TUSEN MILLIONER TAKK

Herregud, hvor skal jeg begynne!

Phuu.. Da var sesongpremieren på Bloggerne vel overstått, og det er nesten umulig å takke dere nok for den vanvittige responsen. Er jeg virkelig sååå heldig som har dere i livet mitt? Som har kapret de beste blggleserne på jord? JA, jeg er faktisk det, og jeg må knipe meg selv i armen for å innse at det faktisk er virkelig. Tusen takk, kjære venner. Tusen takk for feedback, fine ord, og for at dere har skapt hallelujastemning i kommentarfeltet etter gårsdagens dobbeltepisode. Jeg er så uendelig glad i dere!

Haha, episodene i går ass.. Jeg hadde jo helt glemt mye av det, og jeg er så glad for at dere fortsatt sitter igjen med et inntrykk av at jeg er meg, og at ingen ting er lagt skjul på. For dette er jo meg.. 100% og jeg skal gi så mye som overhode mulig. I går innså jeg også at jeg oftere enn jeg tenker over, faktisk ser ut som en dass. Hahahah, med uvasket hår til alle kanter så og si HELE tiden, og det er akkurat det det handler om, er det ikke? Å være seg selv, gi litt faen, og ikke bry seg så mye om hvordan man ser ut til enhver tid? Det kalles virkeligheten, og den er jeg så fan av! 

Se bare på Marna aka Komikerfrue f.eks. FOR En dame! Helt ekte, helt ærlig og med null filter. Jeg elsker det!!! Og dere? Det realistiske bildet man får 4 dager etter fødselen?Jeg tar av meg hatten! Lenge leve tøffe damer som gir en vanvittig motivasjonsboost! HALLELUUJA!

Åååå.. Jeg er så glad i dag, skjønninger. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov til å være med på dette, og uendelig glad for at dere mener at jeg er et friskt tilskudd til serien. Krysser fingrene for at jeg får lov til å være med i neste sesong også, hehe!

Skal jeg fortelle en annen ting også som gjør meg DØDSHAPPY???

Hold fast..

Dere vet Vixen Blog Awards? OMG!! Jeg er for pokker fianlist i ALLE de fire kategoriene jeg var semifinalist i, og jeg holder på å ta fullstendig fyr her jeg sitter. FINALIST for pokker!! I FIRE KATEGORIER, og det er takket være DERE ♥ Jeg elsker dere!! Hvordan kan jeg egentlig få takket dere nok? Kan jeg invitere hele gjengen hjem på slumberparty f.eks? Åååå.. Jeg vil så gjerne gi noe tilbake!! Jeg går i tenkeboksen og kommer tilbake til dere når jeg har kommet på noe bra! Haha.. 

Nyt dagen, fininger. Det er fredag, og jeg håper den er like vidunderlig som dere ♥

SMASK

134 kommentarer

Charlotte Kleven

09.01.2015 kl.12:17

Jeg kan ikke si annet enn at du og Marna, dere byr så på dere selv og er dere selv 100 %. Man er den man er og om man ser dass ut en dag, ja hvem bør bry seg. Ingen er perfekte og vi er kun mennesker alle sammen! Takket være dere, gir jeg mer faen! Vi er den vi er både i kropp og sinn! Takk for at du er så ærlig!

Frida Pedersen

09.01.2015 kl.12:21

Kjære Kristin! for en enrgiboost du kikket dagen min i gang med! Du er så fantastisk nydelig på alle mulig måter. Jeg elsket at du har kommet inn som en deltaker i bloggerne og du og Marna er uten tvil mine favoritter i den serien. Det var så gøy i går da jeg tok meg selv i fortelle romkameraten min alt det jeg viste om deg som jeg har lest på bloggen, føler jeg kjenner deg så godt "hun hater sånne eventer, hun føler seg skikkelig ukomfortabel" 10 sek etterpå kommer det på skjermen "jeg føler meg så ukomfortabel på sånne eventer, jeg hater det" haha!! roomien min bare: "Her sitter du blodfan med styleconnection topp og kan all inside information" haha digger det.

Gratulerer også så mye til deg som finalist i Vixen det er også uten tvil velfortjent og jeg håper du stikker av med seieren på minst to av de. Du var også super fresh på håret og jeg synes alltid du ser smashing ut både på tv i går og ellers. Ønsker deg en fantastisk happy fredag noe som virker som ikke blir noe problem for din del tror jeg. smask :*

Linn

09.01.2015 kl.12:21

å, episodene i går var jo helt fantastiske! Gud som jeg lo av deg på Britney Spears møtet, jeg rett og slett elsker deg og måten du er på! Hahah, nei vet du hva. Du er tipptopptommelopp :))

Hvis du vil glede dagen din litt høyere har jeg faktsisk blogget ett innlegg kun for seg fordi du er min favorittblogger og mitt forbilde! Ily altås <3

Supersmask :***

Martine Svarød

09.01.2015 kl.12:22

Du er jo bare helt RÅ! Digget deg fra første sekund på tv-skjermen!

Marianne

09.01.2015 kl.12:23

Takk for at du gir oss som lese nokke å lese på :*

Kristine

09.01.2015 kl.12:24

haha! digget da du mistet muffinsen! haha, tidenes øyeblikk! du er rå <3

Marianne Hanssen

09.01.2015 kl.12:27

Var utrolig gøy å se deg på bloggerne. Digger deg så sykt og programmet ble plutselig mye gøyere nå :-D gleder meg masse til å følge med videre ! Og forresten er det helt velfortjent . Håper du vinner alle katorogiene ::D ha en fin dag fine du <3

Tabra

09.01.2015 kl.12:28

Digger bloggerne nå som du også er med Kristin! Digga deg! Du e ein stor inspirasjon for meg, og mange andre. Du er heilt rå rett å slett, og et av de bedre forbildene enn de fleste andre. Ekte menneske som er realistisk og ikkje så falsk og rosa som de fleste andre bloggene later som de er.

Du er en av mine topp 3 favorittbloggere!

Du er en fantastisk person, og eg skulle ønsket folk var mer ekte uten rosa-fasaden..

God helg! <3

Marita Malmgren

09.01.2015 kl.12:31

ÅÅÅÅ, såååå gøy at du er så glad <3 Bloggerne var super gøy i går takket være deg, og jeg elsker å se deg på tv skjermen <3 Og GRATULERER så mye med å være finalist i alle kategoriene, hadde stemt på deg så si hver dag og jeg er såå glad, ingen fortjener det mer enn deg! <3 Blir så glad når du er så glad :) Ønsker deg en fantastisk fredag og en fabelaktig helg <3 Stooor klem fra Marita! :)

Estefania

09.01.2015 kl.12:32

Du e så skjønn. Herregud ja du e virkelig et friskt tilskudd til serien. Kunna ikke valgt bedre spørr du mæ!

Og tusen millioner gratulerer med nominasjonene; vel fortjent snupp!

Ha en strålende Fredag! Glede mæ til Torsdag ;-*

silje

09.01.2015 kl.12:33

Det er ikke rart at vi som leser bloggen din kommer med bare positive ting når du er ei som er så ærlig og er deg 100% deg selv det meste av tiden.

Hadde vært kult hvis du hadde vært med på neste sesong også ja :) <3

Hadde jo vært morsomt å hadde hatt en fest ja ,så hadde alle blitt kjent med andre av dine lesere :)

ja ,jeg var innpå tidligere i dag på vixen blogg og så at du var i finalen, er jo utrolig godt fortjent.. Hadde tenkt å sende personlig snpchat,men kommer bare opp som ventende .. ( Har Forståelse hvis du synes det blir for mange å godskjenne )

Gleder meg til å se hva du ender opp med :) Ha en fin dag og håper dere får en fin fredag :)

klemmer :)

Ragnhild

09.01.2015 kl.12:33

Du er så kul! Og en stor inspirasjonskilde! Digger alle fargene og energien din. Har aldri sett Bloggerne før, men måtte selvfølgelig sjekke det ut siden du skulle være med, og det skuffet virkelig ikke. Takk for at du gir så mye av deg selv og står på for oss lesere!

Camilla

09.01.2015 kl.12:36

Du var så konge i går på Bloggerne. Synes du virker såpass komfortabel foran kamera at du klarer å ha naturlige reaksjonen på ting som skjer. Flinke deg!! :-D Jeg blir så glad på dine vegne når det går bra. Heia! Bestilte et par ting fra styleconnection som kom i går og hallelujah. Finefine ting! Skjørt, 86-lepardprint og accessories. Klemklem og grattis med Vixen-finaleplasser. Vel fortjent<3

Annabelle Sørensen

09.01.2015 kl.12:37

Hahah, du er så herlig! Får satse på at du vinner også de kategoriene også ;-)

Bloggerne ble enda mer interessant etter du ble med, så jeg håper også du er med neste sesong!

Ha en fantastisk fin dag videre :-) (Du ble utrolig fin på håret, forresten!)

Henriette

09.01.2015 kl.12:38

Du var så fantastik på bloggerne i går! Jeg satt og smilte fra øre til øre!! Jeg synes det er helt supert at du er deg selv 100 % selv foran kamera! Håper du får en fin fredagskveld, masse kjærlighet fra meg

Vero

09.01.2015 kl.12:40

Jeg krysser fingrene og håper du vinner! Du inspirerer på så utrolig mange måter! Fikk min første pakke fra StyleConnection i dag, og jeg er imponert over hva du har fått til! Ikke bare er klærne dødskule, men kvaliteten kjennes også veldig bra ut! Gleder meg allerede til å klikke hjem mer av ditt design :)

Martine Skogstrand <3

09.01.2015 kl.12:40

Du er ett forbilde og vi får håpe at du vinner en av kategoriene.

Du utrolig fin på håret og du kledde det :)

E

09.01.2015 kl.12:41

Du er fantastisk, Kristin! Virkelig ei solstråla! :-)

Stine Åsvestad

09.01.2015 kl.12:41

Jeg digger at du er så ekte, og at du ikke skjuler noe rett og slett fordi det er sånn "alle andre" forventer du skal være. Du er super ærlig og jeg elsker det! :D

Håper virkelig du vinner alle sammen, okei, kanskje tre da, minst en! Fordi du er best<3

Linn

09.01.2015 kl.12:44

Er bra det er med noen man virkelig kjenner seg igjen i. Døde av cupcake blikket:P Synes det blir litt vel mye Sophie Elise fokus og håper dere andre får fler minutter på skjermen.

Agnethe

09.01.2015 kl.12:48

Haha :D jeg trodde jeg skulle dævve da du var på Britney-eventet og du skulle ta en bit av en cupcake, men toppingen havner i håret ditt!!! Jeg digge deg!!!

Susannecasandra

09.01.2015 kl.12:51

det var kjempe kjempe gøy å se det på bloggerene i går. Håper også at du blir med i neste sesong :) du er også helt rå :)

Det er så gøy å få sett mye av det virkelig livet ditt på en måte å ikke bare lese om det . Hehe :) så gøy at du er finalist i alle 4. :) du kommer nok til å vinne også :) det fortjener du så virkelig. Du gir jo alt får at vi skal ha noe å lese om vær dag :)

Krysser fingrene får deg Kristin !:)

Klem <3

Iselin Stenersen

09.01.2015 kl.12:52

Det er perfekt å se deg med i serien. Elsker i tillegg energien du sprer ut med bloggen å alt. Herlig!

Iselin

09.01.2015 kl.12:53

Du er fantastisk, og jeg ELSKER at du er så ekte! Digger deg og det at du er med på Bloggerne er bare så vanvittig artig! Digger det, og du fortjener jo kun det beste kjære deg

Tomine

09.01.2015 kl.12:54

Du er så herlig, Kristin! Åpen, ærlig og jordnær! Og gratulerer så mye med 4 nominasjoner! Helt fantastisk!!

Ingvild

09.01.2015 kl.12:54

Du er så rå Kristin! Digger at du er med i bloggerne, har ikke sett på det fast før du kom med, du er så naturlig og morsom! Du ga bloggerne en frisk start, stå på, du er best! :D

Maria M

09.01.2015 kl.12:57

Du fortjene millioner vis av diplom for ditt skjønne vesen og enorme sjarm, takk for å dele det med oss hver eneste dag og nå på tv skjermen. Du er gull!!!! Stå på og fortsett med alt det gode du er og gjør. Takk for at du viser virkligheten og bare driter i alt.

Vet du hva? Vixen, deg som finalist. Virkelig fortjent. Forbildet og inspirasjon for meg og mange. Det er en grunn til du har verdens beste lesere, for du er tidenes blogger :D:D:D

Nyt dagen, all rosen og oppmerksomheten. Og nyt dagen herlige du <3

Betina

09.01.2015 kl.12:58

Åååå så herlig at du er finalist i alle kategoriene!! Stemte på deg omtrent hver dag, kun fordi du virkelig fortjener det<3 Var såå gøy å se deg på bloggerne også, herlighet for et herlig menneske du er!! Man får en god følelse av å se at du kun er deg selv og prøver heller ikke på noe annet :-) Gleder meg til resten av sesongen når både du og Komikerfrue er med, begge favorittbloggerne i et tvprogram er jo luksus!! ;-) Stoor klem til deg fine Kristin <3

Otilie S

09.01.2015 kl.13:02

Gratulerer SÅÅ masse med finaleplassene!! Velfortjent herfra og til månen :D

Karoline E.N

09.01.2015 kl.13:02

Fine fine, Kristin! <3

det er vi som skal takke deg, som alltid poster innlegg som oser inspo og glede! Det var så kult og se deg på skjermen i går, for du er så ekte og tør og være deg selv og det er det vi seere og lesere setter mest pris på. Du er helt fantastisk og jeg digger deg! Du tør og vise hvem du er uten filter og det er det som gjør deg til et forbilde. Du poster innlegg og deler ting om deg selv, så vi får sjangsen til og kjenne deg og selv om jeg ikke kjenner deg sånn på ordentlig, føler jeg allikevel at jeg kjenner deg med og ha lest bloggen din i evighet <3 det er en sann glede og få lov til og følge deg!

Gratulerer som finalist, dette var en sikkelig koselig nyhet! Og er det noen som fortjener den, så er det deg <3 ønsker deg en deilig fredag, måtte den bli enda bedre! Stor klem :D

anniken

09.01.2015 kl.13:05

Ååå så bra stemte på dæ masse Kristin!! ❤ va så artig å se dæ på bloggerne igår! Va mye av denne sitanen mens æ satt å så "dær e ho Kristin!! Yeyy!" Haha. Ska følg me kvær eineste episode. Digga dæ! Klem te dæ Kristin!

Stine

09.01.2015 kl.13:09

Du er rå kristin! Aldri endre noe ved deg! :)

Benedikte. M

09.01.2015 kl.13:10

Endelig! Har kjøpt sumo for å se mer av deg og livet ditt :D du er helt fantastisk på tv, akkuratt som på bloggen :-)

Og HURRA! Gratulerer med finalistplass! Da hjalp det kanskje at jeg stemte så ofte :D

Frida Abelsnes

09.01.2015 kl.13:13

Ååå fikk ikke sett det igår, enda jeg hadde på klokke og alt! Hadde gledet meg hele dagen, men SKAL se det i kveld <3 Du er best!

HERREGUD GRATULERER!:D <3<3 Er det noen som fortjener det, så er det DEG!! <3

Kristina

09.01.2015 kl.13:13

Du fortjener dette så utrolig mye kjære Kristin!! Du er rå

Marie

09.01.2015 kl.13:21

Var kjempe gøy å se deg på bloggerne !! 😄😄

Gleder meg til å se på neste episode !! 😄😄

Martine S

09.01.2015 kl.13:23

Oh my good!! Dette her er såå fortjent!! Hurra hurra hurra! Gratulerer med nominasjonen, du fortjener det her så mye mer enn noen annen! Ikke rart vi stemmer på deg, see på deg da!! Det oser bare positivitet og du har så fin utstråling til tusen! Jeg DIGGER deg, Kristin! Du fortjener alt godt, for du ER gjennomført snill og god! <3 Hadde vært døds kult om du faktisk inviterte oss på noe, så vi fikk sjansen til å møte verdens herligste jente og beste bloggeren noensinne, skal definitivt komme om du får til noe :D Oog bloggerne i går.. Sykt bra! Du tar deg fortsatt bra ut på tv snuppa! Den serien trenger ei jente som deg, som kan spre mye glede og litt vill galskap (haha, digger det) og det klarer du med glans! Jeg skal definitivt følge med videre, KUN for at du er med, gleder meg til fortsettelsen <3

Håper du feirer på skikkelig vis i dag, og kos deg MASSE! Du er best <3<3 happy friiday, skjønne! Smask :*

Vanja B

09.01.2015 kl.13:25

Tusen takk for at du skriver en så herlig og ærlig blogg, som løfter alles humør hver dag. Du fortjener alt du har jobbet deg opp til! Lykke til med alt, og tusen tusen takk ❤️

Martine S

09.01.2015 kl.13:25

Oog håper selvfølgelig du stikker av med seieren på ALLE kategoriene <3!!! *fingers crossed*

Kristine L

09.01.2015 kl.13:26

Fikk nettopp sett episodene :) gleder meg så masse til å se deg videre! Du fortjener så voldsomt å være finalist i alle kategoriene, du er bare helt fantastisk! Dette må du feire med en kjempefin helg, skjønne deg :)

M

09.01.2015 kl.13:32

Vi blogglesere skal hvertfall ikke tvinge deg til å lage et event for oss, nå som vi vet hvor lite du liker det! Hahahah

Silje

09.01.2015 kl.13:35

Det er så VELFORTJENT, Kristin!

Både alle kommentarene ang premieren i går og ikke minst at du er finalist! Du gir så mye av deg selv, hver eneste dag og det står så utrolig mye respekt av! Jeg hadde aldri klart det. Du fortjener alle gode ord som kommer din vei!

YOU ROCK!

Charlotte T

09.01.2015 kl.13:35

Ååå! Eg bare elske at du er med i bloggerne og håper du kommer til å være lenge!! Lenge leve deg!! Du rå og heilt fantastisk!! Du fortjener alle de fire finalist plassen!! Stå på søte deg!! :-D

Klem i mega fleng!!

vilde

09.01.2015 kl.13:43

Du er helt rå kristin!

Heidi

09.01.2015 kl.13:48

Herremin du er så skjønn 🙉 måtte du aldri slutte å være deg selv 😀👊

Maria Christine Hammer

09.01.2015 kl.13:51

Så utrolig velfortjent Kristin! Jeg stemte på deg så å si hver 12time å er så gla du ble finalist i alle kategorier! Du fortjener å vinne alle! Jeg så bloggerne igår å det er så fint å se at du også gir litt faen av å til å ikke er så opptatt av å være "fin" hele tiden. Det er akkurat det du sier, det er vikti å bare være seg selv noen gang md håret til alle kanter å slitne joggeklær på😉 haha. Du er jo faktisk fin uansett hvordan du ser ut da! Jeg digger deg å gleder meg til å følge med videre å føle at jeg blir enda bedre kjent med deg. Jeg har fulgt deg i ca 2år nå, vær dag opptil flere ganger dagen å du er bare tvers igjennom så god å snill å sprudlende! Jeg DIGGER deg 😘 ha en flott fredag! Forresten håret ditt ble knallfint! Stor gratulasjonsklem til deg! ☺️

Ingrid-E

09.01.2015 kl.13:51

DIGGER DEG! Haha, muffinsøyeblikket! Du er så herlig å se på. Syns du er flott ut der du sitter med dulten på hodet :D Gleder meg til flere episoder!

Å gratulerer såå mye med Vixen finalist plass i 4 kategorier! Det fortjener du :D

Åsså håper jeg vi finner den syykt kule hoodien i butikken din snart, den du hadde på deg på snap i dag <3

STOR KLEM

Ida Malene

09.01.2015 kl.13:52

Du er en ubeskrivelig livsinspirasjon!!! Du gjør meg SÅ glad! Du er så forbanna ekte og kicker as 110% av tiden! Ble hoppende glad når vi endelig fikk se mer av deg, fantastisk at du er med på bloggerne! Velfortjent med finalist plassene også!!!

Det er sånne som deg som gjør meg stolt av å være Bergenser!

Anne

09.01.2015 kl.13:53

Det er ingen andre som fortjener dette mer enn deg, du er super!!!!! Du er deg selv uansett hva! Du gir oss en slik motivasjonsboost som du selv får av andre!!! Du RÅ, gårsdagens episoder EIDE!!! Du eier, keep on goining!!!! Du er en EKTE RÅ dame!

Stine

09.01.2015 kl.13:58

Cupcake-frosting i håret? Jeg spolte frem og tilbake :D <3

Mari

09.01.2015 kl.14:07

Dette fortjener du Kristin!❤️

Guro

09.01.2015 kl.14:09

Heeei! Gratulerer med vel overstått premiere!! Episodene var fantastisk, og nå digger jeg deg bare enda mer! :D gratulerer som finalist også, det fortjener du virkelig! :-)

Nå sitter jeg på flyet på vei til Bergen, der skal jeg videre på neste fly som tar meg til København! :D hurra for jentetur!! :D god helg!! <3

09.01.2015 kl.14:14

DIGGER DEG!!

Ellen

09.01.2015 kl.14:20

åhh digget episodene i går å gleder meg til resten, krysser alt som kan kryssest for å du blir med i flere sesonger

Du fortjener å vinne i alle katagoriene, du gir så mye bra til leserne dine. Så dette har du fortjent

Går det ann å stemme nå eller er det en jury som skal bestemme nå men uansett masse lykke til

Emma Julie

09.01.2015 kl.14:36

Digget begge episodene! Du er rå og så ærlig! Gleder meg til fortsetningen. Åå, så utrolig bra at du ble nominert! Da heier vi deg videre. Ha en happy fredag :)

Vilde

09.01.2015 kl.14:43

Du er best! Var så gøy å se deg på TV, da får man et litt mer virkelig innblikk i livet ditt, hehe. Du er helt rå. Og veldig fin på håret nå :)

Charlotte Haugen

09.01.2015 kl.14:44

jeg har ikke sett noe på bloggerne før i går kun pågrunn av deg! og det var hærlig :D du er en sånn fantastisk kvinne og jeg digger deg! Gleder meg til å se videre :D Ha en strååålende dag :D

Sara

09.01.2015 kl.14:49

Skal se episoden når jeg kommer hjem fra jobb, har ikke TV2 bliss, så må kjøpe sumo. Gleder meg til å se!

Og gratulerer med Vixen finalistplassen! Stemte hver dag jeg var nær en PC :-)

Du er helt rå Kristin! Takk for at vi har en tøff og ærlig dame i "kjendis"-norge :-)

09.01.2015 kl.14:56

Du er tvers igjennom superflott. vet engang ikke hvilke ord jeg skal bruke for å beskrive hvor bra du er :) Bloggerne forsterker inntrykket jeg har av deg, enda mer:) snakk om å være så ærlig å vise en 100% ærlig og ekte versjon av seg selv. Du legger ikke skjul på noe og er deg selv stort sett hele tiden.Sånne mennesker som deg er store forbilder for andre og viser at man skal kunne tørre å gi mer f. Du gir en helt ny gnist til serien med din fantastiske utstråling og positivitet.Det som er så bra med deg er at du aldri er kjedelig, du skaper glede og litt galskap til serien hehe. kunne skrevet flere sider om hvor bra og flott du er hehe ;) du setter så stor pris på leserne dine å snakker alltid direkte til oss slik at vi nesten føler at vi kjenner deg:) det er dette som trekker deg så utrolig langt opp i forhold til mange andre bloggere som skriver om det samme dag etter dag og som egentlig ikke deler så altfor mye personlig om seg selv:) Selv om du heller ikke deler absolutt alt, så er det du deler variert og interessant. spesielt artig når du skriver om personlige ting i ditt liv, som igjen viser at du ikke prøver å skjule deler av deg selv,men er ærlig. Det er sjeldent et kjedelig innlegg å lese på bloggen din og du skuffer aldri..Stå på å fortsett slik! Du er helt råååååå!!!! og du fortjener alle gode ord du får og enda litt til for makan til person og blogger finner man ikke.

Finalistplass i alle kategorier fortjener du og satser på at du vinner :)

Riktig god helg til deg vakre Kristin <3

klem marthe

Kine

09.01.2015 kl.14:58

Gratulerer så masse Kristin som finalist i 4 kategorier! Såå fortjent! Du er awesome! :-D

Anne-Lise

09.01.2015 kl.15:00

GRATULERE så masse med finaleplass! Så fortjent! Du er helt RÅ! Og håret ditt blei dødsfint:-)

Camilla duesund maurstig

09.01.2015 kl.15:04

Fysøren Kristin, jeg digger deg! Jeg kommer i så godt humør over å komme inn på bloggen din, du er bare så herlig! Episoden i går var kjempe gøy og gleder meg te resten av sesongen! :-)))

Julie

09.01.2015 kl.15:06

Gratulere!! Og vet du hvor det går ann å se bloggerne på nettet?:)) Fikk ikke sett det igår...

Tonje

09.01.2015 kl.15:06

Bare titta innom den serien tidligere, men aldri vært noen stor fan. Men når jeg så deg på skjermen igjen i går så hadde jeg ingen grunn til å skru av:)

Julianne

09.01.2015 kl.15:15

Hei Kristin! :)

Jeg digger at du er med i denne sesongen av bloggerne! Du er en utrolig kul og morsom person, noe som gjorde at det vart gøy å se på i går og stilen din er bare helt rå! Du & Marna er fantastiske! Gir 100% av dere selv, og er dere selv hele tiden. :) Dere to er grunnen til at jeg ser på bloggerne denne sesongen! Du er awesome! :D

Bloggen din er den beste! Keep up the good work, og jeg gleder meg til å følge med videre på bloggerne :)

madel

09.01.2015 kl.15:16

ååå, jeg gleder meg allerede til neste episode! Jeg har ikke fulgt deg så veldig lenge, men jeg digger deg allerede<3

Madeleine

09.01.2015 kl.15:21

Gratulerer med både premiere og finalistplass i vixen blogawards. veldig fortjent =) ha en god helg =)
Jeg har ikke tv2 bliss så etter noen tlf samtaler til familien fant jeg endelig en med tv2 sumo så jeg og kan se episoden! Har aldri sett dette før men når du er med må jeg bare!

Du er en så fantastisk herlig person, og jeg får et inntrykk av at hele du er så ærlig! Verden trenger flere av deg! Du tenker så godt om ting, og humøre ditt smitter! Aldri sett en video av deg der du ikke smiler og er glad, og når du først er hissig så gjør du det med en sånn måte at jeg bare må le! Du er et skikkelig godt forbilde kristin og jeg håper virkelig du fortsetter å være den du er, for du er awesome!

Gratuelerer så utrolig mye med Vixen Blog Awards finalist plass! DET fortjener du mer enn noen av de som var å stemme på! Virkelig! Du er et stil-ikon og en person med så mye inspirasjon! Følger bloggen din hver dag, og prøver å legge fra meg en lyd i kommentarfeltet i hvert innlegg!

Heia kristin! skal fortsette å stemme på deg skjønning!

Marthe

09.01.2015 kl.15:34

Har vært innom bloggen din noen ganger og sett det på Paradise hotel. Jeg bare digger måten du skrive innleggene dine på, man kan se det i innleggene dine at du er engasjert og energisk, noe som er alfaomega i en blogg. Så på gårsdagens episode og det er er så morsomt å høre på deg, måten du forklarer ting og måten du er på er bare helt fab! Jeg er sikker på at hvis jeg hadde møtt deg hadde det vært helt hysterisk morsomt! :)

Nancy Elin

09.01.2015 kl.15:40

Var kjempekjekt å se på i går! Jeg brukte egentlig ikke å se på bloggerne før, men da du ble med MÅTTE jeg jo bare! Jeg blir så utrolig glad når folk er seg selv, personlig synes jeg det er finere enn å fake seg til "skjønnhet". ALLE ER VI JO NYDELIGE PÅ VÅR EGEN MÅTE, UANSETT! <3

Så utrolig kjekt at du ble finalist, nå håper jeg du vinner også! :D <3

Tenk så kult at du ble finalist i alle de fire kategoriene da!!! Det må jo bare bety én ting, og det er at DU FORTJENER DET!!!

Ps. jeg sjekket mailen min på mandag, og hadde fortsatt ikke fått svar enda på den jeg sendte deg :( håper du svarer snart (eller kanskje du allerede har gjort det) <3 den er angående at jeg ble vinner av kalenderluke 3, så hadde vært litt greit å vite om du hadde mottatt den eller ikke ;)

Ønsker deg, Dennis og Fokus en fantastisk fredag videre! KOS DERE!!

Masse klemmer fra meg<3

Tina F

09.01.2015 kl.15:46

Digget dobbelepisoden med bloggerne som gikk i går.

Du er et supert innskudd til serien og håper du få være med i neste sesong også. Jeg digger hvordan du ikke er redd for å være deg selv og sier akkurat det du mener.

Du er RÅ og jeg digger personligheten din. og jeg er helt enig med deg. Marna er ei rå dame som tør og hvis hvordan kvinner gjennomsnittlig ser ut 4 dager etter fødsel!! :D¨

Gratulerer så mye som finalist, og håper du går helt til topps <3

Linda

09.01.2015 kl.16:01

Du er fantastisk, Kristin! Du sprer så mye glede, og blir så glad av å lese bloggen din og å se deg på tv. Digger deg :D

Mari Bratberg

09.01.2015 kl.16:01

jeg har ALDRI sett på bloggerne, men når jeg fikk vite at du skulle være med, droppet jeg alle planene mine i går bare for å få det med meg! Og det angrer jeg meg ikke får!! Det er så kult å se at du får frem den virkelige deg både bak pc'en og bak kamera! Du er bare en og samme Kristin, og det er jaggu meg godt gjort, for alle de andre bloggerne er ofte to forskjellige personer bak andre settinger!

Jeg digger deg Kristin! Bli med i ALLE sesongene du klarer!

Haha, og da du mistet cupcaken, jeg døde der jeg satt 😂 lo meg i hjel!

Helene

09.01.2015 kl.16:20

Du er så forbanna rå og ekte at jeg har ikke ord! Herreguud for en livsglede, energi og glede du sprer :D Du må aldri gi slipp på den du er! Elsket sesong 3, uten tvil den beste hittil!

Ingrid

09.01.2015 kl.16:31

Hurra!!! Gratulerer så mye, det er vel fortjent! :D Kunne du arrangert noe i Bergen tror du?? :D Haha! Har så sykt lyst til å bli med på noe hvis du arrangerer! :) Ha en strålende dag videre!

Kristine

09.01.2015 kl.16:37

Heisann Kristin! Jeg er ny fast leser her etter jeg så deg på bloggerne! Du er mitt forbilde og du får mørke dager til å bli lyse! Tusen takk <3

09.01.2015 kl.16:41

Du er bare helt fantastisk! 🙌🙏☺️

Janne

09.01.2015 kl.16:42

åå Kristin, det er jo du som gir oss så mye!! At vi får lov til å få lov til å være en del av din hverdag og ditt liv er vi evig takknmelige for!:) Tusen takk <3 Alt dette er så utrolig velfortjent!

Herman Strand

09.01.2015 kl.16:52

Omg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang!! Det er så urolig morsomt å lese bloggen din, jeg var nesten i tårer når jeg så du hadde blitt med på bloggerne:)))

Kamilla

09.01.2015 kl.17:18

Aaah, jeg måtte le høyt når jeg så på bloggerne i går.. Når du mistet cupcaken og fikk glasur i håret :,D Godt å se at du fortsatt er deg selv, selv om du er med på events hvor det viktigste er å ha det nyeste av de dyreste merkene!

Stå på, Kristin! Jeg krysser også fingrene for at du får være med i neste sesong:)

Mathilde

09.01.2015 kl.17:21

!!!❤du er rå

Fredrikke

09.01.2015 kl.17:22

Du var helt super i går! Blandingen med å ha deg og Marna med viser at man må pokker ikke ha et rosa liv. Tror søren meg at du blir lykkeligere hvis du gir litt f i hvordan du ser ut :) Bloggerne trengte deg virkelig! Og episodene var veldig bra <3 Gleder meg masse til fortsettelen <3 Ha en super kveld!

Klemmer

Renate Kjellevold

09.01.2015 kl.17:28

DU ER FANTASTISK

silje

09.01.2015 kl.17:34

Håret ditt *insert smiley med hjerteøyner* Skulle ønske jeg hadde like langt hår, da skulle jeg hatt likedan hårfarge! Love it!!

Vibeke

09.01.2015 kl.17:58

Kristin, du er AWESOME! Mitt ultimate forbilde. Stilen din, personligheten - ALT! Jeg er fantastisk takknemlig for at du bringer deg selv inn i livene til alle oss. Å se deg i Bloggerne gjør hele serien litt mer meningsfylt. Håper nettbutikken blir fyllt med masse kule varer snart, for jeg digger den og hele stilen! Savner noen snapbacks kanskje?

LOVE,

Vibeke:)

Rebecca Vik

09.01.2015 kl.18:07

Vet du hva!! Sååå fortjent. Har stemt på deg og du fortjener søren meg første plassen i alle 4 kategoriene, ivertfall for meg. Beste blogger ever. Har liksom aldri lagt igjen noen kommentarer men har vert fast leser nå, ivertfall 3 år om ikke lenger..? Så i det siste har jeg kommentert litt :) har så lyst å møte deg å gi deg ein klem , Hehe . Digger deg:))

benedicte

09.01.2015 kl.18:39

Hei, jeg lurte på om du kan legge ut video av bloggerene episode 1? (jeg fikk ikke det me meg i går og jeg har veldig lyst å se det!)

PiaKristin

09.01.2015 kl.18:49

Det er bare fortjent, håper du vinner alle prisene!

Fikk ikke sett bloggerne igår, men gleder meg til jeg får sett det :)

Mathilde

09.01.2015 kl.18:53

Du er en frisk pust til serien :-) Og du fortjener helt klart å være finalist i Vixen blog awards <3

Malin

09.01.2015 kl.18:59

Hei Kristin! Jeg lurte på hvor buksen og snapbacken din er fra? Den du brukte i gårsdagens episode :) hadde vært supert om du hadde svart meg! Synes det var et rå kult outfit :)

Andrea Narum

09.01.2015 kl.18:59

Jeg lo meg skakk i hjel av deg på eventet! 😂🙊 for en fantastisk, ekte dame du er! Flott å se at fremstillingen på bloggen gjenspeiler virkeligheten! 😁👍👏

Katrine

09.01.2015 kl.19:18

Du er helt fantastisk Kristin! Digger deg til tusen, gleder meg enormt til resten av sesongen :))

c

09.01.2015 kl.19:20

Du er så herlig! Episodene ble såååå mye bedre med deg! It made my day :D har fulgt deg siden Før paradiset, men har ikke kommentert Før. Nå måtte jeg jo fortelle hvor glad du Gjør meg. stor fan :-)

linn

09.01.2015 kl.19:38

du er rå! stå på, du er ekte og sier dine meninger rett ut!

diggger deg kristin! :-) gleder meg til neste episode!

Stine

09.01.2015 kl.19:47

Så på programmet for første gang igår, og ble ikke skuffet! Digger at du er så laidback og uoverfladisk, det er sånn det skal være!! :)

Eneste "klagen" jeg har å komme med er, som jeg ser noen andre har skrevet, at det var veldig mye fokus på S.E. i forhold til dere andre. Men det kan jo ikke du noe for! Gleder meg til neste episode :)

Og gratulerer så mye med finaleplass i FIRE kategorier, det fortjener du virkelig!! :)

Erica

09.01.2015 kl.19:48

Kjære Kristin! Du er sååå fantastisk :D Elsker ærligheten og virkeligheten du viser frem. Og Marna da - for ei dame! Gleder meg sååå til flere episoder!

Maren D

09.01.2015 kl.20:13

SÅ herlig å høre at du fikk så mye positiv respons av folk, for det fortjener du virkelig!! Uvaksa hår, gårs dagens sminke.. er det ikke det som er realiteten i folks liv da? Digger deg for at du ikke legger skjul på det, og du ser helt fantastisk ut uansett! <3 Kan ikke få sagt det nok hvor fantastisk det var å se deg på skjermen igjen, med det herlige, sprudlende humøret, og en tvers igjennom god og ærlig jente!! Digger deg, og ser virkelig opp til deg. Skulle vært flere mennesker i verdens som er så ekte som det du er!

og sist men ikke minst: GRATULERER SÅÅÅ MASSE SOM FINALIST!! Det er så vell fortjent, Kristin! Hadde blitt overraska om du ikke hadde blitt finalist, for du er helt AMAZING! <3 God helg!

Mia

09.01.2015 kl.20:16

Hva du har gjort for å fortjene oss lesere, spør du? Du har ikke gjort noe som helst annet enn å inspirere oss og å være deg selv 100%. Du er ei dritrå dame som er et realistiskt og ekte forbilde! Denne bloggen lyser opp dagene mine, og jeg er ikke sikker om jeg hadde vært her i dag, hadde det ikke vært for deg, Kristin..

Store bamseklemmer!!

Cecilie

09.01.2015 kl.20:45

Kristin, du er helt fantastisk!

Et meget friskt pust både på TV og med den helt fantastiske bloggen din. Jeg er altfor dårlig til å legge igjen kommentarer på bloggen din, så her blir det skjerpings på meg !! Jeg storkoste meg med Bloggerne i går. Du og Marna altså. For noen kvinner sier bare jeg! Dere er sunne forbilder for jenter/kvinner i alle aldre, og viser livet og virkeligheten slik den er. Respekt. "Blogg-Norge" skulle hatt mange flere som dere, og mange har mye å lære av dere!

Gratulerer i tillegg så mye som finalist i Vixen Blog Awards. Men, vet du hva? Det er så fortjent! Jeg håper du gjør rent bord og vinner i alle kategoriene du er nominert.

Stå på Kristin, you are awesome! Nyt helgen :) :) Klem fra fast leser

Tessi

09.01.2015 kl.21:12

Hey heey! Det står bare "ventende" på snap når jeg sender deg, så du ser jo ikke alle festligheter jeg sender til deg.. hehe.. ja det var litt kleint skrevet men uansett :p... snappen eeer: swagtess, hvis du føler for å godtaaa eller hva man må gjøre! :) kess

Hegebb

09.01.2015 kl.21:13

Du har virkelig bevist at du er ekte i situasjonene! nøyaktig slik jeg husker du beskrev det på bloggen din :D

fantastisk

Julie

09.01.2015 kl.21:27

Altså, jeg kommenterer veeeeldig sjelden på blogger, men må bare si at du er helt rå, og så ufattelig herlig! Så just reprisen av bloggerne, og du fikk meg til å smile og le som bare det. FOR et menneske du er! Dennis er HELDIG! :-)

Ingvild

09.01.2015 kl.21:33

Så akkurat episode 2 nå, kun fordi du er med. Jeg digger deg! Du er så kul :D Måtte le når du spiste cupcaken og toppen datt av, haha.

Cecilie

09.01.2015 kl.21:34

DU ER EN RÅ DAME!

Aldri sett en råere dame, du viser sannheten og byr virkelig på deg selv og jeg digger det :-) Håper vi får se deg neste sesong, ingen fortjener det mer! Du fortjener også all den skryten du kan få, for du har virkelig bevist, både gjennom bloggen og nå på bloggere, at du er 100 % ærlig og bryr deg ikke om det uekte samfunnet mange lever i. Rett og slett fantastisk :*

Gro

09.01.2015 kl.21:40

Hehe, jeg ble glaad av å lese innlegget ditt!

Så deg på bloggerne igår jeg også, var veldig bra! Begynte å se på bloggerne i år siden du skulle være med :) hehe. Gratulerer som finalist i Vixen! Håper du vinner :D

Christina

09.01.2015 kl.21:55

Jeg lo så jeg GREIN da du mistet cupcaken i håret! Du er så herlig!

Emilie

09.01.2015 kl.22:20

Digger deg! Tekte å tipse deg om denne: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=892641&page=92 Sjukt! Å jukse med kommentarer på den måten er ikke ok. Håper du skriver en post om det!

Guro rege

09.01.2015 kl.22:23

Du fortjener alt det gode som sjer i livet ditt nå kristin!! Du er en inspirasjon som pokker for veldig mangen!! Smadk❤️

Veronika

09.01.2015 kl.22:33

Håper du skriver et innlegg om det jukseriet caroline berg eriksen bedriver. Skriver kommentarer under andre navn, fordi hun er for feig til å vise sitt sanne ansikt. Blokkerer de som informerer om denne praksisen. Ligger en laaaang avsløringstråd på kvinneguiden, under rampelyset.

Anne

09.01.2015 kl.22:38

Kristin - du har fanget meg siden dag 1 på Paradise! Du er så ekte, rettferdig også bryr du deg om viktige ting for folk flest. Er så glad for å lese en blogg som bare handler om livet. Ikke om hvordan man kan bli mest mulig perfekt. Din blogg er den eneste jeg leser utenom fagbøker og politiske sakspapirer. Du er et herlig friskt pust!

Emilie Lovise

09.01.2015 kl.22:38

Elsker at du er med i serien! DIGGERDEG

Sandra

09.01.2015 kl.22:45

Oh.My.Gad!!! Jeg er superfan av alle dine videoblogger, og har selvfølgelig savnet deg på tvskjermen. Men da jeg så premieren i går ble jeg minnet på hvor JÆVLA kul du faktisk er!! Jeg lo så mange ganger, spesielt når dere skulle på eventet med Britney. Alle var i hundre, og var veldig "Classy", og der kommer du med capsen din og heller nedpå med champis og forsyner deg med mat. Det er så DEILIG å se slike mennesker i denne overfladiske "bloggverdenen"!! Og enda deiligere er det at du ikke har forandret deg en dritt - du er fortsatt bare deg selv, uansett hvor du er og hvem du er med. Du er virkelig helt fantastisk og tv 2 har gjort smart i å ta deg med i denne serien. Du får vel sikkert tilbud om egen serie etter bloggerne - det hadde nok knust alle seertall hos tv 2! Du og Marna er bare hærlige, er så deilig å se på tv og faktisk se ekte og ærlige mennesker, og ikke bare falske og ovefladiske. STÅ PÅ!!! En STOR grattis klem til deg, vakre Kristin <3

09.01.2015 kl.22:58

Gratulerer!

Jeg husker at du fikk mye ros og endel pes for innlegget ditt om fotballfrue for noen uker siden, men det var jo mye drøyere enn bare bilderedigering.

Se her:

Nora Nordbo, on 09 Jan 2015 - 21:51, said:

Komplett liste, so far.

#1 Har tegnet og fortalt - forklarer det med "bevis" i kildekoden - http://postimg.org/i...6awqc4kwj/full/

#2 "PT Åge" digger Caros rumpe - http://postimg.org/i...jf0jukdzp/full/

#3 Caro (LK?) kaller seg lege og klinisk ernæringsfysiolog - http://postimg.org/i...g1jkzqml1/full/

#4 Den med 'mentalt tilbakestående' - http://postimg.org/i...jrpsfyzg7/full/

#5 LK som "Mustafa" - http://postimg.org/i...rb0uvufzr/full/

#6 LK er veldigt enig med seg selv... http://postimg.org/i...5u9gaiy7h/full/

#7 Den med 'ikke veldig oppegående' - http://postimg.org/i...u243ly1kb/full/

#8 LK mener LK er fantastisk og saklig! - http://postimg.org/i...7yqjwms17/full/

#9 Caro har blitt lege... http://postimg.org/i...6d6hynxa9/full/

#10 LK snakker med seg selv - http://postimg.org/i...jpx5cv4vv/full/

#11 LK snakker med seg selv - http://postimg.org/i...96bxfslux/full/

#12 Den med "Hanne" - http://postimg.org/i...3txp8g39f/full/

#13 Roser seg selv - http://postimg.org/i...ypzby8azt/full/

#14 Bekkevold fortjener "kule i pannen" - http://postimg.org/i...psj7em7xl/full/

#15 Kjært barn har mange navn - http://postimg.org/i...ds3yhdgon/full/

Og dette er bare et lite utvalg. Hvilken stor mediebedrift (som Fatballfrue faktisk er) holder på sånn?

Aina!

09.01.2015 kl.22:59

Du er et kjempe stort forbilde for meg. Jeg har alltid vær en som har vært missfornøyd med kroppen min osv. Men jeg har insett nå i det siste at jeg burde være fornøyd med den jeg er. Du har inpirert så ufattlig mye, fordi DU ER 100% DEG SELV <3 Elsker å lese bloggen din, det lyser hverdagene mine og sikkert alle andre også som leser denne bloggen. Ville gjerne gitt deg en klem nå hihi, men får heller sende deg en tankeklem isteden for <3

09.01.2015 kl.23:34

Hei Kristin! :)

Jeg så på bloggerne i går og det er så gøy å følge med på hva dere gjør i hverdagen. Dere er så kule allesammen! også må jeg bare få si at du er en så innspirerende person og man blir så glad av deg!

Når jeg så på i går, så hadde du på deg noen veldig kule bukser (jeg mener den med leopardmønster), jeg har sett i arkivet ditt og i outfit innlegg men jeg finner ikke igjen den buksa noen steder, så jeg bare lurte på hvor kjøper du sånne bukser?

Gleder meg til neste torsdag!:)

Frida

09.01.2015 kl.23:46

Hei på deg!

Jeg må bare få sagt at du er helt rå!! Jeg bare elsker deg og stilen din og humøret ditt og ALT! Du virker som en helt fantastisk person, skulle så ønske jeg kunne få møtt deg og snakket med deg, det hadde vert råkult!!!:D men ja... jeg lurer fælt på om du har en utdanning sann utenom bloggen? Hvilket linje gjikk du på videregående og studerte du noe etter det?? Kanskje litt random spørsmål men jaja..

Klarer nesten ikke vente til neste episode av bloggerne!!!!

line

09.01.2015 kl.23:46

hei!

er det mulig å få sett bloggeren på nettet gratis?

fikk ikke med meg episoden og vil veldig gjeerne få sett den!!

takk på forhånd. :) :) :)

10.01.2015 kl.00:05

Har enda ikke sett episoden, glemte den igår, men har tatt opp reprisen som gikk idag! Skal se den imorgen, gleder meg masse!! :)

Foresten, håret ditt var sinnsykt tøft!

10.01.2015 kl.00:47

Den buksa og genseren du har på episode 1 av bloggerne hvor er den ifra???

Kristin W

10.01.2015 kl.01:29

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Frida

10.01.2015 kl.02:11

jeg har seriøst digger deg etter dag 1. Du gir så mye av deg selv og gir egentlig blaffen i hva andre mener. Du er deg og sånn er det, det skulle vært flere som deg!❤️

Frida

10.01.2015 kl.02:13

jeg har seriøst digget deg siden dag 1. Du gir så mye av deg selv og gir egentlig blaffen i hva andre mener. Du er deg og sånn er det, det skulle vært flere som deg! <3

Jeanett

10.01.2015 kl.02:48

Råeste personligheten av en jente !! Gleder meg til å se mer

10.01.2015 kl.09:54

Du må jo dele nyheten om at du er nominert til "folkets favoritt" nå også!! Det er den eneste kategorien vi lesere fortsatt kan stemme og velger hvem som vinner!

StyleConnection

10.01.2015 kl.11:43

Anonym: Wææ, takk <3 Har skrevet om det i det siste innlegget :) SMASK

Tina A

10.01.2015 kl.11:43

Bloggerne va dødsbra!! gleder meg til neste episode allerede <3 personligheten din er best, du virker så glad hele tiden" :DD <3

StyleConnection

10.01.2015 kl.11:44

Anonym: Buksen er fra Junkyard og genseren er fra egen kolleksjon :) http://styleconnection.no/hangover-hoodie

10.01.2015 kl.15:30

Wooop wooop endelig er du også med! Håper du blir værende!!!! DØR av deg, du er så morsom!

Mita

10.01.2015 kl.16:02

Du er altså så herlig sjarmerende! :D

Malin

10.01.2015 kl.19:23

Hvor er capsen din fra? Den du hadde på i første episode :)

Inger

10.01.2015 kl.23:02

Jeg døde da du mistet den cupcaken eller kaken eller hva det var i håret ditt, jeg lo og lo! Uttrykket ditt sa alt! Kjempe gøy å se på dere alle!

Sara

11.01.2015 kl.01:17

Du er simpelt helt herlig!

Tattavkvinnene

11.01.2015 kl.11:10

Åå, det var så gøy å se deg på skjermen igjen! Er så glad for at du har blitt med på dette her ^^ Det eneste jeg synes er litt dumt med Bloggerne nå er at det er 5 stykker, det blir så mange folk og altfor liten tid til hver person. Jeg synes nesten det var litt mye med 4 xD Meen håper virkelig du får masse, masse sendetid! Gleder meg til resten <3

Og GRATULERER som finalist i alle fire kategoriene! Det fortjener du! <3

Karoline H

11.01.2015 kl.19:10

Dette er det ingen tvil om at du fortjener Kristin! Jeg har stemt masse og er ikke i tvil om at du kommer til å vinne i samtlige kategorier. Vi er jo venner på Snapchat nå og bildene og videoene dine er jo så morsomme, syntes snus tryllekunsten til Dennis var rå morsom!!

Skriv en ny kommentar

hits