2 MINUTTER ON A SATURDAY

Wuuhuu!

Happy good morning, Lovebugs. Gårsdagen fløy jo bare forbi, og jeg hadde ikke sjans til å stikke innom dere på et eneste tidspunkt i løpet av dagen. Phuuu! For et kaos, men jeg fikk heldigvis både tatt turen til lageret, levert styles til foto, kjøpt inn alt til kveldens julebord, og dekket bordet, og i syvtiden stakk jeg innom de superflinke jentene bak 2minutter sin lanseringsfest for desemberutgaven som første gang er på print.

Jeg er så imponert over hva de har fått til!! FOR en gjeng! Dere husker vel chicksa som jeg dro til LA med, sant? Gjengen bak onlinemagasinet 2minutter? BRA! Det er altså dette magasinet som nå har kommet i papirutgave, og halleluuuja for et magasin. Spør du meg, så trenger Norge et slikt magasin i magasinhyllene rundt om.. Det oser feelgood, og er noe helt annet enn bladene som viser deg hva som er trendy og sist sett på catwalken.

Jentene fokuserer på spennende intervjuer med spennende mennesker, og ikke minst noen helt RÅ bilder. I denne utgaven finnes også en deilig og omfattende sneak peek av fotoshooten jeg hadde med dem i LA, og StyleConnection har aldri kommet bedre frem og på en freshere måte. Jeg er så stolt!!

Så sånn er altså min morgen før jeg må hive meg rundt. Betty kommer om ikke lenge, og jeg har masse å fikse før den tid. Bordkortene skal printes ut, alt som skal skje som jeg har planlagt må organiseres, juletreet som falt ned trappen i går må stables på beina (JADA.. jeg ble så FORBANNA da det skjedde), kålrabien må kokes og staukes, pinnekjøttet skal surres og gulvene skal vaskes, så joda.. Jeg har et hektisk program med andre ord. Haha!

Måtte dere få en vidunderlig dag, fininger! Og dere? Jeg blir så glad for alle stemmer jeg får i Vixen Blog Awards! Det er mulig å stemme frem til 31.desember, så det er jaggu ikke så mange dager igjen til stemmeslutt. Krysser fingrene for gode resultater!

Uendelig glad i dere ♥

 

   

10 kommentarer

Maria Christine Hammer

13.12.2014 kl.09:52

Ååååh.. Jeg får ikke til å stemme på deg å nå er det flere dager siden jeg stemte.. Skjønner ikke, skal jeg ikke klare å stemme på deg hver 12time? Jeg blir så oppgitt for du fortjener alle stemmene du kan få!

Kos deg masse med jentene ikveld, blir morsomt å høre om imorgen 😉 jeg skal på julebord selv ikveld å det gleder jeg meg masse til!

Karoline E.N

13.12.2014 kl.10:02

God morgen kjære deg <3 det bladet hadde hvert gøy og lese! Ønsker deg en deilig dag, Kristin! Jeg stemmer i vei og er det noen som fortjener og vinne, er det deg <3

Kristine L

13.12.2014 kl.10:09

Håper du får en super kveld på julebord! Kos deg masse med pinnekjøtt, masse masse drikke og venner ;) klem!

Mari

13.12.2014 kl.10:42

Jeg får ikke til å stemme på deg, og det er lenge siden jeg stemte sist..

Emma Østli

13.12.2014 kl.11:43

Åh, så gøy! Jeg skal nå dra til byen og så skal jeg bo litt hos tanta mi. I kveld skal vi på konsert og fyfaen som jeg gleder meg. Ææ, det blir så koselig!

B

13.12.2014 kl.13:47

Gleder meg til å se bildene! Nå har jeg stemt på deg hver dag ca siden det gikk ann å stemme, så nå får du faen meg vinne alle fire prisene <3

Emma Julie

13.12.2014 kl.16:26

Så utolig artig, gleder meg til å se sluttresultatet! Håper du får et koselig julebord når du stresser slik rundt, hehe. Hahah, lurer på hva som skjedde med juletreet? Jeg var på russeball i går, så er ganske utslått i dag, men peppekaker har vi fått laget. Kos deg masse i kveld :)

krist.in

13.12.2014 kl.21:12

Åh, så kule bildene var! Elsker slik feelgood :)

I dag har jeg bursdag og har feiret med besøk av hele familien og pinnekjøtt, herlig! Nå må jeg bare gjøre klart til morgendagens jentefest, så er alt klart !

Catarina

14.12.2014 kl.17:22

Fantastisk kult alt dette med styleconnection. har selv laget en ønskeliste på bloggen min fra din butikk! Hater butikken din fordi det er så sinnsykt masse kult der, og jeg er fattig student! heheheh... Så egentlig hater jeg den ikke(bare litt.. heheh)

Tattavkvinnene

14.12.2014 kl.17:39

Åh, så kult! Dette magasine vil jeg jo lese! Hvor får man kjøpt det i papirutgave? :)

Skriv en ny kommentar

hits