolig saklig og profesjonell, jeg digger deg, Kristin!!!

Stine

14.01.2015 kl.13:16

Først må jeg si at det så ut som en fin morgen det der :)

Her ble det tidlig opp for å få damen på jobb og så meg selv :)

Jeg ønsker å få sagt at det du skriver nedover her er jeg helt enig med. Du som alle andre skal ha lov å uttrykke deg og dele dine meninger om saken. Hvis ikke du har lov, så har ikke de mange hundre som sitter å snakker og kommenterer rundt om i landet lov heller. Så kom igjen, la kristin få kommentere det hun ønsker?

Stå på Kristin, det er en fryd å lese bloggen din 😀✌

Izzy

14.01.2015 kl.13:25

Det største problemet med fotballfrue-bloggen er at den har et plettfritt image. CBE fremstiller seg og familien som alt for perfekte gjennom å publisere bilder av sitt flekkfrie hjem, dyre klær og flotte måltider. Det er vanskelig å forstå at dette paret i det hele tatt har en datter.. Et barn som kan finne på å våkne til en hver tid i løpet av natten. Når man i alle år har fremstilt seg selv som plettfri, er man ekstra utsatt når uhellet er ute. Alle ønsker å finne fotballfrues svakhet, nettopp fordi bloggen er blottet for selvironi og varme. Ser man f.eks på din og komikerfrues blogg, finner man fine hverdagsøyeblikk og ektehet sammen med en inspirerende blogg.

Tro meg, jeg er i mot janteloven, men selv store stjerner som Lady Gaga og Rihanna tørr å legge ut et vanlig mobilbilde hvor de ikke er fullt stæsjet til enhver tid. Det er viktig å vise at man bare er et vanlig menneske en gang i blant.

Emilie

14.01.2015 kl.13:33

Syntes du er helt fantastisk Kristin! Liker det veldig godt at du tør å uttale deg og at du tar kritikken med en positiv instilling! Det er utrolig beundringsverdig! Stå på videre! Heier på deg og bloggen din❤️

14.01.2015 kl.13:35

Fullstendig enig med deg, Kristin.

Renate

14.01.2015 kl.14:02

Første gang æ kommentere på en blogg! Men siden det sku bli en første gang måtte det bli på din ;)

Har et ord æ bruke får sånne menneska såm dæj Kristin! Unikinitet :D du kan tolke det sjøl ;) Betyr værtfall nå Fantastisk! ikke mange som har gjort seg fortjent til det ordet fra mæj :P hehe..

E innom dæj vær dag og fotballfruen. 2 blogga æ følle me på.. Din fordi du e fargegla å rett å slett original å artig :) Fotballfruen sin, fordi ho har gode oppskrifter :) To vidt forskjellige blogger og personer!

Å nu til det æ sku fram til! Veldig Enig i det du skriver om fotballfruen! Du har såå lov til å ytre din mening.. å du gjør det på en bra måte! Å der e den største forskjellen på dæj og ho! Du tar imot konstruktiv ktitikk å gjør den til din fordel, istedenfor å gå i en offerrolle! Heie på dæj å ønske dæj å bloggen å kjærleiken alt gått <3 Go klæm fra nordlysbyen Alta ;)

Line Arnesen

14.01.2015 kl.14:03

Ehm.. Hvordan klarer du det? Du tar bra bilder, bruker masse fine farger og er så oppegående!

Blir helt satt ut av hele deg.. Du er så fantastisk,Kristin!

Ja!Ja!Ja! Dra med Dennis,digger å se dere to sammen!

Maria M

14.01.2015 kl.14:14

Åååå, så skjønne bilder - blir ordentlig glad i sjela!!!!! Og de tøflene herlige ut, ser ut som å trø på en sky jo.

Folkets favoritt passer deg utmerket, og jeg stemmer så ofte jeg kan. For den fortjener du.

Videoblogg med deg og Dennis er alltid en skukess, kjør på sier jeg.

Du er fantastisk, reflekterende, tar ting seriøst og deg selv 110 %, samme Kristin i en hver situasjon. Inspirerende.

Karoline E.N

14.01.2015 kl.14:14

Hallo :)

det ser ut til at du har hatt en fin morning og det er noen kjempe fine bilder du har knipset av den fine morningen din! Du tar kjempe bra bilder og uansett hvilke bilder du legger ut, gjør dem meg alltid glad. Jeg går heller aldri to turer, det gidder jeg ikke. Så jeg bærer heller for tungt og for masse, en og faktisk gå den ekstra turen. haha!

Det hadde hvert supert morsomt med video av både deg og Dennis, for er så morsomt og se dere to sammen i en video! hihi.

Igjen skriver du så bra når det kommer til denne fotballfrue saken og jeg syns du skriver på en profesjonell måte!

Ønsker deg en deilig dag <3

Malin

14.01.2015 kl.14:23

Fyfaen, du er så reflektert og smart og oppegående med så mange gode tanker og meninger at jeg får bakoversveis. Du skriver så godt, og det du skriver om fotballfruesaken her, er det beste jeg har lest om saken so far.

Liker så godt at du veier for og imot, ser ting fra flere sider og klarer å få frem meningene dine uten å overkjøre fotballfrue. Stå på!

susannecasandra

14.01.2015 kl.14:29

så fine bildet :) hvor er tøflene dine fra kristin?:)

kjempe bra skreivet angående saken om fotballfrue. synnes du er kjempe flink jeg.

synnes de som mener det er feil av deg å skrive et innlegg om den saken enklig skal bare lokke munnen sin. du har lov til å si akkurat hva du mener på din blogg å i "virkeligheten ".det er mange flere en deg som sa hva de mente om den saken. å da har du også rett å si hva du mener. du sier jo ikke akkurat noe frekt om ho. du sier bare hva du mener.

hehe ! <3

har stemt på deg mange ganger i de forkjellige katogarian du er nominert i. håper du vinner. du fortjener det virkelig. <3

kos deg i dag

Catarina Kippersund

14.01.2015 kl.14:38

Å deilige pastellfarger er det beste jeg vet! Minner meg om sommer, sommmer er jo best!

helt enig med deg i dette med å gå 20M for å ikke fryse, og gå 2 ganger med ting frra bilen... hvem gjør det da!?

Orker ikke lese dette med fotballfrue, da jeg ikke syntes det er så interressant... leste litt da og du skriver veldig bra, men da jeg ikke er så opptatt av det, lar jeg det for min del bare ligge :)

Otilie S

14.01.2015 kl.14:47

JA til Dennis i videobloggen!!

Syns ikke fotballfruesaken er noe interessant, men vil veldig gjerne skryte av skriveferdighetene dine. Du skriver vanvittig bra, uansett hvilket tema :-)

Mariell

14.01.2015 kl.14:50

Bra og reflektert skrevet om fotballfrue saken.Jeg er helt enig i det du skriver.

Er glad for at det finnes en blogger som kan si det som det er å skrive rett fra levra som det du gjør. Er så lei av at at ting skal fremstilles som perfekt hele tiden og så overfladisk. Livet er fylt med opp og ned turer for de aller fleste, og da er det godt og kunne lese om disse ikke så perfekte øyeblikkene også, for det er det som føles og er ekte.

Jeg kommenterer ikke så ofte, men jeg er fast leser av bloggen din og har vært fan av deg siden jeg så deg på PH, fordi du virker som en ærlig, reflektert og jordnær person som tar vare på alle de du er glade i. Og at du virkelig tar deg tiden og bryr deg om leserne dine og gir masse av deg selv omentrent hele tiden. Spesielt morsomt å følge med på deg i bloggerne fremover i tillegg :) Fortsett å være deg selv, ekte og ærlig for det fungerer :) Digger også deg og Dennis sammen, stå på ;)

Janne

14.01.2015 kl.14:54

har hele tiden forsvart henne,men jeg forstår dette her veldig godt faktisk.

Emma Julie

14.01.2015 kl.14:58

Det blir som regel slik at man er lik i hvordan man skriver. Virker som en flott og deilig morgen! Gleder meg fortsatt masse til videoen. Klem :)

Ida Hindenes

14.01.2015 kl.14:59

Gooood Onsdag kristin!

EG er absolutt den som lever etter " før den late går to ganger bærer den seg ihjel ". Særlig sånn som i går når det blåser noe så inn i hel.... nei da lesser eg på alt kommer så vidt innen for før eg mister alt ;)

Eg pleier å lese alt du ligger ut men er det noe eg ikke er interessert i så er det fotballfrue, (viste ikke hvem dama var før det der 4-dager-etter-fødslen-bilde). Sorry, eg vet at mine venninen driver å leser om hun men det blir bare såååå kjedelig for min del :P Eg liker nok farger og reiser bedre enn sminke og kropp.

Nei eg liker deg eg kristin, du er (uten å fornærme deg på noen vis) normal ;) hehe... Så denne gangen gidder eg ikke lese alt, gleder meg til vidioen da ! uansett om du velger å babble alene eller med intervjuer Dennis.

kos deg max!

Mina

14.01.2015 kl.15:06

åh gud så fine bilder!!

Margaret

14.01.2015 kl.15:24

Tusen takk for et veldig veldig godt svar! Jess det er dette jeg ettersøkte og det fikk jeg. Det setter jeg veldig pris på som bloggleser.

Stå på ! :-)

Guro

14.01.2015 kl.15:37

for en fin morgenstund, du klarer alltid å hente fram smilet hos meg når jeg titter innom! :-) jeg et forresten helt lik når det kommer til å gå to ganger, aldri i livet, jeg bærer heller til armene faller av enn å gå to ganger! :D haha

Også vil jeg legge til, jeg er helt enig med deg i det du skriver ang fotballfue-saken. Og jeg synes det et flott at du tør å bruke stemmen din til å ytre dine meninger, for why the hell not? Ytringsfrihet mine damer og herrer, hallo?!

Synes du legger fram saken på en saklig og bra måte, og jeg kunne ikke vært mer enig i det du skriver! Flott :-)

Ha en strålende onsdag, og ja, jeg stemmer for at Dennis hiver seg med på videoen, alltid morsomt når dere to gjør noe sammen! Hehe

sunniva

14.01.2015 kl.16:06

JA TIL DENNISVIDEO :D

Beate

14.01.2015 kl.16:30

Du skriver på en veldig profesjonell måte, og belyser saken på en måte som får meg til å respektere deg! Amen, og ha en fin dag ;)

Marlene Nilsen

14.01.2015 kl.16:33

Sånn da syntes jeg alle kan bli ferdig :D Go Kristin !

Hilde

14.01.2015 kl.16:46

Hadde vært gøy om Dennis stilte deg spørsmålene - men uansett hva det blir til gleder jeg meg til videoblogg! :) Og nok en gang må jeg si meg enig i det du sier om Fotballfrue.

silje

14.01.2015 kl.16:55

For utrolig bra skrevet angående caroline og mannen :) ja til at Dennis blir med :) Håper dagen fram til nå har vært super 😀 skrives nok senere i dag<3

Monica

14.01.2015 kl.17:05

Jeg håper bloggen din blir like stor som fotballfrue sin en dag for det er sånne jenter som deg vi trenger! Du er helt topp :)

Jente 16

14.01.2015 kl.17:08

Hei Kristin:D Er nettop blitt dumpet av min kjæreste, sliter veldig med å tenke på andre ting enn han. Lurte på om du kunne skrive et innlegg om hva folk må gjøre når de er blitt dumpet, hvordan de kan komme seg videre osv??

Oda

14.01.2015 kl.17:10

Du skriver: "Kritikken må man faktisk tåle uansett hvor mye eller lite man gir av seg selv.. Det er en del av jobben!"

FEIL

Uansett hvilken jobb du har, og hva du gjør har du ingen grunn til å måtte tåle kritikk. Konstruktiv kritikk, ja. Men ikke all den dritten hun får mot seg daglig.

Du sier også at LK ikke har lagt seg flat og beklaget, det har han. Syns ikke dette er noe Caroline trenger å beklage over, da det angår hennes mann. Dum hendelse som snart er glemt.

Lene

14.01.2015 kl.17:12

HEIA deg Kristin!! du er rå :) Kunne ikke vært mer enig med deg i denne saken!

Elise

14.01.2015 kl.17:27

For det første så gjør det INGENTING med litt forutsigbare blogginnlegg ;* digger deg for det <3

Og ja; det hadde vært såååååå kult om Dennis hadde stilt spørsmålene, men det betyr ikke at det er kjedelig å høre på deg i 15 minutter, men dere er så søte så bare DET er morsomt å se på i seg selv <3

Gleder meg til å høre svarene ;*

KLEM <3

tina A

14.01.2015 kl.17:39

haha kjenner meg igjen :P når jeg skal ha f.eks mat inn på rommet går jeg alldid med alt på en gang :P

hadde vore veldig gøy om Dennis stilte spørsmål og du svarte :D

Veldig bra skrevet og fotballfrue!! du får meningene dine ut på en god måte! :D

Hanne

14.01.2015 kl.17:50

E så enig! punktum finale!!! digga deg og bloggen din..:D

Susanne

14.01.2015 kl.18:12

Word! Veldig bra, konstruktivt skrevet, og jeg er helt enig med deg :) Liker veldig godt at du alltid er opptatt av sannhet og ærlighet!

Susanne

14.01.2015 kl.18:36

SPOT ....... Wait for it....... ON!!!!!!!!

Ida S

14.01.2015 kl.18:37

Kunne ikke vært mer enig, hahha jeg og tar med meg alt med engang så jeg slipper å gå to turer!!

ÅÅÅÅ det hadde vært kult om Dennis leste spørsmålene, likte den ideen. Men nei det hadde nok ikke blitt kjedelig med bare deg i videoen heller fordi du er perf!! Men du og Dennis er så søte sammen såååå <3

Helt utrolig bra skrevet om fotballfrue..

DU ER RÅ, KRISTIN!!! :D

jsjsn

14.01.2015 kl.18:37

Veldig bra innlegg! Helt enig i det du skriver! :)

Karoline

14.01.2015 kl.18:43

Jeg digger deg!!

Karoline H

14.01.2015 kl.18:51

Du holder deg veldig sakelig Kristin og dette innlegget er veldig voksent av deg. Jeg kunne ikke vært mer enig og synes virkelig at du ordlegger deg kjempe bra!! Stå på videre :)

marlin lf

14.01.2015 kl.19:15

Helt enig i alt du skrev her.

Aina!

14.01.2015 kl.19:23

JAAAA ta med Dennis også i videoen... dere finner på så mye sprell sammen at jeg må se videoene dere lager sammen om og om igjen hahahah... EN SUPER DUPER IDE <3

Cecilie

14.01.2015 kl.19:36

Hei Kristin!

Dette synes jeg var utrolig bra skrevet. Det er velformulert, saklig og ærlig. Jeg støtter veldig opp om det du skriver her, jeg tror du uttrykker det veldig mange tenker. Men, jeg kjenner jeg har denne saken langt opp i halsen, så jeg sier som deg: det var nok om denne saken nå.

Vil gjerne, gjerne ha en video av deg og Dennis. Dere to altså, kan jo ikke bli annet enn fun times !! :) Jeg holdt på å knekke sammen av latter av den forrige videoen deres. Så ja takk, mer av det !

Håper du har en fantastisk kveld !

Kristina S

14.01.2015 kl.19:37

Jeg er helt, helt enig i det du skriver her, Kristin! Et flott og velreflektert innlegg, med gode argumenter.

Stine

14.01.2015 kl.19:58

Hei kjære Kristin!

for en flott morgen du har hatt (som vi ser), og jeg håper dagen ble like bra. Når det kommer til delen om Fotballfrue må jeg si meg helt enig. Du viser reflekterte sider, og drøfter som det skulle vært en toppkaraktersoppgave på videregående. Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke kommer ut til media og sier "sorry, vi screwed up." det er så enkelt som det.

Men over til noe annet, håper Dennis stiller opp på videoblogg, det hadde være råkult!

Marit Serine

14.01.2015 kl.21:10

Helt enig i det du skriver! Jeg har fulgt bloggen til Caroline siden starten, og er en av de som har "støttet" henne i at JO det går an å være så lykkelig hele tiden! Men det jeg IKKE støtter, er falsk lykke. De innleggene hun har kommet med i det siste er ikke "unnskyld for at vi gjorde denne feilen", men heller "unnskyld for at vi ble tatt." Og det er egentlig det mest irriterende med hele saken. Jeg kan forstå at hun redigerer bildene sine, dama har jo tross alt et forvrengt kroppsbilde etter spiseforstyrrelsene, det skjønner vel de fleste oppegående mennesker. Og jeg kan forstå at LK blir forbanna og klikker i kommentarfeltet. Det jeg ikke kan forstå, er at de ikke bare kan legge seg flat og si at de dreit seg ut, men hele tiden skal få oss lesere til å synes synd på situasjonen de er i. En situasjon de har satt seg selv i.

Heldigvis har vi bloggere som viser et ekte bilde av hvordan ting henger sammen, vi har deg som viser deg småbrisen og utilpass på TV på Britney-happeningen, vi har Marna som viser hvor gæren mannen er og som tar med kamerateamet på fødselen! Det er dere som kan gi jenter et lite innblikk i hvordan livet faktisk kan være, helt på ekte...og da er det så fint at dere viser ekte vare.

Anna

14.01.2015 kl.21:16

AMEN til dette innlegget. Har ikke oppdaget bloggen din før nå, men du har skaffet deg en ny, fast leser. Er så enig at jeg faktisk må si AMEN enda en gang.

14.01.2015 kl.21:42

FYFAAEN AMEN!!!!!!!!!!!!!!

S

14.01.2015 kl.21:52

Takk!

Synes det er utrolig kjipt og urettferdig at kritikken vi lesere kommer med til Caroline, blir oppfattet som netthets.

?

14.01.2015 kl.21:55

Dersom du skal ha en spørsmålsrunde i nærmeste fremtid, har jeg et spørsmål til deg.

Syns du selv at du har forandret deg som person siden du var med i paradise hotell? Isåfall hvordan?

Var ikke sånn veldig fan av deg daaaa, men nå; digger(y)

Trine Ottosen

14.01.2015 kl.22:35

Tar av meg hatten nok en gang! Jeg bare digger, digger, digger deg!! Voksent, reflektert og ærlig innlegg! Bra at du "oppklarer" diskusjonen med leserne, og at du tar i mot konstruktiv kritikk, og besvarer denne på en bra måte.

Klem <3

Martine S

14.01.2015 kl.23:23

Så ut som en såå koselig morgen :D hahah, kjenner meg ganske godt igjen av det å få med seg ALT fra bilen på en tur, jeg nekter og gå to turer selv! ;) Vet ikke hvorfor det er slik, men. Hihi :)

Selvom den fotballfrue saken ikke interesserer meg noen verdens ting (har da fått med meg noe anyways) så måå jeg likevel kommentere. Og jeg må virkelig si at fy søren så flink du er til å ordlegge deg og skrive! Wææ, du er så utrolig reflektert og du snakker ikke nedlatende og du holder deg på ett saklig nivå. Og jeg er så enig med deg! Likte spesielt godt da du skrev" enkelte blir dermed veldig engasjert i å finne en sannhet" pga at alt skal virke så perfekt hele tiden, og slik er det ikke, det er ikke slik for noen! Hun har jo på en måte lagt opp løpet litt selv her, hvem ellers feil kan det være? De må klare å være såpass voksne at de står for det de har gjort og kommer med en unnskyldning.

Uansett, håper du og Dennis har en fantastisk fin kveld :) Løøw you! Smask :*

Karina

14.01.2015 kl.23:41

Jeg syns du sier dette på en veldig bra måte. Akkurat sånn jeg har tenkt og snakket med andre om selv. De trenger å innrømme at de dreit seg ut, kanskje at det føltes bra å kunne svare lesere som en tredjepart innimellom. Men jeg syns fortsatt synd på henne og den hetsen hun for, fordi det er mange som drar kritikken for langt. Og det at noen faktisk gidder å bruke tid på å lete etter feil hos henne er helt utrolig. De har lett flere år tilbake i tid og da har de brukt mye tid. At det går an å mislike noen så mye er helt uforståelig:)

Stina

15.01.2015 kl.00:14

Så flott at du skriver noe om dette (ff og co). Det virker som mange bloggere prøver å holde seg på godsia til sirkus Eriksen ved å si minst mulig, og hvertfall ikke noe som kan tolkes negativt. Synes du treffer spikeren på hodet her når det gjelder HVEM som driver med netthets her....

Maja Skalska

15.01.2015 kl.00:17

Har ikke ord, du skriver så utrolig bra Kristin!

Maas

15.01.2015 kl.02:08

Fantastisk!! Bøyer meg i støvet for deg. Made my day💃

TJ

15.01.2015 kl.02:21

Oda: LK har beklaget seg for kommentarene på CBEs blogg - IKKE de langt fler kommentarene han har skrevet på sin egen (bla "kule i pannen"). Der henger han også ut de som er uenige med han, med fullt navn og Facebook-profil, og støtter opp sine egne kommentarer på samme måte som hos CBE (ved å utgi seg for lege etc) og har hatt egne diskusjoner med seg selv under falske navn for å få innleggene sine til å virke mer troverdig. Dette er det mange eksempler og bevis på.

Har fulgt saken siden bevisene kom frem, og kjenner jeg er litt smålig irritert over hvordan mediene har vinklet saken og at de slipper så billig unna. Til og med uten en gang å beklage seg, men ved nok en gang å spille på følelser og tårer..

Ellers er jeg nok en gang imponert over hvor flink du er til å ordlegge deg og reflektere Kristin! All kudos til deg for å bringe sprudlende glede, farger, positivitet og hardbarka meninger og refleksjoner til et eller pastellfarget bloggnorge 👏 heier på deg

Norah

15.01.2015 kl.03:08

Jeg vil bare minne deg på at Caroline er et bedre menneske enn deg. Sånn som du fremstod i PH ville aldri hun gjort. Da tenker jeg på hvordan du gjorde narr av noen du trodde var mindre intelligent enn deg. Det viste seg at du ikke var særlig smartere selv når det kom til stykket. Har aldri sett Caroline skrive noe dritt om noen. Vellykkede mennesker som henne trenger ikke rakke ned på noen for å føle seg bedre selv. Kanskje har du et mindreverdighetskompleks pga manglende utdannelse? Forundrer meg ikke om du er en av de som har skrevet stygge ting på bloggen hennes.

Benedikte

15.01.2015 kl.11:11

Trøtt i tryne klikket jeg inn på bloggen din, og så de fantastiske bildene dine. Med ett løp jeg inn på kjøkkenet for å lage meg kaffe i samme kopp som du har. MEN, siden jeg enda ikke har fått hele flyttelasset mitt i fra Bergen til Sørlandet, så måtte jeg se det tapt at den koppen enda ligger i flyttekassen.

Det er deilig å komme inn på bloggen til et hav av deilige farger. Spesielt deilig når regnet høljer ned. Og det er spesielt deilig at du er Bergenser, med en av de mest fargerike bloggene jeg vet om!

Ida

15.01.2015 kl.11:33

Bravo :)

Margrethe

15.01.2015 kl.13:59

Du er fantastisk Kristin! Punktum finale! Reflektert, ærlig og intelligent skrevet.

Frida Abelsnes

15.01.2015 kl.14:05

Du er rå Kristin! Helt enig med deg,og jeg synes det er rart hvis det finnes folk om ikke er enig med deg. For det du sier er jo helt sant!

Ha en fin dag, snuppa! <3

Malin

15.01.2015 kl.15:05

Fantastisk bra skrevet Kristin! Du har så rett i det du skriver. Du stråler selvsikkerhet og attityde. Bloggen din og Marna sin er blogger jeg liker. Dere byr på dere selv, sprer glede og tar ikke dere selv så vanvittig høytidelig. Jeg er ikke tilhenger av en blogg som maler alt så perfekt når underlaget er en murvegg full av sprekker. Stå på Kristin!

Therese

15.01.2015 kl.18:24

Jeg synes det er forkastelig å dra inn barn, spiseforstyrrelser og alt som er for å unnskylde det som har skjedd. Det blir lite troverdig når hun dagen før hun skrev "unnskyld innlegget" skrev om hvor topp helg de hadde hatt, med lutefisklag og diverse for å så plutselig snu det om til at hun ikke sov, ikke spiste og hadde det forferdelig. Det henger jo ikke på greip når hun samtidig sier at hun hadde mottat kommentarer på dette siden fredag. LE sier nettrollene kom under huden på ham men hvorfor legges det ikke mer fokus på hva han egentlig har svart på i affekt som han sier det? Det er snakk om spørsmål om matoppskrift og treneteknikker? Skal litt mer enn det for min del iallefall før jeg kaller noen mentalt tilbakestående.. Og dersom alt dette var for å forsvare kona si; hvor kommer hans egen blogg inn i dette da? Det er direkte pinlig å se ham diskutere med seg selv i eget kommentarfelt om hvor flink HAN selv er til å skrive innlegg og hvor saklig han er. Ingen fortjener hets men dette er saklig kritikk og nå må snart fansen få øyene opp over hvor manipulerende og falsk den bedriften er!

Maren D

15.01.2015 kl.18:43

Først og fremst vil jeg bare si at jeg har så stor respekt for deg, dine meninger og hvor ærlig du er! Helt enig med deg i dette, og ''svarene'' dine er så gode! Fortsett å vær den fantastiske dama du er <3 Din ærlighet er gull verdt, Kristin!

Forresten vil jeg bare si at det er noen utrolig fine bilder du har tatt over her! <3 Og, ja! jeg kjenner meg igjen.. tar heller på meg flere lag med sokker, klær og skjerf fremfor å gå noen meter for å hente varmeovnen.. og om jeg setter den på, og setter meg godt til rette i sofaen kan det jo plutselig bli for varmt.. og for all del, jeg reiser meg ikke opp fra en behagelig stilling med pledd og det hele for å slå den av altså. Da kler jeg heller av meg! Hahahaha! Snakk om latskap :)

15.01.2015 kl.18:53

Fantastisk innlegg!

Kaja

15.01.2015 kl.20:33

Kunne ikke vært mer enig! Fantastisk innlegg!

Cattie

15.01.2015 kl.22:46

Du har skjønt det du, kristin! ;-) High five fra Bergen!:D

Oda

16.01.2015 kl.13:13

Jeg synes du skal ha med Dennis på spørsmålsrunden!

Og jeg synes du skriver kjempe bra :)

Maria

16.01.2015 kl.21:53

Er så fullstendig enig med deg!!! Man må tåle å få kritikk når man gjør noe galt. Synes vi lever for mye etter prinsippet "Hvis du ikke har noe fint å si, så trenger du ikke å si det". Konstruktiv kritikk er faktisk ett viktig bidrag i samfunnsdebatten. Og da mener jeg ikke drittslening, men konstruktiv kritikk. Stå på!!

Skriv en ny kommentar

hits