BERGEN LIVIN'

//Sponset opphold

Kjære venner.. God morgen ♥

Håper helgen har behandlet dere fint å langt, og at dere har en deilig start på denne deilige lørdagen. Det tok litt tid å få skaffet en minnekortleser, men omsider er den i boks, og dermed kan jeg gi dere en real bildeoppdatering fra Bergen by. 

Vi ankom som dere vet tidlig i går morges, og fikk derfor mye ut av fredagen. Mesteparten av tiden gikk med til kos og hygge her på Scandic Byparken, som er det nye navnet etter at Scandic kjøpte opp Rica. Vi stortrives alltid på Scandic, og selvom vi som regel får sponsete opphold mot litt markedsøring, er det noen som skiller seg ut og strekker seg ekstra langt for at vi skal trives. Det settes så ubeskrivelig stor pris på, da det absolutt ikke er verken forventet eller et must, og det er utrolig hva det lille ekstra kan gjøre med humøret.

I går, f.eks.. I går kom resepsjonisten og kokken innom rommet med deilig gløgg, et stort fruktfat og nydelig panacotta. I tillegg ventet en koselig hilsen på oss da vi ramlet inn på rommet, og dette er sånne små ting som gjør det ekstra hyggelig å sammarbeide med en bestemt hotellkjede. Joda, som blogger får man til tider litt ekstra goodies, men her på Scandic har jeg registrert verdens beste service, og det viktigste for meg i alle bransjer er at de ansatte tar godt vare på sine kunder, gjester eller firbente venner. 10 poeng, høy fem og tommel opp for Scandic Byparken.. Hotellet med tidenes beliggenhet rett ved festplassen. Hurra ♥

Men alright.. Haha! I går klarte jeg å dra med med Dennis i pepperkakebyen etter en liten vandring rundt i sentrum med Fokus på slep. Det er et soleklart must when i Bergen i julen, for da skal man liksom få den ultimate julestemningen. Hva er vel mer magisk enn en svær by bygget opp av lys og pepperkakehus, hæ? Svært lite, men i år var pepperkakebyen flyttet til Sentralbadet, og det er ikke særlig digg med pepperkakehus i en nedfallen svømmehall.

Veien inn til magien var gjennom nedslitte fliser i en gammel garderobe, så førsteinntrykket var så dårlig at det ødela litt for hele opplevelsen. Da vi omsider ankom selve byen ble det liksom ikke så sjukt bra som forventet, men at pepperkakekhusene var nydelige og at området var vakkert dekorert, det er i hvert fall sikkert. Bare SE på det her.. Er det mulig å være så flink og kreativ? Sist jeg laget pepperkakehus raste hele greien sammen før jeg hadde fått på taket, så applaus til de som faktisk klarer å lage praktfulle byggverk. 

Formen i dag er lettere redusert etter julebord i går med min far og mine halvbrødre med følge. Superhyggelig kveld med deilig mat, og i dag står enda et julebord på planen. Bergensergjengen skal samles til en festkveld uten like, og det skal bli så kjekt å se alle sammen, skåle, skravle og hygge. To av venninnene mine fikk barn i høst, og jeg gleder meg stort til å se de nybakte mødrene på fest igjen. Haha, dette blir helt rått! 

Hva står på planen deres i dag da, darlings? Sees vi på dansegulvet i kveld? 

Kjempeglad i dere ♥ 

    

  

12 kommentarer

Veronica S

20.12.2014 kl.12:16

Så koselig da. Enda ikke somlet meg til Pepperkakebyen. Skulle virkelig vært der altså. Høres koselig ut med familiejulebord.

Ha en strålende førjulstid Kristin;)

Emma Julie

20.12.2014 kl.12:32

Ser ut som et hyggelig hotell! Utrolig fine bilder, spesielt pepperkakebyen ser veldig koselig ut! Kos deg masse på julebord :)

Estefania

20.12.2014 kl.13:14

Kos dere masse i Bergen :-D Klem i fleng

Selma

20.12.2014 kl.13:23

Det er så herlig med jul! Kjenner stemningen sniker seg på av disse bildene.

Mulig jeg er helt på jordet nå, men det er ikke sikkert du trenger en sånn minnekortleser. Macen min har hvertfall en liten sprekk på høyre side hvor jeg bare dytter inn minnekortet, men kanskje det fungerer annerledes hos deg.

God jul Kristin, kos deg masse i Bergen :)

Karoline E.N

20.12.2014 kl.13:54

Åh, så julestemmning jeg fikk av de bildene! Ser ut som dere har et fint opphold og ingenting er bedre en god service! Det er jo sånn det skal være :) Ønsker dere en fin fin dag, kos dere masse i Bergen! Stor klem <3

Kristine L

20.12.2014 kl.13:56

Å helledussen så skjønt med Mummitrollet i pepperkakebyen :) tror jeg må ta meg en tur snart.. Måtte du ha en fantastisk kveld på julebord! Slå deg løs og kos deg masse :) i kveld skal jeg på julekonsert med Kurt Nilsen. Gleder meg!

Catarina

20.12.2014 kl.14:08

Pepperkakebyen var en tradisjon før i familien, men ting har endret seg, og jeg har ikke vært der på mange år! Så kanskje jeg skal somle meg inn der i helgen?

Ja er kjekt når hotellet ønsker dere velkommen og gjør det lille ekstra! selv har jeg aldri opplevd personlig notat på hotellrommet, men er sikkert kjempe koselig.

Jeg og er hjemme i Bergen denne helgen og er utrolig deilig, kanskje jeg møter på deg? hehe.

Ønsker deg en suveren kved på julebord kveld! Klem!

Camilla

20.12.2014 kl.16:16

Bergen by <3 Selv skal jeg på KYGO sin konsert i Bergen i kveld, så jeg gleder meg masse. Vet ikke hvor veien går etter konsert, men det blir nok bra uanz!

Gina

20.12.2014 kl.17:33

Har vært med å lage Scandic hotellet som var i Pepperkakebyen :)) mÅtte nesten være med siden jeg jobber der! Kos dere masse i verdens nydligste by :))

Elise

21.12.2014 kl.15:17

Er det alltid lov å ha med dyr på det hotellet? eller unntak for deg? :P

siljepia

21.12.2014 kl.20:38

Det ser ut som at dere hadde en fin tur til Bergen og koste dere mye :) Veldig fine bilder :)

lene.mliis.com

21.12.2014 kl.20:46

Utrolig pene bilder :]♥

Skriv en ny kommentar

hits