SOON, OH SO SOON!

Superstars ♥

Om det ikke hadde vært for at jeg er så sjuuukt happy over å være på vei til min kjære mann, hadde jeg gitt en tupp i rassen på de idiotene jeg ble utsatt for i sikkerhetskontrollen i sted. Jeg befinner meg nemlig på Gardermoen.. En arena for max irritasjon, og i dag ble vestkantsnobber tatt til et heeelt nytt nivå!

"Jeg bare sniker meg inn her jeg, sånn foran køen siden JEG skal til NEW YORK, og siden JEG har en Luis Vitton veske (eller hvordan det nå faen meg skrives), og siden JEG har en familie som er stinn i penger og går med pels og sånn, så trenger ikke vi stå i kø. VI kan nemlig bare gå akkurat der vi vil, akkrat slik det passer OSS best, for vi tar ikke hensyn. Og broren min er 17 år og han har sleik, og han har en beige ullkåpe og kallosjer og de dyreste merkene og Ralph Lauren og sånn, og det har jeg også for VI går ikke med billigmerker, for VI er high class og sånn og ALLE skal vike for HER KOMMER VI"!!!

SATAN.. Sånne folk ass.. Jeg får frysninger.. Jeg vrir meg av sinne og lager grimaser sånn at alle ser rart på meg bare av tanken, for sånn oppførsel er FAEN IKKE OK!!! Jeg blir så pinlig berørt på deres veine, og kan ikke fatte og begripe at de har venner i det hele tatt. Hvem vil liksom være venner med sånne oppblåste blærer som det der!?!?!? Hvor i himmelens navn ble det ok å oppføre seg som en kukfaen bare fordi man har cash på konto? Åååååå jeg blir så sur.. Men så ble jeg møtt av en superhyggelig servitrise på den der fiskerestauranten, som smilte, la på litt ekstra reker på rekesmørbrødet mitt, som gav meg et kompliment, OG som serverte meg deilig vin, så den episoden fra i sted er nesten glemt. Haha! 

Den gode vinen gikk rett i fletten, rekesmørbrødet smeltet på tungen, og jeg er overlykkelig over å være på vei til D-boy. Det er faktisk en uke siden vi så hverandre, så litt nærhet skal gjøre godt. Vi sjekker inn på hotell i kveld, vi skal på date, vi skal flørte, danse og råkline, og vi skal ha den beste 2.juledagen EVER. Så sant jeg kommer meg frem.. 

Forsinkelser sa du? Baaaah! Foreløpig bare 40 minutter, men det begynte med 10 og har eskalert derfra, så nå krysser jeg fingrene for at det ikke tikker inn enda en SMS som informerer om ny avgangstid. 

SOM jeg gleder meg til å komme frem til Stavanger. Det er jo så lenge siden jeg har vært der nå, så nå kribler det i hele kroppen etter å tusle rundt i fargegaten med en take away kaffe i hånden, og selvfølgelig til å ta en dans på Beverly. Den plassen der kan minne om en afterski.. Mye galskap på én og samme plass, og det eneste som mangler er skiklær, hahahha!

Nei, dere.. Nå skal jeg bestille meg enda et glass, tenker jeg. Det er jo tross alt helligdag og juleferie ♥

Ønsker dere alle en sprudlende og deilig ettermiddag!

KJØSS

      

  

14 kommentarer

Oda

26.12.2014 kl.17:15

Trekker du vinneren av adventskalenderen din snart?

Vilde

26.12.2014 kl.17:18

Kom på Checkpoint i morgen kveld! Hadde vært dritfett å danse vekk litt julekalorier med deg!

StyleConnection

26.12.2014 kl.17:21

Oda: Jepp :) Rundt kl. 20. Beklager forsinkelsen ;) <3

Linn Beate

26.12.2014 kl.17:38

kjipt med forsinkelser! kos deg masse :-)

Emma Julie

26.12.2014 kl.18:40

Haha, slike folk er full iritasjon, men bra du fikk vin slik at du ble i bedre humør! Håper du har en flott flyreise og har en konge date med mannen i Stavanger. Fine bilder! Ønsker deg en strålende 2. juledag :)

Anniken

26.12.2014 kl.20:49

Ha en fantastisk tur til Stavanger, nydelige deg <3 Det rekesmørbrødet så helt magisk ut og jeg krysser fingrene for at flyet ikke blir enda mer forsinket. Mange klemmer til deg!

26.12.2014 kl.20:57

Kan du snart ha en ny sex talk? 😊😊

Cecilie Lien

26.12.2014 kl.21:46

Ha en fin tur, og kos deg masse i Stavanger! Satser på at flyet ikke ble mer forsinket, og at du kom deg frem <3 klemmer

Karoline E.N

26.12.2014 kl.22:36

Haha, nå lo jeg godt! Jeg vet akuratt hvordan du har det. Jeg bor i Trysil og i vintersesongen kommer det snobbete turist som trur dem eier hele forbanna stedet! Åhh.. Kommer jeg med 4 varer jeg har handlet etter at jeg har hvert på jobb og kassa er ledig, kommer det snobbete turister med 1 til 3 handlevogner stappa full og små løpet bort til kassa bare for og komme først, for det er ikke noe Værse god, du har lite varer så du kan gå først. Her er det oss oss oss, for vi har sykt fet bil, ræva full av penger og skal på hytta!!!! Jeg kan bli grønn av irritasjon. Eller da et eldre par skulle parkere ved inngangen på senteret, alle handikap parkeringene var fulle og det var en ledig parkering ved siden har handikap parkeringen, der kom de snobbete turistene og tok den ledige parkeringen rett forran nesa på det eldre paret bare for og parkere nærmest.... Så det eldre paret måtte parkere lengere bort og stable seg bortover på glatt isen med rullator!!! Også har vi disse som kommer opp hit og det eneste dem gjør er og klage om stedet og slenger dritt.. Jeg er veldig glad i turister, men ikke snobbe turister.. Men uansett, kos deg med gutten din! Det fortjer du <3 kos dere :)

Lotte

26.12.2014 kl.23:15

Tenkte sånn på deg når jeg så disse:

http://www.zalando.no/only-topper-hvit-on321d0g0-a11.html

http://www.zalando.no/only-topper-hvit-on321d0g0-a12.html

Ha en fin kveld videre :) Du er herlig!

Elisa

26.12.2014 kl.23:18

Omg! Disse jævla kuker ass! Bare fordi disse har iPhone 6, Louis vuitton, og whatever materielle ting, så burde disse jævlene lære å oppføre seg! Hvor ble det av foreldrenes oppdragelse her? Jeg mener at uansett om man er rik eller ei, burde man kunne allmenne skikk og oppdragelse!

Jeg ville aldri i verden vært venn med slike snobber! Men hvis de kan oppføre seg, og er ikke så "Jeg jeg jeg" så kan jeg gi sjanse. Om ungene er slike snobbe, så er foreldrene det også. Om foreldrene oppfører seg slikt, så hermer jo ungene etter dem. Jeg er så glad for å ha venner som driter langt i merkeklær og slikt. Hva er det liksom? Jeg kunne aldri ha tenkt meg å bruke mange tusener på en merkeveske.

Det er bare for fjernt for meg altså!

Helt utrolig hva det er med folk!

Madelen

27.12.2014 kl.02:20

hahahaha jeg elsker deg! alt jeg har å si

catarina kippersund

27.12.2014 kl.11:07

Ahh those people... Uff sier jeg bare.

reker og vin på gardermoen på samme resturant/cafe som det der, har jeg og vært for ikke alt for lenge. NAM.

Håper du og Dennis fikk en fin kveld i går! :)

Asbjørg B Schanke

27.12.2014 kl.19:56

Jeg digger deg så sabla høyt! :D

Skriv en ny kommentar

hits