TUNE INN

God kveld i stuggu ♥

Herreguuuud så gøy det er at såpass mange av dere har lagt meg til på Snap. Jeg blir jo helt varm i hjertet av å faktisk få et ansikt på dere som leser bloggen, så nå føler jeg jo at vi blir bestiser hele gjengen. Hurraa og jiippiiii og alt det der, let's have a parteyyy!

Dagen har bare flydd forbi med både innspilling hos P5 og et par tre møter, bl.a. hos Mercedes. Jeg er jo som dere vet helt avhengig av et fremkomstmiddel, og nå ser det faktisk ut til at jeg kommer til å lease en splitter ny og knallfresh Mercedes. Det er jo delte meninger om leasing, men jeg har ordnet meg en god deal som gjør at jeg kommer godt ut av det hele, så nå får vi se. Jeg drømmer jo om en ny bil som jeg kan ha StyleConnection-logo på, for hvor herlig hadde ikke det vært, hæ? Åh.. *drømme, drømme*. Det er jo lov..Jeg kom forresten med en real feilmelding i sted, for radiosendingen med meg og deilige Marna sendes ikke før i morgen tidlig. Så da vet dere hva dere skal gjøre mellom klokken 07-10, sant? Tune inn på Storbymorgen med de to herlige frøknene, Anne Marte og Guro på P5! 

Nå blir det rester av pølsegratengen som vi laget i går, i kombinasjon med Supernatural. Pølsegrateng ass.. Makaroni, pølse og ost, liksom.. YUMMY!

Hva står på planen i kveld, herligheter? Bortsett fra å sende masse gøye snaps til meg da.. Hehehhehe ♥

KJØSS

27 kommentarer

Lea

06.01.2015 kl.19:17

Hadde vært dritgøy med styleconnection-logo på den nye bilen! Blir gøyl å se den uansett! Håper du hadde det gøy på p5! Gleder meg til å høre det jeg rekker! Kos deg videre! KLEM

Maria M

06.01.2015 kl.19:23

Ååå, tenk så fresht med styleconnection logo på merca da!!!!! Fy fela og jeg gleder meg til radiointervjuet og bloggerne ikke minst. Håper du koser deg med soon ny bil, radiointervju og livet. Du er rå!!!

I kveld skal jeg lese på særemne, en bok fra 1800-tallet. Gørrkjedig. Serien "Awkward" som jeg har blitt hekta på, frister heller atm.

Ha en herlig kveld, skjønne!

Kristine L

06.01.2015 kl.19:24

Haha, jeg fikk meg snapshat I DAG liksom.. Gamlekjerring asså..Hehe! Her skjer det ikke store mye, gleder meg bare til helgen, da blir det byn med venner og en følelse av ferie igjen ;) gleder meg veldig til torsdag!! Klem

Emma Julie

06.01.2015 kl.19:28

Håper jo du kommer med noen mystory, hehe hadde vært artig! Blir deilig med ny bil da, selvom man kan savne den mangle. Ja, begynte å lure når dere ikke kom på. Går det ann å legge ut opptaket, siden mange er på skolen? Det hadde vært toppers! Klem :)

Merete

06.01.2015 kl.19:48

heihei :)

Du må huske å slå på at vi kan se uten å være venner med deg på snapchat, visst Ikke må du godta alle :)
Snapchat var genialt, så gleder meg til du begynner å sende snapper! blir vell storyen du blir aktiv på går jeg ut ifra?

Jeg har ikke mulighet til å høre sendingen din i morgen :(

Er det noen andre steder man kan høre sendingen senere i morgen? På nett eller noe? isåfall, kan ikke du legge ut link da! hadde vært superkjekt å høre! :D

Ha en superduper tirsdagskveld!

Selv skal jeg kose meg med film, kake og popcorn sammen med min bedre halvdel! Klems og kyss :D

Hilde

06.01.2015 kl.20:12

Det skal jeg få med meg, du og Marna er de to bloggerne jeg følger daglig! :D Ha en fortreffelig tirsdag videre :)

Åse

06.01.2015 kl.20:40

Det hadde vært virkelig tøft med logo på bilen! Det får du nok til;) Åhh, det hørtes godt ut med litt god mat! Ha en fin kveld videre:)

Marie

06.01.2015 kl.20:57

Kjekt med snapchat ! Gleder meg til mange snap fra deg 😄

ida

06.01.2015 kl.21:01

Supergøy å ha snappen din!

nå gleder jeg meg til Torsdag da bloggerne starter, kan nesten ikke vente med å se deg på skjermen!! :D <3

det hadde jo vært superfint med styleconnection-logoen på mercedesen din da, da ser alle hvem du er når du er ute å kjører, hehe! :)

du må ha en superduper fin kveld videre, Kristin!!

SMASK :**

Victoria

06.01.2015 kl.21:07

Du må godta oss alle sammen da ;)

Digger bloggen og deg <3

Tattavkvinnene

06.01.2015 kl.21:10

Typisk at jeg er i praksis akkurat da :( Det går kanskje an å høre det på nett etterpå? Har så lyst til å få det med meg *stalker* hoho!

Hvor kult hadde det forresten ikke vært med egen logo på bilen da? Hååper det går i orden, det hadde vært helt rått :) Så deg faktisk i den gamle bilen på Statoil Kiellandsplass for en del uker tilbake, hadde lyst til å bare " halla", men så ombestemte jeg meg x) Haha, dobbelt *stalker*

Ha en fin kveld <3

amalie

06.01.2015 kl.21:12

hei :) jeg har lagt deg til, men fortsatt ikke fått noen mystory fra deg. Er det bare på min det ikke funker? :)

Eller har du ikke godtatt? :D

Martine S

06.01.2015 kl.22:19

Åå så herlig at du får deg en ny bil snart!! Også en ny Mercedes i tillegg, GLEDER meg til å se bilder av den!! Døds kult hvis du faktisk får styleconnection logo på da :D

Skal selvfølgelig høre på dere i morgen tidlig, Hihi! Koos deg med rester fine du, smaker nesten bedre dagen etterpå enn da man lager selve maten, hahh!

Skjer ikke så mye nå, kom nesten akkurat hjem fra jobb så nå blir det og ta det veeldig rolig resten av kvelden ;) meen angående månedens leser for desember så har jeg sendt deg både Mail og melding på facebook, meen ikke fått noe svar :/ forstår at du sikkert får mye Mail og har mye å gjøre, men hadde satt veldig stor pris på og fått en tilbakemelding på hva jeg skal gjøre i forhold til at jeg vant :D (ikke meningen å mase altsåå, bare er litt gira, haha)

Mailen min er ihvertfall Martine-sr@hotmail.com :) smask på du :*

Emelie Larsen

06.01.2015 kl.22:20

åå, så gøy det hadde vært med styleconnection logo på bilen!!!! Hadde bært gruuuusomt GØY :D Tuner in på P5 hvis jeg rekker i morgen. Kos dere med rester og serie!!!! Her er det grey's anatomy på tv. Suss og klem :*

Maja Romstad

06.01.2015 kl.22:37

hei supre Kristin!

Hvis du ikke skal godta alle på snapchat, må du gå på innstillinger og åpne profilen din!

Vil veldig gjerne se mystoryene dine<3

Klem!

Karoline E.N

06.01.2015 kl.22:59

Åh, det er så herlig at du har fått deg snapchat til leserne dine! Love it <3 det hadde jo hvert helt fantastisk med logoen på bilen din, for bilen din hadde da hvert den kuleste i hele verden! :) 2 fantastiske nyheter på en og samme dag ☺️ Dagen min har godt ut på lunsj date med fine venninner og avslapning på sofaen! Nå er det natta her - sove godt og drøm søtt :) klem

StyleConnection

06.01.2015 kl.23:06

Maja Romstad: Den er åpen for alle :) Prøver å godta som bare pokker :)

siljepia

06.01.2015 kl.23:07

Det var fint å høre at det ordner seg med bil til deg da :) okei , ventet lenge på radiosendingen i dag ,så begynte å lure på om det ble noe endringer av sendetid ja :)

Håper jeg får det med meg i morgen da,men tviler litt,fordi jeg skal mulig på jobb i den tiden..

Hadde vært supert om du fikk lagt ut opptaket på bloggen..

Blir kjempe gøy med på snapchat ja :)

Ha en super kveld dere da :) klem tilbake <3 :)

Lena Pedersen

06.01.2015 kl.23:37

Hei! :)

Jeg vet ikke om du husker meg, men jeg ble kåret til månedens leser for litt over 1 år siden! Like etter det skjedde det mye i livet mitt, så jeg hadde ikke overskudd til å kommentere hvert innlegg lengre, og jeg fikk så dårlig samvittighet at jeg sluttet helt! Det var lettere å trekke seg helt unna akkurat da, desverre.. Men jeg har lest hvert innlegg siden og har tenkt flere ganger på å kommentere igjen, men det har desverre blitt nedprioritert! Det er veldig synd, for jeg føler du fortjener det når du gir meg og mange andre sååå mye glede og inspirasjon i hverdagen! :D ville bare si at jeg fortsatt er her og at jeg er stolt over hvor langt du har kommet og heier på deg hver dag! :) Tusen takk for at du er deg og utgjør en forskjell i livet til leserne dine! :) skal prøve å bli flinkere til å kommentere å gi deg all skryt og ros du fortjener! :)

God natt, Kristin! <3

Guro

07.01.2015 kl.00:00

God kveld! :D Min første tanke da du skrev at du trengte ny bil var faktisk at du burde hatt en fargesprek bil, med svær styleconnection-logo på! :D Det hadde vært helt rått, og ikke helt uoppnåelig med tiden vil jeg tro. ;) Skal prøve å få med meg radiosendingen i morgen, hvis ikke er det kanskje mulig å laste ned podcast? :) God natt fine deg, klem <3

Camilla i New York

07.01.2015 kl.01:23

Synes du burde få til logoen på bilen, det hadde vært kult! Gleder meg hvertfal til å se bilder av bilen! :D

silje

07.01.2015 kl.09:50

God morgen :) Har fått med meg innslaget på radioen og det var bare helt rått 😀 . Men kjære kristin seriøst 12 kopper kaffe om dagen😂😂 ? Artig med snapchaten :) 👍💓

StyleConnection

07.01.2015 kl.11:09

silje: Haha, så herlig å høre :) men ja.. Hva skjer med det liksom? Kaffeavhengig much eller? Haha

Karoline H

07.01.2015 kl.18:15

Synes leasing virker kjempe flott jeg, og med logoen din på den kan det jo ikke bli noe annet enn fint! Synes det er kjempe fint med så mange innlegg, når jeg først er innom for å lese er det mange nye :)

silje

07.01.2015 kl.19:20

Hehe, måtte bare kommentere det :p :) hehe Morsomt å høre var det hvertfall , men du er litt i overkant avhengig ? hehe

klemmer :)

Høres kanskje litt rart ut, men føler at jeg er blitt glad i deg snuppa :) <3

siljepia

07.01.2015 kl.19:23

Det var meg ovenfor her,glemte å logge meg inn :) hehe

Skriv en ny kommentar

hits