FLASHBACK FRIDAY

Hallaisen fra verdens fineste by ♥

Vi har kommet oss frem og har nettopp sjekket inn på deilige Scandic Byparken hvor en rund seng står klar til oss til litt senere. Jeg har alltid hatt lyst til å oppleve nettopp en rund seng, så dette skal bli kjekt. Bilder kommer litt senere, for tror dere ikke at jeg glemte overføringskabelen til macen? Joda.. Det måtte jo være noe selvom jeg gjentatte ganger spurte klart og tydelig om det var noe vi hadde glemt.. Det er alltid noe man glemmer.. Alltid. 

Nå skal jeg straks ut å kjøpe lunsj til oss samt en ny sånn kabel, men først må jeg bare dele et lite minne med dere som dukket opp da jeg bladde meg bak i arkivet for et øyeblikk siden. Jeg ble plutselig veldig nysgjerrig på hva vi drev med på denne siden i fjor og for to år siden, og som blogger har man jo et unikt bildearkiv fra mer eller mindre hver eneste dag gjennom bloggens levetid. Det er noe av det jeg setter aller mest pris på ved det å blogge, og bildene fra 19.desember 2012 fikk meg til å smile.

Vi befant oss nemlig i Praha, som raskt ble en av mine favorittbyer of all times! Dennis gav meg nemlig julegave på forskudd det året, en Praha-tur, og de fem dagene vi hadde der var så romantiske og magiske at jeg fortsatt får sommerfugler i magen bare av tanken. Vi funker så forbanna bra sammen når vi er på tur.. Selvfølgelig funker vi i hverdagen også, men jeg blir fort en kjerring og han en latsabb, og til tider blir vi altfor lett irritert på hverandre.. Sånn som nå i det siste f.eks..

Haha! Jeg har vært en fitte, skal jeg være helt ærlig, og Dennis har vært en kukfaen, så nå skal det bli godt å senke skuldrene og reise ut på nye eventyr, UTEN at verken D eller jeg har for mange andre ting på planen som gjør oss stresset og vansklige å ha med å gjøre. Når man har mye som skal gjøres og føler et konstant press og stress, blir man en person det ikke kan være så himla enkelt å leve sammen med. En sånn person har jeg vært den siste tiden, og jeg har vært alt annet enn en hyggelig og kosete kjæreste.

Jeg har kjeftet på Dennis ved hver minste lille anledning, jeg har gått han på nærvene og i tillegg vært en sånn ultrakjip kjerring som skal synse og sanse og bestemme og herske. Det er jo ikke ok, jeg ser det selv, jeg vet at jeg er kjip, men så klarer jeg bare ikke å gjøre noe med det.. Jeg tenner på alle plugger for ingenting, og har vært i stand til å hyle og skrike over noe så idiotisk som at Dennis ikke har giddet å ta ut av oppvaskemaskinen f.eks. Men så har jeg jo litt av retten på min side, for husarbeidet skal vi være to om, og når han setter seg ved FIFAEN i stedet for å hjelpe meg, nei da klikker det jo fullstendig for meg.. Men så.. Så er jeg jo faen meg ikke normal nok til å egentlig ønske den hjelpen sånn innerst inne, for jeg er kontrollfreak og vil aller helst ha alt på min måte, samtidig som jeg egentlig vil ha hjelp, og da sender man virkelig ut noen mixed signals. Pokker altså og stakkars mann.. I desember har det ikke vært enkelt å leve med meg, men nå skal jeg ta meg sammen og bli bedre. Er det flere sånne fittekjerringer der ute? Please si ja! Haha.. 

Nei huff.. Han har nesten ikke fått sex denne måneden en gang.. Skjønner dere eller? Ikke for å straffe eller noe sånt (det er jeg forøvrig helt i mot), men rett og slett fordi at jeg har vært så "off" og sur og kjip og teit.. Og så glemmer jeg jo midt oppi alt dette at sex søren meg kan hjelpe på det aller meste. Både stress og dårlig humør, så hvorfor jeg ikke har vært mer giret aner jeg ikke. Det bare blir sånn noen ganger.. Helt idiotisk, siden den nærheten er noe man er helt avhengig av i et forhold. Etterpå skal vi ha så mye sex atte HJELP.. På MITT initiativ.. Fordi jeg har lyst! Punktum. 

Nyt dagen, darlings. Blogges i ettermiddag ♥

SMASK

    

  

29 kommentarer

Susanne

19.12.2014 kl.12:08

Kjenner meg så sykt igjen! Men gjør det jeg kan for å holde kjeft, og heller fikse på ting etterpå viss det ikke er gjort på min måte. Ikke at det er noe bedre når kjæresten merker at jeg har fikset etterpå han har gjort det jeg sporte om. Hehe!

Anine

19.12.2014 kl.12:10

takk gud for at det ikke bare er meg som er ei fittekjerring mot mannen! Jeg er så ekstrem noen ganger at jeg tenker at jeg overreagerer MENS jeg kjefter, men jeg kan jo ikke gi meg da, for jeg kan ikke vise at han har rett! Er det mulig? Disse episodene har vært alt for ofte i det siste, så nå må det bli en forandring!

Annabelle Sørensen

19.12.2014 kl.12:10

hahaha, blogginnleggene dine får meg alltid til å smile! er nok maange flere der ute som kan være drittkjerringer til tider ja! kos dere masse videre :-D

Frida

19.12.2014 kl.12:14

Haha, akkurat slik har det vært hjem til oss og! Men nå er vi hjemme på juleferie og da stiger humøret med en gang :-D

Vilde

19.12.2014 kl.12:17

Jeg har også vært sånn den siste tiden! er helt forferdelig. Men klarer ikke å gjøre noe med det, selvom jeg vil. Men NÅ, nå er det slutt på å være fittekjerring. Nyt Bergen!! Det fortjener dere begge :)

Emma Julie

19.12.2014 kl.12:18

Har alltid ønsket å prøve en rund seng jeg også, haha. Du må dele opplevelsen om det snurrer eller slikt. Utrolig koselig å mimre tilbake! Godt dere er sammen i år også da. Haha, tror alle kvinner kan være litt fittekjerring i blandt, ligger nok i naturen haha. Kos deg med forhåpentligvis sex og kos i Bergen, hehe :)

19.12.2014 kl.12:32

oooookei, kanskje to much information.

Camilla

19.12.2014 kl.12:44

HAHAHHAAHAHHHAAH, kjenner meg så mye igjen at jeg både ler og skammer meg på samme tid når jeg leser! :-) Herlig at du deler dett, men ms/mr/mrs.tomuchinfo over her kan bare gå å legge seg. Det er ikke annet enn morro når du deler fra hverdagen din og spesielt de gangene man kjenner seg selv igjen! God førjulstid :*

Elise

19.12.2014 kl.12:45

Haha, herregud. Høres akkurat ut som meg og typa mi. syntes nesten det er rart han ikke har gått i fra meg noen ganger.. hehe!! Nå venter vi barn sammen, og han sier faktisk at jeg er snillere som gravid, så han sier det blir mange barn på oss. 😬 haha

Julie marie

19.12.2014 kl.12:48

haha, tror nok alle jenter kan ha sine perioder der man ikke klarer å la være å "klikke" på mennene. Jeg har vertfall disse periodene, ikke så ofte helsogvis! :-)

Jeg tror at disse dagene dere har foran dete smat turen gjør sus på både humør og sexlyst :-D bare det å være på et hotell, borte fra hjemmet er magisk synes jeg :-D

Håper dere får en fin dag i Bergen, kos dere masse :-D

Klem!

Kristine L

19.12.2014 kl.12:52

Hehehe jeg ler meg skakk, du e no jammen santen ærlig! Jeg tror vi alle er litt fittekjerringer av og til, og det er godt vi er flere ;) stakkars menn.. Akkurat husarbeidet er min kjære helt fantastisk flink på, og alt annet som skal gjøres, men likevel så blir jo man kjerring mot disse stakkars mennene ;) hahaha! Ha en strålende dag kjære deg :)

Karoline E.N

19.12.2014 kl.13:22

Haha, jeg må le! Du er ikke alene, for denne mnd har jeg vel kanskje vært en sikkelig kjæring mot gubben min og han fortjener egentlig en sikkelig unnskyldning. Trur faktisk jeg skal ta meg en tur på butikken og kjøpe noe jeg vet han liker og gi det til han når han kommer hjem fra jobb og unnskylde meg oppførselen min.. Gud hjelpe, når jeg leste dette innlegget traff det meg sikkelig at jeg kanskje har hvert en fittekjæring denne mnd x) gubben er heller ikke flink til husarbeide, så det er det faktisk jeg som tar meg av, for orker ikke mase -.- jaja! bortkjemt blir dem i hvertfall!! Må jo ta vare på disse mannfolka, for dem orker ikke grinete kvinnfolk i lengden.. Men denne mnd har jeg vel hvert litt ekstra sur, da jeg har stått for all innkjøp av gaver, julehandling av mat, bakt som en helt, holdt huset ryddig og pent, vasker hver fredag og stå på som en gud. Så når han da begynner og kreve og mase når jeg endelig har slengt ræva nedpå sofaen kan man faktisk bli litt små amper! :p haha. JAJA! God jul og vell så det, nå skal jeg fortsette vaskinga i heimen en siste gang før jul, for da gidder jeg ikke mer.. HAHA! Nyt fredagen kjære deg <3

Grete

19.12.2014 kl.13:37

Sykt kjedelig å glemme noe. Jeg bruker pakkelister før reiser. Har en msl med masse ting og tang på, så plukker jeg ut det jeg trenger på den aktuelle turen. Glemmer ALDRI noe lenger!! Reiser på søndag 2 uker til Tenerife og pakkelisten er klar!! Gleder meg til sol og sommer!

Elina

19.12.2014 kl.13:50

Hahaha, JEG DIGGER DEG KRISTIN! Er ikke rart du er favorittbloggeren min, du er så ekte, også gir du litt faen i hva andre bloggere kanskje synes er over streken å skrive om! Tenk om fotballfrue hadde skrevet det siste der, da hadde jeg nok fått sjokk. Fortsett sånn, stå på! Du er LIVET!

<3

Catarina

19.12.2014 kl.14:02

Dette trengte jeg å lese altså!! Sitter her og er flyforbanna selv over sånne små teite irriterende ting som samboeren min gjør. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg og det værste for min del er nettopp dette med at jeg er en fitte..: men så var han litt drittsekk selv.

GAD Det skal bli godt med juleferie!

Håper din ferie blir fantastisk bra! Klem!

Jenny

19.12.2014 kl.14:08

Elsker åpenheten din! Du er unik og fargerik og det gjør bloggen din verdt å lese :)

Marita Malmgren

19.12.2014 kl.14:39

Elsker at du er så åpen, Kristin! Og det er jo bare helt normalt å være litt irritable på hverandre innimellom, kjenner til det ;) Men dere to er fantastisk søte sammen og et nydelig par! Praha er virkelig en by jeg har lyst til å oppleve!! Håper dere får en fin og avslappet helg, tenk at dette er siste helgen før julaften, det kribler i magen og jeg gleder meg så over hver dag nå <3 Jeg er kjempe glad i deg gode, søte, snille Kristin! Stor klem fra Marita! :)

Hanne

19.12.2014 kl.14:56

ååå, takk for dette innlegget! Det er så deilig å høre at det ikke bare er jeg som er slik i stressende perioder! Av og til tenker jeg at det er unormalt å være en sytekjerring som klager på alt, men vi er visst flere:-) jeg elsker at du er så åpen og ærlig, det skulle vært flere blogger som din. Du pynter ikke på sannheten som de fleste av oss :-) kos dere på ferie! Hilsen medbergenser <3

Caroline

19.12.2014 kl.15:09

Wow Kristin, du vet hvordan du skal få sagt det, følte meg så truffet at det nesten skremte meg litt. Vi damer altså, kan ikke leve uten oss men kan søren meg ikke leve med oss heller. Men det er ikke bare bare å være dame når mannfolka har denne fifaen som innimellom betyr mer enn alt mellom himmel og jord og for oss betyr jo ikke dette dumme spillet en dritt. Men godt å høre at jeg ikke er den eneste som lar mannen gjennomgå til tider, det letter litt på samvittigheten å høre at vi er fler i samme båt, hehe. Kos dere skjønninger :) ingenting pleier forholdet mer enn litt fri og ferie!

Victoria

19.12.2014 kl.17:44

Haha, et innlegg med så stor gjenkjennelseseffekt at det ikke var mulig å ikke kommentere. Er prikk lik, men kanskje til og med en anelse verre. Har selvfølgelig (selv her med oppgitt tone) en skikkelig tålmodig samboer, og for å toppe det hele blir jeg sinna fordi han IKKE BLIR SINNA. Er det mulig. HAHA. Sanntidsøyeblikk; han: vil du på date med meg i kveld, babe? Jeg: Ja, men herregud jeg skriver en kommentar på en blogg og det gjør meg litt flau, kan du ikke bare holde kjeft? han: Jeez, det der vil jeg ikke ha med på date ass. Hahah. Best å kjøre på med en solid date med alle goder inkludert. GOD HELG.

Elin

19.12.2014 kl.20:06

JA, vi er nok flere! Kjenner meg veldig igjen.. Det har nok litt med å gjøre at jenter og gutter er forskjellige av natur :-) men vi hater jo mest, den man også elsker mest 👌💗 det er så fint at du tar opp slike ting, det er for mange av toppbloggere med så"perfekt" liv... Digger deg 💖

Mari

19.12.2014 kl.21:35

Ja det er flere fittkjerringer!! Jeg har perioder jeg er så lei av å føle meg som hushjelpa, men får jeg hjelp blir jeg bare sur for hvordan typen gjør det. Lenge leve kjææringer :)

Janne

19.12.2014 kl.21:39

kjenner meg såå igjen! blir sånn når man er stresset. ikke særlig hyggelig, men sånn tror jeg alle er. Kos dere masse og god jul:)

Martine S

20.12.2014 kl.00:17

Nå er jo jeg singel, men kjenner meg såå godt igjen fra da jeg var sammen med eksen min! Han spilte ikke FIFA da, men andre tvspill. Vi så hverandre annenhver helg og noen ganger i uken, og de gangene han faktisk prioriterte spill framfor å være med meg (når vi ikke så hverandre så ofte) ble jeg ei skikkelig MEGGE rett og slett, haha! Og da han faktisk var grei å slo av spillet for å være med meg hendte det ofte at jeg sa enten "bare spill videre du... Du var jo så godt i gang! Og gidder ikke at du slår av KUN for min del, det blir for dumt! Du må ville det selv også" eller at jeg sa for å være grei "neida herregud. Bare spill du, kan finne på noe annet å gjøre jeg" for da fikk jeg liksom så dårlig samvittighet for at han ikke fikk spille og følte at jeg bestemte så over han SAMTIDIG som jeg eegentlig ville at han skulle være med meg.. Hahah hva faen? Skjer da?! Huff, skal ikke være greit ass :p loordi! Oog noe jeg klikka fullstendig over var da han spurte meg om noe han lurte på, og som jeg svarte på da, også ringte han moren sin for å "bekrefte" om det jeg hadde svart var riktig.. Wææ! Kanskje greit å være singel en stund? Tror det ass, hahah!

Fredrikke

20.12.2014 kl.15:37

Hahaha. Dette var ekstremt morsomt å lese. Er som jeg skulle skrevet det selv ;-p mandag kl. 16 er det juleferie og det skal bli ekstremt digg!!! Kos dere masse på tur. Det fortjener dere ❤️

Pernille

20.12.2014 kl.16:30

DU er helt klart ikke alene om å være kontrollfreak og ville ha hjelp samtidig. Jeg er i forsvaret som vaktsoldat og er på et lag med 10 gutter og de klarer søren meg ikke å vaske opp etter seg engang. Med en gang de har fri så løper de til tv og FIFA istedenfor å gjøre det som burde gjøres og da tenner alle pluggene mine. Jeg blir så oppgitt og sint at jeg har mest lyst til å skrike, men det hjelper ikke det når de bare ler av meg for å bli sint.

Vi får bare bite det i oss og jobbe litt med selvbeherskelsen, Kristin :P

helene

20.12.2014 kl.21:29

jeg er også en ordentlig fittekjerring mot mannen her i leiligheten. nesten ikke fått sex her heller stakkars! så nei, dere er ikke alene altså

Linn L.

22.12.2014 kl.15:01

Oh my LORD, du får sagt det! Hahaha, fittekjerringa og kukfaen.. Håper dere fikk en fabelaktig aften da ;)

Ina

17.01.2015 kl.19:24

Haha, digger din ærlighet. Pleier ikke å kommentere på blogger, men det her innlegget var så bra. Alle creds til deg for din ærlighet og humoristiske sans. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Av og til blir det bare for mye, og det går dessverre utover typen :P

Skriv en ny kommentar

hits