JULESTEMNING

Yes.. 

Det var DÈT som skulle til.. Juletre med tente lys og en julestake i vinduet, som stod og lyste opp stue og kjøkken da jeg tuslet opp i andre etasje for en halvtime siden.. Med tøfler på beina gikk jeg rett bort til radioen som selvfølgelig er stilt inn på den derre julekanalen, og mens julemusikken fylte hele rommet, stod jeg der og bare så meg rundt og kjente en enorm julestemning velte over meg.. Åh ♥ Dette er virkelig den mest fantastiske tiden av året.. Desember.. Julemåneden.. 

I går tok vi altså skikkelig grep om situasjonen, og pyntet både juletre, laget marsipankuler med sjokoladetrekk, hørte på julemusikk, fikk lys i julebusken utenfor, og satt opp syvstaken i vinduet. Kongerøkelsen ble tent og duften i seg selv er jo nok til å gi julestemning for hele desember pluss litt til. Dette er faktisk mitt aller beste juletips.. Kongerøkelse fra Apoteket! Lov meg at dere går til innkjøp av dette om dere ikke allerede har gjort det, ok? 

Juletreet i år er av 100% plastic fantastic.. Jada.. I know! Et juletre SKAL egentlig være 100% gran spør du meg, men det er jo litt mindre styrete med et juletre som ikke må vannes, som ikke drysser, og som varer sesong etter sesong. Det er jaggu noen kronasjer spart også, og hvis man bare pynter det skikkelig, ser man nesten ikke at det er falskt som pokker. Vi mangler fortsatt litt glitter som skal gi den ekstra piffen, så dette får jeg gå til innkjøp av i dag. 

Nei, dere.. Nå koser jeg meg, mens "Auld Lang Syne" går på repeat.. Åh, den sangen.. Jeg sitter med tårer i øyekroken konstant når den spilles, rett og slett fordi den er så himla fin.. Jeg er offisielt i julemodus, nå kan julen bare komme, og heretter skal jeg bare nyte hver eneste dag i resten av desember til det fulle. Plutselig er julen over, og da er det viktig å få så mye kos ut av den som mulig.. 

Måtte dere få en vidunderlig mandag, kjære venner, og så lurer jeg på en liten ting.. Hva er det som garantert får dere i julestemning? ♥

Klem i fleng

   


29 kommentarer

celina

08.12.2014 kl.07:26

Så koselig det hørtes ut :) for og få julestemning må helt klart juletreet opp, tente lys, adventskalendern jeg får av pappa vert år og julekalenderen på nrk kl 1800 hver dag :-) julebakst dagen med familien og julemusikk :)

Kristine L

08.12.2014 kl.07:43

Å for en koselig morgen :) bare dette innlegget her ga meg litt julestemning, ellers er det ingenting som slår julemusikk når man pynter til jul, DA er det jul for meg ;) og lukten av pinnekjøtt selvfølgelig.. Kjempefine bilder! Ønsker deg en fiiin dag! :)

Madde

08.12.2014 kl.08:53

så koselig :) Ha en fin dag :)

Emma Julie

08.12.2014 kl.08:54

Så bra at du endelig fikk julestemning! Høres jo ut som en topp morgen altså. Flotte bilder! Det som gir meg mest julestemning er julemusikk, min egne julekalender, men også de på TV. Ha en flott mandag, kjære Kristin :)

Christine Hindenes

08.12.2014 kl.09:24

Åå nå fikk jeg julestemning og! Den sangen er så nydelig og den minner meg om herlige sex and the city scener i julefylt New York! Har så lyst å feire jul og nyttår i New York engang i fremtiden <3 hihi!

Bra med falsk juletre når man har hunder i hus ihvertfall :-)

Iselin Renée

08.12.2014 kl.09:26

Så fine bilder, fikk julestemning :)

Marita Malmgren

08.12.2014 kl.09:30

Så fint dere har pyntet juletre :D Juletre er det beste jeg vet, hos oss er det alltid ekte juletre som gjelder, den lukten kan ikke beskrives! Hva som får meg i julestemmning, hmm.. det må nok være juletrelukt, pepperkaker, julemusikk og desember kalender på tv! :) Fy så høyt jeg elsker julen! Den fineste årstiden av alle <3 Håper du/dere har en fantastisk juletid og en fin mandag! Stor klem fra Marita! :)

Malin

08.12.2014 kl.09:36

Såå koselig!! Håper hunden din ikke synest julestjernen din er spennede og tar en bit, den er giftig for både mennesker og dyr. Det er synd, for den er så fin! Hunden min tok en smakebit av planten og ble veldig syk.. Snakk om å ødelegge stemningen, jeg skal slutte opp! Uansett, ha en strålende dag vakre deg!! <3

Tonje Evelyn Øyen

08.12.2014 kl.09:56

Å så koselig! Kjenner uheldigvis ikke på julestemningen enda men skal gjøre alt som står i min makt for å få den i år :)

Anniken

08.12.2014 kl.10:09

Åå, så utrolig koselig! Jeg savner virkelig norsk jul nå og skulle så gjerne vært hjemme i Norge i julen, men jeg kan jo ikke akkurat klage på Hawaii heller :-D Vi satt opp et lite, plastikk tre for noen dager siden og har nå tatt lys rundt hele verandaen, så det hjalp litt på julestemningen :-) Men jeg savner faktisk kulden og det er ingenting som slår sene kvelder under teppet med smågodt og en fin julefilm på TV.

Ha en fantastisk dag, vakre deg <3

Mari

08.12.2014 kl.10:32

Jeg elsker måten du skriver på!! Får et energi-kick mens jeg leser fordi jeg lever meg så inn 😄 Hos meg kommer julestemninga uansett hva når jeg kjører igjennom landsbyen jeg bor i rett før jul, ser masse trafikk og travle mennesker mens det atpå til snør, snør og snøør <3 Da merker jeg at det snart er tid for god mat, familietid og pakker :-D

Anniken Gjørøy

08.12.2014 kl.11:12

Ah, for en FANTASTISK følelse! Gleden er ekte når man kjenner julefølelsen komme, håper den kommer sigende på her snart.. FOR et juletre forresten, er noe helt spesielt med blandingen av tre, lys og kuler.. Magisk :-) Ha en fin dag!

Terese Hagen

08.12.2014 kl.11:17

Så koselig! Det som gir meg julestemning er julemorgenen med familie - Julefrokost og disneyfilmer :-) Gleder meg spesielt i år, for i fjor så var datteren min bare tre måneder. Du skriver så bra, får julestemning bare av å lese dette innlegget. Så fort vi blir ferdig med gamle leiligheten - nedvask osv, så skal vi bake å slappe av!

Nikita <3

08.12.2014 kl.11:20

Så herlig :D

karoline E.N

08.12.2014 kl.11:47

Åh. så koselig :) nå fikk jeg julestemmning nå! hihi. Det er ikke så veldig mye som skal til, en litt julepynt for at stemmningen kommer og julemusikk er jo så koselig! Kongerøkelsen fra apoteket er helt klart et must, så det er virkelig noe alle burde kjøpe! Det som får meg i julestemmning er snø, disney filmer som går den 24 desember, 3 nøtter til askepott og grøt! Det er egentlig så mye mer som får meg i julestemmning, så kunne skrevet mye mer. Ønsker deg også en kjempe fin mandag, måtte den være fin! Stor klem

Catarina

08.12.2014 kl.11:48

det hørtes skikkelig koselig ut! Jeg har og gjort alt dette på den folkehøyskolen jeg gikk på nå(sluttet nylig)

Håper du holder på julestemningen.

Jeg får ikke julestemning desverre... Har ikke hatt detdesiste årene

Hanna Kristin

08.12.2014 kl.12:34

Oj, jøss.. fikk jo julestmning bare ved å se bildene fra leiligheten din! Det er ikke mye som skal til for å få det koselig og fint i heimen, og det har du virkelig klart! du e herlig<3

Linn-Marita

08.12.2014 kl.12:56

Så fantastisk! Var det jeg sa - julestemningen klarer alltid på en eller annen måte å snike seg innpå! Så fint og enkelt treet ditt var pyntet, gleder meg til å se flere detaljer fra juleleiligheten din etter hvert! Du er herlig <3 Lots of love!

Guro

08.12.2014 kl.12:56

Åh, så herlig! :D elsker jul og alt som hører med <3

For å komme i julestemning må jeg ha julemusikk, mandariner og en god julefilm! Helst Love actually <3 den filmen er bare tidenes julefilm å får meg i julestemning med en gang!! Det skader heller ikke med snø på bakken, men været er det ikke enkelt å kontrollere! Ha en flott julete mandag! <3 klem

krist.in

08.12.2014 kl.13:20

herlig med julestemning i stua! Jeg klarer ikke bestemme meg om vi skal ha juletre eller ikke, for vi skal jo ikke være her i julen. Men vi hadde i fjor og det var jo ganske koselig ... hmm

Victoria LT

08.12.2014 kl.13:55

Åååh !! <3

Julestemning! Elsker jul! =) Beste tiden på året !

Susanne T. Nyrud

08.12.2014 kl.15:11

Ååh, så koslig! Det er så utrolig fint med lilla julekuler på treet. Jeg synes alltid det er så spennende å se hvordan folk pynter juletreet sitt. I fjor pyntet mamma treet kun i røde julekuler og røde julestjerner (blomsterpynt), det var veldig enkelt, men kjempe fint.

Gleder meg til vi skal pynte juletre, når jeg er ferig med eksamen!! :)

Kine

08.12.2014 kl.15:24

SNØ får meg i julestemning! Jeg pleier alltid å være tidlig ute med denne fantastiske julestemningen og den varer helt til julen er over og så enda litt til, men i år sliter jeg skikkelig med å finne den-. Jeg har pyntet huset, spiser klementiner til den store gullmedalje mens julemusikken spilles til alle døgnets tider.. Men julestemningen er bare ikke å finne.. Jeg trenger SNØ! NÅ!

Leawa

08.12.2014 kl.16:07

hørtes helt fantastisk ut! Desember er virkelig den beste og mest koselige tiden på året. Det mangler bare litt snø her, så er alt som det skal være. Har pyntet huset, så nå mangler vi bare juletreet!

Ha en super dag og kos deg<3

KLEM

Janne

08.12.2014 kl.16:58

så fantastisk! :D det ble kjempefint! Jeg kommer i julestemning av filmer og julebakst :D

08.12.2014 kl.17:15

neineineinei juletreet skal opp lille julaften! det er ikke jul ennå! hehehe neida, må få gjøre som de vil, men om du ikke har julestemning på julaften så vet du hvorfor :)

Ingrid

08.12.2014 kl.17:37

Koselig :D

Mari

09.12.2014 kl.09:27

Så koselig det ble!

Helene

09.12.2014 kl.14:12

I år kom julestemningen snikende allerede i starten av november! Men om den ikke skulle vere på plass setter jeg på The grinch eller polarekspressen, går til innkjøp av mandariner og ett glass julebrus. Snø og jul på månetoppen hjelper jo også selvsagt på:)

Skriv en ny kommentar

hits