CHRISTMAS WORKSHOP

Hahahah, kvelden i går ass!

God morgen og HAPPY FRIDAY! Det er fredag for poker, og det er så deilig. Jeg sier hei til fredag med en boks halvfull av "hjemmelagete" pepperkaker, og fine minner fra dagen i går. 

Det var nemlig duket for juleverksted som man selvfølgelig må gjennomføre en eller annen gang i desember. Kvelden kunne ikke vært mer ustrukturert og morsom, og siden det føltes som en evighet vi jentene hadde fått skravlet skikkelig, ble det bare helt kaotisk på skravlefronten. Alle hadde så mye å dele, og jeg tror ikke vi klarte å gjøre oss ferdig med et tema før vi var halvveis ut i det andre. Slike samtaler fører til mange spørsmålstegn og ekstremt mye latter, og blant de usammenhengende samtalene fikk vi jaggu kjevlet ut noen pepperkaker som deretter ble pyntet med tradisjonell pepperkakepynt. 

Eh.. Jaaa..

Som dere ser under her så skulle man tro det var en gjeng med barnehagekids som hadde vært kreative, for vi kan vel ikke akkurat skryte på oss noe pepperkakemesterverk. "Pynten" på grisen min og huset (nei.. jeg mente BORGEN) til Helle tar vel kaken, sånn bokstavlig talt, og disse kakene hadde ikke akkurat gjort seg i et kakelotteri. Ikke smaker de noe særlig digg heller, men at kvelden gikk inn i historiebøkene som en av de koseligste er i hvert fall sikkert!

Good times ♥Nå står jeg på farten, og skal straks sette meg i bilen og suse ut på lageret. Jeg har fått en ny levering med noen helt sinnsykt magiske styles som jeg må få levert til foto ASAP, og jeg kan garantere at dere kommer til å bli giret. Vi snakker de feteste sweat pantsene og hoodiesene EVER med all over print og deilige fargekombinasjoner, så det er bare til å glede seg, babes ♥

Nyt denne superdigge fredagen så lenge, så snakkes vi senere i dag!

LOVE YOU ALL 

    

18 kommentarer

Lene

12.12.2014 kl.08:35

Så koselig! God helg, Kristin :0)

Christine Hindenes

12.12.2014 kl.09:49

Åå så koselig! :-)

Hvor har du kjøpt det du har på deg? Den så koselig ut :-)

Karoline

12.12.2014 kl.09:52

Ååå, så hyggelig! Hadde samme type juleverksted med hele familien her om dagen, og det var minst like ustrukturert, haha :-) Brente pepperkaker, bestemors gamle pepperkakeformer fra 1700 og brødmangel, ettersom mamma hadde glemt våre hjemme. Men det er sånn jeg trives best - en fullstendig avslappet kveld fylt med latter og juleglede <3 snakker om glede... GLEDER meg til de nye stylesene kommer i nettbutikken! Whop whop og god helg, vakre!

Anniken

12.12.2014 kl.10:02

Åå, så utrolig koselig! Ingenting er som slike jentekvelder med mye latter og gode samtaler :-D Haha, jeg synes pepperkakene ser god ut jeg! Savner norsk jul alt for mye nå <3

Woop! Gleder meg til å se de nye goodiesene fra SC! Ha en herlig dag, nydelige deg <3 Smask

Lena S

12.12.2014 kl.10:43

Er så koselig med sånne kvelder før jul :-)

Men du flotte Kristin. Får endelig litt hotelltid og dating-tid med mannen i Oslo til uka og lurer på hvor du anbefaler å spise middag på en vanlig tirsdag? Med et godt glass rødvin eller 5 ;-) Noen steder på løkka kanskje? Har for det meste holdt oss på Tjuvholmen/Aker brygge osv tidligere.

Ønsker deg en fin dag ;-*

Linn L.

12.12.2014 kl.11:04

De pepperkakene der er faen meg kunstverk i forhold til hva jeg klarer å produsere. Be proud, woman! Her i gården snakker vi knapt en fullverdig pepperkakemann, det er sørgelig.

Maria Uldahl

12.12.2014 kl.11:24

Juleverksted er så koooooselig :D Har egnetlig hjemmeeksamen nå, men skal jammen ta meg tid tid litt baking og julekos og gløgg med noe godt oppi ^^

Karoline E.N

12.12.2014 kl.11:56

Åh, juleverksted er jo så koselig og hvertfall med gode venninner :) Hihi! Jeg er i litt bedre form i dag og hva er vel ikke bedre en det? Åh, nå er jeg på bedringens vei! Ønsker deg en fantastisk dag, Kristin! Du er super <3

catarina kippersund

12.12.2014 kl.12:32

Åh, det der så veldig koselig ut. Har vært med på juleverksted selv i år og det slår aldri feil.

Ha en superduper dag Kristin! :)

Maren Andersen

12.12.2014 kl.15:48

Det så både koselig og godt ut! <3

Janne

12.12.2014 kl.15:56

Det så veldig koselig ut, veldig fine og stemningsfulle bilder! :) SÅ fine venner du har! Kos deg videre, gleder meg til å se klærne:)

Ingrid-E

12.12.2014 kl.16:47

Hørtes ut som en superkoslig kveld! Ingenting er som en skikkelig jentekveld, og når rosa pepperkakegriser blir en del av kvelden blir den bare enda bedre ;)

Gleder meg til å se de nye klærne! :)

Janne

12.12.2014 kl.18:21

Kristin, er det et sted jeg kunne kontaktet deg, som en mail eller lignende? :) Du er en stor inspirasjonskilde og jeg ville gjerne stilt deg noen spørsmål:)

Susanne T. Nyrud

13.12.2014 kl.01:14

Såå koslig! Gleder meg til å bruke all tiden min på familie og venner når siste eksamen er overstått om en uke!!:)

God helg!:D

Emma Østli

13.12.2014 kl.11:41

Ååå, så gøy! Elsker juleverksted og pepperkaker er jo virkelig et must i desember! Jeg og bestevenninna mi lagde jo pepperkakehus her om dagen og i går hadde jeg sånn julegave-verksted med søstrene mine. Elsker jul så mye, haha!

Emma Julie

13.12.2014 kl.16:21

Haha, det så i alle fall veldig koselig ut! Pepperkaker eller ei.. Utrolig kul "drakt" du hadde på deg! Åå, kommer det enda mer inn i nettbutikken. Sjohei, gleder meg til å se :)

Tattavkvinnene

14.12.2014 kl.17:36

Hahaha, herlig pepperkake med penis! Blir så glad av å se at jeg ikke er den eneste som fortsatt driver med sånt tull x) Digger dere!

Det er sånne kvelder hvor samtalene flyter ut uten noe form for struktur som er de aller beste! Som jeg gleder meg til å samles med mine venninner på søndag <3

Frida Sofie Abelsnes

14.12.2014 kl.20:02

Shit, det gleder jeg meg til å få se og bestille hjem :-D

Skriv en ny kommentar

hits