FROKOST MED NOKO ATTÅT

//Annonse

Darlings ♥

Jeg kom meg ikke opp klokken seks i dag, men shit la gå. Så lenge jeg i hvert fall er oppe før ni får jeg være fornøyd, og morgentimene har gått med til gjennomgang av mail.. Som vanlig.. Jeg kan ikke akkurat skryte på meg en variert arbeidsdag og de store forandringene fra dag til dag. Jeg står opp, tar på meg den slitne joggisen som jeg går med hver dag, lar BH'en ligge (i know, ikke bra, jada.. hengepupper here we come), setter håret opp i en stor dult på toppen av hodet, for så å sette meg ned ved spisebordet, skru på datan, og sitte som en zombie i noen minutter til jeg lar øyene bli vant til det skarpe lyset fra macen. DER starter dagen min, og så blir jeg sittende til langt ut på ettermiddagen. Haha, høres det spennende ut? Not much, og innimellom disse timene på kjøkkenet prøver jeg også samtidig å la inspirasjonen velte over meg, slik at jeg kan dele noe spenstige greier med dere.. 

Det er jaggu ikke like lett alltid, skal jeg fortelle dere, og derfor er det superdigg når jeg har planlagte blogginnlegg med samarbeidspartnere notert i kalenderen. Da blir jeg liksom tvunget til å gjøre en god innsats samtidig som jeg har noe å skrive om, og det er skikkelig deilig hvis kreativiteten ikke er helt 110%. 

I dag er altså en sånn dag, og til min store glede har jeg notert samarbeidspartneren Biopharma inn i almanakken. Vi snakker kosttilskudd, folkens, og jeg må jo bare si at jeg blir helt frelst når jeg ser at ordene tranebær og blåbær er inkludert i oversikten over ingrediensene. Både tranebær og blåbær er godt for deg, det vet vi alle, og når man på toppen av det hele mikser det sammen med trendy bjørkeblad OG noe så rått som kjerringrokk, blir det vel bare fyrverkeri og godstemning på én og samme gang.

Jeg har nå begynt å inkludere litt Biopharma Tranebær til frokosten, for hvis kosttilskuddet faktisk bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, beskytte cellene mot oksidativt stress, og i tillegg funke som bare rakkern for å unngå den altfor ultrakjipe urinveisinfeksjonen som ofte sniker seg innpå i disse kalde månedene vi har foran oss, nei da ser jeg ingen grunn til å la være, mens jeg samtidig roper høyt hurra.

Jeg har nemlig vært altfor lite flink til å tilføre litt kosttilskudd i hverdagen, og tabletter som skal svelges funker 100 ganger bedre enn alt det der som smaker så altfor godt. Sanasol fra barndommens glade dager, f.eks.. Haha, husker dere? Satan så yummy det var, og hadde det ikke vært for at mamma var flink til å gjemme flasken, hadde jeg nok tatt en aldri så liten overdose på den altfor deilige og flytende vitaminmiksen med appelsinsmak. Om vitaminene smaker for godt, blir jeg som et lite barn igjen, og da jeg fikk tilsendt kosttilskuddet som jeg skriver om her, fikk jeg i samme pakke tilsendt sånne vingummi vitaminløver. LIVSFARLIG! Jeg åpnet boksen og kastet innpå en håndfull før jeg leste at anbefalt døgndose var 2 vitaminløver.. IKKE 15! HE HE! 

Jaja.. I'm still alive!

Alright..

Da er vi enige i at kosttilskudd er bra, og at man ikke må drikke for mye Sanasol eller spise for mange Vitaminløver, oki? Enig? Toppers.. Beste av alt er at du får fatt i både Biopharma Tranebær og Vitaminløver på alle dagligvarebutikker, så da blir det liksom hundre ganger enklere å være litt ekstra bevisst og sunn i en hektisk hverdag. Jiippiiii!

Hva står på planen for dagen da, fininger? Har dere en fin tirsdag så langt? 

 

LOVE YOU ALL ♥

 

   


13 kommentarer

Kristine L

09.12.2014 kl.11:43

Ah Sanasol var livet! Kunne drukket en hel flaske om ikke mamma hadde gjemt den heller, haha.. Bra med vitaminer på piller da, så tar man akkurat dosen man skal og ikke craver etter den gode smaken, hehehe ;) her er husvasken tatt og resten av dagen med fri skal bare nytes.. Ha en strålende fin tirsdag, Kristin :) klem

Izzy

09.12.2014 kl.11:46

Fant disse vitaminløvene i butikken, selv. Snakk om skumle greier! Smaker jo helt som vingummi, jo.. Men så absolutt en digg ting å ha liggende, når man da attpåtil vet at man får vitaminer i samme slengen :))

Susanne T. Nyrud

09.12.2014 kl.12:38

Koslige bilder, får nesten lyst til å lage en skikkelig pen frokost, og knipse bilder selv :)

Men får du drukket kaffen, før den blir kald? Eller er du en av dem som kan drikka kald kaffe ;)

Karoline E.N

09.12.2014 kl.12:48

Sanasol, det smaker så GODT og jeg husker jeg tok en ekstra slurk hver dag. Hihi! Vitaminer er greit og få i seg, skader aldri. Disse vitamin bjørnene er også helt sykt farlig, for dem smaker også veldig, veldig godt.. I dag er planen og besøke tannlegen, for har ligget med tannverk i hele natt og hverken smertestillende eller kjeringråd har funket, så da får jeg bare bite i det sure eple og komme meg til tannlegen, for orker ikke enda en våken natt! Ønsker deg en deilig dag <3

Guro

09.12.2014 kl.13:31

Sanasol <3 det var digg, husker så godt at mamma også gjemte flasken, og at jeg bare fikk sanasol etter at jeg hadde tatt den forferdelige tranen først! Haha, gode minner altså! :D ha en fortreffelig tirsdag! Klem

StyleConnection

09.12.2014 kl.13:47

Susanne T. Nyrud: Hehe, neida.. Får ikke det vettu, men etter en lang karriere som blogger, og mange bilder av kaffen, har jeg faktisk blitt fan av kald kaffe ;) Hahahha

Janne

09.12.2014 kl.14:03

hahah så søt du er! mamma måtte hjemme sanasolflasken her i hus!

Emma Julie

09.12.2014 kl.14:31

Haha, skjønner godt at det ikke alltid er like lett å finne noe å skrive om, men gang på gang presterer du gode innlegg! Så du trenger ikke akkurat bekymre deg. Tablettene virker jo ganske smart. Jeg selv tar to tabletter daglig, gud vet hva det er godt for, men det vet mamma haha. I dag har jeg hatt politikk tentamen, så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre resten av dagen, kanskje lese noen blader? Du får i alle fall kose deg med det du tenker å finne på :)

catarina kippersund

09.12.2014 kl.14:36

hehehe ja jeg husker gode gamle sanasol, som jeg fortsatt tar.

Først en dose tran og deretter sanasol for å rose meg for at jeg drakk tranen min! heheh, akkuratt som jeg gjorde som barn!

jeg er ikke veldig flink med kosttilskudd, men kanskje jeg skal teste de der.

ha en fin dag videre Kristin! :)

sm

09.12.2014 kl.17:08

Hei : ) For en stund siden hadde du litt forskjellige julegavetips på ett innlegg. og ettersom du er så kreativ, så lurte jeg på om du kunne ha laget ett innlegg med julegavetips som ikke koster så mye penger. til kjæresten og venninner feks : )

Anette

12.12.2014 kl.01:31

Å gå uten BH har jeg faktisk lest at ikke gir hengepupper, heller det mottsatte ;p Ved å ikke bruke BH vil du få "trent brystmusklene" i stede for å bare la de få slappe av i en BH. Samtidig (som kiropraktoren min fortalte) er det bra for ryggen og ikke bruke det så ofte og lenge av gangen som mange kvinner gjør. mtp det samme trykket du påfører området der BHn sitter. Flere kvinner får faktisk kroniske plager pga av det. Så når du kommer hjem fra skole, jobb eller ikke skal noe spesielt så sleng av deg BHn med god samvittighet! :D

Ønsker deg en god helg Kristin <3 Du virker som ei knakanes flott jente!

StyleConnection

12.12.2014 kl.08:05

Anette: Say whaaat?? Å herregud for en deilig nyhet :D :D Jeg går nemlig uten BH altfor ofte, så dette var jo herlig informasjon å få på en fredag :) Tusen takk!! <3

Linn L.

12.12.2014 kl.10:08

Jeg må si jeg beundrer dere som fikser å jobbe hjemmefra så mye. Jeg får helt MARK av å bare sitte alene og gå rundt meg selv i så mange jobbtimer!

Skriv en ny kommentar

hits