WONDERFUL CHRISTMAS TIME

Gledelig jul, kjære venner ♥

Hvordan hadde dere det i går? Ble det en deilig julefeiring? 

Vi koste oss gløgg ihjel her i Toftes Gate, og etter en real julefrokost akkompagnert med Home Alone og varm sjokolade i koppen, laget på ekte gammeldags vis, var det tid for å fyre opp kokeplatene og gjøre alt klart til kvelden. Vi kicket i gang julekvelden med Sølvguttene på TV'n og sprudlevann i glasset, og deretter var det tid for pinnekjøtt og max hygge rundt bordet. Det er høydepunktet med julaften.. Kosen og samtalene rundt bordet med deilig mat på tallerkenen. 

Gavene er jo ikke helt feil de heller, for let's face it.. ALLE elsker gaver. Vi elsker å gi og vi elsker å få, og i går fikk jeg søren meg alt som stod på ønskelisten pluss litt til. Jeg er så fornøyd med absolutt alt, og nå tenkte jeg å vise dere hva som lå under treet til meg i går. Jeg vet at flere av dere er nysgjerrig, så da kjører vi på med et aldri så lite gavedryss. 

ÅÅå.. Jeg er så fornøyd! Her har man en deilig mix av bl.a god vin, champagne, popcornmaskin, ullpledd, leppestift, Missoni håndklær, morgenkåpe, tøfler, støvsuger, kaffemaskin, salatbestikk, duftlys, Mummi kopper/skåler (jada, barneservise kan bli like høyt elsket av voksne, haha), fargerike og råkule lysestaker, gryte, Apple TV, Unicorn Poncho, tangle teezer, og en elskverdig day planner for 2015. Wuuhuu.. Snakk om å bli superhappy, og jeg hoppet av glede da hver eneste gave ble åpnet.

FOR en julaften! Endelig kan jeg f.eks støvsuge, for er dere klar over at jeg ikke har støvsuget siden 2012? HE HE HE!. Jeg er en ekkel faen, I know, og etter jeg har støvsuget kan jeg omsider pakke meg inn i et ullpledd som jeg har lengtet etter i 5 år, iført morgenkåpe og tøfler, mens jeg spiser hjemmelaget popcorn og skriver inn avtaler i boken min. 2015 ass.. Dette blir et sjukt bra år, haha!

Så.. Fortell meg om gårsdagen, kjære dere. Og fortell meg hva som lå under juletreet da.. Jeg er jo så spent på hva dere fikk!! Juuuhhuuuu.

Nå blir det 1.juledagfrokost hos mamsen og Jon, så nå skal vi freshe oss litt opp og sette kursen utover mot Stabekk. I morgen drar jeg til mannen min som befinner seg i Stavanger, og på mandag suser vi til Tallinn.. Dette blir en magisk avslutning på et magisk år. Punktum!

Nyt dagen, skjønninger! Kjempeglad i dere ♥

     

  

30 kommentarer

Adriana

25.12.2014 kl.13:14

Så mye fint:-)

Fortsatt god jul<3

Karoline E.N

25.12.2014 kl.13:21

Hello :)

Såå fint at du hadde en fin feiring, ingenting er bedre en det! Så mye fint du har fått og jeg digger de fargerike lysestakene. Himmel og hav så kule dem var! Vi hadde en super fin feiring og det var så koselig med familien samlet! Nå må jeg haste meg videre til lunsj/middag hos sviger, så vi skrives seinere! Stor klem til deg

Martine

25.12.2014 kl.13:21

Åååh, så heldig du er!:) Selv fikk jeg to basic gensere.. Ikke mye, men man må være glad for det man får :-)

Karoline

25.12.2014 kl.13:27

Så masse fint du fikk! Alle har et lite barn inni seg når det kommer til gaver, og det er jo så forbanna stas at man trenger ikke legge skjul på det, haha :) Selv innså jeg at jeg begynner å bli voksen ettersom jeg fikk både stekepanne, håndklær, bakeboller og ikke bare én, men hele TO smoothiemaskiner. Om familien ga meg dette for å hjelpe meg på vei, eller for å gi meg et realt spark i ræven er fortsatt uvisst - men takknemlig er jeg i alle fall! Ingenting slår julekvelden når den i tradisjonens tro feires hos besteforeldrene med nisser i alle kriker og kroker <3 Fortsatt god jul, Kristin!

Marita-Susan

25.12.2014 kl.13:27

Så kult,ser ut som du har storkost deg!

Pinnekjøtt er det beste som finnes, både til julemiddagen Igår og frokost idag <3

Gaver er stas, Nå skal vi ut og frese litt med de nye snøscooterne våre 💎💎💎

Fortsatt god jul, kos deg masse videre <3

Maria Christine Hammer

25.12.2014 kl.13:33

ååå, så mye fint du har fått!! Jeg er veldig fornøyd selv da jeg har feiret jul 1 av 2. Jeg har nemmelig skilte foreldre å feirer først jul med mamma slekta mi å til helgen drar jeg til pappsen på Frøya for å feire jul nummer to. Altså to kvelder med gaveåpning, god mat å fantastiske mennesker slår ikke feil. Igår så fikk jeg flere pynteting til leiligheten, parfyme, sminke, popcorn maskin å flere gavekort så jeg er veldig fornøyd 😊 du får ha en fantastisk dag kjære Kristin! Å jeg venter spent på å få høre hvem som stikker av med kalenderluke 4! Jeg fikk ikke noen gaver fra SC i første omgang å det var jævla kjipt... Det hadde virkelig vært noe å fått alt det, da hadde julen vært komplett! Uansett så krysser jeg fingre å tær 🙏 kos deg 😘

Frida Pedersen

25.12.2014 kl.13:35

wow! Ser ut som du har vært snill jente i år hvertfall. Jeg er også super fornøyd med gårsdagens feiring og fangst! Nå skal jeg straks gå igjennom julegavene en gang til, det er det beste med 1. Juledag, bare slappe av, spise rester og se igjennom gavene! Jeg har også tydeligvis vært snill i år for jeg fikk også masse fint, fikk penger til å kjøpe pc eller evt noe annet, helly Hansen bag jeg kan ha på ryggen, bunadsko, hårbånd til bunaden brodert av farmor, penger, juicepresse, armbånd med infinitytegnet og heklet ol lue også fikk jeg litt klær, Matprodukter, smykker osv! Så er kjempefornøyd 😍❤️ ha en riktig god romjul Kristin ☺️

Catarina

25.12.2014 kl.13:48

Ser ut som du har fått masse fint i år, og det har jeg også!

Gårsdagens feiring var kjempe koselig, og jeg fikk alt fra popcorn maskin(jeg også, Johoooo) sengetøy og klær. Veldig fornøyd da jeg fikk skull knit fra din butikk igave fra mor, da jeg ønsket meg den! Lovely <3

Ha en super fin 1. juledag Kristin! :)

PS. Når skal du kåre vinneren av luke 3 og 4 egentlig? Finner ikke vinner på nettsiden den verken på facebook eller blogg? :) Nyskjerrig på hvem som vant:)

Emma Julie

25.12.2014 kl.14:07

Oi, så mye fint du fikk! Høres også ut som du hadde en flott kveld. Jeg hadde en fabelaktig kveld, og fikk nesten alt på ønskelisten min. Den besto for det meste av hybelutstyr o.l, også uventet fikk jeg polaroid kamera! Det kan man rope hurra for! Kos deg hos mamsen, mens jeg etterhvert farter videre til en julemiddag til. Jul er herlig altså :)

Betine

25.12.2014 kl.14:10

Masse fint!!! Jeg fikk blant annet lydplanke, Dr Martens med fôr, ny pute, vippeserum, flere størrelser av Lulu's toalettmapper og masse Disneyfilmer på bluray som jeg samler på :D :D :D

Nå er det slækking på sofaen med julefilm!!

Ha en god jul videre! <3

Akej

25.12.2014 kl.14:13

Elsker de koppene og skålen fra Arabia Finland jeg og, og fikk min egen knallgule kopp med Lille My ^_^

Marlene

25.12.2014 kl.14:20

fikk mummikopper, Paul cava glass, trådløs musikkspiller, sekk og mye mer! 🎅

Kristine L

25.12.2014 kl.14:28

Åå så mye fint du har fått! Bra du fikk en flott julaften :) jeg koste meg masse med familien med snadder pinnekjøtt ;) fikk iPhone 6, krølltang fra Mast, hårprodukter, klær og masse annet fint :)

Cathrine Nilsen

25.12.2014 kl.18:06

Så mye fint gitt!

Jeg hadde det helt fantastisk i går! Vi var hos bestemor og bestefar, sammen med tante, onkel og søskenbarn og vi hadde det såå fint! Så dro vi hjem til oss selv og åpnet gaver, og jeg kunne rett og slett ikke vært mer fornøyd, for jeg fikk både linser, uv-filter(?) og stativ til kameraet mitt, samt skøyter, gavekort og sokker - 17 par for å være nøyaktig (hahah!), pluss mye mer, og jeg er så takknemlig for absolutt alt!

Ha en kjempefin romjul og god tur til Stavanger i morgen <3

Pernille

25.12.2014 kl.18:23

Jeg feiret min første jul hjemmefra i Forvsaret. Nærmere Ørland hovedflystasjon, som er noe som minner om en halv verden hjemmefra i mitt hode. Feiret med laget da, så det var ikke så ille, men kjente savnet sniker seg innpå av og til.

Ha en superfin romjul :)

Mari

25.12.2014 kl.18:54

Så masse fint!

Koste meg sammen med familien i går og spise masse pinnekjøtt.

Fikk popcornmaskin, klokke, penger, klær og masse mer.

Ha en fin romjul, Kristin! ❤️

Elin

25.12.2014 kl.19:10

Så mye fint du har fått! Jeg ønsket meg mummi-kopper ifjor så nå har jeg 12 stykker :D

I år fikk jeg faktisk alt jeg ønsket meg :D + masse nyttige ting jeg kommer til å trenge når jeg flytter for meg selv i januar :) Jula kunne ikke vært mer vellykket enn den var i år :)

God tur til Tallin! Det er en fantastisk by! :)

Silje O

25.12.2014 kl.19:34

Ååhh, julaften ♥ Vi har også fått ny støvsuger. Tips:

Kjøp Ariel eller annet vaskepulver som lukter digg, strø litt på gulvet og støvsug det opp igjen. Da lukter det digg hver gang man bruker den :-) Dagens husmortips,hahhaa.

Ha en fin romjulstid,

stor klem ♥

Julie Storlien

25.12.2014 kl.19:37

Hei fineste og vakreste Kristin <3

Så koselig, og så mye fint du fikk. Jeg hadde også en fantastisk kveld! Juletiden er så herlig.

Ha en fantastisk romjulstid <3 klemmer i fleng

StyleConnection

25.12.2014 kl.19:38

Silje O: Ooo.. Takk for SUPERDUPERT tips :) Dette skal jeg prøve :) Hurraaaa!

Anniken

25.12.2014 kl.21:36

GOD JUL, vakre deg <3 Så utrolig mye fint du har fått! Vi har hatt en kjempe fin julefeiring på Hawai'i og nå tar vi turen opp til North Shore for å koble helt ut etter noen hektiske dager! Ha en fantastisk kveld videre, skjønne <3 Smask!

Therese

26.12.2014 kl.01:04

Eg fikk en del klær både treningsklær og genser eg ønsket meg fra et band, fikk snop, dysjkrem og Body Lotion, mobil deksel, tannkrem/tannbørste/tannbørstekopp, to armbånd, ring, teppe, og fikk gavekort på change underwear og på pt timer 😊

Linn Frestad

26.12.2014 kl.12:01

SÅ MYE FARGER, SÅ MYE LEKKERT!!

Elsker alt du har fått Kristin, og den Dagplaneren var pørfekt, haha! Ha en fin jul og en fantastisk fin romjul videre <3

Julie

26.12.2014 kl.13:58

Såå mye fint, ELSKER mummi settet :)))

Jeg har endelig fått meg polaroid kamera, og kan knipse som en gaal :D

Cecilie

26.12.2014 kl.17:45

Etterlengtet sorte Boots, fitbit, ny iPad air av min kjære, pynteting, tøfler og en hel mer :)

Nina

26.12.2014 kl.23:42

Hei Kristin! Jeg lurer på hvor det fine petrol blå pleddet er fra?

Håper du kan hjelpe meg😄

Tattavkvinnene

28.12.2014 kl.02:37

God jul litt på etterskudd :) Så koselig å høre at du hadde en fin kveld, og fy søren så mye fint du fikk! :O Og så gøy å se at du samler på mummikopper også! Det hadde vært gøy å se hvilke kopper du har en dag, og høre hvem som er din favoritt <3

Mari Alena

28.12.2014 kl.15:10

Så utrolig mange fine gaver!

Må bare si at jeg elsker bloggen din, Kristin! Fast leser :))

Tonje

29.12.2014 kl.02:15

Du får melde deg som blodgiver så får du en mummikopp gratis hver gang ;-) jeg har to stk i samlingen so far

Anette

29.12.2014 kl.18:15

Elsker det pleddet ditt! Veit du hvor man får kjøpt det? :)

Skriv en ny kommentar

hits