PRETTY LITTLE THINGS FOR BREAKFAST

God morgen ♥

Vi ligger visst en time foran dere, noe jeg ikke skjønte før vi hadde vært her i noen timer, haha. Vi har likevel sovet helt til for litt siden, noe som er altfor lenge når man befinner seg i en spennende by som vi ønsker å se mest mulig av på kortest mulig tid.

I dag er det riktignok et kraftig snøvær utenfor som gjør det litt utfordrende å dra på sightseeing.. Det er så vidt vi klarer å se hva som foregår utenfor vinduet, men vi satser på at dette gir seg etterhvert. I morgen er det heldigvis meldt strålende sol, så da skal kameraet virkelig få kjørt seg. Yey!

Dennis var så trøtt i går, så etter middag stakk jeg på shopping alene mens D-boy sov som en stein. Kanskje like greit, for sånn shopping jeg var på i går setter ingen mann noe særlig pris på.

Dere vet sånn shopping når man skal prøve nesten alt som befinner seg i butikken, sant? Sånn shopping var jeg på, og jeg tror jeg stod i prøverommet på New Yorker i over en time. Haha! Stakkars Dennis om han hadde vært med.. Da hadde han forlatt meg i butikken etter ti minutter. Han er vanligvis veldig tålmodig, men når jeg kan bruke bort i mot en halvtime på å velge dét mobilcoveret eller det andre, nei da skjønner jeg at han ser på meg som håpløs. 

Mye av det som ble med meg hjem i går var skjønne små ting som gjør meg glad.. Sånn som denne donuten og cupcaken som man kan ha smykker i f.eks. og selvfølgelig coveret til iPhonen som man har lyst til å spise. Det ser jo ut som pastellfarget perlesukker for pokker. Yummyyyy!

Alright.. 

Nå må jeg gjøre meg klar, og så skal vi ut på oppdagelsesferd. Skravles senere, skjønne venner, og folkens? I morgen vil det ikke lenger være mulig å stemme på meg i Vixen Blog Awards, så jeg blir ekstremt happy om du legger igjen en stemme om du føler jeg fortjener det, før fristen går ut. Wæææ, jeg er så spent!

Stor god klem til dere fra oss her i Tallinn ♥

        

   

15 kommentarer

Emma Julie

30.12.2014 kl.13:18

Er man på ferie, så er man på ferie, tenker jeg! Gleder meg til bilder fra byen, siden jeg aldri har hørt noe om den. Haha, kan minne om meg og velging av ting også, men du fikk jo med deg mye fint hjem. Kos dere på oppdagelsesferd :)

Karoline E.N

30.12.2014 kl.13:19

Hello søteste Kristin :) kjipt med snø storm da! dere får pakke dere godt inn når dere skal ut, så dere ikke fryser. Kanskje kan du få noen kule bilder av denne snø stormen? hihi. Herrefred så søte ting du har kjøpt deg, er jo til og spise opp!! Av og til er det greit og la mannfolka være hjemme når man skal shoppe, hvertfall om man er en person som skal se på ALT. Jeg er nemlig en sånn person og gubben min kan virkelig dra seg i håret av frustrasjon! hahha. Nyt dagen begge to, gleder meg til neste blogg innlegg. Så klart skal jeg stemme på deg, for er det noen som fortjener 1 plassen, så er det <3

B

30.12.2014 kl.13:32

Nå burde du faen meg vinne alle fire prisene altså. For nå har jeg stemt hver dag! Fordi du fortjener det <3

Sunniva Ulvang

30.12.2014 kl.13:45

Hvor er t-skjorta fra? Den var helt FAB!

Johanne U

30.12.2014 kl.16:53

Kan ikke du lage ett innlegg om hvordan du redigerer dine bilder for å få de så sprudlende og virkelig får frem fargene. Du har alltid så freste bilder! Jeg har lyst til å lære!!!

StyleConnection

30.12.2014 kl.17:37

Johanne U: Selvfølgelig kan jeg det :)

StyleConnection

30.12.2014 kl.17:39

Sunniva Ulvang: Haha, ja var ikke den søt? Den er fra New Yorker :)

Ingrid-E

30.12.2014 kl.18:28

Er så reisesjuk for tia :) Sitter å sjekker om det er billige flybilletter hele tiden, å leser om land etter land på Kilroy sine sider for å få litt reiseinspirasjon :D Hadde vært sykt digg med en tur i vinter! Så dere må kose dere masse videre på tur!

Hanne

30.12.2014 kl.18:44

Heidu! Nå har jeg stemt på deg på Viken blog awards hver dag i lang tid. Håper du vinner alle de fire kategoriene, det fortjener du! Idag bestilte jeg min tredje ting inne på styleconnection, elsker t-skjortene! Kos dere! ❤️❤️

Benedicte

30.12.2014 kl.20:52

Jeg har fortsatt kun bare fått stemt én gang. Sykt kjipt, men
Å så herlige bilder! Fine farger, og fine motiver! Elsket smykkeholderene og ringene! superfine!

Håper du og Dennis koser dere litt for mye! Gleder meg til mer bilder!

Tattavkvinnene

31.12.2014 kl.01:37

Åh, så herlige bilder! Du finner så mye kult i butikker, tror jeg må bli litt flinkere til å se etter sånne søte småting :) Den Donut-pungen var skikkelig søt <3

siljepia

31.12.2014 kl.12:28

Fine bilder ;) Den t-shirt toppen ser så kul ut,den må jeg se om jeg finner :)

Kjøpte du den på New yorker i Tallin ?

Håper den finnes i norge også :)

Den må jeg bare ha :P ;) hehe..

Donutspungen var jo så søt da,som flere skriver så kan du å finne små kule ting ;) klem :) <3

Emilie

31.12.2014 kl.15:15

Har lik t-skjorte som deg :D

Ingrid Vik

05.01.2015 kl.18:35

Åh, hvordan får du bildene så lyse og fine?

Haha, jeg får aldri bildene mine slik jeg egentlig vil ha dem..

Skriv en ny kommentar

hits