JENTENES JULEBORD

Å gud bedre for en kveld!

Årets høydepunkt er uten tvil jentenes julebord, og i år som i fjor og de tre årene før det, har vi skapt en herlig tradisjon som innebærer altfor mye alkohol, altfor mange ukontrollerte dance moves, en god dose latter og generelt fobanna god stemning.

Det er få ting som slår de kveldene der, og dagen derpå kan man ikke gjøre annet enn å smile fra øre til øre, selvom formen er påvirket av altfor mye moro. Eller.. Kan man ha altfor mye av moro? Jeg sier NEI! Haha.

Kvelden begynte som alltid relativt dannet og oppegående. En gjeng fine kvinnfolk rundt et bord, fin i tøyet, nippende til vinen mens man skåler og ler, for så å ta en fullstendig helomvending fra dannet til rølp. Jeg elsker det! Hurra for rølp, sier jeg bare. Maten og alkoholen gikk ned på høykant, underholdningen som bestod av bl.a quiz og photobooth gikk rett hjem, og alle propsene til boothen ble flittig brukt utover kvelden. En haug av polaroider ble hengt opp på veggen, og før vi visste ordet av det var vi dritings iført både enhjørningmaske, indianerfjær, minnie mus ører og partybriller, mens vi danset Get Down med musikken på full guffe.

Da klokken bikket ti geleidet jeg alle de høylytte og festglade kvinnfolkene ned til Syng hvor enda en overraskelse ventet. Jeg hadde nemlig booket et karaokerom opplyst av rosa neon for anledningen, så her sang vi som gale i en time før vi dro ut på byn for å danse. Helt føkkings perfekt! 

Etter et heftig bytur med høy partyfaktor, ramlet vi inn på McDonalds for å få i oss den høyst nødvendige nattmaten bestående av både nuggets og cheesburger. Den doble varianten selvfølgelig, og masse pommes frites. MASSE!! Det var så mye gris rundt oss der vi satt til langt på natt, og det var såå digg å avslutte natten med en kaloribombe uten like. McDonalds er LIVET! Man må alltid avslutte der etter byn, sant man må? Haha!

ÅÅååh!

So much feel good jeg døøør! Lykken i livet er uforglemmelige kvelder med gode venninner, og jeg gleder meg allerede til neste år. Jeg er heldig som har så fine mennekser i livet mitt ♥

Så.. Da er det deres tur!! Hvordan var lørdagen? Noen juicy stories dere kan dele med meg og de andre leserne? Wuuhuuu!

LOVE YOU ALL


   

26 kommentarer

Vilde

14.12.2014 kl.19:23

Masse freshe og fete bilder! Så ut som en vellykket kveld! Når du legger ut bilder fra sammenkomstene hjemme hos deg skulle jeg ønske at jeg var med i vennegjengen deres! Hihi. Det ser så himla gøy og koselig ut :)

Hannah

14.12.2014 kl.19:25

Herlige bilder! Ser ut som en koselig kveld :D

Karoline E.N

14.12.2014 kl.19:31

Åh, herlige bilder! Fytti katta, så glad jeg ble av disse bildene at oia meg! Du er helt fantastisk og av og til skulle jeg ønske det var jeg som satt der! Gud for noen fantastiske flotte venninner du har og ikke minst du. Jeg er så glad for at du koste deg så masse, for det fortjener du mer en noen annen! Hurra for deg - stoor klem!

Linn L.

14.12.2014 kl.19:34

Kostymer på jentejulebord - så enkelt, så genialt! :D Så ut som dere hadde en flott aften der ja :)

Frida Pedersen

14.12.2014 kl.19:35

så utrolig gjennomført julebord dere har det! Det så helt fantastisk koselig å gøy ut. Jeg ble ferdig med eksamen på fredag men har jobbet både lørdag og i dag så nå kan jeg ta juleferie. Og ikke nok med det, keg føler ikke jeg har fått feiret og har stort behov for alkoholholdig drikke så jeg og min roomie skal straks poppe en vin og noen øl og ha det litt gøy i heimen her <3 vi har jo ferie og fri for faen og det er snart jul!!! Det må jo bare feires og det inneholder alkohol. Skal ikke se bort ifra at det blir en pølse på deli som nattmat heller. Fy flate! Dette blir en bra søndagskveld kjenner jeg :-)

catarina kippersund

14.12.2014 kl.19:36

Utrolig koselige og morsome bilder av noen utrolig skjønne jenter. Alltid godt med gode veninner! Ser og høres ut som dere hadde det dødsbra!

Helena

14.12.2014 kl.19:37

for noen vakre venninner du har! så veldig koselig ut :D

Tina

14.12.2014 kl.19:38

Oh lord, du ordner altså!! så sinnsykt morsomt, og bra gjennomført. høres ut som et vellykket julebord! kan du skrive noe om hvor du kjøpte alle effektene? blant annet de på pinnene og kronen? som ser ut som ballong? klem :)

Janne

14.12.2014 kl.19:49

åå hørs helt supert ut! Slike kvelder er jo såå morsomme! Hadde en artig kveld på afterski med masse rølping selv,hurraaa!

Susanne T. Nyrud

14.12.2014 kl.19:59

Åååh, så digg!

Jeg elsker å ha quiz og andre aktiviteter på slike kvelder!

Skulle gjerne ha sett spørsmålene og evt fasiten på quizen du(?) har laget? om du har anledning til å sende dem på mail, så takker jeg for det: susannevea@gmail.com

Cathrine Nilsen

14.12.2014 kl.19:59

Fy fader, dette må være noe av det beste jeg har sett på lenge! Ikke noe spise-drikke seg dritings med middagsbordet-danse litt sving til et alt for kjedelig trekkspill band-julebord som jeg var å serverte i i forrige uke.. Hahahah!

Nei, altså.. Det ser virkelig ut som om dere koste dere utrolig mye, og om formen er dårlig i dag, så skjønner jeg det så alt for godt, heheh!

Emma Julie

14.12.2014 kl.20:05

Herre, åå så gøy det ser ut!! Utrolig freshe bilder og ideer fra din side! Hurra! Kjempe flott av deg å ha denne tradisjonen med jentene. Håper dere koste dere knall :)

Marthe

14.12.2014 kl.20:13

Min kveld besto av julebord med jobben, der det både var god mat, god stemning og ikke minst duket for.mange konkurranser! Det artigste av alt var nachspielet hjemme til meg etterpå, der jeg endte opp med alt for mange overnattingsgjester på mine 23kvm. Utrolig gøy, men utrolig slitsomt!

Nikita <3

14.12.2014 kl.21:14

Så sykt gøy :D

Anniken

14.12.2014 kl.21:45

Ååh! Den kvelden her ser helt perfekt ut! Alt fra kostymene, til maten, til karaoke og ikke minst råe venniner! Jeg forstår godt at du har så mange herlige mennesker rundt deg når du er helt fantastisk selv <3 Feelgood stemning til tusen av disse bildene! Håper du har en deilig søndag videre, vakre deg <3

Emma Brusevold

14.12.2014 kl.21:59

Det ser så fantastisk gøy ut! Misunner deg virkelig. Alt ser perfekt ut!

Men hvorfor går det ikke an å stemme på deg flere ganger på Vixen? Man skal ha mulighet til å stemme hver tolvte time, men jeg har ventet i flere dager og får bare samme beskjed :/ Er det bare meg?

Guro

14.12.2014 kl.22:04

så himla gøy det så ut! :D min lørdagskveld var faktisk ikke så ulik, vel mye alkohol og verdens beste venninner er oppskriften på en awesome kveld! Angret litt i dag da, når jeg skulle på jobb! Haha, men jeg kom meg gjennom det også med god hjelp av cola og burger! :D
Så artige bilder! Dere kan virkelig det å skape stemning.:D

Kristine L

14.12.2014 kl.22:35

Åå herlighet så utrolig kjekt det ser ut :) kan tenke meg du hadde tidenes kveld. Jeg er sikkert ikke den eneste leseren som hadde hatt lyst å være med deg ut, haha! Det ser bare alltid så utrolig gøy ut :) den kvelden får du leve på lenge! Ha en fin søndagskveld videre :)

Julie marie

14.12.2014 kl.23:28

Så ut som dere har hatt en super kveld med mye god mat, drikke og morro :-) Elsker måten du steller i stand fester på, en rød tråd gjennom det hele!

Min lørdagskveld ble også brukt til julebord med mine fantastiske venniner, tapas, god mat og mye latter - elsker sånne kvelder!

Håper du har hatt en fin dag, og ønsker deg en fin kveld videre :-)

Klem!

SaraK

15.12.2014 kl.00:13

Har bare én ting å si: WOW! Herregud så sykt kult! Hvorfor er ikke vi venner? Det her så bare så utrolig gjennomført og gøy ut :) Skjønner godt at dere koste dere her, dette må jo ha vært tidens julebord :) Fy flate, hvis du noen gang blir party-planlegger så ringer jeg! Hehe

Hege

15.12.2014 kl.20:28

Heisann Kristin,

Jeg lurte på hvor du og venninene pleier å gå ut når dere vil høre bra musikk og å danse? Bodd i Oslo i hele mitt liv, men savner gode dansesteder :)

Er 28 btw.

StyleConnection

15.12.2014 kl.21:07

Hege: Vet du? Det spørsmålet stiller vi oss selv hver eneste gang vi skal ut, og sannheten er dessverre at slike steder ikke finnes. Oslo har mye bra barer, men en ekstrem mangel på nattklubber med både muligheter for å sitte OG et dansegulv. Slike steder finnes jo, men da er det som regel KUN techno, og det er ingen av oss keen på :( BLÅ er det desidert beste stedet når Juicy spiller, men det er jo dessverre ikke så altfor ofte.. Kanskje vi skal gå sammen om å åpne den ultimate nattklubben? ;) ;) Hehehehehe

Melissa Leer

15.12.2014 kl.21:56

Åh du tar så utrolig fine bilder! Det ser ut som dere har hatt det kjempe moro:D

Karoline

15.12.2014 kl.22:28

Kristin!!

Kan du ikke lage en post med quizen fra julebordet? Skal ha julebord til helgen, og det var en veldig god ide og ha quiz! :)

Hege

16.12.2014 kl.19:53

Takk for svar :)

Hehehehehe ja, veldig med på å åpne den ultimate klubben ;) For jentegjengen her og snakker også om akkurat det samme.

Må også legge til at BLÅog JUICYer desitert alltid en klassiker!! så godt vi har de iallefall :)))

Skriv en ny kommentar

hits