LAZY & LATE

Det er langt ut på ettermiddagen, men jeg sier likevel god morgen.. 

God morgen, kjære dere. Har dere sovet godt? Her sov vi langt forbi frokosten, så nå består den av melkesjokolade og kaffe i vinduskarmen. Perfekt start på dagen spør du meg, for det er faktisk svært lite som slår de late dagene hvor man ikke tenker på at klokken tikker. Vi har ferie for pokker, og det er så deilig. 

Mens jeg sitter her i denne vinduskarmen, en sånn vinduskarm som jeg alltid har ønsket meg, inntullet i morgenkåpe og dyne mens jeg ser utover en regntung og grå søndag, går tankene i spinn.. Jeg er så takknemlig for deres engasjement det siste døgnet. Det er så deilig å se at de aller fleste av oss deler samme oppfatning av hva som bør være et godt forbilde, og at den konstruktive kritikken faktisk oppfattes som konstruktiv er veldig godt.

Som jeg skriver i innlegget er jeg fullstendig imot netthets og mobbing, og at noen mener at jeg både bidrar og oppfordrer til nettopp dette er jeg fullstendig uenig i. Noen mener at innlegget er unødvendig da jeg gjør det tilgjengelig for folk å dele sine meninger, men kjære vene. Det er fullt mulig å dele sine meninger uavnhengig av mitt kommentarfelt.. Det finnes utallige kvinneforumer der ute, så om noen ønsker å ytre sine meninger kan dette la seg gjøre uansett hvordan man vrir og vender på det. Dessverre i mange tilfeller, da slike forumer ofte blir fylt opp av kommentarer som aldri burde sett dagens lys.

Innlegget mitt er viktig, rett og slett fordi jeg ønsker å formidle at jenter og kvinner ikke skal se opp til det uekte og det uvirkelige. Jeg synes det er skummelt at enkelte tror at man faktisk kan ha et liv hvor alt er rosenrødt og perfekt. Hvor man ikke støter på en eneste utfordring eller bump in the road, for livet er faktisk ikke slik.

Som "K" skriver så godt i sin kommentar - "Det handler ikke om henne personlig, men om hvilket ideal vi skal ha å leve opp til". Kritikken er berettiget, så enkelt er det bare, men at Fotballfrue er et inderlig godt menneske som kun fortjener gode ting her i livet, det tror jeg så absolutt. Jeg føler med henne, hun er bare et menneske, men et menneske med en enorm påvirkningskraft og et stor ansvar. 

Sånn.. Da var vi ferdig med den saken.. 

Etterhvert skal vi utover til svigers, og det skal bli så himla godt å se dem igjen og utveksle noen gode klemmer før avreise til Tallinn i morgen. Jeg er så spent på denne byen som jeg har hørt så fint om, og jeg må bare få takke så mye for mange supergode tips til hva man bør gjøre og hva man bør se. Vi gleder noe så vanvittig, og i tillegg til å dele hele reisen med dere. 

Hva står på planen i dag da, kjære venner? 

Kjempeglad i dere ♥

        

  

18 kommentarer

Emma Julie

28.12.2014 kl.15:07

Nyt ferien, og den lange morgenen! Kos deg hos svigers, og ha en god flyreise :)

Julie Storlien

28.12.2014 kl.15:36

God "morgen" fineste Kristin!

Det er nok delte meninger rundt Caroline for tiden. Jeg mener hun har fått nok hets. Jeg tror nok at hun har skjønt at hun har gjort en feil. Og VI må komme oss videre. Man velger selv hvilke blogger man vil lese, og om hun skal være ens forbilde eller ikke...

Kos dere hos svigers. Og god tur i morgen. Ser forresten at du ligger på toppen i dag på topplisten. Grattis!

Klem i fleng <3

Martine S

28.12.2014 kl.15:56

God dag vakre deg! Så nydelig og stemningsfulle bilder du har tatt her :) Ser at du virkelig slapper av og er i tankemodus! Vil også få si GRATULERER med 1. plass på topplisten! Hurra hurraa :D dette er såå fortjent!! Ha en fortryllende aften, og koos deg hos svigers! Gleder meg virkelig til å følge dere på reisen til Tallinn! Skal bli så gøy med oppdateringer og ikke minst bilder!

Glad i deg kjære du :* smask!

Hilde susanne

28.12.2014 kl.16:08

du er så sykt min nye yndlings blogg :D gratulerer med 1,plassen du fortjener d så mye:)

stå på videre

Christine

28.12.2014 kl.16:36

herregud så herlige bilder <3 har så lyst på en slik krok i vinduet selv. Ser så koselig ut. Kos dere masse sammen i dag <3

Martine

28.12.2014 kl.16:40

Kristin, TAKK for at du skrev det blogginnlegget ang. "Fotballfrue". Jeg kunne ikke vært mer enig. Og tusen takk for at du deler livet ditt i alle slags nyanser. At du er så positiv til det meste, men også deler de dagene og øyeblikkene der alt bare er dritt! Fordi det er faktisk sånn livet er. Et sammensurium av positive og negative ting.

Siri

28.12.2014 kl.16:50

Hei Kristin, jeg har lest bloggen din fast i mange år, og har det siste året også begynt å lese fotballfrues. Det jeg biter meg merke i, i denne debatten er at du snakker mye om det å være et godt forbilde. Du har selv oppnådd mye bare det siste året, som er med på å inspirere dine lesere. Men det er jo ingen hemmelighet at du til tider kan være hard på flaska. Du har til og med drukket deg full på en av dine webepisoder. Mange av dine lesere er mindreårige og flere unge drikker seg sørpefulle i helgene.

Omtrent hver uke går en alkoholholdig drikke "rett i fletten" på deg. Jeg er voksen nok selv til å forstå at å kun skylde på bloggere, tv, film osv ikke er greit når det gjelder unges oppførsel, det er mange faktorer som spiller inn. Men kan du se at kanskje du også til tider kan fremstå som er dårlig forbilde på akkurat dette punktet? (Uten da å legge skylden på deg, men at det kan være med på at unge syns at dette er greit.)

Du sier også at å ta vekk kviser er greit, men det er jo også å endre på utseende. Er enig i at Carolines valg om såpass redigering ikke er greit, men jeg syns samtidig syns jeg synd på henne. Det er så forferdelig at bloggere drives til dette. Dette virker som noe du er opptatt av å sette en viss standard for at unge skal være fornøyde med seg selv, men du har feks aldri nevnt Sophie Elise som opererte brystene omtrent med en gang hun ble 18, og har vært avhengig av plastisk kirurgi. Er ikke dette ett dårligere forbilde enn å redigere seg selv? Selv mener jeg begge deler er trist og feil, men å operere seg er i hvert fall verre etter min mening.

Er glad i bloggen din, og er glad alkohol har blitt en mindre del av den etter du har slått deg mer til ro. Kanskje dette er noe du vil tenke litt på i fremtiden? Regner med at noen har nevnt dette i kommentarfeltet før, men det holder jeg meg for det meste unna, for jeg orker ikke lese alle de useriøse og kvalme kommentarene folk kommer med.

Selv om dette kan virke krast, så er jeg glad i bloggen din, og leser den hver dag.

Mari

28.12.2014 kl.17:48

Så koselige bilder!

Gratulerer så mye med 1.plassen og god tur i morgen!❤️

Milla

28.12.2014 kl.17:48

Eg tar av meg hatten for deg. Både for det innlegget du skreiv tidligare og for detta. Du e awesome, åsså håpe eg me sees på blog awardsen, va så kult å prata med deg sist gong ;)

StyleConnection

28.12.2014 kl.17:58

Siri: Kjære Siri, takk for en viktig tilbakemelding!

Du har veldig rett i det du skriver, for neida.. Jeg har absolutt ikke vært et strålende godt forbilde til enhver tid. Det som derimot er en viktig faktor her er ærlighet! Jeg har alltid vært ærlig og vist 'the naked truth', og i flere tilfeller har alkohol vært en del av nettopp denne nakne sannhet. Jeg ser at det til tider har vært for mye snakk om drikking og festing, men dette var faktisk en del av livet mitt som jeg ikke ønsket å holde hemmelig. Jeg var en partyløve, det er det ingen tvil om, og jeg tar meg fortsatt en god fest når jeg er klar for en dans. Alkohol kan være farlige greier, og den har en aldersgrense for en grunn. Jeg oppfordrer aldri til at unge mennesker skal begynne å ta seg en drink før man er gammel nok, men at alkohol bør være et tema man liksom ikke skal snakke om, synes jeg ikke er riktig.

Når det gjelder Sophie Elise og hennes interesse for plastiske operasjoner, så er dette noe hun må få lov til å gjøre. Jeg sier ikke at hun fremstår som et eksemplarisk forbilde, men hun er i hvert fall dønn ærlig, og legger ikke skjul på sine følelser og tanker rundt dette med disse operasjonene. Det er noe jeg ser på som positivt, selvom jeg ikke synes det er særlig innafor å stappe både pupper og lepper full av silikon i så ung alder.

Tusen takk igjen for ditt engasjement. Håper svaret mitt gir mening.

Klem til deg

Siri

28.12.2014 kl.18:21

Ser absolutt din side av saken, med å være ærlig om det en holder på med. Det kan jeg ikke være mer enig i. Syns også at det er trist at Caroline følte at hun trengte å lyve om bilderedigering. Det har jo vært mye snakk om dette i magasiner den siste tiden. Og det var vel Det nye, som hun har frontet en del som var først ute med å si at de ville merke der de hadde redigert bilder. Det gjorde kanskje saken enda verr for henne, hva vet jeg. Ønsker ikke lage unnskyldninger for henne for jeg deler samme syn som deg, at man er den man er, og trenger ikke pynte på det med noe annet enn at hvis det skal endres må det gjøres korrekt med sunn mat og trening.

Poenget mitt var vel mest å sette litt fokus på alkoholen som ofte har hatt et sterkt fokus på bloggen her. Jeg mener absolutt ikke at du skal la være å skrive om dette eller endre den nettopp du er. Men hver gang du skriver åpent og ærlig om et vanskelig tema merker jeg at du kryper mer og mer opp på blogglisten. Jeg elsker disse innleggene dine! (Og antrekksinnlegg fordi du har så inspirerende klesstil, men det hører du nok daglig.)

Hva med en gang et slikt innlegg om alkoholens bakside? Dette står veldig sterkt for meg, ikke fordi jeg har noen alkoholiserte familiemedlemmer, for det har jeg ikke, jeg er heller ikke avholds. Men jeg er 24 år og ser hvor fulle folk blir hver fest, og jeg føler de bare blir yngre og yngre. Dette syns jeg er skremmende og skulle ønske noen for en gangs skyld konne sette fokus på dette. Kroppshysteriet har en jo alltid snakket om. Bare en liten tanke :)

Klem til deg :)

Annette

28.12.2014 kl.19:30

Gillar din blogg :)

K

28.12.2014 kl.19:52

Vil gjerne tilføye at jeg synes det står respekt av at du tør å ta denne debatten. Alle vet at Caroline har veldig mange fans som alltid forsvarer henne med nebb og klør, og at du dermed risikerer å bli beskyldt for mobbing, misunnelse eller hva det måtte være.. Caroline har som toppblogger veldig mye makt, og det er derfor tøft å tørre å si fra. Ser at noen beskylder deg for å bruke dette for å få flere lesere, og det synes jeg blir veldig urettferdig. Jeg tror at du oppriktig, slik som meg selv, blir oppgitt når alle bare skal glatte over og unnskylde det kroppspresset hun faktisk skaper. Stå på! Vi trenger tøffe damer som står opp for det de mener. Det kan se ut som mange unge jenter i dag forveksler mobbing med det å være kritisk i en samfunnsdebatt og det er trist! Alle trenger faktisk ikke å være enig i alt her i verden heller.

M

28.12.2014 kl.21:10

God kveld skjønne deg! Hører du skal til Tallinn - da måå dere prøve skøytebanen de har satt opp rett i nærheten av firhetsmonumentet - veldig sentralt og ligger i gamlebyen. Der spilles det julemusikk på høytalerene og man får virkelig en sånn Central Park skøytebane-feeling! Sinnsykt koselig. Håper dere vil prøve det :)
Åh, såg koselig ut der i vinduskarmen. Fin morning!

dette med fotballfrue, er veldig trist egentlig... vet ikke om jeg skal syntes hun er forferdelig dum som gjør slike ting, eller om jeg faktisk syntes synd i henne.

En ting er sikkert, og det er at det irriterer meg at dagblandet blant annet setter henne ut på nettet på den måten.

nei uff, vet ikke helt hva jeg skal si :)

Jaja, ha en super fin kveld videre Kristin :)

Janne

28.12.2014 kl.21:53

bra skrevet Kristin! :)

StyleConnection

28.12.2014 kl.22:47

M: Åh <3 Tuusen takk for tips :) Det skal defintivt sjekkes ut! Hurra <3

Bergensfrue

29.12.2014 kl.13:59

Helt enig med deg Kristing....dette sier også det meste desv http://casakaos.blogg.no/1419799066_fotballfrues_bilder__.html

Skriv en ny kommentar

hits