MIMRING PÅ EN MANDAG

Yeeey.. 

Mannen har kommet hjem igjen fra Stavanger, og vi har akkurat spist oss stappmette på take away i kombinasjon med en episode av Supernatural. Nå ba jeg han pent om å ta en omgang FIFA sånn at jeg kunne si hei til dere, for jeg har et par-tre bilder jeg vil vise til dere. Haha, jeg dør av latter!

Etter et spennende møte dere skal få høre mer om senere, møtte jeg fine Ida til lunsj på Dinern. Hun hadde nemlig fri fra jobb i dag, og det er jo sånt jeg roper høyt hurra for. Herlig når venninnene mine kan møtes på dagtid, sånn at jeg har en grunn til å freshe meg opp litt, og får kommet meg ut av huset, hehe. Da vi satt der og koste oss med sladring fra helgen mens vi slurpet i oss kaffen og kastet innpå en matbit, dro Ida opp noen bilder hun nettopp hadde fått fremkalt. Fremkalte bilder er jo herlig i seg selv da mer eller midre alt foregår digitalt om dagen, for det er noe ekstra koselig ved det å bla seg gjennom en bunke med glede og gode minner. Blant utvalget var alt fra familiebilder til turistbilder, og så var der jo i tillegg en salig blanding fra noen av jenteturene våre som aller helst ikke burde vært avbildet i det hele tatt. 

Ida begynte å flire i det hun rakk meg et bilde fra Hovefestivalen, og la meg bare si det sånn at det var kvelden hvor jeg fikk kallenavnet Kissiii. Ikke fordi det passet så godt, men fordi jeg var så påseilet at jeg ikke klarte å uttale mitt eget navn. Skjønner dere eller? Jeg tror det var noe med bokstaven R som var litt vanskelig, og når jeg på dette bildet sitter i en henna-tattoo sjappe med de tidligere dobbel D-puppene mine på vill flukt, en vinpose på høykant, og en fake tattoo av en penis på den ene armen og en marihuanaplante på titsa, da får man for alvor en bekreftelse på at man har levd livet til det fulle uten en eneste hemning.

Jeg kan jo si det sånn at jeg er på et litt annet sted i livet nå, naturlig nok ettersom årene går, men fy fader så glad jeg er for de årene jeg fikk med total galskap. Jeg tror det er viktig å rase fra seg å gi litt faen, for plutselig blir man voksen, plutselig møter man drømmemannen, plutselig får man helt andre verdier, og vips så har galskapens tog sust forbi før man fikk sjansen til å bli med på en liten tur. Venninnegjengen her borte i O-town rakk uten tvil toget, og det er vi nok alle veldig glad for selvom vi har hatt en del søndager med panikkangst opp igjennom årene. Hahahahha!

Åh! LIVET og alt det deilige det har å by på.. Det er virkelig mye sant i ordtaket "Make each day a story worth telling", for livet kommer ikke i reprise, og det er opp til deg å forme hver dag slik du ønsker..

Liker dere skjørtet dere få en liten sneak peek på over her forresten? Jeg er så stoka, for dette kom på lageret på fredag. Vi snakker Galaxy Skater Skirt, og denne gangen er størrelsene sånn de skal være. Gled dere, babes! Dette er faktisk det feteste skjørtet på markedet, wuuhuuuuu!

Nyt kvelden, finiger ♥ Nå blir det en episode til før sengen!

LØØØØV

    

17 kommentarer

Janne

15.12.2014 kl.21:54

hahah,jeg ler av deg,du er så morsom og så full av livsglede som virkelig smitter over!!

Linn

15.12.2014 kl.21:54

Du er så forbanna rå! Herlig ærlig, åpen og alt annet enn kjedelig! Du skiller deg ut fra alle andre bloggere, og jeg digget at du er den du er og at du deler så mye med oss! Takk for verdens beste blogg!

Emma Julie

15.12.2014 kl.22:02

Haha, fyfader ja det er morsomt å mimre, og når du deler slike historier med oss blir det jo bare artig! Bilder i denne duren begynner å komme inn i mitt liv også, og det er så gøy. Da kan jo jeg en gang i tiden, som du nå mimre tilbake og se på "hva fanden drev jeg med der?". Det er noe å le av! Utrolig kult skjørt, gleder meg. Når du var så snill i går å ga oss 30%, handlet jeg både det svarte skjørtet med splitt og Hangover hoodie, Gud som jeg gleder meg til det kommer! Det betyr enda mer i samlingen av gode klær fra din nettbutikk, jippi! Kos deg med mannen :)

15.12.2014 kl.22:53

Dobbel D puppene dine? Har du hatt silikon eller tatt reduksjon?

Lea

15.12.2014 kl.22:59

YOU ROCK! Håper du koste deg på Dinern med Ida! Elsker klær med galaxy på! Gleder meg til å se flere bilder av skjørtet ditt! Måtte du få en fantastisk kveld, Kristin.

KLEM

Stine bakkejordet

15.12.2014 kl.23:14

Du er et vakkert, vakkert menneske, kristin<3 Og jeg liker å lese om like gærne personer som meg.. haha! Har en tendens til å gjøre ting i fylla, som ikke alle andre kunne tenkt på å gjøre engang :) <3 Stå på videre !

silje <3

15.12.2014 kl.23:20

Har stemt flere gang på årets blogger og dagens innlegg var morsomt. Spesielt bildene.

Julie marie

15.12.2014 kl.23:22

Haha, så enormt kult! Har selv aldri vert på hovefestivalen men er en plass jeg skal en gang! Når du har god musikk, god drikke og venner på samme sted så kan det jo ikke bli bedre :-)

Skjørtet så utrolig stilig ut, må nok få bestillt det hjem når det kommer ut!!:)

Ellers håper jeg dagen din har vært bra, og at du får en fin kveld videre:-D

Klem!

Karoline E.N

15.12.2014 kl.23:27

Du er awesome og det med STOR A! Jeg smiler virkelig fra øret til øret, for man blir så forbanna happy av og lese bloggen din. Jeg skal aldri stoppe, for det å lese denne bloggen gir alltid litt mer lys i hverdagen! Du deler så mye bra med oss og det er så gøy og lese det du skriver, da du skriver så fantastisk BRA! :)

Fremkalte bilder er helt klart super morsomt og det er flere ganger at jeg fremkaller bilder selv og henger opp på en snor jeg har hengende i stua! Hihi. Jeg ønsker deg en god natt - stor klem! <3

monica

16.12.2014 kl.02:44

Hva har skjedd med puppene? Hadde du silikon??? :-)

Bente

16.12.2014 kl.09:19

Tidligere dobbel D?

StyleConnection

16.12.2014 kl.09:36

monica: Hahah, la meg bare si det sånn at de levde sitt eget liv ;) Jeg var generelt litt rundere all over, men puppene har alltid variert noe voldsomt! Nå bruker jeg C-cup på den ene puppen og aller helst en B på den andre, så jaddaa.. Ikke noe organisert puppestell her i gården :p

Madeleine

16.12.2014 kl.11:46

så herlig ^^ Du er fin ;)

Mari

16.12.2014 kl.12:24

Hahahah, du er så sykt herlig!

Linn-Marita

16.12.2014 kl.15:51

Hahahaha jeg ler så jeg griner av disse historiene dine! Du er herlig Kristin <3

Tattavkvinnene

17.12.2014 kl.00:31

Hahaha, du er bare herlig Kristin! Jeg tror den holdningen der faktisk er utrolig smart, for jeg kjenner så mange som er i 30-40åra nå som fikk barn veeldig tidlig! De er gira på å drikke seg drita hver helg nå og det er ikke spesielt sjarmerende! Glad min mor ikke er der xD

Men herregud så gøy å se igjen gamle bilder! Det er jo ekstra stas å få de i papir <3

Sofie Olea Grav Hartvigsen

17.12.2014 kl.13:45

Haha jeg ler så jeg griner! Fantastisk!

Skriv en ny kommentar

hits