MORNING THOUGHTS

Brrr..

Satan det er så innforjævlig kaldt her hos meg.. Så kaldt at jeg sitter og skjelver liksom, men tror dere jeg gidder å gå ned i boden for å hente en ovn? Ikke pokker.. Giddalause meg sitter heller her og fryser.. Inntullet i pledd og med tøfler på beina.. Alt for å ikke gå de 20 meterne, liksom. Haha! 

Jeg fant noen feelgood-bilder i akrivet fra Tallinn som jeg ikke har vist dere, og her fant jeg jo enda en sånn vinduskarm jeg har så lyst på. Så da måtte jeg jo bare få Dennis til å knipse noen bilder mens jeg satt der i lykkerus og tittet ut i horisonten. Jeg MÅ ha en sånn vinduskarm, så når jeg en eller annen gang i mitt livet blir voksen og rik, så skal jeg kjøpe et krypinn som KUN består av store vinduskarmer, haha! 

Men dere.. Jeg har fått en hel haug med henvendelser i forbindelse med denne Fotballfrue-saken, og jeg ser at mange av dere ønsker å høre mine meninger. Hvor skal jeg begynne..

Dette er virkelig uheldig for ekteparet ute i Siljan, og hva som egentlig foregår der ute er virkelig ikke lett å forstå. At LK kommenterer under andre navn forundrer meg ikke i det hele tatt - såpass spydig som han har vært mot flere lesere i såpass mange tilfeller. At de utgir seg for å være både leger og jordmødre er helt ubegripelig, og jeg kan ikke fatte og begripe hva de egentlig tenker på! Sannheten kommer alltid for en dag, og i det siste har det kommet frem altfor mange uheldige hendelser på Fotballfruefronten. 

Det som provoserer meg enda en gang er offerrollen fotballfruen inntar. Hun går igjen ut og skriver et tårevått innlegg om hvor forferdelig hun har det, hvor synd det er på henne, og hvor vanskelig det er å være en offentlig person som hver eneste dag blir utsatt for nettmobbing. Hvis det er så vanskelig å hanskes med denne nettmobbingen - at du faktisk bryter norsk lov og legger opp falske identiterer for å fremme seg selv og egen sak, da er det vel seriøst på tide med en liten pause. Hun kan faktisk ikke lenger legge skylden på leserne sine.. Hun har selv valgt dette "yrket", og har selv plassert seg i uheldige situasjoner som får kraftige konsekvenser. Etter alt som har skjedd er det svært vanskelig å ta paret seriøst, og jeg har store problemer med å tro på noe av det som blir skrevet og sagt.

Hadde jeg vært Caroline, hadde jeg faktisk lagt ned hele bloggen for en periode, for å ta en real tenkepause. Rett og slett fordi det ikke ser ut til at hun takler presset lenger.. Hun kan ikke ha det bra med seg selv, ekteparet kan ikke sove godt om nettene, og dette kan ikke være godt for verken helse eller familieliv. Det må være så forferdelig for henne, og situasjonen hun befinner seg i nå kan ikke være særlig alright. Jeg unner henne ikke det hun går igjennom nå, hun er jo bare et menneske som fortjener å ha det bra, men nå har det gått litt for langt. 

Selvom bloggen min ikke er i nærheten av så stor som Fotballfrues, har også jeg opplevd mobbing og drittslenging av den litt kjipe sorten. Jeg har blitt kalt både apekatt og mann, stygg og ufresh, men jeg har da aldri følt behovet for å fake en identitet som lege eller andre offentlige titler i mitt eget kommentarfelt, for å bevise for mine lesere at Kristin Gjelsvik er verken mann eller apekatt. LOL!

Nei, dere.. Mer enn dette trenger jeg ikke tilføye, men jeg ønsker helt på tampen å sende noen gode vibber til fruen og mannen.. Jeg håper de kommer seg igjennom dette! Hva mener dere om saken? Les gjerne brevet jeg skrev til Caroline i forbindelse med bilderetusjeringen HER

Nyt dagen så lenge.. Nå må jeg få varmen i kroppen ved hjelp av en glodvarm dusj, haha!

LOVE YA'LL ♥

144 kommentarer

Camilla

12.01.2015 kl.11:30

Synes du skriver bra om det og jeg liker at du ønsker dem vell. :-) Jeg er enig i at det begynner å balle litt på seg for fotballfrue nå. Det er synd at man må beskytte seg selv via falske kommentarer. Tror en bloggpause hadde vært lurt for henne som du sier, og jeg regner med at hun har råd til det (hehe). Da vil nok de verste trollene rase fra seg og reise videre. Skjønner at det er tungt å få drit hver dag; men man bør ta avstand. Enten ved pause eller å heve seg over. Går an å stenge kommentarfeltet også (?) om det blir for ille vel? Fjerne negativiteten fra bloggen i det minste om det er så ille.

Uansett. Ha en fin dag, K :-)

Marii

12.01.2015 kl.11:36

Jeg liker måten du formulere deg på rundt dette med fotballfruen å hennes blogg.

Også er jeg med deg i at hun har ikke verken oversikt eller kontroll lengre på hva som kommer eller ei.

Ikke er hun noe offer heller. Det er jo leserne hennes som er det.

Ha en fin dag videre K :)

klem.

12.01.2015 kl.11:47

Syns det er sykt at hun gir skylda på leserene.

Marianne

12.01.2015 kl.11:48

Utrolig fint formulert.

Jeg er ganske så enig med deg...

Emma Julie

12.01.2015 kl.11:56

Haha Kristin da! Synes slike vinduskarmer er så fine jeg også. Har egentlig ingen kommentar til saken angående hennes blogg. Ønsker deg en fin mandag videre :)

silje

12.01.2015 kl.11:57

God mandag formiddag :) Høres og ser koselig ut å sitt ved et slikt vindu å se ut :) hehe

ja hun skulle tatt seg en bloggpause en stund,er ikke greit at hun opplever nettmobbing,men det hun og mannen har gjort er heller ikke greit..

Håper du får varmen i deg med å ta en dusj og håper du får en fin dag så lenge :)

Gleder meg til du kommer med svar på spørsmålrunden i dag :)

stor klem :)

12.01.2015 kl.11:59

http://carolinebergeriksen.no/

Les hennes innlegg fra i dag.

Milla

12.01.2015 kl.12:06

Du skrive så jævlig bra. Kudos te deg ass.

Iselin

12.01.2015 kl.12:12

Jeg er så enig med deg Kristin! Utrolig at så mange synes det er greit hvordan de holder på, og ikke riktig tar poenget. De driver jo selv med både netthets og mobbing, bare under falske navn.. Har selv sett henne både endre og slette sine egne stygge kommentarer som ikke hører hjemme noe sted, fordi jeg påpekte at hun var akkurat like ille.

Jeg tror dessverre hun har så lite selvinnsikt at hun ikke skjønner selv at det de som gjør noe galt og at det ikke kan skyldes på andre, hun har jo bevist gang på gang at hun ikke evner å ta kritikk.

Kamilla Haaland

12.01.2015 kl.12:14

Veldig godt skrevet. Du virker veldig jordnær og reflektert :)

Isabel

12.01.2015 kl.12:22

Jeg er veldig enig med deg. De fremstår som kalde og kyniske ift hvordan de driver bedrift.

silje

12.01.2015 kl.12:25

Bare til opplysning var jeg som skrev under navnet silje :) Hadde ikke logget meg inn :P :)

Ine

12.01.2015 kl.12:27

Så bra at du tørr å være ærlig i hva du mener i denne saken, det står det respekt av.

siljepia

12.01.2015 kl.12:30

Tenkte skulle sitere under mitt navn, glemte å logge meg inn i sted,og nå klarte jeg sannelig å skrive inn feil navn haha

God mandag formiddag :) Høres og ser koselig ut å sitt ved et slikt vindu å se ut :) hehe

ja hun skulle tatt seg en bloggpause en stund,er ikke greit at hun opplever nettmobbing,men det hun og mannen har gjort er heller ikke greit..

Håper du får varmen i deg med å ta en dusj og håper du får en fin dag så lenge :)

Gleder meg til du kommer med svar på spørsmålrunden i dag :)

stor klem :)

Marthe

12.01.2015 kl.12:31

I så fall, Kristin, så er du den fineste, mest reflekterte og mest spenstige stygg-ufreshe apekattmannen jeg vet om.

Ha en vidunderlig uke!

12.01.2015 kl.12:32

Bra skrevet!

Oda

12.01.2015 kl.12:32

Du er så rå! og ikke minst ærlig, det trenger vi mer av!!

Ha en fin dag :)

Hilsen Oda

sunniva

12.01.2015 kl.12:34

Hei Kristin! jeg er (antakelig) en av dine litt eldre lesere, og jeg skal ikke skryte på meg å være en blodfan som sjekker bloggen daglig og kommenterer i fleng. Men, du er så utrolig reflektert og ærlig at jeg stadig vekk kommer tilbake tiø bloggen og tenker: "for en kul dame!". Jeg var utrolig fan av fotballfrue men når saker som dette kommer ut i lyset gang på gang, og det aldri er fruens feil (men nettrollene, som vi alle hanskes med- privat og offentlig) blir det for mye for meg. Jeg tror Caroline bør ta seg en tenkepause, bloggingen er tross alt, frivillig. Skal heller bli litt flinkere å lese på de bloggene, hvor forfatteren kan være ærlig og ekte. Ha en fin dag Kristin!
Kjempe bra skrevet! Jeg har ikke helt forstått hva som egentlig skjer med fotballfrue, da jeg ikke leser bloggen hennes, og ikke gidder ligge meg opp i alt for mye drama rundt henne, nettopp fordi jeg får dårlige vibber av henne! Hun er en sånn person jeg forbinner med falsk på nettet, og sånn som jeg forstår det nå, har jeg vell rett.

For all del, caroline er sikkert en fantastisk jente, jeg kjenner jo ikke henne, men jeg er ikke faan av bloggen hennes :)

Og kristin? Jeg elsker måten du skriver på! du vet det å formulere deg rett!

Marita Malmgren

12.01.2015 kl.12:35

Veldig enig med deg, Kristin! Dette med fotballfrue har gått litt for langt altså, men jeg håper det ordner seg for henne og at hun kommer frem til en god løsning på dette!

Selv fryser jeg i hjel på skolebenken og kjeder meg.. mandag ass.... vil ha helg :( Håper du har en litt finere mandag en meg! klem <3

Karma

12.01.2015 kl.12:37

Det som er utrolig frustrerende er at hun i det "tåredryppende" innlegget på bloggen får det til å fremstå som at de kun har forfalsket kommentarer vedrørende netthetsen. Dette er IKKE sant.

De titalls kommentarene de forfalsker hver dag er rettet til konstruktive tilbakemeldinger eller helt alminnelige kommentarer om fruen, som hun ikke fikser. Dama trenger profesjonell hjelp.

susannecasandra

12.01.2015 kl.12:39

så bra skreive. jeg tenkte akkurat det samme som deg når jeg så oppslaget i vg. det er sefølgelig synn på henne og mannen. sannheten kommer frem. du er så flink til å sette ord på ting.

<3

jeg skulle også ønske at jeg hadde en sån vinduskarm. har så lyst på det. når jeg kommer til den delen av live at meg og kjæresten min skal kjøpe hus så må jeg bare ha en sån vindus karm. :) ser så sykt deilig ut å bare ligge der å se ut av vindue å bare ta livet med ro.

du er ikke den eneste som har det kaldt i leiligheten sin, her er det iskaldt. det blåser å regner her i kristiansand.

håper likavel at du og dennis får en veldig fin dag ! <3

T

12.01.2015 kl.12:42

Utrolig godt skrevet!!

Marcela

12.01.2015 kl.12:42

Herregud Kristin. At du kan sammenligne å bli kalt apekatt, ufresh, mann og stygg opp i mot det Caroline har fått høre, er jo bare tull. Det kan ikke sammenlignes en gang. Caroline sier ikke at hun ikke tåler den generelle haten hun får til daglig. For det gjør hun. Det hun sier er at de 3 siste dagene har det tatt helt av med trusler, skjellsord og div. Det er dette hun har tatt hardt inn over seg, noe som fullt og helt er forståelig? Hun er bare et menneske!

Det er Lars-Kristian som filiterer kommentarene på bloggen hennes, fjerner det han ikke ønsker at hun skal lese. Det er Lars-Kristian som har skrevet disse kommentarene, fordi han på flere punkt har fått nok. Det å lese igjennom daglig, stygge kommentarer om dine nærmeste, dag ut og dag inn, kan ikke være lett. At han i enkelte tilfeller har blitt så sur, og sunket ned på deres nivå, å kommentert tilbake på frekke kommentarer med samme mynt må da for faen meg være lov av og til. Men at han har brukt fake navn, støtter jeg ikke, for ja, det var feil, og det, innrømmer både han og henne. Men å si at DE utgir seg for å være både det ene og det andre er ikke riktig av deg å skrive Kristin. For av den faktaen som har blitt lagt på bordet, så er det Lars-Kristian som har gjort dette. Ikke Caroline. Det er dette du skal forholde deg til, å dra Caroline inn i det.

At Caroline skriver et "tårevått" innlegg om at hun er lei seg, er i vert fall i mine øyne å være ærlig. Innlegget gir informasjon om hvor mye de egentlig har vært utsatt for, for å vise hvilke grad denne nettmobbingen ligger på. Hun nevner også at hun ikke støtter det Lars-Kristian har gjort, noe som for meg også er rett.

Lurer virkelig på om du hadde hatt samme syn på denne saken om dette hadde vært din beste veninne det hadde vært snakk om. Har en følelse på at du ógså har bestemt deg for å ikke like Carloline. Bare fordi, og det er feil.

Birgitte

12.01.2015 kl.12:46

Har alltid likt bloggen din, men nå sa det faktisk stopp for meg. Hva så om de har postet falske kommentarer? Du går jo ut her som en drittunge og henger de ut. Samme som når du kommenterte den bildefiksingen for litt siden. Du skal ha det til at du er så lite prippen og er annerledes enn de andre bloggerne, men det du lirer av deg om fotballfrue nå og forrige gang viser bare at du er av samme ulla som de andre. Henger ut folk for å hevde deg selv med at "sånt tull ville jeg aldri gjort." Kjenner jeg blir så provosert, for dette trodde jeg ikke var deg.

Veldig dårlig formulert av meg her, men irritasjonen tok over, og jeg bryr meg egentlig ikke heller.

Der røyk den siste bloggen jeg faktisk fulgte med på. Synd.

Karma

12.01.2015 kl.12:49

Marcela, really?

Du tror LKE har mulighet til å sitte å gå igjennom kanskje hundrevis av kommentarer hver eneste dag, når han er på trening fra klokken ti? Og ikke minst mye på reise og borte over lengre tid?

Sakens KJERNE, som hun for øvrig unngår, er at det er NORMALE spørsmål og konstruktive tilbakemeldinger de lager falske kommentarer til. Dette handler da vitterlig ikke om de tre siste dagene? Men at ekteparet har forfalsket kommentarer i stor skala siden 2012.

Amalie

12.01.2015 kl.12:49

Fantastisk bra skrevet, Kristin. Du er veldig reflektert!

Karma

12.01.2015 kl.12:52

Birgitte, om du slutter å lese denne bloggen fordi Kristin setter et kritisk blikk på at millionbedriften Fotballfrue AS har begått lovbrudd og kritikkverdig oppførsel i flere år sier vel kanskje mer om deg, og at du ikke evner å skille mellom privatperson og firma. "Caroline" som du snakker om er ikke en privatperson, det sier hun selv, men en forretningskvinnene som manipulerer og lyver sine leser for økonomisk vinning.

Therese

12.01.2015 kl.12:54

Heisann

Jeg kan si meg enig i innlegget ditt, men dessverre føler jeg at dette er å kaste mer bensin på bålet og forsåvidt "henge" ut noen som allerede ligger nede. Ja, de har tatt sine valg og må stå for det, men dette innlegget inviterer jo nærmest til videre netthets. Jeg håper og tror at jeg og dine andre lesere hever seg over det å skrive stygge kommentarer om noen og heller fortsetter å være de positive vesener vi er. Som du avsluttet innlegget; La oss heller sende noen gode vibber.

Vilja

12.01.2015 kl.12:55

Kjempebra skrevet, Kristin! Jeg synes det er rett og slett totalt uakseptabelt å utgi seg for være både lege, pt, jordmor osv. og vill-lede lesere! Jeg har jo sett disse bevisene selv, og når han har valgt å svare med falsk-id og falske yrkestitler så gjelder ikke dette kommentarer som er hetsende i utgangspunktet. Jeg forstår virkelig faktisk ikke forklaringen til noen av de to. Impulskontroll? Han mener vel personlighet?

Og jeg er også dritt lei og får enda mindre respekt for Caroline når hun ATTER EN GANG legger skyld på lesere. Så enkelt da. Kan de bare holde på så mye som de vil, for det alltid noen andre sin skyld. Jeg vet om flere lesere som føler seg utrolig dårlig av dette her, dette er lesere av bloggen til Caroline som bare har stilt spm om ting de lurer på ang. både mat og helse, og så har de faktisk trodd på at de får svar fra en ekspert! DET er sjukt. Dette må få følger for dem på en eller annen måte.

Karoline

12.01.2015 kl.12:57

Klokt skrevet. Men så er det en stor forskjell på dere to og det er at du har god selvtillit, noe ff forsøker å gi inntrykk av at hun har, men ikke eier et fnugg av. Mannenhennes vvirker som en loose canon så hun har nok fått mange dårlige råd der. Enn å skylde på leserne, igjen. LK hevder dette er gjort for å beskytte ff mot stygge kommentarer, men de dem har svart på har ikke vært stygge men kritiske. Feks til om hun har riktig stilling når hun "planker". Flere av de groveste kommentarene kommer jo fra LK sin egen blogg så da faller argumentet om å beskytte fruen helt igjennom.

Irene

12.01.2015 kl.12:59

Kjære Marcela og Birgitte. At godeste LK føler han må beskytte sine nærmeste kan hvem som helst forstå. Hadde det vært disse hetsende kommentarene han hadde svart på hadde det forsåvidt ikke vært noe "problem". Men det er jo ikke sånn det henger sammen. Han(de) har svart på kommentarer som lege, pt, ernæringsfysiolog etc for å "vinne" diskusjoner med lesere som ikke er enige med dem. For på den måten få mer tyngde i argumentene sine. For å sette seg selv og sine meninger over andre, de vet jo best.

Jeg synes som Kristin at svaret fra Fotballfrue er helt idiotisk. Det er å innta en offerrolle hun ikke har gjort seg "fortjent" til. Hadde hun lagt seg flat og sagt; "vet dere hva, jeg har driti meg skikkelig ut, og jeg er så flau" hadde de aller fleste godtatt det. Men neida, nye unnskyldninger og ingen innrømmelser. Det er tragisk!

Vero

12.01.2015 kl.13:07

Takk Kristin for at du har mot til å ytre dine meninger på en slik måte. Det skal mot til å gjøre dette når du selv er en profilert person.

Jeg har så mye frustrasjon inni meg nå, og det er fordi folk ikke klarer å se viktigheten i denne situasjonen. Jeg leser gjennom de støttende kommentarene fotballfruen får og jeg blir rett og sjokkert over hvor lite innsikt folk har denne situasjonen. De som støtter forballfruen kommer alle med kommentarer som "hun er bare et menneske", "de som slenger dritt er misunnelige, tapere, de har ikke et liv, de er syke" osv. Det er ikke caroline som er offeret i denne situasjonen! De som støtter henne i denne saken er de som på et svært overfladisk plan ikke klarer å forstå hvor stor påvirkningskraft hun har på unge jenter. Det jeg syns er det mest sjokkerende er at hun alltid må ha noe å skylde på. Hun spiller alltid offeret. Nei det er jo ikke hennes feil, hun vil da ingen vondt, det er alle "nett-trollene", de som oppsøker huset hennes, alle truslene sine feil. At hun på et eller annet vis klarer å forvrenge denne situajsonen til å handle om "alt det vonde andre gjør mot henne" er helt absurd og på nivå med manipulasjon og psykopati. Det er ikke dette som står bak hennes handlinger, kvinnen tåler ikke kritikk og har et selvoppslukende, skremmende behov for å fremstille seg som så ren og perfekt, hun tåler ikke at noen påpeker smålige "feil" eks : at hun ikke brukte redd krydder i maten, at hun ikke gjør treningsøvelsene sine riktig osv. Nei ALT må være perfekt. Unge jenter i dag må skjermes for slik "perfeksjonisme", det skaper et sinnsykt press, et press som kan påvirke i større grad en hva de fleste kanskje klarer å forstå.

Jeg syns synd i Caroline, for det er jammen ikke noen lett situasjon å havne i. Hun har det helt klart ikke noe godt nå. Men hun er en voksen kvinne som må stå for sine handlinger uten å attribuere all skyld over på andre, hun har selv forårsaket denne situasjonen og det hun har gjort er galt. Jeg har alltid likt å tro at karma er realitet, om det er det, utspiller det seg i allefall i denne situasjonen.

Stå på Kristin!! Du er ei flott dame :-)

Tone

12.01.2015 kl.13:07

Marcela: Det de har svart på er jo faktisk ikke netthets, eller har du egentlig ikke fått med deg kommentarene som det er snakk om? Det bunner jo rett og slett i at de vil ha rett og å vinne diskusjoner, uten å fremstå som kranglete selv. Flere av diskusjonene har gått ut på kosthold og trening - og det er jo ikke akkurat et tema som ekteparet er lite opptatt av selv.

Lars-Kristian sier han bare har skrevet noen av dem. En IT-ekspert sier at kommentarene enten er skrevet av Lars-Kristian eller Caroline (ref. VG). Altså har Caroline skrevet de kommentarene Lars-Kristian ikke har skrevet.

Og løgnene fortsetter i dag, i kommentarfeltet hennes:

VG skriver i dag: "VG har forsøkt å komme i kontakt med Berg Eriksen gjennom hele helgen og i dag, men uten hell."

CBE skriver i dag: "Vi har hatt en fin dialog med VG siden fredag, og ble enig om når det skulle publiseres"

Sunniva

12.01.2015 kl.13:09

🙏🙏🙏

Fy søren du er rå Kristin. Digger ærlig- og åpenheten din. Flere bloggere burde ta lærdom fra deg. Ha en strålende dag!

Hilde

12.01.2015 kl.13:12

Greit nok at LK vil beskytte sine nærmeste, men å ta andres identitet som lege osv. for å motsi de stygge kommentarene? Nei, da hadde det vært bedre å stenge kommentarfeltet. Jeg er helt enig med deg, Kristin! Og du ordlegger deg så bra :-)

Vero

12.01.2015 kl.13:15

Og jeg må bare påpeke at jeg syns det er latterlig at folk lar seg lure av denne "offer-rollen" fotballfruen inntar. Selvsagt har ikke LK postet alle kommentarene, et oppegående individ som har lest disse kommentarene forstår at det er fotballfruen selv som har kommentert flere av de. Å ha samvittighet til å dra løgn etter løgn til det siste, slik fotballfruen gjør, forstår jeg ikke bare ikke. Jeg hadde i allefall ikke hatt det noe særlig godt med meg selv.

Karoline H

12.01.2015 kl.13:18

Jeg har sååå lyst på sånn vinduskarm selv, prøver stadig å få pappa til å bygge for meg, men har funnet ut av en kallaxhylle fra ikea duger det også, den er såpass lav og tåler en del, så man kan bruke den som en karm. Når det gjelder fotballfrue har jeg lenge tenkt at noe skurrer VELDIG, livet hennes er ikke så perfekt som hun skal ha det til og det måtte jo nesten komme for en dag. Jeg er ikke sjokkert og dette er et STORT samtaleemne i friminuttene på skolen nå til dags.

StyleConnection

12.01.2015 kl.13:19

Therese: Hei Therese, meget mulig. Det er jeg selvfølgelig ikke interessert i - å invitere til videre netthets, men mine lesere ønsker å høre mine meninger, på lik linje som jeg ønsker å ytre dem. Jeg er enig med deg.. La oss oppnå konstruktiv kritikk her, og forholde oss positive! Jeg ønsker ekteparet i Siljan alt godt, jeg.. Men også i dette tilfellet er kritikken berettiget, og det må både de og alle tilhengerne tåle <3 Stor klem til deg. Takk for engasjementet <3

StyleConnection

12.01.2015 kl.13:26

Birgitte: Kjære deg. Så synd at du ser på det slik! Dette handler ikke om å hevde meg selv, det handler om å gi mine lesere det de vil ha - nemlig mine meninger i denne saken. Og at jeg henger dem ut er virkelig ikke riktig.. Jeg bare deler mine tanker omkring en sak som allerede er såpass blusset opp i media, at det ikke gjør vondt verre om dette blogginnlegget publiseres. Jeg heier på Caroline.. Hun er en dyktig frøken med et pågangsmot av de skjeldne, men her er kritikken berettiget, og den må både hun og alle hennes tilhengere tåle få høre. Håper du fortsetter å titte innom på tross av dette <3 Stor klem til deg

Marlene Nilsen

12.01.2015 kl.13:40

Jeg er helt enig med deg Kristin! Det virker ikke som hun takler det presset bloggen hennes bringer med seg, for da hadde hun ikke gjort slike ting. Syntes du har skrevet dine tanker rundt dette på en fin måte :) Stå på!

Mari

12.01.2015 kl.13:54

Er helt enig med deg, og dette var en god måte å skrive det på.

Liker at du byr så mye på deg selv på bloggen!

Helle

12.01.2015 kl.14:11

Synes du har en utrolig bra måte å formulere deg på. Helt enig i det du skriver! Jeg synes det er så bra å lese et så rettferdig å erlig innlegg, etter at dine lesere spør deg om din mening. Dette kunne selvsagt vært et innlegg der du kunne ha hetset deg sammen med de andre mot fotballfruen, men det er ikke det.

Jeg beundrer din tankegang, og hadde bare alle tenkt litt mer som deg <3

Ida

12.01.2015 kl.14:15

Synes du er veldig flink til å formulere deg her! Klarer å få frem meningene dine uten å "angipe" den andre siden. Jeg er helt enig med deg, en pause hadde kanskje vært lurt :-)

Digger bloggen din!! Ha en fin dag videre :-)

Kaia

12.01.2015 kl.14:15

Hei!

Jeg lurte på om du kunne skrive noe om mobbing? Jeg blir så oppgitt av å lese alle "herregud, dette er mobbing!"-kommentarene i forbindelse med denne saken og andre lignende saker. Det er da virkelig ikke mobbing å kritisere noen når de har gjort noe feil?! Mobbing er, i mine øyne, å plage noen som ikke har gjort noe galt. Jeg sier ikke at Fotballfrue fortjener all kritikken og de usaklige kommentarene, men hun takler jo åpenbart ikke å få negative kommentarer eller høre andres meninger.... Men mobbing? Det synes jeg ikke det er....

Helle

12.01.2015 kl.14:20

Ser mange her går rett i forsvar for fotballfruen sin del. Når det gjelder drapstrusler, så er dette skammelig. Men igjen, for alt dere vet så kan det være Lars Kristian som startet disse.. Han har tross alt sendt ut noen han også. Å om det er apekatt eller feitebolle du blir kalt, så har vell ikke det noe å si i det hele tatt. Mobbing er mobbing, å hvordan en person tolker det ene eller det andre er opp til ver enkelt person, så ingen kan sitte å fortella hva som er værst. I tillegg så nevner Kristin at der er en forskjell på hva fotballfruen får og hva hun får. For min del så synes jeg synd på Caroline og det er ikke fortjent for noen det hun går igjennom nå.. Men jeg tror ikke et ord på det som kommer i fra henne for øyeblikket. Selvfølgelig kommer alt dette dramatiske frem nå om det kan redde henne til å se litt mer uskyldig ut. Det er det som er så skammelig rundt blogg norge i dag, mange tenker mer på antall lesere og inntekt enn hva de faktisk gir av seg selv. Alle kjente personer vet hva en tjener på, hva en bør si. Men om det er sannheten.. det vet de bare selv.

Nora

12.01.2015 kl.14:20

Takk for at du skriver om dette :) Har stemt på deg flere ganger og skal fortsette, håper du vinner!

Susanne

12.01.2015 kl.14:22

Enig med deg! Du skriver bra og konstruktivt om slike saker :)

Silje Kvamme

12.01.2015 kl.14:28

WOW! Helvette kristin!du e helt sykt go å ordlegge deg . Satt å nikket meg enig på det meste! Eg er imponert og eg er så glad for at du er den du er fullt ut og at du sier meningen din! Det er deg ikke mange som tør!

Jeg er også sjokket over hvordan folk kan si seg enig at der er ok å redigere seg tynnere, at det er ok å forandre på pupper, rumpe osv. Det et det jeg tenker at det burde tikket noe inn k hodet på dem som sier NEI!

Eg mener virkelig at det En vil forandre på skal en gjøre fysisk på ekte, ikke via en dataskjerm! Liker di ikkje rumpen din? Gå å tren' vil du ha midjen tynnere ta i bruk ett treningsrom da... Jeg blir gaaaln!

Stå på kristin!

Emilie

12.01.2015 kl.14:31

Du er så råååå. Du får VIRKELIG sagt det, dette trenger fam. Berg Eriksen å pugge til det sitter

Yasmin

12.01.2015 kl.14:41

Du skriver alltid så veldig godt om dette! Du har fått en ny, fast leser i meg. :)

Guro

12.01.2015 kl.14:45

"Liker"!!

Tror folk glemmer at det ikke bare er "en liten blogg" det er snakk om, det er jo et millionforetak, selve levebrødet deres. Virkelig kritikkverdig det de har drevet med, selv om det ikke har vært vondt ment.

Sara

12.01.2015 kl.14:48

Du får virkelig sagt det! <3

Rikke Nilsen

12.01.2015 kl.14:51

Jeg forstår faktisk hvorfor hun/de har gjort som de har gjort. Nei, det er på ingen måte greit å utgi seg for å være lege og diverse andre ting, men come on da - for meg er det forståelig. Hun fortjener ikke drapstrusler, og det er ikke greit å kommentere stygt tilbake, allikevel tar jeg parti med fruen og familien i denne saken. Kanskje det bare er fordi jeg berøres lett, kanskje ikke. Caroline har sagt selv at det er feil, det har kommet ut i media, og de begge er lei seg for hva som har skjedd - og ja, jeg tror de virkelig mener det.

12.01.2015 kl.14:52

Kristin alle har forskjellige syn på mobbing. Noen tar det kjempenært, andre tar det nært en dag eller to så er det over. Blir for dumt at du skal henge ut en anen blogger når du personlig ikke vet hvordan hun har det da mennesker opplever ting annerledes. Syntes dette bare ble respektløst :/

Inger

12.01.2015 kl.15:22

Du må mene hva du vil og stå for det ! Men å kritisere måten å si unnskyld på ??

Hva er det ? Jeg syns man skal være litt forsiktig med å mene noe om måten mennesker ber å unnskyld på , at hun "skylder" på leserene er vel din mening og ikke nødvendigvis det hun har ment ??

Marie

12.01.2015 kl.15:22

Verste er at de fortsatt ikke har fortalt sannheten. De har bare bestemt seg for at LK skal ta hele støyten så ikke de skal falle så hardt. Men den fulle og hele sannheten er at BEGGE har skrevet kommentarer under andre navn. LK har til og med hatt en egen dialog med flere forskjellige navn på sin egen blogg, "sunt vett". Men dette kommer ikke fram i nyhetene. Han ønsker heller ikke å diskutere hvilken av kommentarene han har skrevet, noe som viser at han ikke vil ta ansvar for det han har gjort. Han bare beklager seg for at han sank ned på lesernes nivå fordi han har dårlig impulskontroll. Hah, han sank nok enda dypere enn leserne foråsidetsånn.

Jeg har aldri vært en stor fan av bloggen og de folka, men jeg har heller ikke mislikt dem. I ny og ne har jeg tittet innom bloggen hennes og ikke tenkt noen spesielle tanker om de. Selvfølgelig har jeg tenkt at de virker så perfkesjonister hele tida og at det må være slitsomt til tider. Men ellers har Caroline virket som en snill og grei jente.

Men nå? Nå bare blir jeg kvalm av de to.

12.01.2015 kl.15:31

Syns ditte blir å sparke noken som ligge nede. Du skrive veldig bra, å fint at du dele dine meininge. Men hallo? Kan ikkje folk i det minste PRØVE å sette sej inn i situasjonen.

Når du ikkje tørr å være heime å leine. Du fe dritt daglig, å då ikkje kommentara som "du e stygg". E støtta ikkje Lars Kristian, men e må sei e forstår han...

Dokke som sitte her å kommentera Caroline å skrive kor latterlig gjort det e av ho. Ho skrive sjøl ho ikkje e perfekt, å de e det ingen som e. Men dokke trenge ikkje drive nettmobbing å henge ut folk på den måten dokke gjer. Dei e faktisk bere menneske dei også, å av og til får man nok.

Siri

12.01.2015 kl.15:37

Dere som forsvarer paret har jo ikke forstått sakens kjerne i det hele tatt. Det er ikke bare netthets/mobbing CBE og LKE har komt med kommentarer til under falske identiteter. De har i størst grad svart på konstruktiv kritikk fra lesere (her spesielt angående trening, kosthold og jus). LKE/CBE har systematisk svart på konstruktiv kritikk og diskusjoner med å late som de er blant annet PT, lege, helsesøster og min favoritt: "jurist med spesialisering i opphavsrett". Mener virkelig folk at dette er normal oppførsel? Dette er hårreisende og høyst kritikkverdig! Jeg tviler ikke på at CBE ofte opplever netthets og dette er selfølgelig ikke greit. Likevel har de selv komt med netthets under navn som "Tonje" og "Hanne".

Beskyttet LKE familien sin når han hadde diskusjoner med seg selv under ulike identiteter på egen blogg? Når han skrev "han fortjener en kule i pannen" om en som ikke delte samme mening som LKE? Dette paret er patologiske løgnere og får ikke et snev sympati fra meg. Det er bekymringsverdig at det fremdeles er mennesker der ute som ikke evner å se på de med et kritisk blikk, men biter på offerrollen hver eneste gang.

12.01.2015 kl.15:44

He dokke tenkt på det at: Om dokke mennenske som he skreve alt det stygge til Caroline, og på forum som kvinneguiden osv IKKJE hadde STARTA ditte, hadde Lars Kristian aldri hatt behov for å forsvare si Caroline?

Å folk skrive det at han he tatt på seg skylda for ho, at dei egentlig har gjort det begge to. Korsen veit dokke det? Å beskylde et menneske for noke er ikkje greit!! Tenk dokke om før dokke skrive, vist ikkje er dokke faktisk verre sjøl.

emilie

12.01.2015 kl.15:47

Syntes det er veldig synd at leserne hennes er så blind å går på hennes sutre innlegg, rett og slett. Blir litt fortvilt, men har no sluttet å lese bloggen hennes ialleall, hehe. Orker ikke flere unnskydlninger fra henne mer.

Omar

12.01.2015 kl.16:04

Hei! Dette har ikke noe med fotballfrue innlegget å gjøre, men ville bare si at jeg ble så positivt overrasket over bloggerne på torsdag. Synes du kom ekstremt godt ut av det. Det beste var at du hadde en laidback holdning, men at du aldri var nedlatende mot de som faktisk syntes eventet og styret rundt var stas. Man kan like forskjellige ting, men det viktigste er å være tolerant og åpen for andre. Det viste du i stor grad. Skriver aldri kommentarer på blogger men syntes du fortjente skryt!

Mvh Omar

Svanhild

12.01.2015 kl.16:06

Orker ikke lese gjennom alle kommentarene, men vil bare si TAKK for at du tar opp dette.

Det fotballfruen skriver i dag har egentlig ikke noe med kritikken de har fått å gjøre. Hun forteller en forferdelig historie om syke mennesker som ønsker de alt vondt, oppsøker de, skremmer de osv.. Dette er jo helt grusomt, det har jo ingenting med de falske kommentarene å gjøre!

Det som nå er oppdaget handler jo ikke om nett-troll (utenom ekteparet selv da), de har skrevet falske kommentarer på diskusjoner ang. kosthold, trening, graviditet osv. Der de falske profilene utelukkende har diskutert på lag med ekteparet (forståelig nok :p ). LK har på sin egen blogg skrevet kommentarer som "Bra skrevet LK, saklig innlegg" osv (igrunnen helt uskyldig, men det handler jo ikke om å beskytte familien...), og på fruen sin blogg er det mye nedverdigende kommentarer til (unge) lesere. Det blir så vanskelig når bedriften (som det jo er, det må vi huske på) får kritikk, så stikker hun seg frem som privatperson og forteller hvor såret hun blir. Det er rett og slett provoserende, for da får man dårlig samvittighet for å fortelle at slik går det ikke an å holde på.

Puuh. Da fikk jeg ut den frustrasjonen jeg også trengte.

Leana

12.01.2015 kl.16:08

Det er bare løgn fra ende til annen fra den kanten. Til og med nå.

Det er helt klart ikke bare LK som har skrevet kommentarene.

De har jo en dialog med de falske kommentarene også, det er vel ikke mannen?

Fotballfrue sa til vg at hun hadde bedd mannen om å fjerne de falske? Altså, hun kunne jo bare fjernet de selv.. I alle fall ungått å hadd en dialog med mannen :p

Synes det blir for dumt å ta offerrollen.

Noen av de netthetsene hun beskriver er jo virkelig alorlige, men ingen unnskyldning på å holde på slik hun/de gjør.

Meg

12.01.2015 kl.16:13

At hun igjen tar på seg offerrollen er for dumt. Dette er en useriøst bedrift, drevet av useriøse mennesker.

Dennis Poppe Thorsen (kjæreste, samboer og livspartner)

12.01.2015 kl.16:15

Du e kjempe flink vennen:) stolt av deg!!

Jonas

12.01.2015 kl.16:27

Jeg er veldig enig med deg, elsker virkelig deg og bloggen din!

Leana

12.01.2015 kl.16:29

Noen av de falske kommentarene er også skrevet mens mannen har vært på trening. Med mindre han sitter å skriver kommentarer mens han er på trening så er dette nok en løgn.

Det er vel for å ikke sverte "merkevaren Caroline" de har valgt å legge all skylden på han.

Maria M

12.01.2015 kl.16:37

Kunne ikke blitt mere enig!!! Du er så skjønn. Er ærlig og sier det du mener uten å trøkke på andres tær. Beundrer deg der. Det å vise sitt sanne jeg, være ærlige og si det som det er. Det er en av mange grunner til at jeg elsker og leser bloggen din. For du er dønn ærlig, happy fordiom og du sprer masse glede. Du kommer med dype innlegg, inspirerende outfits og fargerikke bilder.

Lykke til med å få varmen. Håper du kommer deg til boden, hahha. Kos deg så mye du kan ihvertfall :D

KLEM

12.01.2015 kl.16:49

Helt enig med deg, endelig en person som kan stå litt opp!!! Takk for innlegget. Jeg er så enig med deg som man kan bli :) Hvordan folk kan forsvare og synes så synd på Caroline forstår jeg ikke.

Cathrine

12.01.2015 kl.16:54

Hei!! Jeg har ikke egentlig digget deg noe særlig.. Men det gjør jeg nå!!!! (Har kun lest innleggene dine om fotballfrue) Klapper for deg! Jeg er minst 100% enig med deg!

Kari

12.01.2015 kl.16:54

Det at hun redigerte seg selv og det med Lars-Kristian er IKKE greit. Men vi kan faktisk ikke forestille oss hva de går gjennom. JA, det var hun selv som redigerte og JA det var han som valgte å kommentere. Men faen da, stakkars folk. Tror du ikke handlingene deres kommer fra noe sted? Man sier mobbere mobber fordi de ikke har det bra selv. Synes vi skal bygge opp hverandre og hjelpe hverandre. Tror de har fått nok "konstruktiv kritikk" i det siste. Og det blir for dumt når folk(deg i dette tilfelle) skriver slike innlegg og gjemmer seg bak "men jeg heier på henne og ønsker familien alt godt" du snakker jo nedlatende om hun? tror du dette innlegget drar henne ned eller opp? vil du bidra med å dra enn person som er så lang nede enda lenger ned. hun har fått kritikken sin, innrømt sine feil og vil komme seg videre. Og selvfølgelig må hun få fortelle det hun gjorde i sist innlegg, for det er jo sannheten.

Og hva er egentlig verst? Å redigere seg tynnere fordi man ikke synes man ser tynn nok ut og forsvare kona si med uriktig identitet fordi man rett og slett er dritlei, eller og sitte som 40 år gamle mødre på nettet og prøve å dra en person ned og finne så mange feil som mulig. Begge er feil, men jeg vet hva jeg syns er verst hvertfall. Kan ikke alle bare være glad, la andre gjøre hva de vil, leve livet og gi faen.

Og et lite spørsmål på slutten heeer: du sier hun ikke kan skylde på leserne. Men hvis hun ikke hadde fått stygge kommentarer om kroppen hennes osv, tror du hun hadde redigert seg da? og hvis hun ikke hadde fått så jævlig ufyselige kommentarer tror du Lars-Kristian hadde følt han måtte gjøre de han gjorde da? nei for faen, uten de stygge kommentarene osv hadde ingenting av dette skjedd så fuck off

Oda Andersen

12.01.2015 kl.16:58

Jeg tror forskjellen på deg og fotballfrue er at hun får det konstant, og mye verre kommentarer enn mann, apekatt. Det går en grense for alle sammen. Jeg tror hun tåler meget mye, men nå har det gått for langt. Jeg skjønner ikke at mennesker orker å sitte sånn å kommentere stygge ting på andre sine blogger. Bare for å føles eg bra selv? Helt surealistisk.

Annepannesjoko

12.01.2015 kl.17:15

Kari:

Hvordan forklarer du at Lars-Kristian Eriksen la inn falske kommentarer på sin egen blogg suntvett.no ? Disse falske kommentarene hans handlet om å vinne "diskusjoner" ovenfor folk som var uenig med han. Det hadde ingenting med å forsvare seg ovenfor nettroll.

Hvordan forklarer du at de falske kommentarene inne på fotballfruebloggen var ovenfor vanlige lesere som hadde en annen mening enn LKE? Det var ikke nettroll-kommentarer han svarte på.

CBE kjente til de falske kommentarene som ble lagt inn på bloggen hennes i en periode på 2-3 år. Gjorde hun noe som helst for å stoppe de?

Hvis netthetsen gikk inn på LKE, hvorfor søkte han ikke hjelp?

Hvorfor la aldri fotballfruen ut innlegg om temaet netthets. Hvorfor nå, når de mottar helt berettighet kritikk? Temaet i innlegget hennes i dag var på feil tidspunkt. Hun har hatt mulighet til å skrive om temaet for lenge siden. Nå blir det kun brukt som "sympatikort" for å redde seg selv.

Har LKE og CBE forstått hva de egentlig har holdt på med? Fokuset i bloggen er kropp og kosthold, både bilderedigeringen og mange av de falske kommentarene har handlet om dette.

Elisabeth

12.01.2015 kl.17:26

Jeg synes ikke noe om det som har blitt gjort, synes nesten det blir så dumt at det blir litt komisk. Men jeg kjenner at jeg heller ikke likte at du dedikerte et helt innlegg til dette, på samme måte som med bilderedigeringssaken. Det er sannynligvis som du sier, at du gjør det fordi leserne ønsker å høre meningen din, men noen ganger tror jeg det kan være lurt å holde meningene sine for seg selv. For som enkelte kommenterer over, får jeg også en følelse av at dette er for å fremme deg selv og stille C i et dårlig lys(noe hun fortjener, men som jeg hadde håpet at du ville holde deg for god til).

Jeg SKJØNNER at det er for å glede leserne(og jeg har jo selv sittet og lest innlegget, så det er jo interessant lesing), men det er merkelig hvis ikke tanken i hvert fall sneier deg, om at dette kan oppfattes feil ettersom dere er konkurrenter.

Vel, vel! Jeg kommer da fortsatt til å lese bloggen din, men måtte dele disse tankene:)

ingrid

12.01.2015 kl.17:27

Liker at du uttaler deg ærlig når det kommer til saker som dette! Man trenger å høre det fra ordentlige og offentlige personer ikke bare anonyme kommentarer. Bra du sier din ordentlige mening, jeg er helt enig! Men synes også litt synd på henne..

Digger bloggen din, og hvordan du er i bloggerne. :)

Tonje Cathrine

12.01.2015 kl.17:29

Kristin du er så hærlig. Flott skrevet, og helt enig med deg. Et ord: FANTASTISK <3

Karoline E.N

12.01.2015 kl.17:33

Dette syns jeg var kjempe bra skrevet Kristin :) du formulerer deg bra og på en riktig måte. Flott! :)

Fanny Asak

12.01.2015 kl.17:41

Helt enig med deg Kristin :) Liker måten du formulerer deg på. Dette handler ikke om at du ønsker å rakke ned på noen, men at det må være lov å gi kritikk når noen har gjort noe som er kritikkverdig.

Vanessa

12.01.2015 kl.17:46

hei Kristin.

Kjempe flott skrevet, ærlig og orntlig:)

Drit i de negative kommentarene folk skriver.

Apekatt og mann kan være like vondt og høre som all annen drittslenging.!

Og fotballlfruen har på gått på VELL dypt vann for lenge siden.

Du Kristin er et flott og sunt forbildet;) ikke mye kroppspress og andemunn på deg nei😃

You Rock!☺️

D

12.01.2015 kl.17:47

Det du og veldig mange ser ut til misforstå er forskjellen på å forklare seg og å legge skylden på noen. Det synes å være en bred enighet om at figuren Fotballfrue er med på å fremme kroppspress hos unge mennesker av den enkle grunn at hun legger ut bilder av seg selv hvor hun fremstår som tynn - både med og uten redigering. Men når Fotballfrue selv forsøker å forklare hvorfor hun tok de uheldige valgene ved å si at også hun påvirkes av de titalls negative kommentarene rettet mot seg og sitt eget utseende, da er det plutselig ikke godt nok for dere. Det hele skyves vekk og stemples som anklagelser mot leserne. Det du da egentlig sier er at alle har lov til å føle seg presset med unntak av Caroline Berg Eriksen, for hun må bare tåle det siden hun selv valgte å være i offentligheten. Skjønner du hvor motstridende det er?

Forøvrig syns jeg du bør prise deg lykkelig over at Fotballfrue ikke har tatt en pause fra blogging. for skriftlige uttalelser om henne genererer utvilsomt mange klikk på din blogg. Føles det bra eller?

Vanessa

12.01.2015 kl.17:48

hei Kristin.

Kjempe flott skrevet, ærlig og orntlig:)

Drit i de negative kommentarene folk skriver.

Apekatt og mann kan være like vondt og høre som all annen drittslenging.!

Og fotballlfruen har på VELL dypt vann for lenge siden.

Du Kristin er et flott og sunt forbildet;) ikke mye kroppspress og andemunn på deg nei😃

You Rock!☺️

Lisa-Marie

12.01.2015 kl.17:50

unnskyld mæ,men du kan jo F*** ikke sammenligne det å bli kaldt ei apa,mot det caroline opplever? Hun tørr jo ikke å være hjemme alene engang pga drapstrussler.

Og hva så om lars kommenterte anonymt på innlegg? Han prøvde i et desperat forsøk å forsvare kvinnen han elsker?

Magnhild :)

12.01.2015 kl.18:00

Kunne ikke vært mer enig i det du skriver! De begge fant ut at det ikke gikk lengre og nå får leserne skylden for alt det de har drevet på med.

Linda

12.01.2015 kl.18:08

Sier som Weng: "jeg bøyer meg i hatten." Bra skrevet! Det kan være direkte farlig å utgi seg som lege, pt osv uten å ha utdanningen og kompetansen, folk tar jo de rådene som dukker opp for god fisk.

Marianne

12.01.2015 kl.18:10

Jeg har fulgt bloggen til Caroline nesten helt fra starten. Jeg har alltid likt bloggen hennes, og jeg synes faktisk det er litt fint å drømme meg bort i en "perfekt" verden/liv når jeg leser en blogg. Samtidig foretrekker jeg også bloggen din, med ærlighet og null filter. Jeg leser mange forskjellige blogger, og finner forskjellig inspirasjon i dem.

Men nå har Caroline rett og slett driti på draget. Det å få livet sitt til å fremstå som nærmest "perfekt" på internett når det gjelder både familie, venner, ekteskap, hus og utseende er én ting. Men nå er det ikke lenge siden retusjing av bilder på bloggen henns ble avslørt og nå dette?

Jeg er også sjokkert over at flertallet av leserne støtter henne i kommentarfeltet på det siste innlegget hennes. Det at Lars Kristian tar på seg all skyld, er selvfølgelig for å prøve og sørge for at omdømmet til Caroline ikke blir totalt ødelagt.

Og hvis denne nettmobbingen og hetsen etter hvert ble altfor ille for henne, hvorfor ikke bare stenge kommentarfeltet? Det er fullt mulig. Tone Damli har blant annet benyttet seg av dette. Ellers så kunne hun tatt seg en lang pause fra bloggen for å få alt på avstand.

Det er altså flere ting hun kunne gjort for å gjøre det hele bedre for seg selv. Så denne type oppførsel hun og Lars Kristian i stedet har valgt er rett og slett ingen unnskyldning.

Mari

12.01.2015 kl.18:13

Du inspirerer og er et stort forbilde Kristin! Vi skulle hatt flere som deg :) Nå tenker jeg ikke bare i denne saken men på alle måter gjennom bloggen og i media ellers.

Elsker hvordan du ikke legger skjul på noe i Bloggerne også!

Ha en fin mandag!! :)

B

12.01.2015 kl.18:17

Synes det verste er at de har utgitt seg for å være jurister, leger, ernæringsfysiologer, PTer osv når det egentlig bare er konstruktive tilbakemeldinger som f. eks at hun hadde for svai rygg i planken o.l.

Men vi kjenner vel alle hvordan LK er, han må alltid ha rett.

Ida

12.01.2015 kl.18:30

Kunne ikke vært mer enig med deg!

Oda

12.01.2015 kl.18:43

Straight to the point og helt ærlig!Du formulerer deg veldig godt, og jeg er enig med deg, hun burde ta seg en pause for å få hodet over vannet!

Rikke

12.01.2015 kl.18:57

Ah... Slike vinduskarmer er bare livet! Tenk å ha en slik i kjøkkenvinduet, det hadde virkelig vært noe. En plass for dagens første kaffe, en plass for enerom og tanker eller en god bok evt et fresh't magasin.

Ha en fantastisk mandag 😚

Anna

12.01.2015 kl.19:00

Elsker bloggen din!!!!!!!

Er så enig med deg.

Bettina

12.01.2015 kl.19:26

LOL, hvorfor bryr du deg så inmari egentlig?

"Fotballfrue burde ta en pause fra bloggen" -LOL-igjen, du er bare sjalu for at du ikke er like populær som Caroline. Hun er journalist, har norges mest leste blogg, og tjener flere milioner. Hun er vellykket!

Men hva med deg? Du er sjalu og patetisk. Kjenner jeg blir dritt irritert! Har du ikke noe bedre å skrive om enn å rakke ned på Caroline? Dette er ikke første gang heller.

Skjønner at du prøver å hunte klikk på bloggen din, og det funker tydeligvis. Men å bli kjent for å ha vært med på Paradise og drittslenging om fotballfrue er ikke akkurat særlig status. På tide å ta deg sammen!

Skam deg.

Annie

12.01.2015 kl.19:33

Alle har sine meninger om dette, jeg har også en..

Jeg synes det er flott at du ønsker dem alt godt.

Jeg synes de kanskje har tatt et par skritt feil, det ekteparet.. Men, jeg synes ikke de fortjener den mobbingen, truslene og hetsen de får. Så jeg er vel enig i det du sier da Kristin.

Jeg har vondt for å se stygt på Caroline, fordi hun har vært den bloggeren jeg har fulgt lengst. Hun har motivert meg til å leve et sunnere og mer aktivt liv. Hun har alltid vært perfekt, å nå får vi se at hun ikke er perfekt alikevel. Jeg er litt lettet over å få vite at også hun og ektemannen hennes er menneskelige, og gjør feil. Håper de kommer seg igjennom dette også.

Og du Kristin, er jo helt rå. Og at kaller deg ape og mann, haha.. Det må vel være litt morsomt å lese sånne komentarer? Haters make you famous :P Du er en rå apemann da isåfall.. haha <3

Vilja

12.01.2015 kl.19:35

Bettina : Jeg hvertfall bryr meg fordi jeg synes ikke det er greit at lesere skal få svar fra folk som utgir seg for å være falske eksperter, eller en som utgir seg for å være lege og ikke er det. Det er rett og slett bare så uetisk og unormalt. Alvorlig nok til at jeg blir helt målløs av personlighetene til de to. Det er derfor blant annet folk reagerer. Å trekke frem sjalusikort er så tafatt. Nå skal ikke jeg svare for Kristin, men jeg har hvertfall ikke inntrykk av at det er derfor hun reagerer heller : /

emilie

12.01.2015 kl.19:39

Bettina: Jeg er helt enig med det Kristin har skrevet, det irriterer meg fra vettet at Caroline alltd skal ta på seg offerrollen og hun klarer det jo og, hun får massse fine tilbakemeldinger og vi som kritierer henne for det, jo vi er nettroll. Caroline og LK har gjort en grov feil og jeg misunner ikke livet demmers et sekund for livet for alt alt er oppspilt. Hun klarer ikke skrive en dag at hun har hatt en kjip dag, alle år er like perfekt for henne og vi som er oppgående vet jo at det ikke er tilfelle. Hun klarer jo heller ikke sette seg en målgruppe, hva handler egentlig bloggen hennes om? JO ALT. Hun er ikke kjent for en spesifikk tittel. skam deg. Du er herlig og godhjerta kristin, stå på! <3 god klem! ble sikkert litt skrive feil.

Silje

12.01.2015 kl.19:41

Hvilken rett har du til å dømme? Virker nesten som du desperat søker etter muligheter for å komme mer frem i media... Folk gjør feil, og så om hun tar på seg en offerrolle? Hun HAR vært gjennom mye og fått ekstremt mye hets i media! Men det klarer vel ikke du å sette deg inn i. Kjente jeg ble provosert når jeg så deg på NRK i sted! Syns dette er verre enn hva Caroline og mannen har gjort!

Camilla

12.01.2015 kl.19:49

Fei foran din egen dør før du begynner på andres.. Dette bør være noe dere medbloggere duser ned, ikke haiper opp! Men igjen... Det er vel en måte å tjene penger på...

Elina

12.01.2015 kl.19:52

Herregud skjerp dere fotballfruelskere dere vil vel forsvare henne uansett om hu begår mord.poor Rich bitch sier jeg bare.hvordan i svarte klarer noen synes synd i noen som tjener millioner i året ??. Har man det fryktelig jævlig er det ingen som trenger blogge.tror dere hun ikke velger blogge Pga hun tjener milllllllioner i året.dere er vel så dumme at dere tror hun blogger fordi det er så morro,blir dårlig av folk som klarer forsvare den ufølsomme kjerringa uansett hva hun gjør.folk som gått skole i lag med henne husker henne som en mobber og kald og overlegen person.fatter ikke de som mener hun er snill. Please få dere en hjerne

elisabeth

12.01.2015 kl.19:55

Kristin, du er herlig!

Ser det er mange som beskytter LK fordi han "bare" har prøvd å beskytte konen sin mot negative lesere. Det de fleste kanskje ikke har fått med seg er at det er LK som har blitt til et nett-troll ved å kalle lesere både det ene og det andre, samtidig som har utgitt seg for å være helsepersonell. Det denne mindre intelligente mannen kanskje ikke har fått med seg er at samtidig som han kommenterte har han begått et brudd på helsepersonelloven, siden titler som lege og jordmor er beskyttet.

Folk ser seg blinde på det falske...

Therese M.

12.01.2015 kl.20:06

Kjære Kristin.

Jeg hører til gruppen lesere som vanligvis bare leser, og aldri kommenterer. En tilskuer. Men av og til skal man ikke bare være tilskuer. Man skal si noe. Så etter å ha lest igjennom kommentarene her i dag, føler jeg behovet for å gjøre det.

Du er blogger. Et menneske med påvirkningskraft og meninger. På lik linje med denne andre bloggeren. Jeg har stor forståelse og respekt for at det kan være tungt å leve med alles øyne på dere, men det er noe dere har valgt selv. Ingen har tvunget dere til dette, og dere har begge valgt en retning som medfører et stort ansvar. Dere er forbilder for tusenvis av mennesker som ser til dere for inspirasjon, og som forventer at det de blir servert er ekte.

Det er det dette handler om for meg. Jeg opplever at det du kritiserer er nettopp det at ting ikke har vært som de fremsto på denne bloggen. Både fra hans og hennes side. Og da har man etter min mening, som offentlig person/blogger/inspirator, sviktet sine lesere. Samtidig som man planter tvil rundt andre bloggere sin troverdighet. Som forsåvidt i enkelte tilfeller kan vise seg å ikke være helt feilaktig. Tror det er mye grums i denne bransjen.

Uansett, så jeg håper all denne kritikken preller av på deg. Du ytrer meninger. Som er ekte. Du inspirerer folk til å tørre å være ekte. Det er greit å ikke passe inn med de "populære" jentene, så lenge man er ærlig med seg selv om hvem man er. Ting er ikke alltid perfekt. Folk har delte meninger.

Det å, spesielt for unge jenter, kunne klikke seg inn på en av de største bloggene i Norge, og bli møtt av et menneske som deg... Det tror jeg er utrolig verdifullt. Jeg oppfatter at du er tydelig dersom noe du skriver om er sponset, du tør svare på både de fine og de vonde tilbakemeldingene, og du er inspirerende både materialistisk og personlig.

Jeg sikker på at denne generasjonen har en del fler tøffe, sammensatte, selvstendige og ærlige jenter på grunn av deg.

Maren D

12.01.2015 kl.20:07

Helt enig i alt du skriver her! Tror dette kan ha starta som en rolig, nesten ''morsom'' greie, til å ta helt av.. Jeg har aldri fulgt bloggen til Caroline hver dag, men har vært innom noen ganger, og om det allerede fra før var vanskelig å tro på innleggene pga det ''perfekte'' liv.. så er det hvertfall vanskelig å tro på det hun skriver nå! Det gitt dessverre noen mil for langt dette her.. Var nettopp innom for å stemme på deg til folkets favoritt, og jeg blir virkelig provosert om det er Caroline som stikker av med seieren i akkurat denne kategorien.. At hun er en finalist i flere kategorier er også vanskelig å tro på akkurat nå, dessverre..

Så fine bilder av deg, Kristin <3 jeg elsker også sånne store vinduskarmer!! Ha en super fin kveld :)

Oda

12.01.2015 kl.20:13

Først og fremst er det viktig og få frem at det ikke er Caroline selv som har gjort dette, men mannen hennes. Så ikke legg all skyld på henne. Hun har selv prøvd å forklare han at dette ikke er greit, men det har likevel fortsatt. Det er uheldig, men noe som de må komme seg gjennom sammen. Syns det er unødvendig at det er så mye mediaoppstyr rundt dette. Lars Kristian gjorde en feil som går ut over Caroline. La de finne ut av det selv uten at alle andre skal mene og syne noe om dette.

Tina

12.01.2015 kl.20:16

føler det hele bare er jævlig god pr for hele bloggen, helt ærlig har jeg aldri klikket meg inn på bloggen hennes før alt dette oppstyret oppstod.

12.01.2015 kl.20:21

DU er rå! Du er en sånn person jeg ville hatt som besteveninne! For deg er jeg bare enda en leser, men vil si at du er favorittbloggeren min! :-) Det at du tar deg tid å skriver om det folk ønsker er herlig. Klem :))

Annepannesjoko

12.01.2015 kl.20:26

Anbefales:

http://www.dagbladet.no/2015/01/12/kultur/meninger/debatt/kommentar/caroline_berg_eriksen/37143438/

12.01.2015 kl.20:30

Har lagt merke til at hun aldri tar til seg kritikk. Selvom folk bare var uenig i påstander hu kom med var hun rask ute med å forsvare seg, eller hun fikk sterk støtte av noen av leserne. Kanskje LK for alt jg vet. Mye av d vil jg ikke engang karaktisere som netthets men bare ulike synspunkter.

Malena

12.01.2015 kl.21:05

Dette synes jeg faktisk er sikkelig beundringsverdig Kristin! At du igjen står frem og sier akkurat hva du mener om saken, og jeg er helt enig med deg.

Ser flere over her skriver at Kristin henger ut Caroline. Det å ytre sin mening om saken er ikke å henge ut, så lenge det er saklig, og det er det i aller høyeste grad.

Tipp topp tommel opp Kristin!

Flirte også godt av Dennis sin kommentar med fult navn og relasjon ;)

Natali

12.01.2015 kl.21:10

Kristin!!! I love u🙊

Du er bare fantastisk! Synes det er bra at du deler ditt syn! Det er jo det vi vil ha. Folk som mener du "mobber" vet ikke hva de snakker om. Du sier det du mener og det er to forskjellige ting. Karma's a bitch... En løgn fører til flere og man kan holde de lenge. Det som er så fint med sannheten er at den ALLTID kommer frem. Det kan gå dager. Det kan gå år, men den kommer og biter deg i røven😆

Tash

12.01.2015 kl.21:31

Vil du ha masse oppmerksomhet så blogg om en annen person som generer masse oppmerksomhet.

.

12.01.2015 kl.21:56

Er synd på henne uansett. Ingen fortjener det hun går igjennom. Vi er alle mennesker og vi gjør alle feil. Men selvom vi gjør feil fortjener vi ikke å bli hatet og hetset med av noen.

Ble litt lei meg nå når du gjør det selv Kristin. Hadde jeg ikke trodd. Du har vel gjort noen feil i livet du også, som alle andre.

Sophie

12.01.2015 kl.22:14

Digger deg, Kristin! Takk for at du er dønn ærlig. Det liker jeg:)

Hege

12.01.2015 kl.22:41

Jeg er helt overbevist om at han gjorde dette av god mening. Man ønsker jo gjerne sine nære og kjære så inderlig vel. Og forresten - man sparker ikke de som ligger nede!!!

Desiree

12.01.2015 kl.22:46

Jeg er ikke enig med det du skriver! Liker ikke fotballfrue spesielt godt, liker din blogg, men har vondt av ho i denne situasjonen. Tror ikke det er snakk om her å bli kalt for ku og apekatt, men mer alvorlige ting. Hun publiserte et innlegg i dag hvor hun skriver at hun er redd for å være aleine pga ting som har skjedd som ikke media vet om. Synes du bagatelliserer hele greia veldig, når den kanskje er veldig alvorlig. Og med et barn i tillegg kan det ikke være festlig når noen kommer og banker på på natten så de må ringe politi. Jeg synes ikke det LK har gjort er riktig, men i desperate situasjoner gjør man desperate ting. Har vondt av herr og fru Eriksen i denne saken, media er bare ute etter å ta de på alt.

anna

12.01.2015 kl.22:51

Heilt sjukt enig kristin!!!!!!

12.01.2015 kl.23:12

Som vanlig, ekstremt bra skrevet!! Og ja, folk gjør feil og man kan sikkert diskutere fram og tilbake hvorvidt det var feil eller ikke, men det er jo hovedsaklig måten hun fremstiller saken etterpå som blir litt feil. Som sagt, hun inntar en offerrolle og da ligger det i menneskets natur at hvis man er nøytral i en sak vil man holde med den svakeste. Samme som med fotball; hvis man ikke heier på noen av lagene men får høre av kommentarene at laget med de blå trøyene er favoritter, vil man automatisk heie på det andre laget. Jeg tror, helt ærlig, at det er mye av grunnen til at folk syntes "synd på henne". Hvis hu heller hadde tatt den selvkritikken hu fortjener ville nok folk holdt med henne på en annen måte, vært litt mer "enig" ikke bare å syntes synd på. Syntes uansett det er bra at du tør å skrive det mange tenker men ikke tør å si, og ikke være redd for å tråkke noen på tærne. Hahah måtte forresten le litt av det der med at du ikke trengte å fake en utdanning for å bevise at du ikke er apekatt eller mann. Du er kuuul, Kristin!

-Karoline

Varma

12.01.2015 kl.23:20

Dama FF er psykopat!! Du ser det på måten hun formulere seg på, tror nok mannen er det og dessverre. Stakkars ungen deres som vokser opp under sånne forhold.

Siren

12.01.2015 kl.23:35

"Offerrollen kler deg"

"Det fryder meg å se dere avslørte og blottstilte

Falske og umoralske. Viser dere for hele landet. Hva sier Odd FK? Og sponsorene?

Og alle de hjernedøde hønene dine som skriver støtte her inne uansett hva dere gjør

Gleder meg til neste skandale"

"Anbefaler deg å ta en tur til en psykriater! Du er åpenbart i stor ubalanse",

Dette er eksempler på kommentarer folk har skrevet under innlegget hennes. Netthets og mobbing er IKKE ok! Du gjør ikke denne stormen noe mindre ved å kommentere denne saken. Man sparker ikke andre som allerede ligger nede. Digger at du ikke er redd for å si din mening, men at du slengte deg på denna bølgen er bare trist. Blogg om deg og ditt liv, ikke kritiser og kommenter andre sitt og synk på mobberne sitt nivå.

Idun Borgen

12.01.2015 kl.23:39

Først og fremst vil jeg si at jeg gidder deg som menneske og inspireres av bloggen din hver eneste dag. Jeg har fulgt deg siden paradise og har alltid heiet på deg, uansett hva det har dreid seg om. Du har hjulpet meg med å finne en stil jeg er komfortabel med og fått meg til å innse at det ikke er farlig å "gi litt faen" fra tid til annen. Jeg har blitt trygg på meg selv og hatt et fast forbilde siden 2012. Det er du forøvrig fortsatt og kommer nok alltid til å være det. Venter på en dag da jeg skal få være heldig nok til å møte deg. Få fortalt deg hvor fantastisk stor inspirasjon du er for meg og hvor utrolig god du er i jobben din.

Når alt dette er sagt, forstår jeg ikke helt hvorfor dette innlegget har blitt publisert. Ikke fordi jeg ikke er enig, for jo, det er jeg definitivt. Jeg klarer bare ikke helt å se hvordan dette er noe du har noe som helst med? Fult forståelig at man gjør seg tanker om og provoseres av slik oppførsel, ikke minst når man har samme arbeid selv og har en helt annen oppfatning og mening om hvordan dette arbeidet skal utføres. Men likevel, dette blir nesten som å kritisere en kollega. Det skaper bare dårlig stemning på arbeidsplassen. Det er sjefens ansvar å si ifra når nok er nok, som i dette tilfellet blir litt vanskelig, men Caroline har trolig haugevis av sponsorer og samarbeidspartnere som er mer en villig til å fortelle henne at dette er uakseptabelt oppførsel fra et samarbeidende firma. I stedet for at det kommer fra en observerende tredjepart uten tilknytning til saken.

Hva tenker du?

Forsett å være den fantastiske dama du er! Du er one of a kind. Stor klem <3

Heidi

12.01.2015 kl.23:39

wow. love you!

Emilie

12.01.2015 kl.23:53

Jeg syns det er Caroline som er offeret her. Og jeg forstår hvorfor Lars Kristian har et behov for å forsvare familien sin. Såklart er det IKKE greit å utgi seg for å være andre enn det de er, men det gjør også leserene som sprer hat og TRUGSLER. CBE og LKE har sagt unnskyld og tatt ansvar, men når skal vi ta vårt ansvar? Det er en grunn for at alt starter, det er en grunn for at bloggere føler bl.a kroppspress.

Det er ikke riktig å kommentere slik de ha gjort, og det med retusjering er heller ikke riktig. Men nå kommer det også fram at det denne familien har måtte tåle, er mer enn bare negative kommentarer. Og hvor mange av de som sprer hat bruker sitt virkelige navn?

Jeg syns det er synd at folk bruker dagene sine på lete etter feil med Caroline. Bare fordi hun ikke blogger om svære krangler, men velger å legge vekt på mer glade ting, blir desverre flere lesere så sjalue at de graver etter feil, kommer med trugsler og sprer rykter. At folk kan sitte på diverse forum, eks. KG, å juble av glede når de finner en feil.

Det er ingen unnslykding, men det blir feil å si at hun må ta alt ansvaret selv. Hvertfall når denne typen mobbing og hat hun blir utsatt for, går mye lengre enn "du har stor nase"-kommentarer i kommentarfeltet.

Silje

12.01.2015 kl.23:54

Hei! Dette blir for dumt. Din mening betyr vel strengt tatt ingenting oppi dette her! Hva er greia med at bloggere er ute etter hverandre hele tiden? Hvorfor ikke heller stå opp for hverandre når noen ligger nede?

Ikke vet jeg, men alle har sine greier.. Vi gjør feil, hele tida. Hvorfor hetse Caroline for at hun ikke er noe bedre enn alle oss andre? Hele greia har eskalert til et punkt som er LANGT fra akseptabelt. Det er virkelig grenser for hva et menneske skal tåle, uavhengig av hva de har gjort. Trist at du kaster deg på samme bølge.

Caroline

13.01.2015 kl.00:30

Du ordlegger deg fantastisk! Er veldig enig med deg. Etter så mange år i gamet så vet hun hva det vil si å ha en blogg. Ingen er perfekte, men noen som har virket så nærme er faktisk hun. Da igjen kommer sjalusi fra andre, som ofte er stygge kommentarer, mobbing osv. Selvfølgelig går det en grense, det gjør det for alle. Men å utgi seg for å være noen andre, for å støtte seg selv elle noen man er glad i er feil.. Og feil gjør også alle! GUD det er en forvirrende verden vi lever i😔

Hedda

13.01.2015 kl.00:30

Kjære Kristin. Takk for flotte ord, jeg er så enig med deg! Jeg elsker deg og måten du formulerer deg på. Du er dønn ærlig og fantastisk, du er vakker og jeg unner deg alt godt! Du fortjener så mye mer å være Norges mest leste blogg en ho dere anorektiske fotball frua med han gale ektemannen ingen vet hvem er engang, haha jeg har aldri hørt han spille fotball. Jeg ler meg skakk :-D Jeg har fått nok av Caroline Berg Eriksen, det må da være billigere for hun å dra til en psykolog?? Jeg kommer aldri til å klikke meg inn på bloggen hennes igjen, en sånn pr kåt dame skal ikke få et klikk til av meg så hun tjener noen flere hundre tusen, nei vetu hva. Jeg blir sprø. Og jeg spør? Hvorfor i helvete er det synd på henne? Hun har satt seg i situasjonen selv og det viser seg igjen at det aldri er lurt å si noe annet enn sannheten :-)

C

13.01.2015 kl.00:52

Hei Kristin!

Jeg har lest bloggen din i mange år. Du bruker å være flink til å velge hvilke meninger du vil ytre, men denne gangen syns jeg du bommet kraftig. Av respekt for yrket ditt, og det faktum at du er en rollemodell for veldig mange jenter og gutter i ulike aldre, dette burde du holdt for deg selv. Det er ingen tvil om at det som har kommet frem i media er galt, det forstår vel alle og enhver. Jeg syns også det blir galt av en voksen jente som deg å dedikere et helt innlegg til ære for dette, når du kun gjengir det samme som alle andre nyhetshus. Hadde du oppfordret til å støtte, eller å prøve å forstå hvordan et slikt press kan få et hvilket som helst godt menneske til å gjøre feil handlinger. Det kunne ihvertfall hatt en positiv effekt. Dette føles som at du kaster deg på bølgen for å komme mest mulig opp og frem selvom du tråkker på andre som allerede har det tungt. LIKER IKKE!

Trine Ottosen

13.01.2015 kl.01:43

Kjære Kristin!

Jeg tar av meg hatten for deg. Du skriver igjen et ærlig innlegg om en vanskelig sak. At du klarer å formulere innlegget på en slik god måte du gjør, uten å bli usaklig eller å henge ut noen, er bra mestret. Det tror jeg helt ærlig at det er få som klarer. Flott at du svarer når leserne dine stiller spørsmål om hva du mener om saken. Så også nettopp intervjuet ditt med nrk. Jeg synes igjen at det er positivt at du utaler seg om saken på en bra og reflektert måte. Du er jo bare så god!! Stå på videre. Elsker at du alltid er dønn ærlig!

Stor klem til deg fra meg!

13.01.2015 kl.02:07

Så bra skrevet!! Er helt enig.

Sara Elle

13.01.2015 kl.04:49

Voksne mennesker... Med et lite barn... Som oppfører seg som barn selv... Av grunner jeg ikke selv fatter, har jeg sitti fastklistret foran MacBooken og lest kommentarer og artikler her og der om saken. For det første forstår jeg ikke hvordan en som allerede er så tynn kan tro at det på noen som helst måte skulle være behov for å redigere seg enda tynnere... Jeg syns det er sykt. Sykere syns jeg det er å utgi seg for å være random mennesker, leger, PTer osv for å svare, ikke bare på hets, men på helt vanlige kritiske kommentarer, å poste støttende kommentar til seg selv fra et annet alias, eller å kalle blogglesere for mentalt tilbakestående(!!!) Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine! Shit! Jeg vet ikke om det er det faktum at klokken snart er fem, eller at jeg virkelig er så sjokkert som det føles ut, men jeg var bare nødt til å uttrykke hvor SYKT (ja, jeg vet jeg har sagt sykt mye, men det er fordi det virkelig er sykt!) jeg syns det er. Voksne mennesker, ass... Takk for harde men saklige, kritiske og allikevel varme og omtanksfulle innlegg ift saken! Underholdning på høyt nivå (og med god samvittighet, if that makes sense...)

Ignorér bloggen min, den er inaktiv for tiden. Tenkte bare jeg ikke skulle kommentere anonymt om jeg først skal kommentere.

Hejdå!

Renate

13.01.2015 kl.11:21

dette innlegget var virkelig dårlig formulert, eller viser din side som en vaske-ekte kjærring.

det er bare misunnelse som får folk til gidde å bry seg om det her. det er det du burde ha kommentert, uansett hva du mener. DU burde hevet deg over det og støttet en i samme situasjon som deg selv, istedenfor å fremstå som en bitter bitch.

du vet jo faktisk ikke hva du prater om, du vet ikke hva typen din ville gjort om du og barnet ditt var utsatt for dette, for dere er ikke i nærheten av å spille i samme liga.

du redigerer jo alle bildene dine neon, hvem bryr seg? hvis du er så oppi det med blogging, at du tror det er en tv dokumentar så skjønner jeg hvorfor du kommenterer. men WOW for en følelse det må være når selveste VG vil ha deg til å spy ut noe, grattis til VG.

ingen vil se en blogg med stygge bilder, det vet du godt. samme faen åssen filter eller redigeringsprogram som blir brukt.

takk til deg altså!

Anna

13.01.2015 kl.11:48

Hei!

Synes at uansett hva du synes selv om den saken eller at andre spurte deg om hva du synes om det, så er det ganske råttent gjort at du velger å skrive om det på din blogg. Du hadde sikkert ikke likt det om en blogger analyserte hva du gjorde feil og sånt

Du tyr til ikke særlig etiske handlinger for å få masse klikk på bloggen din, så du er akkurat som dem:)

De gjør alt de vil for å få oppmerksomhet og tjene på bloggen, og DU gjør akkurat det samme

Så hva er greie med slike innlegg, Kristin? Å fremme din egen blogg, ikke sant:)?

Christine

13.01.2015 kl.12:24

Du kan ikke sammenligne en gang det du har blitt kalt oppmot det Caroline har fått de siste dagene. Du er jo blogger selv, tenk om du og Dennis hadde hatt barn, og det hadde gått rykter om at ungen din er syk, om at du har vært utro osv, som faktisk Caroline har skrevet. Om det er sannheten så er det faen meg rart at folk ikke har forståelse for det! Det er jo familien hennes. Det er faktisk ikke rart om Dennis hadde valgt og beskytte deg da. Helt enig om at det er feil at Lars Kristian skal bruke seg som forskjellige yrker, men har ikke Caroline snart fått nok av bare lesere/aviser? Tror ikke hu trenger at bloggerne skal henge de ut heller. Skjønner ikke hva du oppnår med å poste dette innlegget en gang. Idiotisk!

Gro

13.01.2015 kl.15:05

Enig med deg! Det slår store sprekker i den "perfekte" bobla til Fotballfrue nå. Best å være ærlig så slipper man dette hun må gjennom nå. Karma

13.01.2015 kl.15:23

Jeg syntes egentlig at det er dumt at du kommenterer disse sakene . Det føles litt ut som om du utnytter andres skandale for å få flere besøk på bloggen din. Jeg er egentlig veldig lei meg over å lese hvor mange forferdelige mennesker det bor i Norge. Dette er ikke mitt lille land som jeg er stolt over. Jeg klarer ikke begripe hvorfor mennesker skal bry seg så mye om hva andre gjør , si så mye stygt og bruke tiden sin på å gjøre andre vondt. Hvis alle kunne spurt seg selv om dette virkelig påvirker deres liv, tror jeg de ville sett at det egentlig ikke er så farlig. Hvis det er slik at familien har brutt Norges lover i en så stor alvorlighetsgrad at det må tas tak i ,har vi ett rettsvesen til å gjøre dette.

Ida

13.01.2015 kl.17:57

Tusen takk for flotte ord!! Godter meg litt over at den perfekte bobla til frua sprakk! Å utgi seg for å være lege er jo helt sinnsykt som LK har gjort. Snakk om å synke lavt. Og hun må jo regne med at mange kommenterer denne saken så de som mener at vi ikke skal bry oss kan jo bare legge seg.

DU har hvertfall en flott blogg som JEG skal fortsette å lese! <3

Isabell

13.01.2015 kl.18:07

Veldig bra skrevet Kristin!

Er helt enig med deg :) Nå har det blitt litt for mye for fruen, og alt er ikke like rosenrødt som man skal ha det til. Har mistet litt respekten for både han og hun nå. Og det er ikke første gang jeg har sett at han har kommentert spydig tilbake til dem som ikke er enig med han...

Rikke

13.01.2015 kl.20:28

Utrolig bra skrevet! Kunne ikke sagt det bedre selv

Josefine

13.01.2015 kl.21:01

Så utrolig fullstendig enig med deg. Så klart er ikke nettmobbing greit, og det er utrolig pinglete. Men dette er å synke til mobbernes nivå, det samme med redigeringen.

Og til dere som skriver at Kristin har bommet på dette innlegget, at hun er en dårlig rollemodell, vet dere hva? Deres medlesere har bedt henne skrive om denne saken og hun gir sitt syn på den. Det er vanskelig å ikke få vondt av fotballfrue og mannen hennes som ikke orket å ta på pupper med melk i, men å vise at man har egne meninger, og at man skal stå for dem, er det en rollemodell skal gjøre!

Igjen, fantastisk innlegg Kristin :)

Rock my Feathers

13.01.2015 kl.21:07

Fine bilder! Drømmer selv om en slik vinduskarm der jeg kan drømme meg bort i utsikten eller med en god bok og et glass rødvin ;) Står høyt på ønskelista!

Christine

13.01.2015 kl.23:14

Jeg er enig med deg, drit bra innlegg Kristin :)

Margaret

13.01.2015 kl.23:46

Nå mistet jeg respekten min for deg. Det er ikke et personangrep mot deg direkte, men jeg syntes det er smålig av deg å skrive sånt om Caroline Berg Eriksen. Du tar kanskje til deg kritikk på en helt annen måte, men så er dere to forskjellige personer med helt forskjellige blogger. Caroline har en sårbar blogg hvor hun hver dag legger ut bilder av seg selv, gjør seg flid, viser hvordan familien har det og kommer med råd til leserne. Hun skriver aldri provoserende innlegg, men likevel har hun flere lesere enn du trolig noen sinne får.

Tenk på alt presset hun har. Ja, det er hennes valg, men det kan ikke unnskylde at folk rakker ned på henne. I så fall kan man alltid unnskyld mobbing, og det er helt galt å gjøre.

Tilbake til hovedforskjellen mellom dere. Hun legger ut bilder av seg selv hver dag, mens du nesten aldri gjør det. Hos deg går det mest i fargesprakende kollasjer, ikke noe galt i deg, men det utgjør en vesentlig forskjell. Caroline er mye mer sårbar for kritikk når hun legger ut bilder av seg selv. Når du aldri gjør det er det en mindre ting å kritisere deg for. Bloggen din er så fargerik, reiseglad og klesfokusert at det egentlig er lite å kritisere for. Derfor kjære Kristin mener jeg, du må gjerne være uenig, i at du ska slutte å uttale deg smålig om andre mennesker.

Jeg håper så inderlig at du tar det jeg skriver seriøst og skriver noe om hva du syntes. At du åpner deg opp uten å overdrive. At du rett og slett tenker over det vi skriver, i stedet for å skrive lange innlegg om hvor kjipe folk er som ikke tar kritikk.

Nå synker jeg litt lavt, men jeg må likevel skrive det. Da en leser skrev og spurte hva som hadde skjedd med bloggen din. At du måtte snakke mer om sex og ha spalten oftere. Du fyrte av og skrev et langt innlegg om hvordan du mister motivasjon og hvordan vi kan forvente det av deg. Du klandret lesere for at du ikke ligger lenger oppe. Ja rett og slett klagde du på at ikke nok "klikket seg inn på bloggen". Aka du skyldte på leserne dine. Det er greit at du gjør det, men da anbefaler jeg deg å passe på å fyre av mot andre.

Ellers stå på med bloggen din, fargerik og inspirerende er den!

StyleConnection

14.01.2015 kl.13:10

Margaret: Kjære Margaret <3 Du synker ikke lavt i det hele tatt.. Jeg elsker at du skriver det du mener og deler dine tanker.. Det er sånn det skal være, og jeg har skrevet mer om mine synspunkter i denne saken i mitt siste blogginnlegg. Kanskje du forstår bedre hvorfor jeg deler mine meninger, og hva jeg vil frem til når du leser dette..

For å svare deg på siste avsnitt.. Jeg mente ikke å skylde på leserne mine da det gikk litt trott.. Jeg delte bare mine tanker og følelser, ekte og ærlig, og samtidig delte en mening om at vi alle har et slags ansvar. Man kan i en mikroskopisk grad sammenligne en blogger og hennes blogglesere som venninner.. De har på en måte et slags vennskap, sånn føler i hvert fall jeg det, da jeg åpner meg så mye som jeg gjør, og at leserne mine gjør det samme. Når dere deler såpass mye med meg, føler jeg at vi blir kjent.. Dette setter jeg vanvittig stor pris på, og i et vennskap handler det om å gi å ta.. Dette gjelder begge parter. Min oppgave som blogger er å gi som bare pokker, og da føler jeg det litt tungt om jeg ikke får noe tilbake.. Skjønner du hvor jeg vil? Jeg merker at det er vanskelig å forklare, men jeg driver jo denne bloggen for dere, og da håper man jo så inderlig på å få respons i form av kommentarer eller besøk. Gir det mening?

Stor god klem til deg <3 Jeg håper du fortsetter å titte innom <3

Margaret

14.01.2015 kl.15:51

Jeg blir så glad for hvordan du både her og på et større blogginnlegg tar deg tid til og svare. Ikke bare at du svarer, men du svarer til og med både utfyllende og godt! Tusen tusen takk! Jeg setter sånn pris på bloggen din og er en av leserne som som regel følger uten å kommentere. Derfor takk for at du svarer når jeg først kommenterer, og at du beviser for meg det jeg alltid ønsket å tro om deg. Du har noe mellom øra, du er reflektert og trass tydelige meninger tar du deg tid til å forklare. Selvsagt kommer jeg til å fortsette å lese bloggen din:) Farger, reiser, frustrasjonsinnlegg over ting som irriterer alle og enhver er så befriende å lese om! Fortsett som du gjør. Det er bra med ulike meninger, og det er bra å ytre dem. Særlig på en blogg som ikke er begrenset på lik linje som media. Enda bedre er det at du respekterer leserne dine nok til å svare. Du er topp, selv om jeg ikke kjenner deg, hehe.

Selvfølgelig fortsetter jeg å lese bloggen ! Forresten må jeg rette på meg selv, jeg mistet ikke respekten for deg som person. Bare for det du skrev, som nå helt og holdent er mer forståelig etter det siste innlegget og kommentaren din her.

Tusen takk flinke Kristin !!:D

Maja Skalska

15.01.2015 kl.00:11

Utrolig bra skrevet Kristin, jeg må si meg helt enig med deg.

Dumt at noen her kommenterer uten å tenke seg om, og "gjør om" på det du skriver i dette innlegget.

ML

16.01.2015 kl.21:05

Jeg føler som mange her at dette ikke er noe du burde ta tak i. At du er provosert er greit, men det er feil å uttale seg slik om andre. Du er selv blogger og du har mange lesere som ser opp til deg. Du bidrar med dine innlegg ang. Caroline Berg Eriksen, til å forsterke kritikk og hets mot henne. Jeg elsker bloggen din, men tenk om det var du som hadde gjort denne "feilen"? Hadde ikke du ønsket støtte selvom du hadde gjort ting som du angret på? Men det er en sårbar ting å bli hakket på. Du merker ikke mye av dette for dette er mer en flott hverdagsblogg. Du forteller fra hverdagen din som det vanlige mennesket du er. Du viser den ekte Kristin Gjelsvik. Her har ikke mange noe å hakke på. Som blogger vet du at mange ser innleggene dine. De som har deg som forbilde blir finner ut at de er enige med deg å så går de å hetser på hennes blogg. (Dette er ikke en anklagning mot deg, vil bare at du skal vite hva jeg tenker).

Jeg ønsker ikke nå at du skal føle at de som er uenige med deg sånn som meg ikke liker deg lengere, for det er feil.

Bloggen din er fantastisk, og det er du også. Ønsker deg en finn helg;)

Skriv en ny kommentar

hits