FML

Okei.. Føkk det her liksom!

Jeg har om mulig den verst tenkelige starten på julen, og nå kunne den like greit bare latt være å komme.. Neida, det mener jeg selvfølgelig ikke, men dere vil ikke tro hva sm skjedde i går! Som om ikke tilbakereise til Bergen var stress nok i seg selv, alene på flyplass med bagasje for både Bergen, Stavanger og Tallinn, julegaver, OG hund i bur, måtte jeg fyke ut døren og rett på julegaveshopping med det samme jeg kom hjem til Løkka. Sånn går det når man er såpass sent ute, og jeg har kun meg selv å skylde på. Jeg fikk handlet det som Jon skulle kjøre opp til Geilo i dag hvor mine stebrødre befinner seg, og fikk heldigvis levert disse gavene ute hos mamsen og Jon etter endt handlerunde. Storo stengte klokken ni, jeg som hadde håpet på midnatt, men noe midnattshopping ble det altså ikke.. Ergo.. Fortsatt ikke halvferdig med julegavene..

Da jeg satt meg i bilen igjen nærmere tolv i går kveld laget den noen veldig merkelige lyder. Jon var med meg ut for å hjelpe med å lasse bilen full av julens flasker med voksenvann samt alle julegavene som stod ute hos dem, og vi så begge rart på hverandre og bare, "eehh.. Den lyden var IKKE bra". Det var ikke så mye vi fikk gjort likevel, jeg MÅTTE komme meg hjem for å stelle i stand julen, så jeg bare kjørte videre med et stort håp om at det ville gå som smurt og at lyden ville avta. Jeg er en av dem som bare fyrer opp musikken på full guffe for å unngå å høre på merkelige lyder som ikke skal være der, men denne lyden var så enorm at jeg på et tidspunkt trodde hele motoren skulle eksplodere.

Da jeg tukket oppover Bygdøy Allé turte jeg faktisk ikke kjøre en meter til, og svingte meg innom en sidegate hvor jeg ringte til Viking.. Eller.. NEIDA! Jeg var jo selvfølgelig tom for batteri på den forpulte dritt iPhonen som ikke er til å stole på for fem flate øre, så jeg hoppet bort på Bunnpris like ved, hvor jeg ble stående å hamre på døren og bare, "halloooo.. Er det noen her? It's an emergency".. Bunnpris stengte klokken elleve, skjønner dere.. MEN det var to karer der inne som åpnet døren og lånte meg en telefon! Halleluja, og TAKK! Jeg fikk ringt til Viking Redningstjeneste for 2. gang på tre måneder, og forklart situasjonen. De lovet meg å være på plass etter en time, og jeg takket pent for hjelpen, for lånet av telefonen, og satt meg deretter ut i bilen. La meg bare si det sånn at jeg hadde på meg en denimskjorte og en strikket cardigan. Jakken lå igjen hjemme siden jeg kom rett fra en svett shoppingrunde på Storo, og varmen i en bil forsvinner rimelig kjapt skal jeg fortelle dere. 

ÈN time gikk.. Jeg var dødskald, utålmodig, trøtt og sur, og satt bare der og glodde med et tomt blikk ut i luften. Jeg var jo tom for batteri på telefonen vet dere, og Viking dukket aldri opp. På dette tidspunktet måtte jeg åpne den ene gaven til min fetter - Ullsokker fra Ullvang som jeg stappet føttene mine nedi, og da brøt jeg ut i latter. Helt seriøst.. Hvor desperat er du ikke når du leter gjennom julegavene for å finne noe varmt å ta på deg, liksom? Hahaha.. Satan de sokkene gjorde godt!

Jeg nærmet meg to timer ute i kulden, fortsatt ingen Viking, og da måtte jeg stoppe en taxi for å spørre pent om å låne en telefon. Taxiduden var superhyggelig, telefonen fra nitten-pil-og-bue, så etter 6-7 forsøk klarte vi å få kontakt. Viking var på vei, og etter ytterligere 25 minutter fikk vi heist Yarisen opp på lasteplanet. Jeg hoppet inn på passasjersiden mens jeg hutret og frøs, og Viking-duden bare, "Skal vi sette på en L på bilen så kan du øvekjøre??".. Eh, hallooo??? Øvekjøre? Klokken tre på natten?? En svær føkkings redningsbil med min egen bil på lasteplanet? Hhahahahaha, elles tusen takk du.. Dét var tankene som farte gjennom hodet mitt da jeg brøt ut i latterkrampe og takket pent nei. Deretter ble jeg kjørt hjem, jeg fikk hjelp av den snille redningsmannen med å bære alt av julegaver og alkohol inn i bakgården, og nå sitter jeg her da.. Fortsatt litt frossen, UTEN bil, og med en 20% ferdig handleliste. Nå krysser jeg fingrene for at jeg finner det resterende her på Løkka.. Spesielt maten, for kålrabi, poteter og pinnekjøtt kommer fort opp i noen gode kilo, og når man er så pingle som meg, klarer man ikke bære så tungt over en lengre periode. Phuuu!

Skjønner dere eller? Føkka opplegg much? 

Heretter kan det vel helt seriøst KUN gå oppover! Det blir som mamma sa så fint i sted, "jaja.. det blir i hvert fall en jul vi kommer til å huske godt". Haha, UTEN tvil! Julen 2014 ass.. Jul skal det jo bli, familien er i bilen på vei over fjellet, vi har omsider funnet og fått bekreftet en leilighet til dem på Airbnb, så da må det jo til slutt bli bra. Som jeg sa på et tidligere tidspunkt, så er jo det viktigste at vi er sammen!

Ønsker dere alle en stressfri lille julaften så lenge, og så snakkes vi senere. Kanksje.. Hvis jeg har tid! Nyt denne deilige dagen, oki? Og dere? Det er lov til å le HØYT av hele opplegget over her.. Jeg bare nevner det! Hahah.. 

LOVE YOU ALL ♥

 

     

  

22 kommentarer

Simone H Breistrand

23.12.2014 kl.12:22

Aah, hørtes kjipt ut. Men det er enda bare dagen før dagen så gjør så godt du kan utav dagen!

Catarina kippersund

23.12.2014 kl.12:48

hhhahaha det der er så sykt uflaks. Jeg ler litt men huff, litt stakker deg her og.

Jeg er helt klAr for jula heldigvis, håper du kommer i mål i tide:)

Ha en fin lillejulAften søte deg :)

Emma Julie

23.12.2014 kl.13:12

Hahha, ja dette må jeg le høyt av altså! Synes så synd på deg og din flaks.. Håper alt ordner seg i dag da og at det ikke kommer flere problemer opp! Ha en flott dag uansett :)

Stine Åsvestad

23.12.2014 kl.13:20

Maks uflaks du har! Off, men det var bra du kom deg hjem til slutt, og og jeg håper du kommer i mål med alt du har å gjøre innen i morgen kveld :)

:*

Silje

23.12.2014 kl.13:31

haha, Stakkars kvinnemenneske!

Marita V

23.12.2014 kl.13:46

Hahaha, herregud, for en kveld og natt! Kjenner mitt eget stressnivå steg en del bare ved å lese dette. Ha en riktig god jul, Kristin! Nyt hvert eneste øyeblikk med dine kjente og kjære :)

23.12.2014 kl.13:53

Huff, haha! Føler meg litt slem som ler nå, var sikkert helt forferdelig😂 Jeg var heldigvis ferdig med julegaver før desember begynte, orker ikke å stresse med det lille julaften. Ha en fin jul og et godt nyttår! (:

Line Arnesen

23.12.2014 kl.13:54

Hahaha,ler godt!

Men som du sier;nå må det vel bare gå oppover slik at du kan nyte og slappe av i juletiden:)

(For lette litt da,så stoppa vi også igår med bilen. Midt på E18...3 jenter som står der og glor på bilen..)

Masse god jul til deg og dine!

karoline E.N

23.12.2014 kl.16:14

Nå lo jeg godt! haha. Syns jeg ser det! det er jo max uflaks og på sånne dager som denne, vil man bare legge seg under dyna og ikke vise seg mer på den dagen, for man vet at uansett hva man gjør eller tar i går det rett vest! Uff, hater sånne dager! Men det blir nok jul og det viktigste er jo at man er sammlet! Jeg ønsker deg en deilig dag i dag <3 mamma, bonuspappa og søster kom i går og i dag har vi gjort unna det siste som skal til før jul! stor klem - håper også at det går bedre med din mor <3 gi henne en varm klem

Charlotte T

23.12.2014 kl.16:29

Hahahahhaha! Søte herlige deg! :-D nyt julen og kos deg masse! :-)

Klem i fleng <3

Vilde

23.12.2014 kl.16:47

Huff og huff! Håper du får en fin jul,Kristin <3

Janne

23.12.2014 kl.16:57

haha huff så utrolig frustrerende. Det er bra du klarer å le da,tror jeg hadde både ledd og grått,haha. Lykke til Kristin,håper du rekker å bli ferdig og at du kommer til å kose deg kjempemasse.goood jul!

Kristine L

23.12.2014 kl.17:11

Åå så utrolig frustrerende! Haha huffameg.. Bra du har humor oppi det hele! Håper alt ordner seg og at julen blir reddet ;) hehe.. Du er no flink til å se positivt på ting, så julen blir nok bra til slutt skal du se :) lykke til med gaver og alt.. stor klem :)

Marita Malmgren

23.12.2014 kl.19:40

Uff da, det var jo veldig mye uflaks på en gang da :( men håper ting ordner seg for deg, du fortjener bedre<3 håper morgendagen blir fantastisk for deg/dere! Jeg ønsker deg en riktig god jul og et fredfult og godt nyttår! :) jeg er kjempe glad i deg og gleder meg masse til å høre fra deg i julen! Her er det julestemning til tusen og snart klart for grevinnen og hovmesteren, tradisjon som jeg elsker og gleder meg til hvert år!! Stor klem til deg, jeg de utrolig glad i deg! <3

Cathrine Nilsen

23.12.2014 kl.19:51

Dette ga meg faktisk en god latter! Hahahah, herreguud... "Skal vi sette på en L på bilen så kan du øvekjøre?" Hahhaa, den hadde jeg altså ikke sett komme.

Håper du har fått kjøpt inn resten på handlelisten, og at morgendagen blir like fantastisk som du selv er! Smask

Maria Christine Hammer

23.12.2014 kl.22:22

Kristin daa.. Jeg må bare flire litt, men samtidig så synes jeg så jævla synd på deg! Håper ting har gått bedre for deg idag! Ønsker deg/dere en fantastisk flott jul 🎅 😘

Rebecca

23.12.2014 kl.22:58

god jul :D

Hanna Halvorsen

23.12.2014 kl.23:45

Hahah! Ler meg ihjel av øvelseskjøringa midt på natta med en giga bil! Han sjåføren må ha vært i et sabla bra humør?! :-D

Style That Shit

23.12.2014 kl.23:47

Kristin! I love you! Don´t you forget! <3 <3

Tina

24.12.2014 kl.03:15

Å herre gud for en dag. Lykke til med resten av julestresset og ha en kjempe fin feiring. God jul! : )

Tattavkvinnene

24.12.2014 kl.03:31

Åh, for en dag! Er det mulig å ha sånn uflaks? Det ble nesten litt tragi-komisk hele greia, men jeg håper alt ordner seg og at julegavene kommer på plass til gaveåpningen i morgen :) Husk å ikke stress for mye da :)

Ha en riktig god jul Kristin! Stor juleklem <3

Anna banana

26.12.2014 kl.19:29

hahah må si jeg lo godt! du skriver bra Kristin:) god jul !

Skriv en ny kommentar

hits