MONDAY DIARY

God morgen fra Bergen ♥

Man skulle tro det var midt på natten.. SÅ mørkt er det faktisk utenfor, og jeg tror søren meg at det er mørkere på morgenkvisten her enn i Oslo, haha. Det er godt å være tidlig i gang i dag, for jeg har fortsatt mye å gjøre. Jeg kan liksom aldri ta meg skikkelig ferie, men nå i julen føles det likevel som at dagene er litt mer avslappende. Dette på tross av at jeg enda ikke har fått unnagjort mer enn 20% av julegaveshoppingen, så det er virkelig en egen ro over denne deilige juletiden..

Planene for julaften blir endret da den fine mammaen min har blitt dårlig. Den forbanna MS-sykdommen er ikke noe å spøke med, og hun er rett og slett ikke i form til å reise til Bergen som planlagt. I går laget vi derfor nye planer for julen, og ble enige om at alle vi som befinner oss her reiser over til Oslo, og så lager jeg i stand julaften hjemme hos meg på løkka! Vi skulle jo egentlig feire her hos min onkel med min kusine og mine to fettere, så nå setter de seg i bilen lille julaften, og suser over til hovedstaden. Jeg har booket nye flybilletter til O-town i dag, og reiser i ettermiddag hjem for å gjøre i stand et helsikens deilig kalas. Jeg satser på at jeg klarer å lage en like fin julaften som min kjære onkel ville gjort, men det viktigste er jo at vi alle er sammen ♥

Det første jeg skal gjøre når jeg kommer inn døren hjemme på Løkka, er forøvrig å henge opp julekulen på treet som jeg fikk i gave av TV2. Haha, her har de søren meg klart å putte et bilde av meg inni en kule med snø, og hvis ikke dette var en sjarmerende gave så vet ikke jeg. Sjarmerende gave, syyykt dårlig bilde, men Bloggerne FTW sier jeg bare, og jeg er så ufattelig spent på hvordan sesong 3 kommer til å bli. Den begynner å snurre på TV allerede i januar, så det er jaggu ikke lenge til dere ser trynet mitt på skjermen igjen. Hahahha, jeg ler! 

Noen som gleder seg til sesongstart? 

Jeg digger konseptet, og har blitt helt avhengig av å få med meg episodene hver søndag. Jeg synes det er rått å komme såpass tett innpå de ulike karakterene, og det som er så gøy er at nesten alle byr enormt mye på seg selv. Her legges det ikke skjul på en dritt, og det tror jeg er ekstremt viktig for at det ikke skal bli for ensformig. Jeg krysser fingrene for at jeg leverer varene like bra som Sophie Elise, Marna og Suzanne, og både gruer og gleder meg til å se resultatet. Wææææ!

Hvordan har dere det i dag da, darlings? Det er vel juleferie for de aller fleste av dere, eller? Nyt den!

Klem i fleng ♥

     

  

21 kommentarer

Kristine L

22.12.2014 kl.09:01

Huff stakkars mammaen din.. Bra dere fant en løsning og at dere alle får være sammen :) Gud som jeg gleder meg til å se Bloggerne! Gidder ikke å se på det nå, men når du blir med skal jeg se hver eneste episode, hehe! God tur til Oslo, håper alt ordner seg og at dere får en fantastisk jul :)

Guro

22.12.2014 kl.10:40

Huff, så synd at mammaen din har blitt dårlig! Men så bra at dere får vært sammen likevel, det er jo det viktigste selv om ikke alt går som planlagt! :-) <3

Emma Julie

22.12.2014 kl.10:43

God morgen! Det er trist å høre, men tror du klarer å stelle i stand en kjempe fin julaften! Herre, for en utrolig kul julekule. Gleder meg til du kommer på TV! Klem :)

Anniken

22.12.2014 kl.10:52

Heldigvis har hun en fantastisk datter som gjør alt for henne <3 Jeg håper virkelig at mammaen din føler seg bedre og at dere får en nydelig feiring sammen! Gode klemmer!

Og jeg gleder meg så utrolig mye til neste sesong av Bloggerne! Det er ingen tvil om at jeg kommer til å sitte klistret nå som favoritten skal være med <3 Yay!

Cataraina kippersund

22.12.2014 kl.11:28

ååå kjipt at ting ikke ble som de skal i julen men du fikser det nok like bra som onkelen din tenker jeg ja :)

Gleder meg til bloggerne begynner igjen

Før har jeg faktisk bare sett en episode, men når du er med så må jeg jo nesten se på! :)

Vell ha en fin dag kristin og godt flytur hjem :)

M

22.12.2014 kl.11:32

MS er noe jævla dritt :( Min mor har det og min tante og nå er jeg i en alder av straks 25år til utredning for det og andre nevrologiske sykdommer selv, og jeg er livredd... allerede gått hjemme i 6år og har nesten ingen venner igjen fordi jeg ikke orker og dra på fylla hver helg, shoppe i timesvis og bli med ut ofte nok så de driter i meg isteden :( Din mor er heldig som har en så fantastisk datter som deg <3 Masse god bedring og jeg ønsker dere alle en strålende fin jul på løkka =)

Karoline E.N

22.12.2014 kl.11:39

Hei flotte Kristin <3

Så utrolig trist at mammaen din har blitt så dårlig, det gjør meg trist. Men når det er sagt, er det så godt at hun har deg og resten av familien, som allikevel gjør alt for at det allikevel skal bli en flott jul. Igjen viser det at du er et fantastisk menneske! Jeg er helt sikker på at det blir en kjempe fin julefeiring allikevel og jeg vet at du får til både mat, dessert og ikke minst julestemmning. Du er så flink og kreativ, så dette løser seg!

Jeg gleder meg masse til og se deg på bloggerene, skal bli en sann glede! Jeg har sett litt på bloggerene før, men nå er det hvertfall en GOD grunn til og følge med, da favoritt bloggeren min skal være med. HURRA! hihi.

Ønsker deg en super fin dag og god tur hjem :) Sender varme tanker til mammaen din!

Annabelle Sørensen

22.12.2014 kl.11:48

Moren min har også MS, og det bringer mange utfordringer ja..

Gleder meg til å se deg på bloggerne neste sesong! :-D

Maria Christine Hammer

22.12.2014 kl.12:15

Huff så leit at mammaen din har blitt dårligere da. Men det viktigste er ikke hvor man er så lenge man er sammen. Tanter min har også MS å det byr på mange utfordringer spesielt siden hun også har trakstasomi. Håper dere får det superfint sammen på Løkka! Jeg har juleferie nå å det er så jævli digg med 2 å en halv uke fri! Jeg har igjenn en julegave som jeg skal få tak i etterpå å da er det bare å slå seg helt til ro når den er i box! Jeg gleder meg sinnsykt mye til å se deg på skjermen Kristin! Jeg skal følge med hver søndag å håper på å bli enda bedre kjent med deg der! Ha en strålende dag 😊

Stine

22.12.2014 kl.12:16

Det skulle vært flere som deg, Kristin :)

Dere får nok en knakandes fin jul hos deg, det viktigste er jo at alle er sammen, ja <3

Ta masse bilder!

Emilie Norman

22.12.2014 kl.13:21

Gleder meg masse til å se deg på TV-skjermen, Kristin! Du kommer til å levere superbra! Digger deg <33

Emma Parkvold Kvam

22.12.2014 kl.13:33

Så leit at mamman din er blitt dårligere! Håper dere får det fint hjemme hos deg på Løkka😊 Gjett om jeg gleder meg EKSTREMT masse til neste sesong av bloggerne! Og nå skal jo den absolutte favoritten min være med også❤ STAS💕😍🙏

Håper du får en fin dag videre😘 KLEM

krist.in

22.12.2014 kl.15:43

håper dere får en super jul selv om det blir litt forandringer :) Gleder meg til bloggerne starter opp! har ikke sett så mye på det tidligere, men nå må jeg få med meg alle episodene !!

Camilla

22.12.2014 kl.18:59

Masse god bedring og gode tanker til din mor! :-) Flott at hun har en så bra gjeng rundt seg og at dere fint kunne flytte julaften 'over fjellet'. <3

siljepia

22.12.2014 kl.21:00

Masse god bedring til din kjære mor Lisbeth :)

Håper dere får en like fin jul hjemme til deg isteden og det trur jeg :) Gleder meg til bloggerne starter på nyeåret:)

Christine

22.12.2014 kl.21:59

💞

elisabeth

22.12.2014 kl.23:19

Synd med moren din :( men dere får sikkert en kjempefin jul uansett! :) <3

forresten, siden du bare nevnte marna, suzanne og sophie elise, mener du da at ikke eirin gir nok av seg selv? ;)

Ingrid-E

23.12.2014 kl.04:37

Masse god bedring til mammaen din!! <3 Håper dere får en fin feiring alikevel! Så herlig at dere flytter feiringen til dere, så veldig fine folk :)

Gleder meg til Bloggerne! Skal begynne å se det fadt når du blir med :D Blir så gøy å se!

Tattavkvinnene

24.12.2014 kl.03:26

Huff, god bedring til moren din <3 Utrolig god familie du har som bare kaster seg rundt og gjør det beste ut av en sånn situasjon. Jeg er sikker på at dere får det superkoselig uansett hvor dere er ^^

Den julekula må jo være tidenes beste! Skikkelig stas å ha seg selv på treet!

25.12.2014 kl.00:09

Ehm, hva med Eirin?

Syntes det blir litt feil å si at "nesten" alle byr på seg selv, og nevne at 3 av 4 leverer varene..?

malene

29.12.2014 kl.00:32

hvordan tar man bilde

Skriv en ny kommentar

hits